ingrid holm

Details

 • 28.11.2016, 17:20
Sko Iconic/DNA Shoes her, veske Epilogue by Eva Emanuelsen her

Casual Saturday

 • 26.11.2016, 23:23


SAY HELLO TO MY GLITTER BOOTS

I dag var jeg en liten tur inn til byen med James og John for å kjøpe julepynt og gjøre noen andre ærender. Vi spiste lunsj på Taverna`n på Youngstorget og James oppførte seg eksemplarisk. Han har blitt så stor, og så flink. Det er lenge siden vi har bare hengt i byen uten å være småstressa småbarnsforeldre. Denne perioden er så fin... jeg nyter å være mammaen til en liten gutt.

PS: Jeg trekker en vinner av UKIUK´s skoene så fort som jeg trykker publiser på dette innlegget! Spennende! 

 

Solbriller i November

 • 24.11.2016, 21:59


Jeg har så og si levd i Caty brillene fra CÉLINE de siste to årene og har hatt modellen i flere farger. Jeg hadde liksom bestemt meg at Caty var modellen for meg. Min egen signatur-solbrille. Jeg elsker fortsatt Caty, men ble veldig tatt av disse, sist jeg var og besøkte Synsam butikken på Karl Johan. Jeg er der så og si hver dag da kontoret er rett over butikken og fordi jeg digger de som jobber der. Fine folk, altså. 

Anyways, nye solbriller - i November! Jeg er usikker hva modellen heter, men det er bare å spørre hvis du lurer, og så finner jeg ut av det. 

 

Workwear

 • 22.11.2016, 22:43


Jeg bruker mye tid på å diskutere jobbantrekk med venninnene mine.

Er det innafor å bruke korte skjørt på jobb hvis man har mørke tights under? Tørr du bruke thigh-high støvletter på kontoret? Svarene er mer nyanserte enn en ja eller nei, men nøkkelen ligger i styling. Jeg må innrømme at jeg går i både korte skjørt med tights under og med thigh-highs på jobb - uten å tenke så mye over det. Fordi jeg liker å uttrykke meg gjennom antrekkene mine. Målet de neste årene er å bygge opp en jobbgarderobe med plagg som jeg kommer til å elske år etter år. Jeg vil tørre å bruke plagg som er unike og iøynefallende. For hvis ikke nå, når? Liker du å leke med klær, skal det være mulig å gjøre dette i jobbsammenheng også. 

Kjolen fra favorittmerket Epilogue by Eva Emanuelsen. I dette antrekket er den stylet med en hvit skjorte under. Kjolen finner dere her

________________________

Dress by my favourite label, Epilogue by Eva Emanuelsen. Bag from Givenchy, shoes from Sapatos here

 

Linnéa Myhre

 • 22.11.2016, 19:59Noe av det beste med min nye jobb er det at jeg har mulighet til å skape innhold som er verdt å bruke tid på.

Målet er å gjøre Synsam.no til et eget univers med innhold om mote, sport, samt en personlig favoritt: et segment som heter Bra Folk. Bra Folk er rett og slett intervjuer med folk som vi i Synsam digger. Vi spurte Linnéa om hun kunne tenke seg å stille opp for et intervju, og det ville hun. Bildene ble tatt i min gamle leilighet på Frogner en halvmørk vinterdag i November. Her ønsket vi ikke at hun skulle pushe solbriller eller briller på en påtatt måte, men heller blotte sjela litt for oss. Vi har forstått at det å skape bra innhold ikke alltid innebærer å pushe produkter i trynet til folk. 

Det må vi ikke heller, mener jeg. Synsam har noen av de beste solbrillene i luksussegmentet, det største utvalget av sportsbriller i Norge og ganske aggressive garantier og kundeløfter. Ønsket er å gi de som besøker Synsam.no en god følelse i magen og informasjon som er nyttig eller engasjerende. 

I intervjuet snaker Linnéa om kjærlighet, antiklimaks og å ikke tørre lese anmeldelser. Verdt å lese.

PS: Bildene er tatt av fotograf-typen. Flink er han. :) Sjekk hele intervjuet for enda flere bilder!

 

GOALS

 • 20.11.2016, 22:19


pressegave


Victoria Beckham har lansert en sminkekolleksjon med Estée Lauder!

Og for en vakker kolleksjon det er! Jeg, som mange andre ser opp til Victoria Beckham. Å motta en pakke med noen produkter i kolleksjonen hennes må være månedens høydepunkt. 

Du kan lese mer om VB x Estée Lauder her

 

RED

 • 20.11.2016, 10:45


I'M OVER IT

Jeg merker jeg allerede er lei julefest relaterte innlegg, så det blir litt av hvert fra meg fra nå av. En ting jeg har begynt å eksperimentere med: farge! Denne toppen fra Jenny Skavlan for Vero Moda er laget av miljøvennlig tencel. Skjørtet er fra Storets - knallfin! Helst når det ikke er vinter, for da blir alt statisk. Som frynsene i dette bildet. I tried! ;)

Ha en super søndag fine folk!

Slik kler du deg stilig om vinteren

 • 18.11.2016, 13:58


Annonse

Ja, jeg inrømmer det: jeg synes det kan være kjipt å kle seg om vinteren. 

Med unntak noen få digge ting: store fluffy fuskepelsjakker, deilige strikk og det å kle seg lag på lag. Det er altså ikke så ille som det føles hver mørke vintermorgen. For å vise dere at kan være helt ok, kanskje til og med gøy å kle seg i de kalde vintermånedene har jeg samarbeidet med ECCO. I dette innlegget har jeg stylet de nye UKIUK vinterbootsene til tre forskjellige antrekk. Jeg håper at det inspirerer dere å kose dere med antrekk, selv nå som det er kaldt!

FLUFFY FUSKEPELS

Jeg bruker kjoler hele året. Dette betyr ikke at jeg går rundt og fryser. Jeg hater å fryse! I dette antrekket holder jeg føttene varme med sorte UKIUKs. Jeg har stylet dem med sorte tights fra Wolford, en sort kjole og en vintage fuskepels.

Enkelt men fortsatt fint. SKINNBUKSER OG STRIKK

Skinnbukser og en vakker strikkgenser slår aldri feil. Denne klassiske kombinasjonen ser alltid bra ut, og er en favoritt go-to de dagene jeg egentlig bare har lyst til å krabbe tilbake under dyna og våkne når det er varmt igjen. Genseren er fra Holzweiler og skinnbuksa er fra Epilogue by Eva Emanuelsen. 

LAG PÅ LAG

Det er gøy å leke med forskjellig farger og teksturer! Her gjelder det å style tynne gensere under kjoler eller kaste en kåpe over en jakke. Trikset er å finne en rød trad som holder antrekket sammen. I dette antrekket har jeg valgt å style en satengkjole med en pologenser under. Kåpen er fra Ricco Vero. Den røde tråden i dette antrekket er den monokromatiske fargepaletten.

UKIUKs fra ECCO er superdigge, varme og vanntette. De er anvendelige og kan brukes til mye forskjellig. Det er SÅ digg å ha sko som ser fine ut mens man holder varmen!

Hvilket antrekk likte du best? Skriver du en kommentar under dette innlegget med svaret har du mulighet til å vinne et par superdigge UKIUK boots til deg selv!

Jeg trekker en vinner om en uke!

UKIUKs kommer i 4 forskjellige farger. Se hele kolleksjonen her!

 

Lancôme Audacity in London Eyeshadow Palette

 • 16.11.2016, 19:55

PARTY EYES!

Jeg har lekt meg rundt med min nye palette de siste dagene, og har funnet en bra måte å bruke den på! Jeg deler paletten opp i flere paletter, basert på shimmer-skyggene nederst. Den gyldne shimmer-skyggen ser bra ut med de fine lysebrune skyggene, mens den lila shimmer-skyggen er perfekt til en nedtonet smokey-eye. Veldig gøy altså!

________________________

Although I admittedly was at first super-overwhelmed by the choices in the Lancôme Audacity in London Eyeshadow Palette, I have now found a cool way to use it! I divide the palette into different tinier palettes based on the shimmer shadows on the bottom. The peachy golden shimmer shadow matches perfectly with the muted browns over it, and the shimmery lilac makes a perfect subtle smokey eye look with the corresponding colors above it. So much fun!

Les flere beauty innlegg her

 

Klassisk

 • 14.11.2016, 20:20
Det er ikke alltid det passer med en sexy og utfordrende kjole på julefest. Denne kjolen fra Hallhuber er klassisk og så vakker. 

________________________

If you are wondering why I haven't been taking outfit pictures outside: It has been freezing in Oslo, and I've been a little bit under the weather. The house is so cozy and warm right now, and I literally jump from the house to the car to public transport and avoid staying outside. My bones will get used to this weather soon enough! Until then, hello from my bedroom! ♥ 

Moodboard: The Bathroom

 • 12.11.2016, 20:22


DREAM BATHROOM IN THE MAKING

Det er ikke mange ganger i livet man får mulighet til å bygge drømmebadet og jeg nyter hvert sekund! Jeg har drømt om et badekar i mange år nå, og den drømmen går i oppfyllelse om bare noen uker. Jeg har hatt noen tanker i hodet over hva jeg egentlig ønsker, og plutselig nå faller alle brikkene på plass. Badet blir hakket mer glamorøst og mørkere enn resten av huset. Innredningen forblir moderne. Det kommer et dypt badekar i en vakker form som skal ligge på et gulv av hvite Bianco Carrara fliser fra Italia. Servantskapet kommer fra Kvik og heter Mano Cima. Baderomsvasken som jeg har valgt ut skal ligge på  en plate av sort marmor og kommer fra Kartell by LAUFEN. Veggene skal dekkes i store sementfliser. Bildet øverst til venstre er tatt i Modena Fliser på min iPhone.

Det har vært litt fram og tilbake når det gjelder baderommet, da jeg har nettopp startet ny jobb og ikke har hatt krefter til overs til å styre prosjektet. John er litt for vant til at jeg er super bestemt (sikkert irriterende sjefete også), men her har jeg vært veldig fraværende. For noen dager siden, etter noen kronglete avgjørelser som har kostet oss 20% i avbestilte fliser, tok jeg en telefon til de som fikser badet og hadde en lang samtale om hva som fungerer best. Badet blir veldig annerledes fra det badet vi først hadde planlagt! Vi bygger et helt nytt bad i første etasje, og starter helt fra scratch - rommet har inntil nå ligget tomt og ubrukt. Eller rettere sagt stappet med skitne klær, ubrukte møbler, vaskemidler og støvsugeren. Derfor er vi nødt til å bygge et helt nytt garderobesystem i inngangen også, da vi har behov for mer lagringsplass. Dette skal vi gjøre i Januar. Jeg kommer til å benytte anledningen til å male gulvet i inngangen til en mørkere farge, så det blir altså mange endringer de neste månedene! Hvite høyglansgulv fungerer ikke i et inngangsparti. Det er alt for high maintenance. Man lærer så lenge man lever!

En liten del av meg gleder meg også til den dagen vi er ferdig med "de store prosjektene". Et nytt baderom er en stor skritt i den retningen. Tenk at vi for litt over år siden flyttet inn til et totalrenoveringsprosjekt!

________________________

Her kan du lese om servantskapet Mano Cima fra Kvik

Her finner du flere interiørinnlegg fra meg

En festkjolefavoritt

 • 11.11.2016, 17:24

 

 Kjolen jeg har på meg er en budsjettkjole,som kommer i flere mønster og farger. Jeg elsker festkjoler, men bruker dem lite. Jeg bruker heller litt mer penger på tilbehør som sko og vesker, som jeg bruker om og om igjen. Jeg kjøpte kjolen i rød i fjor, og er så fornøyd at jeg kjøpte en ny en i år, denne gangen i blå og hvit blomsterprint.

Kjolen er superflatterende. Den holder alt på plass, gir en smal midje og kvinnelige former. Jeg elsker den! Den er sexy uten å være vågal, og har en Marilyn Monroe følelse over den. 

Se kjolen i rød, og en blond Ingrid! :)

________________________

I am wearing floral dress which you can find here - and here in pastels! I bought a red version of the same dress last year, which you can see here. Super flattering! (affiliatelenke)

Et litt annerledes blogginnlegg, og en litt annerledes julebordkjole

 • 08.11.2016, 19:05


Og vips så gikk det en uke uten oppdateringer!
Jeg har vært syk, og før det opptatt med spennende prosjekter. Det er så gøy å plutselig ha en helt annen hverdag enn den jeg har hatt i så mange år nå. Jeg kommer til å dele mer med dere snart. Promise. 


Dette er lillebroren min Alex. Han spiser kun frossenpizza og Mr. Lee. Jeg synes at det er sykt hyggelig at han kommer og besøker i helgene, selv om han egentlig bare besøker for å spille Playstation med John. Han hadde aldri besøkt for å bare henge med meg. Selv om jeg er supercool, ifølge meg selv.


Så altså mens jeg tar bilder til bloggen, som jeg gjør i helgene siden jeg jobber fulltid - sitter han i rommet og mobber meg i bakgrunnen mens jeg prøver å være en seriøs og proff blogger.

Jeg har forresten kommet med et gøy lite tema for de neste innleggene mine! JULEBORD! Her kommer vi til temaet til innlegget. Denne kjolen ble egentlig lånt til et foto-opptak, men ble ikke brukt, så da får den i hvert fall litt eksponering på den lille bloggen min. 

Paljetter er et populært valg til julebord, men i år utfordrer jeg dere til å tenke litt annerledes.

Tør dere ta den blomstrete vintage-kjole trenden til julefesten?

________________________

I am wearing: dress from Mint&Berry here, belt here, earrings Lindex and lippie Giorgio Armani Lip Magnet 400 (affiliate lenker)

 

Beauty and personal news

 • 02.11.2016, 19:47


I dag har jeg endelig bestilt flybillett til London.

Det er lenge siden sist. Jeg har ikke besøkt London siden jeg ble mor, og nå skal jeg endelig til London med en venninne! Jeg bodde i London da jeg var 19 til 23 år og jeg kjenner byen godt. Det blir rart og nostalgisk å komme tilbake til en by som var hjemmet mitt i så mange år. 

Flybilletten feires med Lancôme Audacity in London Eyeshadow Palette og noen vakre matte leppestifter. Det kommer en sminkelook snart! 

________________________

I have finally booked a plane ticket to London with my best friend! It will be strange and nostalgic to walk the streets of a city that I called my home from 19 years old to 23. I haven´t been back in London since I became a mother, so this is almost like a return to normality for me. My plane ticket purchase was celebrated with the London Audacity Palette from Lancôme. I will share a beauty look soon!

 

Mine favorittbilder fra Oktober

 • 01.11.2016, 19:58Mitt mest leste innlegg - mitt mest leste innlegg i Oktober handlet om mine tanker rundt det å være en blogger. Det er ikke alltid lett, og jeg følte neg kanskje litt ekstra sårbar da jeg hadde nettopp startet ny jobb. Innlegget kan du lese her.

Mitt favorittantrekk - Jeg elsker Epilogue, og i månedens favorittantrekk  har jeg på en klassisk kåpe fra Epilogue som jeg sikret meg for flere sesonger siden, en veske fra Saint Laurent og mine nye klokke fra Daniel Wellington. Les hele innlegget her.


Mitt beste familiebilde - okei, dette er egentlig nabokatten, men hun henger mye hos oss. Er hun ikke en vakring? Kanskje jeg burde starte en kategori som heter Mitt Beste Kattebilde? Crazy cat lady!


Min flatlay favoritt - jeg elsker disse brillene fra Tom Ford! Hvis du vil se dem på meg kan du lese dette innlegget.Mitt beste interiørinnlegg - vi holder på og pusser opp IGJEN, så det eneste interiørinnlegget fra Oktober handler om det vi skal gjøre av oppussing fremover. Les innlegget her. 

________________________

Mine favorittbilder fra September

Mine favorittbilder fra Juli & August

Mine favorittbilder fra Juni

 

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits