ingrid holm

Liquid Eyeliner Tips: Lancôme Artliner 24H

 • 30.12.2013, 20:54


 

 

 

Her er et superbra tips til nyttårsfestsminken. 

 

Lancôme Artliner 24H er en glamorøs liquid-liner med mye glans som holder seg lenge. Det er så viktig det! Det er ikke noe verre enn skjoldete liner på slutten av kvelden. Jeg er ikke fan av liquid-liners som er matte, og foretrekker cat-eyes med litt ekstra glamour. Derfor er denne lineren helt perfekt! Jeg bruker den på dagen (se forrige innlegg) samt til fest.  

PS: Den kommer i flere farger.

OOTD: Leopard Coat and Wrap Skirt

 • 29.12.2013, 15:45


 

 

 

 

 

 

Endelig så føles det ut som ferie! Jul er alltid *litt* stress men i dag har jeg bare kost meg. Jeg er akkurat halvveis gjennom graviditeten nå. Alt strekker seg og blir større men jeg har endelig blitt mer vant til den nye "meg". Det har hjulpet veldig å sjekke ut andre "mammabloggere" og se hvordan de har kledd seg gjennom graviditet for inspirasjon. Jeg har gjort noen bomkjøp men har begynt å finne stilen min nå. Slengbukser forlenger kroppen for eksempel og alt i jersey er fantastisk. Draperinger kan være veldig fint. Når det gjelder jersey-skjørt så er det alltid greit å kjøpe dem i en størrelse større. Lengden er også viktig. Jo lengre de er, jo mer kan du dra dem over magen. Mye diggere enn å "henge" ut over kanten, synes jeg. Det viktigste jeg har funnet ut er at man bare må kle seg litt mer kjedelig mens man er gravid og da er det virkelig tilbehøret som gjelder. Jeg har spart ganske mye penger for det er mye jeg ønsker meg som jeg rett og slett ikke kommer til å passe inn i på en god stund. Kanskje dette betyr en litt dyrere tilbehør "investering"? Vi får se.

I am wearing: Leo coat from Vivikes, thrifted turtle neck sweater (from Fretex), sunnies from Bik Bok, skirt from Gina Tricot, shoes from Bianco and bag from Chanel

Merry Christmas from Oslo

 • 26.12.2013, 19:31


 

 

 

Ønsker dere alle en fantastisk jul! Jeg har brukt tiden med familien og har lagt mobilen og macen litt til siden, for en gangs skyld. Neste jul har en liten gutt kommet til verden, og jeg kommer mest sannsynlig til å feire jul med John sin familie for første gang. Merkelig det, hvor fort ting endrer seg! Neste år og i mange år fremover skal jul feires først og fremst som en liten kjernefamilie bestående av John, meg og lillegutt som sparker i magen. Jeg håper at alle nyter de siste dagene i desember 2013.

Juleklemmer, Ingrid 

Flashback: Red Leather

 • 23.12.2013, 09:06


 

Jeg har funnet to par mammabukser som passer meg perfekt: en slengbukse i mørk denim og sorte skinny jeans. Egentlig så drømmer jeg om dagen jeg passer i et par kule skinnbukser i igjen. 

Venninejulebord 2013 ♥

 • 22.12.2013, 11:39


 

I går var det julebord hos meg med mine aller beste venniner fra videregående. Disse to jentene har alltid vært der for meg. De har satt meg ned noen hakk når jeg har trengt det samt løftet meg til skyene når jeg har trengt det. I går trengte jeg visst litt oppløfting da de gang på gang fortalte meg at jeg er fin som gravid og at jeg ikke så ut som en hval i en silkekjole som jeg følte så mye finere ut på meg for 5 måneder siden. Jeg har begynt å kollidere i bord og alt annet med magen min nå. Det er merkelig å være dobbelt så stor rundt midjen. :)  

ROSE GOLD FOR CHRISTMAS

 • 18.12.2013, 11:12


Annonse

 

 

 

 

 

 

I år er sesongens negler pyntet med rosegull! Har funnet den perfekte overlakken fra ESSIE. 

 

Her er hvordan jeg har fått til denne kombinasjonen:

1. Base: Rock Solid fra ESSIE

2. Kremet Neglelakk: Eternal Optimist fra ESSIE

3. Overlakk:  A Cut Above (luxeffects) fra ESSIE 

 

Voila! Delikate og feminine negler på 1-2-3.  Du kan finne flere kombinasjoner på Facebook siden til Essie Norge.

New In: Interiør

 • 15.12.2013, 20:26


 

 

 

 

Disse lysestakene fra HAY har jeg ønsket meg lenge! Jeg liker at de er litt feminine og delikate. Bollen med ekornet fant jeg på Nille. Jeg skulle bare innom og kjøpe noen pappkopper til gløgg da jeg fant den. Nå bor vår lille ekorn-venn i stua og og hamstrer julekjeks. Boken er en bursdagspresang til John fra Tony og Elise ♥.  

Jeg håper at alle har hatt en koselig helg! God natt fra Oslo.

TIL MANNEN BAK LINSA

 • 12.12.2013, 08:01


 

I dag fyller min kjære, snille mann 33 år. Mannen bak linsa. Denne her bloggen hadde ikke eksistert uten han. Den reflekterer oss begge to på mange måter. For han står bak meg, og bak linsa, og støtter meg hele veien. Han gir meg råd, hjelper til når stativet & selvutløseren ikke er bra nok, og setter opp studio lys når solen går ned for tidlig på dagen. Han utfordrer meg til å by mer på meg selv. Blogging og livet har blitt noe helt annet enn det det var før. Jeg lengter tilbake til enklere tider, han lærer meg til å komme tilbake til dem. Det er ikke mange dager John og jeg har vært foruten hverandre siden den dagen vi først møttes, og det synes jeg er helt greit. For jeg liker meg best med han. 

Gratulerer med dagen John, du med øynene som alltid smiler. Du kommer til å nekte det, men du blir mindre sta og mer tålmodig for hvert år som går. Du tenker mindre på deg selv og mer på andre rundt deg. Du som var så flink til å bare passe på deg selv har blitt du som skal bli far til våren. Jeg er heldig jeg. 

MY IDOL, LIZ TAYLOR

 • 11.12.2013, 09:18


 

 

 

En del av meg har alltid ønsket lyst nordisk hår. Vi jenter er flinke til å ønske oss det vi ikke har når det gjelder utseendet. Elizabeth Taylor er det ultimate eksemplet på at tykt mørkt hår og markerte bryn kan være glamorøst og vakkert. Det er bra inspo for de dagene jeg våkner opp og ønsker meg solbleket sommerhår a la Gisele Bundchen. Litt lysere toner og noen bronsefargede striper klarer jeg. Jeg farger tross alt håret mørkere. Men goldie-locks hår? Det kommer aldri til å se naturlig ut på meg.   

THE NORTHERN CITY

 • 10.12.2013, 18:15


 

Jeg tok disse bildene med fotograf Truls Qvale for det norske merket Wiksén for en stund siden. Nå er bildene endelig på websiden: Wiksen.no.

MOUNTAIN WEEKEND

 • 08.12.2013, 19:31


 

 

 

 

 

Har nettopp kommet tilbake fra en koselig helg på fjellet! John og jeg dro til Geilo og bodde på et utrolig fint fjellhotell - VESTLIA RESORT. Jeg har vært litt skeptisk mot å reise bort en helg til da jeg blir så utrolig sliten fra å reise for tiden men jeg sitter i sofakroken hjemme i Oslo mens jeg skriver dette og føler meg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge. 

Hotellet var utrolig koselig og vi var kjempefornøyde med rommet vårt. Det var så mye bra med hotellet. Vi skulle egentlig bo i en suite men vi booket så sent at vi fikk et "superior dobbeltrom". Det gikk helt greit da vi hadde alt vi trengte og sengen var kjempegod å sove i. Har faktisk ikke sovet så godt på lenge. Alle som jobbet på hotellet var utrolig hyggelige mot oss. Det har så mye å si! Hotellfrokosten var skikkelig god også. Dette er veldig viktig for John, for det er det han liker best med å bo på hotell: en digg frokost! Og så var det spa-avdelingen. Det var kjempedeilig å kunne slappe av i et varmt basseng og nyte utsikten etter en lang dag ute i kulda. Jeg gir hotellet 5/5 stjerner og lengter tilbake allerede. 

Jeg skulle ønske jeg tok flere bilder av hotellet og John men jeg koste meg så fælt at jeg glemte helt. Skal huske å være flinkere blogger neste gang. Jeg gleder meg til roligere dager nå som det snart er jul. Det er så mye jeg ønsker å fikse hjemme nå som babyen kommer til våren. Leieligheten skal bli mye mer koselig. ♥

AND THE WINNER IS...

 • 05.12.2013, 17:53


KJÆRE ISELIN, DU HAR VUNNET EN NATTKJOLE FRA TRIUMPH (FRA KONKURRANSEN I DETTE INNLEGGET). DU FÅR EN MAIL FRA MEG SNART. ♥

PS: Må bare inrømme at det er en merkelig følelse å posere for bilder mens jeg er gravid! Jeg føler at kroppen tyter ut over alt og at alt henger! Jeg føler meg skikkelig tung, liksom! Ha ha! Blir nok vant til å posere med magen etter hvert. 

PPS: Den fantastiske pysjamasen som jeg har på meg i bildene er selvfølgelig fra TRIUMPH ;)

COOL GIRL CHRISTMAS PRESENTS

 • 03.12.2013, 09:31


 

 

 

OK, Jeg inrømmer det... jeg ønsker meg alt på lista. Har til og med bestilt en eller to av tingene som julegaver til meg selv. ;)

SPRING MERINO DARK GREY MELANGE LUE fra ACNE NOK 545, IT by ALEXA CHUNG NOK 120, LUP SQUARE COPPER CANDLE  HOLDER fra HAY NOK 179, GIVENCHY MEDIUM NIGHTINGALE IN MIDNIGHT-BLUE LEATHER NOK 13.200, TOM WOOD "THE CUSHION" SIGNET RING NOK 2000

LADY WITH A BABY

 • 01.12.2013, 20:23


 

 

 

 

 

 

Har nettopp kommet tilbake fra Sørlandet og har endelig tid til å legge ut gårsdagens antrekksbilder. Og som dere kanskje ser, så har hemmeligheten min blitt en ganske så tydelig kul på magen. Den kom fort. :) Det er så utrolig hyggelig å endelig kunne dele at det kommer en liten baby til våren. ♥♥♥ Man vil jo alltid være litt forsiktig i begynnelsen men nå som jeg er 4 måneder på vei så har jeg endelig begynt å virkelig nyte det. Jeg har til og med kjøpt mine første babyklær(!) Jeg gleder meg veldig til å dele mer om den koselige tiden som kommer og må inrømme at en liten del av meg er livredd. Men det må jo være naturlig? Jeg har allerede forstått at ting aldri kommer til å bli som før, for livet har allerede endret seg mye siden den dagen jeg fant ut at jeg skulle bli mamma. 

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits