ingrid holm

Saturday Sunshine

  • 30.11.2013, 15:11


 

Tilbringer helgen på sørlandet med typen og familien hans. Det er alltid hyggelig det! Her er en liten smugtitt på dagens antrekk, legger ut resten av bildene snart. Ha en hyggelig lørdag girls!

EN: I am spending the weekend with my boyfriends family in the south, and that is always cozy. Here is a little sneak peek at todays outfit. I will post the rest of the pictures soon. Have a lovely saturday girls! 

En liten hemmelighet

  • 28.11.2013, 11:09


 

 

 

Hei og hopp søte lesere! Jeg har en liten hemmelighet som jeg tenker det er på tide å dele snart. Jeg har nok nølt litt for det kommer til å gjøre denne bloggen litt mer personlig enn det jeg har blitt vant til å dele på lenge. Jeg begynte å blogge når jeg var 17 år gammel. Jeg var som en åpen bok og delte alt. Etter mange år som blogger har jeg lært å være litt mer forsiktig. Behovet for å eksponere alt har jeg heller ikke lenger. Men noe har endret seg inni meg. For en lang stund så hadde jeg ikke gnisten lenger. Det lille ekstra som inspirerte meg til å skrive. Det å legge ut fine bilder og være kreativ var nok, liksom. Men denne lille hemmeligheten er jo ganske hyggelig. Og jeg har lært mye allerede. Mye som jeg ønsker å dele videre.  

Er det noen av dere som kan gjette hva det er?

God klem fra Oslo.  <3

Dagens Beauty Produkt: Swiss Skin Roller

  • 26.11.2013, 08:37


Annonse

 

 

 

 

Dagens julegavetips er for alle dere som har en venninne eller familiemedlem som elsker beauty produkter. I min familie er det meg og svigermor Mary. Swiss Skin Roller fra Swiss Clinic er en ny behandlingsmetode som forebygger mot rynker og retter ut hudskader og problemer som arr fra kviser. 

Litt om produktet: Swiss Skin Roller har 540 mikronåler som stimulerer kollagen produksjon i huden. Jevn bruk minsker porer i ansiktet og fjerner arr, strekkmerker, og fine linjer. Blodsirkulasjonen i de behandlede områdene er også vesentlig forbedret. Skin Roller kan brukes på hele kroppen. 

 

 

 

 

Hvordan produktet fungerer: Når nålene rulles forsiktig på huden separeres hudcellene midlertidig. Dette er nok til å skape en "short circuit" mellom cellene som sender et signal for huden til å reparere og vokse. Det man ønsker å oppnå med behandlingen er å få huden til å reagere på signalet som skaper kollagen i de behandlede områdene. Da produserer huden nye friske celler. Den eneste bivirkningen er rødhet. Dette kan motvirkes med produktet SWISS REJUVENATOR.

 

Min Vurdering: Produktet kommer i en lekker innpakning og det gir alltid pluss poeng - spesielt med tanke på gaver. Først fjernet jeg all sminke (altså etter jeg tok bildene, he he) og renset ansiktet. Etter det renset jeg rolleren under rennende vann. Jeg begynte med å rulle forsiktig over ansiktet og merket at det stakk litt. Jeg rullet for noen minutter og deretter påførte Swiss Rejuvenator for å lindre huden, for den ble fort varm og rosa. Alt-i-alt er produktet noe jeg kommer til å fortsette å bruke fremover og jeg gleder meg til å teste produktet på resten av kroppen. 

 

Swiss Skin Roller koster vanligvis NOK 500 men du kan kjøpe den akkurat nå til lanseringspris: NOK 379. Jeg anbefaler at produktet kjøpes med SWISS REJUVENATOR. Akkurat nå kan du kjøpe SWISS SKIN RENEWAL KIT(Roller + SWISS REJUVENATOR) til NOK 799 (ordinær pris NOK 1290).

 

Swiss Skin Roller kan kjøpes her

Swiss Skin Renewal Kit kan kjøpes her

Innlegget er skrevet i samarbeid med Swiss Clinic

MAGNET-IC LOVE

  • 24.11.2013, 12:24


Annonse

 

 

 

NO: Her kommer årets første julegave tips: Instagram magneter fra Stickygram! 9 magneter koster bare $14.99 (med gratis frakt over hele verden). Jeg har bestilt flere "brett" med magneter som jeg sender med julepostkortene mine. Jeg synes det er veldig koselig og litt mer personlig når venner og familie også får en liten fotominne de kan pynte kjøleskapene sine med! Jeg har vært Stickygram fan i flere år nå og har flere magneter fra før av som jeg har satt på John sin hylle med foto-utstyr.

EN: So here comes my very first Christmas present tip: Instagram magnets from Stickygram! 9 magnets (one sheet) cost $14.99 with free shipping worldwide. I've begun to pop a couple of magnets into my christmas postcards as I think its supercozy to send out a little memory that friends and family can put on their fridge. I've been a fan of Stickygram for several years now and also have several magnets from before that I've stuck on Johns photo-shelf. 

 

Stickygram has been kind enough to give a 10% discount to all Stylista readers (yay!). Just remember to enter STYLISTA10 at checkout. WWW.STICKYGRAM.COM

 

Innlegget er skrevet i samarbeid med Stickygram

Dagens Detaljer

  • 23.11.2013, 23:21


MY NEW FAVORITE FRAGRANCE

  • 18.11.2013, 17:45


 

Duften Lazy Sunday Morning fra MAISON MARTIN MARGIELA har blitt en absolutt favoritt. Den er lett og sensuell og fortsatt veldig ren. Parfymen gir meg den deilige følelsen av å være nydusja og i en seng med nyvaskede laken. Altså når alt er bare perfekt og man kan bare nyte late stunder i senga. 

TOPP: Pæreakkord, ambrettefrø og rene akkorder HJERTE: Iris-akkord, roseblader og appelsinblomst BASE: Patchouli Indonesia, hvitt tre, hvit og kremaktig musk

Bedtime Stories and beautiful nightgowns

  • 14.11.2013, 11:00


 

 

Jeg har alltid hatt et lite mål om å leve livet litt mer som en "lady". Mine store forbilder har alltid vært Audrey Hepburn og Elizabeth Taylor. Når jeg bodde i London for mange år siden fikk jeg et lite innfall: aldri mer skulle jeg daffe rundt i stygge t-skjorter. Den dagen bestilte jeg flere vintage nattkjoler på eBay. Det var starten på en stor samling. Nå sover jeg i nattkjole nesten hver kveld. Selv om typen sier at jeg ser ut som en tulling når jeg legger meg med verdens fineste nattkjole og verdens styggeste, tykkeste ullsokker på føttene så tror jeg at han setter pris på det innerst inne. :) 

Jeg har nå også verdens fineste pysjamas fra Triumph. Skjorten er faktisk så fin at jeg har flere ganger vurdert å bruke den på dagen med et par sorte skinny jeans. Er ikke det veldig "in" nå? Jeg gleder meg til å dele den på bloggen.

Om du ønsker å vinne denne vakre nattkjolen fra TRIUMPH er det bare å kommentere under dette innlegget med din mailaddresse eller sende en mail til mail@ingridholm.no (for dere som ikke ennå har Stylista kontoer). Jeg trekker en vinner om to uker. Jeg anbefaler VELDIG at dere starter en Stylista konto da det er flere konkurranser, rabatter, osv som er kun til "Stylistaer" :) 

SLEEPY SATURDAY / VIVIENNE WESTWOOD

  • 09.11.2013, 18:52


 

EN: I am spending the weekend with my parents at Nesodden and I am having a very sleepy time. I'm just eating and sleeping and not doing much. Which is seriously the best thing ever. I did roll off the sofa to take pictures of my new favourite skirt from Vivienne Westwood Anglomania. It is thick, woollen, warm, drapy love. I've been in love with Vivienne Westwood since my 5 years living in London and OF COURSE when I saw Carrie's wedding dress in SATC. I may have died a little inside. One thing is for sure: I know that I am going to love this piece forever.

NO: Jeg er hos foreldrene på Nesodden og gjør veldig lite. Jeg sover, spiser, sover, spiser... og det er digg det. I bildene har jeg på mitt nye skjørt fra Vivienne Westwood Anglomania. Det perfekte høstskjørtet i min mening. Du kan style skjørtet ladylike med noen fine høyhælte boots eller litt mer rocka med Dr. Martens. Og så er den varm og god å hå på. Form og funksjon. Jeg har vært besatt med Vivienne Westwood for lenge nå. Besettelsen begynte når jeg bodde i London og har bare vokst. Dere husker kanskje brudekjolen til Carrie i SATC? *Elsk*.

I am wearing wool top from Epilogue by Eva Emanuelsen, Lily chain bag from Mulberry, tartan skirt from Vivienne Westwood Anglomania (via My Wardrobeand seamless tights from Wolford.

Video Blogger

  • 07.11.2013, 21:27


 

EN: For those of you who don't know it yet, I have a bunch of beauty tutorials on Youtube. I am currently working on one in Norwegian for Stylista  that has to do with my skincare routine. 

NO: For dere som ikke vet det ennå så har jeg flere tutorials og beautyblogger på Youtube. Jeg jobber på en nå (på norsk) som handler om mine hudpleie favoritter. Jeg gleder meg masse til å dele den!

Inspired By Jane Birkin

  • 05.11.2013, 20:31


Shoes by Savannah for Nelly, Coat from Wiksén

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits