ingrid holm

Mine favorittprodukter til festsminke

 • 30.12.2015, 21:51


Jeg deler mine tips til perfekt festsminke med tre andre beautybloggere på VIXEN her. Jeg har valgt ut produkter som varer hele natten, slik at sminken ser like perfekt ut på begynnelsen av kvelden, som på slutten

Dette er festmakeupen beauty-bloggerne sverger til

A classic dress

 • 30.12.2015, 09:57


Denne kjolen brukte jeg på julaften. Klassisk og vakker. Jeg fant den her (STOCKH LM/MQ.no)

Nesodden

 • 29.12.2015, 15:55


OK, nå er jeg tilbake for realz, dere. :) Jeg er endelig tilbake på Nesodden, og nå har jeg noen dager med hjemmekontor før nyttårsaften. Jeg har uendelig mange tanker i hodet nå som 2016 er rett rundt hjørnet. Så mange tanker at jeg ikke klarer å sette ord på dem. Jeg som alltid har visst hva jeg vil flere år i fremtiden, vet ikke hva jeg vil i det hele tatt lenger. Jeg skal bruke de neste dagene på å sette noen mål og planer for meg selv i året som kommer.

Jeg skulle egentlig bare sjekke inn for å vise dere min nye hårfarge. Jeg besøkte Hairdo rett før juleferien for å bli enda lysere, og her er resultatet! Jeg skal skrive et lengre innlegg for å forklare hva jeg gjorde denne gangen, og hvordan jeg pleier håret. Det er mange som spør om de kan føle på håret mitt for å føle om det fortsatt er mykt etter så mye behandling, og det er faktisk det! Heldigvis...

HELLO

 • 26.12.2015, 16:46


Hello og beklager min lille pause fra bloggen. Jeg er rett og slett et vanemenneske og synes at det er vanskelig å skrive og være blogge-Ingrid utenfor min egen lille verden. Her skjer det så mye hele tiden! Jeg har tilbragt den siste uken på Sørlandet. Det er som vanlig magisk utenfor vinduene her. Det er derfor ironisk at jeg har brukt mesteparten av tiden inne med en kake i kjeften. :) Vi reiser hjem i morgen, til vårt lille hus på Nesodden. Neste gang jeg er her skal jeg huske å gå flere turer ut. Jeg elsker å se på havet herfra, uansett vær. Skulle ønske at det var like gøy for John!

Ullblazer og kabelgenser fra Morris (Teko Trading)

Ullbaby

 • 21.12.2015, 20:29


Et lite tips til dere som fortsatt må kjøpe julegaver til småbarnsfamilier: barn får aldri nok ull. Pierre Robert sine ullplagg har blitt kåret best i test av Klikk.no, og er et favorittmerke i min familie.

Årsoppsumering 2015

 • 20.12.2015, 22:15


 DEL 1Januar 2015

Januar 2015 var James 8 måneder, og det var også den første gangen jeg var borte fra han over flere dager, da jeg måtte reise på en jobbtur. John ringte meg rett etter jeg hadde landet i Tyskland og var kjempe-engstelig fordi han ikke klarte å roe James. Jeg svarte rolig at det var ingenting jeg kunne gjøre - jeg var i et annet land. Dette måtte han rett og slett klare. Etter 10 minutter fikk jeg en melding at James sov.

De dagene jeg var borte gikk kjempefort med masse jobbing på interiørmessen jeg var på. Jeg sov veldig godt, og tungt, for første gang siden jeg fikk James. Heldigvis så begynte James å sove gjennom natten veldig tidlig: da han var rundt 4 måneder gammel, så det gikk kjempegreit for John og James hjemme i Norge. Jeg kom tilbake fra jobbturen uthvilt, til en blid baby. Jeg har så mye respekt for John som har vært så involvert med James som han er.

Februar 2015

I februar kunne James gå noen få skritt uten støtte, og brukte trallen sin til å gå rundt i leiligheten. John og jeg dro til visning etter visning for å finne et større sted å bo, uten å lykkes.

Mars 2015

Det var en usedvanlig varm Mars måned. En dag så snødde det, og dagen etter var det vår.

April 2015

Vi dro til Sørlandet i påsken, og jeg fikk tid til å slappe av og reflektere litt. Jeg hadde brukt over et halvt år til å finne et nytt sted å bo, jeg hadde dratt med John og babyen til utallige visninger, tapt i utallige budrunder, og var kjempelei. James hadde rukket å bli 11 måneder, og skulle snart begynne på barnehage. Jeg ville så veldig at ting skulle falle på plass. James koste seg i det varme været. Han fikk leke i sandkasse for første gang, noe han fant ut at han elsker å gjøre.

Jeg kjøpte mitt første par Celine solbriller. Som jeg elsker den brillemodellen! Synd at jeg har mistet de sorte.

Mai 2015

Mai var en helt fantastisk måned. 14. mai ble James 1 år, og vi kjøpte et HUS på Nesodden! Vi hadde  planlagt å bli i Oslo noen år til, men huset føltes så riktig for oss. Vi smilte i mange bilder denne måneden, det var veldig gøy å gå gjennom dem! Endelig så kunne vi lande. Huset var et oppussingsobjekt, men i veldig god stand. De som eide huset før oss hadde tatt godt vare på det, og det var en deilig ro over huset og hagen. Her kunne vi bo som en liten familie. Endelig.

Jeg blir nesten litt emosjonell av å lese gjennom disse innleggene fordi dette året har gått så utrolig fort... Disse første månedene var James fortsatt en baby, ikke den lille gutten han er nå. Jeg husker at vi kjørte hjem fra Sørlandet etter påsken, og at jeg var litt lost. Huset har gjort oss så lykkelige.

DEL 2 KOMMER SNART

Kobberstjerner

 • 15.12.2015, 20:51


Disse julestjernene i kobber er så vakre... angrer ikke et sekund på at jeg bestilte dem! Jeg vet at jeg kommer til å få mye glede av dem i flere år fremover.

Jeg fant dem her.

Innlegget inneholder affiliate lenker

Emilie + Ingrid

 • 15.12.2015, 12:05


Jeg har ikke mange nære venninner, men Emilie er en av dem. Emilie og jeg har mye til felles, samtidig så er vi veldig ulike. Jeg er en introvert for eksempel, mens Emilie er en "networker". Jeg trives aller best når det er stille rundt meg, fordi jeg liker å tenke, skrive, og ta bilder. Emilie er uredd. Jeg har kjent denne snuppa lenge nå, og kan med hånden på hjertet si at hun er genuin, et 100% godt menneske, en som bryr seg om rettferdighet - og er faktisk villig til å stå for det når andre ikke tørr.

Det er ekstra hyggelig å lage innlegg med henne! Tror at vi kommer til å gjøre litt mer sammen fremover. Double trouble!

Bloggen til Emilie finner du her

Jakken min er fra Second Female

Interior Sunday: Mid December

 • 13.12.2015, 17:41


Jeg er helt klar over at jeg tar alt for mange bilder i akkurat dette hjørnet av det lille huset vårt! Inngangen er snart ferdig nå, og vi har begynt med noen småting i andre etasje. Nede i stuen har jeg endelig fått tid til å gjøre det jeg ønsket aller mest å gjøre de første månedene etter vi tok over huset: ha tid til å pynte og endre på smådetaljer. Luksus.

Jeg bestilte de vakre glasskulene med porselendyr her og her

Innlegget inneholder affiliate lenker

Oslo

 • 12.12.2015, 19:10


Hatt Becksöndergaard, fuskepels vintagegenser Siri Brodersen, skinnbukse Epilogue og sko Vagabond. James har på seg en jakke fra Lindex og lue fra Polarn O. Pyret.

Før jeg ble mor så kunne jeg gå rundt i Oslo fra butikk til butikk, spise lunsj med venninner, eller sette meg på en kafé i flere timer for å tenke, skrive notater og bare observere verden rundt meg. Nå handler fritiden om barna i familien, og sånn kommer det til  å være i mange år fremover. Jeg vet at plutselig en dag så kommer jeg til å sitte alene på en kafé med notatblokka og tenke tilbake til denne tiden, og savne det med hele mitt hjerte, selv om jeg innrømmer at det er litt stress noen ganger.

I dag har James og fetter Hans vært på Steen&Strøm for å hilse på julenissen! De fikk til og med en liten gave fra han. Et lite tips til dere med små barn i Oslo: Hver lørdag frem til jul vil julenissen komme på besøk i 5. etasje! 

IKKE GLEM JULEKALENDER KONKURRANSEN UNDER DETTE INNLEGGET! SJUKT BRA PREMIE! ♥♥♥

Litt mer Jul

 • 10.12.2015, 08:00


Nå er den siste julepynten i hus! Jeg har en stor eske med pynt som jeg har samlet på de siste årene, så jeg trenger aldri å kjøpe alt for mye. I år hadde jeg såpass mye at jeg bare kjøpte noen få ting som jeg virkelig falt for. Det ble stjerner i kobber til stuevinduene og noen andre småting.

Innlegget inneholder affiliate lenker

Disse sminkekostene bør du ha

 • 09.12.2015, 18:59


Å kjøpe sminkekoster er ikke en enkel sak, da det finnes utrolig mange varianter der ute. Jeg har en ganske stor samling sminkekoster. Min erfaring er at sminkekoster ikke er noe man kjøper hele tiden. Jeg har dyre sminkekoster som jeg kjøpte for over 6 år siden som jeg fortsatt bruker, samt budsjett-favoritter. Sminkekoster må helst vaskes hver uke, spesielt koster som brukes med flytende sminke. Sminke blir penere hvis du jobber med rene koster, og det blir huden også. Det er rett og slett uhygienisk å bruke skitne koster på ansiktet! Det er ikke nødvendig å kjøpe alle typer sminkekoster som finnes der ute, men det er noen som jeg anbefaler alle sminkeinteresserte å ha i sminkepungen. Resultatet blir så mye bedre når man jobber med de riktige penslene.

GIORGIO ARMANI MAESTRO BLENDER BRUSH

Denne sminkekosten brukes til å påføre flytende foundations. De syntetiske fibrene plukker opp et tynt lag med foundation som lett duses ut for en perfekt finish. Anbefales til dere som fortsatt påfører foundation med fingrene. Helt magisk!

*Et lite tips er å også bruke denne kosten til å legge concealer. Dus concealeren ut for en sømløs finish. 

GIORGIO ARMANI  MAESTRO ANGLED EYE BRUSH

Jeg bruker kanten på denne kosten til å duse ut oyenskygge på globalen. Jeg legger ofte øyenskygge på øyelokket med fingrene. Deretter perfeksjonerer jeg øyesminken med denne kosten. Effekten er øyenskygge som er lagt som fløyel på huden.

GIORGIO ARMANI MAESTRO FLAT EYE BRUSH

Denne sminkekosten bruker jeg til å legge oyenskygge under øyet, på den nedre vippekanten. Jeg fukter sminkekosten først.

GIORGIO ARMANI MAESTRO SCULPTING BRUSH

Denne geniale kosten kan brukes til å legge kontur eller highlighter. Jeg har skrevet mer om dette her.

Bruker du sminkekoster til å påføre sminke?

Smokey Eye med Urban Decay Vice

 • 09.12.2015, 08:00


Nå som festsesongen er i gang er det gøy å legge sotede øyne. Sotede øyne, eller smokey eyes som det også er kjent som, kan sminkes i et hav av former og farger. I denne looken har jeg valgt å gå all in! En måte å tone ned sminkelooken er å ikke bruke leppestift.  I dette tidligere innlegget med den røde kjolen har jeg helt lik øyenskygge, men jeg har byttet ut leppestift med bare lipgloss.

Slik får du denne øyenskygge-looken

1. Påfør Urban Decay Primer Potion på hele øyelokket.

2. Legg DISCREET på hele øyelokket, helt opp til brynet.

3. Legg UNDERHAND på øyelokket, opp til globalen.

4. Dus ut kantene med en blender oyenskyggekost.

5. Legg LOW kun på midten av lokket, opp til gobalen. Dus øyenskyggen forsiktig ut. Dette kommer til å gi looken mer dybde.

6. Pafør UNDERHAND under øyet, langs hele nedre vippekant, med en smal, fuktig øyenskyggekost. I denne looken har jeg også valgt å legge en linje på øvre vippekant med en fuktig børste. Dette gjør jeg ikke hver gang, men det former en fin ramme rundt øyet.

7. Legg ROBBERY i innerst øyekant med en smal, fuktig børste.

*For en ekstra 90-talls feel har jeg brukt leppestiften Urban Decay Matte Lipstick 1993 på leppene og Urban Decay Afterglow i FETISH på kinnene. Og ikke glem maskara! Jeg har brukt Lancôme Hypnôse Volume-à-porter

 

Her er looken med et antrekk! Jeg har på meg en skinnjakke fra Second Female, topp fra Lindex og love-tag halskjede fra Jane Kønig.

Giorgio Armani Maestro Sculpting Brush

 • 07.12.2015, 08:00


Det er mange som spør meg hvordan man kan oppnå markerte kinnbein med sminke.

Jeg svarer alltid at det ikke er sminke som gjør den store jobben, men sminkekosten. Giorgio Armani Maestro Sculpting Brush gjør det lekende lett. Du kan bruke alt fra et kontureringskit, bronzepudder, en lys brun øyeskygge, eller til og med en highlighter for å oppnå markerte kinnbein.

Hvis du ønsker å bruke bronzepudder, et kontureringskit, eller en brun øyeskygge er det bare å markere forsiktig under kinnbeina. Jeg liker å suge inn kinnene for å se hvor kinnbeina sitter. Legg konturen langs undersiden av kinnbeina for å framheve disse.

Hvis du heller vil oppnå en naturlig, glødende effekt, er det bare å 'skulpturere' områdene på ansiktet hvor lyset treffer det, med en pudderhiglighter. Legg highlighteren på toppen av kinnbeina og dus fargen ut mot ørene.

Jeg liker å gjøre begge deler!

Interior Sunday

 • 06.12.2015, 18:51


Vi har ikke mange overflater til å sette julepynt på i dette huset. Derfor har jeg bestemt meg for å henge pynt fra Maze lampen, som henger over marmorbordet.

Jeg bestilte de vakre glasskulene med porselendyr her og her

Innlegget inneholder affiliate lenker

Kjolebloggeren

 • 06.12.2015, 14:48


En gang var jeg en 19 år gamle jente fra Oslo/Manila, som flyttet til London til et gammelt, viktoriansk hus med seks soverom. Alle rommene var leid ut til kunststudenter. Etter hvert hadde jeg en god samling vintagekjoler, Liz Taylor som idol og ingen behov for å flytte tilbake til trygge, rene, kjedelige Oslo.

Jeg ble i London i seks år før jeg flyttet tilbake til Oslo. Tiden har gått fort siden den tid. Jeg har rukket å bli 29 år, jeg er en mor. Jeg er ikke redd for å bli eldre, men jeg savner hun jeg var i London. Jeg merker nå at jeg har begynt å kle meg litt som henne igjen. Jeg bruker flere kjoler, er mer feminin. Kanskje nettopp fordi jeg er mor nå.

Det er rart hvordan man finner tilbake til ting, samtidig som man endrer seg konstant med tiden. Kjolen er fra et merke som jeg kjøpte mye når jeg bodde i London. I London handler stil om hvordan man setter sammen et antrekk, og ikke hva merkelappen er. Rart at jeg noen gang glemmer det. :)

*innlegget inneholder affiliate lenker

Juleworkshop med Lindex Kids

 • 02.12.2015, 19:31


Her er noen bilder fra et Lindex Kids event vi var på for en liten stund siden. James koste seg med foto-opptak, pepperkake pynting og besøk fra julenissen. Det var stas for en liten gutt!

Tanker

 • 02.12.2015, 09:25


Jeg har lenge tenkt over hvordan denne bloggen hadde vært hvis jeg var mindre påvirket av andre blogger. Hvis jeg var mindre opptatt av besøkstall, av å være relevant. Hva slags bilder hadde jeg lagt ut? Hva hadde jeg skrevet?

Jeg hadde nok skrevet flere ord, og lagt ut mindre reklameinnlegg.

Jeg hadde skrevet om kunst, og mine 6 år i London.

Jeg hadde skrevet om livet, og ikke ryddet livet bort fra bildene mine.

Jeg hadde ventet for det perfekte lyset, i stedet for å jukse til det perfekte lyset.

Jeg hadde gått i flere vintage kjoler. Hvorfor stoppet jeg med det for en stund? Jeg elsker vintage kjoler.

Hvordan hadde denne bloggen vært hvis jeg hadde mer tid?

Den hadde vært fin den.

Annerledes, men fin.

Jul i stuen

 • 01.12.2015, 09:00


Første dagen i desember betyr jul i stuen. :)

Farvel November

 • 01.12.2015, 08:00


I November har jeg kjøpt en Corokia plante, montert taklampen Maze fra Northern Lighting over marmorbordet, og pusset opp inngangen. Ukene flyr forbi i rekordfart, og snart er det jul. De store interiør prosjektene får vente til Januar.

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits