ingrid holm

Beauty News: Giorgio Armani launches ARMANI PRIMA

 • 28.09.2016, 23:20
SKINCARE FOR PEOPLE WHO WEAR MAKE-UP
 

Høstens hotteste hudpleielansering kommer fra Giorgia Armani Beauty. Armani Prima er en komplett hudpleieserie som forbedrer hudkvalitet, gir glans og bevarer make-up. Serien består av 6 innovative produkter for ansikt, lepper og øyne. Enkle og effektive hudpleieprodukter som fremmer en varig makeup resultater med en strålende glød.

_________________________________

Autumns hottest skincare launch is ARMANI PRIMA.  The line promises to improve skin quality and enhance make-up. My favourite product? Armani Prima Day Long Skin Perfector - it leaves you glowing all day long.

YOU CAN READ MORE ENTRIES ABOUT BEAUTY HERE

Changes

 • 25.09.2016, 22:11 

FILMSTJERNE-KÅPEN

Favorittfargen er grønn og favorittplagget når det blir kaldt er den klassiske kåpen. Forelskelse ved første blikk, med andre ord.

_________________________________

MY FAVOURITE COLOR ON MY FAVOURITE CLOTHING ITEM. I'm a sucker for coats. Especially ones that make me feel like I'm in a classic movie. I'll be wearing this one a whole lot this season. 

Coat from Lindex, bag from SAINT LAURENT and shoes from Filippa K

Afternoon Tea at Grand Hotel Oslo

 • 24.09.2016, 19:23


TEA, SCONES AND CHAMPAGNE

Min svigermor er på besøk denne helgen og jeg ønsket å gjøre noe ekstra hyggelig med henne. Etter litt research falt valget på Afternoon Tea på Grand Hotel. Afternoon Tea er en stor tradisjon i Storbrittania og ettersom min svigermor Mary er Skotsk så følte jeg at det passet bra. Afternoon Tea serveres etter tradisjon med et treetasjes fat fylt med markoner og søte bakverk laget av Grand sine konditorer. Cucumber sandwiches og varme scones med clotted cream hører også med. 

Det var utrolig koselig og anbefales på det varmeste - spesielt nå i høst og vinter sesongen. Timene gikk mens vi snakket, observerte folk og nøt omgivelsene.

Du kan lese mer om Afternoon Tea på Grand Hotel her

_________________________________

This is a great tip for those of you that are planning to visit Oslo. On the main shopping street in Oslo called Karl Johans Gate stands the historical Grand Hotel. It is here that Ibsen and other important cultural and historical figures sat and observed passersby. Every Saturday and Sunday Grand Hotel Oslo serves Afternoon Tea in the beautiful Palmen Restaurant. They serve the traditional three-tiered plate with an assortment of bite-sized cakes, freshly baked scones with clotted cream, macaroons, and cucumber sandwiches with tea. You can also choose to nip on champagne with your Afternoon Tea if you are feeling extra glamorous. The restaurant is just beautiful and ideally placed smack in the center of Oslo. If you need to burn some calories from the cakes and champagne away I recommend a promenade: The Royal Castle and the Castle Park are just a few minutes walk away. 

You can read more about Afternoon Tea at Grand Hotel Oslo here

Closet clean-up

 • 23.09.2016, 19:49


Nå er det endelig på tide å pakke ned sommergarderoben

Endelig kom høstværet, og det er helt greit. Planen for helgen er å dra ut høstkåpene fra loftet og pakke ned sommergarderoben. Jeg liker å gå gjennom plaggene som jeg har hengende i walk-in skapet for å ha litt oversikt over hva jeg kan bruke i antrekk fremover. Det redder meg fra kleskriser og overflødig rot. Litt effort gjør en stor forskjell. 

_________________________________

IT'S FINALLY TIME TO PACK DOWN MY SUMMER CLOTHES. Autumn is finally here, and I'm pretty happy about it! I'm going to spend some time organising my walk-in this weekend just to get a good idea of what clothes I actually have hanging in there at the moment. Actually knowing what I have helps me put together outfits better. Obvious but true. 

POWERWOMAN

 • 23.09.2016, 08:33


Det er synd at en sterk og direkte kvinne ofte blir oppfattet som vanskelig. Det er synd at vi kvinner er så mye flinkere til å rakke ned på andre kvinner enn å hjelpe hverandre opp. Jeg må innrømme at jeg ikke har mange nære venninner. Jeg har aldri passet inn i jentegrupper. For å være helt ærlig så er jentegrupper noe av det skumleste jeg kan tenke meg. Jeg er helt sikkert skadet fra mobbing i ungdomstiden, for det finnes utrolig mange bra kvinner der ute som også klarer seg i en flokk, eller Girl Squad - kall det hva du vil. Jeg har heller aldri vært flink til å være den arketypiske perfekte kvinnen. Jeg er flinkere til å spise enn å lage god mat, hater husarbeid og er ikke veldig flink til å uttrykke følelser. Selv om jeg har masse av dem. Hvorfor skal "perfekte" kvinner være så flinke på så kjipe ting? Og hvorfor er det sett ned på å være oppfattet som feminin, eller enda verre: en feminist - i jobbsammenheng? Jeg mener at kvinner må oppførere seg mest mulig som menn for å komme seg videre i karrieren. Er det likestilling? Barne- og likestillingsminister Solveig Horne vedkjenner at "Etter flere tiår med likestillingspolitikk, har vi fortsatt utfordringer. Kvinner og menn har i dag like rettigheter, men fortsatt ulike muligheter."  (db.noSannheten er at vi lever i et samfunn med dypt forankret sosiale normer som absolutt ikke bidrar til likestilling mellom menn og kvinner. Hva gjør man med dette? Når kan POWERWOMEN bare være WOMEN? Jeg er langt unna en løsning, men jeg er også klar over at jeg er en av de heldige. 

Side2 har nettopp lansert sin nyeste utgave av S2 - med POWERWOMAN som tema. Masse inspirerende lesestoff! I denne utgaven deler jeg historien bak mitt powerplagg, samt hvordan du kan oppnå sterke, markerte øyne med våtliner. 

Les S2 her

Beauty News: YSL Vinyl Cream

 • 19.09.2016, 19:47
YSL lanserer VINYL CREAM

Denne måneden lanserer YSL Beauty produktet Vinyl Cream - en blanding mellom en høyglans leppegloss og en pleiende leppestift. Produktet gir høy dekning og er komfortabel nok til å bruke hele dagen/natten lang. 

Den vinyl-aktige leppekremen er perfekt til den kommende festsesongen.

Vinyl Cream gir meg 80-talls assosiasjoner på en bra måte - her skal man leke seg med sminken!

_________________________________

BEAUTY NEWS: This September YSL Beauty launches VINYL CREAM in Norway - a perfect high gloss lip cream. The product gives excellent coverage and is also super comfortable to wear. VINYL CREAM is not gooey or heavy on the lips like other super glossy lip products, and should last all day/ or all night. This lip products gives me clear references to 80's make-up, and I LOVE IT! Mattes seem to be on their way out - it is time to play around with make-up and shine. 

Er Vinyl Cream fra YSL noe for deg?

_________________________________

Om du vil lese litt mer on BEAUTY kan du finne tidligere innlegg her

Hallway Deets

 • 18.09.2016, 14:29


Her er noen bilder fra inngangen, skitne speil og alt.

Det er få ting jeg liker mer enn å fikse huset, og det er fortsatt mye som gjøres her i heimen. Lucky me! Jeg har begynt å forstå folk som liker å pusse opp hele tiden - for jeg har blitt en av dem. Vi har brukt helgen til å blant annet se på baderomsinnredning og fliser, for vi skal endelig begynne å bygge et helt nytt bad nede. Det kommer til å bli så sjukt fint, selv om jeg skulle ønske at vi ikke hadde så dyr smak. Vi klarer liksom ikke å gjøre kompromisser. Mitt største ønske er at vi kommer til å like badet like mye om 10 år, og ikke angre på at vi valgte løsninger som er halvveis. Dette betyr ikke at vi skal gå for luksusinnredning, men at hele inntrykket er helhetlig. Badet skal reflektere hvordan vi har valgt å pusse opp resten av huset. Jeg har en stor tro på at det å velge kvalitet og klassiske løsninger er verdt det til slutt. 

_________________________________

SOME IMAGES FROM THE ENTRANCE, DIRTY MIRRORS AND ALL. I am never going to grow tired of renovating the house, and there is still loads to do. LUCKY ME! Here are some detail pictures from our entrance. Next step is building a whole new bathroom downstairs. Marble floors and classic french tiles are on their way into my home.

White pendant lamp Bell, standing table lamp Snowball and copper wall lamp Butterfly. All from Norwegian brand Northern Lighting. Planterholder Kubus by Lassen.

New in

 • 16.09.2016, 17:08
En ny bomberjakke og styggpene gullsko. Jeg er kjempefornøyd!

(affiliate)

Life lately

 • 16.09.2016, 10:58


 
 
 
 
 

 
Finværet bare fortsetter. ♥
 
Det har vært en spennende sensommer, og det blir en kort og deilig høst. Jeg ble påminnet i går at det kun er 14 mandager til jul. Det er en rar tanke. Det har vært en hektisk September måned, men jeg har bestemt meg for at ting skal være roligere fra nå av. Jeg skal prøve å tå gåturer i lunsjpausen mens det fortsatt er relativt varmt ute, og være ute i hagen mens vi fortsatt har mulighet til det. Flere deilige solskinnsdager betyr mye jobb for John, som er fotograf. Han er avhenging av gode lysforhold og solskinn når han tar bilder i naturlig lys. Det er både bra og litt kjipt samtidig, for han jobber lange dager. Må innrømme at jeg gleder meg til at ting skal roe seg. Det har jeg vel skrevet for en stund? :) Jeg bruker mye tid på denne lille bloggen til å småklage, men sannheten er at jeg har det utrolig godt akkurat nå. Været har vært upåklagelig, jeg gleder meg til nye og spennende utfordringer med min nye jobb og jeg får mye glede ut av James og den lille familien min. Vi i Norge har det bra. Det er bare å lese nyhetene for en ordentlig reality check - det er mange i verden som kunne hatt det mye bedre akkurat nå. Vi er heldige vi. 

_________________________________

AND THE WONDERFUL WEATHER JUST CONTINUES. The warmest autumn ever has kept John busy with loads of photo work, but I'm not going to complain. I'm pretty content lately. I hope that you too are having a wonderful BER-season so far. SeptemBER has been amazing!

outfits Holly & Whyte / Lindex, bag A.P.C, shoes Nelly & Nike on James

Bedroom Blog

 • 12.09.2016, 17:13


PEEK INTO MY BEDROOM

Det er lenge siden jeg har lagt ut interiørbilder på bloggen, så her kommer et ordentlig bildedryss fra soverommet. I dette innlegget og i dette innlegget kan du se hvordan det så ut før vi begynte å pusse opp. Fint, men datert. Vi vurderte å male rommet en lun og mørk farge, men vi bestemte oss for vegger i matt hvit til slutt. Huset kler å være lyst og luftig. Rommet har en liten balkong, et arbeidsbord og en gigantisk seng. Soverommet har på mange måter vært en ettertanke, og det minst gjennomtenkte rommet som vi har pusset opp. Vi har valgt møbler som har en funksjon for oss: en stor kommode for klær som ikke passer i de innebygde skapene, en seng som er så stor at det nesten ikke er mulig å ta bilde av den, og et arbeidsbord i marmor til når vi har hjemmekontor. På veggen rett foran sengen har vi hengt opp en flatscreen. Litt harry, men sjukt digg. Vi tilbringer mye kvalitetstid sammen i soverommet som en familie, så det var viktig at det var nok plass for alle tre i sengen - og masse gode puter til ryggen. Her ser vi på filmer, Youtube og leser bøker. 

_________________________________

IT HAS BEEN A LONG TIME SINCE I'VE DONE AN INTERIOR ENTRY ON THE BLOG, SO HERE ARE SOME PICTURE OF THE BEDROOM. I never intended for the bedroom to be completely styled, so it really isn't. It just houses some of my favourite things. My favourite office chair, a flatscreen TV on the wall for watching movies in bed and a massive dresser for clothes. They seem to be spilling out of every closet in my home. My bed is massive - and I love it. The whole family can hang out on it to watch Youtube, read books and spend quality time together.

Du kan se flere bilder fra mitt hjem her

Saturday in Oslo

 • 10.09.2016, 23:26


INGRID TIPSER: HVERDAGSKJOLEN

Jeg ELSKER denne hverdagskjolen i jersey stoff, og jeg ELSKER at jeg fortsatt kan gå rundt i kjole og med bare bein i midten av September. Men kjolen ja - komfortabel og veldig fin.

Du finner den her (affiliate)

_________________________________

dress Boohoo, bag Saint Laurent, watch Daniel Wellington

Still a city girl

 • 09.09.2016, 21:28


Hus, hage og katt - men alltid en byjente innerst inne. ​Jeg er så glad for at jeg jobber midt i sentrum, og er samtidig overlykkelig hver gang jeg kommer hjem til det lille huset midt på Nesoddtangen.  

_________________________________

House, garden and a kitty cat - but still a city girl at heart. 

jacket ACNE, skirt & blouse HALLHUBER, bag By Malene Birger

Jeg har fått ny jobb

 • 08.09.2016, 21:37
HAVE YOU GUESSED WHERE I WILL BE WORKING?

 Jeg har lagt igjen noen hints her og der på sosiale medier og bloggen, og nå er det på tide å annonsere det på ordentlig: jeg skal begynne som Content Manager for Synsam fra 1. Oktober. Det blir mye briller fra meg fremover. 

Jeg håper dere følger med, for jeg tror dette kan bli veldig morsomt!

_________________________________

From October I am starting a new job as Content Manager for SYNSAM. To say that I am excited is an understatement. Briller fra Dior/Synsam

Form & Funksjon

 • 06.09.2016, 10:43


Annonse

MASKULINE VIBBER

Et av årets største trender har vært at plagg skal ha både form og funskjon. Klærene man bærer skal ikke lenge kun se bra ut, de skal føle bra ut også. Nåtidens supermodeller som Gigi Hadid bruker sportstøy i streetsyle, og stilikoner som Miranda Kerr styler feminine antrekk med flate herresko. Kåper har maskuline preg og motesilhuettene er sterke. Det er en fin tid for motebransjen.

Begynnelsen av 2000-tallet kjennetegnes med oransje partyprinsesser som Paris Hilton & co - i tiaraer, åletrange festkjoler og skummelt høye heler. Dagens trender viser en sterk motstand til dette. Aldri har det vær så komfortabelt å være stilful. Det aller beste med den tiden vi lever i nå er forsvinnelsen av it-veska, demokratiseringen av mote, og det at verdier som 'personlig stil' overvinner luksusmerkejaget som ble skapt i begynnelsen av streetstyle-fenomenet. Folk vil ikke se overdådige ut, de vil bare se velkledde ut.

GUMMISÅLER OG KLASSISK STIL

Ingen av oss orker å bruke sko som er vonde på føttene lenger. Det har rett og slett blitt ufasjonabelt å lide for mote. B&CO har lansert en stilful kollekskjon med klassiske sko som jeg digger. Begge skoene som jeg nå eier fra kolleksjonen har vært en drøm å gå i - fra første gåtur. Gummisålene og god kvalitet sørger for at jeg definitivt kommer til å bruke skoene om og om igjen. Jeg synes dett er viktig å poengtere, for jeg kan ikke telle hvor mange ubrukelige sko som jeg har kjøpt som jeg ikke klarer å gå i. For en waste.

Og skoene ser bra ut også. Skoene kan styles med blomstrete kjoler, minimalistiske plagg og passer perfekt til jobb-garderoben. Jeg gleder meg aller mest til å bruke dem med slitte Levi's som er høye i livet og rullet opp rundt ankelen.

Se hele kolleksjonen her

Those Scandinavians Filters

 • 04.09.2016, 19:58


Ingrid tipser: duse, minimalistiske bilder.

Et lite tips til dere som liker bloggete, duse bilder: en helt fantastisk norsk interiørblogg som heter ONLYDECOLOVE har laget 'Actions' til Photoshop som gir den fine, minimalistiske effekten mange Skandinaviske blogger anvender. Du kan lese mer om dette på bloggen hennes her. Hvis du ikke vet hvordan man bruker Actions på Photoshop er det bare å søke for instrukser på Google/Youtube.

_________________________________

Here's a little tip to those of you that want to have that beautiful, minimal lighting in photos that are so prevalent in Scandinavian blogs: Norwegian interior blogger ONLYDECOLOVE  has made a set of Actions for Photoshop that will help you achieve that Scandinavian, minimalist effect. You can read about them here. If you're not so sure how to use Actions there are tons of tutorials on Youtube.

Metalliske Detaljer

 • 03.09.2016, 19:48

GÅ FOR METALLISKE DETALJER I HØST

Jeg har alltid likt gulldetaljer på skinnvesker, og i høst skal jeg dra det litt lengre ved å style mine antrekk med iøynefallende elementer som disse solbrillene fra Dior. Jeg har tenkt å anskaffe et enkelt midjebelte i gull, metalliske sko og en bomberjakke i sateng i høst. Det høres kanskje ikke så veldig klassisk ut, men jeg har gått litt lei mine klassiske kåper og andre typisk mørke høstplagg. Lekre metalliske elementer gjør antrekk mer lekne og kommmer til å sørge for å lysne opp ellers mørke høstdager.

_________________________________

This autumn season I am going to go a little crazy and inject more metallic details into my wardrobe. I am planning to purchase a simple metallic waist-belt, metallic shoes and a satin bomber this fall. This might not sound like my usual classic style but I'm a little bit tired of my typically darker coats and knits this coming season. Beautiful metallic details will light up my otherwise dark wardrobe. The trick is to choose items that don't look gaudy. Hopefully I will manage this without breaking the bank. 

Sunglasses Dior /Synsam, t-shirt H&M, jacket eBay, jeans Bik Bok, bag vintage, & lipstick Violate URBAN DECAY VICE

HAPPY FRIDAY!

 • 02.09.2016, 16:26


ENDELIG HÆLJ!

Som jeg gleder meg. I dag har jeg bare en plan, og det er å finne på noe gøy over helgen. I kveld skal det søkes på nettet. I just wanna have fun!

_________________________________

Sunglasses CÉLINE, shirt Morris Lady, jacket Selected Femme, jeans Bik Bok, shoes Roots, & lipstick Spiderweb URBAN DECAY VICE

Mine favorittbilder fra Juli & August

 • 01.09.2016, 20:17


Nå er det to hele måneder siden jeg har laget et oppsummerings-innlegg og det er fordi jeg regner Juli måned som en feriemåned - til og med på denne bloggen. Det er viktig å ta seg litt fri en gang i blant, og jeg har tillat meg selv til å oppdatere denne bloggen kun når jeg har følt for det.

Innmari mye har skjedd de siste månedene. 

Mitt mest leste innlegg

Mitt mest leste innlegg i Juli & August handlet om det at jeg gjorde noen omprioriteringer i livet. Dette har endret flere ting i hverdagen min, som for eksempel det at jeg har sluttet å blogge så hyppig. Jeg har en fulltidsjobb, en blogg og er mamma. Selv om jeg taklet helt fint å gjøre alt dette 110% så begynte jeg liksom å miste retning. Utviklinger skjer når du gir deg selv tid til å finne ut av hva du egentlig vil. Du kan lese hele innlegget her. 

Mitt favorittantrekk 

Mitt favorittantrekk de siste to månedene er HELT KLART dette antrekket. Jeg har lett etter en slik kjole lenge, så når jeg endelig fant den bestemte jeg meg for å bestille to. Den første kjolen er i størrelse UK 8 og den andre er i UK 10. Forskjellen er utrolig liten, men jeg er en smule mer komfortabel i UK 10. Du kan se flere bilder av antrekket her. 

Mitt beste familiebilde

I slutten av Juli fikk vi en ny familiemedlem: katten Imelda. James har blitt ekstremt glad i henne nå - han forter seg hjem fra barnehagen for å sjekke på henne. Bilder av Imelda finner du i dette innlegget og i dette innlegget

Min flatlay favoritt

I begynnelsen av sommerferien tok jeg dette bildet, som jeg elsker, for jeg får sommerfølelsen i meg bare av å se på det. Duften av kokosnøtt, solkrem og bronsepudder - det er god stemning det. Mine siste skjønnhets-relaterte innlegg finner du under kategorien BEAUTY

Mitt beste interiør bilde.

Det var så sykt digg å komme hjem etter sommerferien. Spesielt siden jeg hadde funnet dette teppet i en bruktbutikk i Søgne. Hele dette innlegget kan du lese her.

Mitt beste beauty bilde

Det har vært veldig få beauty innlegg de siste to månedene, og det må jeg bare beklage. Bak bloggkulissene har jeg tatt litt tid til å eksperimentere utenfor min komfortsone og prøve nye produkter, så det kommer MASSE beauty innlegg snart. En STOR endring for meg har også vært at jeg har farget håret mørkt igjen. Jeg liker det veldig godt! Hele innlegget kan du lese her.

Mitt beste feriebilde

Et superfint bilde fra en minnerik ferie sammen med svigers. Hele innlegget kan du lese her.

_________________________________

Here are some of my favourite pictures and blog entries from the past couple of months. So much has changed!

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits