ingrid holm

Instalife

 • 30.12.2016, 09:18
Jeg legger ut mye på min Instagram profil som aldri finner veien til bloggen. Jeg håper derfor at du vil følge meg der også! 

Du finner meg her: https://www.instagram.com/ingridholm/

   

Pajama Party!

 • 29.12.2016, 20:26
Jeg kan tenke meg at de fleste menn synes at vi kvinner er finest i kjole på fest. Det er ytterst få som liker kvinner i psyj lignende plagg som festklær. Synd at det føles damn good ut! Den dype utringingen gjør antrekket litt mer vågalt, og det kan jeg like. Hva tenker du? Jeg mener at en komfortabel kvinne er en sexy kvinne!

________________________

I am wearing a set from Lindex

   

LONDON

 • 29.12.2016, 13:17


Vi drakk te hver morgen på hotellsengen, spiste frokost på PAUL​ fordi vi er kontinentale og savner Paris, og så vandret vi opp og ned Londons gater for å shoppe og stirre på folk. Første kvelden spiste vi biff og rødvin i en liten restaurant i Harrods. Vi var slitne og orket ikke å gå langt fra hotellet. Andre kveld ble det tunfisk salat på Line og sort trøffel pizza og øl for meg - mens jeg drasset rundt en Chanel pose fra Selfridges. Siste dag i London spiste vi østers og drakk champagne i en liten bar ved Ritz Hotel og avsluttet turen med en middag på BVLGARI Hotel. Vi ville ikke sitte i den stive restauranten, så vi spiste i baren hvor det var mer action. Jeg hadde en Wagyu beef burger og Chassagne-Montrachet vin mens Line koste seg med en superfood salat. Wagyu beef burgeren var forresten en av de beste burgerne som jeg har spist i hele mitt liv, og vinen var heller ikke ille. Jeg håper at dere liker bildene fra en drømmetur til en by jeg liker veldig godt!

Et lite shoppingtips

 • 27.12.2016, 22:14


SALGET HAR STARTET!

Som de fleste av dere vet så jobber jeg for Synsam. Jeg tenkte derfor det var fint å tipse dere om at Synsam har -50% på utvalgte innfatninger i butikk fra i dag til 22. januar. Det kan hende at noen av dere har et ønske om å starte nyåret med en ny look og nye briller? I bildene har jeg på en brille fra Fellepini - jeg er usikker om akkurat disse er på salg, da jeg bestilte innfatningen for noen uker siden. Det var rett og slett forelskelse ved første blikk. 

Jeg håper at dere koser dere i romjulen! 

Green

 • 26.12.2016, 23:19


faux fur Topshop, top & skirt Zara, tights Wolford & shoes Marni x Zalando

Vinn mine nye favoritter!

 • 23.12.2016, 10:23


Inneholder spons

Jeg er veldig glad i minimalistiske hoops, og er helt forelsket i disse fra Jane Kønig.

En liten julegave fra meg: du har mulighet til å vinne et gavekort som du kan bruke i webshoppen til Jane Kønig. Gavekortet har en verdi av 134 EURO, så du kan sikre deg disse Chunky Hoop øreringene eller noe annet som du ønsker deg. Bare legg igjen en kommentar her, så velger jeg en vinner ila uken. Gjennom denne uken skal jeg vise dere forskjellige måter som jeg styler akkurat disse øreringene, fordi jeg bare elsker dem! Jeg vil ikke ta dem av!

God klem og lykke til!  xx Ingrid 

Et julegavetips til dere som er litt sent ute!

 • 22.12.2016, 10:40


Annonse

Jeg er over gjennomsnitt glad i å tulle med håret mitt. I 2016 har jeg bleket håret helt blondt, farget det sort, krøllet og fønet håret jevnt, og har ikke klippet håret bort - jeg bare forsetter og fortsetter. Hemmeligheten er at jeg pleier håret med masse oljer - aller helst med produktene fra Moroccanoil, som inneholder argan olje. Håret blir porøst og tørt etter mye bleking og varme, og hårstråene mister sine naturlige oljer. Det er derfor jeg sørger for å pleie håret med oljerike produkter fra Moroccanoil - spesielt i vintermånedene når håret trenger litt ekstra kjærlighet.

Etter at jeg bleket håret sov jeg med håret dekket i Moroccanoil Treatment og en plastpose over hodet i flere dager. Truth! Jeg så helt gal ut, men etter noen dager var håret silkemykt igjen. 

Hvis noen av dere sliter med en siste liten gave kan jeg trygt si at de fleste kvinner (og menn) er opptatt av håret sitt. Derfor håper jeg at dette gavetipset faller i smak hos dere som er på desperat leting etter en fin gave til dine kjente og kjære. Moroccanoil har til og med en fin gaveboks! Enklere blir det ikke. 

Du kan lese om hele HYDRATING COLLECTION her.

Hvis du selv er på leting etter fantastiske hårprodukter kan jeg anbefale disse på det varmeste! 

Suede Set

 • 20.12.2016, 17:11
Jeg er tilbake fra London og lover et ordentlig bildedryss snart! Kroppen tok litt av en beating i forrige uke med alle flyturene, så leddene verker, øregangene brenner og ryggen er helt ødelagt. Heldigvis er det snart juleferie! 

________________________

I am wearing a suede set from Never Denim / BikBok

   

Hei fra London!

 • 16.12.2016, 19:29


Jeg er i London noen dager med Linemor på en ordentlig jentetur! Hun ønsket å shoppe i dag, så slik ble det. Vi dro fra hotellet 9:30, og jeg ga opp kl. 17:00 helt utslitt. Det er snart 19:30 og Line er fortsatt ute og shopper, mens jeg ligger i hotellsengen og hviler shopping-kroppen. Jeg ønsket meg to spesifikke ting her, og det var Charlotte Tilbury og Chanel. De fant jeg! I morgen vil jeg ha en litt mer kulturell dag, så det blir sightseeing og kanskje en utstilling. Jeg har bodd i London i seks år, så alt føles familiært og fint ut. London kommer alltid til være litt hjem for meg. Luften, storby lydene og inntrykkene gjør meg nostalgisk på en måte jeg ikke har følt på i mange år. Det er fint å komme tilbake en gang i blant. 

Still crushing on velvet

 • 13.12.2016, 19:29
Hvis du lurer på om jeg panisk kjøper hele Boohoo.com fordi jeg skal ha shoppestopp snart så kan det stemme bittelitt.

Neida. Joda. Jeg prøver å sikre meg noen kule ting til å krydre opp garderoben med. Jeg var rett og slett så fornøyd med glitter bootsa at det ble velour boots på meg også. De kommer til å gjøre enkle antrekk litt mer spennende, og romantiske antrekk enda mer romantiske. Jeg hylte litt da jeg dro disse ut av skoesken for første gang, for de er så fine! Jeg elsker dem forever. Det kan du sitere meg på. ♥

________________________

You can find these gorgeous velvet boots here (affiliate)

   

Red Velvet

 • 13.12.2016, 10:00


Denne uken skal jeg på totalt 5 flyturer: to forskjellige jobbturer til Stockholm og en langhelg i London. Oslo - Stockholm - Oslo - Stockholm - London - OsloIkke verst for en helt vanlig uke i desember! Fint at jeg liker litt action i hverdagen. :) Jeg er innom bloggen en liten svipptur for å vise dere den nye vesken min. Jeg brukte den for første gang over helgen, og så fort som John så den spurte han forskrekket hvor jeg hadde kjøpt den. Han trodde at jeg hadde blåst bort en månedslønn eller to på en luksusveske. Veska er fra BikBok. Et fint lite tips til dere som leter etter et smykke av en veske som ikke koster all verden! Jeg liker at den har vintagepreg over seg og den ser veldig dyr ut IRL! 

________________________

I am wearing dress from Hallhuber, bag from BikBok, & lipstick Armani Lip Magnet

   

Mens vi venter på snø

 • 12.12.2016, 08:02


Jeg har ventet en liten evighet til å ta bilder som dette her i år, for nå er jeg klar for litt snø. Disse bildene ble tatt 24. januar i fjor, og da husker jeg at det var så mye snø at hagen så ut som et vinterparadis. Jeg gleder meg til å ake med James, bygge snøborg og drikke varm kakao fra termos. Litt vinter må man ha! Bare ikke alt for mye.

Søndagstanker

 • 11.12.2016, 20:25


Tre uker til shoppestopp i tre måneder!

Jeg har begynt å tenke over hva jeg ønsker å skrive om i 2017. Hodet er helt andre steder enn mote, selv om det helt klart alltid kommer til å være en stor del av denne bloggen. Jeg vil bare litt mer enn det akkurat nå. 1. Jeg ønsker å utforske Norge mer, og få litt mer ut av helgene mine. Jeg vil ut i naturen! 2. Jeg har tenkt å dele litt mer om min lidenskap for kaker og baking (med sukker og smør - ingen lavkarbo for meg). 3. Jeg vurderer å skrive om mine småprosjekter i huset?

...  Detaljer i huset må "perfeksjoneres" litt. Badene oppe og nede er nesten ferdige nå. Når de er ferdige har vi pusset opp et helt hus! Da kan jeg endelig begynne å jobbe fra rom til rom og bare fokusere på alle de lille smådetaljene som jeg har ønsket å jobbe på siden vi kjøpte huset på Tangen for 1.5 år siden. Lister skal erstattes eller males, innsiden av innebygde skap skal få automatiske lys og bedre hyller - og mye annet gøy som jeg faktisk klarer å gjøre helt selv. Huset skal få mer personlighet og smarte løsninger. Jeg har gledet meg til dette lenge! Nå får jeg endelig lov til å være litt kreativ. 

Jeg tenker mye om interiør og opplevelser for tiden. Jeg tenker utrolig lite om shopping. Jeg har også bestemt meg for å slutte å farge håret mitt. Planen er rett og slett å slutte med alle disse tingene som jeg tror jeg trenger å gjøre. Jeg vil heller fokusere på selvutvikling, selvrefleksjon og alt det der som jeg ikke har hatt tid til å tenke på siden jeg ble mor til James.

Hva er det som jeg egentlig brenner for? 2017 blir et bra år! 

 

07.12.2016

 • 07.12.2016, 20:47
Det er en overflod skriverier om it-strikk av it-jenter år etter år. Vinterens fineste strik etter min mening er denne genseren. Den finner du her.

________________________

Knit here, bag here, skirt Lindex and sunnies CÉLINE/Synsam

         

Night Light

 • 06.12.2016, 20:59
I dag har jeg lekt rundt med denne limited edition paletten fra Giorgio Armani Beauty.

Her er noen top tips: for perfekt hud, påfør krem foundation fra paletten med et fuktig egg. Bruk den lyseste tonen som en highlighter under øynene, og den litt mørkere tonen til å dekke urenheter. Pudderet er nesten transparent og passer alle hudtoner. For å påføre pudderet burde du helst bruke en stor pudderkost over hele ansiktet. Hvis du skal legge de øverste skyggene med mye glitter anbefaler jeg at du fukter skyggekosten din. Jeg anbefaler også å spraye ansiktet med Armani Prima Make-up Fix etter at du har lagt øyeskyggen. Dette kommer til holde glitteret på plass og sørge for at skyggen sitter hele dagen/kvelden lang.  

________________________

I am wearing Eye and Face Palette Limited Edition Holiday 2016 from Giorgio Armani Beauty

 

Jeg har en idé

 • 04.12.2016, 19:34


Det blir shoppestopp fra Januar 2017.

"Januarsalget" starter i tidlig november nå og fortsetter til våren. Det er galskap. Jeg husker den tiden jeg ivrig noterte januar-salget i kalenderen. Var jeg flink og sparte penger i månedene før, kunne jeg kanskje sikre meg noe som jeg virkelig ønsket meg. Hvis jeg var heldig. Black Friday blir bare større og større hvert år. Jeg har ingen sterke følelser mot Black Friday, for ting forandrer seg i lille Norge, og Oslo blir mer og mer som en ordentlig storby. Dette synes jeg primært er en spennende utvikling. Det som jeg ønsker å endre på er mentaliteten min. Jeg har opparbeidet en god samling klær nå, og har blitt kvitt mye av det som jeg ikke bruker lenger. Hjertet banker litt fortere når jeg sitter i walk-in skapet, for der henger det mange, mange plagg som jeg virkelig elsker. Jeg bruker dem ikke nok, for jeg søker konstant etter fler. Her kommer poenget mitt. Jeg vet at jeg har en blogg som handler for det meste om mote og klær, men jeg har bestemt meg for en shoppestopp fra Januar. Jeg begynner med tre måneder uten shopping av klær og sko. Bloggen har på en måte vært en liten unnskyldning til å fortsette å handle inn nye, fine ting. For å holde bloggen i gang skal jeg låne plagg fra merker som jeg liker, bruke det som jeg allerede har i skapet og kanskje blogge litt om andre ting også. Jeg ønsker for eksempel å reise mer. Apropos reising: i midten av desember reiser jeg med en venninne til London! Der blir det selvfølgelig shopping og kos. Mest av alt gleder jeg meg til å besøke en by som jeg bodde i for seks år. Etter det blir det litt julegaveshopping - og så blir det stopp! Jeg må innrømme at jeg har sikret meg litt og kjøpt inn noen fine plagg til events som jeg skal være med på i begynnelse av 2017, mest fordi jeg alltid venter til siste liten og så bruker et antrekk jeg ikke er helt fornøyd med. Det å låne plagg til innlegg er ingen sak for meg. Jeg synes det er inspirerende å style antrekk til bloggbilder. Mest av alt liker jeg det kreative med det. Jeg vil ikke bruke det som en unnskyldning til å rettferdigjøre høyt forbruk. Vi får se hvordan dette går! 

PS: Jeg kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert, og det blir fortsatt masse deilig moteinspo på denne bloggen. 

 

Jul og trassalderen

 • 03.12.2016, 22:44

En ting som gjør meg helt handlingslammet er raseriutbruddene til den nesten alltid snille lille gutten min. Jeg er eldst av tre søsken, men har lite erfaring med denne litt utfordrende perioden. Vi var ganske rolige barn alle tre. James har som sagt vært syk i en uke, og selv om han er frisk nå er han helt ut av sine normale rutiner. Dette har resultert i en ganske prøvende dag. Jeg vet jeg ikke er alene om å oppleve trass i trassalderen, men det er vanskelig å forstå hvor alle disse følelsene kommer fra. Jeg var en gang hun naive jenta som så et barn klikke i vinkel på gata og konstaterte at mitt barn aldri kom til å oppføre seg på den måten. Denne bloggen skal ikke handle om mine frustrasjoner med barneoppdragelse, men jeg må bare blåse ut litt. Jeg er ikke flink med sinte voksne, og har funnet ut at jeg heller ikke er flink med sinte 2-åringer. I dag har jeg egentlig bare hatt lyst til å avlyse hele dagen, dekke ørene og gjemme meg under dyna. Jeg tror poenget som jeg vil komme til her, er at jeg skriver som regel at James er snill og perfekt... men han er bare et helt normalt barn, som alle barn. Noen dager klikker han i vinkel over helt uforutsigbare ting, som fargen på t-skjorten hans. Noen dager er så ille at jeg føler meg mislykket som mor. Andre dager er jeg så stolt av han at jeg holder på å sprekke. De fleste dagene er heldigvis harmoniske, men jeg må innrømme at de dagene hvor alt ikke går som planlagt blir jeg helt tappet for krefter. De dagene tenker jeg mye. Jeg lurer på om aleneforeldre opplever like trassige barn. Hvis de gjør det, hvordan takler de det helt alene? Jeg tenker at han kanskje hadde vært litt mer rolig hvis han hadde en yngre bror eller søster. Jeg skylder alt på meg selv og tenker at jeg egentlig burde være hjemmeværende mor. Jeg jobber jo mye. Mest av alt lurer jeg på om det er noe som helst som jeg kan gjøre for å stoppe utbruddene. Internettet gir meg ingen klare svar. Jeg klarte ikke å smile i disse bildene, men nå har dere fått litt innsikt til tankene som gikk gjennom hodet mitt i mens bildene ble tatt. Det gjør vondt i hele kroppen av å være streng, og det verker i hjertet hver gang han blir så sint. Derfor skal jeg prøve meg på en helt annen taktikk. Jeg skal bare droppe alt, gi han den oppmerksomheten som han krever og holde rundt han til han roer seg. Dette betyr at middagen kan bli ødelagt, at jeg ikke får til å rydde huset og at jeg ikke har mulighet til å jobbe hjemmefra før han har lagt seg. Jeg har prøvd å ignorere, og det gjør alt enda verre. Nå gjelder det bare å krysse fingrene og håpe på en rolig søndag. Dere som har flere barn er helter. 

________________________

I am wearing skirt and glitter body from Lindex (pressegave), bag Saint Laurent and shoes here (affiliate)

  

Mine favorittbilder fra November

 • 02.12.2016, 23:02


Tenk at det er desember! Jeg har vært borte fra bloggen noen dager nå, da James har hatt feber i en uke. Bloggen er som regel det første som ryker når livet blir hektisk, og sånn får det bare være. Jeg er heldig som har en blogg i det hele tatt med alt som jeg absolutt skal holde på med. Jeg er glad for at dere besøker og leser selv om jeg ikke alltid har mulighet til å oppdatere. Jeg putter mye effort i innleggene mine, men aldri nok, føler jeg. Jeg har hatt masse tid til å saumfare nettet via mobilen mens jeg har passet på James og det er så mange flinke, kreative folk på der ute. Kristina Bazan for eksempel. Wowza! Jeg husker henne som en veldig ung, sukkersøt blogger. Jeg blir mye mer inspirert av det nye uttrykket hennes. Mørkere og skarpere. Det minner meg på at jeg må farge håret mørkt igjen. Fargen er litt utvasket nå, og jeg vil ha helt sort hår!

Her er en liten oppsummering av måneden som gikk:

Mitt mest leste innlegg - mitt mest leste innlegg i November er et innlegg om atter en blomstrete kjole. Veldig gøy siden mitt meste innlegg i Oktober er et innlegg om en annen blomstrete kjole fra samme merke. Kjolen er fra Mint&Berry og du kan lese hele innlegget her


Mitt favorittantrekk i November er helt klart jobbantrekket med kjolen fra Epilogue by Eva Emanuelsen. Her et bilde som jeg ikke har publisert enda! Les innlegget her


Mitt beste familiebilde. Jeg har ikke lagt ut dette bildet enda, men jeg synes at det er så søt. James har blitt så stor. Han prater i vei, bruker store ord som "vanskelig" og kan allerede ha samtaler på telefon. Vi har det gøy sammen, oss to.Min flatlay favoritt. Det var veldig gøy å motta produkter fra Victoria Beckham x Estee Lauder kolleksjonen! (pressegave)

Vi holder på å pusse opp så det blir ingen interiør favoritt denne måneden. Huset er kaotisk, og arbeidere trasker inn og ut hver eneste dag. Snart blir det superfint!

________________________

Mine favorittbilder fra Oktober

Mine favorittbilder fra September

Mine favorittbilder fra Juli & August

Mine favorittbilder fra Juni

  

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits