ingrid holm

RED LIPS, BLUE SHADES

 • 31.08.2016, 21:48


Her kommer et lite hint til hvor jeg skal jobbe fra 1. Oktober. Klarer du å gjette?

Solbriller CÉLINE, skjorte Morris Lady, jakke Selected Femme, leppestift Spiderweb URBAN DECAY VICE

 

_________________________________

Here is a little hint to where I am going to start working from the 1st of October. Can you guess?

Cool Kids

 • 30.08.2016, 21:45


Teller dette som et gjesteinnlegg? Her er noen bilder av James i et antrekk jeg plukket ut for han på Lindex. Det var -25% på hele butikken i dag, så jeg måtte jo bare ta en liten tur innom. Jeansen som han har på seg er myke og gode, med mye stretch. Det er viktig med komfort når det gjelder barneklær.

Jeg kommer til å legge ut flere bilder på Instagram storyen min, så følg gjerne med!

_________________________________

Hi there! Here are some pictures of James in an cool little outfit by Lindex. The jeans are in a stretch material and they're nice and soft. That's really important to me, because kids should feel comfortable in their clothes at all times. 

I am going to put out more pictures on my Instagram story in a bit. Enjoy!

Hotel life

 • 25.08.2016, 18:03
Akkurat nå befinner jeg meg i et hotell i den svenske skjærgården utenfor Stockholm. Med meg har jeg pakket Lancôme Grandiôse Extreme maskara, Urban Decay Vice leppestiften min i rødfargen 'Spiderwebs'. Giorgio Armani Nourishing Glow enhancer for å bekjempe tørr flytur-hud og Lancôme Cushion Blush Subtil. LOVE.

_________________________________

Hi from Stockholm! Here are a few of the beauty items that I packed for the trip.

Late summer outfit

 • 24.08.2016, 23:06


Hei fra en regnværsdag i vakre Oslo. Jeg har egentlig ikke tid til å skrive noe som helst da jeg skal reise til Stockholm tidlig i morgen, men jeg ville bare fort legge ut noe for å vise a bloggen er i tankene mine. Dagene flyr forbi i høy tempo, og jeg legger meg godt og sliten. Dere hører mer fra meg snart. :*  -Ingrid

THIRTY

 • 20.08.2016, 18:30
HAPPY BIRTHDAY TO ME!

Jeg er snart på vei ut døren for å spise middag med min kjære, men jeg ville bare hilse for å si at dagen har vært utrolig koselig. 

xx, Ingrid

PS: Kjolen min finner dere her (adlink)

_________________________________

I'm on my way out of the door to eat dinner with John, but I just wanted to drop by to say that my day has been amazing so far. 

You can find my dress here (adlink)

Copenhagen

 • 19.08.2016, 20:32


Invitert av Urban Decay


På onsdag var jeg på inspirasjonstur i København i regi av Urban Decay.

Urban Decay fyller 20 år i år, og har lansert Vice Kiss - en kolleksjon med 100 forskjellige leppestifter. Kolleksjonen kommer i 6 forskjellige varianter: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer og Sheer Shimmer. Her er det altså noe til alle. Dere som følger meg på Instagram fikk med live-oppdateringer på Instagram Story'en min. Følg meg gjerne der for et mer personlig innblikk i min hverdag via story feeden min.  


I dette bildet har jeg på leppestiften Backtalk, som er en Comfort Matte Variant av Vice Kiss kolleksjonen

Urban Decay kommer med flere lanseringer til høsten, som jeg kommer til å skrive om her på bloggen. Gled dere!

_________________________________

Here are some pictures from my daytrip to Copenhagen with Urban Decay. They have their 20 year anniversary this year and have launched a new collection of 100 lipsticks called VICE KISS. The lipsticks come in 6 different finishes: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer and Sheer Shimmer. I am wearing Backtalk (Comfort Matte) in the Instagram picture.

Please follow me on Instagram for a more personal peek into my life via Instagram Stories. 

Snapshots fra Øya

 • 16.08.2016, 19:35


Invitert av RootsTusen takk til Roots for en fantastisk dag i solen. ♥

Interior Snapshots

 • 15.08.2016, 21:44
Det er fortsatt stille fra meg her på bloggen, mest fordi jeg tenker nye tanker og finner ut av nye rutiner. Jeg har lyst til å gjøre noe skikkelig fint med denne bloggen her, men jeg er ikke helt sikker på hva det er ennå. Så jeg søker litt inspirasjon, tar den tiden jeg trenger, og finner ut av hva det er som jeg egentlig vil. 

_________________________________

It's quiet on the blog lately, but that's just because I am figuring out how I want to develop this little corner of the internet. I want to do great things with this blog, I just don't know exactly what they are yet. At the moment I'm searching around for inspiration and figuring things out. 

I can't feel my face when I'm with you

 • 12.08.2016, 13:32 

BUT I LOVE IT.

I går ble jeg spurt om jeg har Botox i ansiktet. Jeg tuller ikke engang. Jeg ble litt smigret, og litt forfjamset. Nei, jeg har ikke Botox i trynet. Hemmeligheten er SPF på ansiktet året rundt og kanskje det at jeg har brukt YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE fra Lancôme i det siste. Serumet glatter ut fine linjer og gjør porer nærmest usynlige. Legg et tynt lag på ansiktet og halsen før du påfører hudkrem. Effekten er at man ser frisk og våken ut, selv når man føler seg sliten. Anbefales virkelig hvis du leter etter en serum nå som høstkulden kommer. 

... og jeg tullet bare i tittelen. Selvfølgelig kan man føle ansiktet med dette serumet på. Lover! ;)

_________________________________

Yesterday someone asked me if I have Botox in my face. Ha! I was flattered and bewildered at the same time. Nope, no Botox in this face. Just extra melatonin from my mama, religious use of SPF all year long and maybe the fact that I have been using YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE from Lancôme the past few weeks. The serum should be applied under your regular face cream and promises to plump fine lines and minimise pores. For that Botox effect where you can still feel your face. ;)

My little secret

 • 09.08.2016, 20:18

Ja da, det har vært stille fra meg. Jeg vet det. Det er fordi det har skjedd noe veldig fint utenfor denne bloggen. Jeg skal bytte jobb. Det føles litt for tidlig til å skrive noe mer om det, utenom at jeg gleder meg, og at jobben handler om å skape innhold på nett. Jeg kommer selvfølgelig til å savne det flinke teamet som jeg jobber med nå.

PS: Kjolen er fra Hallhuber. Jeg oppdaget merket når de sendte meg på en pressetur til butikken deres i Trondheim og jeg har hatt øynene åpen for dem siden. Her i Oslo området har de en butikk på Storo Storsenter og jeg anbefaler virkelig at dere tar turen ned. Jeg er på utkikk etter noen nye jobbantrekk siden jeg skal bytte jobb, og Hallhuber er helt klart på listen.  

_________________________________

I am well aware that it has been quiet from me this week. Luckily it is because something really nice has happened: I am changing jobs. It feels a little bit too early to write much about it, except that I am excited! The job is of course about content - online. My little passion. I am of course going to miss the talented team that I have worked with for the past three years, but this feels right. 

PS: My dress is from Hallhuber. I am so glad that I 'discovered' this brand when they sent my on a press trip to their store in Trondheim.  Instant fan!

The next step

 • 02.08.2016, 22:37
Sommeren har vært magisk og dagene lange. Jeg har brukt mye tid ute i naturen og jeg har tenkt mye over hva jeg egentlig ønsker for meg selv videre. Jeg har funnet favorittstranden 8 minutter fra huset, jeg har lest bøker og jeg har gått turer i skogen. Jeg har hatt mye tid til å reflektere om jobb, karriere og denne bloggen. Dagene har hatt en fin balanse som jeg har manglet for alt for lenge. Jeg leste i en artikkel for noen uker siden at det viktigste elementet for personlig suksess er fokus. Jeg tror at det samme gjelder en blogg. Jeg har blogget på mange forskjellige måter gjennom årene. Jeg har blogget for a være kreativ, jeg har blogget kommersielt, og jeg har blogget for å få mest mulig trafikk. Jeg har testet forskjellige samarbeidspartnere, jeg har laget videoer på Youtube og jeg har skrevet i dagbokformat. Jeg har testet det meste. De fleste som jobber med blogg vet at man får mest mulig trafikk på bloggen hvis man oppdaterer 1-2 dager daglig. Mye trafikk på bloggen betyr annonsepenger og topplisteplasseringer. Flere klarer å tjene gode penger på dette - noen blir nettkjendiser. Sannheten er at alle disse timene til å tenke ute i naturen har fått meg til å mislykke den norske formelen for bloggsuksess. Bloggen mister både kvalitet og fokus. Det er bare nå at annonsører og mediebransjen har begynt å forstå at høy trafikk ikke er en sikker indikator for suksess. 

Problemet er at slik blogging vanner ut substans og troverdighet i blogginnhold.

Det er ikke sånn jeg ønsker å blogge. De store internasjonale bloggerene jobber litt annerledes. Det er flere store internasjonale bloggere som ikke legger ut innlegg hver eneste dag. Når de legger ut innhold er det gjennomtenkt og av høy kvalitet. Jeg finner at jeg kommer tilbake igjen og igjen fordi innleggene fortsetter å inspirere lenge etter at de har blitt lagt ut. Det er denne type blogg jeg ønsker å utvikle fra nå av. Bonusen er at jeg får mer tid til å utvikle Ingrid utenfor bloggen. Det er viktig for meg. Turene i skogen og timene på stranden har åpnet øynene til en litt finere måte å leve på enn å være en slave for besøkstall. 

HER ER NOEN BLOGGER SOM JEG LIKER GODT FOR TIDEN

MISSJONES.COM - Jeg er halvt filipinsk og hun er halvt filipinsk. Det jeg liker aller best med bloggen hennes er de vakre, kreative innleggene som hun produserer. Hun har samarbeidet med merker som Gucci, Louis Vuitton og Net-a-Porter.

SAZAN.ME - en ordentlig sweetheart. Jeg elsker at bloggen hennes er personlig, og at hun ikke prøver for hardt. Hun har blitt litt av en kjendis i USA, med mange engasjerte fans.

4THANDBLEEKER.COM - Alexandra Spencer har ikke lagt ut et innlegg siden Juni 2015 og jeg kommer fortsatt tilbake for bildeinspirasjon. Hun leverer bloggarbeid av høy kvalitet, med mye personlighet. Det er ikke rart at Alexandra har samarbeidet med merker som Chanel. Du finner henne også på Instagram.

VIKTORIAREIER.COM Her i Norge er det en blogger som jeg føler har holdt et ekstrem høyt nivå på blogginnleggene hennes, selv om hun ikke oppdaterte hele tiden: Viktoria Reier. Bildene og bloggen hennes har inspirert meg uten ende. Bloggen er dessverre ikke 'live' nå, men noen av bildene hennes lever fortsatt på hennes Instagram konto


 

Det er synd at slike blogger ikke oppnår suksess i lille Norge. Mote og mediebransjen her har blitt litt av en joke. Hvor er de gode bloggene som skal erstatte den døende magasinbransjen? Noen profilerte bloggere som jeg har håp på: Darja Barannik på motefronten, Eirin Kristiansen for livsstil, og sikkert hundrevis av blogger skrevet av unge men sjukt flinke tenåringer som jeg ikke vet om ennå. Fra nå av ønsker jeg å vente på de fine stundene. Jeg vil bruke god tid på innleggene mine og skape noe ekstra fint. Det var en tid jeg skrev at godt innhold trumfer alt annet, og det er det jeg skal komme tilbake til. 

LITT OM MIN BLOGGBAKGRUNN

Jeg har hatt en blog siden jeg var 17 år gammel. I august blir jeg 30. Nesten 13 år med blogginnlegg og innhold på sosiale medier. Jeg begynte på Xanga, har blogget en lengre periode under Blogspot, jeg har eksperimentert med flere blogger på Wordpress og jeg har også blogget for nettportalene Modette (Nyheter24.se) Flingly (en tidlig bloggsatsning fra Aller media), Stylista.no (Bonnier Media) og nå Side2 (Nettavisen). Det er ikke rart at jeg jobber med markedsføring og kommunikasjon på nett.

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits