ingrid holm

I morgen er det Halloween

 • 30.10.2015, 19:59


Det er en her i huset som kommer å kose seg ekstra i morgen. En som er 86cm, og 17 måneder. En som har begynt å få med seg så mye! I rommet hans henger det et dragekostyme, og øverst i kjøkkenskapet står det to store boller med smågodt klart for besøk fra en strøm med skumle typer. Noe av det koseligste med å flytte til dette nabolaget er stemningen. Det er barn over alt! Da må man nesten gjøre litt ekstra innsats. Derfor har vi kost oss med å forberede gresskarlykt som skal stå utenfor døren i morgen. Vi har fått tips om at barn begynner å banke på dørene når det begynner å bli mørkt. Dette kommer til å blir så gøy for lille James!

There's one little man that is going to have extra fun tomorrow. Someone that is 86cm's and 17 months. A little one that has begun to understand so much! In his room hangs a little dragon costume, and high up in the pantry are two bowls with candy, ready for tomorrow. One of the best things about moving to this neighbourhood is the fact that there are kids everywhere. Because of this we've made some extra effort. We've carved a pumpkin that is going to be placed outside of our door when darkness falls and kids start knocking on our door. We think that James is going to have a magical day tomorrow. 

Bokanbefaling: Monochrome Home

 • 28.10.2015, 19:46


Jeg har skrevet i et tidligere innlegg at jeg får mye inspirasjon av hjemmet (og bloggen) til Elisabeth Heier. Hun anbefalte denne boken i et innlegg, og nå anbefaler jeg den videre. Boken er stappet med inspirasjon til et hjem i sort, hvitt og gråtoner. Monochrome Home beviser at det å velge et monokromt hjem ikke nødvendigvis må være kjedelig eller kaldt.

// I've mentioned in an earlier entry that I find a lot of inspiration in the home (and blog) og Elisabeth Heier. She recommended this book, and now I am recommending it as well. The book Monochrome Home proves that having a home in black, white, and all the gray tones in between doesn't have to be either boring or cold. 

Ingrid tester konturering med Jan Thomas sminke - Video Del 2

 • 27.10.2015, 20:58


Innlegget inneholder sponsede produkter

Nå ble det jammen meg mye Jan Thomas på bloggen! I dag har jeg tenkt å dele andre del av videobloggen om Jan Thomas sin nye sminkelinje. Del 1 kan dere se her. I denne videoen har jeg testet ut en "lett" versjon av kontureringstrenden som har regjert det siste året.

Jeg har brukt disse produktene:

Jeg håper at dere liker videoen!

[embed width="1000" height="563"]https://www.youtube.com/watch?v=2s66JGkz--o[/embed]

Face of the day: I'm wearing Jan Thomas

 • 26.10.2015, 23:05


Innlegget inneholder sponsede produkter

Her er en sminkelook med Jan Thomas sminken som jeg snakket om i videoen som jeg postet tidligere i dag. Håper at dere liker den!

Foundation - Jan Thomas Lift Me Up JT25 / Øyeskygger -Jan Thomas Amnesia på øyelokket / Maskara -Jan Thomas Everyday Volume / Liner - Jan Thomas Long Lasting Liquid Eyeliner / Highlighter - Jan Thomas Luminous Magic i Pink på pannen, kinnbeina og haken / Rouge -Jan Thomas Blush Echo /Lepper - Jan Thomas leppestift - Remember me

//Here is a make-up look featuring the make-up that I spoke about in the video that I posted earlier today. It'd kinda different in the eyes from how I usually do my make-up. Hope  you like it!

*Innlegget inneholder sponsede produkter

Husk: Annette Haga sin Nelly kolleksjon lanseres i morgen!

 • 25.10.2015, 20:57


Innlegget inneholder pressegave

Girls! Don't forget that Annette Haga's party collection is launching TOMORROW! I have a feeling that the collection is going to sell out FAST.

// Ikke glem at fine Annette Haga sin partykolleksjon lanseres I MORGEN. Jeg har en  følelse at plaggene kommer til å selge ut fort. Og, fordi jeg har bestemt meg for å våge å være litt mer personlig på denne bloggen (selv om jeg har blitt kjedelig og voksen), her er det som egentlig skjedde når jeg skulle ta bilder av antrekket mitt: James våknet fra sin nap rett før jeg rakk å ta et eneste bilde. Utmerket timing. Han er ekstra kosesyk når han nettopp har våknet, så han ble med i bildene.

Ble ikke akkurat de antrekksbildene jeg hadde håpet på denne gangen, for å si det sånn... :P

*Kimono-kjolen er fra Annette sin Nelly kolleksjon, og den er en gave fra henne. Jeg hadde LETT kjøpt den selv. Bare så dere veit det. 

Kommer baby nr. 2 snart? Svaret får du her.

 • 23.10.2015, 22:22


Jeg blir spurt opp til flere ganger hver dag fra mange forskjellige mennesker om ikke baby nr. 2 kommer snart. De fleste råder meg å til ha en baby til, så fort som bare mulig, med alle typer begrunnelser: de blir mer knyttet hverandre hvis du har barn som er nærmere i alder, ?barnehagekjøret? blir kortere jo mer du forter deg, karrieren kommer til å sitte på vent til du er ferdig med den tunge småbarnsperioden, og når jeg insinuerer at jeg kanskje ikke har lyst på en til: HVAFORNOE, James kan ikke bli alenebarn! Alenebarn blir jo alltid psykopater! (Eh, nei.)

Jeg hadde ikke den letteste graviditeten. Jeg skrev nesten ikke om det på bloggen, for jeg turte ikke klage over noe som jeg burde være ekstremt takknemlig for, men de 9 månedene jeg var gravid med James var noen av de tøffeste månedene i hele mitt liv. Jeg var dårlig i 9 måneder, spydde nesten hver kveld gjennom hele graviditeten, og turte ikke sykemelde meg fra jobben da jeg hadde så dårlig samvittighet over det at jeg ble gravid så fort etter at jeg hadde fått en fast stilling. Jeg var ikke klar over at en graviditet kunne påvirke jobben min så fort, liksom. Jeg trodde at alt stresset skjedde etter fødselen! Det gjorde ikke saken lettere.

Jeg fødte to uker etter at jeg begynte i permisjon, og uten noe form for smertestillende. Selve fødselen var en lettelse i forhold til ni måneder med tortur. Jeg følte meg konstant bakfull, kvalm, og gikk rundt med store smerter mesteparten av tiden. Det var helt jævlig, og jeg følte meg helt alene med det. John merket at jeg hadde det tøft, og for sin del holdt sin avstand. Det var vanskelig for han å forholde seg til det. Dette gikk ut over forholdet våres lenge. Kanskje fortsatt. Det var ikke sånn jeg hadde forestilt meg at det skulle være. Jeg trodde liksom på de amerikanske filmene hvor jenta satt på sofaen med føttene opp på sofabordet, og mannen løp rundt og serverte sjokolade is til henne. Kanskje gikk ned på kne og spurte henne å bli hans for alltid. De skulle tross alt ha barn sammen! Det er jo ikke så enkelt. Livet er dessverre ikke som Hollywood filmer! Jeg lærer visst aldri. Det ble ingen haste tur til Tinghuset på oss heller, for det er ikke like viktig for John. Det er rart det der? hvordan man ikke kan kontrollere annet enn hvordan man takler situasjoner. Jeg har lagt den tanken til siden nå. :)

Siden min egen tid som gravid har jeg opplevd at flere venninner og kolleger har hatt totalt smertefrie graviditeter som bare har flydd forbi. Jeg kan nesten ikke forstå det. Mange prøver å trøste meg med faktumet at ingen graviditeter er like. Men det er egentlig ikke tanken på 9 måneder med tortur som stopper meg. Eller, bare litt. Det å blir mor til James har vært overveldende. Noe av det største jeg noen gang har opplevd. Selv om jeg ikke skriver om det nok her på bloggen, så handler livet nå om at James skal ha det bra. Jeg strev som bare faen for å finne huset vårt. Det var ikke lett. Det var ekstremt mye jobbing, utallige budrunder og mye stress. De fleste endringene i livet mitt handler om den lille familien min nå. Huset, jobben, helgene. Til og med bloggen har endret seg med livet, naturligvis. Og den har stoppet opp litt, jeg innrømmer det!

Jeg vil at James skal ha en lykkelig barndom. Lykkeligere enn min. Jeg vil at han skal se tilbake til denne tiden, til dette lille huset, og ha gode, varme minner. Vi har det så bra oss tre nå. Endelig. John, James og jeg. Jeg har så lite tid til overs at jeg ikke kan forestille meg å være ansvarlig for et helt liv til. Jeg er rett og slett ikke klar, og jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bli klar igjen. Dette er mitt ærlige svar. Det kan virke egoistisk, men det er sannheten. Flere som jeg har forklart dette til har uttrykt at dette er synd for James. Virkelig nå, synd for James? Hva med dette barnet da? Født kun fordi jeg føler presset, og fordi andre mener at det å ha flere barn snarest er ?det riktige å gjøre?? Jeg elsker James, og jeg vil ikke putte noe ekstra press på familien min nå. Vi har kommet oss så langt.

Face of the day and my new favourite lippie

 • 22.10.2015, 19:00


Here is the make-up that I used in yesterdays entry! I hope you like it.

ON MY FACE

Foundation - Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Nr. 5 (you can read my review of this foundation here)

Eyes - Lancôme Ombre Hypnôse Stylo in BRUN CAPTIVANT 04

Inner corners of eyes -?Cream Color Circle Interferenz? in ?Classic? from Kryolan. (You can read about my beauty secret here)

Lashes - Lancôme Hypnôse Volume-à-porter (black)

Under eyes - Bare Minerals Summer Bisque concealer (powder form, applied with Max Coverage concealer brush)

Blush - Urban Decay After Glow 8-hour powder blush in FETISH

Eyebrows - Urban Decay Brow Beater in TAUPE

Lipstick - Urban Decay Matte Revolution Lipstick in Stark Naked

Special mention goes to Urban Decay's Matte Revolution lipstick in Stark Naked. Just the perfect nude lippie! I am obsessed with it. I also have to mention Lancôme's Ombre Hypnôse Stylo in BRUN CAPTIVANT 04 because it is the perfect little eyeshadow stick for when you don't have too much time to apply eyeshadow. Just find the shade that most suits your eyecolor! I rim around my eyes and apply on my whole eyelid, and then use my Kryolan highlighter in the inner corners of my eye and eyelid.

A peek at Essie Fall Collection

 • 21.10.2015, 21:30


Innlegget inneholder sponsede produkter

During Annettes launch party for collection with Nelly I was lucky to receive a little gift bag of beauty products from the girls at Essie. I was pretty happy when I opened it up and found two nailpolishes from the Essie Fall Collection: Leggy legend (the golden one) and Frock'n roll (the sparkly purple one). In the bag was also a hand scrub and intensive hand lotion from Essie Spa as well as a gel top coat called Gel-setter.

I didn't expect to love Leggy Legend so much, as I generally stick to neutrals... but it is just gorgeous! Frock n' roll is also amazing for when I'm going for a darker look.

For someone as into beauty as I am, it is appalling how little attention I pay to my hands and nails. I feel that I do enough by taking my daily Vitamin B supplements for stronger nails and softer skin. But what a difference just one scrub made to my hands! Maybe now is my time to start giving my hands a little more care as well.

Thank you Essie! I love my new fall nails <3

Outfits 'Lately'

 • 20.10.2015, 22:19


People tell me that life gets easier after baby turns two, and I am crossing my fingers for this. I've gone through so many changes the past few months. I've moved into a house that John and I plan to completely renovate over time, baby James has started nursery and I'm still sort of living out of boxes even though Christmas season is 'just around the corner'. There has been a lot to adapt to, but I've tried to keep this blog updated. I've contemplated quitting many times. Here I am still. Thank you so much for following me and for commenting once in a while! I know that I can sometimes keep things a little impersonal, and I guess it has been a defence mechanism for me. So many people have asked me how I think it is OK to share so much from my home and my family life. How is it that I don't get ashamed over how my 'life' is based on sharing so many self-promotional pictures of myself. Like this is something negative and unfitting for me. The answer is that I truly enjoy blogging. I've done it for years now, and only positive things have come out this little blog of mine. So for those of you that have an opinion on this: stop worrying about how much I share and keep those values to yourself and your own life. I'm not hating on how you live your life. "I guess you do it, cause its a job for you right??" - I get that a lot. The answer is no. I blog because I love to blog. Blogging only stops being fun when I worry too much about what other people think about this blog. And it gets boring for me when I have to filter myself. So from now on, I am going to ramble and share as much as I want about the happenings in the life of Ingrid Holm (the person, not the blog).

Hopefully I will find my blogging mojo again. Hopefully it hasn't been swallowed up by adulthood.

Bouclé

 • 20.10.2015, 20:46


Today was one of those bad days. Shitty weather, bad hair, filled lots of those Natreen-non-sugar-sugar-pills into Emilies coffee instead of mine, (much to her chagrin)... bickered with John about something that he should have fixed ages ago... and then I SLIPPED IN VOMIT. ON THE ROAD. After that I just had to laugh. I had reached the low point of the day. I realised that there was no way but up after trying to wipe somebody else's rancid puke off of my Acne trousers.

I asked John to snap these pictures for me when I met him to hand him some papers that he needed today. They were shot in five minutes. I hope you like them!

I am wearing a bouclé jacket from Hallhuber (gifted), trousers from ACNE, vintage top from Fretex, camel coat from Morris Lady and shoes from Christian Louboutin

 

Say hi to Emilie!

 • 16.10.2015, 11:30


 

Today I want to give you a little blog tip! Introducing my good friend Emilie. This danish girl and I go back a few years now and she has actually been a very strong influence on me as a blogger. Did you know that I copied my signature cat-eye Céline sunglasses from her? Now that I've found the sunglasses that I love the most, I want to wear them until I am 80 and fabulous, in all colours! Did you also know that it was Emilie that introduced me to my go-to hair curling rod? Yep. I ordered it from Amazon US after her advice and have not used any thing else since.  This girl has bundles of knowledge when it comes to beauty and a heart of gold. I think that what I like the most about her is that she is one tough cookie. This isn't her first blog, but most definitely her best blog! Definitely recommended.

You can find her blog here: www.emiliejo.com

// I dag vil jeg tipse dere om en blogger! Hun heter Emilie, og er dansk. Jeg har kjent Emilie i flere år nå og jeg digger denne jenta. Hun har faktisk vært en stor innflytelse på meg når det gjelder mote og skjønnhet. Anbefales!

Black on black on brown

 • 15.10.2015, 08:00


I am wearing poncho from MQ.no/ST CKHOLM herepants from MQ.no/ST CKHOLM here, sunglasses Céline, bag from By Malene birger, shoes from Bianco x Camilla Pihl, watch from Daniel Wellington and bracelet from Hermès

 

Let's talk about Shisheido Ever Bloom

 • 14.10.2015, 08:00


Reklame

The Japanese cosmetic house SHISEIDO launched the fragrance Ever Bloom in October and I have been lucky enough to be able to try it. The perfume was inspired by a black and white photograph of a camellia flower taken in 1940 by Roso Fukuhara - the brother of the founder of SHISEIDO. Ever Bloom fragrance is built from the heritage of the house on the contrast between East and West, and represents universal femininity. The composition is signed by perfumer Aurelien Guichard who wanted to create a natural, airy floral fragrance as a balance between delicacy and power.

Camellia, 1940 Roso Fukuhara Gelatin silver print

Historien om Ever Bloom started tilbake i 1940 da broren til SHISEIDO sin første president, Roso Fukuhara tok et bilde av en Camelia blomst i Paris. Et bilde som 75 år senere ville føre til lanseringen av SHISEIDO sin nye duft. Jeg har vært heldig nok til å få muligheten til å teste Ever Bloom. Duften er ren, delikat og naturlig. Ever Bloom kan beskrives som en feminin og tidløs duft, inspirert av indre skjønnhet. 

- TOP NOTES / AURA AKKORD -

Cyclamen, Lotus & Rose Essence

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt ? etter ca. 10-15 minutter.

- HEART / HJERTE AKKORD -

Orange Blossoms, Gardenia, Musk & Hinokitre

Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.

 

Duften kan kjøpes i VITA Exclusive sin nettbutikk her. Du kan lese mer om SHISEIDO på shiseido.no

Lancôme Mes Incontournables de Parisienne by Caroline de Maigret

 • 13.10.2015, 16:48


Earlier this Autumn french fashion icon and muse Caroline de Maigret launched a limited edition make-up palette with Lancôme and I have been dying to get my hands on it. Inside you can find four eyeshadows in typical Fall colors, one illuminator to brighten up dark areas, three brow powders to structure the eye zone, one rosewood blusher and two expert brushes.

// Tidligere i år lanserte moteikonet Caroline de Maigret en limited edition make-up palett i samarbeid med Lancôme. Paletten inneholder fire øyeskygger i typisk høstfarger, en highlighter, en krem rouge og tre skygger til bryn.

I thought that I would love the eyeshadows in this palette the most, but I really do love every single product! The cream blush is just gorgeous and the highlighter works beautifully. Caroline de Maigret has managed to create a make-up palette that unites all of the beauty essentials of a chic Parisian woman.

// Paletten er den perfekte høstpaletten og jeg elsker virkelig hvert produkt! Krem-rougen er helt fantastisk, og highlighteren fungerer veldig bra. Paletten inneholder alt man trenger for å føle seg like 'chic' som en parisisk kvinne. 

To pull together the look I used Lancôme Miracle Cushion in 04 Biege Miel and Ombre Hypnôse Stylo in 01 on the inner corners of my eyes. On my eyelashes I used Hypnôse Volume-à-Porter mascaraI thought it would be fun to use only Lancôme, and feel extra french!

//På huden brukte jeg Lancôme Miracle Cushion i 04 Biege Miel og Ombre Hypnôse Stylo i 01 på de innerste kantene av øynene. På vippene brukte jeg Hypnôse Volume-à-Porter maskara. Jeg tenkte det var litt gøy å bare bruke produkter fra Lancôme denne gangen, da man nesten ikke trenger flere produkter enn selve paletten. Jeg håper at dere ble inspirert!

You can read more about the palette on VOGUE

Things that I never want to forget

 • 12.10.2015, 10:00


I never want to forget the pitter patter of little feet running into the kitchen, and then silence except for a few muffled giggles. James loves to hide in the pantry. Before his little feet used to stick out of the doors, and now he has learnt to climb in and close the doors from the inside.

He is equally ecstatic each time that he jumps out of the pantry to surprise me. He is such a wonderful little boy.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Review

 • 11.10.2015, 18:00


Do you remember how I wrote that I have been testing Giorgio Armani Luminous Silk foundation? Well, here is the final review! It took a while to make this entry because it  takes some time to really get to know foundations. Some foundations are best applied with fingers while others apply better with a sponge or brushes. Some foundations should only be used on some areas of the face while others should be applied to the whole face.

I find that Giorgio Armani Luminous Silk foundation is best applied with a stipling brush on the whole face. I got my stipling brush here. Duo Fiber Stipling brushes are the best for a flawless finish when applying foundation on your whole face because the two fibers ensure that the brush doesn't pick up too much foundation. You don't want to look like you're wearing a thick layer of foundation, that never looks good!

The reason why I feel that this foundation looks best applied to the whole face is because it looks like a beautiful, luminous, second skin. Instant beautification! According to other reviews the foundation can be easily layered for more coverage, but I think that most foundations looks best as a thin veil on the face. I recommend to use a concealer on areas that need heavier coverage.

******

// Jeg har testet Giorgio Armani Luminous Silk foundation de siste ukene. Det har tatt litt tid til å bli kjent med produktet da foundation kan brukes på så mange forskjellige måter. Noen foundations ser best ut på hele ansiktet, mens andre er best egnet "problemområder" som under øynene, på haken og rundt nesen. Jeg har kommet til konklusjonen at Giorgio Armani Luminous Silk foundation ser best ut på hele ansiktet, helst lagt med en "Stipling" børste. Dette er fordi produktet legges som et tynt, luminøst lag på huden. Det blir veldig vakkert!

As I wrote in the ealier entry, It took some trial and error before I found my perfect shade. I started with shade Nr. 6, which was way too dark for my skin. I then purchased shade Nr. 5.5 which looked beautiful with a summer tan although it was still a bit too golden for me. In the end I bought shade Nr. 5, which seemed a little too light for my skin in the store, but it blended perfectly into my face when I got home.

******

// En utfordring jeg hadde ift til Giorgio Armani Luminous Silk foundation var valg av riktig farge. Jeg begynte med Nr. 6, som var alt for mørk, og så kjøpte jeg Nr. 5.5 som jeg heller ikke var helt fornøyd med. Til slutt fant jeg ut at Nr. 5 var riktig tone for meg, selv om jeg var veldig usikker i butikken, da jeg følte at den var alt for lys for meg. Heldigvis fungerer Nr. 5 veldig bra på meg. Dette ble rett og slett litt dyrt å finne ut av!

When I have the  time I  blend both shades together for the areas on my skin that can be a little darker, such as my forehead and my cheekbones. Most days I just apply shade Nr. 5. The simplest method is oftentimes the best!

******

//Når jeg har ekstra tid tid til å sminke meg så hender det at jeg mikser Nr. 5 og Nr. 5.5. Dette bruker jeg på de områdene på ansiktet som er litt mørkere (på pannen, nesen og kinnbeina). Jeg er mest glad i å bare bruke Nr. 5. Det enkle er ofte det beste.

I also wrote in the previous entry that this foundation is often used in weddings (see what I did there with the styling of this entry? ;)). The reason for this is because the foundation is long-lasting and looks flawless the whole day. It is so light that you don't even feel it. I have never felt the need to lock it in with the Giorgio Armani Luminous Powder foundation as it literally disappears into my face after application.

Another reason why this foundation is so popular for use in weddings is because it is an incredibly photogenic foundation. This is because it does not contain SPF. This means that you will not get flashback from it when taking pictures with flash. As you all know, I am a sunscreen nazi and usually recommend products with SPF over products without SPF. If you are going to be exposed to the sun all day, please apply SPF before applying this foundation. You can of course choose to not apply SPF if you are getting married, or will be attending an event with lots of flash photography such as a red carpet event.

******

// Jeg har også skrevet i et tidligere innlegg at Giorgio Armani Luminous Silk foundation er et populært valg til bryllup. Dette er fordi den holder lenge. En annen grunn er at den ikke inneholder SPF. Dette betyr at man ikke får en hvit "flashback" i bilder når man tar bilder med blitz. SPF er viktig og jeg anbefaler selvfølgelig å påføre solbeskyttelse før foundation. Spesielt hvis du skal være ute i solen. Noen unntak til dette er hvis du skal gifte deg, eller skal være på et event med masse fotografering med blitz. Da er det lov å legge bort solbeskyttelse for en dag. ;) 

FAKTA

PRODUKT - Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

PRIS - NOK 430,- på Kicks

Kunne du tenkt deg å bruke Luminous Silk Foundation?

My Vichy Favourites

 • 11.10.2015, 08:00


Reklame

A couple of weeks ago I wrote about my experience with Vichy Idealia SKIN SLEEP and today I am going to write about my favourite products from Vichy. There are so many great products to write about, but I thought I would narrow it down to the ones that I really love. First and foremost I have to reiterate how amazing the Idealia SKIN SLEEP cream is. I've even used it during the day when my skin is feeling tired because it re-energizes a tired face. Definitely recommended for those days when you're feeling a little "gray".

// For noen uker siden skrev jeg om mine erfaringer med Vichy Idealia SKIN SLEEP, og i dag har jeg tenkt å skrive litt om mine favorittprodukter fra Vichy. Det er mange fine produkter å skrive om, men i dag skal jeg fokusere på de produktene jeg elsker aller mest. Først å fremst så må jeg bare gjenta hvor mye jeg liker nattkremen Idealia SKIN SLEEP. Jeg bruker den til og med på dagen når jeg føler meg sliten i ansiktet. 

One produkt that has snuck its way into my daily skincare routine is the eye cream Idealia Eyes. The product banishes under-eye circles and helps eyes look less tired. It also brightens up the skin around the eyes. Definitely recommended!

//Et produkt som har sneket seg inn i hudpleie rutinen min er øyekremen Idealia Eyes. Produktet reduserer mørke ringer og tretthetstegn, samt gir lys til områdene rundt øyet. Anbefales.

Those of you that check in on my little blog regularly know that I am obsessed with oils as skin and haircare. Ideal Body Huile is no exception. The body oil leaves a beautiful glow that looks great on arms and legs. Ideal Body Balm is also great for dry winter skin.

//De fleste av mine faste lesere vet at jeg er helt besatt med oljer som hud og hårpleie. Ideal Body Huile tørker fort og etterlater en fin glød. Det er spesielt fint på armer og bein! Ideal Body Balm er også bra til tørr vinterhud. 

Otherwise both the One Step Sensitive Skin Cleanser and Beautifying cleansing micellar oil are gentle and work well for even sensitive skin. Remember that it is important to cleanse skin every night if you want beautiful skin! All the creams in the world won't work if you don't have clean skin. Last but not least, I love to spray Vichy Eau Thermale on my face in the middle of the day when my skin needs a bit of a boost. I look a bit ridiculous when I do it in the office, but it feels so good.

//Vichy One Step Sensitive Cleanser og Beautifying cleansing micellar oil fungerer bra på sensitiv hud. Det er viktig å fjerne sminke hver kveld, og disse to produktene gjør jobben. Sist så må jeg nevne Vichy Eau Thermale. Det ser kanskje litt rart ut når jeg sprayer ansiktet på kontoret midt på dagen, men det er så oppfriskende at det er verdt det. 


***KONKURRANSE!***

Du og en venn kan vinne "en god natts søvn". Alt du må gjøre er å registrere deg på Facebook siden til Vichy Norge .

LYKKE TIL! :) <3


 
 

If you want to read PT. I of this entry you can read A good nights sleep in a jar here

Keeping it classic

 • 10.10.2015, 19:40


I am wearing camel coat and white shirt from Morris Lady/Teko Trading, jeans from Never denim, bracelet from Hermès, watch from Daniel Wellington and a vintage bag.

I wrote that I would share different ways to style this classic camel coat, so here is one of my favourite classic outfits. A white shirt and jeans can never go wrong.

//Her er et av mine favorittmåter å style kamelkåpen på: med en klassisk hvit skjorte. Det slår jo aldri feil!

NLY ONE by Annette Haga PARTY

 • 09.10.2015, 10:58


Party Time!

STYLISTA GJENGEN

Annette <3

About last night! Yesterday I celebrated Annette's new party collection with Nelly and I had too much fun! She had a dangerously yummy Nestea welcome drink, tapas from Delicatessen and it was just an intimate good time in an apartment in Barcode. The best part about the party was the photobooth. Holy moley, I felt like a Kardashian, and I was loving every second of it!

I går feiret vi Annette sin partykolleksjon i samarbeid med Nelly og det var så gøy! Festen var en intim samling med godfolk i en amazing leilighet på Barcode. Og de hadde en PHOTOBOOTH! For dere som følger meg på Snap (ingridho_lm) så har dere kanskje sett at det virkelig ikke er lett å posere ved siden av en som er så sjukt vakker som Annette. The struggle is real!!! Jeg følte meg som en Kardashian, bare ikke fin. Her er de bildene av meg som ble OK. Jeg orker rett og slett ikke at de andre skal få leve på internett for en evighet. Derfor er Snap så genialt! <3 Psst. den sorte kjolen som jeg har på meg i bildene er fra Annette sin kolleksjon. 

Have you seen my kitchen?

 • 06.10.2015, 22:06


Remember how I wrote about my kitchen plans here? Well this is how our kitchen has turned out so far. We wanted it simple and uncluttered. On the other side (where I am standing to take the pictures) there is a fridge-freezer and a big pantry, so we have more than enough space. The kitchen is from Epoq, coffee machine and grinder is from Wilfa, the black flower pot is from HAY and the beautiful chair in the corner is from Varier Furniture (my work). Did I miss anything?

_________________________________________________

Husker dere hvordan jeg skrev om mine kjøkkenplaner for en stund siden? Her er det endelige resultatet! Vi ønsket et enkelt og minimalistisk kjøkken uten overskap. Det er et stort innebygd skap hvor jeg står og tar bilder, så vi har mer enn nok plass. Selve kjøkkenet i sort eik er fra Epoq, kaffetrakteren og kaffekvern er fra Wilfa, blomsterpotten er fra HAY og den nydelige stolen er fra Varier Furniture. Jeg trodde at det var stuen som kom til å bli mitt favorittområde i huset, men det er uten tvil kjøkkenet. Det er så hyggelig å sitte i Kokon club stolen med en kopp te, mens lille James løper rundt, og John kokkelerer.

Urban Decay Naked Smoky Palette

 • 06.10.2015, 08:00


I have just gotten my hands on the new Naked Smokey palette and I am in love! My favourite tones are the ones on the "neutral" ends of the palette, for everyday use. The palette comes with instructions on how to go all in smoky as well. I can't wait to share a tutorial!

#etfintvindu

 • 05.10.2015, 20:26


Reklame

My living room windows, and a contest for my lovely readers based in Norway:

Vis oss et fint vindu og vinn en herlig avslappende tur til det japanskinspirerte spahotellet Yasuragi i Stockholm. Mer info finner dere på min Instagram

Interior Sunday

 • 04.10.2015, 13:42


The leaves outside our home are turning golden, and I can watch the lights dancing around inside of our home for hours.

Flashback

 • 03.10.2015, 21:27


Sometimes its nice for me to look back into the archives and remind myself of nice outfit combinations. My walk-in is taking longer than I expected to get into order... so my things are kind of all over the place still. Cannot wait to get things into a system!

// I dag har jeg tatt en liten dykk i outfit-arkivet for å finne antrekks-inspirasjon. Walk-in skapet tar lengre enn forventet å komme i orden. Jeg gleder meg til å få alt i system. 

 

A dream of a camel coat

 • 02.10.2015, 08:00


Here I am (looking a little flustered) wearing a camel coat from Morris Lady/Teko Trading, top from Pierre Robert, jeans from Never Denim, bag from Leowulff and shoes from Bianco

I can't wait to share different ways to style this dreamy camel coat! It looks amazing just casually open like it is in the pictures, but I have a few ideas of how I want to style it to change the look completely. The more that I gravitate towards staples like this, the more that my outfits just seem to make sense.

// Jeg gleder meg til å dele flere måter som man kan style denne drømmen av en kåpe på! Det er nesten umulig å ikke føle seg vel i den. Den kan lett styles både opp og ned, og jeg vet at jeg kommer til å få glede av den i mange år fremover. Virkelig kjærlighet ved første blikk.

Todays Deets

 • 01.10.2015, 18:20


Hiya! Just some details from today. Full outfit soon! xx

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits