ingrid holm

Framgangsrapport II: Inngangen

 • 30.11.2015, 08:21


Nope, vi er fortsatt ikke ferdige med inngangen. Noen vegger mangler noen lag med maling, hele trappen må slipes og males, og kommoden i inngangen må males den også. Jeg har heller ikke vasket hverken speil er gulv, så hele inngangen er dekket i oppussingstøv. Ting går videre, men i sneglefart. :)

 

Interior Sunday - New ceiling lamp

 • 29.11.2015, 16:24


James har hatt høy feber siden tirsdag. Han var på bedringens vei på fredag kveld, som var første natt uten feber... og så kom feberen tilbake i full sving lørdag kveld. Det kan hende at vi pushet han litt for hardt med en tur til Oslo og IKEA på lørdagen, og dette har jeg angret på siden. Han virket så frisk og rask, og han kommer seg vanligvis fort etter at han har vært syk. Det er vanskelig å se James så dårlig som han har vært. Jeg får så vondt i hjertet av det, det er så uvant.

Resten av helgen har gått fort, og de voksne i hus er slitne. Jeg har nesten ikke gjort noe annet enn å passe på James, men vi har klart å gjøre en ting her i huset, og det var å montere Maze lampen fra Northern Lighting over marmorbordet. De har sluttet å produsere akkurat denne lampen, men den finnes fortsatt i noen interiørbutikker (som for eksempel her). Det gjør meg ingenting at taklampen ikke finnes i Northern Lighting sin nåværende kolleksjon. Jeg føler på en måte at jeg har valgt noe unikt som ikke alle kommer til å ha fremover, og den tanken liker jeg.

Jeg har også bestilt julepynt som jeg skal henge fra lampen med fiskesnor. Jeg tror (håper) at det kommer til å se magisk ut. Men, det viktigste nå er at lille James blir bedre.

Mammatanker: er det noe galt med meg?

 • 27.11.2015, 09:21


Hvorfor føler jeg meg mer skyldig når jeg er borte fra jobb fordi James er syk, enn når jeg er borte fra James når han er syk, fordi jeg må jobbe? Burde det ikke være motsatt? Er det noe galt med meg? Jeg vet at jeg høres ut som verdens verste mor akkurat nå. Men, jeg synes fortsatt at det er tøft. Balansen. Begge valg er kjipe. Jeg sliter når jeg må være hjemme på grunn av et sykt barn, fordi jeg vil være en som alltid leverer på jobben. Jeg sliter selvfølgelig også når jeg vet at James er dårlig, og det ikke er jeg som passer på han.

Kanskje er jeg sånn fordi James er så lett å ha med å gjøre. Han er alltid blid, selv når han har 40 i feber. Kanskje reagerer jeg på denne måten fordi jeg vet at han har det bra med faren sin, eller moren min. Han har aldri vært en grinete baby. Han har bare vært snill, han. Men jeg føler meg ikke snill. Jeg vil være en som alltid er der for han. Samtidig så jeg føler et stort ansvar over jobben. Og sånn går tankene mine. Fram og tilbake. Er jeg en dårlig mor? Det håper jeg ikke. James er min første prioritet, over alt annet. Jeg vet at han har det bra når han er syk og det ikke er jeg som passer på han. Jeg håper ikke at jeg er en dårlig mor, tenker jeg til meg selv.

Favorittantrekket fra i fjor

 • 25.11.2015, 19:49


Nå som dagene er korte og mørke, er det fint å kunne se tilbake til tidligere antrekk for inspirasjon. Motivasjonen for å kle seg fint er ikke helt på topp akkurat nå, for å si det sånn. Jeg ble ekstra glad når jeg kom på akkurat dette antrekket. Jeg brukte disse plaggene hele tiden i fjor, men har ikke tenkt på dem på en stund. Det blir hjemmekontor og joggis på meg i morgen, men nå vet jeg i hvert fall hva jeg skal ha på meg på fredag! Da var den 'krisen' løst. :)

Jeg har på meg: kjole og genser fra H&M, tights fra Wolford, veske fra Givenchy og kamera fra Olympus

LANSERINGSEVENT MED L’ORÈAL PARIS & ELVITAL NUTRI GLOSS LUMINIZER.

 • 24.11.2015, 19:00


Reklame

Stylista Jentene den kvelden

Marie Wolla / meg /Annette Haga / Emilie Tømmerberg

Min fine Emilie Johansen

Varme, vakre Marie

Siste fredag var jeg på lanseringseventet til Elvital Nutri Gloss Luminizer sammen med Marie, Annette, Emilie Tømmerberg, venninna mi Emilie Johansen og flere Stylista lesere. Det var så utrolig hyggelig å være på fest med dere som vant VIP billetter. Jeg føler meg plutselig flere venner rikere! Det er alltid gøy å finne ut av hvor mye jeg har til felles med dere som besøker bloggen. :)

Og, for et event, dere! Nutri Gloss Luminizer produkter var plassert over hele VIP avdelingen og alle fikk goodie bags. Folk var helt gale etter produktene. Det duftet godt da mange testet gloss sprayen under eventet. Festen var noe jeg aldri har opplevd før heller. Det var full fest fra kl. 17:00-21:00. Etter det var festen over, og vi dro til hotellsuiten til Emilie T. Der hadde vi naschpill til litt over kl. 22:00, før jeg vendte snuten hjemover! Et perfekt event for en som meg, som verdsetter senga mi.

Jeg har alltid vært fan av Elvital linjen, og Nutri Gloss Luminizer produktene er veldig relevant for meg nå som jeg har blitt blondine, da det er viktig å få liv og glans tilbake i håret. Jeg gleder meg til å teste produktene og kommer til å skrive et separat innlegg om dette. Jeg håper at dere liker bildene, og kanskje så blir dere med til annet event en gang?

The Dress

 • 24.11.2015, 09:50


Det er mange som har spurt om kjolen som jeg har lagt ut på Instagram og her på bloggen. Det er så hyggelig at flere liker den! Ble så usikker om jeg skulle legge ut bildene i det hele tatt, da kjolen ikke er en typisk høstkjole. Jeg ELSKER den. Blir i godt humør av å bruke den! :)

Kjolen er fra BOOHOO og du finner den her. (affiliatelenke)

Jeg slapp å betale tollavgift da kjolen + frakt var under 400kr! Yeah!

Urban Decay Vice Palette

 • 23.11.2015, 22:01


Wheeeeee! Se hva jeg har sikret meg! Vice paletten fra Urban Decay! Fargene som jeg gleder meg til å prøve aller mest er: PANDEMONIUM, UNDERHAND og de tre siste - LOW, CROWBAR og DELETE.

Mitt lille mandagsønske

 • 23.11.2015, 09:57


Heisann!

Jeg blir SÅ glad hvis dere tar tiden til å stemme for meg som finalist i Vixen Blog awards under kategorien Året Beautyblogg! Husk at du kan stemme én gang per kategori hver tolvte time til og med 31.desember da avstemningen stenger.

Dere kan stemme på meg her.

Tusen takk! < 3

My Story

 • 22.11.2015, 10:50


Jeg har i flere innlegg de siste ukene brukt armbånd fra STORY kolleksjonen til KRANZ & ZIEGLER

I 2009 startet Kranz & Ziegler det som skulle bli en fortelling om en unik og personlig smykkeserie. Konseptet bak armbåndene er at du selv kan skape din egen personlige historie gjennom bruk av smykker. Armbåndene er basen til historien, og små avtagbare charms representerer spesielle anledninger, begivenheter og milepæler som vi alle opplever i livet. Smykkekonseptet ble kjent som STORY.

Dette er min story

Slangeskinnsarmbåndet er en hyllest til min mor, som kommer fra Filippinene. Perler er en stor del av filipinsk kultur. De minner meg om filippinske perledykkere, de hundrevis av bodene som selger perlesmykker i smykkemarkedene, og Badjao folket, som bor mesteparten av livet på små båter. De lever av å selge perlesmykker fra strand til strand. Jeg valgte slangeskinn fordi mamma hadde en liten veskebusiness på åttitallet, hvor hun importerte vesker i eksotiske skinn til Europa. Armbåndet minner meg om de veskene. Jeg husker fortsatt hvordan jeg snoket rundt i klesskapene hennes som barn for å finne den magiske slangeskinnsveska hun brukte til fester. Vesken duftet av pudderaktig parfyme og sigaretter. Av alle charms?ene valgte jeg den mest overdådige til å representere min mor. Hun har alltid vært glad i smykker. Hennes stil er enkel på alle andre måter, men smykkene hennes er ikke særlig minimalistiske.

Armbåndet med klokken representer meg som voksen, og mitt liv her i Norge. Jeg går sjelden ut døren uten en klokke på armen.  Meningen var egentlig at jeg skulle sette på flere charms, men det fungerte bare ikke. Den voksne meg har ikke tid til de overdådighetene som den filippinske siden av meg elsker. Jeg verdsetter kvalitet, og jeg verdsetter tiden min. En bitteliten charm fikk sitte på til slutt. Jeg har visst ikke gitt helt opp på pynt, men velger med omhu.

Det siste armbåndet representerer min fineste skatt. Min sønn James, og hans fire fettere. Kerlefsen gutta. Den største charm?en er James, og de andre fire representerer Erik, Sondre, Hans og Tobias. Jeg valgte enkle ringer til fetterne til James, da jeg har en liten anelse at jeg må sette på flere charms etter hvert. Hvis det kommer en jente i familien skal jeg velge en blomst! En liten blomst blant guttene.

Hans, James, Tobias, Sondre og Erik

Har du en story som du ønsker å fortelle med et armbånd?

Finn din nærmeste forhandler her

Jeg føler meg ikke bra nok

 • 19.11.2015, 22:55


I dag har jeg tenkt å dele en av min største usikkerheter. Mine skriveferdigheter på norsk. Det høres så lite og uviktig ut, men det er noe som har irritert meg siden jeg flyttet til Norge for snart 15 år siden. Jeg har alltid vært ?hun Ingrid, som er så flink til å skrive?. Jeg elsker å skrive. Setninger flyter og følelser kommer naturlig. På engelsk. Hver dag når jeg må svare en jobbmail, hver gang jeg setter meg ned for å skrive noe til denne bloggen her, så føles det som en liten kamp med meg selv. Tankene stopper opp. Fingrene hviler på tastaturet. Jeg prøver å huske grammatikkregler. Jeg irriterer meg over ordene som ikke kommer. Ingenting kommer.

Språkbarrieren er der hele tiden. Uansett hvor mange år jeg har bodd her. Jeg som vil mestre alt, har ikke klart å mestre det norske språket. Jeg som en gang følte meg så flink til noe. Det merkes hver dag at jeg aldri har gått på skole på norsk.

Jeg leser debattinnlegg, og følelser og meninger blomstrer inni meg. Så fort som jeg setter meg ned for å skrive, føler jeg meg klønete og dum. Fingrene blir tjukke og ubrukelig, hodet blir tungt. Jeg formidler meg som en usikker tenåringsjente. Jeg får det ikke ut. Jeg dropper det. Jeg lar meningene svømme rastløst inne i magen min. Håper at irritasjonen blir glemt.

Hver gang jeg leser en velskrevet artikkel blusser det opp flere følelser inni meg. Jeg blir inspirert og frustrert samtidig. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å klare å formidle meg så sterkt på mitt andre språk. Jeg har ikke funnet stemmen min her i Norge ennå. Jeg tør ikke skrive, fordi jeg ikke føler meg bra nok. Hver dag er en liten kamp for å forbedre meg. Hver dag leter jeg etter bare litt mer mestringsfølelse. Jeg skal finne stemmen min. Jeg har så mye å si.

For noen dager siden bestilte jeg en teoribok om grammatikk til de som har norsk som andrespråk. Tenk dere det. Det blir nok ikke i dag, eller om et år, men én dag skal jeg være stolt over mine norske tekster. Jeg skal prøve å gjøre noe med en av mine største usikkerheter. Jeg nekter å akseptere at jeg alltid kommer til å føle at jeg ikke er bra nok.

Har du en usikkerhet som du irriterer deg over hver dag?

YSL on my my nails

 • 19.11.2015, 10:49


Nå er party sesongen i gang for fullt, og snart skal YSL logoen få pryde neglene mine. FUN!

It is officially Christmas party season! Soon my nails will have little YSL logo's on them. Très cute, and FUN!

Til han, til meg.

 • 18.11.2015, 13:21


Fy fader, som jeg digger disse to duftene. Lipstick on til meg, og By the Fireplace til John (og litt til meg og). Høstens desidert mest sexy dufter.

VIL DU BLI MED TIL ET L’Oréal EVENT MED MEG?

 • 18.11.2015, 09:00


Innlegget er skrevet i samarbeid med L?Oréal

Hvis du enda ikke har planer til førstkommende fredag så anbefaler jeg at du leser videre!

L?Oréal overtar OUT OF OFFICE OSLO i Clarion Hotel Royal Christiania den 20. November fra kl 17:00-21:00, for å feire lanseringen av den nye hårpleieserien Elvital Nutri Gloss Luminizer som lover å gi glans til håret i 48 timer. Dere kan lese mer om eventet her. 

Jeg ønsker å dele ut 3x billetter til 4 av dere. Da får hver av dere ta med 2 venner!

Dere får da VIP billetter som betyr at dere ikke må stå ikke kø, og dere kommer selvfølgelig rett inn i VIP avdelingen. Jeg skal være til stede, sammen med Emilie Tømmerberg, Annette Haga og Marie Wolla. (*Det er 18 års grense i VIP avdelingen, og 23 års grense for resten av området)

Hvis du kunne tenkt deg å bli med så er det bare å skrive en kommentar under dette innlegget! 

Slik gikk jeg fra mørk til blond

 • 16.11.2015, 22:55


Det har tatt meg litt tid til å skrive dette innlegget, da det er så omfattende! I dag skal jeg forklare hvordan jeg gikk fra en mørk brunette til en blondine. 

Det første jeg gjorde var å teste hvordan håret mitt reagerte til bleking, med foliestriper rundt ansiktet og balayage. Jeg forsto ganske fort at det beste for håret mitt var å sette inn en kald, grå Toner etter blekingen, for å 'drepe' de naturlige røde pigmentene i det mørke håret mitt. Dette resulterte i grålige striper som varte i et par uker. Jeg likte det litt! Etter hvert 'falt' gråtonene ut av håret, og jeg endte opp med perfekte kalde, blonde striper. Jeg satt inn flere og flere striper hver 4-6. uke i hele 1.5 år. Helt til jeg ble utålmodig. Jeg ville bli helt blonde!

Slik så håret mitt ut med kalde blonde striper.

Det første du må gjøre før du blir helt blond er å gjøre litt research. Er du like mørk som meg, er det IKKE anbefalt å bli helt blond med ett besøk til frisøren.

Det aller viktigste er å velge riktig frisør.

Jeg anbefaler HAIRDO AS i Kværnerbyen.

Jeg har lenge siklet over håret til Tsutsumi i Giggles and Dimples. Jeg ville bruke samme frisør som henne! Jeg kontaktet Hairdo AS da de kom varmt anbefalt av Tsutsumi. Hairdo spesialiserer i "Tumblr Hår", etter min mening. Perfekt, bølgete hår i forskjellige pastelltoner og nyanser. Drømmehår!

Her er noen screenshots fra Hairdo sin Instagram profil. De er så flinke! Jeg fikk time med Kim, som også fikser håret til Tsutsumi. Det første hun sa til meg da hun så på håret mitt var: jeg skjønner at du ønsker å bli helt lys, men man kan ikke bare gjøre det i en omgang! Vi får se hva håret ditt tåler, og hvor lyst det blekes denne gangen. Du kan heller komme tilbake om en måned hvis du vil bli enda lysere!

Resultatet ble altså håret mitt nå. For at håret skulle se mest naturlig blondt ut, brukte hun foliestriper i hele håret mitt. Etter foliestripene, brukte Kim en proteinkur i håret for å få litt styrke tilbake i det etter blekingen. Sist brukte hun en veeeldig kald grå Toner i håret mitt. Det var såååå fint, og drepte alle oransje nyanser. Jeg følte meg litt som enn mørkere versjon av Daenerys Targaryen i Game of Thrones.

Dette bildet viser de forskjellige nyansene mørkt hår må gå gjennom for å bli helt lyst.

Den første uken etter blekingen merket jeg selvfølgelig at håret var slitt, selv om det så ganske fint ut. Håret var også veldig gråtonet. Det er ganske i vinden med grått hår for tiden, så jeg brydde meg ikke. :D Kim anbefaler IKKE å børste håret mens det er vått de første ukene, da hår knekker mye lettere når det er vått. Jeg klarte ikke å la være, men jeg var veldig forsiktig. Hvis dere ikke klarer å la være (som meg) så anbefaler jeg å starte i tuppene og jobbe dere forsiktig oppover.

Jeg har brukt mye tid til å kure håret og påføre oljer siden jeg bleket det i forrige helg. Nå merker jeg at håret begynner å se ut som "mitt hår" igjen, bare lyst! Mye av gråtonene har vasket ut og håret ser naturlig blondt ut. Jeg er så fornøyd!

FAKTA:

 • Ja, håret blir litt slitt etter bleking. Men det kan gjennoppbygges! Håret mister mye av sine naturlige oljer i blekeprosessen. Derfor anbefales det å kure håret og påføre håroljer i etterkant. Da begynner håret å bygge seg opp igjen!
 • Tsutsumi og jeg har veldig tykt hår. Det hjelper selvfølgelig. Derfor anbefaler jeg å ta B-vitaminer og fiskeolje hver dag. Det styrker håret.
 • Vær tålmodig! Finn ut av hva som fungerer for deg. Begynn med striper/balayage og test ut forskjellige Tonere. Det kan hende at du kler varmere nyanser i håret. Jeg foretrekker kalde toner.

Jeg er så fornøyd med håret mitt og anbefaler Hairdo AS veldig!

Kim og jeg tenkte at det var derfor fint å kunne tilby mine lesere 20% rabatt i November & Desember. Dere må først "like" Facebook siden og Instagram profilen til HAIRDO. Er ikke det fint! De anbefales veldig hvis du vil prøve den pastellfargede hårtrenden, eller ønsker å bli lysere. *

Pluss, de har massasjestoler! Så digg! :D

 

Jeg er semifinalist i Vixen blog awards!

 • 16.11.2015, 08:00


Jeg er semifinalist i Vixen blog awards, under kategoriet Årets Beautyblogg!

Jeg blir så utrolig glad hvis dere tar tiden til å stemme på meg her

Jeg vet på en måte at jeg er sjanseløs, eller det føles jo sånn ut. Jentene som jeg kjemper mot er helt fantastiske. Men, jeg må nesten bare prøve. Vennligst stem på meg! <3


 

This year I am a finalist in Vixen Blog Awards under the category Beauty Blog of the Year. I am thrilled, but also know that I probably don't stand a chance. The girls in my category are all amazing... but I do have to try! So please, it would be mean so much to me if you took the chance to vote for me here.

 

Like Velvet

 • 15.11.2015, 23:26


Velour har vært en stor trend de siste månedene. Giorgio Armani Lip Maestro i Nr. 414 gir perfekte velour-aktige lepper. Mørkt, og romantisk.

Velvet has been a huge trend these past few months. Giorgio Armani Lip Maestro i Nr. 414 gives perfect, velvety lips. Dark and romantic.

Hitchcock Blonde

 • 14.11.2015, 23:06


Jeg har fått noen spørsmål om håret mitt i det siste, nå som jeg har blitt enda lysere. Jeg skal selvfølgelig skrive om hele prosessen. Jeg er så fornøyd med håret at jeg går rundt og forteller meg selv at jeg aldri igjen skal ha mørkt hår! Vi får se om det, men akkurat nå trives jeg veldig som blondine.

Fjærjakken er fra favorittmerket Second Female


I've been getting quite a few questions about my hair now that I've gone even lighter. I will of course write about the whole process. I am so pleased with my barnet at the moment that I keep telling myself that I will never, ever have dark hair again. Let's see about that, but I have to admit that I really enjoy being a blonde.

*The feather jacket in the image is from my favourite label Second Female

Ups! Er det fredag?!

 • 13.11.2015, 15:59


Hei og hopp, og beklager at det har vært så stille fra meg! Jeg begynte uken i en sjarmerende by i Polen: Poznan. Det var en kjapp liten jobbtur for å sjekke ut fabrikken som produserer stolene til Varier, og jeg ble bittelitt tatt av hele opplevelsen. Jeg forventet ikke at Poznan skulle være en så fin by. Men den byen var fin, altså. Jeg gikk rundt storøyd.

Resten av uken har jeg måttet skrive mye. Det gir mindre krefter til overs til dette lille hjørnet av livet mitt. Jeg skvatt faktisk litt, da jeg sjekket kalenderen, og leste ordet "Fredag" under dagens dato.

Skapet med det rare i

 • 09.11.2015, 09:00


Jeg er veldig glad i a samle på mye rart. Derfor bestemte John seg for å kjøpe et klassisk vitrineskap til kjøkkenet. Nå har jeg alltid et sted til å utstille alt det rare jeg tar med meg hjem fra loppemarkeder, bruktbutikker, salg på Glasmagasinet, osv.

__________________

No matter how much I try to keep things chic and minimal at home, I love to take home strange things that I find in flea markets, vintage stores, sales in department stores, etc. This is why John decided to install this cabinet in our kitchen. Now I can finally go all in on my vase obsession! This is probably why John is planning a shelving system on the second floor...

Se min kjole

 • 08.11.2015, 19:25


Innlegget inneholder sponsede produkter

Noen plagg kan man bare ikke motstå. Jeg fikk en mail fra SOFIA MOORE for noen uker siden hvor de lurte på om jeg ønsket å teste og skrive en anmeldelse av deres ballkjoler. Jeg klarte rett og slett ikke å la være. Bildene ble tatt første gang jeg prøvde kjolen, og jeg ville nesten ikke ta den av. Kjolen heter Montreal, og er i størrelse 36, i tilfelle dere lurer!

Hvis dere noen gang har et formelt event som for eksempel et bryllup, ball, eller lignende så anbefaler jeg veldig å sjekke ut Sofia Moore. Jeg prøver allerede å begrunne hvorfor jeg trenger en kjole til. Jeg skal tross alt til et slottsbryllup neste sommer! Jeg kunne tenkt meg en juvelfarget langkjole til det.

Finn den perfekte ballkjole here.

Hi there! I'm back, after spending the weekend painting the hallway. I just wanted to show off this gorgeous dress from SOFIA MOORE, that has gotten me so obsessed that I want even more of them. I should have been born into royalty! :D Luckily I am going to a wedding in a castle next summer and I get to go to a few fancy events because of this little blog of mine. I am definitely bookmarking this page for the future.

Framgangsrapport: Inngangen

 • 04.11.2015, 08:39


Ikke alle rom i huset er like bildevennlige! I inngangen er det fortsatt mye furupanel som må grunnes, og males over.  Rammen til speilet som dere ser i det første bildet skal males glossy hvitt. Gulvet tok utrolig lang tid, da vi fyllte inn hver eneste sprekk i gulvet med Tec-7. Det anbefales ikke. De innebygde skapene på veggen skal vi beholde for nå. Skapene skal males samme farge som veggen: Klassisk Hvit (matt) fra Jotun. Vi gjorde dette i kjøkkenet, og det er ganske stas hvordan skapene nesten "forsvinner" når alt er malt i samme farge. Det blir mye mer helhetlig, og moderne, synes nå jeg. Og så er det trappen... Vi har revet av teppet som var limt på, sparklet inn alle spikerhull, og nå er den faktisk helt klar til å males. Det hele krever litt innsats fra vår side, bare. Det er nok derfor ting går litt treigt akkurat nå. Jeg gleder meg så utrolig mye til det endelige resultatet.

Not all rooms in our house are as photogenic as the living room and kitchen! Here is a little progress report on our entrance. The floor took ages to fix as we filled in all cracks in the floor with filler before we painted it glossy white. I've decided to keep the built in closets for now, although I've toyed with the idea of replacing them. They're kind of charming. We were really pleased with how the kitchen turned out after we painted the original closets with the exact same matte paint as the walls, because they suddenly "disappeared" into the walls. We're going to go for the same look in the hallway. It will give the space a more modern, pulled-together feel. The mirror will also get an upgrade. I've bought white high-gloss furniture paint for the frame. It needs a good clean as well, I am aware. ;) Then there's the stairs. We removed the carpet on it and it is basically ready to be painted. We just know that it's going to be quite a huge job so we're kind of procrastinating on it. I know that the final look is going to be great, and we need to move forward. Let's see how things develop!

Farvel Oktober

 • 03.11.2015, 09:00


I går la jeg ut en liten samling interiørbilder fra Oktober på Instagram, og det syntes jeg var litt stas. Det er gøy å se tilbake. Dette skal jeg prøve å gjøre hver måned, også her på bloggen! Denne måneden gleder jeg meg til å forberede til jul... og kanskje male ferdig inngangen?

Jeg har laget en hashtag til bilder av hjemmet mitt på Insta. Hvis du ønsker å kun se interiørbilder, følg gjerne #ingridholmhome

Sånn gar jeg kledd i helgene nå

 • 02.11.2015, 19:17


Jeg inrømmer at de høye hælene mine har vært lite brukt i det siste.

Jeg har på meg: kosesett fra Loungewear by 365 / MQ

En fin inneplante: Corokia

 • 02.11.2015, 08:00


Dagens interiørtips er den delikate Corokia planten. Jeg er nok over snittet glad i inneplanter, og akkurat Corokia planten passer perfekt til den luftige stuen vår. John og jeg er begge enige om at vi ikke ønsker å stappe stuen med alt for mange møbler. Det å ha god plass er ekstra luksus for oss, siden vi kom fra en mindre leilighet i byen.

Lysestaken er fra By Lassen og den sorte potten er fra HAY

Kosesøndag

 • 01.11.2015, 18:02


Så stor har gutten min blitt nå! Med øyner som er mørke som kaffe og med et hjerte av gull. Jeg er så utrolig stolt over han. Pappaen hans og jeg får så mye glede og energi av han og de kule, morsomme tingene han gjør hver dag. Han finner på så mye tull!

Utenfor har det vært ekte høstvær. Helgen har gått deilig og sakte. Vi har stappet i oss godteri fra Halloween, jeg har sett på noen episoder av The Kardashians for første gang siden før sommeren (så travelt har livet vært), og vi har ryddet hagemøblene og plassert dem i boden til neste vår.

Jeg må også bare nevne: jeg vet at jeg har skrevet noen litt mer personlige innlegg den siste måneden og jeg er helt overveldet over kommentarene jeg har fått. Så overveldet faktisk, at jeg ikke har klart å svare på dem ennå. Tusen, tusen takk for fine råd, lenker til artikler, og støttende ord! Det varmer hjertet. I det ekte livet har jeg fått noen mer kritiske kommentarer over hvorfor jeg gidder å utlevere så mye på denne bloggen, og det forstår jeg godt også. Jeg vet ikke, jeg. Jeg har ikke svarene til alt. Men, hvis ikke disse innleggene hjelper andre, så vet jeg i hvert fall at de har hjulpet meg. TUSEN TAKK.

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits