ingrid holm

God morgen!

 • 11.03.2017, 09:30
Hei på en lørdagsmorgen! Her er en livsnyters anbefalinger for en koselig helg:

Skru på The Kåss Furuseths mens du slapper av hjemme. Garantert latterkrampe!

Sing høyt til Don't Kill My Vibe av Sigrid

Ikke kast de brune bananene i kjøkkenet, lag bananbrød! Her er favorittoppskriften min

Les den siste Bra Folk saken som jeg har jobbet på - om Grace Bullen i 71° grader nord kjendis

Sjekk ut denne sminkevideoen - en tutorial med min nyeste øyeskyggepalett i samlingen - Anastacia Beverly Hills Modern Renaissance Palette.

Endelig!

 • 05.03.2017, 22:55


Jeg har lett lenge etter den perfekte røde genser. Nå er den endelig min! Jeg synes de fleste kvinner kler rødt, selv om mange har sterke meninger rundt bruk av denne fargen. Jeg er nok ekstra glad i rødt fordi det er en symbolsk farge. En sterk farge som skiller seg ut og får oppmerksomhet.


Jeg liker at genseren er i en sterk signalrød, jeg liker at den er i kabelstrikk, og jeg liker de store, luftige ermene. 

Genseren fant jeg på Lindex/Holly & Whyte (pressegave) 
 

Synsam Presenterer

 • 23.02.2017, 21:01Jeg skriver lite om jobben min, og det er synd, for jeg elsker det jeg gjør! Jeg jobber i markedsavdelingen til Synsam, og de siste ukene har vi lansert to nye varemerker i Norge. Varemerkene heter D. Arnesen og Fellepini, og de selges i alle Synsam butikker i Norden. Begge varemerkene byr på vakre kvalitetsinnfatninger til en rimelig pris. Varemerkene fyller et hull i sortimentet til Synsam, som er kanskje mest kjent for luksusinnfatninger. Dere har sikkert sett TV reklamen, eller kanskje sett bilder fra Synsam ambassadørene Emilie Tømmerberg og Eirin Kristiansen. For å se alle brillene som er i butikk nå kan dere også sjekke ut denne landingssiden som jeg har laget! Siden forklarer litt mer om merkene, og tankene bak dem.

Vinter

 • 23.02.2017, 19:49


Været ass... snakkes til våren!

Uke 7

 • 19.02.2017, 22:21


Jeg håper at alle har hatt en fantastisk helg! Til dere som nyter vinterferien: koooooos dere! Jeg krysser fingrene for en rolig arbeidsuke. 

_______________________________

Jeg fikk ingenting til Valentines

 • 17.02.2017, 19:37


14. februar kom mannen hjem sent etter en lang dag på jobb - tomhendt. Ikke blomster, ikke et kort, ikke en gang en SMS. Følte jeg misunnelse hver gang jeg sjekket sosiale medier og ble møtt med hundrevis av bilder og tekster fra forelskede par som feiret kjærligheten med middager og blomsterbuketter? Selvfølgelig. Det er bare naturlig. Heldigvis overlevde jeg den klissete, amerikanske dagen uten å skape dårlig stemning eller krangel. Jeg deler dette fordi vi bloggere er flinke til å dokumentere det perfekte. Her er et lite innblikk til det mindre perfekte! Hei fra en sliten småbarnsmamma som ikke fikk oppmerksomhet på hverken morsdag eller Valentinesday! Det er bra at jeg ikke forventet mye. Etter å ha tenkt meg over har bestemt meg for at det er helt ålreit. Jeg er ikke den eneste som er sliten i denne familien. Verden går ikke under.

Fra i dag er det 317 dager igjen av året til å feire kjærligheten. 

_______________________________

Set fra La Redoute / Ellos (lånt), veske A.P.C, støvler Nelly

Mitt siste store innkjøp

 • 14.02.2017, 20:47
Mitt siste store innkjøp før shoppestoppen kjøpte jeg i CHANEL butikken i London rett før jul. Klassiske som bare det. Jeg husker ikke hva de kostet, bare at jeg hadde ønsket dem lenge. Nå ligger skoene i sorte Chanel tøyposer i skapet og venter på våren. 

_________________________________

Bra nok

 • 13.02.2017, 23:26


Hodet har vært litt mer opptatt av den norske motebransjen enn normalt, grunnet Oslo Runway og Costume Awards. Det som jeg har merket aller mest er hvor klaustrofobisk bransjen føles for tiden. Motebibelen ELLE legges ned, gjenværende redaksjoner blir mindre, digitale medieplattformer finner fortsatt ut av hvordan de skal bli 100% lønnsomme, og rene norske motebloggere gjør det bedre i det store utland enn her i Norge. Jeg føler at jeg tok et stort steg bort fra bransjen etter at jeg sluttet i Stylista, som hadde en sterkere moteprofil enn min nåværende plattform - grunnet Stylistas tilknytning til Costume og Stella. Jeg er ikke alene om det. Mange av de som for bare noen år siden var stylister, motejournalister og redaktører har forsvunnet... absorbert inn i andre bransjer. Skal jeg være ærlig passet jeg aldri helt inn i den norske motebloggbransjen. Jeg har aldri vært spiss nok i klesstilen. Tidens ånd har ikke alltid vært helt forenlig med min interesse for klær med vintage-preg. Heldigvis har jeg hatt selvinnsikt nok til å vite det. 

Det fine med å forsvinne inn i det nye livet mitt er at jeg har kommet tilbake tilbake til den jeg var før bloggen min ga meg en inngangsbillett til en bransje som har kanskje gjort meg mer forvirret og usikker enn noe annet. Jeg har brukt båtturen til Oslo fra Nesodden til å lese om kunst på Kindle'en, jeg har samlet sammen store inspirasjonsmapper med bilder slik jeg gjorde før Pinterest tok over, og jeg har for det meste holdt meg oppdatert på nyheter og podcasts fra reklame og mediebransjen. Jeg har innsett at jeg aldri kommer til å se bra ut i høye heler med sokker inni og at athleisure får meg til å se ut som en boms. Sannheten er at det er ytterst få motesaker som får emosjonene eller engasjementet til å boble inni meg som når jeg leser saker om interiør, et sykt vakkert sted som jeg ønsker å besøke, eller oppussing, for den saks skyld. Shit, som jeg brenner for å fikse opp gamle hus! Jeg sitter med et excel ark og regner totalrenoveringskostnader ut i fra en annonse på Finn og kommentarer på anbudssider! Sånn FYI.

Jeg vet ikke hvordan denne bloggen kommer til å bli nå som jeg ikke har mulighet til å shoppe og jeg vet heller ikke hva jeg skal skrive om - men jeg starter med dette. Gi gjerne tilbakemeldinger hvis dere vil at jeg skal skrive om noe spesielt! Jeg har blitt lovet at jeg snart kan leke meg med blogg-designet og alt annet kommet helt sikkert til å falle på plass etter hvert. 

God natt!

Tied up

 • 09.02.2017, 21:55
En korsett over genseren? Why the hell not.

_________________________________

Furry Birkenstocks and fries before guys

 • 06.02.2017, 09:30


SANNHETEN ER

Sannheten er at jeg drar av de trange jeansene eller skjørtet så fort som jeg kommer hjem, og drar på noen myke bukser. Sannheten er at John stjeler disse Birkenstock sandalene fra meg hele tiden, selv om han er typ 100 skostørrelser større enn meg. Fordi de er så sykt deilige å gå i. Sannheten er at jeg har stygge føtter og bein som er dekket i arr fra en barndom og oppvekst på tropiske strender i Filippinene. 2017 blir året jeg slutter å bry meg om sånt. 

_________________________________

Blomsterpiken

 • 31.01.2017, 21:14


Ingrid Holm

Bloggfeeden min spammes med masse blomsterprint for tiden, og jeg er enda ikke lei. Jeg GLEDER meg til å pakke ut denne fine kåpen til våren. Kapow!

_________________________________

Blue Jeans

 • 25.01.2017, 21:52
Her er litt klassisk antrekk inspo fra arkivene mens jeg forbereder som en gal til blant annet Costume Awards i morgen. Det blir en lang dag, og jeg må legge meg. Jeg håper å få tatt noen bilder i morgen! 

_________________________________

Du finner flere antrekksbilder fra meg her

1-2 Shoppestopp!

 • 03.01.2017, 23:20


Jadda​, da ble det shoppestopp på denne shopoholikeren!

Første januar startet jeg offisielt Prosjekt Shoppestopp. Ikke at jeg har følt noe på det enda - hvem har ekstra penger til shopping etter jul? Ikke jeg i hvert fall. Nå som badet er ferdig skal jeg dra ut alle tingene mine fra loftet, så jeg finner sikkert noen godbiter der. Her er planen: jeg kommer til å bruke plagg som jeg allerede har hengende i skapet (noe som burde være en selvfølge), og låner jeg noe fra en brand til et blogginnlegg så kommer jeg til å merke det som lånt i innlegget. Pressegaver blir som alltid merket som pressegaver. Enkelt og greit.

Målet er å spare penger, forminske mitt forbruk og rett og slett revurdere hvordan jeg har levd i det siste. Shoppestoppen gjelder klær, sko, tilbehør og andre unødvendige ting. Fordi det er der jeg føler at jeg bruker for mye. Selv om jeg hater at den sorte hårfargen har fadet skal jeg prøve å ikke tulle med håret heller. Jeg vurderer å bruke litt lila toningssjampo på tuppene. Har jo litervis igjen fra da jeg var blondine.  

Alright! Dette blir bra. :) Jeg holder bloggen oppdatert med utviklinger, og lover å dele hvis jeg knekker. 

En liten oppfordring til deg: bli med på shoppestopp!

Vil du utfordre deg selv til å prøve en periode uten nye innkjøp, enten for å spare penger eller av miljømessige årsaker? Shoppestopp er en fin måte å skape bevissthet over eget forbruk. Har du behov for å bli kvitt den dårlige shopping-samvittigheten etter en jul med alt for mye forbruk? Heng på med meg da vel! Husk å sjekke bloggen min fremover - jeg kommer til å dele masse tips og erfaringer. Dette blir gøy!

________________________

Sunglasses from FENDI / Synsam (lånt)

   

Instalife

 • 30.12.2016, 09:18
Jeg legger ut mye på min Instagram profil som aldri finner veien til bloggen. Jeg håper derfor at du vil følge meg der også! 

Du finner meg her: https://www.instagram.com/ingridholm/

   

Pajama Party!

 • 29.12.2016, 20:26
Jeg kan tenke meg at de fleste menn synes at vi kvinner er finest i kjole på fest. Det er ytterst få som liker kvinner i psyj lignende plagg som festklær. Synd at det føles damn good ut! Den dype utringingen gjør antrekket litt mer vågalt, og det kan jeg like. Hva tenker du? Jeg mener at en komfortabel kvinne er en sexy kvinne!

________________________

I am wearing a set from Lindex

   

Et lite shoppingtips

 • 27.12.2016, 22:14


SALGET HAR STARTET!

Som de fleste av dere vet så jobber jeg for Synsam. Jeg tenkte derfor det var fint å tipse dere om at Synsam har -50% på utvalgte innfatninger i butikk fra i dag til 22. januar. Det kan hende at noen av dere har et ønske om å starte nyåret med en ny look og nye briller? I bildene har jeg på en brille fra Fellepini - jeg er usikker om akkurat disse er på salg, da jeg bestilte innfatningen for noen uker siden. Det var rett og slett forelskelse ved første blikk. 

Jeg håper at dere koser dere i romjulen! 

Green

 • 26.12.2016, 23:19


faux fur Topshop, top & skirt Zara, tights Wolford & shoes Marni x Zalando

Vinn mine nye favoritter!

 • 23.12.2016, 10:23


Inneholder spons

Jeg er veldig glad i minimalistiske hoops, og er helt forelsket i disse fra Jane Kønig.

En liten julegave fra meg: du har mulighet til å vinne et gavekort som du kan bruke i webshoppen til Jane Kønig. Gavekortet har en verdi av 134 EURO, så du kan sikre deg disse Chunky Hoop øreringene eller noe annet som du ønsker deg. Bare legg igjen en kommentar her, så velger jeg en vinner ila uken. Gjennom denne uken skal jeg vise dere forskjellige måter som jeg styler akkurat disse øreringene, fordi jeg bare elsker dem! Jeg vil ikke ta dem av!

God klem og lykke til!  xx Ingrid 

Suede Set

 • 20.12.2016, 17:11
Jeg er tilbake fra London og lover et ordentlig bildedryss snart! Kroppen tok litt av en beating i forrige uke med alle flyturene, så leddene verker, øregangene brenner og ryggen er helt ødelagt. Heldigvis er det snart juleferie! 

________________________

I am wearing a suede set from Never Denim / BikBok

   

Still crushing on velvet

 • 13.12.2016, 19:29
Hvis du lurer på om jeg panisk kjøper hele Boohoo.com fordi jeg skal ha shoppestopp snart så kan det stemme bittelitt.

Neida. Joda. Jeg prøver å sikre meg noen kule ting til å krydre opp garderoben med. Jeg var rett og slett så fornøyd med glitter bootsa at det ble velour boots på meg også. De kommer til å gjøre enkle antrekk litt mer spennende, og romantiske antrekk enda mer romantiske. Jeg hylte litt da jeg dro disse ut av skoesken for første gang, for de er så fine! Jeg elsker dem forever. Det kan du sitere meg på. ♥

________________________

You can find these gorgeous velvet boots here (affiliate)

   

Red Velvet

 • 13.12.2016, 10:00


Denne uken skal jeg på totalt 5 flyturer: to forskjellige jobbturer til Stockholm og en langhelg i London. Oslo - Stockholm - Oslo - Stockholm - London - OsloIkke verst for en helt vanlig uke i desember! Fint at jeg liker litt action i hverdagen. :) Jeg er innom bloggen en liten svipptur for å vise dere den nye vesken min. Jeg brukte den for første gang over helgen, og så fort som John så den spurte han forskrekket hvor jeg hadde kjøpt den. Han trodde at jeg hadde blåst bort en månedslønn eller to på en luksusveske. Veska er fra BikBok. Et fint lite tips til dere som leter etter et smykke av en veske som ikke koster all verden! Jeg liker at den har vintagepreg over seg og den ser veldig dyr ut IRL! 

________________________

I am wearing dress from Hallhuber, bag from BikBok, & lipstick Armani Lip Magnet

   

07.12.2016

 • 07.12.2016, 20:47
Det er en overflod skriverier om it-strikk av it-jenter år etter år. Vinterens fineste strik etter min mening er denne genseren. Den finner du her.

________________________

Knit here, bag here, skirt Lindex and sunnies CÉLINE/Synsam

         

Jul og trassalderen

 • 03.12.2016, 22:44

En ting som gjør meg helt handlingslammet er raseriutbruddene til den nesten alltid snille lille gutten min. Jeg er eldst av tre søsken, men har lite erfaring med denne litt utfordrende perioden. Vi var ganske rolige barn alle tre. James har som sagt vært syk i en uke, og selv om han er frisk nå er han helt ut av sine normale rutiner. Dette har resultert i en ganske prøvende dag. Jeg vet jeg ikke er alene om å oppleve trass i trassalderen, men det er vanskelig å forstå hvor alle disse følelsene kommer fra. Jeg var en gang hun naive jenta som så et barn klikke i vinkel på gata og konstaterte at mitt barn aldri kom til å oppføre seg på den måten. Denne bloggen skal ikke handle om mine frustrasjoner med barneoppdragelse, men jeg må bare blåse ut litt. Jeg er ikke flink med sinte voksne, og har funnet ut at jeg heller ikke er flink med sinte 2-åringer. I dag har jeg egentlig bare hatt lyst til å avlyse hele dagen, dekke ørene og gjemme meg under dyna. Jeg tror poenget som jeg vil komme til her, er at jeg skriver som regel at James er snill og perfekt... men han er bare et helt normalt barn, som alle barn. Noen dager klikker han i vinkel over helt uforutsigbare ting, som fargen på t-skjorten hans. Noen dager er så ille at jeg føler meg mislykket som mor. Andre dager er jeg så stolt av han at jeg holder på å sprekke. De fleste dagene er heldigvis harmoniske, men jeg må innrømme at de dagene hvor alt ikke går som planlagt blir jeg helt tappet for krefter. De dagene tenker jeg mye. Jeg lurer på om aleneforeldre opplever like trassige barn. Hvis de gjør det, hvordan takler de det helt alene? Jeg tenker at han kanskje hadde vært litt mer rolig hvis han hadde en yngre bror eller søster. Jeg skylder alt på meg selv og tenker at jeg egentlig burde være hjemmeværende mor. Jeg jobber jo mye. Mest av alt lurer jeg på om det er noe som helst som jeg kan gjøre for å stoppe utbruddene. Internettet gir meg ingen klare svar. Jeg klarte ikke å smile i disse bildene, men nå har dere fått litt innsikt til tankene som gikk gjennom hodet mitt i mens bildene ble tatt. Det gjør vondt i hele kroppen av å være streng, og det verker i hjertet hver gang han blir så sint. Derfor skal jeg prøve meg på en helt annen taktikk. Jeg skal bare droppe alt, gi han den oppmerksomheten som han krever og holde rundt han til han roer seg. Dette betyr at middagen kan bli ødelagt, at jeg ikke får til å rydde huset og at jeg ikke har mulighet til å jobbe hjemmefra før han har lagt seg. Jeg har prøvd å ignorere, og det gjør alt enda verre. Nå gjelder det bare å krysse fingrene og håpe på en rolig søndag. Dere som har flere barn er helter. 

________________________

I am wearing skirt and glitter body from Lindex (pressegave), bag Saint Laurent and shoes here (affiliate)

  

Details

 • 28.11.2016, 17:20
Sko Iconic/DNA Shoes her, veske Epilogue by Eva Emanuelsen her

Casual Saturday

 • 26.11.2016, 23:23


SAY HELLO TO MY GLITTER BOOTS

I dag var jeg en liten tur inn til byen med James og John for å kjøpe julepynt og gjøre noen andre ærender. Vi spiste lunsj på Taverna`n på Youngstorget og James oppførte seg eksemplarisk. Han har blitt så stor, og så flink. Det er lenge siden vi har bare hengt i byen uten å være småstressa småbarnsforeldre. Denne perioden er så fin... jeg nyter å være mammaen til en liten gutt.

PS: Jeg trekker en vinner av UKIUK´s skoene så fort som jeg trykker publiser på dette innlegget! Spennende! 

 

Solbriller i November

 • 24.11.2016, 21:59


Jeg har så og si levd i Caty brillene fra CÉLINE de siste to årene og har hatt modellen i flere farger. Jeg hadde liksom bestemt meg at Caty var modellen for meg. Min egen signatur-solbrille. Jeg elsker fortsatt Caty, men ble veldig tatt av disse, sist jeg var og besøkte Synsam butikken på Karl Johan. Jeg er der så og si hver dag da kontoret er rett over butikken og fordi jeg digger de som jobber der. Fine folk, altså. 

Anyways, nye solbriller - i November! Jeg er usikker hva modellen heter, men det er bare å spørre hvis du lurer, og så finner jeg ut av det. 

 

Workwear

 • 22.11.2016, 22:43


Jeg bruker mye tid på å diskutere jobbantrekk med venninnene mine.

Er det innafor å bruke korte skjørt på jobb hvis man har mørke tights under? Tørr du bruke thigh-high støvletter på kontoret? Svarene er mer nyanserte enn en ja eller nei, men nøkkelen ligger i styling. Jeg må innrømme at jeg går i både korte skjørt med tights under og med thigh-highs på jobb - uten å tenke så mye over det. Fordi jeg liker å uttrykke meg gjennom antrekkene mine. Målet de neste årene er å bygge opp en jobbgarderobe med plagg som jeg kommer til å elske år etter år. Jeg vil tørre å bruke plagg som er unike og iøynefallende. For hvis ikke nå, når? Liker du å leke med klær, skal det være mulig å gjøre dette i jobbsammenheng også. 

Kjolen fra favorittmerket Epilogue by Eva Emanuelsen. I dette antrekket er den stylet med en hvit skjorte under. Kjolen finner dere her

________________________

Dress by my favourite label, Epilogue by Eva Emanuelsen. Bag from Givenchy, shoes from Sapatos here

 

RED

 • 20.11.2016, 10:45


I'M OVER IT

Jeg merker jeg allerede er lei julefest relaterte innlegg, så det blir litt av hvert fra meg fra nå av. En ting jeg har begynt å eksperimentere med: farge! Denne toppen fra Jenny Skavlan for Vero Moda er laget av miljøvennlig tencel. Skjørtet er fra Storets - knallfin! Helst når det ikke er vinter, for da blir alt statisk. Som frynsene i dette bildet. I tried! ;)

Ha en super søndag fine folk!

Slik kler du deg stilig om vinteren

 • 18.11.2016, 13:58


Annonse

Ja, jeg inrømmer det: jeg synes det kan være kjipt å kle seg om vinteren. 

Med unntak noen få digge ting: store fluffy fuskepelsjakker, deilige strikk og det å kle seg lag på lag. Det er altså ikke så ille som det føles hver mørke vintermorgen. For å vise dere at kan være helt ok, kanskje til og med gøy å kle seg i de kalde vintermånedene har jeg samarbeidet med ECCO. I dette innlegget har jeg stylet de nye UKIUK vinterbootsene til tre forskjellige antrekk. Jeg håper at det inspirerer dere å kose dere med antrekk, selv nå som det er kaldt!

FLUFFY FUSKEPELS

Jeg bruker kjoler hele året. Dette betyr ikke at jeg går rundt og fryser. Jeg hater å fryse! I dette antrekket holder jeg føttene varme med sorte UKIUKs. Jeg har stylet dem med sorte tights fra Wolford, en sort kjole og en vintage fuskepels.

Enkelt men fortsatt fint. SKINNBUKSER OG STRIKK

Skinnbukser og en vakker strikkgenser slår aldri feil. Denne klassiske kombinasjonen ser alltid bra ut, og er en favoritt go-to de dagene jeg egentlig bare har lyst til å krabbe tilbake under dyna og våkne når det er varmt igjen. Genseren er fra Holzweiler og skinnbuksa er fra Epilogue by Eva Emanuelsen. 

LAG PÅ LAG

Det er gøy å leke med forskjellig farger og teksturer! Her gjelder det å style tynne gensere under kjoler eller kaste en kåpe over en jakke. Trikset er å finne en rød trad som holder antrekket sammen. I dette antrekket har jeg valgt å style en satengkjole med en pologenser under. Kåpen er fra Ricco Vero. Den røde tråden i dette antrekket er den monokromatiske fargepaletten.

UKIUKs fra ECCO er superdigge, varme og vanntette. De er anvendelige og kan brukes til mye forskjellig. Det er SÅ digg å ha sko som ser fine ut mens man holder varmen!

Hvilket antrekk likte du best? Skriver du en kommentar under dette innlegget med svaret har du mulighet til å vinne et par superdigge UKIUK boots til deg selv!

Jeg trekker en vinner om en uke!

UKIUKs kommer i 4 forskjellige farger. Se hele kolleksjonen her!

 

Klassisk

 • 14.11.2016, 20:20
Det er ikke alltid det passer med en sexy og utfordrende kjole på julefest. Denne kjolen fra Hallhuber er klassisk og så vakker. 

________________________

If you are wondering why I haven't been taking outfit pictures outside: It has been freezing in Oslo, and I've been a little bit under the weather. The house is so cozy and warm right now, and I literally jump from the house to the car to public transport and avoid staying outside. My bones will get used to this weather soon enough! Until then, hello from my bedroom! ♥ 

En festkjolefavoritt

 • 11.11.2016, 17:24

 

 Kjolen jeg har på meg er en budsjettkjole,som kommer i flere mønster og farger. Jeg elsker festkjoler, men bruker dem lite. Jeg bruker heller litt mer penger på tilbehør som sko og vesker, som jeg bruker om og om igjen. Jeg kjøpte kjolen i rød i fjor, og er så fornøyd at jeg kjøpte en ny en i år, denne gangen i blå og hvit blomsterprint.

Kjolen er superflatterende. Den holder alt på plass, gir en smal midje og kvinnelige former. Jeg elsker den! Den er sexy uten å være vågal, og har en Marilyn Monroe følelse over den. 

Se kjolen i rød, og en blond Ingrid! :)

________________________

I am wearing floral dress which you can find here - and here in pastels! I bought a red version of the same dress last year, which you can see here. Super flattering! (affiliatelenke)

Et litt annerledes blogginnlegg, og en litt annerledes julebordkjole

 • 08.11.2016, 19:05


Og vips så gikk det en uke uten oppdateringer!
Jeg har vært syk, og før det opptatt med spennende prosjekter. Det er så gøy å plutselig ha en helt annen hverdag enn den jeg har hatt i så mange år nå. Jeg kommer til å dele mer med dere snart. Promise. 


Dette er lillebroren min Alex. Han spiser kun frossenpizza og Mr. Lee. Jeg synes at det er sykt hyggelig at han kommer og besøker i helgene, selv om han egentlig bare besøker for å spille Playstation med John. Han hadde aldri besøkt for å bare henge med meg. Selv om jeg er supercool, ifølge meg selv.


Så altså mens jeg tar bilder til bloggen, som jeg gjør i helgene siden jeg jobber fulltid - sitter han i rommet og mobber meg i bakgrunnen mens jeg prøver å være en seriøs og proff blogger.

Jeg har forresten kommet med et gøy lite tema for de neste innleggene mine! JULEBORD! Her kommer vi til temaet til innlegget. Denne kjolen ble egentlig lånt til et foto-opptak, men ble ikke brukt, så da får den i hvert fall litt eksponering på den lille bloggen min. 

Paljetter er et populært valg til julebord, men i år utfordrer jeg dere til å tenke litt annerledes.

Tør dere ta den blomstrete vintage-kjole trenden til julefesten?

________________________

I am wearing: dress from Mint&Berry here, belt here, earrings Lindex and lippie Giorgio Armani Lip Magnet 400 (affiliate lenker)

 

Shooting two birds with one stone

 • 30.10.2016, 22:39
Helgen har blitt brukt til alt annet en blogg.

I dag tok jeg en liten svipptur innom Oslo for å teste lyset i en leilighet til et foto-opptak på fredag. Det er ikke jeg som skal sitte foran kameraet, så da føler jeg at det er greit å vise frem et lystest-bilde her på bloggen. Er det noen som husker leiligheten min på Frogner? Den så litt annerledes ut da jeg bodde i den. Jeg deler flere bilder snart. Jeg ble litt nostalgisk da gikk gjennom bildene fra i dag. Husker noen av dere hvordan bloggen så ut før? Litt mer skrot i bakgrunnen, personlige anekdoter og innlegg skrevet som sider i en dagbok. Jeg savner det litt. 

Hundrevis av bilder og ingenting å legge ut

 • 30.10.2016, 00:37
Oppvaskmaskinen dirrer i bakgrunnen og jeg er den siste i huset som fortsatt er våken. Sangene fra finalen til Stjernekamp spiller på repeat i hodet mitt mens jeg tar en siste liten rydderunde i stuen. De beste helgene for meg er de som jeg bare kan nyte. Jeg funderer en nettsak som jeg så vidt leste gjennom for noen dager siden. Artikkelen påsto at vi sjeldent dagdrømmer lenger på grunn av konstant informasjon og inntrykk fra skjermer. Mobilskjermer, PC skjermer, nettbrett. Generasjon ADHD. Jeg har tenkt mye om dette i det siste - er usikker. En annen artikkel jeg møtte på mente at menneskehjernen endrer seg på grunn av disse nye teknologiske vanene. Ingen overraskelse der. Men hva betyr alt dette her for oss? Er utviklingene bad news? Ikke vet jeg. Jeg tømmer vaskemaskinen og henger opp noen klær. Resten av plaggene kaster jeg i tørketrommelen. Jeg lurer på om det kommer til å regne i natt og henter inn vognsetet. Himmelen er helt klar og stjernespekket. Jeg forter meg inn og irriterer meg over at jeg ikke tar tiden til å stirre på stjernene lenger. Da jeg var barn kunne jeg ligge på bakken og stirre på natthimmelen i flere timer. Vente på stjerneskudd og fundere over hva jeg ville ønske meg, lete etter konstellasjoner, bare tenke. Tankene går tilbake til artikkelen og jeg ser på mobilen min, distrahert. Jeg merker jeg begynner å bli lei av å vandre rundt huset uten mål og mening nå. Jeg roper katten inn og slukker lysene. Først i kjøkkenet, så i stuen og sist i inngangen. Mens jeg går opp trappen bestemmer jeg meg for å være flinkere til å sette mål for meg selv, flinkere til å ta bevisste valg, flinkere til å spare penger og flinkere til å bruke tiden min som mamma. Jeg ser på mobilen igjen, åpner Instagram og scroller gjennom bilder som jeg egentlig ikke ser. Kanskje jeg har noen ADHD tendenser allikevel.

Her er noen artikler som jeg har lest og likt i det siste:

the argument against nostalgia: lets push things forward

gutten i plastposen

lonely planet´s best in travel 2017 list

That Friday Feeling

 • 21.10.2016, 16:29


Hei folkens! Beklager den lille bloggpausen. Jeg trengte det. 

I blant blir man drittlei, og det har jeg vært i det siste. Det er lov. Det er kanskje ikke det som perfeksjonistiske bloggere burde skrive, men det er sannheten. Ting som opptar mine overfladiske tanker akkurat nå: briller. Jeg vil finne noen innfatninger som jeg virkelig liker! Jeg må jo representere nå som jeg jobber for Synsam. Hva synes dere om disse her?

________________________

WHATS UP PEEPS! Sorry for being away from the blog the past few days. I got sick of it, to be honest. That happens sometimes. I have been blogging since I was 17 now, so I know that I always come back. Things that are on my mind at the moment: glasses. I feel like I need to represent now that I have started working for Synsam. What do you think of these ones? 

 

Todays Detail: Patent

 • 17.10.2016, 20:14


Jeg leste i en artikkel at lakk er en av sesongens trender, og det er jeg ganske fornøyd med. Lakk er hott!

Genser Never Denim, lakkskjørt boohoo & veske Givenchy

 

Say Hello to Daniel Wellington Classic Black

 • 17.10.2016, 09:00


AnnonseUSE THE CODE INGRIDHOLM AND GET -15% ON DANIELWELLINGTON.COM.

FREE SHIPPING!

Daniel Wellington har lansert en helt ny klokke som heter Classic Black, og jeg er superimponert! Daniel Wellington er kjent for klassiske og minimalistiske klokker med eksklusive preg. Jeg har vært fan i mange år, og akkurat denne modellen er en av de fineste som jeg har sett.

Jeg simpelthen elsker kombinasjonen av svart med gull-elementer. Hva synes dere om Classic Black?

________________________

BLACK AND GOLD IS ALWAYS A GOOD IDEA. Daniel Wellington has just launched a new watch design called «Classic Black» and I am so impressed. I have been a fan of their watches for a few years now, but I think this model is their most beautiful model yet. I just love the classic combination of black with gold elements. 

 

Tankene mine får du nesten aldri

 • 13.10.2016, 21:44


En moteblogger er en jålete pyntedokke som aldri kommer til å bli tatt seriøst i den virkelige verden

Det er flere i livet mitt som har fundert over hvorfor jeg ikke bruker denne plattformen som jeg har bygget opp for meg selv til å belyse saker som jeg brenner for, være mer personlig, tørre mer. Sannheten er at det ikke er her på bloggen jeg skal ta mine kamper. Det er mye som engasjerer meg. Det er sikkert mye som jeg kunne ha skrevet om på denne bloggen som virkelig hadde tatt av. Det er også mye som jeg ønsker å oppnå utenfor denne bloggen som opptar min tid. Jeg har rett og slett ikke behov for å blotte sjela for engasjement, lesertall eller selvtilfredshet. Den rollen kan andre ta. Bloggen driver jeg fordi jeg brenner for godt innhold og fine bilder. 

Bloggere lever i en boble

Det er ikke alltid lett å være en blogger i den virkelige verden. Det gir folk grunnlag til å mene ting om meg uten å kjenne meg i det hele tatt. Det er heller ikke lett å bli tatt seriøst karrieremessig med en sidehobby som en beauty og fashion blogger. Sminke, blomstrete kjoler og luftige innlegg er uforenlig med en som har større ambisjoner i en arbeidsplass. Det er ikke alltid lett å balansere veldig ulike roller, men jeg har tro på å tørre å være annerledes

Blogg er en uting

Jeg blogger ikke for kredibilitet, for å si det sånn. Jeg har tro på det jeg gjør. Alt annet kommer til å falle på plass med tid. 

_________________________________

Dress from Mint & Berry / Zalando

 

1994

 • 10.10.2016, 22:06
Til dere som lurer

Genseren er fra Lindex, strømpebuksen er fra Pierre Robert Whyred samarbeidet og leppestiften heter 1994 - fra Urban Decay. Jeg håper at dere har hatt en helt super mandag!

_________________________________

For those of you that have asked: my sweater is from Lindex, my tights are from the Pierre Robert Whyred collaboration and my lipstick is called 1994 - from Urban Decay. 

I hope you all have had a wonderful monday. xx

 

Ukens Detaljer

 • 05.10.2016, 21:48

STYLE WITH METALLICS

Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg ønsket å investere i metalliske detaljer, og det har jeg altså gjort. Neste gang skal jeg style disse skoene med en lang og vakker kjole. Hva synes du? Jeg er personlig litt skeptisk fortsatt. 

_________________________________

I WROTE IN AN EARLIER ENTRY THAT I WANT TO WEAR MORE METALLIC STATEMENT PIECES. I am trying! The only problem is that I don't really know how I want to style them yet. Next time that I wear them I going to experiment with wearing these shoes with a long, beautiful dress.

Changes

 • 25.09.2016, 22:11 

FILMSTJERNE-KÅPEN

Favorittfargen er grønn og favorittplagget når det blir kaldt er den klassiske kåpen. Forelskelse ved første blikk, med andre ord.

_________________________________

MY FAVOURITE COLOR ON MY FAVOURITE CLOTHING ITEM. I'm a sucker for coats. Especially ones that make me feel like I'm in a classic movie. I'll be wearing this one a whole lot this season. 

Coat from Lindex, bag from SAINT LAURENT and shoes from Filippa K

Closet clean-up

 • 23.09.2016, 19:49


Nå er det endelig på tide å pakke ned sommergarderoben

Endelig kom høstværet, og det er helt greit. Planen for helgen er å dra ut høstkåpene fra loftet og pakke ned sommergarderoben. Jeg liker å gå gjennom plaggene som jeg har hengende i walk-in skapet for å ha litt oversikt over hva jeg kan bruke i antrekk fremover. Det redder meg fra kleskriser og overflødig rot. Litt effort gjør en stor forskjell. 

_________________________________

IT'S FINALLY TIME TO PACK DOWN MY SUMMER CLOTHES. Autumn is finally here, and I'm pretty happy about it! I'm going to spend some time organising my walk-in this weekend just to get a good idea of what clothes I actually have hanging in there at the moment. Actually knowing what I have helps me put together outfits better. Obvious but true. 

POWERWOMAN

 • 23.09.2016, 08:33


Det er synd at en sterk og direkte kvinne ofte blir oppfattet som vanskelig. Det er synd at vi kvinner er så mye flinkere til å rakke ned på andre kvinner enn å hjelpe hverandre opp. Jeg må innrømme at jeg ikke har mange nære venninner. Jeg har aldri passet inn i jentegrupper. For å være helt ærlig så er jentegrupper noe av det skumleste jeg kan tenke meg. Jeg er helt sikkert skadet fra mobbing i ungdomstiden, for det finnes utrolig mange bra kvinner der ute som også klarer seg i en flokk, eller Girl Squad - kall det hva du vil. Jeg har heller aldri vært flink til å være den arketypiske perfekte kvinnen. Jeg er flinkere til å spise enn å lage god mat, hater husarbeid og er ikke veldig flink til å uttrykke følelser. Selv om jeg har masse av dem. Hvorfor skal "perfekte" kvinner være så flinke på så kjipe ting? Og hvorfor er det sett ned på å være oppfattet som feminin, eller enda verre: en feminist - i jobbsammenheng? Jeg mener at kvinner må oppførere seg mest mulig som menn for å komme seg videre i karrieren. Er det likestilling? Barne- og likestillingsminister Solveig Horne vedkjenner at "Etter flere tiår med likestillingspolitikk, har vi fortsatt utfordringer. Kvinner og menn har i dag like rettigheter, men fortsatt ulike muligheter."  (db.noSannheten er at vi lever i et samfunn med dypt forankret sosiale normer som absolutt ikke bidrar til likestilling mellom menn og kvinner. Hva gjør man med dette? Når kan POWERWOMEN bare være WOMEN? Jeg er langt unna en løsning, men jeg er også klar over at jeg er en av de heldige. 

Side2 har nettopp lansert sin nyeste utgave av S2 - med POWERWOMAN som tema. Masse inspirerende lesestoff! I denne utgaven deler jeg historien bak mitt powerplagg, samt hvordan du kan oppnå sterke, markerte øyne med våtliner. 

Les S2 her

Life lately

 • 16.09.2016, 10:58


 
 
 
 
 

 
Finværet bare fortsetter. ♥
 
Det har vært en spennende sensommer, og det blir en kort og deilig høst. Jeg ble påminnet i går at det kun er 14 mandager til jul. Det er en rar tanke. Det har vært en hektisk September måned, men jeg har bestemt meg for at ting skal være roligere fra nå av. Jeg skal prøve å tå gåturer i lunsjpausen mens det fortsatt er relativt varmt ute, og være ute i hagen mens vi fortsatt har mulighet til det. Flere deilige solskinnsdager betyr mye jobb for John, som er fotograf. Han er avhenging av gode lysforhold og solskinn når han tar bilder i naturlig lys. Det er både bra og litt kjipt samtidig, for han jobber lange dager. Må innrømme at jeg gleder meg til at ting skal roe seg. Det har jeg vel skrevet for en stund? :) Jeg bruker mye tid på denne lille bloggen til å småklage, men sannheten er at jeg har det utrolig godt akkurat nå. Været har vært upåklagelig, jeg gleder meg til nye og spennende utfordringer med min nye jobb og jeg får mye glede ut av James og den lille familien min. Vi i Norge har det bra. Det er bare å lese nyhetene for en ordentlig reality check - det er mange i verden som kunne hatt det mye bedre akkurat nå. Vi er heldige vi. 

_________________________________

AND THE WONDERFUL WEATHER JUST CONTINUES. The warmest autumn ever has kept John busy with loads of photo work, but I'm not going to complain. I'm pretty content lately. I hope that you too are having a wonderful BER-season so far. SeptemBER has been amazing!

outfits Holly & Whyte / Lindex, bag A.P.C, shoes Nelly & Nike on James

Saturday in Oslo

 • 10.09.2016, 23:26


INGRID TIPSER: HVERDAGSKJOLEN

Jeg ELSKER denne hverdagskjolen i jersey stoff, og jeg ELSKER at jeg fortsatt kan gå rundt i kjole og med bare bein i midten av September. Men kjolen ja - komfortabel og veldig fin.

Du finner den her (affiliate)

_________________________________

dress Boohoo, bag Saint Laurent, watch Daniel Wellington

Still a city girl

 • 09.09.2016, 21:28


Hus, hage og katt - men alltid en byjente innerst inne. ​Jeg er så glad for at jeg jobber midt i sentrum, og er samtidig overlykkelig hver gang jeg kommer hjem til det lille huset midt på Nesoddtangen.  

_________________________________

House, garden and a kitty cat - but still a city girl at heart. 

jacket ACNE, skirt & blouse HALLHUBER, bag By Malene Birger

Jeg har fått ny jobb

 • 08.09.2016, 21:37
HAVE YOU GUESSED WHERE I WILL BE WORKING?

 Jeg har lagt igjen noen hints her og der på sosiale medier og bloggen, og nå er det på tide å annonsere det på ordentlig: jeg skal begynne som Content Manager for Synsam fra 1. Oktober. Det blir mye briller fra meg fremover. 

Jeg håper dere følger med, for jeg tror dette kan bli veldig morsomt!

_________________________________

From October I am starting a new job as Content Manager for SYNSAM. To say that I am excited is an understatement. Briller fra Dior/Synsam

Form & Funksjon

 • 06.09.2016, 10:43


Annonse

MASKULINE VIBBER

Et av årets største trender har vært at plagg skal ha både form og funskjon. Klærene man bærer skal ikke lenge kun se bra ut, de skal føle bra ut også. Nåtidens supermodeller som Gigi Hadid bruker sportstøy i streetsyle, og stilikoner som Miranda Kerr styler feminine antrekk med flate herresko. Kåper har maskuline preg og motesilhuettene er sterke. Det er en fin tid for motebransjen.

Begynnelsen av 2000-tallet kjennetegnes med oransje partyprinsesser som Paris Hilton & co - i tiaraer, åletrange festkjoler og skummelt høye heler. Dagens trender viser en sterk motstand til dette. Aldri har det vær så komfortabelt å være stilful. Det aller beste med den tiden vi lever i nå er forsvinnelsen av it-veska, demokratiseringen av mote, og det at verdier som 'personlig stil' overvinner luksusmerkejaget som ble skapt i begynnelsen av streetstyle-fenomenet. Folk vil ikke se overdådige ut, de vil bare se velkledde ut.

GUMMISÅLER OG KLASSISK STIL

Ingen av oss orker å bruke sko som er vonde på føttene lenger. Det har rett og slett blitt ufasjonabelt å lide for mote. B&CO har lansert en stilful kollekskjon med klassiske sko som jeg digger. Begge skoene som jeg nå eier fra kolleksjonen har vært en drøm å gå i - fra første gåtur. Gummisålene og god kvalitet sørger for at jeg definitivt kommer til å bruke skoene om og om igjen. Jeg synes dett er viktig å poengtere, for jeg kan ikke telle hvor mange ubrukelige sko som jeg har kjøpt som jeg ikke klarer å gå i. For en waste.

Og skoene ser bra ut også. Skoene kan styles med blomstrete kjoler, minimalistiske plagg og passer perfekt til jobb-garderoben. Jeg gleder meg aller mest til å bruke dem med slitte Levi's som er høye i livet og rullet opp rundt ankelen.

Se hele kolleksjonen her

Metalliske Detaljer

 • 03.09.2016, 19:48

GÅ FOR METALLISKE DETALJER I HØST

Jeg har alltid likt gulldetaljer på skinnvesker, og i høst skal jeg dra det litt lengre ved å style mine antrekk med iøynefallende elementer som disse solbrillene fra Dior. Jeg har tenkt å anskaffe et enkelt midjebelte i gull, metalliske sko og en bomberjakke i sateng i høst. Det høres kanskje ikke så veldig klassisk ut, men jeg har gått litt lei mine klassiske kåper og andre typisk mørke høstplagg. Lekre metalliske elementer gjør antrekk mer lekne og kommmer til å sørge for å lysne opp ellers mørke høstdager.

_________________________________

This autumn season I am going to go a little crazy and inject more metallic details into my wardrobe. I am planning to purchase a simple metallic waist-belt, metallic shoes and a satin bomber this fall. This might not sound like my usual classic style but I'm a little bit tired of my typically darker coats and knits this coming season. Beautiful metallic details will light up my otherwise dark wardrobe. The trick is to choose items that don't look gaudy. Hopefully I will manage this without breaking the bank. 

Sunglasses Dior /Synsam, t-shirt H&M, jacket eBay, jeans Bik Bok, bag vintage, & lipstick Violate URBAN DECAY VICE

HAPPY FRIDAY!

 • 02.09.2016, 16:26


ENDELIG HÆLJ!

Som jeg gleder meg. I dag har jeg bare en plan, og det er å finne på noe gøy over helgen. I kveld skal det søkes på nettet. I just wanna have fun!

_________________________________

Sunglasses CÉLINE, shirt Morris Lady, jacket Selected Femme, jeans Bik Bok, shoes Roots, & lipstick Spiderweb URBAN DECAY VICE

RED LIPS, BLUE SHADES

 • 31.08.2016, 21:48


Her kommer et lite hint til hvor jeg skal jobbe fra 1. Oktober. Klarer du å gjette?

Solbriller CÉLINE, skjorte Morris Lady, jakke Selected Femme, leppestift Spiderweb URBAN DECAY VICE

 

_________________________________

Here is a little hint to where I am going to start working from the 1st of October. Can you guess?

Late summer outfit

 • 24.08.2016, 23:06


Hei fra en regnværsdag i vakre Oslo. Jeg har egentlig ikke tid til å skrive noe som helst da jeg skal reise til Stockholm tidlig i morgen, men jeg ville bare fort legge ut noe for å vise a bloggen er i tankene mine. Dagene flyr forbi i høy tempo, og jeg legger meg godt og sliten. Dere hører mer fra meg snart. :*  -Ingrid

THIRTY

 • 20.08.2016, 18:30
HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Jeg er snart på vei ut døren for å spise middag med min kjære, men jeg ville bare hilse for å si at dagen har vært utrolig koselig. 

xx, Ingrid

PS: Kjolen min finner dere her (adlink)

_________________________________

I'm on my way out of the door to eat dinner with John, but I just wanted to drop by to say that my day has been amazing so far. 

You can find my dress here (adlink)

My little secret

 • 09.08.2016, 20:18

Ja da, det har vært stille fra meg. Jeg vet det. Det er fordi det har skjedd noe veldig fint utenfor denne bloggen. Jeg skal bytte jobb. Det føles litt for tidlig til å skrive noe mer om det, utenom at jeg gleder meg, og at jobben handler om å skape innhold på nett. Jeg kommer selvfølgelig til å savne det flinke teamet som jeg jobber med nå.

PS: Kjolen er fra Hallhuber. Jeg oppdaget merket når de sendte meg på en pressetur til butikken deres i Trondheim og jeg har hatt øynene åpen for dem siden. Her i Oslo området har de en butikk på Storo Storsenter og jeg anbefaler virkelig at dere tar turen ned. Jeg er på utkikk etter noen nye jobbantrekk siden jeg skal bytte jobb, og Hallhuber er helt klart på listen.  

_________________________________

I am well aware that it has been quiet from me this week. Luckily it is because something really nice has happened: I am changing jobs. It feels a little bit too early to write much about it, except that I am excited! The job is of course about content - online. My little passion. I am of course going to miss the talented team that I have worked with for the past three years, but this feels right. 

PS: My dress is from Hallhuber. I am so glad that I 'discovered' this brand when they sent my on a press trip to their store in Trondheim.  Instant fan!

New Hair

 • 26.07.2016, 13:09
Hei jenter! Jeg skulle egentlig legge ut et langt innlegg om hvordan jeg gikk fra blond til mørk... men dagene går, og jeg har ikke fått det til ennå. Derfor byr jeg på en liten teaser med min nye hårfarge. Vi er nesten ferdig med å pusse opp hovedsoverommet nå, og så har vi adoptert en liten kattunge. Det er det som tar opp tiden min nå. Sykt koselig, men det tar tid!

_________________________________

Hi there! I was going to make a mega entry about how I went from blonde to dark hair.. but the days keep passing me by and I haven't been able to do it yet. I hope these snapshots of my hair will do for now. We just adopted a kitten and we're almost finished renovating the master bedroom so I have my hands full at the moment. Really cosy... but life is busy. 

Favoritt skoene mine

 • 24.07.2016, 09:07
Tenkte jeg skulle vise dere et bilde av favorittskoene mine! De er fra Sapatos Premium, og jeg har lengtet etter dem lenge før de ble en del av garderoben min. Skoene er fine til både kjoler og jobbantrekk. Jeg bruker dem altså nesten hver dag!

London kjolen

 • 21.07.2016, 09:33


Denne kjolen er like fin foran som den er bak. Jeg forelsket meg i vintage-aktige  "tea dresses" de årene jeg bodde i London, og denne utgaven er simpelthen perfekt. Den er så fin at jeg vurderer å kjøpe en til, i en størrelse opp. Akkurat denne kjolen er i størrelse 8, og den sitter som et skudd. Det er fint, men noen ganger så liker jeg å puste. Kjolen kostet meg cirka 200 kr inkludert frakt, så det er ikke den største kostnaden når jeg elsker kjolen så mye som jeg gjør. Kate Moss brukte slike kjoler mye i Pete Doherty fasen hennes, med sorte strømpebukser når det ble kaldt. Det er noe med vintage inspirerte plagg som jeg elsker. De er både tidløse og gir et fint film-aktig uttrykk. Perfekt for en som meg, som liker å leke med det visuelle. 

Et fint lite tips når du styler en slik kjole: drop feminine sko som stroppesandaler og stiletthæler. Det blir for jålete. Velg heller herreinspirerte sko eller tøffe sorte boots. 

 -Inneholder affiliate lenker -

Kjolen finner du her (*husk å sjekke øverst hjørne til venstre for rabattkoder, og at tollgrense til Norge er 350 kr. Frakt er alltid 80kr når bestillingen er under 400kr!), skoene er fra Sapatos her (på salg -50%), solbrillene er fra Lindex, armbåndet er fra Dyrberg/Kern og vesken er fra Mulberry.

_________________________________

This dress gives both good back and good front. I fell in love with vintage-y tea dresses when I lived in London, and this one is everything that I wanted and more. I was on a constant search for a dress exactly like this back in the days - I finally found it years and tears later. 

A great tip for when you style an ultra-feminine dress like this: balance the outfit out with masculine shoes, or tougher black boots.

Dagens detaljer

 • 14.07.2016, 22:40
Det har regnet i bøtter og spann i dag. Jeg har brukt dagen i bruktbutikkene rundt Kristiansand. Prisene i bruktbutikkene har gått opp betydelig i år, men jeg har fortsatt funnet en del skatter med forsvarlige priser. Jeg har lyst til å endre på interiøret hjemme. Jeg har klart å miste kaffe på det lyseste teppet i stuen. Teppet må derfor byttes ut, eller flyttes til et sted hvor flekken ikke synes. Teppet kan dessverre ikke renses. Jeg er fortsatt ikke den største fan av hundrevis av farger og mønstermix, men jeg savner hvordan jeg innredet før: med klassiske vintage-detaljer mikset inn i interiøret. Dette har jeg tenkt å komme litt tilbake til. 

SLIK SER DET UT HJEMME HOS MEG

Blue jeans and a leather jacket

 • 12.07.2016, 23:17

HOLD DEG TIL KLASSIKERNE

Hei fra Kristiansand by! Endelig et antrekksinnlegg. Det er litt lettere å kle seg når man pakker med seg klassikerne. I dag har jeg drømt meg bort til tanken om å kjøpe en klassisk leilighet her i Kristiansand. Vi bor så landlig på Nesodden, med hage og gangavstand til stranden. Derfor hadde det vært gøy med en leilighet her på Sørlandet. Jeg hadde innredet hele leiligheten med funn fra de fantastiske bruktbutikkene her. Det hadde vært noe det.

PS: Pokémon GO. Hva er det?! Er dette noe jeg burde være opptatt av?? Alle tegn peker mot hell to the yes

_________________________________

Inneholder affiliate lenker

Topp fra Zara, jeans her (størrelse 8), skinnjakke Selected Femme, sko Nelly (utsolgt) og solbriller Bik Bok

Vær snill mot deg selv

 • 03.07.2016, 10:39
I LIKE TO PARTY, AND BY PARTY I MEAN TAKE NAPS

Her er måter jeg har vært litt snillere mot meg selv de siste ukene: 1. Jeg har tatt tiden til å bestille time hos tannlegen. Det høres så lite ut, men jeg har ikke prioritert en tur til tannlegen for litt for lenge, selv om jeg har brukt masse tid til å bekymre over at jeg ikke har gjort det. Heldigvis var alt bra. Det er så utrolig viktig å ta vare på egen helse. 2. Jeg har stolt på magefølelsen mer enn noen gang. 3. Jeg har begynt å lese bøker igjen. Det er lite som gjør meg lykkeligere 4. Jeg har utfordret meg selv til å lære nye ting. I det siste har jeg prøvd å tegne på et tegnebrett. Tegning har blitt en fin måte å koble av på. 5. I går gjorde jeg noe som jeg ikke har gjort siden James var spedbarn: jeg tok en lang nap mens han sov midt på dagen. Så utrolig digg! Jeg sovnet til regnvær og våknet til solskinn. 

_________________________________

Playsuit fra BikBok her, belte her (affiliate)

Leselørdag

 • 02.07.2016, 20:42
LIFE IS BETTER ON SATURDAYS

Det første jeg gjorde når jeg fikk feriepenger var å bestille masse bøker og e-bøker til Kindle'n på Amazon. Jeg elsker å lese. How to be a Parisian og Love x Style x Life boken til Garance Dore passet best til print. Aller mest så liker jeg å lese om kunst. Jeg har fortsatt fire arbeidsdager før jeg reiser på familieferie til Danmark, men jeg har feriefølelsen i meg allerede. Snart, dere. Jeg bare håper at alle de fine pakkene jeg bestilte kommer før vi reiser bort. Jeg krysser fingrene. 

Jobbantrekk fra dag til kveld

 • 21.06.2016, 23:07
FRA KONTORET TIL COCKTAILS

Det er flere som har etterspurt innlegg med jobbantrekk, og jeg må innrømme at jeg har vært litt treig med det, da det har vært litt vanskelig å dra meg selv ut av sommerferie-modusen. Jeg har bare tittet på bilder av strender, kjoler og blomster for inspirasjon i det siste, og det vises tydelig i de seneste innleggene mine. I morgen kommer første runde med skattepenger, og alle i jobb får feriepenger rundt juni/juli måned så det er slettes ikke dumt med et innlegg om jobbantrekk akkurat nå. Nå har dere faktisk mulighet til å investere i noen fine plagg til jobb, og er dere heldige så finner dere plaggene på salg! Temaet til dette innlegget er hvordan man kan kle seg fra kontoret til cocktails med en god basegarderobe. 

Det er få jobber som krever at man møter opp i blazerjakke hver eneste dag og det er bare fint det. Vi har en avslappet jobbkultur i Norge, men det betyr ikke at man ikke skal bry seg. Måten man presenterer seg på reflekterer kvaliteter i din personlighet. Kommer du til jobb og ser sloppy ut, kan du oppfattes som sloppy i ditt arbeid. Er du kledd sukkersøt kan det være vanskelig å bli tatt seriøst, dessverre. Dette synes jeg er utrolig synd. Kvinner burde kunne kle seg akkurat som de vil på en arbeidsplass uten at det har noe å si om hvordan de oppfattes, men realiteten er at signaler man sender ut og stereotype oppfatninger av kjønn er så dypt etset i jobbsammenheng at det er vanskelig å unngå fordommer. Jeg har selv slitt med dette gjennom årene, mest med folk som møter meg utenfor mine normale jobbsituasjoner. Den beste måten å håndtere det på er rett og slett å utnytte fordommene litt, uten å la dem styre deg helt. Det skal være gøy å kle seg til jobb!KONTOR ANTREKK

I antrekket øverst har jeg på meg min favorittbukse fra Epilogue by Eva Emanuelsen. De er kuttet på en spesiell måte over ankelen og er høye i livet. Kåpen er fra Henrik Vibskov og ble kjøpt på salg for mange år siden. Kåpen er uten tvil et av mine beste kjøp, da den er lett nok til å bruke hele dagen. Ellers har jeg alltid t-skjorter i gode kvaliteter og nøytrale farger. Det viktigste er at de ikke skal være gjennomsiktige. Jeg bruker alltid vesker som har plass nok til min laptop og alt som jeg trenger i en jobbdag. Mindre vesker han virke useriøse. Sorte dressbukser, kåper og enkle t-skjorter har alle blitt baseplagg i min jobbgarderobe. Det å ha flere slike plagg gjør det enkelt for meg å kle meg til jobb hver dag.

_________________________________

Bukse Epilogue by Eva Emanulsen her, topp Samsøe & Samsøe, sko Vagabond, veske Givenchy, solbriller Céline, klokke Cluse og armbånd Dyrberg/Kern

 
DRINKS MED JENTENE

Fikk dere med dere artikkelen som påsto at kvinner som kler seg utfordrende på jobb virker mer intelligente? Sannheten er nok mer nyansert, men det er absolutt ingenting feil med å fremheve dine kvinnelige sider gjennom et antrekk. Jeg bruker som regel aldri en matchende blazerjakke og buksesett på jobb, da det er stramt og litt kleint, men jeg elsker matchende sets til formelle middager og after-work treff. Er jeg ute med mine venninner for drinks, for eksempel, kan jeg godt finne på å kle meg opp litt ekstra. 

I dette antrekket har jeg brukt  den samme buksen fra Epilogue by Eva Emanuelsen, og har valgt å bruke den med en matchende blazerjakke. Rød leppestift, en vakker body og pumps kompletterer antrekket.

_________________________________

Jakke og bukse fra Epilogue by Eva Emanuelsen, sko Christian Louboutin

Blomsterprint

 • 21.06.2016, 09:29
F L O R A L S

Blomster i hagen, blomster i vaser, blomster på hjernen - og på alle kjolene mine! Et fint lite tips til dere som vil løfte et antrekk til noe helt spesielt: sjekk bruktbutikker for vintage belter. Beltet i bildet kjøpte jeg brukt på eBay for noen år siden, og jeg sjekker alltid bruktbutikkene på sørlandet for gamle skatter. Jeg har begynt å finne sommerstilen min nå. Det blir romantiske kjoler, blomsterprint og gulldetaljer for alle penga. Har du merket, eller?! :)

Her er to vesker som jeg fant i bruktbutikker på sørlandet: denne, og denne. Veskene er superfine til både minimalistiske antrekk for å tilføye litt tekstur, eller til feminine antrekk inspirert av Audrey Hepburn. Litt voksent, men veldig fint. 

_________________________________

Playsuit/kjole utsolgt, belte vintage, armbånd Dyrberg/Kern

Marker midjen

 • 13.06.2016, 13:24
Dette beltet må være sommerens kupp, for jeg fikk det til halv pris. Den er elastisk og gjør alle kjoler som ikke passer "akkurat" - til plutselig perfekte antrekk. Det å markere midjen gjør underverker. 

Jeg har begynt å glede meg til sommerferien nå. Familietid, grillings i solen og en liten rabagast som skal kose seg på Sørlandets skjærgårder. Jeg gleder meg også til å bli kjent med det nye kameraet mitt. Det kommer et innlegg om det snart!

_________________________________

Inneholder affiliatelenker

Kjole her, belte her (*husk å sjekke øverst hjørne til venstre for rabattkoder, og at tollgrense til Norge er 350 kr. Frakt er alltid 80kr når bestillingen er under 400kr!). Jeg kjøpte kjolen i størrelse 8, og den passer, men den er liiiittt trang. Jeg tror at en størrelse opp blir for stor. 

Les Fleurs

 • 10.06.2016, 19:33


Inneholder sponsOg så ble det helg. I forrige helg dro vi til IKEA for å kjøpe hagemøbler, og i morgen skal vi dra til Plantasjen. Spennende saker. Jeg har aldri stylet en hage før, så jeg føler meg ikke helt selvsikker over at det skal se bra ut. Jeg har tenkt å gjøre litt research på Pinterest i kveld, og krysser fingrene for at de blir bra. Jeg tror jeg skal holde meg til en klassisk og litt minimalistisk stil. Vi får se hvordan det blir! Jeg må innrømme at jeg er mest vant til å style blomsterbuketter i vaser, og at jeg noen ganger føler meg litt overveldet med en hel hage som må stelles. De som eide huset før oss var utrolig flinke til å stelle hagen, så det blomstrer og gror over alt. Nå gjelder det bare å ikke ødelegge det vakre som de har skapt! 

___________________________

Solhatt og jakke fra Lindex, blomsterkrans fra Floriss Oslo City, badedrakt gammel, armbånd fra Lindex, Hermès og Dyrberg/Kern

Blå og hvite detaljer

 • 07.06.2016, 12:48

Her kommer en liten sommerklem fra oss! Hagemøblene blir levert fra IKEA i kveld, solen skinner, og alle i hus er i ekstra godt humør. Husker dere at jeg skrev om min walk-in, og at jeg skulle dele den med dere? Ja, vet at det var for noen måneder siden. Nå er den altså SNART ferdig! Jeg venter på en ekstra skohylle, og må finne en pouf til å sitte på, men den begynner altså å se DRITBRA ut! Det samme gjelder soverommet til James. 

I morgen skal jeg på en fancy sommerfest med denne snuppa, og jeg gleder meg veldig. Det er lenge siden jeg har hengt med henne nå. Jeg gleder meg til å dele bilder med dere! :)

_______________________________

På meg: kjole fra Odd Molly, denimjakke vintage Wrangler, sko fra Sapatos Premium her
 

Sommerdrømmer

 • 06.06.2016, 17:39


Sommer: Når døgnmiddeltemperaturen kommer over 10 grader.

Sommerdag: Når maksimumstemperaturen er høyere enn 25 grader. Dette er en internasjonal definisjon.

"Nordisk sommerdag": Når temperaturen når et maksimum på 20 grader eller høyere. Denne definisjonen brukes for Norge.

Hva er en penværsdag? For at det skal kunne kalles en penværsdag kan ikke mer enn halve himmelen være dekket av skyer.

__________________________________

Bikini fra Lindex, top + shorts fra Bik Bok (gammel sesong)

Kilde: her

You win some and you lose some

 • 05.06.2016, 11:27


Jeg ble mor relativt tidlig. Gjennomsnittlig alder for kvinner i Norge ved første fødsel har passert 30 år.

Jeg ble mor som 27-åring, og gikk gravid i en alder av 26. Jeg var på mange måter veldig klar. Jeg var ferdig-utdannet, hadde brukt årene etter videregående til å reise mye alene, og var basert i London mens jeg studerte. Min største drøm etter jeg fullførte skole-utdanningen på Berg Videregående skole var å bo i en storby. Det ble London. Jeg drømte også om å reise tilbake til Manila som voksen. Jeg hadde flyttet bort fra mitt barndoms-hjemland Filippinene som 14-åring. 

Jeg bodde totalt 6 måneder i Manila alene, og var basert i London i hele 6 år. Jeg bodde også 3 måneder i Hong Kong mellom min bachelor utdanning og min master utdanning, igjen i en bitteliten leilighet midt i byen. Jeg reiste ekstremt mye i den perioden. De var noen av de mest spennende og innholdsrike årene i mitt liv. Jeg har skrevet en blogg hele denne tiden, på engelsk. 


Jeg var veldig klar for å finne roen da jeg flyttet tilbake til Oslo. Jeg visste bare ikke at årene skulle gå så utrolig fort. 

Jeg har to bestevenninner, som jeg møtte på Berg Videregående. Trekløveren. Selv da vi bodde i tre forskjellige land og levde helt forskjellige liv, holdt vi sammen. Alle tre flyttet tilbake til Oslo rundt den samme tiden og begynte å jobbe. Jeg husker fortsatt den dagen jeg fant ut at jeg var gravid. De var de første jeg fortalte. Jeg hadde nettopp møtt dem på en kafé, og hadde følt meg helt merkelig. Hele kroppen var varm. Perioden jeg gikk gravid og det første året som ny mor var prøvende for meg når det gjaldt vennskapet våres. Opp og nedturene vi opplevde ble helt ut av sync. Karrieren ble på mange måter satt på slow-motion mens jeg fant ut av bleieskift og gikk gjennom ville ammetåker. Jeg kjøpte et oppussingsobjekt på Nesodden mens de grøsset over tanken av å flytte ut av byen. På deres side har de brukt de siste årene på å kjempe seg oppover og fremover i jobblivet, reise mye og nyte årene som karrierekvinner. Jeg har vært ekstremt stolt og samtidig følte meg litt hjelpeløs. 

Jeg følte meg også som karrierekvinne, og var heldig til å kunne reise mer enn nok på  jobb, men kunne ikke akkurat nyte det samme livet som de levde. Jeg hadde ikke mulighet til å feste til sent på morgenkvisten eller ta en spontan helg i Paris. Jeg måtte finne ut av barnehageleveringer, nå deadlines på jobben selv når hele huset hadde omgangsyke og opprettholde denne bloggen, som hadde utviklet seg til noe helt annet enn nett-dagboken som jeg skrev for noen år siden. Vi levde så vilt forskjellige liv at jeg begynte å bli usikker om vennskapet kom til å overleve det at jeg hadde blitt mor. 

Jeg fyller 30 år i august.

Årene har sust forbi. Mine to bestevenninner er ennå ikke i det hele tatt i nærheten av å bli mødre. Som de fleste kvinner i hovedstaden har de fortsatt mye som de ønsker å oppleve. Det forstår jeg godt. Jeg er nå allikevel bom sikker på at vi kommer til å overleve dette her. Nye rutiner har blitt  satt, og jeg har på mange måter fått livet mitt tilbake. Jeg har mulighet til å ta telefonen når de ringer, og James er 2 år. Den tøffeste perioden som ny mor er over. Jeg ville bli en relativt ung mor fordi det var noe som jeg ønsket å prioritere i mitt liv. Jeg var ekstremt naiv når det gjaldt hva det faktisk innebærer å være mor. Det er jeg glad for nå. Det sies at man aldri angrer de barna man får, og det er helt sant. En dag, når de er klare, må de også oppleve den såre og overveldene perioden som er det å være mor for første gang. De kommer til å være like fornøyde med sine valg som jeg er over mine.

Jeg er lykkelig i mitt nye liv, men jeg har fått se hva jeg har muligens gått glipp av gjennom mine to bestevenninner. You win some, and you lose some, sies det. Jeg bare tenkte ikke at det var en mulighet at jeg kunne miste trekløveren min. Jeg er like ambisiøs som jeg var før jeg ble mor, og har like mye reiselyst i kroppen min. Noen ting endrer seg aldri. Jeg føler meg som akkurat den samme jenta jeg var før jeg produserte et barn i kroppen min. Jeg er på mange måter fortsatt like naiv. 

Det poenget som jeg tror jeg ønsker å komme til i dette innlegget er at alt kommer til å ordne seg. Uansett hvilken valg man tar. Det verste man kan gjøre er å sitte på gjerdet. Livet suser forbi, og vi i Norge er ekstremt heldige fordi vi har muligheten til å ta bevisste valg når det gjelder familie og karriere. Jeg håper at min opplevelse som ny mor kommer til å hjelpe dere der ute som kanskje opplever det samme som meg, eller ønsker å velge en motsatt retning. Det kommer til å ordne seg uansett.

Her er en oppsummering av mitt liv de siste årene, i bilder.

_____________________________________________________________________

Playsuit i størrelse 10 fra Boohoo her (*husk å sjekke øverst hjørne til venstre for rabattkoder, og at tollgrense til Norge er 350 kr. Frakt er alltid 80kr når bestillingen er under 400kr!), solbriller fra Bik bok, veske Mulberry Lily, klokke fra Cluse her, armbånd fra Dyrberg/Kern og sko Camilla Pihl x Bianco. (affiliate/inneholder spons)

Røde Lepper og Jeans

 • 31.05.2016, 09:11
 

Her er hva som egentlig skjer mens disse bildene blir tatt: oppvaskmaskinen lager dirre lyder i bakgrunnen, og jeg beslutter i mitt hode om jeg skal drikke brus med lasagne-restene fra i går. Jeg drikker jo egentlig ikke brus, men det ligger en colaflaske i kjøleskapet fra helgen. Min bror var på besøk, og han skulle absolutt drikke cola med pizzaen som vi bestilte den dagen. Jeg kan høre barn hyle fra lekeplassen ved siden av huset, og nesen klør fordi gresset utenfor er nyklipt. Jeg lurer på om det egentlig er en bra ide å bruke rød leppestift om sommeren, og beslutter at det er det, selv om det er litt stress. 

Bilder forfører, og bilder lyver. Jeg tenker mye over hvorvidt mine lesere tror at min blogg er representativ for mitt liv. Livet er jo full av inntrykk, rotete og noen ganger litt overveldende. Ansiktet er ikke alltid sminket og håret ser ikke like fint ut rett før jeg skal vaske det. Noen ganger ser jeg på John og lurer på hvordan han oppfatter meg. Han som må leve med alle mine mest uglamorøse sider. Hun slitne som kommer hjem helt tom etter en lang dag på jobb. Hun som ikke har tid til å vaske håret til det har gått litt for mange dager uten. Han ser sjeldent blogg-Ingrid som smiler på et eller annet presse-event, eller jobb-Ingrid som styrer med en kampanje. Den ekte meg er på mange måter hun som kommer sliten hjem og drar av skoene etter en lang dag. Hun som jeg nesten ikke har tid til. :)

Mange bloggere er flinke til å dele et litt mer nyansert innblikk inn til livet deres, men det er ikke hva denne bloggen handler om. Min blogg har som regel alltid fungert som en levende CV for meg. En måte å dele litt mer om meg selv, og hva jeg kan i forhold til innhold og kommunikasjon på nett. Det er både begrensninger og muligheter når det gjelder akkurat dette. Takk for at dere engasjerer dere og skriver kommentarer. Jeg verdsetter det utrolig mye! Skriv gjerne en kommentar hvis det er noe dere føler at jeg burde skrive om. Liker dere videoene mine? Vil dere ha flere tutorials? Hverdagen er litt vanskelig å dele da jeg sitter mesteparten av dagen i et kontor. Takk uansett for at dere leser! 

Dårlige rutiner

 • 26.05.2016, 20:43
Hei og beklager at det har vært litt stille fra meg! Det har vært ganske travelt på jobb, så jeg har rett og slett ikke hatt noe tid til overs. Jeg er alltid min verste fiende når livet blir travelt, for jeg gjør bare ting verre for meg selv. Jeg har klart å legge meg etter midnatt hver eneste kveld, med hodet fullt av tanker, og det har ikke gjort situasjonen bedre, for å si det sånn. Skulle ønske at det var en måte å skru av hjernen hver leggetid. 

Jeg har en fin liten oppdatering til dere: jeg har hentet det nye kameraet mitt og jeg er så lykkelig! Jeg er nå en stolt eier av en flunkende ny Canon 6D. Det betyr at jeg skal filme en sminkevideo for første gang på lenge over helgen! Jeg har egentlig ikke bestemt meg om jeg skal snakke på norsk eller engelsk akkurat ennå, men jeg tar det litt på sparket. :)

Nå skal jeg forte meg til sengs, slik at jeg er uthvilt og opplagt til FRI-YAY!

Sunshine days

 • 23.05.2016, 12:45
Hei og hopp fra meg! Nå er det altså 8 dager til JUNI! Er det mulig?! Her kommer et antrekk som jeg kommer til å bruke mye i sommer. Jeg fikk en forespørsel om jeg kan dele mine favorittparfymer her på bloggen, så det kommer senere i dag! ♥ Jeg digger når dere spør etter spesifikke innlegg, så hvis det er noe dere ønsker at jeg skal skrive om er det bare å skrive meg en kommentar.

Topp & skjørt fra Second Female, tote fra BeckSöndergaard og solbriller fra Céline

Se flere av mine antrekk her

Hvite blonder og gulldetaljer

 • 19.05.2016, 08:00


Det er ingenting som sier sommer som flagrende hvite plagg med blonder og gullsmykker på sommerbrun hud. Har dere sett værmeldingen for neste uke? Sommertemperaturene er her, og det jo ikke rart. Det er snart juni! Pollenallergien har gitt seg litt nå, og jeg har endelig laget en treningsplan for meg selv. 

Min treningsplan helt til fellesferien:

Gå 10,000 steg hver dag  løpe 30 minutter 2 ganger i uken  gjøre 30 min med pilates 2 ganger i uken 

Enkelt og greit. Det skal jeg nok klare selv med fulltidsjobb, 2 åring og blogg.

Jeg måler steg og utvikling på min Polar Loop 2 pulsklokke. 

Den første pilates økten tok jeg faktisk i går! :)

__________________

Blondetopp fra Lindex, shorts fra Second Female og armbånd fra Dyrberg/Kern

Del opp reisen

 • 18.05.2016, 15:17


Popper bare innom for å si hei. :) Langhelgen og 17. mai har vært helt fantastisk! Nå kribler det i magen og fingertuppene fordi jeg har så mye fint planlagt for de kommende månedene. Jeg har gjennom de siste 10 årene hatt en liten bok hvor jeg skriver ned alle mine mål og planer. Dette har hjulpet meg til å holde fokus på mine mål og de tingene i livet som virkelig betyr noe for meg. Min lille, slitte Moleskine viser meg også hvor langt jeg har kommet. Personlig utvikling er ikke like stort her i Norge som det er for eksempel i USA, men det er mye bra som man kan få ut av mental trening og å sette gode mål. 

Hvis du virkelig ønsker deg noe så har jeg et lite tips: del opp reisen. Hvis du ønsker å en dag kjøpe din første bolig kan du for eksempel starte "reisen" med å åpne en BSU konto. Neste steg kan for eksempel være å ha et mål om å sette halvparten av pengene som du får tilbake fra skatten rett inn på BSU kontoen din. Før du vet det har du spart opp en god del penger, og er halvveis der. Det viktigste er å få planen ned skriftlig, og å følge den opp.

Et spørsmål som jeg spør meg selv en gang i blant er: hva ønsker jeg for meg selv om 5 år? Dette får meg til å tenke på hvordan jeg i det hele tatt kommer dit. Drømmemålet er på en måte bonusen. Hvis du skjønner hva jeg mener? Jeg personlig ønsker å reise mer, spare penger og skape minner for livet med familien min. Og så ønsker jeg å bli ferdig med å pusse opp huset. Det har allerede tatt et år! :)

Kle bort magen

 • 12.05.2016, 10:52
Jeg som alle andre føler meg litt ubekvem i kjoler. Jeg føler at armene tyter ut, at magen ser stor ut og at trusen synes gjennom stoffet. Hvis skjørtet er litt kort føles det noen ganger som om trusa henger ut under kanten av skjørtet, selv om den er langt oppe. Er det bare jeg som tydeligvis har issues, eller er det flere som føler seg litt ubekvem i kjole? Personlig så elsker jeg å bruke kjole, men bare på mine egne premisser.

Her mine beste tips for å føle deg vel i kjoler.

1. Fremhev de områdene som du liker best. Hvis du liker beina dine, er det fint å fremheve dem. Hvis du er heldig nok til å ha en timeglass figur, er det fint å fremheve midjen. Jenter som meg, som er veldig glad i å spise litt for mye og er samtidig like formfull som en 11 årig gutt, trives best i kjoler som er korte og posete.

2. Hvis du føler at kjolen er litt for trang, eller litt for kort, er det superfint å kaste en trench over kjolen. Da går antrekket fra utfordrende til kokett.

3. Høye heler får rumpa til å se finere ut, samt får deg til å stå i en stilling som strammer magen. Høye sko med heler som er tykkere enn tynne stilettheler er mye lettere å bruke. Lover!

4. Sømløs, hudfarget undertøy er en must.

6. Match kjolen med sko som kutter på ankelen. Boots som kutter på ankelen er alltid en vinner, og freshe hvite sneakers er veldig i vinden.

Her kommer mitt tredde 17. mai antrekk! Her har jeg valgt verdens vakreste skinnkåpe fra Epilogue, sammen med et matchende skjorte/bluse sett fra samme merke. Skjørtet sammen med toppen er utrolig flatterende og fallet på stoffet er helt magisk. I love!

Tør du bruke bukse på 17.mai?

 • 10.05.2016, 08:00


Ikke akkurat en tettsittende kjole, superblanke 'hudfargede' nylonstrømpebukser og krølltanghår.

Det er lov å mobbe det! Jeg har vært der jeg og! Ikke alle føler seg vel i kjoler, og det forstår jeg veldig godt. Derfor er dagens 17. mai-antrekk-anbefaling flatterende langbukser og en matchende kåpe. Har du lyst til å gjøre antrekket litt dristigere, kan du matche buksen med en tettsittende body. Because nineties. Jeg kunne lett brukt plaggene separat også, så jeg føler at man får mye verdi for pengene. Finkjoler brukes maks 1-2 ganger i året, i min erfaring. Kåpen er perfekt til å kaste over trange korte kjoler, og buksen får beina til å se lange og fine ut. Som jeg digger disse plaggene!

Er det lov å si at uken går damn fort på en tirsdag?! Jeg elsker sommer, og at dagene bare smelter sammen, men hjelpes - det er så utrolig mye som må gjøres akkurat nå! Krysser fingrene for litt regn. Nei da! Tuller bare!

Kåpe + bukse fra Epilogue by Eva Emanuelsen, solbriller Céline, veske vintage

Den vakreste kjolen

 • 08.05.2016, 10:07


Jeg har ikke rukket å legge ut disse bildene før nå, da jeg har klart å bli skikkelig forkjølet. Utrolig typisk at på en av de varmeste dagene på lenge, så går Ingrid-mor rundt og harker og hoster. Her er mitt første 17. mai antrekk, i verdens vakreste kjole. Det er veldig gøy å kunne dra ut feiringen med hele fire antrekk, for jeg føler at jeg tjuvstarter verdens beste dag med disse innleggene!

Hjemme hos oss begynner det å de strøkent ut, og det gjør meg så lykkelig. I går tok James og jeg en liten tur til IKEA bare oss to, for å kjøpe de siste tingene til rommet hans. Viktig å få tilbakemeldinger fra han som skal faktisk bo der inne! I morgen skal jeg legge ut bilder av gjesterommet. Da er det bare hovedsoverommet (og to bad) som gjenstår. Vakre Emilie la ut før-og-etter bilder av kjøkkenet hennes på den nye Side2 bloggen hennes, og det fikk meg til å tenke... vil dere se bilder av huset når vi først kjøpte det, i forhold til hvordan det ser ut nå? Huset har virkelig fått en makeover. 

Kjole Epilogue by Eva Emanuelsen - se kjolen her, jakke Selected Femme (kjøpt for to år siden), sko Christian Louboutin, armbånd Hermès

Fire fine 17. mai antrekk

 • 06.05.2016, 12:05
Våren har endelig kommet til lille Norge, og det er ikke lenge til nasjonaldagen skal feires. Jeg har derfor satt sammen 4 fine 17. mai antrekk som jeg skal dele her på bloggen i de kommende dagen. I norsk design, ikke minst! Jeg har skrevet om min begeistring for Epilogue by Eva Emanuelsen i flere år nå, og basen til antrekkene er plagg fra dette merket. Det kommer så mye fint! Jeg gleder meg til å dele antrekk for antrekk. Første antrekk kommer litt senere i dag!


 

Litt helg på en torsdag

 • 05.05.2016, 09:00
Jeg håper at alle nyter den ekstra fridagen i dag! Her i heimen pusses det opp i rekordfart. Bildet ble tatt i Oslo i går. Den første varme dagen i 2016. Snart blir det sommer!

Kåpe i skinn fra Epilogue by Eva Emanuelsen her

Snart blir det liv

 • 03.05.2016, 14:39


Det er ikke vanskelig å føle seg vel i sort. Skap dybde med forskjellige teksturer, stoffer, lakk og skinn. Prikken over i-en i dette antrekket hadde vært negler i en mørk gotisk farge. Men jeg er mor til en snart 2-åring. I'm excused. 

Jeg skulle ønske at jeg kunne komme med en spennende oppdatering til dere som leser bloggen, men livet er stille og rolig for tiden. Snart blir det liv. James fyller 2 år, 17. mai er noen dager etter, og vi får besøk av en hel gjeng fra Sørlandet. Jeg lover å ta masse bilder.

God klem fra meg! 

Jakke Second Female / skinnbukse Epilogue by Eva Emanuelsen / topp Boohoo / klokke fra Cluse 

Ukens anbefalinger

 • 03.05.2016, 08:00


Jeg begynte så vidt på et ukentlig innlegg hvor jeg anbefaler saker og blogginnlegg som har inspirert meg, men den ideen forsvant litt med plattform-flyttingen. Nå begynner jeg å få litt orden på denne bloggen. Her er ukens anbefalinger:

Ulrikke Lund har startet en ny blogg, og jeg forstår hvorfor hun er så uendelig populær. Hun har et øye for detaljer og skriver på en måte som drar meg inn. Det som jeg liker aller best med den nye bloggen hennes er at hun har blitt enda mer sofistikert. Jeg har kommet til konklusjonen at Ulrikke var skapt for å bli kjent. Det er bare noe med henne som andre ikke har. Jeg digger innholdet som hun produserer, og ønsker at hun delte flere interiørbilder av den fantastiske leiligheten hennes.

My Vintage Vogue gjør meg glad i hjertet mitt. De nye kule it-jentene går rundt i sportsklær og sneakers, og jeg vil bare kle meg som en sofistikert filmstjerne.

Instagram profilen til Danielle Galindo er helt magisk. Livet som småbarnsmor er et uendelig kaos med snørr og smuler. Denne dama her får det til å se ut som en drøm.

The Snapchat 101: The Best, Coolest, Smartest, Weirdest Accounts on the Hottest Social Network on Your Phone - jeg er fan av Snapchat. Her er den ultimate guiden til gode Snapchat kontoer rundt verden. Solgt. 

Litt om kjolen i bildene: sist jeg tok bilder i denne kjolen var det minusgrader og mørkt. Nå kan den snart brukes på ordentlig. Og OM jeg kommer til å bruke den. Du kan bare kalle meg for "Floral Boobie Dress Girl" fra nå av. For hvem liker ikke florals og boobies?

De vakre bildene.

 • 01.05.2016, 20:36
Her er den nye hårsveisen min! Forskjellen er ikke den største, men håret har blitt mørkere og kortere.

Jeg har sovet godt for den første gangen på nesten en måned. Kanskje fordi jeg har begynt på medisin mot pollenallergi, som gjør meg stuptrøtt, eller kanskje fordi jeg endelig har funnet ut av noen ting som jeg har fundert på lenge. Jeg har alltid ment at livet er en sum av alle mine valg, men i det siste har jeg sittet litt på gjerdet. Jeg har ikke helt visst hva jeg ønsker for meg selv fremover. Nå har jeg begynt å ta noen bevisste, og litt overraskende valg for meg selv. 

Jeg har hatt en veldig bra uke. Selv om det har snødd, og regnet, og jeg har vært neddopet på allergimedisin, så har masse fint skjedd. Jeg har også tatt tiden til å samle alle mine favorittbilder fra de siste 3 årene, og har laget et mega-album på min personlige Facebook profil. Det har vært rørende å se tilbake. Jeg vurderer å gjøre det samme på Facebook-siden til bloggen. Jeg kjenner mange som ikke ønsker å dele personlige familiebilder på sosiale medier, og det respekterer jeg, men vi er ikke så bekymret for det. John er en fotograf, og jeg fikk min første reklamejobb som baby. Bilder er en stor del av begge våres liv. På bloggen har jeg valgt å dele personlige bilder som på en måte er litt iscenesatte. De vakre bildene. Jeg har for eksempel valgt å ikke dele bilder fra fødestuen den dagen James ble født. For det første så mistet jeg masse blod, så jeg var ikke helt 'der' da bildene ble tatt, og viktigst av alt: bildene er alt for personlige. Disse alt-for-personlige-for-bloggen bildene har jeg trykket i en bok, slik at de ikke forsvinner. De og er vakre, men de passer ikke på denne bloggen. 

Mange driver rene moteblogger, eller fantastisk fine livsstilsblogger proppet med inspirasjon. Jeg kjenner noen som lever liv som er helt dedikerte til den livsstilen som de deler på sosial medier. Jeg har lenge tenkt at jeg burde være mer lik dem. Mer sporty, mer minimalistisk, mer gjennomført. Jeg har endelig funnet ut at de fineste, og viktigste bildene som jeg deler her på bloggen er familiebilder, reisebilder og bilder som dokumenterer livet. Min gamle leilighet, min favoritt gate i Oslo, og James som bare blir større og større. Den røde tråden i bloggen min er livet mitt, og hvordan det utvikler seg for årene som går. Det er de bildene som rører noe i meg, og som gjøre meg glad i å blogge. 

Her er tre fine ting som har skjedd denne uken:

1. Jeg kjøpte det nye Beyonce albumet. Sjukt bra. Hun har utviklet seg mye, og jeg blir så inspirert.

2. Jeg har bestemt meg for å få en fotograf til å ta noen familiebilder med meg, James og John. Vi har nesten ingen bilder sammen som en familie, da John som regel står bak kameraet. 

3. Håndverkere har jobbet i hele helg for å fikse rommene i andre etasje. Det kommer til å bli så fint!

4. Jeg fikk endelig bestilt 3 forskjellige Kylie Lip Kit's! Jeg gleder meg, jeg gleder meg, jeg gleder meg!

STORY

 • 01.05.2016, 08:41


AnnonseOm Kranz & Ziegler STORY:

Det er andre gang at jeg samarbeider med Kranz & Ziegler på bloggen, og det er fordi jeg har blitt veldig glad i smykkemerket. 

Kranz & Ziegler STORY er en superpopulær smykkeserie fra Danmark der du kan sette sammen ditt eget personlige armbånd. STORY startet med en liten kolleksjon med 20 charms og 1 armbånd, men siden dette har kolleksjonen utviklet seg og består nå av ca. 800 ulike produkter. STORY armbåndene leveres i ulike materialer og farger, og det finnes et helt fantastisk sortiment av STORY charms, som gjør det mulig å fortelle din helt egen personlige historie.

Mitt forrige innlegg viser hvordan jeg har tolket deres armbånd. Denne gangen har jeg valgt et armbånd i blått slangeskinn, med charms i sølv. Blå er en av mine favorittfarger, samt en viktig trendfarge for 2016. Designstudier viser at blå er en beroligende farge som viser kreativitet og intelligens.

Det er veldig mange som har spurt meg hvor man kan få tak i STORY serien. Nå finner du mye mer informasjon på websiden deres: www.k-z.no

Priser:

STORY armbånd i blått slangeskinn, 899,- / STORY armbånd med blå Aventurin, 699,-

STORY charm i sølv, dråpe, 599,- / STORY charm i sølv med zirkonia, hjerte, 899,-

 

Når man ikke klarer å sove

 • 26.04.2016, 08:44
I går var jeg hos Gevir Eger og fikset håret, så jeg har endelig fått kontroll over etterveksten. Det var utrolig digg å bare slappe av og la en annen gi meg en aldri så liten makeover. Håret har blitt enda kortere, og jeg er klar for sommeren. Jeg gleder meg til å vise dere den nye sveisen min! Jeg har allerede tatt noen bilder på Snapchat (ingridho_lm). Ellers er jeg helt utslitt. Jeg bare klarer ikke å sove for tiden? Jeg legger meg alt for sent og er lys våken, og tilbringer dagene som en zombie. Er jeg den eneste som har det sånn?

Mine beste antrekksbilder

 • 20.04.2016, 21:45


Fineste Eline Varmo, som er moteredaktør på Side2 har startet en helt ny spalte som heter Min Stil, og jeg er heldig nok til å være den første til å bli intervjuet. Så utrolig kult! Du kan lese mer om min personlige stil her. For å feire har jeg samlet noen av mine favorittantrekk i et innlegg. Jeg er fortsatt ikke helt i form. Da er det bra at jeg har masse bilder som jeg kan mimre tilbake til. Nå kryper jeg snart under dyna tidlig igjen, og håper at jeg våkner opp helt frisk i morgen. Jeg skal jo begynne å trene, som jeg skrev i går. Da går det ikke at jeg konstant føler meg som en potetsekk. En tung, sliten, slapp potetsekk. 

Du kan se alle mine moterelaterte innlegg her (under kategorien ANTREKK i toppmenyen)

Oslo

 • 16.04.2016, 09:57
Ha en fantastisk lørdag! 

Dagens nedtur: I går delte en venninne denne artikkelen om at vi kan få en iskald vår, med lave temperaturer i en måned. Jeg håper så inderlig at meteorologene tar feil!


Solbriller Céline, kashmir genser Ricco Vero, top & skjørt Second Female, veske Givenchy og sko Vagabond

BLACK VELVET CHOKER

 • 03.04.2016, 00:01


Som dere kanskje har merket så har jeg blitt veldig glad i å bruke chokers. Dette henger kanskje sammen med at jeg liker å bruk høyhalsede gensere. Eller kanskje det at jeg vokste opp i 90-tallet og har endelig mulighet til å kle meg som de kule jentene i 90-talls filmer. Ikke vet jeg. :)

Tilbake til hverdagen

 • 27.03.2016, 14:40


Dette antrekket er et klassisk eksempel av at begge plaggene så utrolig fine ut sammen på mannekengen i butikken, men når jeg brukte antrekket selv, så tenkte jeg: klarer jeg å pull this off? En ting er helt sikkert: blåfargen i begge plaggene er helt fantastisk. Jeg gleder meg til å bruke crop buksene i hele sommer, samt bruke jakken over kjoler og skjørt. Det blir ikke siste gang jeg bruker begge disse plaggene for å si de sånn.

Olatopp og crop bukser fra Lindex Extended, veske Givenchy & sko fra Bianco + Caroline Berg Eriksen 

Litt finere koseklær

 • 21.03.2016, 09:10


Dette er mitt andre innlegg om fine koseklær i løpet av noen måneder, og det er fordi jeg virkelig mener at det er ingenting feil med å ha noen digge loungeklær å daffe rundt i så fort som man kommer hjem. Hemmeligheten bak å ikke se helt krise ut er å investere i plagg som er laget av digge materialer som 100% bomull, bambus, silke, og ull. Match en genser i kasjmir med en myk triangel bh som titter ut, kjøp supermyke t-skjorter i duse farger, og bruk dine egne loungebukser istedenfor å låne typens stygge, slitte, ekle gymbukser - som får bakenden til å se helt formløs ut. Det er en viss sensualitet i en jente som ser komfortable og avslappet ut. Ikke glem en deilig, nesten-ikke-der duft.

Koseklær i ull fra With & Wessel

Flere bilder fra i går

 • 20.03.2016, 09:18


Hei igjen! Formen er litt bedre i dag, og det er bra, for solen skinner fortsatt! Planen for i dag er å montere noen hyller i mitt evige walk-in prosjekt, male ferdig barnerommet, og gå en liten tur ute i naturen med James. Kameraet blir selvfølgelig med. Jeg gleder meg til å vise dere litt mer av Nesodden - mitt lille paradis 23 minutter på ferga fra Aker Brygge.

100% cashmere genser fra Ricco Vero, crop bukse her, veske A.P.C og sko fra Zara. James har på en genser og bukse fra H&M

Mine siste antrekk

 • 18.03.2016, 22:04


Nå er det lenge siden jeg har lagt ut en oppsummering av mine antrekk, og det er fordi det har vært mindre av dem de siste månedene. Jeg kommer aldri til å stoppe med antrekksbilder, men det blir mer variasjon på denne bloggen fremover. :) Mine siste antrekk viser en god blanding av gamle og nye favoritter. Snekkerbuksene fra Lee og den gule strikkgenseren fra Siri Brodersen har jeg hatt i noen sesonger nå. Favoritt tilskuddene er den hvite kåpen fra Ricco Vero og min sorte fjærjakke fra Second Female.

I morgen skal jeg til Oslo med James, og det blir så kos! Vi skal bare nyte solen og vandre rundt i byen sammen. James elsker biler, trikken, og t-banen, så det blir mye å se på i Oslo. Det har vært noen travle uker med mye jobbing. Det blir hyggelig å ikke stresse, og ha en mor og sønn dag. Agendaen for i kveld er å rydde hele huset og gjøre det koselig til påsken. Etter det skal jeg tenke over hva James og jeg skal gjøre sammen fra mandag til onsdag. John jobber nemlig alle de dagene, så jeg skal sørge for at James og jeg har noen ordentlige fine eventyr, bare oss to.

Den nye bukselengden

 • 10.03.2016, 19:25


I vår/sommer er det jeans som kutter over ankelen som gjelder!  Disse buksene fra COS har vært favorittjeansa lenge, og jeg gleder meg til å bruke dem videre i de kommende sesongene. Har dere lagt merke til pumpsene i bildene? Så klassiske og fine! De er fra Caroline Berg Eriksen for Bianco kolleksjonen. CBE har fått litt pepper for kolleksjonen hennes fra visse motejournalister, og det synes jeg er ufortjent. Hun har ikke designet sko med den norske motebransjen i tankene. Hun kom aldri til å designe en kolleksjon med verdens mest nytenkende sko-design, så hvorfor kritisere henne for det? Hvorfor ikke ta et kommersielt samarbeid for hva det er? Jeg ble spurt et spørsmål en gang som virkelig fikk meg til å tenke: "Ingrid, hvem er det du blogger for? Blogger du for å få creds fra den norske motebransjen, eller blogger du for leserne dine?". Det var virkelig en liten turning-point for meg. Sannheten er at jeg personlig er veldig glad i mote, men jeg har ingen interesse av å skape et snevert lite mote-univers her på bloggen som blir applaudert av de 100 profilerte som vi har i motebransjen. Den viktigste bekreftelse for meg, er at jeg klarer å skape innhold som er både engasjerende on inspirerende for andre som meg. Altså, helt normale mennesker som er opptatt av fine ting, vakre klær - men også har en forståelse og engasjement for andre ting utenfor alt det staselige. Samfunnspolitikk, kunst, bøker, kvinnekampen, you name it!

Jeg håper at alle har hatt en fantastisk uke! Det har vært en lang og litt stressende uke for min del, og jeg merker at jeg gleder meg til helg.

Ikke alle uker kan være like spennende

 • 06.03.2016, 21:56


Ikke alle uker kan være like fantastiske, og denne uken kan vel oppsummeres med uendelig slapsevær, en syk baby og en ordentlig ryddesjau hjemme. BORING (og ja, stakkars lille). Jeg følte så synd på James at jeg kjøpte han et nytt batteridrevet Brio tog... som han absolutt hater. Han klikker når toget går fremover, når han vil at toget skal gå bakover, osv. Presang fail. Mitt uendelige walk-in prosjekt begynner å ta form nå, og jeg har endelig sortert gjennom nesten alle klærne som jeg pakket ned da vi flyttet i Mai 2015. Det er fortsatt noen store poser i loftet som jeg må gå gjennom, men jeg forteller meg selv at det er sommerklær. Og siden det er visst vinter 90% av året her i Norge, så får de bo i loftet litt til. Jeg har organisert nok klær for en stund. Denne helgen har jeg fått hilst på noen elskede (og litt glemte) klesplagg, og har funnet alle buksene mine. Endelig! Jeg har nemlig ikke forstått hvor det har blitt av buksene mine. Nå vet jeg at de lå gjemt i klesskapene i gjesterommet. Og nå kan jeg dra på jobb med bukser igjen. Planen er å ha hverdagsklærne (basics, jobbplagg og strikk) i et garderobeskap i hovedsoverommet, og alt annet i min walk-in. Som blogger har jeg mye rart, som jeg elsker, blant annet: fjærjakker, stiletthæler, ikke-jobb-kjoler og vesker! Derfor passer denne løsningen ypperlig. Vi har fått et bra prisoverslag på en innebygd garderobe, så jeg krysser fingrene på at vi får dette på plass i sommer. De store prosjektene skal starte i fellesferien, siden vi ikke får tiden til å gå rundt som det er.

Skjorte Rails, high-waist jeans Never Denim, skinnjakke ACNE

Dagens detalj: chantilly lace

 • 01.03.2016, 08:28


Blondedetaljer er så fine, og nesten aller finest når de så vidt synes under en genser eller skjorte. Diskret og dristig samtidig.

Drapert gensertopp her / blondebody her 

Innlegget inneholder affiliate lenker

God helg, mon chéri!

 • 26.02.2016, 17:50


Jeg hadde store planer for i dag, men dagen gikk til husvask og rydding. Sånt skjer noen ganger, og der er ikke så ille å starte helgen med et strøkent hus! Nå blir det pizza og øl. Gleder meg!

t-shirt her / flare pants her (affiliate)

Jeg har kjøpt nye sko!

 • 25.02.2016, 22:31


Sol på ansiktet og nye sko... det tar ikke mer for å gjøre meg glad.

Det er lenge siden jeg har fysisk shoppet i en butikk, og jeg hater det fortsatt. Jeg har lenge tenkt at jeg ønsker meg noen nye ting til våren, men tanken på å sette fot i en butikk har stoppet meg hver gang. Jeg simpelthen hater det! Hele opplevelsen synes jeg er bare stress. Først så må man lete rundt i rails og hyllesystemer med masse andre mennesker og støy, og så må man prøve klær i et lite prøverom med uflatterende lys foran et speil som får kroppen til å se helt jævlig ut, og så må man bruke tid i en kø for å betale. Jeg blir så sliten av det! Luksusdyret i meg liker å shoppe i high-end butikker litt mer, men det byr på utfordringer det og: man møter enten på en innpåsliten selger som får alle til å føle seg direkte uvel, eller en snobbete butikk-diktator som behandler shoppere som totalt uverdige. Og så er det ikke alltid man har råd heller. Hva er vitsen med å bruke tid i en butikk som man ikke har råd til å shoppe i? Det å shoppe i butikk er altså ikke noe for meg. Jeg er en internett-jente som liker shopping på internett.  :) Jeg tenker at det er flere av oss der ute?

Sko Zara, kåpe Second Female, kamera Olympus, veske Givenchy

Pisse Koldt

 • 19.02.2016, 08:37


Det tomme blikket i disse bildene skyldes vinden. Fy for en sur vind! Jeg sto og bet tennene sammen på grunn av kulden. Jeg jobber med en haug med danske menn på kontoret, og jeg synes at det er så morsomt når de utbryter at det er "pisse koldt!". Så mye at jeg har begynt å si det selv. Dansker er artige folk. Snart er det helg! Pent.no lover skikkelig drittvær, så det er bare å kjøpe inn varm kakao og pakke seg inn i et pledd med en god bok. Bare noen timer igjen nå!

Kåpe Epilogue by Eva Emanuelsen, genser Siri Brodersen, skjørt her, tights Wolford, veske Givenchy, sko Ellos

OSLO

 • 17.02.2016, 21:46


Endelig en antrekkspost!  Det er rart hvordan denne bloggen konstant utvikler seg. For en stund så var denne bloggen nesten bare en ren mote og skjønnhetsblogg, men i det siste har jeg kommet tilbake til en mer personlig tone. For meg har det vært viktig å by litt mer på meg selv, slik som jeg gjorde når jeg begynte å blogge for mange år siden. Det er så mange flinke mote og skjønnhetsbloggere der ute, og det er nesten en overflod av inspirasjon fra alle kanter. Jeg klarer nesten ikke fordøye antrekksbilder lenger, med mindre de er superenkle. Det har bare blitt for mye for meg. Jeg kommer alltid til å ha en stor interesse for mote, og det kommer alltid til å være en stor del av denne bloggen, men jeg føler at jeg skylder mine lesere å være litt personlig. Fordi jeg ikke ønsker å fremstå som et nettmagasin. Denne bloggen har alltid vært en slags dagbok for meg, og det er dette formatet som jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg husker at jeg etter hvert begynte å miste interessen for motemagasiner fordi jeg følte at innholdet ble hyper-kommersielt, og det er ikke en skjebne jeg ønsker for denne bloggen. Forstå meg rett, gode samarbeidspartnere er viktig for denne bloggen, men den skal først og fremst handle om de tingene i livet mitt som er verdt å dele. Jeg blogger ikke fordi jeg har ambisjoner om å være bloggverden's nyeste moteyndling. Jeg blogger fordi jeg som mange andre jenter synes at det er gøy med mote, sminke og interiør. Jeg koser meg mye mer med denne bloggen enn jeg har gjort på lenge, og det er så fint. Takk for at dere leser.

Solbriller Céline, skjorte og fjærjakke Second Female, skinnbukse Epilogue by Eva Emanuelsen, sko Vagabond, veske Givenchy

It's the weekend!

 • 13.02.2016, 21:16


It's the weekend! I dag har jeg stylet om stua, tent duftlys og kost meg med god te og familietid. Det har vært mye reising de siste månedene, og mye jobbing. Jeg merker at jeg trenger ro. I morgen skal jeg lage en ordentlig "sunday roast". Jeg er nemlig dronningen av sunday roast etter mine seks år i London. Det å samle seg rundt bordet med en ordentlig måltid hver søndag er en stor tradisjon i Storbrittania, og det er så hyggelig! Jeg husker hvordan vi hver søndag besøkte det lokale markedet for å kjøpe ingredienser, eller dro ned til pubben for sunday roast med andre i nabolaget. Det er hyggelig å ta den tradisjonen videre, siden James er kvart skotsk. Jeg har også noen planer om å ta en fin tur i naturen i morgen for å samle tankene (og brenne noen kalorier). Det blir en fin helg.

Topp Nelly her, overalls Lee, klokke Daniel Wellington, ringer SYSTER P (affiliate)

High Waist

 • 03.02.2016, 07:00


Vi er halvveis i den første uken av Februar, dere! Neste uke er jeg i Stockholm på interiørmesse med Varier. Etter det blir det en pause i reisingen for en stund, og det er jeg glad for. Det er mye som jeg gleder meg til i de kommende månedene som trenger litt ekstra fokus, blant annet en superinspirerende lansering på jobben min. Det blir fint å komme seg inn i faste rutiner igjen.

Weekend

 • 31.01.2016, 09:55


Helgene går alt for fort, og ukedagene går enda fortere. Det er mye som jeg ser frem til som jeg ikke akkurat kan dele helt ennå. I 2015 var mitt aller største fokus å være mor til James. 2016 blir året for selvrealisering som "mitt nye meg". For det er ingenting mer motiverende for å gjøre det bra, enn å ha James i livet.

Kåpe H&M, genser Second Female, armbånd KRANZ & ZIEGLER

Wrap it up!

 • 29.01.2016, 14:37


God fredag! Snart er det helg. Alt jeg kan tenke på er å tilbringe helgen med familien, og spise is. James har nemlig snakket om is hver dag denne uken. I morgen får han en liten overaskelse. Det blir kos! :)

Hatt BeckSöndergaard, genser Benetton, skjerf Gina Tricot, solbriller Céline, tights Wolford, vintage belte

Det er ikke rart at bloggere bruker mye hvitt...

 • 28.01.2016, 18:16


 

Det er jammen meg ikke rart at bloggere bruker mye hvite klær, da det blir så fint på bilder! Akkurat denne kåpen lyser opp hverdagen akkurat nå, og den gjør meg så glad! Lysere dager og lysere plagg blir det mer av fremover.

Kåpe Riccovero, tights Wolford, sko Dr Martens, veske Givenchy, solbriller Céline

Hippie Shake

 • 25.01.2016, 08:39


Det er vel ingen bedre måte å ringe inn mandagen på, enn med poseringer som jeg sikkert kommer til å angre - i en kjole som jeg elsker? Jeg har tatt målet mitt om å gå i flere kjoler seriøst, og krydrer skapet med nye kjoler hver måned. I det siste har jeg tenkt til meg selv: "hvis den passer i en vakker film, så vil jeg ha den i skapet". Denne kjolen tar meg til vakre scenarioer og omgivelser langt fra snødekkede Nesodden. Og det er bra.

Kjole her // boots her (affiliate)

P A I S L E Y

 • 21.01.2016, 21:23


Det er så deilig å være hjemme igjen. Jeg går glipp av Costume Awards i kveld, men det går helt greit. Jeg skal heller kose meg med Snapchat-feedene til de som er tilstede fra sofakroken, helt uten sminke og stas.

Skal du i bryllup i år?

 • 12.01.2016, 22:34


SOFIA MOORE tilbyr for tiden 15% rabatt hvis du bruker koden jan16.

Jeg er så fornøyd med kjolen som jeg fikk fra dem, og kunne godt tenkt meg å kjøpe en til. Jeg ser for meg en lang kjole i en juveltone, som kan brukes i en formel sommerfest, eller bryllup. En festlook som jeg elsker er slike langkjoler sammen med oversized solbriller, helst med vintage preg. Tenk solbrillene til Audrey Hepburn i filmen Breakfast at Tiffany's.

Hvis du skal i bryllup i år, og foretrekker vakre, klassiske kjoler over de mer dristige kjolene som er så populære for tiden, så anbefaler jeg å sjekke ut denne nettbutikken!

FINN DEN PERFEKTE FORMEL KJOLE / BALLKJOLE HERE.

 

Relaterte lenker:

SE MIN KJOLE (Her kan du se flere bilder av kjolen)

A classic dress

 • 30.12.2015, 09:57


Denne kjolen brukte jeg på julaften. Klassisk og vakker. Jeg fant den her (STOCKH LM/MQ.no)

HELLO

 • 26.12.2015, 16:46


Hello og beklager min lille pause fra bloggen. Jeg er rett og slett et vanemenneske og synes at det er vanskelig å skrive og være blogge-Ingrid utenfor min egen lille verden. Her skjer det så mye hele tiden! Jeg har tilbragt den siste uken på Sørlandet. Det er som vanlig magisk utenfor vinduene her. Det er derfor ironisk at jeg har brukt mesteparten av tiden inne med en kake i kjeften. :) Vi reiser hjem i morgen, til vårt lille hus på Nesodden. Neste gang jeg er her skal jeg huske å gå flere turer ut. Jeg elsker å se på havet herfra, uansett vær. Skulle ønske at det var like gøy for John!

Ullblazer og kabelgenser fra Morris (Teko Trading)

Oslo

 • 12.12.2015, 19:10


Hatt Becksöndergaard, fuskepels vintagegenser Siri Brodersen, skinnbukse Epilogue og sko Vagabond. James har på seg en jakke fra Lindex og lue fra Polarn O. Pyret.

Før jeg ble mor så kunne jeg gå rundt i Oslo fra butikk til butikk, spise lunsj med venninner, eller sette meg på en kafé i flere timer for å tenke, skrive notater og bare observere verden rundt meg. Nå handler fritiden om barna i familien, og sånn kommer det til  å være i mange år fremover. Jeg vet at plutselig en dag så kommer jeg til å sitte alene på en kafé med notatblokka og tenke tilbake til denne tiden, og savne det med hele mitt hjerte, selv om jeg innrømmer at det er litt stress noen ganger.

I dag har James og fetter Hans vært på Steen&Strøm for å hilse på julenissen! De fikk til og med en liten gave fra han. Et lite tips til dere med små barn i Oslo: Hver lørdag frem til jul vil julenissen komme på besøk i 5. etasje! 

IKKE GLEM JULEKALENDER KONKURRANSEN UNDER DETTE INNLEGGET! SJUKT BRA PREMIE! ♥♥♥

Kjolebloggeren

 • 06.12.2015, 14:48


En gang var jeg en 19 år gamle jente fra Oslo/Manila, som flyttet til London til et gammelt, viktoriansk hus med seks soverom. Alle rommene var leid ut til kunststudenter. Etter hvert hadde jeg en god samling vintagekjoler, Liz Taylor som idol og ingen behov for å flytte tilbake til trygge, rene, kjedelige Oslo.

Jeg ble i London i seks år før jeg flyttet tilbake til Oslo. Tiden har gått fort siden den tid. Jeg har rukket å bli 29 år, jeg er en mor. Jeg er ikke redd for å bli eldre, men jeg savner hun jeg var i London. Jeg merker nå at jeg har begynt å kle meg litt som henne igjen. Jeg bruker flere kjoler, er mer feminin. Kanskje nettopp fordi jeg er mor nå.

Det er rart hvordan man finner tilbake til ting, samtidig som man endrer seg konstant med tiden. Kjolen er fra et merke som jeg kjøpte mye når jeg bodde i London. I London handler stil om hvordan man setter sammen et antrekk, og ikke hva merkelappen er. Rart at jeg noen gang glemmer det. :)

*innlegget inneholder affiliate lenker

Favorittantrekket fra i fjor

 • 25.11.2015, 19:49


Nå som dagene er korte og mørke, er det fint å kunne se tilbake til tidligere antrekk for inspirasjon. Motivasjonen for å kle seg fint er ikke helt på topp akkurat nå, for å si det sånn. Jeg ble ekstra glad når jeg kom på akkurat dette antrekket. Jeg brukte disse plaggene hele tiden i fjor, men har ikke tenkt på dem på en stund. Det blir hjemmekontor og joggis på meg i morgen, men nå vet jeg i hvert fall hva jeg skal ha på meg på fredag! Da var den 'krisen' løst. :)

Jeg har på meg: kjole og genser fra H&M, tights fra Wolford, veske fra Givenchy og kamera fra Olympus

The Dress

 • 24.11.2015, 09:50


Det er mange som har spurt om kjolen som jeg har lagt ut på Instagram og her på bloggen. Det er så hyggelig at flere liker den! Ble så usikker om jeg skulle legge ut bildene i det hele tatt, da kjolen ikke er en typisk høstkjole. Jeg ELSKER den. Blir i godt humør av å bruke den! :)

Kjolen er fra BOOHOO og du finner den her. (affiliatelenke)

Jeg slapp å betale tollavgift da kjolen + frakt var under 400kr! Yeah!

Mitt lille mandagsønske

 • 23.11.2015, 09:57


Heisann!

Jeg blir SÅ glad hvis dere tar tiden til å stemme for meg som finalist i Vixen Blog awards under kategorien Året Beautyblogg! Husk at du kan stemme én gang per kategori hver tolvte time til og med 31.desember da avstemningen stenger.

Dere kan stemme på meg her.

Tusen takk! < 3

My Story

 • 22.11.2015, 10:50


Jeg har i flere innlegg de siste ukene brukt armbånd fra STORY kolleksjonen til KRANZ & ZIEGLER

I 2009 startet Kranz & Ziegler det som skulle bli en fortelling om en unik og personlig smykkeserie. Konseptet bak armbåndene er at du selv kan skape din egen personlige historie gjennom bruk av smykker. Armbåndene er basen til historien, og små avtagbare charms representerer spesielle anledninger, begivenheter og milepæler som vi alle opplever i livet. Smykkekonseptet ble kjent som STORY.

Dette er min story

Slangeskinnsarmbåndet er en hyllest til min mor, som kommer fra Filippinene. Perler er en stor del av filipinsk kultur. De minner meg om filippinske perledykkere, de hundrevis av bodene som selger perlesmykker i smykkemarkedene, og Badjao folket, som bor mesteparten av livet på små båter. De lever av å selge perlesmykker fra strand til strand. Jeg valgte slangeskinn fordi mamma hadde en liten veskebusiness på åttitallet, hvor hun importerte vesker i eksotiske skinn til Europa. Armbåndet minner meg om de veskene. Jeg husker fortsatt hvordan jeg snoket rundt i klesskapene hennes som barn for å finne den magiske slangeskinnsveska hun brukte til fester. Vesken duftet av pudderaktig parfyme og sigaretter. Av alle charms?ene valgte jeg den mest overdådige til å representere min mor. Hun har alltid vært glad i smykker. Hennes stil er enkel på alle andre måter, men smykkene hennes er ikke særlig minimalistiske.

Armbåndet med klokken representer meg som voksen, og mitt liv her i Norge. Jeg går sjelden ut døren uten en klokke på armen.  Meningen var egentlig at jeg skulle sette på flere charms, men det fungerte bare ikke. Den voksne meg har ikke tid til de overdådighetene som den filippinske siden av meg elsker. Jeg verdsetter kvalitet, og jeg verdsetter tiden min. En bitteliten charm fikk sitte på til slutt. Jeg har visst ikke gitt helt opp på pynt, men velger med omhu.

Det siste armbåndet representerer min fineste skatt. Min sønn James, og hans fire fettere. Kerlefsen gutta. Den største charm?en er James, og de andre fire representerer Erik, Sondre, Hans og Tobias. Jeg valgte enkle ringer til fetterne til James, da jeg har en liten anelse at jeg må sette på flere charms etter hvert. Hvis det kommer en jente i familien skal jeg velge en blomst! En liten blomst blant guttene.

Hans, James, Tobias, Sondre og Erik

Har du en story som du ønsker å fortelle med et armbånd?

Finn din nærmeste forhandler her

Se min kjole

 • 08.11.2015, 19:25


Innlegget inneholder sponsede produkter

Noen plagg kan man bare ikke motstå. Jeg fikk en mail fra SOFIA MOORE for noen uker siden hvor de lurte på om jeg ønsket å teste og skrive en anmeldelse av deres ballkjoler. Jeg klarte rett og slett ikke å la være. Bildene ble tatt første gang jeg prøvde kjolen, og jeg ville nesten ikke ta den av. Kjolen heter Montreal, og er i størrelse 36, i tilfelle dere lurer!

Hvis dere noen gang har et formelt event som for eksempel et bryllup, ball, eller lignende så anbefaler jeg veldig å sjekke ut Sofia Moore. Jeg prøver allerede å begrunne hvorfor jeg trenger en kjole til. Jeg skal tross alt til et slottsbryllup neste sommer! Jeg kunne tenkt meg en juvelfarget langkjole til det.

Finn den perfekte ballkjole here.

Hi there! I'm back, after spending the weekend painting the hallway. I just wanted to show off this gorgeous dress from SOFIA MOORE, that has gotten me so obsessed that I want even more of them. I should have been born into royalty! :D Luckily I am going to a wedding in a castle next summer and I get to go to a few fancy events because of this little blog of mine. I am definitely bookmarking this page for the future.

Sånn gar jeg kledd i helgene nå

 • 02.11.2015, 19:17


Jeg inrømmer at de høye hælene mine har vært lite brukt i det siste.

Jeg har på meg: kosesett fra Loungewear by 365 / MQ

Outfits 'Lately'

 • 20.10.2015, 22:19


People tell me that life gets easier after baby turns two, and I am crossing my fingers for this. I've gone through so many changes the past few months. I've moved into a house that John and I plan to completely renovate over time, baby James has started nursery and I'm still sort of living out of boxes even though Christmas season is 'just around the corner'. There has been a lot to adapt to, but I've tried to keep this blog updated. I've contemplated quitting many times. Here I am still. Thank you so much for following me and for commenting once in a while! I know that I can sometimes keep things a little impersonal, and I guess it has been a defence mechanism for me. So many people have asked me how I think it is OK to share so much from my home and my family life. How is it that I don't get ashamed over how my 'life' is based on sharing so many self-promotional pictures of myself. Like this is something negative and unfitting for me. The answer is that I truly enjoy blogging. I've done it for years now, and only positive things have come out this little blog of mine. So for those of you that have an opinion on this: stop worrying about how much I share and keep those values to yourself and your own life. I'm not hating on how you live your life. "I guess you do it, cause its a job for you right??" - I get that a lot. The answer is no. I blog because I love to blog. Blogging only stops being fun when I worry too much about what other people think about this blog. And it gets boring for me when I have to filter myself. So from now on, I am going to ramble and share as much as I want about the happenings in the life of Ingrid Holm (the person, not the blog).

Hopefully I will find my blogging mojo again. Hopefully it hasn't been swallowed up by adulthood.

Bouclé

 • 20.10.2015, 20:46


Today was one of those bad days. Shitty weather, bad hair, filled lots of those Natreen-non-sugar-sugar-pills into Emilies coffee instead of mine, (much to her chagrin)... bickered with John about something that he should have fixed ages ago... and then I SLIPPED IN VOMIT. ON THE ROAD. After that I just had to laugh. I had reached the low point of the day. I realised that there was no way but up after trying to wipe somebody else's rancid puke off of my Acne trousers.

I asked John to snap these pictures for me when I met him to hand him some papers that he needed today. They were shot in five minutes. I hope you like them!

I am wearing a bouclé jacket from Hallhuber (gifted), trousers from ACNE, vintage top from Fretex, camel coat from Morris Lady and shoes from Christian Louboutin

 

Black on black on brown

 • 15.10.2015, 08:00


I am wearing poncho from MQ.no/ST CKHOLM herepants from MQ.no/ST CKHOLM here, sunglasses Céline, bag from By Malene birger, shoes from Bianco x Camilla Pihl, watch from Daniel Wellington and bracelet from Hermès

 

Keeping it classic

 • 10.10.2015, 19:40


I am wearing camel coat and white shirt from Morris Lady/Teko Trading, jeans from Never denim, bracelet from Hermès, watch from Daniel Wellington and a vintage bag.

I wrote that I would share different ways to style this classic camel coat, so here is one of my favourite classic outfits. A white shirt and jeans can never go wrong.

//Her er et av mine favorittmåter å style kamelkåpen på: med en klassisk hvit skjorte. Det slår jo aldri feil!

Flashback

 • 03.10.2015, 21:27


Sometimes its nice for me to look back into the archives and remind myself of nice outfit combinations. My walk-in is taking longer than I expected to get into order... so my things are kind of all over the place still. Cannot wait to get things into a system!

// I dag har jeg tatt en liten dykk i outfit-arkivet for å finne antrekks-inspirasjon. Walk-in skapet tar lengre enn forventet å komme i orden. Jeg gleder meg til å få alt i system. 

 

A dream of a camel coat

 • 02.10.2015, 08:00


Here I am (looking a little flustered) wearing a camel coat from Morris Lady/Teko Trading, top from Pierre Robert, jeans from Never Denim, bag from Leowulff and shoes from Bianco

I can't wait to share different ways to style this dreamy camel coat! It looks amazing just casually open like it is in the pictures, but I have a few ideas of how I want to style it to change the look completely. The more that I gravitate towards staples like this, the more that my outfits just seem to make sense.

// Jeg gleder meg til å dele flere måter som man kan style denne drømmen av en kåpe på! Det er nesten umulig å ikke føle seg vel i den. Den kan lett styles både opp og ned, og jeg vet at jeg kommer til å få glede av den i mange år fremover. Virkelig kjærlighet ved første blikk.

Todays Deets

 • 01.10.2015, 18:20


Hiya! Just some details from today. Full outfit soon! xx

Green Knit

 • 30.09.2015, 21:56


This new knit is just about the warmest, cosiest knit that I have acquired, probably ever. True love!

I am wearing knit from Second Female, jeans from COS, sunglasses from Céline, bag from Givenchy and shoes from Zara

Leather skirt, white tee, blue vintage coat

 • 24.09.2015, 17:35


Coat vintage, tee H&M, sunnies Céline, bag Givenchy, shoes New Balance and skirt Leon & Harper

Todays Details

 • 23.09.2015, 21:12


Coat vintage, tee H&M, sunnies Céline and skirt Leon & Harper

I write this with a heavy, thumping head and I'm hoping that this feeling will fade by tomorrow morning! I seem to have caught what ever baby James had, so I am taking it easy tonight. Today I stopped by Epilogue by Eva Emanuelsen's sample sale and went nuts. I really do love her designs. If you are based in the Oslo area and want to check out her designs the sample sale is open tomorrow as well. You can read more about the sale on this Facebook event.

// Jeg skriver med et tungt hode i dag dag, da jeg har blitt litt dårlig jeg og. Det blir rett til senga for meg i kveld, men jeg ville først bare tipse dere om at favoritt-merket Epilogue by Eva Emanuelsen har vareprøvesalg, og i morgen er siste dag. Hvis dere er på utkikk etter en vinterkåpe eller saueskinnspels til en god pris så anbefaler jeg dere å ta turen innom! Det er ikke mange norske merker som måler seg mot denne, i min mening.

Knit Set

 • 12.09.2015, 20:34


I am wearing knit set from Second Female, bag from Becksöndergaard, sunglasses from Karen Walker and shoes from Zara

Finally Fall

 • 11.09.2015, 20:41


I am wearing a whole look from the Lindex fall campaign -  I obsessed about it the moment that I saw it. The leather skirt is so soft and beautiful. It is definitely an item that I am going to appreciate for many seasons to come.

// Dagens antrekk er kopiert fra høstkampanjen til Lindex. Antrekket var bare så utrolig fint! Jeg gleder meg til å bruke skjørtet med en god og fluffy strikk.

Top and leather skirt from Lindex, bag from Givenchy, sunglasses from Karen Walker and shoes from Bianco

Style Copycat

 • 30.08.2015, 18:35


We've had my family over for a litte visit this weekend so I've been busy tidying and hosting. I just wanted to pop by to share my new favourite dress from Ganni. I have literally worn it every day since it came in the post. Both Guri and Henriette had a dress like this when we were in Copenhagen, and I just had to copy. Now all three of us have one!

I bought mine here. (adlink)

 Got -10% on my first purchase as well! Winner!

Late Summer Kimono

 • 08.08.2015, 16:27


I am wearing sunglasses from Céline, vintage bag, lace-up top from Nelly HERE, skirt from Shein HERE, bracelet from Hermès, watch from Daniel Wellington HERE, shoes from Ellos HERE and kimono from Ricco Vero

Dette innlegget inneholder affiliate lenker

Oh hi there!

 • 02.08.2015, 19:20


Things that are currently making me very happy at the moment:

1. I have HALF a finished living room now. The sofa and our marble table have moved in. Luxury!

2. Work starts tomorrow. I miss le office!

3. These sandals from Teva. I read about them on Vogue, and now they are mine. Brown suede hippie chic love!

Time to relax

 • 24.07.2015, 22:11


So far we've been to two amazing dinners, slept in (James slept past nine a.m. this morning) and we've visited every single thrift store in the area. I found an A.M.A.Z.I.N.G sheepskin coat from the seventies (presumably), a snakeskin handbag, and lots of beautiful porcelain sets in all white for coffee and desserts. We are going to have a massive display cabinet in our new kitchen to fill up with pretty things, so I finally have the perfect excuse to go crazy on pretty plates, cups and vases. I just love the South!

I am wearing a bikini and shorts from Lindex

 

V-A-C-A-T-I-O-N

 • 23.07.2015, 16:33


Me and my little family are finally in place in the South of Norway! AND I AM SO HAPPY! Time to relax, go through my work emails in peace, enjoy the summer and eat!!! Cant wait to finally be a little more present here again, now that we are far away from our renovations. At least for a little while. :)

I am wearing top from Nelly NOK 299 here and Levi's 501's NOK 1095 here

*Dette innlegget inneholder affiliate lenker.

 

Beach Break

 • 15.07.2015, 20:07


This week has been insane. Finishing up the living room, moving a whole apartment and coordinating the design of our new kitchen (electrician, plumber, carpenter) all with baby James in tow and John working full time has been.. challenging. We've been quite set on always making time for James to enjoy his summer so we've taken a few trips to beaches here in Nesodden.

These pictures are from one of our much needed beach breaks.

I am wearing sunglasses from Céline, bikini from Victorias Secret and coordinated set from Second Female

Mamacita

 • 22.06.2015, 22:23


 

 

 

 

I am wearing top from Bik Bok, skirt from Sheinside here, bag from Givenchy, sunglasses from Céline, shoes from Sheinside here (difficult to walk in, but super pretty)

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

It's Dinner Party Time!

 • 16.06.2015, 15:00


 

 

 

This evening I am going to a dinner party, and this is one of my outfit options. What do you think? My pretty dress comes from SHEINSIDE here. I ordered size large and cut out the skirt lining that came with it. I kind of wish that I had ordered medium! I am wearing the dress with a nude slip dress.

 

 

I am wearing sunglasses Céline, watch Dyrberg/Kern, jacket Lindex and dress from SHEINSIDE here

 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Linen Shirtdress

 • 13.06.2015, 20:09


 

 

 

Linen is just the perfect go-to fabric during the summer, and this floaty white kaftan-like shirtdress is perfect both by the sea and in the city. I found mine here

 

 

I am wearing shirtdress Lindex here, t-shirt Lindex, jeans Never Denim, bag Givenchy, shoes Valentino and sunglasses Céline and watch Dyrberg/Kern

 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

Blue Wrap Dress

 • 08.06.2015, 07:00


 

 

 

I am wearing blue wrap dress NOK 299,- Nelly here, shoes Savannah Miller, sunglasses Céline and bag Chanel

 

Here are some super-quick snapshots from yesterday. I have spent the whole weekend cleaning, throwing things out and getting ready to move out of the apartment. I am exhausted! I'm glad to have my big black Céline's to hide my tired eyes. I had to laugh when I saw my expression in the last shot. I'm happy, I swear! Just a little bit tired and missing lazy summer days. I can't wait to be "in place" in our new home.

 

A typical conversation

 • 01.06.2015, 10:00


 

 

Me: John, I am so tired of this.

John: (rolling his eyes) What now?

Me. This. The way that I blog. I'm just tired of everything.

John: Everyone gets tired of things once in a while. 

Me: I just... don't know what kind of blogger I want to be any more. BTW, could you help me with some shots of my outfit? Nice to get it done on the weekend.

John: (rolling his eyes and smiling) Of course. 

 

Have you ever felt that you get set in your patterns? And just get stuck somehow? That's me right now. Let me tell you a little secret. This blog should be called 'The Weekend Blog', because I finish most big entries over the weekend. I do my OOTD's, take pictures of my favourite outfits and John and I use our collection of cameras to capture the moments that I share here. I time my entries in on Sunday and live my quiet "weekday" life from Monday to Friday. I wake up early and go to sleep early. I start my days with my two favourites. We usually make a pot of coffee, baby James has his breakfast and we just hang out. My mornings are definitely not "blog-worthy" but they fill my heart up. I almost never switch my laptop on in the mornings unless it is to check the weather or the news. At around 8:00 a.m. we leave our home to drop James off with my aunt that watches him during the day and John and I head to meetings and work. Those are my weekdays. Cozy and quiet. 

The only problem is that this leaves me with little time to reflect on how to develop this little space of mine on the internet. I hate the feeling that things are stagnating or repetitive. But you readers are surely just as bombarded as I am with a million and one fashion blogs. I can't be the only one getting tired of this? If I make/read another entry called "The Perfect Skirt/Shirt/Dress" I am going to throw my laptop out of the window. I mean how many perfect items of clothing can actually exist?? According to the blog world at least a million. Don't get me wrong, I truly love fashion and clothes and will continue with my outfits... but I want to do more! 

I have a month of summer vacation in July to focus on moving into our new home. The way this blog looks is going to change as well, which I am very excited about. In four weeks there will be no more outfit shots on the cobbled street outside of our Oslo apartment. Maybe the change of scenery will make this blog feel less repetetive. Maybe the changes will come naturally, and I won't feel as stuck any more. I hope so. 

 

Follow my blog with Bloglovin

Floral Midi with Statement belt

 • 25.05.2015, 19:46


 

 

 

 

Today I wore: floral midi dress from BOOHOO NOK 125 here, green leather biker jacket from ACNE, vintage chain belt, bucket bag from Leowulff and leo loafers from Zara

 

So today is the first day in forever that I have rocked both a full face of foundation and black kohl eyeliner! I usually only use foundation on the places that need coverage and let the rest of my face breathe but this make-up look  actually felt refreshingly light. Check in tomorrow to see what I used on my face.

*For dere som bestiller fra BOOHOO til Norge, husk tollgrensen på totalt 350 kr inklusiv frakt. Det er så kjedelig å måtte betale toll uten å regne med det, så jeg vil bare minne dere om det. Kjøpte noen ting fra BOOHOO for et par uker siden, som dere kanskje ser på bloggen, og syntes det var kjedelig med toll på BEGGE pakkene mine selv om jeg prøvde å holde kjøpesummene nede. Kanskje ikke det smarteste å skrive på en affiliate lenke men jeg synes at det er viktig å være åpen om sånne ting. Det som er så gøy med blogging og nettet er at veldig mye om det handler om å dele meninger og interesser med andre med fellesinteresser. Jeg tenker på leserene mine som venniner jeg aldri har møtt, og føler derfor at det er viktig at jeg sier akkurat det jeg hadde fortalt til en vennine: masse søte plagg, men kjipt med toll. ;)

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

White, black, gold!

 • 23.05.2015, 17:13


 

 

 

 

 

 

I am wearing matching set from SECOND FEMALE shorts here/ top here, boots from Nelly here, watch from Daniel Wellington here, sunglasses from Céline, necklace from Jane Kønig here and bag from A.P.C

 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

Yellow knit, sheepskin vest

 • 15.05.2015, 21:40


 

 

I wore this outfit  a couple of weeks ago - just the perfect transitional outfit! I never posted it because I was dying of pollen and squinting my itchy eyes, but after looking at the pics one more time I guess they don't look so bad after all. :) I hope you like the outfit! I just love this knit by Siri Brodersen. The yellow color is just gorgeous.

 

I am wearing knit and sheepskin vest from Siri Brodersen, bag from A.P.C and boots from Nelly

 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

White Jeans, denim shirt

 • 11.05.2015, 07:00


 

 

 

I am wearing sunglasses Céline, shirt Lindex similar here NOK 498/50% off Maison Scotch, jeans Twist & Tango similar here NOK 279 Vero Moda, bag Givenchy, leather jacket Selected Femme and mules from Nelly 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Looks Lately

 • 06.05.2015, 19:43


 

It has been a long time since I made a "looks lately" post, so here comes outfit-o-rama! I feel like I am re-discovering my style and trying different things so the looks are so varied! The crazy transitional weather has also been a factor. I mean some days have felt like summer, while other days have felt like winter (it has SNOWED). 

Out of all the looks I prefer Nr. 3 and Nr. 6 because they are the most "me". I cannot live without my high-waist jeans from Never Denim and both the cable knit and the the preppy shirt are from Morris, a brand that I have really started to like because they are so good at classics. I just know that I am going to keep coming back to those items for my future outfits.

Which looks do you like the best this time around?

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

Palm Print Set

 • 03.05.2015, 11:28


 

 

 

 

 

I am wearing matching print set from Lindex here (top) and here (trousers), leather jacket Selected Femme similar here (NLY Design NOK 599), bag Siri Brodersen here, sunglasses Karen Walker, necklace Jane Kønig here, bracelet Hermès, shoes ASOS similar here (NLY Shoes NOK 199) 

 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Wool and Gray Leather

 • 27.04.2015, 20:05


 

 

 

 

I am wearing alpaca knit here and leather bag here from Siri Brodersen, flared jeans from Victoria Beckham Denim here (more affordable versions here Nelly NOK 339 and here BOOHOO NOK 255) and love-tag necklace from Jane Kønig here

 

Is anyone else suffering from pollen allergies?? Let's all form a miserable club! My eyes are getting itchy just looking at these pictures. :) Hopefully I will be feeling better soon. 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Wide leg, all white

 • 23.04.2015, 19:53


 

 

I am wearing white wide leg trouser from MQ.NO here, t-shirt from American Apparel similar here, bag from Leowulff, sunnies from Céline and shoes from Bianco similar here

Lace Dream

 • 22.04.2015, 19:18


 

 

 

I love this dress so much that I bought it in two colors!

Denne kjolen altså. Jeg tror at den blir flittig brukt i sommer. Jeg elsker kjolen så mye at jeg har kjøpt den i to farger: hvit og rosa. Jeg gleder meg til å bruke den med flate sandaler! Er den ikke fin? 

 

Hvilken farge liker du best? Jeg tror at jeg liker rosa aller best!

 

Preppy shirt and biker jacket

 • 19.04.2015, 07:28


 

 

 

 

I am wearing biker jacket Selected Femme similar here, shirt Morris Lady here, high-waist jeans Never Denim, boots Din Sko, bracelet Hermès and sunnies  Céline

 

I just love this shirt from Morris Lady. Perfect for both work preppy looks and everyday looks. The collar is just the best!

White lace and bucket bag

 • 18.04.2015, 16:00


 

 

I am wearing lace dress NELLY, bucket bag Leowulff, knit cardigan Dagmar and sunglasses Céline

that dress

 • 07.04.2015, 20:27


 

 

 

 

This dress though! It is such a dream. I have a feeling that I am going to live in it this summer. I cannot wait for summer-tanned skin and warm summer nights. And have you noticed the new pumps? I'm trying to veer away from all-black-everything. I've been feeling a little bit tired lately. I need some brightness in my life.  ♥

I am wearing dress from Twist & Tango / MQ HERE, love tag necklace from Jane Kønig HERE, beaded bag from John Lewis, bracelet Hermès and pumps from NLY HERE 

 

Print set and over knee boots

 • 28.03.2015, 16:10


 

 

 

 

 

I am wearing print set from MQ - skirt and top, inner jacket from By Malene Birger, trench coat from Morris, bag from ADAX, tights from Wolford and over kneee boots from NLY 

 

Spring is here and I've allowed myself to add some new spring additions to my closet! Ok, I went crazy shopping on the internet. I told myself that I could return the things that I didn't love, but so far I've kept everything. Oops! I just love this printed set from MQ/ST CKHOLM. It is great to match, as well as to mix! The top looks amazing with wide leg trousers and high waist denims, and the skirt looks great with a simple turtle-neck knit and boots. Sorry for the squinting in the shots, the sun was strong, and warm! ♥

PS: For those of you wondering, the over knee boots are a bit small in size and "tight" at first, but the seem to have stretched out a bit (on my feet) after walking in them. Now they fit perfectly, and are true-to-size.

 

Denim on Denim

 • 23.03.2015, 07:00


Just a quick snapshot from icy Oslo yesterday! I am wearing denim top from Lindex, jeans from Never Denim, shoes Filippa K, and bag Givenchy

 

Cable Knit

 • 19.03.2015, 09:00


 

 

 

 

 

 

I am wearing: cable knit from Morris Lady, rings from Lola's Love, bracelet Hermès, blazer jacket Acne, jeans Never Denim, bag A.P.C and shoes NLY 

Weekend Chill

 • 08.03.2015, 19:24


 

 

I have to admit that I wasn't completely sure about these trousers when I first put them on, but they've grown on me. They're just so darn comfortable and the black silhouette effect is really flattering. I can't wait to wear them with a simple skinny strap top in the summer, with my hair up in a messy bun. 

 

I am wearing top from COS, trousers from Ivy Revel, shoes from Bianco similar, bag from Givenchy 

The Classic Trench

 • 05.03.2015, 16:50


 

 

Spring is almost here! Do you have a good coat?

I have sometimes thought about calling my blog "The Classicist" because I have such a love for classic items. The trench coat is a spring favorite. One of my constant projects is curating the perfect wardrobe through finding the "perfect" version of each classic must-have. In this trench it was the details that I fell for. The color is a perfect dusty beige, I Iove the details in the seams, the pop of pink lining makes the coat less boring and the brown leather detailing is just gorgeus. 

Jeg har en forkjærlighet for klassiske plagg og trenchcoaten er ingen unntak. Jeg bruker mye tid på å planlegge garderoben min og prøver helst å unngå spontankjøp (selv om man må leve litt noen ganger og! kaching!). Jeg falt for akkurat denne trenchen pga den perfekte duse fargen og de vakre gjennomførte detaljene. Definitivt en kåpe jeg kommer til å bruke i mange år fremover.

 

I am wearing a trench coat from Morris Lady here, sunglasses Prada, bag Givenchy similar here, knit By Malene Birger similar here, jeans Never Denim similar here and shoes Aldo similar here (*affiliate links)

 

 

 

 

Bonjour!

 • 27.02.2015, 14:56


 

 

 

HAPPY FRIDAY!!!!

I hope you all have a fun and laughter-filled weekend!

Print Shirt and Flare Jeans

 • 12.02.2015, 18:13


 

 

 

 

I am wearing shirt from IVY REVEL, coat and bag from By Malene Birger, jeans from Victoria Beckham Denim, bracelet from Hermès and shoes from Bianco

Classic Black

 • 10.02.2015, 19:56


 

 

 

Det er flere som har spurt  hvor jeg har kjøpt den klassiske sorte kåpen min fra Twist & Tango. Modellen heter Celina og den kan kjøpes her

Black Wool Coat

 • 04.02.2015, 18:19


 

I am wearing my spring coat a little early! I just couldn't wait. It is from Twist & Tango and it is lovely.

Tweed Coat, Relaxed Jeans

 • 02.02.2015, 07:00


 

 

 

 

 

 

I am wearing sunglasses from Karen Walker, top and relaxed ankle jeans from COS, coat from Marimekko, bag from Givenchy, bracelet from Hermès, rings from Lola's Love and shoes from NELLY.

 

Please tell me that it's not just me that is feeling the winter blues? I am trying my very best to stay motivated even though I really just want to crawl under my bedsheets. Here are some things that I have been doing to feel better:

1. I prepare next days outfit every night before I go to bed 2. I try to always wear nice underwear. It makes me happy! 3. I apply self tanner 4. A bright pop of lipstick usually helps to lift my mood 5. I go to bed early and try to be the first at the office so that I can calmly start my day. It helps to not rush in and feel overwhelmed. 

Do you have any tips for how to beat those winter blues?

PS: I am totally obsessed with my new rings from Lola's Love! Will show you a close-up soon

 

Looks Lately

 • 27.01.2015, 17:44


 

 

It's time for my latest outfits summary! This time my outfits have been all about the COATS. It is after all proper winter in Oslo and I hope it's a short one... To be honest all I want to do is wear tons of floral dresses with bare legs at the moment. So which outfit is your favorite this time around? It's hard for me to pick but I think outfit nr. 5 wins, just because it's simple and I love those blue jeans. 

 

 

V-NECK SWEATER

 • 25.01.2015, 21:46


 

 

I am wearing sweater from MQ (ST CKHOLM), coat from By Malene Birger, leather pants from Wiksén, bag from Givenchy and shoes from More than Shoes

 

 

Before I left for Cologne

 • 19.01.2015, 18:11


 

I wore this simple outfit: coat vintage, earring Jane Kønig, jeans Cubus, bag Givenchy and boots More than Shoes

Travel Ingrid

 • 17.01.2015, 17:31


 

 

 

I am wearing coat from By Malene Birger, crew neck top from H&M, jeans from Never Denim, sneakers Nike (YME Paleet), earring and necklace Jane Kønig and bag Givenchy

 

I'm heading to Cologne for a few days for work, so my weekend has been cut a little short. When I get back to Oslo it is Costume Awards so that is exciting! I've definitely become a much better work-traveller throughout the years. I hate checking in my luggage, so a handcarry suitcase is a must-have now. It's amazing how much you can stuff into one! My dream luggage is a matching set from Rimowa, both handcarry and check-in but I don't even know where I can buy Rimowa in Oslo! Does anyone know? Anyways, next stop Cologne!

Winter Coat

 • 16.01.2015, 11:49


 

I am wearing coat and mohair sweater By Malene Birger, necklace Dyreberg/Kern, jumpsuit Nelly, bag vintage and shoes Bianco

Denim Overalls

 • 11.01.2015, 10:24


 

 

 

 

I cant wait to wear these overalls in the summertime! Today I am wearing denim overalls, cream turtleneck Benetton, coat Dagmar, bag BeckSöndergaard, jewelry Hermès, Marte Frisnes and other assorted, shoes Stockholm Design Group

 

OOTD and New Years Resolutions

 • 03.01.2015, 21:39


 

 

 

Hello! Here in Oslo things are q.u.i.c.k.l.y returning to normalcy. Work starts on monday, and my week kicks off with two photoshoots for a Varier Furniture chair that has gotten a bit of a makeover. People have been asking me if I have any New Years resolutions and my answer has been no. But, now that I've been thinking about it, maybe I do have some after all:

 

1. To finally get my drivers license. I'm so very close now! 

2. To always be at work at 8:30am or earlier. This is super easy for me in the summertime and so difficult in the winter months! Sleep is so important for my well-being and now that I have a son I need to be extra strict with myself so that I dont spend the day  tired.

3. To save more money. I'm (pretty obviously) not the thriftiest girl on the block. Although I have two savings accounts that are given a tiny boost every month, my closet seems to be where I put the most of my extra money. I'm sure there are places where I could save without completely compromising on my love of le clothes.  

4. To go on more dates with John now that our son is a little older. Although I love my son more than anything, some days I really miss my boyfriend!

5. To take more beautiful photographs.

6. To plan more. In general. 

 

I am wearing a teddy coat from eBay, shirt from Theory, skirt from Costume for Bik Bok, sweater from Benetton, bracelet from Hermès, rose gold ring vintage, and bag from A.P.C

Todays Details

 • 03.01.2015, 19:13


 

 

Here are todays OOTD details. The full outfit will follow soon! ♥

 

Gray

 • 30.12.2014, 17:47


 

 

 

I am wearing jacket from Dagmar, knit sweater from By Malene Birger, skirt from Zara, tights from Triumph, tote from BeckSöndergaard, shoes from More Than Shoes and hat from H&M

 

 

High-waist blue jeans

 • 28.12.2014, 17:31


 

 

 

 

I am wearing turtleneck knit from Benetton, leo coat from Vivikes, high waist blue jeans from Cubus (they're called Skye High) studded boots from Sam Edelman and tote from BeckSöndergaard

 

Without the Coat

 • 21.12.2014, 09:00


 

 

 

Just wanted to showcase yesterdays OOTD without the coat! My jumpsuit is from here

 

 

Vintage Coat

 • 20.12.2014, 19:54


 

 

I've found a new way to wear my playsuit that I bought for the Christmas party season! I put a thin merino knit underneath it and it can suddenly be worn in a more casual way. I'm considering trying a blouse underneath it on Christmas day. For some reason I always seem to style this playsuit with vintage! If you want to see how the playsuit looks without a knit underneath you can check out this outfit.

 

 

I am wearing vintage blue coat from London, knit from Epilogue by Eva Emanuelsen, dungaree jumpsuit bought here, tote from BeckSöndergaard and shoes from Filippa K

 

 

Sweater Dress

 • 15.12.2014, 07:00


 

 

 

 

I am wearing sweater as dress from Lindex, coat from Epilogue by Eva Emanuelsen, bag from Givenchy, tights from Wolford and shoes from Bianco by Camilla Pihl.  

 

Casual Saturday

 • 14.12.2014, 07:00


 

 

 

 

 

 

I am wearing coat from Epilogue by Eva Emanuelsen (favorite coat from my favorite Norwegian label), two piece set from Lindex, Love-tag necklace from Jane Kønig here, bag from Givenchy and shoes from New Balance.

 

That necklace deserves a special mention because it has become so meaningful to me. I wear it almost every day because it has the initials J-J-I (John, James and Ingrid) and I thought I lost it for a while... I was so sad and I even asked John to re-purchase it for me as my Christmas present. Luckily he found it under the carpet. Not going to lose it again!

 

My Outfits Lately

 • 10.12.2014, 18:50


 

 

 

Here is a little roundup of my outfits lately. Which one do you prefer? My favorite is outfit Nr. 3. That Zara skirt is everything!

No Tights No Problem

 • 07.12.2014, 17:18


 

 

I am wearing sweater from Dagmar, skirt from Zara, bag from A.P.C and shoes from Nelly

The Prettiest Earrings This Season

 • 02.12.2014, 19:39


 

 

Shaggy Jacket and Dr Martens

 • 30.11.2014, 22:26


 

 

I am wearing jacket from Lindex, knit sweater from By Malene Birger, necklace from Jane Kønig here - I am wearing a "Love Tag" necklace with the initials J-J-I to represent my little family, high waist jeans from Never Denim, bag from Givenchy and boots from Dr Martens

Christmas Party Outfit

 • 18.11.2014, 07:00


 

 

 

 

 

 

 

 

So remember how I said that I was going to find the perfect playsuit for my office Christmas party? Voila! Here it is! I love the simple skinny straps and how it makes me feel about ten feet tall and. My boob area has NEVER been a 'problem' for me before the baby, but unfortunately now they are an 'issue', even when it comes to my sideboob situation - so I have ordered boob tape to tape my playsuit down. I prefer my girls small, I have to admit. Apparently they shrink to even smaller than they were before the baby after bf-ing so they might actually disappear completely. So trivial but still kind of worrying! Just another reminder that my body was created the way it was to nourish a child and not to fit perfectly into an outfit. I've had a lot of those reminders since my pregnancy test showed up as positive last year. 

 

I am wearing: Dungaree Jumpsuit, vintage teddy jacket bought in London and vintage handbag bought in the south of Norway.

Day to Night

 • 16.11.2014, 08:00


Annonse

 

 

 

 

 

 

 

Remember just last week when I visited Stockholm, got to stay at the amazing Story Hotel and was able to chat to President and Chief Creative Officer of MEXX Julia Hansen about her journey with the fashion label? Well I got to play around with their AW14 collection on the blog!

 

I remembered Julia talking about how items from Mexx were easy to bring from day to night with just a few small outfit switches. I decided to play on this idea when putting together outfits and boy did I have fun coming up with outfit combinations! If you switch out the strappy heels with more conservative boots the outfit suddenly becomes more work appropriate, or if you change the trousers with your favorite pair of jeans the look suddenly becomes more casual. I added some neck bling and a fun faux fur into the mix and suddenly I was ready for a night out.

I am a fan of trousers at work because I like to run around the office without tugging at my skirt but I challenged myself by putting together an outfit with a dress from MEXX that with just a few switches could either be dinner/cocktail approriate or more conservative. The dress was amazing because I didn't really notice it when I was wearing it. I know it sounds weird, but that is such a huge plus from me, as it is really obvious when I am uncomfortable in an outfit. 

If I were to choose my favourite item in these outfits, it would have to be the tux jacket! I have one already that is very boxy and masculine so I just love that this one swings in at the waist. It leaves such a beautiful silhouette and can be worn in so many different combinations. I already see myself wearing it with my jeans and a t-shirt. I hope you enjoyed the outfit experimenting as much as I did, and that you are inspired to put together similar outfits! 

I AM WEARING

 

Outfit Nr. 1 Tuxedo jacket, see-through blouse, patterned black trousers all from MEXX, ponyhair clutch from By Malene Birger and lace up shoes from H&M. Outfit Nr. 2 See-through blouse & trousers from MEXX, white faux jacket eBay, bling necklace Lindex, bag Givenchy. Outfit Nr. 3 Tuxedo jacket and dress from MEXX, patent leather belt from Giles Deacon for New Look, tights from Triump and shoes Louboutin

 

PS: Remember how I wrote that I wasn't too familiar with Mexx and that checking out their SS15 collection in Stockholm was one of my first encounters with the brand? Well I just recently found out that they sell in Glasmagasinet in Oslo through their store finder. Can't wait to check it out! 

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

Sneak Peek

 • 15.11.2014, 15:29


 

Hi lovelies! Here is a windy preview of tomorrows OOTD post. Check in tomorrow for a giga post! ♥

Happy Weekend.

Details

 • 12.11.2014, 21:21


Jacket ACNE, sweater H&M, bag Givenchy Nightingale

Flowerbomb

 • 31.10.2014, 07:00


 

 

 

 

 

I am wearing coat from VILA, knit from Benetton, trousers from ACNE, bag from Givenchy shoes from Valentino and camera Olympus PEN

 

So my new resolution is: wear more color! This coat made my day. ❀

Good Morning Oslo!

 • 30.10.2014, 06:31


 

 

I am wearing knit from Benetton, skirt from H&M, bag from Givenchy, boots from Stockholm Design Group and tights from Triumph

 

And the sunlight is back! If only for a little while? Sometimes I need to remind myself that cozy autumn/winter darkness is just around the corner. My outfit for today is super simple, just how I like it sometimes. ♥

 

Workwear Wednesday

 • 29.10.2014, 16:40


 

 

 

 

 

Hello my loves! I've decided to do more workwear posts because guess what??! I have decided to go back to work starting this Monday. After having worked quite intensely the past three months, John will take over what is left of my maternity leave and I am heading back to work at Varier Furniture a little earlier than planned. John and I spoke about it earlier this week and baby James is doing so well. He is happy, vocal and social so I'm not scared to leave him with his dad. Also, John is truly an amazing father. He wants to take James to "open nursery" for babies (the parents have to be there with them the whole time), baby swimming, and long walks. I have to admit that I have been trying to juggle everything at the same time and almost bouncing off the walls at home. I am lucky to be working in Norway where the working conditions are great and there is a huge understanding for having to juggle parenthood with careers so for me this just seemed like a natural choice. It is not for everyone, but it works for us. :)

Follow my blog with Bloglovin

Outfits Lately - Late Summer, Early Fall

 • 15.10.2014, 11:05


 

 

More Fluffy and Green Lace

 • 08.10.2014, 17:00


 

 

 

 

 

 

I am wearing dress and sweater from H&M, belt Giles Deacon for New Look, tights Wolford, bag Givenchy and boots eBay, camera Olympus PEN

Fluffy Pink

 • 07.10.2014, 19:19


 

 

 

 

I am wearing jacket from H&M, turtleneck from Peacocks, high-waist jeans Never Denim, shoes Dr. Martens and bag Givenchy, camera Olympus PEN

 

White Faux Jacket and Wolfords

 • 29.09.2014, 21:04


 

 

That jacket though!

 • 28.09.2014, 13:39


Introducing the new love of my life, this fluffy white jacket from Lindex. Here's to an amazing Fall Winter 2014 together. ♥

Black on black on black

 • 28.09.2014, 11:58


 

 

 

 

I am wearing OUTFIT ONE: skirt Ivy Revel, knit thrifted from Fretex, bag Givenchy, tights Wolford and shoes Camilla Pihl for Bianco

 

 

 

OUTFIT TWO skirt and ink blot top from Ivy Revel, bag Mulberry and shoes Camilla Pihl for Bianco

 

I've found the perfect skirt for this fall, if i do say so myself! I'm so happy that I discovered Ivy Revel.

✦ I bought my skirt here ✦

 

PS: Here is a 15% discount code for my readers that is valid until OCTOBER 5!

INGRID-ON

Happy Shopping!

 

Blue Jeans Monday

 • 22.09.2014, 21:41


 

 

 

 

I am wearing trench coat Henrik Vibskov, blouse Nelly, jeans Never Denim, scarf BeckSöndergaard, bag Givenchy, ring Glitter and shoes Camilla Pihl for Bianco

Strømmen Fashion Weekend

 • 15.09.2014, 07:00


Annonse

 

(I am going to write this bit in Norwegian as it is for my Norwegian readers)

 

Til mine fine Stylista lesere! Ville bare invitere dere til Strømmen Storsenter på torsdag 18. September. Hele Stylista gjengen skal være til stede fra kl. 18:00-20:00 i atriet 2. etg for å vise fram motefavoritter fra senteret.

 

Torsdag 18. til lørdag 20. september er det Strømmen Fashion Weekend på Strømmen Storsenter ? høstens store motefest! Bli inspirert, få høstens trendrapport, gjør sesongens motekupp ved hjelp av ekspertene, få gode tilbud fra senterets over 200 butikker ? og få med deg motevisning ledet av moteikon Lise Karlsnes. Mer informasjon om SFW finner dere her

I dagens antrekk viser jeg også noen favoritter som jeg har plukket fra senteret:

OOTD - pompom Caps, Grey Coat and Shiny boots

 

Location: Fredensborg. Oslo, Norway

 

 

 

 

 

 

 

 

I am wearing: caps, coat and marble dress Bik Bok Strømmen Storsenter black boots from More than Shoes Strømmen Storsenter, bag Givenchy, v-neck sweater H&M, rings and earrings Glitter

 

Some of my favorites

 

Location: Strømmen Storsenter

 

Store: COMPANYS Strømmen Storsenter. Bag Leowulff, knit and coat Tiger of sweden

 

Stores: Bik Bok Strømmen Storsenter and Ricco Vero Strømmen Storsenter. Hat from Bik Bok, dress and trousers from Ricco Verro

 

Store: More Than Shoes Strømmen Storsenter, sunglasses from Monkeyglasses

 

Store: Bik Bok Strømmen Storsenter. Hat, top and skirt from Bik Bok

 

Mitt inntrykk av Strømmen Storsenter: superfreshe STORE butikklokaler og utrolig mange fine butikker, blant annet: ALDO, Companys, More Than Shoes, Noa Noa, Bik Bok, Gina Tricot, Ricco Verro og mange mer. Pluss: de har Smoothie Exchange! Yeah!

 

Jeg skal ha på samme kjole på torsdag, bare stylet med sko fra ALDO! Gleder meg!

 

Flared Jeans and Striped Top

 • 12.09.2014, 15:17


 

 

 

 

I am wearing striped top Marimekko, flared jeans Victoria Beckham Denim, bag Givenchy, shoes NLY and sunglasses Bik Bok

 

These shots were taken a while back for KK magazine, where I talk about my renewed love for flared denim. I got a little nostalgic after seeing the Clarins video from early this summer and then these pics, as they seem so far away now even though time has gone so quickly. I'm soon back to 'the old Ingrid'. What an overwhelming process this whole pregnancy has been. Now that I am finally almost back to my old shape I find it important to say that I didn't just jump back into shape right after I had James. It was an ongoing process where I steadily lost weight through light exercise (mostly walking for hours with the stroller) and breastfeeding on demand. I didn't have time to worry about losing weight as I kept myself busy with the baby and gave my free time to this blog. I instead dressed for my body and put focus on my legs and arms as they didn't gain as much weight during my pregnancy. It is only now that I have my old waistline again. Now that I've had a child I cannot comprehend this worry we girls have about our bodies changing with a baby. Yes, it does change. But if you're fit and healthy you WILL get back in to shape. Especially with a little one taking all of your energy. There are other more important things to worry about. Like your health, the health of your little one and balancing a career with a child, for example. If you stay healthy and fit your body will be just fine, promise.

Love these shoes

 • 10.09.2014, 17:20


 

Today was one of those days where things just didnt go as I had planned. John had to work late so I ended up taking James to the Camilla Pihl for Bianco event. Not the best idea! I ended up admitting defeat and leaving early... Luckily I secured myself my favorite pair from the collection. The perfect classic boot. I really look up to Camilla and I admire how she has always stayed true to herself. These designs are simple and beautiful and to me this is what makes them chic. ♥  

Print Pants and Ponyhair Tote

 • 08.09.2014, 07:00


 

 

 

 

I am wearing FWSS top, jacket By Malene Birger, prints pants here, ponyhair tote BeckSöndergaard and mules NLY

 

Here is a workwear inspired post to start the week! I hope you like it.

Playsuit

 • 06.09.2014, 07:00


 

 

 

 

I am wearing playsuit Lindex (60 years collection), sunglasses Prada via LOVEYEWEAR, chain-link bag By Malene Birger and boots found on eBay

 

It is finally THE WEEKEND but for people like me who are on maternity leave all days just melt into each other in a fuzz of taking care of a baby. And for those of you that think that I must be having a ball I mentally shake my fists at you! Being a mother to an infant is the hardest job I have ever done. How I MISS getting dressed for a day at the lovely office with a strong cup of coffee by my side. It takes all sorts of willpower to get dressed in the mornings now. Luckily for me I have this blog! Keeps me on my blog-toes. At my office we have the best chairs ever as well. Will write more about that later! I'm not going to any party this weekend but I've decided to dress up for one anyways. This works for daywear as well right?? And tonight I shall dance the night away... in front of my television because it is my guilty pleasure SKAL VI DANSE (this celebrity dance competition show. I LOVE IT.) Did you know that STYLISTA Benedicthe's husband is a dancer on the show?? I just about DIED of envy when she told me that she watches the show live in the audience.

Wide-leg Trousers

 • 04.09.2014, 21:15


 

 

 

 

I am wearing zipper blouse here, wide-leg trousers Lindex, leather jacket ACNE, shoulder bag A.P.C. and sandals Birkenstocks

Lindex is celebrating turning 60 years old with a beautiful collection and these gorgeous wide-leg trousers are a part of that collection. Happy 60 years of fashion Lindex! It is strange to think that Lindex started around the time that my parents were born. Now that I have a son of my own I've realized how different times were when my own parents were just children. And how different my sons childhood will be in comparison to my own. I never really thought about it before, as my parents have always just been here. I will always just be James' mom to him too. This entry (in Norwegian) by Live of Elle Interior really hit home because she writes about how different things were just 10 years ago when she had her first child in comparison to now, as she awaits her second child. Time keeps on passing us by.

 

Leather Pants + Knit

 • 02.09.2014, 06:15


 

 

I am wearing knit from United Colors of Benetton, bag By Malene Birger, pants here, sunglasses RETROSUPERFUTURE and shoes Valentino

Tartan Skirt and Knit Crop-top

 • 31.08.2014, 09:41


 

 

 

 

I am wearing top NTICE, skirt Vivienne Westwood, bag Givenchy and shoes Dr Martens

 

Sneak Peek - Tartan Skirt

 • 30.08.2014, 15:05


 

 

 

Today I wore a crop top. Eeep! Can moms even wear that? Does it go over to try-hard zone the moment you have a child? I had fun with my outfit at least, and you know what? Even though I am a mother now I still feel like the same girl. It's a strange conflict inside of me.

 

I will post the whole outfit in color tomorrow. Right now I am going to cuddle up with my little family and enjoy the weekend. John works for himself and is usually with us a lot, but for the next two months he has work outside of the city on weekdays which means It is just me and baby James alone most days. Suddenly I'm a bit more exhausted by motherhood, which is the reason why things have been slower on the blog lately. I definitely appreciate having John around a lot more now. I am also learning how to drive! John and I are thinking about trading his beautiful Mini Cooper with its buttery leather seats for a more practical and family friendly (and affordable) electric car. Le sigh. :)

I hope all of you are having a lovely weekend! I've been having pretty vivid dreams about Manila (where I grew up) lately. I haven't been there in years. Maybe I haven't prioritized traveling there. Maybe I have been avoiding it. I don't know. All I know is that it is heart-shattering every time that I leave that place. I miss Manila a lot, and think about home every day. Now even more that I have a little one. If there is anywhere that I feel that I truly belong to, it is there. It is difficult sometimes, to come from two very different and very faraway places. A huge part of me yearns to take James home to where I grew up and where my heart is the most full.

Flared Jeans and Blazer

 • 23.08.2014, 08:26


 

 

 

I am wearing t-shirt Lindex, blazer ACNE, flared jeans Victoria Beckham Denim, bag Givenchy

 

My attitude seems to have changed with the weather and I seem to have caught the autumn blues. It feels like all the adrenaline and the extreme happiness from the past few months has finally worn off. Don't get me wrong, I am still brimming with happiness. Sometimes I want to hold James so tightly that I am afraid that I am going to hurt him. But I am craving routine. Watching days turn into nights so quickly in a blur of changing nappies, wiping drool and comforting James when he cries is starting to leave me feeling a little bit breathless. I want to find order in all of this chaos, and I want to find my inspiration again.

PS: Yes, I know. This rainy weather is making me look like Lion King. 

Stripe Dress, Two Outfits

 • 21.08.2014, 18:20


 

 

I am wearing leather jacket from ACNE, stripe dress here, sunglasses Karen Walker, bag Givenchy, shoes eBay

 

 

I am wearing tuxedo blazer from ACNE, stripe dress here, Dior inspired earrings from Ludora, bag from A.P.C and mules from NLY here

The first outfit is the outfit that I wore out and about on my birthday (I ate two burger meals, went on a shopping spree for baby James and had cake and coffee at my favorite cafe - perfect day). The second outfit I wore a few days back. I just love this dress! Stripes just always work for me.

Denim Skater Skirt and Studded Boots

 • 18.08.2014, 12:23


 

 

I am wearing top from Nelly, skirt ASOS similar here, boots Sam Edelman, bag A.P.C.

Denim, Leather and Pearls

 • 15.08.2014, 08:00


 

 

I am wearing sweater from Moods of Norway, Dior inspired earrings here, sunglasses Prada here, bag Chanel, leather trousers here and shoes from ASOS.

I bet you're wondering what my sweater says... and if you weren't, you probably are now!

Hihi :D

It says: SHE IS DISCO.

 

Wool Turtleneck and Lace

 • 09.08.2014, 09:00


 

 

 

I am wearing: knit United Colors of Benetton, dress as skirt H&M, bag Givenchy, shoes Miu Miu, iPhone cover JFR.SE here and bracelet Marte Frisnes Jewellery

Knits and Sequins

 • 07.08.2014, 08:00


 

 

 

I am wearing: necklace, knit & sequin shorts H&M, bag BeckSöndergaard and pumps Christian Louboutin

Details

 • 05.08.2014, 15:31


Here is a sneak peek at todays OOTD and my beautiful, buttery soft bag from BeckSöndergaard

Cape Dress

 • 04.08.2014, 07:30


 

 

I am wearing: Cape dress here, ponyhair clutch By Malene Birger, stud belt Karen Millen, shoes Valentino

Blue Shirt and Print Pants

 • 01.08.2014, 20:57


 

 

I am wearing: sunglasses BIK BOK, blue shirt Theory, pants Matthew Williamson x Lindex, bag Givenchy and shoes Asos

Yellow Knit and Fluted Skirt

 • 30.07.2014, 22:23


 

 

I am wearing: yellow knit from H&M, fluted skirt from H&M, vintage lion belt, bag from Givenchy and shoes from Valentino

Tropical Oslo

 • 21.07.2014, 21:32


 

 

 

Sunglasses Karen Walker, crochet top Vero Moda, shorts H&M, bag Givenchy, shoes Birkenstock

 

It is so hot in the city! Tomorrow James, John and I head down to Nesodden to hang out with my mom and little brother by the sea. It will be great. I hope you are all having an equally amazing summer. 

Det er varmt og deilig i lille Oslo. I morgen drar John, James og meg ned til Nesodden for å henge med mamma og lillebror ved sjøen. Det blir digg det. Håper at alle koser seg i varmen. 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

Summer City

 • 12.07.2014, 11:25


 

 

 

Sunglasses Bik Bok, top Indiska, shorts H&M, bag Givenchy, mules NLY here

 

Yesterday was a proper Norwegian summer day for me and my little family. First we took a long walk, ate ice cream, John swam in the ocean while baby Taco and I lapped up the salty air, and then we headed to Kristiansand in the late afternoon so that John could buy a navy suit for a wedding that he is going to attend in August. It's funny how a man in a suit can make a girls heart flutter. I love Kristiansand. Some areas aren't the prettiest, but all cities have their not so pretty parts. I love the cozy little cafes that have been popping up since I first started visiting the city three years ago, and I wouldn't mind living in an apartment in the areas facing the ocean. Most people in the south are probably more house and white picket fence types - but I am a city girl through and through. I like apartments. That and a summer house outside of the city would be a dream for me, it would be like getting the best of both worlds.   

Sneak Peek

 • 11.07.2014, 21:24


 

Hello my loves! The weather is crazy hot at the moment. Here is a little sneak peek at todays outfit, will post more pics tomorrow. Little James wants to sleep now, and the world revolves around him right now. More pics tomorrow, promise. ♥

Boyfriend Jeans

 • 05.07.2014, 21:10


 

 

This isn't a very 'Ingrid' outfit. I generally prefer more tailored or ladylike clothes. Summer weather and a new baby has softened me up a bit. What do you think of the change? Love it or hate it?

 

Rockstud

 • 03.07.2014, 19:32


Today I wore these beauties. 

Summer Details

 • 30.06.2014, 18:36


 

 

 

Straw hat borrowed from my very cool mother-in-law Mary, Sunglasses from Karen Walker, blouse from Bik Bok, bag from A.P.C, high waist jeans from Bik Bok, sandals from Filippa K

SUMMER

 • 29.06.2014, 20:14


Sorry for the little break. I was enjoying beautiful, wonderful Norwegian summer with my in-laws in the South of Norway.

Late Summer Inspo

 • 26.06.2014, 19:57


 

 

 

 

 

Sleepy mornings with James, surrealism in everyday life, dreaming about a golden autumn and camel coats, the love that keeps growing in my heart since I have become a mother, not crying over spilled Valentino's and summer evenings ending in long shadows. That is what is on my mind and in my heart right now. 

Tuxedo Trousers

 • 21.06.2014, 22:06


 

T-shirt Lindex Tuxedo Trousers ACNE Shoes Aldo Bag Givenchy

Todays Details

 • 21.06.2014, 20:26


Here is a detail shot from todays outfit. More pics to come soon.

OOTD: Marble Dress and Birkenstocks

 • 12.06.2014, 20:03


 

 

 

 

 

Marble Dress Lindex

Bag Chanel

Simplicity Rules

 • 10.06.2014, 11:35


 

 

 

 

OOTD: Classics + Neutrals

 • 01.06.2014, 18:36


 

 

 

Sunglasses PRADA here

Jersey T-shirt Bik Bok

Bag A.P.C

Skirt Vivikes

Shoes Bianco

OOTD: Casual + Mules

 • 24.05.2014, 20:42


 

 

Shirt FWSS

Jeans Gina Tricot

Bag By Malene Birger

Shoes NLY Shoes

 

 

My first OOTD since the baby! I am slowly but surely starting to be able to squeeze into more and more items in my closet. At the moment I have been living in old classics and basics.

//

Mitt første antrekkspost siden babyen! Jeg begynner sakte med sikkert å passe inn i flere klesplagg i skapet. Akkurat nå er det enklest å kaste på basics og gamle klassikere. 

Flashback Friday: Last Year

 • 23.05.2014, 21:28


 

 

 

Denim jacket vintage

Net top/dress Maison Martin Margiela

Shoes Bianco

Bag old

 

 

It is difficult to write blog entries while getting visitors every day! But things will probably calm down soon. This is what I was wearing exactly 1 year ago. I'd still wear it all. 

For those that are interested: James smiled his first proper smile today, and he has been smiling ever since. So so cute!

//

Det er litt vanskelig å blogge nå som vi får besøk hver dag, men det roer seg nok etter hvert. Her er i hvert fall et antrekk fra et år siden. Det var visst like varmt da som nå! Det er alltid så gøy å se tilbake. 

James smilte hans første ordentlig smil i dag. Å herrejemini som jeg smelta. Han har smilt resten av dagen. 

The Chicest Sunglasses for Spring

 • 01.04.2014, 19:14


 

 

As you probably can tell from my blog, I am a sunglass fanatic. Sunglasses are like lipstick, they just add that extra "oomph" to any look. I have been dying for these Prada sunnies since I saw them on Mary-Kate Olsen. I had such issues deciding what color to choose! I went for classic black, because I always seem to gravitate back to my "black movie star sunglasses" after playing around with other colors. From now on I am all about curating my P.E.R.F.E.C.T wardrobe after pregnancy, and my sunglasses are going to reflect this as well.  

The Devil Wears Prada

 • 01.04.2014, 18:19


 

I've been wanting these sunglasses for a really, really long time. Now they're mine and I am going to use them to death. Just popping by the blog to write a quickie hello as John is demanding dinner! He has been cooking almost every night, so a girls gotta do what a girls gotta do. HUGE SUNGLASS ENTRY COMING UP! :* Love, Ingrid

Todays Details

 • 29.03.2014, 16:13


 

Here is a details shot from today. Will post more soon! XOXO, Ingrid

Start even if you don't know how

 • 18.02.2014, 22:01


 

 

Uwææææ! Det er mye som skjer for tiden! :) Prosjekt: 'Ingrid Holm, Ny Vår' er på gang og det kommer til å skje mye spennende "improvements" som jeg kommer til å dele på bloggen fremover.  Alt jeg har å by på akkurat nå er et flashback bilde med verdens kuleste skinnbukser fra DAGMAR og en ikke helt så vellykket hårfarge, men det kommer, det kommer! 

Masse klemmer, I 

 

Flashback: Red Leather

 • 23.12.2013, 09:06


 

Jeg har funnet to par mammabukser som passer meg perfekt: en slengbukse i mørk denim og sorte skinny jeans. Egentlig så drømmer jeg om dagen jeg passer i et par kule skinnbukser i igjen. 

Saturday Sunshine

 • 30.11.2013, 15:11


 

Tilbringer helgen på sørlandet med typen og familien hans. Det er alltid hyggelig det! Her er en liten smugtitt på dagens antrekk, legger ut resten av bildene snart. Ha en hyggelig lørdag girls!

EN: I am spending the weekend with my boyfriends family in the south, and that is always cozy. Here is a little sneak peek at todays outfit. I will post the rest of the pictures soon. Have a lovely saturday girls! 

Dagens Detaljer

 • 23.11.2013, 23:21


SLEEPY SATURDAY / VIVIENNE WESTWOOD

 • 09.11.2013, 18:52


 

EN: I am spending the weekend with my parents at Nesodden and I am having a very sleepy time. I'm just eating and sleeping and not doing much. Which is seriously the best thing ever. I did roll off the sofa to take pictures of my new favourite skirt from Vivienne Westwood Anglomania. It is thick, woollen, warm, drapy love. I've been in love with Vivienne Westwood since my 5 years living in London and OF COURSE when I saw Carrie's wedding dress in SATC. I may have died a little inside. One thing is for sure: I know that I am going to love this piece forever.

NO: Jeg er hos foreldrene på Nesodden og gjør veldig lite. Jeg sover, spiser, sover, spiser... og det er digg det. I bildene har jeg på mitt nye skjørt fra Vivienne Westwood Anglomania. Det perfekte høstskjørtet i min mening. Du kan style skjørtet ladylike med noen fine høyhælte boots eller litt mer rocka med Dr. Martens. Og så er den varm og god å hå på. Form og funksjon. Jeg har vært besatt med Vivienne Westwood for lenge nå. Besettelsen begynte når jeg bodde i London og har bare vokst. Dere husker kanskje brudekjolen til Carrie i SATC? *Elsk*.

I am wearing wool top from Epilogue by Eva Emanuelsen, Lily chain bag from Mulberry, tartan skirt from Vivienne Westwood Anglomania (via My Wardrobeand seamless tights from Wolford.

Inspired By Jane Birkin

 • 05.11.2013, 20:31


Shoes by Savannah for Nelly, Coat from Wiksén

Happy Boots

 • 03.10.2013, 19:42


 

 

 

 

Ingenting skjuler gråtoner i et slitent ansikt bedre enn snasne sko! Snart er det helg. Som jeg gleder meg. ♥

Mila Boots from Sam Edelman via My-wardrobe, trousers from Matthew Williamson for Lindex, Lily bag from Mulberry, t-shirt from H&M and jacket from Dagmar

Stockholm Bound

 • 25.09.2013, 19:37


 

I am wearing the perfect knit sweater from Lindex, hat from H&M (old) and a Mulberry Lily bag.

H.E.L.L.O!

 • 23.09.2013, 22:01


 

Hallo fine folkens! Da er vi i gang! Jeg tenkte at jeg kunne begynne med en liten introduksjon:

1. Jeg heter Ingrid Holm, er 27 år, og har blogget i 10 år. Jeg begynte faktisk når jeg var 17. 

2. Jeg studerte i London i 5 år før jeg flyttet tilbake til Norge. Mitt morsmål er engelsk da jeg har vokst opp i utlandet. Jeg har bachelor i Reklame og en Master i Medievitenskap eller Media Studies som det heter i London. Jeg har fulltidsjobb hos et norsk møbelmerke som heter Varier

3. Det var i London at jeg virkelig forelska meg i mote. Klær ble plutselig ikke bare merker og trender men en slags personlig uniform. Du kunne uttryke hvem du var og hvor du ønsket å tilhøre gjennom måten du kledde deg på. Trender var ikke så viktig der. Personlig stil og gatemote var det som gjaldt. 

3. Jeg bor sammen med verdens beste kjæreste i Oslo. Han er fotograf. Jeg elsker å rote rundt i utstyret hans og har til og med klart å knekke favorittlinsa hans mens jeg eksperimente (vinglete stativ + kløna = tårer). Bildene på bloggen blir nok finest når han hjelper til. Heldig er jeg.

4. Jeg faller for klassiske klær men mener at en klassisk stil ikke må være kjedelig eller damete. En subtil stil kan noen ganger gi et sterkere inntrykk enn en sjokkerende stil. 

 

TODAYS DETAILS: AROUND MY WAIST

 • 22.09.2013, 20:04


 

 

 

 

NO: I dag har vært en av de magiske dagene hvor folk har kommet seg ut for å site på trappetrinn, gressplener og benker for å nyte den siste varmen fra solen. Luften endrer seg, dagene endrer seg, og plutselig så har alt endret seg. Jeg har brukt akkuratt dette antrekket flere ganger de siste to ukene. Og jeg har følt meg ganske fin om og om igjen. Kjolen er nattkjole jeg fant på Kappahl, og den rutete skjorten er fra Vivikes. Snart blir det jo bare kåper og skjerf, så jeg nyter de dagene jeg kan løpe ut med bare skinnjakken og sorte tights. Snart kommer morgenfrosten, varme stunder på kafeer og kortere dager. Det blir så hyggelig det. 

 

EN: Today has been one of those days wherein citizens of Oslo have come out of the woodworks to sit on steps, patches of grass and benches around the city to enjoy the last warm rays of sunshine. The air is chainging, days are changing, and suddenly everythin has changed. I've used exactly this outfit several times the past few weeks, and I've felt quite good in it, over and over again. The dress is a nightgown i found at Kappahl and the shirt around my waist is from Vivikes, which I wrote about earlier. Soon I will be all about coats and scarves so I am enjoying those days that I can run out with just my favourite leather jacket and a pair of warm tights. Soon there will be moring frost, warm hours spent in cafes and shorter days. It will be amazing.

 

I am wearing a nightgown from Kappahl, shirt around my waist from Vivikes, leather jacket from ACNE, tights from Wolford and shoes from Din Sko

Days Like This by Vivikes

 • 17.09.2013, 22:52


 

 

 

 

 

 

 

 

I have a soft spot for re-brandings. I just love it when a team gets together and just figures out what it really is they want to say. What their unique message is. Sometimes brands realise that the message got lost somewhere along the way. Vivikes realized that they just wanted to do what they love: make beautiful clothes without worrying too much about who they were pleasing and who they weren't pleasing. About a week and some days ago I sat down and had dinner with a bunch of lovelies and the Vivikes team. We had dinner IN THEIR NEW STORE. It was amazing! The food was great and their message was strong. They wanted to show Norway that they could create clothes that that would flatter their old customers as well as introduce some new customers into their stores while just doing what they love. I was spellbound and I spent the night dreaming about a velvet suit that I just have to make mine. 

PS: If you want to know which store we sat and celebrated the NEW Vivikes in, visit their store at Sandvika Storsenter. The store interiors and clothes are a sight to behold.

LEOPARD COAT BY VIVIKES, VINTAGE VELVET DRESS, DR. MARTENS AW13

 

 

NO: For litt over en uke siden satt jeg ned med en herlig gjeng og spiste middag i den NYE konsept butikken til Vivikes. Jeg ble helt bergtatt av helomvendingen til merket. Jeg har alltid hatt en svakhet for merker som tar et steg tilbake og prøver å finne ut av hva de egentlig prøver å formidle. For Vivikes har dette betydd et helt nytt konsept og en vakker kleskolleksjon som jeg definitivt har fått øynene åpne for fremover. 

H&M Autumn Winter 2013

 • 17.09.2013, 22:36


 

 

 

 

I picked up this amazing sweater/dress at H&M in Oslo City a week ago and I am obsessed. It is so thick and heavy, it has this amazing oversized shape to it, and it even has POCKETS. Winner. 

Today I am wearing a pair of black denim shorts underneath, and when it gets even colder, I'll wear it with a pair of cigarette trousers. 

Backless

 • 06.09.2013, 22:18


Brocade Bomber Jacket

 • 03.09.2013, 20:33


 

 

 

 

I walk past this area of Oslo every morning on my way to work and every afternoon on my back home from work. Back and forth. In sunshine and rain, snow and sleet. 

I have a confession to make. It has only been a little while since I have totally learnt to let go of my other lives and accept my Oslo life as the one that I choose. It took getting a wonderful job that really inspires me, the safety and plant-joy that I have found in my Oslo apartment with John, and some proper winter clothes. I'm not even joking on the last part. Oslo is a much more wonderful place if you wear wool/cashmere everything during the winter. For a while there I wasn't very happy with my situation ... so I took some time to breathe, and I started to plant things. From seeds and seedlings. I filled up my terrace with vegetables and flowers and I filled up my apartment with terrariums. I went from The Plant Killer to Mother Earthy. I took a breather from a life that was making me unhappy to get soil in my nails and document seeds grow into living things. I focused on keeping them alive and I watched them grow. Along the way came a lot of calm. Spring turned into summer. Now the leaves are going golden, and Oslo is also being lit up by that wonderful autumn light. I almost miss snow. So here I am. Still walking back and forth in Oslo. But with a lighter heart and a calmer head. In a city that I have decided to make my home, and home to an apartment full of plants.

 

You're brilliant and I love you

 • 02.09.2013, 19:05


 

As you can probably tell by my hair colour, this picture was taken before I coloured it darker. In between then and now quite a few things have changed and new routines have had to be made. September is going to be all about nourishing my self. SO, here are some new ME resolutions.

1. Get my lazy ass back to the gym.

2. Sleep earlier. Eat healthier.

3. Use the weekends to go to at least one favourite Oslo spot and document it through pictures and text.

4. Stop giving John such a hard time. He's the best boyfriend I've ever had and he is good through and through. To try to make his life easier because he makes my life easier every day.

5. Oganise my treasured vintage rings and jewelry like I've managed to organise my closet. In fact, organise everything in my apartment in a systematic way. It shows that I appreciate what I already have.

6. To log off 30 minutes a week to reflect, write goals, and re-organise my thoughts.

Do you write goals for yourself and take time to reflect? I find it helpful.

Making the most of sunshine

 • 02.09.2013, 18:40


 

 

 

 

Here are some snapshots from today. I am making the best of the sunshine and wearing my sandals while I still can. The weekend has been well spent. I hung out with my baby brother (who isn't such a baby anymore), visited flea markets and ate lots of good food (homemade lasagna FTW). I basically just enjoyed my little city. There are so many amazing places to visit in Oslo. I'm thinking of writing a little list soon, which I should update regularly. Wouldn't that be nice?

 

NO: Her noen bilder fra i dag. Jeg prøver å nyte solskinnsdagene før høstkulden kommer for å bli. I helgen har jeg besøkt bruktmarkeder, hengt med lillebror (som ikke er så liten lenger) og spist alt for mye god mat. Jeg har rett og slett bare kost meg i den lille byen min. Det er så mange fine steder å besøke i Oslo. Jeg har tenkt å skrive en liste av mine favorittsteder og legge den ut på bloggen. Hadde ikke det vært fint?

 

Word of the day: Zeitgeist

 • 02.09.2013, 18:22


 

Introducing my Wednesday Addams dress. I got it (here).I wore it with my ACNE jacket and Rimmel lipstick in a shade called Vintage.

 

Yesterdays Outfit: denim skirt, white shirt

 • 02.09.2013, 17:53


 

 

 

Black on black

 • 02.09.2013, 16:52


 

 

 

 

Every time that I lose my way it is the darkness that brings me back on the right track and reminds me of the important things in life. When it comes to clothing, I welcome the darkness in. Black clothing will always be the most "me". Understated but still strong. 

NO: Det er hver gang livet blir litt mørkt at jeg husker det som egentlig er mest viktig for meg. Plutselig blir alt litt klarere og alt det unødvendige filtreres ut. Når det gjelder kler er "det mørke" alltid velkommen i garderoben. Jeg føler meg best i sort. Fargen er både diskret og sterk. 

STYLISTA.NO

 • 02.09.2013, 16:39


 

NO: Til høsten lanserer en ny storsatsning fra Bonnier Media med fokus på mote, inspirasjon og siste nytt fra Costume, Stella og Woman. Stylista er en interaktiv webside med mulighet for deg til å samle på inspirasjon, dele motefunn, shoppe og mye mer. Med på laget er fire norske bloggere (meg inkludert) og kjente nettbutikker. Jeg kommer til å skrive hvem bloggerne er snart, men jeg kan allerede love at det er en god miks sterke og inspirerende jenter som virkelig gir alt til bloggene sine. Som minst kjent av disse fantastiske jentene må jeg bare si at jeg er supertakknemlig for at jeg for være en del av Stylista og jeg gleder meg masse til lanseringen. Dette blir stort. 

Hvis du melder deg på nyhetsbrevet i dag får du 20% avslag på My-wardrobe.com, og er samtidig med i trekningen av shopping for 10.000 kr. I tillegg får du eksklusive fordeler som rabattkoder, nyheter og tilgang til Stylista før alle andre.

Pretty Little Things

 • 02.09.2013, 16:26


 

 

 

 

 

So here are the things that have been happening in my life lately:

I took the plunge and when back to really black hair courtesy of Olia (colour 2.0). Eeep! It is still very pigmented and usually looks best after a few days. I feel like I am already getting myself ready for autumn with my dark(er) new hairdo. I seriously just wasted the whole weekend watching the first season of Pretty Little Liars and eating two boxes of Cheerios. One of my Youtube friends commented about a Aria make-up look and now I am officially hooked. What's up with only having the first season available, Netflix?! I need my fix! As you can see, I've finally replaced my Doc-a-likes with real deal Dr. Martens! They're in patent leather and have the most amazing soles! They kinda make it easier to walk on hard asphalt as they're so thick and sturdy. According to my dad, they're supposed to last like ten years. Lets see about that. The quality is at least very apparent. I also bought another pair of Dr. Martens boots from the AW13 collection that I will share soon. 

The last picture shows how my building looks like from the front courtyard at the moment. Ugh. My whole life is covered in dust at the moment. PS: I have completely fallen out of the working out / being healthy sync and I feel like a potato. I can't remember the last time I went to the gym. Any tips on finding energy and getting motivated? All I want to do lately is lie on the couch in my pretty little study and eat Cheerios and watch Netflix. 

 

NO: Livet, akkurat nå:

Det er nok vanskelig å merke forskjellen i bilder, men jeg har nettopp farget håret kullsort med Garnier Olia i fargen 2.0. Håret er veeeeeldig mørkt akkurat nå, men det lysner vanligvis opp til en mer naturlig farge om noen dager. Jeg tror en liten del av meg forbereder til høsten med den nye mørke sveisen.Har seriøst tilbrakt hele helgen på sofaen med 2 esker frokostblanding og hele sesong 1 av Pretty Little Liars. Hvorfor er bare sesong 1 tilgjengelig på Netflix?! Det er jo nesten helt krise når Sesong 4 går i USA. 

Som dere kan se fra bildene så har endelig kjøpt meg Dr. Martens. Har ønsket meg et par for ...kjempelenge! Har også kjøpt et par støvler fra AW13 som jeg kommer til å dele snart. Det siste bilde viser leielighetsbygget mitt fra bakgården. Fysj... foles som om hele livet mitt er dekket med et lag støv.PS: Har helt mistet treningsmotivasjonen og husker ikke siste gang jeg har vært på trening. Om dere har hemmeligheten bak treningsglede og en Gisele Bundchen kropp er det bare å dele. Alt jeg har ønsket å gjøre i det siste er å ligge på sofaen i den mørke (og koselige) tv-stuen min og se på Netflix episoder. 

Frilly Socks!

 • 30.07.2013, 10:00


I was so happy when I came across these cutie socks at H&M in Amsterdam. Now they're on my feet constantly.

 

NO: Jeg ble superglad når jeg fant disse søte sokkene fra H&M i Amsterdam.  Nå er de på føttene hele tiden!

Patterns and Second-hand Treasures

 • 21.07.2013, 16:51


How I love summer! One of my favourite hobbies is to peruse thrift shops and a few days ago I came across this analog Olympus camera for 25 kroner (the cost of an ice cream). I popped in a film roll and have been taking pictures since. Now I only have to find out if it works. If it does, I promise to scan some of the pictures and share them here on this blog. 

On Wednesday I head to Amsterdam, and then to Berlin!  So excited! The camera will of course be coming with me. 

I am wearing a Helmut Lang dress and Kaibosh sunnies.

With Kindness

 • 30.06.2013, 16:10


Presenting my favourite simple dress of the moment, bought on sale! It is all wrinkly from spending hours in a cafe with wonderful people. I've been so happy lately. My two best girlfriends are moving back to Norway and the apartment is looking and feeling like home. I sometimes just find myself sitting quietly and just soaking in all the calm that has settled around my life lately.

For a while there, I was so tired of feeling tired. I felt completely drained. I've learnt a valuable lesson that I will never, ever forget. Some people bring with them darkness and thunderclouds and then blame the world for the thunderstorms that happen when the dark clouds that they themselves create in others clash with their own dark clouds. Those kind of people are dangerous to be around. Just walk away.

Dress H&M, shoes Miu Miu, scarf on my handbag from Holzweiler & jacket ACNE.

Patterns

 • 17.06.2013, 21:37


I have to admit that every time that I am in a bit of a dressing up rut all I have to do is put on some red lipstick and everything else falls into place. Like with this outfit for example. I was admittedly a bit afraid of looking like I was wearing pajamas so red lipstick and a hint of balconette bra did the trick. Despite all the crazy-amazing sunglasses available I still love my big black "Italian actress" shades the most. They were the perfect icing to this outfit cake. Viva la diva!

I am wearing head-to-toe H&M

Pocahontas

 • 09.06.2013, 20:42


Today I wore this dream of a Pocahontas dress from Worn Pretty. I don't have much time to write today, as I am busy packing my bags for a work trip. When I get back though, I have some exciting news to share for you beauty junkies!

- Ingrid

Leather cut-out dress from Worn Pretty, shoes and necklace from H&M

Change is good

 • 06.06.2013, 21:11


Hi guys, I'm sorry for the little hiatus. And I was doing so well! I blame it all on the fact that I've been carefully planning to make a video blog for the first time in ages and when I finally sat down to do it just about everything went wrong. I'm not the most technical person in the world so I had to google what button to press to make a video on my DSLR. I've been wanting to do VLOGS for a while now, as I want to share a little more personality and not just pose for these outfit shots all of the time. If you want to know what I'll be sharing in video format, just check in on me soon.  

So I guess that's something to look forward to, if you want to see me dork out in front of the camera, that is. Until then, more outfit shots! ;)

Jacket vintage from Fretex Unika, t-shirt T by Alexander Wang, skirt 2ND DAY

Summer 2013

 • 02.06.2013, 21:55


Summer came overnight, just like the month of June. 

The Pyxis Studs

 • 30.05.2013, 22:45


These earrings are my favorite summer accessories at the moment. I have a feeling that they are going to stay my favorite for a very long time. The earrings come from London-based jewelry brand Kirsten Goss.

I am wearing a shirt from Epilogue by Eva Emanuelsen, Pyxis studs from Kirsten Goss

You can find their online store here.

Beautiful Analogies

 • 28.05.2013, 22:10


I cannot believe that it is June in a few days! Where has the time gone! I know it's only tuesday but the weeks seem to be flying by lately. I hope the days come to screeching halt when I take my summer holiday in mid July.

Today I am keeping it simple in a net top from MM6 by Maison Martin Martin Margiela via NR. 9, a vintage denim jacket from Wrangler via Fretex Unika and shoes from Bianco. 

I'm going to post a more personal entry soon - promise! Until then, I hope you're enjoying SUMMER!

Summer Sun

 • 26.05.2013, 23:06


"If you want to gather honey, don't kick over the beehive." 

My new plan - lug around my camera little more and make photo diary's again. There are so many beautiful everyday things that I want to share. 

Crop top and shorts from H&M, leather jacket Zara

What Goes Around Comes Around

 • 22.05.2013, 14:50


I am wearing second hand tortoise sunnies and a classic navy blue dress from my favourite Wiksén.

Ph. John Kerlefsen

Beautiful Norway

 • 21.05.2013, 17:55


As promised, here are the shots from this weekend, which I spent in the south of Norway meeting a little man named Erik. He was 4 weeks old and mostly enjoyed sleeping and eating. I think he liked me, even though he peed on me. These shots were taken in the glorious golden light so prevalent here in beautiful Norway while I was looking out to the sea. Note to self: next time I should ask John to take a picture of the view as well, and not just me. I am wearing a beautiful Dagmar "Dita" dress and squinting. 

Still Falls the Rain

 • 13.05.2013, 08:29


Everyone here in Oslo is so terrified that summer will never come, and that we will all be spending the next few months under ominous clouds and torrents of rain. I have a confession to make. As long as I am with John and other loved ones, the people that live up in the sky can keep pouring buckets of rain down on me. I don't care. There are so many things to look forward to the next few months.  

I am wearing leather jacket from ACNE, shirt from Bik Bok, skirt from Freak Factory (can be bought here), sunnies from Kaibosh, bag from H&M and shoes from Christian Louboutin

The Mimi Effect

 • 10.05.2013, 14:38


A few days ago my girl Mimi Blix launched her collection for Nelly.com

This is my take on my favourite item in the collection - the cut-out skirt. Retro-inspired all the way, baby. I am also  wearing a vintage body from Olga, shoes from Karen Millen and of course Morange lipstick from Mac.  If you're feeling a little less exhibitionistic, throw on a black mohair sweater to top of the look. Purr-fect. 

You can check out the rest of the items here on Mimi's blog

FRINGE BENEFITS

 • 04.05.2013, 12:49


 

Here I am pulling my best Beyonce POSE(!) 

in a black fringe bikini from the latest H&M bikini collection fronted by none other than Mrs. Carter herself.

I am also wearing a vintage silk kimono and a vintage gold chain. 

You can see the rest of the collection on the H&M website.

Life lately

 • 29.04.2013, 20:39


"Luxury can be very simple, for example, staying 15 minutes longer in bed."                                       Jean-Louis Dumas - chairman of Hermes

Or for example, in my case lately: waking up real early and looking forward to the day ahead. 

Five Days to May

 • 26.04.2013, 07:26


Song of the day: Ramble On by Led Zeppelin

Outfit 1 - Crop top, jeans (Super Flex) and belt from Bik Bok, jacket from ACNEOutfit 2 - Dress from Gina Tricot, boots from Savannah Miller

On the terrace, Spring 2013

 • 22.04.2013, 16:04


Jacket ACNE, Top Bik Bok, Skirt Choies & shoes Filippa K 

 

For the Love of Leather

 • 14.04.2013, 17:40


For those of you who love the basics, like I sometimes do, leather pants and a slouchy tee will always be the perfect match. 

I found these leather pants and this perfect white t-shirt at the head office of Wiksén, as they are selling samples and other items all of April. Shopping there is a great way to score amazing pieces at good prices (but hurry up because the good things always go first!). They have a great leather mini skirt there as well, for those of you looking forward to warmer temperatures. 

Their address is:

Kongens gate 120153 OSLO

(they are open from 11:00-18:00)

Now you know.

Leather pants & t-shirt from Wiksén, necklace H&M NEW ICONS 

Life Like a Fashion Editorial

 • 06.04.2013, 20:40


Kate Moss has been championing the ?Vest With Nothing Underneath Look? for years, and well? girls everywhere have been championing the ?Kate Moss Look? since she first stepped in front of the cameras as a teenager. I am no exception. I?ve been donning a cream vest since high school; back then clumsily held together by safety pins.Vest from H&M Conscious Exclusive, Cropped Jeans ?Filippa? Gina Tricot, Leather Jacket Zara, Pumps Christian Louboutin

SUN WORSHIP

 • 06.04.2013, 20:36


Sunglasses from TOMS - Krogh Optikk

INGRID

 • 02.04.2013, 22:51


Jacket and high-waisted shorts from Wiksén

I dont live here anymore

 • 14.08.2012, 18:15


The Elle August Outfits Pt. 3

 • 31.07.2012, 19:04


 Sweater from BZR, shorts from Bik Bok, bag from Morris, vintage bracelets & shoes from Filippa K

The Elle August Outfits Pt. 2

 • 28.07.2012, 11:11


Leather jacket and lace dress from By Malene Birger, sweater from BZR & shoes from Christian Louboutin.

The Elle August Outfits Pt. I

 • 26.07.2012, 11:11


Sweater from BZR, net top from By Malene Birger, belt from Gina Tricot, shorts from Designers Remix and shoes from Bianco.

Stella August

 • 26.07.2012, 00:24


Denne kjolen, altså. This dress just kills me. I always fall for things with vintage appeal and summer dresses are just about my favourite clothing item of them all. They don't seem to work in the autumn with black tights and boots - but in the summer months - they're pure magic. I always have this theory that if you walk around in an outfit feeling like you are in a beautiful movie - then you've gotten it right. A friend of mine used to say "life like a fashion editorial" and although that may be a little bit extreme for some people, there's nothing wrong with creating a beautiful world for yourself - within reason. Or else you're just another crazy person. 

Elle August 2012

 • 26.07.2012, 00:02


The Elle August Outifts Pt. I

 • 26.07.2012, 00:01


Leather jacket and lace dress from By Malene Birger, sweater from BZR & shoes from Christian Louboutin.

 Sweater from BZR, shorts from Bik Bok, bag from Morris, vintage bracelets & shoes from Filippa K

Sweater from BZR, net top from By Malene Birger, belt from Gina Tricot, shorts from Designers Remix and shoes from Bianco.

A closer look at the Elle August outfits. :)

The one that got away

 • 16.07.2012, 14:51


I thought It would be fun to share two shots that didn't make it to the Elle August page, messy hair and all. Isn't the skirt just amazing? It's beautiful pieces like this skirt from Epilogue that make it so easy to pull together a great outfit. 

I am wearing sweater from BZR, Skirt from Epilogue, and shoes and clutch from By Malene Birger

In between poses

 • 07.07.2012, 19:40


Here are some lost in between shots from the past few weeks. I seem to always choose really affordable items during the summer because I enjoy sitting on pavements, in the grass at parks, etc etc. I'm like a kitten in the sunshine. I just want to roll around on the ground. 

I hope you're all having a wonderful summer.

I am wearing Indiska dresses in both shots - and my favourite shoulder-bag from Morris

03-Jul-12

 • 03.07.2012, 20:47


She Wears Short Shorts

 • 27.06.2012, 07:18


I'm pretty excited about the fact that I'm in the July issue of Stella! I share my views on how to wear shorts. 

In the picture I am wearing shorts (and a bag) by By Malene Birger. I also wore the same shortsto the Elle Summer Party this year with a matching blazer and nothing underneath. It was a fun night.

Still Alive

 • 11.06.2012, 17:21


Hey kiddos, sorry for the quiet time. A little update from me: I just popped into the Indiska store today to pick some dresses for a fashion story at work. I found so much nice stuff! If you're looking for vintage-looking summer dresses, I'd recommend you look there. Otherwise I've also ordered two Nars blushes online (Orgasm & Super Orgasm). The original one is my all-time favourite blush, but I'm excited to try the new one as well. 

I'm cheating by posting an oldie outfit, but its still just as relevant cause I still wear those items over and over again. I've been thinking about all these crazy-amazing outfit posts that are churned out all over the internet on a regular basis and I've become completely sure that it just isn't always my thing. I've also been thinking about how one evolves from those outfit posts. Whats the next step? When it comes to clothes I've always just liked simple and classic with a twist of something good. I feel like all of these fashion blogs entice us to walk around in the craziest of outfits. Jeffrey Campbell shoes (which I own) Ombre hair (which I've had) etc etc etc.  It all becomes sort of "blogger-generic". In some ways I'm learning to appreciate clothes that have a good lifetime in my closet instead of the shock appeal, or the fad appeal (think Arty Oval rings or the latest it-bags). I will always love the aesthetics of dressing up. In some way I've finally realized why so many people appreciate The Sartorialist. It's those little things that give an outfit, and a picture - personality. I feel like I'm at crossroads with my blog right now, cause I'm going through some changes. My little space on the world wide web always seems to reflect those changes. I'm wondering how this blog is going to evolve with the thoughts that I've been thinking at the moment.

Indiska cardigan & skirt, Karen Walker sunnies, Bianco shoes

Undressed Dressing

 • 27.05.2012, 10:33


I wore this dress out for the first time yesterday, even though I've had it for more than a year.I wish Norway had this kind of weather all year long. Then it would be paradise on earth.

I am wearing an old lace dress, Karen Walker sunnies & my Mulberry Lily.

Red Shorts

 • 16.05.2012, 08:26


Red shorts, red lips - paint it all black. ?

Depth Over Distance, Ben Howard

May Two Thousand and Twelve

 • 13.05.2012, 17:55


Today I took some pictures for something that will be coming out soon! Not easy with a cold and a puffy face from crazy allergies, but hey.. I did my best. :)

Soon it is the 17th of May (Norwegian National Holiday) and the official sign that summer is just around the corner. I have a feeling that this summer is going to be the best summer ever. 

I am wearing sweater from BZR, dress and leather jacket from By Malene Birger and shoes from Christian Loboutin.

Nineties Fringe

 • 09.05.2012, 08:36


Stolen images

 • 09.05.2012, 08:33


I am wearing a jacket from Dagmar, sunnies from RetroSuperFuture, a vintage dress, bag from Morris and shoes by Bik Bok

If you're looking for unique sunglasses you should seriously check out http://store.retrosuperfuture.com/

Amazing handmade Italian sunglasses.

I bought this pair last year.

Brown Suede Jacket

 • 07.05.2012, 08:05


Here's the back view of my awesome brown suede jacket from Zara.

xx

Bambi Legs

 • 06.05.2012, 14:47


Sunglasses Karen Walker, necklace H&M, t-shirt Dagmar, belt Gina Tricot, jeans Never Denim, suede jacket Zara, shoes Miu Miu and bag Morris

I really have nothing clever to write, but I'll share a song that I've been playing on repeat lately because it makes me happy. Funny how songs that relate to how you're feeling at the moment seem to find you without you even looking for them.

Fink, Walking in the Sun (*thanks Anan)

06-May-12

 • 06.05.2012, 14:26


Lists

 • 22.04.2012, 21:35


Things that I've been thinking about lately:

1. That I want to get some more ear piercings. Hello mid-twenties rebellion.2.  That I should buy flowers for my apartment, even though I'm never there.

3. That having a bicycle would be nice. Preferably a pastel pink bicycle.4. Thats I should wear more dresses now that it is getting warmer.

This song has been on repeat lately: (Thanks Pia)

I'm His Girl by Friends

22-Apr-12

 • 22.04.2012, 21:30


Things that I've been thinking about lately:

1. That I want to get some more ear piercings.2.  That I want to buy flowers for my apartment, even though I'm never there.3. Thats I should wear more dresses now that it is getting warmer.

This song has been on repeat:

#Swag

 • 14.04.2012, 11:46


Neon has gone in and out of the fashion picture for years on end, and I never really fell for it.Until I found this backless bathing suit. Hello tanned skin, backless-ness & blinding-neon under denim shorts and skirts. 

I am wearing skirt by Alexa Chung for Vero Moda, neon bathing suit and belt by Gina Tricot & cap by Morris.

The Bow-manship

 • 06.04.2012, 09:26


Just add red converses:

 • 05.04.2012, 13:20


It's raining outside but I'm inside dreaming up looks for the summer. As I wrote earlier today - I will be spending my late spring / summer with flowers in my hair. I spent about 30 minutes at H&M yesterday trying to figure out what was going to work - some flowers were too big, others looked cheap, and I had already disqualified the idea of buying real roses. I work with real flowers a lot in the showroom for decoration... and they are NOT easy to work with. 

Putting together this look took less than three minutes. I even had a curler ready but realized that simplest is sometime best. Seriously. It was as easy as:

1. Brush hair.2. Side part.3. Clip flowers on head.4. Pin stray hairs out of face.

Voila! I freaking love H&M.

And here's the happy asian pose - which I can legitimately do without being labelled "rosa" - cause I'm actually half asian. It's in my genes. I usually freak out a little bit about posting pictures that are this lightly-dressed but I'm taking a page out of Hannah of Hannah and Landons book. She is my favourite blogger of all time and she constantly blogs pictures in just her knickers. I love her for it. When she posts pictures in clothes I'm like: "ugh!!! no!! more skin!!"

I am wearing a gold necklace by H&M, clip on roses by H&M, vintage DIY Levis and an old shirt. Next paycheck I am going to buy a pair of red converses which I plan to wear with just about everything. 

Fembot

 • 04.04.2012, 11:03


In love with this metallic top from H&M. Not in love with my expression in this shot.

I like how the metallic-ness of the top makes it a little less lady and a little more awesome.

At the moment I am running around the apartment, listening to Edith Piaf, packing my tripod and my camera for a few days off in the countryside. Hope everyone has an amazing easter break. 

La Vieux Piano -  Edith Piaf

Friends with Benefits

 • 11.03.2012, 18:03


Lately I've been spending time with friends that I literally disappeared from for about a year. A new job, a long cold winter, and other Things That Needed To Be Dealt With kept me away from my mobile phone, and away from a social life.

Suddenly it is almost spring and I am facing a world that I didn't expect at all. Suddenly I am well into my first real job, and suddenly I am expected to act like an adult. Suddenly I am also supposed to be a woman, and empowered, and career-oriented and determined. Out of all the women that I could have become in the world, depending on where in the world I decided to set my roots, I became A Norwegian Woman. Difficult. So yesterday I went to the bookstore and bought 2 books on how to be a woman. One in Norwegian and one in English. The Norwegian book deals a whole lot with sexual empowerment and things that make me want to hide under my blanket as I read. I missed my stop this afternoon while reading on the bus as the reading-material was so salacious. Lots of commentary about female discharge & self-satisfaction. I get off the bus (still reading), and make my way to a cafe where my friend and her boyfriend explain the wonders of being single in my mid twenties.

Apparently this is the perfect time to be explore the world, and myself, as Oslo is in the cusp of Spring, and everyone is feeling... at the lack of a better word: randy. I am guided through themes such as revenge sex, friends with benefits, toys, and other Things That Cannot Be Mentioned.  I start to wonder if I am abnormal, because I literally want to melt into the cracks in the asphalt and hide. I timidly ask my friend to write me messages on my phone instead of TALKING SO LOUDLY.

I am chided for being way too closed.

So here I am, unwillingly stuck in my very own scenarios in my very own SATC, Oslo edition.

I also realize that I'm happy.

For all of my wonderful readers that have emailed me and asked me about my current status and how I'm doing, that's my answer. I'm happy. I'm sorry that I don't get to answer everything, as it can sometimes feel a little bit overwhelming.

Love to you all xx

I am wearing a knit sweater/dress from Dagmar, Never Denim jeans (high-waisted), Din Sko shoes & an Indiska bag.

Alone, I guess.

 • 08.03.2012, 20:30


I just came home from a Filippa K event, and I'm exhausted. 

I threw on this amazing cashmere sweater (from Filippa K obviously) Russian Red lipstick, and called it a day. I've also decided that I am in love with a Filippa K coat. This is the problem with working with so many amazing brands. You fall in love. It's tiring. Lately I've been writing a good deal about what I work with and I've realized that it is because that's what has become my life. These are the things that I work with every day, and they become my little passions. It's only natural that I write about what I spend most of my time doing.

I've also decided to spend my weekend focusing on another one of my passions. I'm going to spend my weekend visiting galleries and exhibitions. Alone, I guess, which sounds dreary, but isn't too bad at all. 

Just a Ryanair flight & some stashed away cash.

 • 01.03.2012, 18:20


All I want to do right now is take a week off from work, buy a cheap flight to Italy and take a dinky bus or train to some charming Italian small town by the coast (I'm not that particular, any old town will do). I would live on olives and pasta and make friends with all the local cats. I am enjoying Oslo on the brink of Spring, but I guess I've become a selfish girl because I want more. Don't get me wrong, I don't need anything fancy. Just sandals, cobblestones and some budget bed & breakfast with paper-thin walls. And lots of cheap bottles of Italian red wine, of course.

I am wearing a blouse and cuff from Indiska and a leather skirt bought at JC.

The Craft

 • 11.02.2012, 20:18


Nineties references never grow old do they?

When I was a teenager I remember thinking that I must be a witch as I felt such a crazy connection to the moon and nighttime. I loved being awake all night long - I climbed out of my window many nights to look for trouble. Nowadays I sadly conk out way before midnight with square eyes from looking at a computer for too long. Growing up sucks.

I just love the cut of this dress by Nowhere (worn as a skirt). I bought it specifically because I realized it could be used as a party dress or as a skirt under spacious sweaters. This perfect rust sweater is from Whyred. I have to admit that I put on some black tights before I left the house - but I like the outfit so much more without them.

PS: For those who don't know what The Craft is, here's a classic picture from the film.

I am wearing a dress from Nowhere, knit from Whyred, clutch from By Malene Birger, and a moon necklace from Fashionology.nl

Go Away Snow

 • 29.01.2012, 02:19


Ugh. I am still not dealing with the fact that Oslo is covered in frozen slush 50% of the year. I keep thinking about taking an outfit post in the snow but its so not tempting. Instead here's what I plan to wear in the Spring when the snow clears up. I'll try again tomorrow. Promise.

Sweater from Nowhere // Bag from By Malene Birger

Vintage Marabou Feathers

 • 24.01.2012, 21:41


I'm really excited for the Costume Awards in a few days! It has been so long since I've actually gotten dressed up for anything at all. 

 I seem to have lost my knack for throwing together outfits on a whim because I've been having such a hard time deciding what to wear. This dress is pretty high up on the list - a vintage dress with marabou feathers over the shoulders. That's the amazing thing about vintage dresses - I bought this one three years ago (the pictures were taken three years ago as well) and the dress is just as timeless and beautiful as it was when I first bought it. 

I'm also really sad about a beautiful long velvet dress that I didn't buy from Dagmar AW2011 that I really, really wanted. It has such amazing leather details. Too late now... My guy always tells me: there will be a million more dresses. I always answer "but not exactly this one". *pout*

Red

 • 09.01.2012, 08:38


Sorry about the awkward background - just acquired a Canon G12 in order to update more - so I guess I will be posting a lot more awkward backgrounds in the future. I love my Nikon D3100 but producing shots out of that camera takes a lot of time, so I'm going to mix it up a little bit. In between my iPhone, my Nikon DSLR and this compact I think I've got all my bases covered. This outfit was worn as I was rushing out to a birthday this weekend.I was wearing: shirt from T by Alexander Wang, blazer from Zara, leather trousers from Vero Moda, shoes from Din Sko as well as my black Mulberry Lily, which isn't in the pictures.

An outfit that I never posted:

 • 07.01.2012, 17:14


Well lookie here! Kinda a bonus outfit, since this was never posted!

I am wearing old favourites - knit by Indiska,  sunnies from Karen Walker, leather skirt bought at JC, and Bianco boots.

I have a feeling I'll be dressing a little more ladylike when it gets warmer in 2012.

xx Ingrid

My Favourite Outfit of 2011

 • 05.01.2012, 07:12


Here is my favourite outfit of 2011.

I am wearing:

Sunglasses by Karen WalkerMulberry LilyZara CoatWhyred knit sweatervintage braceletVero Moda trousersBianco boots

To review my latest outfit posts just click the link that says outfits on my sidebar. That way you'll get straight to the good stuff!

I wonder what 2012 will bring. :)

Ten basics

 • 04.01.2012, 14:06


This month I am in Det Nye where I explain my top ten wardrobe basics.I've decided to do an english version of this, but here is a sneak-peek for my Norwegian readers!

I giggled a little when I read about black tights as one my wardrobe basics. I wrote WWKD (What Would Kate Do) and they wrote Kate Middleton! I meant Kate Moss (queen of black tights).

Det Nye is probably the magazine that inspires me the most in Norway, because fashion editor Rubi Sørvik and Beauty editor Mari Ruus really seem to hit the bullseye when it comes to what I obsess about. My latest obsession (which I found in the last Det Nye) is a pair of leather tights from LES CHIFFONIERS. At 660 EUROS for a pair (sans import tax) I think it will have to remain a distance-obsession kinda thing...

PS: The other girls in the article are Marianne of STYLEDEVIL and Maria of VANILLASCENTED.

Metallics

 • 12.12.2011, 22:41


So is the weather getting to you too?The weather in Oslo is... awful.

I cant even think of getting properly dressed at the moment, so my good 'ol silver jeans from Zara and a gold glittery sweater from Lindex are giving an otherwise casual outfit some shine. I accessorized with an armor ring from Bik Bok and a birds skull necklace from Fashionology.nl. All I have to do nowadays is throw on a sweater, jeans and a pair of chunky black boots and I'm happy.

I'm also happily learning how to get perfectly disheveled hair from youtube videos!I discoverd Heyyyjune when I was researching bleaching my hair and she has some great hair tutorials.

This one is my favourite.  

gypsy london girl

 • 07.12.2011, 21:24


photos by: David Richardson

Yet another day, and still no update! I thought I would share some pictures that I took with photographer David Richardson in my old living room in London. Tomorrow I am going to go get my hair lightened to an even lighter shade and these pictures are making me wonder if maybe it is my true calling to be raven haired. I've colored my hair black since as long as I can remember.

These pictures were shot on film, not digital.

In these shots I am wearing all vintage. 

Snake print

 • 28.11.2011, 22:11


Snake print scarf from By Malene BirgerCardigan from IndiskaSkirt from H&MBag also from By Malene Birger.

Today: headache, dizzy, ugh.

Hug from under a big thick duvet in a little apartment in Oslo. 

Close-up, cheer up

 • 22.11.2011, 21:09


Gosh darnit! My attempt at "smiling more for pictures" is failing miserably. Here I am fixing my hair (looking annoying), wearing a cozy knit from here and a clutch from here. 

I overheard a girl saying that she wanted a complete makeover of everything and I'm sort of in the same place at the moment. Us girls... we alway seem to need change. :)

Till next time kiddos x

Girly girl

 • 20.11.2011, 17:05


why am i so annoying?

 • 20.11.2011, 16:40


Actually... don't answer that! This picture was taken on a "warm" Saturday, when I ventured out in this sweater-as-a-dress. The weather was humid and awful so I was trying to fix my hair in this shot. This was also the only picture where you also could see the great cut of the sweater. Just so you know it, I threw on a leather biker-jacket after about 5 minutes. That looked pretty cool too... and I obviously forgot to take a picture. 

To see what I was wearing click here. 

smiles

 • 20.11.2011, 16:37


Whatsup whatsup! I hope you all had a great weekend. My weekend was spent sleeping in the sauna at the gym (the only place where I can really just think), and caressing my new ponyhair clutch from By Malene Birger. I am obviously going through a "chain bag" phase - this one has a detachable chain for easier everyday use. 

I am wearing: Vintage velvet blazer, shirt from Nowhere, vintage Levi's cut-offs, bag from By Malene Birger & shoes from Din Sko

Elle Outfit - Dagmar

 • 17.11.2011, 21:20


Here is my one of my outfits from the Elle article. It is from my favourite clothing brand ever - Dagmar.I don't think I've had a favourite brand before - but I really, really love their clothes.

I've also been thinking that I should probably smile a bit more in my pictures?I always looks so morose, but in "real-life" I'm constantly laughing and smiling. 

I'll try to remember that next time I have a lens in my face. *Squirm*.

please say you will

 • 02.11.2011, 20:29


I vaguely remember clicking myself into this Cola Light contest this summer, but I do remember the promise of a trip to London with the most beautiful of Norwegian girls Charlotte Thorstvedt.

Thanks to lovely Panthea (what an amazing name) I was informed that I've made it as a finalist! And the contest ends in about A WEEK! 

Please, please take a few minutes to vote for me, as its the fateful last few days of the contest! I promise to shower you with pictures and anecdotes if I win. I also promise to shower you with pictures and anecdotes if I don't win... but please do!

http://costume.no/contests/24

*For those of you who don't understand Norwegian - you just have to enter (in this order) Your name, email, telephone nr, birthdate and if you are subscribed to Costume magazine (obviously option NO or NEI if you dont understand Norwegian). Don't worry, I don't think they are going to call you! ;)

PS: Here is Charlotte's latest Costume Norway cover, and here is a link to her blog!Here is another Costume cover of hers, in a dress of her own design if I remember correctly.

She is over the top pretty.

while i wait

 • 31.10.2011, 18:22


Pop on over to Flingly.com to find out the details of my latest outfit post for them. As you can see - I have finally found a new handbag to drool over! I also write about my new leather skirt.

http://flingly-magazine.flingly.com/article/while-i-wait

today:

 • 30.10.2011, 17:59


Top from Marimekko, skirt from H&M and shoes from Din Sko

Here's a quick shot from today. I'm wearing a gifted striped top that I received while I helped out at a Marimekko store opening for my work a few days back.Marimekko is a quirky Finnish brand which was a favourite of none other than 

Jacqueline Kennedy Onassis. The top is a classic piece and made out of 100%

cotton so I've been reaching for it a lot since I received it.

Thank you Marimekko. 

xx Ingrid

oslo life

 • 24.10.2011, 20:51


Here is my latest outfit post for Flingly.com! To find out the details of what I'm wearing just click yourself over to my latest blog entry for them (below). 

http://blogg.flingly.com/flingly/oslo-life/

They've finally launched their online magazine now and it is looking pretty cool! I would kind of describe their site as a compilation of "evolved" blog entries - they sort of take them to the next level and present them in an online magazine format. As long as the blog entries remain personal I find this really unique.

Kind of difficult to explain, so I made a screenshot below of the latest "front page" of their magazine 

It's interesting to see how the site will evolve and I'm really happy to be a part of their project as a contributor.

I'm always wondering how this blog-craze is going to evolve... if blogs will still exist in 10 years or if something completely new will replace them. Technology works in crazy ways.

different day, same coat

 • 22.10.2011, 22:48


In the entry below is a little video that I shot of my day last Sunday. It was fun to play around with a new medium. 

autumn copycat

 • 17.10.2011, 21:20


You can  check out my latest outfit post for Flingly by clicking on the link below:

http://blogg.flingly.com/flingly/autumn-copycat/

I fell for this coat when I saw it on the super lovely Rubi of Det Nye.

You can find her blog >>>here

oh dear

 • 22.09.2011, 14:18


Feeling way too excited about the fact that By Malene Birger has opened a new online store.

People say that imitation is the best form of flattery, so can you tell which fashion editorial I was inspired by for this outfit? Key words: Kate Moss & Balmain.

My awesome red By Malene Birger pants can be bought here

The blouse can be bought hereMy jacket from Zara can be bought here& finally, my Christian Louboutins can be bought here.

My wallet is crying, but I am in sartorial heaven. 

http://shop.bymalenebirger.com/

xx Ingrid

the new truth

 • 20.09.2011, 19:35


Check out Flingly.com for my newest outfit contribution. ?

http://blogg.flingly.com/flingly/this-weeks-outfit/

desires

 • 19.09.2011, 20:09


"You create your own universe as you go along."

-Winston Churchill

my favorite dress of the moment

 • 17.09.2011, 16:22


Is pale blue, backless & cost me almost nothing.

in with the old

 • 09.09.2011, 19:00


(Indiska skirt and knit, Karen Walker sunglasses and Bianco boots. )

So I guess it's final... this is the only blog that I am going to write on.

In the beginning I was sad because I knew that I was going to lose a lot of readers but as I started to blog back here again with not many people even knowing that I had moved I realized that I don't blog for readers. I blog because I love to. And possibly also because after all these years, I'm afraid it has become quite a habit.

So here is my new-old home on the internet. I'm excited to continue to use this little space on the internet to write my little fashion diary, share bits of my life, and continue to be creative. 

Lots of love,

Ingrid

04-Sep-11

 • 04.09.2011, 21:21


exorcism

 • 02.09.2011, 21:08


Oh my goodness, the past few days have been crazaay! Just got back from a really really short trip to Stockholm where I learnt a whole bunch of cool things for my work.

Otherwise I've just realized how much I love Oslo. It's beautiful, charming, safe, and most people have it pretty good here. Stockholm took my breath away because it's this huge metropolitan Scandinavian city! It gave me the same big-city vibe as London without the London-ness (instead Scandinavian-ness). What an amazing city.

Oslo gives you more of a Parisian-ish vibe in some areas, although it is a super-duper tiny city. It's just charming and quaint... People may disagree with me here but my argument to this is that Oslo has a great cafe-culture and boutique culture.

Anyways, I'm going to stop my rambling. I'll check back in soon. x

Lots of love,

Ingrid

FLINGLY.COM

 • 30.08.2011, 13:34


Hi guys, you can find my first contribution to the fashion site FLINGLY here. I share my love of vintage items.

http://blogg.flingly.com/fashion/for-the-love-of-vintage/

Lots of love,

Ingrid

sweater and heels

 • 28.08.2011, 23:03


Sweater Indiska, silver jeans from Zara and shoes from Miu Miu.

Here's a cozy sweater  that has been perfect to pull on for a lazy sunday with my girlfriends. Sometimes the simplest of outfits are the ones that make you feel the best. No accessories, no statement pieces, and tousled weekend hair.

Lots of love,

Ingrid

some steps, oslo

 • 23.08.2011, 20:37


Lucia sunglasses from Super by Retrosuperfuture, Yves Saint Laurent ring, Zara Jacket, Bik Bok blouse, T by Alexander Wang skirt, Karen Millen bag & Zara ballet flats.

I've forgotten how amazing it is to hide behind a good pair of sunglasses. Here I am, sitting at some steps in Oslo. I think the little bite of autumn-freshness in the air has been good for me lately. I'm excited for the next few weeks... months even! My friend Jenny is coming to town in a few days, and in a week I will get to visit Stockholm! I love how little plans are bubbling up in my head all the time. Feels so good after months of placid behavior and uncertainty. 

Lots of love,

Ingrid

the other one

 • 22.08.2011, 21:33


Here is another dress that I bought for my birthday, and my birthday present to myself - the Lucia sunglasses from SUPER by Retrosuperfuture which I bought here (my new favourite webshop for unique things).

I had a really quiet celebration this year, as I do every year.

I feel sometimes maybe that the best way for me to celebrate getting another year older and wiser is by taking some time for myself, as I am constantly surrounded by so many impressions and changes that need to be absorbed all the time.

I am wearing: dress from H&M, sunglasses from SUPER by Retrosuperfuture, rings from Yves Saint Laurent & Bik Bok, and shoes from Miu Miu.

PS: Sorry about the mirror-posting right now on the other blog, I''ve just not been informed yet how I am to go about moving back to this blog. It is my intention to only write here, once I sort out all of the formalities. 

Lots of love,

Ingrid

le birthday

 • 20.08.2011, 19:39


Hi guys! Today is the best day of the year? my birthday! I feel so blessed, and the sun came out for me as well!! I had a late breakfast at Bagel & Juice with my love, then we sat in the sunshine with big Coke Zero?s from Mcdonalds and enjoyed the beautiful weather in this charming little city. My Oslo. Now I?m at home and can smell some pretty delicious smells from the kitchen. Eirik is going to cook me dinner for the first time in about 8 months, then he?s off to work. I wish I could make you all feel how wonderful I have felt this birhday ? I started celebrating last night and I don?t want it to end. :)

I am wearing a dress by H&M, leather jacket & shoes by Zara, bag from Karen Millen, and bracelet from Bik Bok. I?m a high street birthday  girl today!

summer song

 • 19.08.2011, 12:28


Just had to share while this is still relevant... this is probably my favourite set of pictures that I took this summer. I never really got my proper dose of sunshine this year. Currently dreaming my self away into a quiet place with sweet, warm air and a book on my chest that I am too relaxed to read.

I am wearing vintage Levi's, boots by Din Sko, a vintage belt & a denim shirt from JC.

the day it arrived

 • 18.08.2011, 19:06


This picture was taken the day that my YSL ring arrived for the first time.

Pure happiness, and a young girls pleasure.

I am wearing a sweater and jeans by JC, bag by H&M, and a Yves Saint Laurent ring.

so this is it, then.

 • 18.08.2011, 17:48


I know I keep mentioning this, but it feels so good to be back on my old blog. There's just something about having the creative freedom to make a space that is just all your own. Here's a little catch-up on what has been going on in my life- I got a new job in fashion, I fell in love and Norway has had just about the crappiest summer in years for many different reasons. Everything from the awful cold weather to the horrible and numbing massacre that happened just a few weeks ago. So what has happened while I've been gone? I have to admit that I got a bit lost... For a long time I walked around with what felt like veils over my eyes. I didn't feel like anything was inspiring me. Just now I am starting to see the beautiful things around me again, and I feel awakened. I've learned to appreciate my surroundings and the life that I've realized is my own. It sounds weird but understanding that this is my life now is almost like a revelation. I look around in my home, and at my wonderful new job, and it doesn't feel like this is my life. I feel like I am in a movie that is in another language. But it hasn't all been strange. I've learned to appreciate my new life through the way that has always helped me reflect: through the lens of my camera and through written word. I was having problems posting on the other blog for exactly that reason. This blog is an extension to my world because it is made  by me, through and through. This space of electronic words and pictures is me, inviting you in for a cup of tea.

Leather vest by Gestuz, ring by Yves Saint Laurent

pssssssst

 • 17.08.2011, 22:52


Ok... I admit it. I've missed you guys so much. I've missed my blog so much. It isn't finalized yet, so I'll still be updating the other blog, but I'm so happy to be home. Please bear with me while I re-design the blog - I am so incredibly happy to be the master of my own universe again.

I am wearing a beaded & sequined playsuit by Asos and boots by Din Sko.

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits