ingrid holm

Shooting two birds with one stone

 • 30.10.2016, 22:39
Helgen har blitt brukt til alt annet en blogg.

I dag tok jeg en liten svipptur innom Oslo for å teste lyset i en leilighet til et foto-opptak på fredag. Det er ikke jeg som skal sitte foran kameraet, så da føler jeg at det er greit å vise frem et lystest-bilde her på bloggen. Er det noen som husker leiligheten min på Frogner? Den så litt annerledes ut da jeg bodde i den. Jeg deler flere bilder snart. Jeg ble litt nostalgisk da gikk gjennom bildene fra i dag. Husker noen av dere hvordan bloggen så ut før? Litt mer skrot i bakgrunnen, personlige anekdoter og innlegg skrevet som sider i en dagbok. Jeg savner det litt. 

Baby's first robot

 • 30.10.2016, 10:51


AnnonseDet må sies at James var EKSTRA begeistret for akkurat dette bloggsamarbeidet, for det er ikke hver dag verdens kuleste robot dukker opp i en pakke akkurat til han! I dag handler om James og hans nye robot-venn Beatbo. Roboten fra Fisher-Price danser, synger, teller og hermer etter det James sier. For å være laget av plast får han utrolig mye kos også, for James digger den lille roboten hans!

Jeg husker fortsatt hvor mye jeg elsket lekene mine da jeg var liten, spesielt de med ansikt. Jeg husker hvor mye kjærlighet de fikk, og hvor ekte det følte for meg. Det må være utrolig gøy for James å ha en leke som faktisk beveger seg og synger tilbake til han. Det aller fineste med Beatbo er at han kan så mye. Roboten lærer barn til å danse, telle og kommunisere. De forskjellige funksjonene, som barn utforsker ved å trykke på knappene på roboten, gjør at barn ikke blir lei.

Beatbo er en fin gave til nysgjerrige barn som elsker lek og læring gjennom sang og dans.

DU KAN LESE MER OM BEATBO HER

Du finner flere familie innlegg her

Hundrevis av bilder og ingenting å legge ut

 • 30.10.2016, 00:37
Oppvaskmaskinen dirrer i bakgrunnen og jeg er den siste i huset som fortsatt er våken. Sangene fra finalen til Stjernekamp spiller på repeat i hodet mitt mens jeg tar en siste liten rydderunde i stuen. De beste helgene for meg er de som jeg bare kan nyte. Jeg funderer en nettsak som jeg så vidt leste gjennom for noen dager siden. Artikkelen påsto at vi sjeldent dagdrømmer lenger på grunn av konstant informasjon og inntrykk fra skjermer. Mobilskjermer, PC skjermer, nettbrett. Generasjon ADHD. Jeg har tenkt mye om dette i det siste - er usikker. En annen artikkel jeg møtte på mente at menneskehjernen endrer seg på grunn av disse nye teknologiske vanene. Ingen overraskelse der. Men hva betyr alt dette her for oss? Er utviklingene bad news? Ikke vet jeg. Jeg tømmer vaskemaskinen og henger opp noen klær. Resten av plaggene kaster jeg i tørketrommelen. Jeg lurer på om det kommer til å regne i natt og henter inn vognsetet. Himmelen er helt klar og stjernespekket. Jeg forter meg inn og irriterer meg over at jeg ikke tar tiden til å stirre på stjernene lenger. Da jeg var barn kunne jeg ligge på bakken og stirre på natthimmelen i flere timer. Vente på stjerneskudd og fundere over hva jeg ville ønske meg, lete etter konstellasjoner, bare tenke. Tankene går tilbake til artikkelen og jeg ser på mobilen min, distrahert. Jeg merker jeg begynner å bli lei av å vandre rundt huset uten mål og mening nå. Jeg roper katten inn og slukker lysene. Først i kjøkkenet, så i stuen og sist i inngangen. Mens jeg går opp trappen bestemmer jeg meg for å være flinkere til å sette mål for meg selv, flinkere til å ta bevisste valg, flinkere til å spare penger og flinkere til å bruke tiden min som mamma. Jeg ser på mobilen igjen, åpner Instagram og scroller gjennom bilder som jeg egentlig ikke ser. Kanskje jeg har noen ADHD tendenser allikevel.

Her er noen artikler som jeg har lest og likt i det siste:

the argument against nostalgia: lets push things forward

gutten i plastposen

lonely planet´s best in travel 2017 list

Blue and white porcelain

 • 26.10.2016, 22:03


A LITTLE INTERIOR UPDATE

På fredag skal alt av elektrisitet i andre etasje byttes ut, og taklamper med dimmere installeres. For en luksus! NESTE MÅNED SKAL VI BEGYNNE Å BYGGE NYTT BAD I FØRSTE ETASJE! Jeg gleder meg! Det blir store marmorfliser på gulvet, varmekabler, et stort badekar, downlights og franske fliser lik dem som vi har i kjøkkenet, bare litt større i størrelsen. Det er ikke akkurat lett å ta bilder i naturlig lys nå som det er de mørkeste, men også mest koselige månedene i året. Jeg skal prøve mitt aller beste å holde dere oppdatert! Hver gang vi pusser opp et nytt rom i det gamle lille huset vårt føles det bare litt større. ♥

Du finner flere interiør innlegg her

Dette produktet er bedre enn Kylie Lip Kit

 • 24.10.2016, 22:03
NEW IN: GIORGIO ARMANI LIP MAGNET

Jeg elsker matte lepper, og Giorgio Armani Beauty leverer som alltid! Lip Magnet er en flytende leppefarge som gir god fargeintesitet og en sofistikert tekstur som jeg føler at jeg KUN får fra de matte leppeproduktene i Giorgio Armani Beauty kolleksjonen. Produktet er superbehagelig på leppene og skal vare opp til 8 timer. Anbefales på det varmeste!

Husk: Hemmeligheten bak perfekte matte lepper er en god base. Husk å eksfoliere leppene med en myk tannbørste slik at du blir kvitt tørre hudrester som hindrer nærende pleie å trekke inn.

________________________

On my lips LIP MAGNET 506 (pink) and LIP MAGNET 400 (classic matte red). I am wearing pink velvet dress Bik Bok, floral tea dress Boohoo

 

Verdens verste venninne

 • 23.10.2016, 21:24


I år har jeg klart å være verdens verste venninne.  

Jeg skulle ønske jeg hadde en god unnskyldning for å slippe den dårlige samvittigheten som henger over meg i dag. Sannheten er at jeg sliter med å få hverdagen til å gå rundt. Det første som blir nedprioritert er som regel venner - jeg er ingen unntak. I morgen våkner jeg kl 4:00 for å rekke første fly til Stockholm for jobb. Jeg hiver meg på et fly tilbake til Oslo kl 17:00 for å rekke å komme hjem til James før han legger seg. Mange netter legger jeg meg samtidig som han, sliten etter en lang dag. Jeg våkner som regel kl. 05:45 for å kunne rekke å smøre en matpakke til James, rydde kjøkkenet og komme meg til jobb tidlig. Plutselig har det gått flere uker uten noe kontakt med de venninnene jeg en gang snakket med timesvis hver eneste dag. Plutselig blir deres bursdager bortglemt, helgene brukt på Leos Lekeland og telefonsamtalene kortere. James blir bare større. Han tar mer plass i huset, og i hjertet. Jeg ser at hun jenta som har stirret tilbake til meg fra speilet i alle år har noen flere linjer rundt øynene nå. Jeg har blitt voksen. Jeg har også forstått at det å invitere mine sikkert bakfulle bestevenninner til å tilbringe en hel lørdag i et hus utenfor byen proppfullt av lego, hylende barn og katter ikke er en langsiktig, eller innbydende måte å opprettholde det som en gang var.

Jeg synes det er tungt å miste en del av livet som jeg sverget jeg ikke skulle miste etter jeg ble mor. Jeg synes det er tøft at venninnene mine ikke er der jeg er nå. Det hadde gjort alt så mye lettere. Når de en dag sitter der med småbarn, ammetåke og søvnløse netter etterfulgt av en full dag med jobb har jeg sikkert litt mer frihet og fritid til å rutte med. Så hva gjør man da? Oppsøke venninner i samme situasjon som meg? Hva gjør man med den gnagende følelsen i magen man får fra å være en fraværende venninne? Blir veldig glad for noen råd, hvis dere har noen. 

PS: Det er en fuskepels. 

Ingrid, 15 år

 • 22.10.2016, 09:14


LIVET FØR BLOGGEN

Det er ikke ofte jeg deler personlige bilder, selv om jeg har et helt lager meg bilder fra livet før bloggen. Disse bildene ble tatt da jeg var 15 år gammel. Den yngre utgaven av meg hadde sikkert vært ganske ok med livet mitt nå, tror  jeg. Det er en fin tanke. Nå gjenstår det bare å gjøre den 60 år gamle meg fornøyd. Det er så mye snakk om prestasjonsangst og psykiske problemer blant de unge for tiden, og det er veldig trist. Jeg ble kanskje aldri alt som jeg drømte jeg skulle bli da jeg var 15, men jeg ble så mye mer, på en måte. Jeg lærte et sted på veien til den jeg er nå, at de viktige tingene i livet ikke er de tingene jeg først trodde de var.

 

That Friday Feeling

 • 21.10.2016, 16:29


Hei folkens! Beklager den lille bloggpausen. Jeg trengte det. 

I blant blir man drittlei, og det har jeg vært i det siste. Det er lov. Det er kanskje ikke det som perfeksjonistiske bloggere burde skrive, men det er sannheten. Ting som opptar mine overfladiske tanker akkurat nå: briller. Jeg vil finne noen innfatninger som jeg virkelig liker! Jeg må jo representere nå som jeg jobber for Synsam. Hva synes dere om disse her?

________________________

WHATS UP PEEPS! Sorry for being away from the blog the past few days. I got sick of it, to be honest. That happens sometimes. I have been blogging since I was 17 now, so I know that I always come back. Things that are on my mind at the moment: glasses. I feel like I need to represent now that I have started working for Synsam. What do you think of these ones? 

 

Todays Detail: Patent

 • 17.10.2016, 20:14


Jeg leste i en artikkel at lakk er en av sesongens trender, og det er jeg ganske fornøyd med. Lakk er hott!

Genser Never Denim, lakkskjørt boohoo & veske Givenchy

 

Say Hello to Daniel Wellington Classic Black

 • 17.10.2016, 09:00


AnnonseUSE THE CODE INGRIDHOLM AND GET -15% ON DANIELWELLINGTON.COM.

FREE SHIPPING!

Daniel Wellington har lansert en helt ny klokke som heter Classic Black, og jeg er superimponert! Daniel Wellington er kjent for klassiske og minimalistiske klokker med eksklusive preg. Jeg har vært fan i mange år, og akkurat denne modellen er en av de fineste som jeg har sett.

Jeg simpelthen elsker kombinasjonen av svart med gull-elementer. Hva synes dere om Classic Black?

________________________

BLACK AND GOLD IS ALWAYS A GOOD IDEA. Daniel Wellington has just launched a new watch design called «Classic Black» and I am so impressed. I have been a fan of their watches for a few years now, but I think this model is their most beautiful model yet. I just love the classic combination of black with gold elements. 

 

Slik bruker du highlighter

 • 16.10.2016, 10:51


Her er en liten steg-for-steg video som forklarer hvordan jeg legger highlighter. Jeg har brukt Pure Color Envy Shimmering Blushlight i 'Sultry Glow' fra Estée Lauder. En absolutt favoritt i sminkepungen! På kinnbeina, nesen og haken har jeg blandet alle de tre fargene i paletten, og i øyekroken har jeg kun lagt den lyseste tonen. Videoen finner dere også i portrett format på min Instagram konto
 


 

Tankene mine får du nesten aldri

 • 13.10.2016, 21:44


En moteblogger er en jålete pyntedokke som aldri kommer til å bli tatt seriøst i den virkelige verden

Det er flere i livet mitt som har fundert over hvorfor jeg ikke bruker denne plattformen som jeg har bygget opp for meg selv til å belyse saker som jeg brenner for, være mer personlig, tørre mer. Sannheten er at det ikke er her på bloggen jeg skal ta mine kamper. Det er mye som engasjerer meg. Det er sikkert mye som jeg kunne ha skrevet om på denne bloggen som virkelig hadde tatt av. Det er også mye som jeg ønsker å oppnå utenfor denne bloggen som opptar min tid. Jeg har rett og slett ikke behov for å blotte sjela for engasjement, lesertall eller selvtilfredshet. Den rollen kan andre ta. Bloggen driver jeg fordi jeg brenner for godt innhold og fine bilder. 

Bloggere lever i en boble

Det er ikke alltid lett å være en blogger i den virkelige verden. Det gir folk grunnlag til å mene ting om meg uten å kjenne meg i det hele tatt. Det er heller ikke lett å bli tatt seriøst karrieremessig med en sidehobby som en beauty og fashion blogger. Sminke, blomstrete kjoler og luftige innlegg er uforenlig med en som har større ambisjoner i en arbeidsplass. Det er ikke alltid lett å balansere veldig ulike roller, men jeg har tro på å tørre å være annerledes

Blogg er en uting

Jeg blogger ikke for kredibilitet, for å si det sånn. Jeg har tro på det jeg gjør. Alt annet kommer til å falle på plass med tid. 

_________________________________

Dress from Mint & Berry / Zalando

 

Into the (Pink) Gloss

 • 12.10.2016, 09:00

LIPGLOSS HAR GJORT EN COMEBACK

Matte lepper har vært hott lenge nå, og nå har motvinden kommet: glossy lepper har gjort en comeback! Jeg personlig har holdt meg unna leppegloss fordi jeg tidligere ikke har likt tunge, klissete lepper som konstant trenger en touch-up. Jeg ble derfor positivt overrasket da jeg testet Gloss Volupte Nr. 154 fra YSL Beauty. Formelen gir en helt annen opplevelse enn mine tidligere erfaringer med lipgloss: Gloss Volupte føles lett på leppene, creamy og varer lenge. Jeg elsker leppestift, men er klar over at det kan få meg til å se eldre ut - spesielt når jeg er sliten. Denne rosa glossen lysner opp ansiktet og er ikke alt for blank.

Hva foretrekker du, leppegloss eller leppestift?

_________________________________

I AM WEARING YSL GLOSS VOLUPTE NR. 154

Matte lips are out, glossy lips are in. I have never really liked lipgloss. They have previously felt heavy, sticky, and have needed constant re-application. This one is a gamechanger. Gloss Volupte Nr. 154 from YSL Beauty feels light on the lips, creamy, and lasts a long time. I LOVE lipstick, but am aware that it can age me. This glossy pink number lights up the complexion and gives a youthful look without being too shiny.

 

Insta Ingrid

 • 11.10.2016, 09:05


Med fulltidsjobb klarer jeg ikke å oppdatere denne bloggen så mye som jeg skulle ønske, men jeg er som regel alltid på Insta. Der legger jeg ut masse bilder som aldri finner veien til et blogginnlegg. Følg meg da vel!I wish I had more time to update this blog as much as the top bloggers in Norway - but two entries a day just isn't realistic with a full-time job and a family. I do update my Instagram quite frequently though, and have found myself updating with pictures that never make it to an actual blog entry. I've also started doing live-updates from my Instagram stories!

Please follow me on Instagram for some other facets of my life.

 

1994

 • 10.10.2016, 22:06
Til dere som lurer

Genseren er fra Lindex, strømpebuksen er fra Pierre Robert Whyred samarbeidet og leppestiften heter 1994 - fra Urban Decay. Jeg håper at dere har hatt en helt super mandag!

_________________________________

For those of you that have asked: my sweater is from Lindex, my tights are from the Pierre Robert Whyred collaboration and my lipstick is called 1994 - from Urban Decay. 

I hope you all have had a wonderful monday. xx

 

DU SKAL STRÅLE, IKKE SKINNE

 • 10.10.2016, 15:33


This post is sponsored by Vichy

Vichy Lanserer Idéalia Gel Cream

Det er mange som spør meg om hvordan jeg sminker meg til perfekt hud, men sannheten er at det aller viktigste steget er det som kommer før sminke: nemlig hudpleierutinen. Vichy har lansert en helt ny gelé-dagkrem i Idéalia linjen som lover glødende hud. Produktene er utviklet for hud som viser de første tegnene på aldring. Dagkremene forbedrer hudkvaliteten, minimerer synlige porer, reduserer fine linjer og etterlater huden med en flott glød. Det som er spesielt med den nye Idéalia gelé-dagkremen er at den er skreddersydd til blandet og fet hud. Utover de fordelene som karakteriserer Idéalia linjen etterlater denne kremen huden også med en flott, matt finish og huden føles umiddelbart oppfrisket.De fleste av oss ønsker å se unge ut så lenge som mulig. Sannheten er at noe av hudaldring er genetisk -MEN, det er mye man kan gjøre for å bevare en god hudkvalitet. Stress, lite søvn og dårlig kosthold er livsstilsrelaterte årsaker som bidrar til raskere aldring av huden. Jeg har skrevet om Idéalia linjen før og jeg kan med hånden på hjertet si at alle produktene i linjen er noen av de beste jeg har prøvd. Nattkremen Idéalia Skin Sleep er helt magisk!

Ønsker du en total hudpleierutine kan jeg anbefale å starte med Vichy Pureté Thermal som ansiktsrens og sminkefjerner, en Idéalia dagkrem hver morgen og Idéalia Skin Sleep hver kveld.

DU KAN LESE MER OM IDÉALIA LINJEN HER

 

How to Create a Luxurious Everyday Life

 • 09.10.2016, 21:52


SPRAY YOUR KNITS WITH PERFUME

Et lite tips til litt luksus i hverdagen: spray litt parfyme på strikkplaggene. Noe av det beste jeg vet er å våkne tidlig, gjøre meg klar til jobb og dra på en genser som allerede har parfymeduft på den fra sist gang jeg brukte den. De vakre siste tonene i en duft holder seg godt på strikk, og effekten er en deilig og luksuriøs ettertanke av en parfymeduft som følger deg gjennom dagen. Mye bedre enn den stramme, sterke duften man først opplever når man påfører parfyme. 

En favoritt på strikkplaggene er TOM FORD Ombré Leather 16. Ombré Leather 16 lanserte under Fashion Week i September, og er skapt for både menn og kvinner.. Duften er vel verdt å teste hvis du som kvinne foretrekker herredufter, og har en sans for det elegante. Her får du en luksuriøs duft uten de søte tonene som finnes i så mange parfymer skapt kun for kvinner. Jeg elsker denne duften. 

_________________________________

A LITTLE TIP FOR EVERDAY LUXURY. Spray your knits with perfume. One of the best feelings that I know is to wake up early, get ready for work and then pull on a knit that already has perfume on it from the last time I used it. The beautiful last tones in perfumes hold beautifully in knitwear and the effect is an afterthought of a scent that lingers throughout the day. So much better than then strong almost stringent smell that comes when you spray yourself with perfume for the first time. My favourite scent of the season (so far) is Ombré Leather 16 from TOM FORD. The unisex scent launched during Fashion Week in September and I love it. It is an empowering, beautiful scent with no sweetness. Perfectly elegant.

YOU CAN READ MORE ENTRIES ABOUT BEAUTY HERE

 

Mine favorittbilder fra September

 • 08.10.2016, 10:00


MY BEST PICTURES FROM SEPTEMBER:Mitt mest leste innlegg - mitt mest leste innlegg i September handlet om soverommet. Mitt lille paradis. Her har jeg virkelig ikke tenkt interiør - jeg har bare fylt rommet med ting som jeg elsker: en giga seng, et arbeidsbord og en giga flatscreen til filmer. Les hele innlegget her.Mitt favorittantrekk -  mitt favorittantrekk i September kommer egentlig fra slutten av August. Jeg valgte å ikke å ta dette bildet med i forrige runde da antrekket er er fra helt på slutten av måneden og passet ikke inn med resten av bildene. Litt dumt da jeg elsker antrekket, og jeg ELSKER denne blusen! Les hele innlegget her. Mitt favorittantrekk i September (som egentlig kommer fra September måned), er antrekket med den nye grønne kåpen min fra Lindex.Mitt beste familiebilde - Okei, så jeg har ikke delt dette bildet av James ennå, men det får meg til å smelte. Han er så søt!Min flatlay favoritt - Teller dette bildet fra Afternoon Tea på Grand Hotel? Les hele innlegget her.

Mitt beste interiørbilde - Jeg er nostalgisk siden jeg har nettopp byttet jobb, så mitt beste interiørbilde fra September er denne Kokon club stoler fra Varier Furniture. Jeg jobber ikke lenger i interiørbransjen. En merkelig tanke!

Dark Lips

 • 07.10.2016, 20:40


PANDEMONIUM BY VICE LIPS

Det har nå gått en stund siden jeg var på lanseringen til Vice Lipsticks i København, og jeg føler at jeg kan endelig gi en ordentlig vurdering av leppestiftene. Kolleksjonen av 100 leppestifter kommer i 6 forskjellige varianter: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer og Sheer Shimmer. Jeg foretrekker helt klart Comfort Matte varianten, da leppestiftene gir en naturlig, men samtidig fargesterk effekt.

 Min favorittleppestift BACKTALK tilhører Comfort Matte. 

Helt matte, fløyelsmyke lepper er veldig i vinden nå. Mega Matte varianten gir denne effekten. Pandemonium, som jeg har på leppene i det øverste bildet tilhører Mega Matte kategorien. Matte lepper er ikke for alle. Cream er perfekt til dere som ønsker naturlige lepper med mye fukt. Min favoritt leppestift i Cream heter VIOLATE. Den er lik BACKTALK, bare enda kaldere i tonen. Jeg har på VIOLATE i dette innlegget

YOU CAN READ MORE ENTRIES ABOUT BEAUTY HERE

Ukens Detaljer

 • 05.10.2016, 21:48

STYLE WITH METALLICS

Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg ønsket å investere i metalliske detaljer, og det har jeg altså gjort. Neste gang skal jeg style disse skoene med en lang og vakker kjole. Hva synes du? Jeg er personlig litt skeptisk fortsatt. 

_________________________________

I WROTE IN AN EARLIER ENTRY THAT I WANT TO WEAR MORE METALLIC STATEMENT PIECES. I am trying! The only problem is that I don't really know how I want to style them yet. Next time that I wear them I going to experiment with wearing these shoes with a long, beautiful dress.

Hello from the other side

 • 03.10.2016, 22:42


BUSY BEE

Jeg har hatt min aller første offisielle dag som Content Manager hos Synsam i dag, og det er kjempespennende. Nå begynner det meste å falle på plass, og resten av høsten skal brukes til å bli vant til nye rutiner og min nye hverdag. Jeg skal også endelig teste synet og kjøpe meg et par briller eller to. Jeg må jo representere. Jeg har allerede funnet drømmebrillene fra Tom Ford. Selvfølgelig. Det har vært litt stille fra meg her på bloggen da jeg har styrt med å bytte utstyr, men dere hører mer fra meg fra nå av.  ♥ 

Leppestiften er fra Jane Iredale og heter "Cindy".

_________________________________

I AM ALIVE! I had my first day of work as Content Manager at Synsam today, and now I can finally start making new routines for myself. It has been quiet here on the blog, but you will hear more from me soon. Life has been crazy lately. ♥ If you are wondering, my lippie is from Jane Iredale and it is called "Cindy".

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits