ingrid holm

Crazy cat lady

 • 28.07.2016, 11:53
Møt Imelda. :) Vi fikk henne i hus for tre dager siden. Jeg glemte hvor mye jobb det egentlig er med en ny kattunge. Vi har jobbet med å få henne til å føle seg trygg, spesielt med James som elsker å hyle og løpe rundt. Ellers har hun liksom vennet seg til ett rom av gangen. Først så ville hun bare gjemme seg under trappen i vaskerommet. Dagen etter var hun bare i stuen og kjøkkenet. I dag har hun funnet ut at hun liker seg best i andre etasje. Der skinner solen gjennom vinduene om morgenen. Det er også betydelig mer stille i andre etasje enn det er i stuen. Jeg gleder meg til å introdusere henne til hovedsoverommet når vi er ferdig med å pusse det opp. Der har hun en balkong og mye plass til å boltre seg i, langt unna fra bråkebøtten James. Etter noen uker skal vi slippe henne ut i hagen, da hun selvfølgelig skal være utekatt. Akkurat nå er hun så liten at vi ikke tørr å slippe henne ut før vi vet at hun har blitt vant til oss og kommer tilbake for mat og kos. 

_________________________________

Introducing our new family member: Imelda. We got her three days ago, and we're teaching her to get used to living with a rambunctious two year old. She has been acquainting herself to one area of the house at a time. When she first moved in she only wanted to hide under the stairs, and the day after she only stayed in the living room and kitchen. Now she only wants to be upstairs where it is calm. Upstairs the sun shines through the windows during the mornings and James the terror is far away. The goal is to let her go outside into the garden once we feel that she is used to James and wants to come back inside for food and cuddles.  

Back to Black

 • 27.07.2016, 09:46


Til dere som lurer: jeg farget håret mørkt selv. Jeg har farget håret mørkere siden jeg var 13 år gammel og har funnet ut at jeg liker å gjøre det selv aller best. Det sliter mindre på håret, og håret blir akkurat som jeg vil ha det. Her er en Youtube video som jeg lagde i 2013 som forklarer prosessen. Videoen har rukket å få over 40,000 visninger. Shit! :D Denne gangen brukte jeg totalt 4(!) esker med Garner Olia 4.0 Dark Brown. Håret er veldig skadet fra blekingen og har ikke absorbert fargen helt perfekt i alle områder av håret, men sånn er det. Jeg er fortsatt superfornøyd med resultatet. 

PS: Her er en video laget av beautybloggeren Carli Bybel hvor hun forklarer hvordan hun farger håret selv. :)

_________________________________

For those of you wondering: I still color my hair myself. I colored my hair darker for the first time when I was 13 years old and I was hooked! Here is a Youtube video that I made in 2013 that explains the process. This time I had to use 4(!) boxes of Garnier Olia 4.0 Dark Brown to get to the color that I have now. 

PS: Here is a great video by beauty blogger Carli Bybel where she explains how she colors her own hair. 

New Hair

 • 26.07.2016, 13:09
Hei jenter! Jeg skulle egentlig legge ut et langt innlegg om hvordan jeg gikk fra blond til mørk... men dagene går, og jeg har ikke fått det til ennå. Derfor byr jeg på en liten teaser med min nye hårfarge. Vi er nesten ferdig med å pusse opp hovedsoverommet nå, og så har vi adoptert en liten kattunge. Det er det som tar opp tiden min nå. Sykt koselig, men det tar tid!

_________________________________

Hi there! I was going to make a mega entry about how I went from blonde to dark hair.. but the days keep passing me by and I haven't been able to do it yet. I hope these snapshots of my hair will do for now. We just adopted a kitten and we're almost finished renovating the master bedroom so I have my hands full at the moment. Really cosy... but life is busy. 

Sunday Inspiration

 • 24.07.2016, 16:52


Her er hodet mitt akkurat nå. Kan du se hva jeg tenker på?

_________________________________

Here is where my head is at right now. Have you figured out what I am thinking about?

Favoritt skoene mine

 • 24.07.2016, 09:07
Tenkte jeg skulle vise dere et bilde av favorittskoene mine! De er fra Sapatos Premium, og jeg har lengtet etter dem lenge før de ble en del av garderoben min. Skoene er fine til både kjoler og jobbantrekk. Jeg bruker dem altså nesten hver dag!

Bruktbutikk skatter og livet

 • 22.07.2016, 11:33
To av tingene som jeg fant i bruktbutikkene på Sørlandet var den lille gullbollen og den andre bollen som er malt grønn på innsiden. Begge kostet 10 kr hver. Syltetøyglasset med kobberlokk bestilte jeg fra Rainy Sunday for flere år siden. Det er så viktig å poengtere at det ikke er behov for å bruke tusenvis av kroner på årets interiørtrender. Bruk heller litt tid på Pinterest og stol på din egen smak. Hva er det som du liker? Inspirasjon finner du helt gratis på nettet, og da gjelder det bare å holde øynene åpne. Følg med på Facebook grupper som annonserer loppemarkeder i nærheten av deg og gjør litt research for å finne bruktbutikkene i ditt nærområde. Mange er hobbysamlere. Jeg liker å samle vakre skatter som jeg finner for en billig penge. Jeg har til og med fått mitt eget skap for skattene mine

HER FINNER JEG INSPIRASJON TIL MITT HJEM

Bloggen til redaktør i ELLE Decoration Live Brekke. Jeg ble kjent med Live når hun jobbet i motemagasinet ELLE, men begynte å følge henne på ordentlig når hun ble redaktør i Elle Decoration. Hun inspirerer meg på mange måter. De beste bildene på bloggen er fra hennes hjem. Skroll litt nedover i bloggen for goodies.

Instagram profilen til Miriam Brenne Karlsen, som også har jobbet i ELLE Decoration sammen med Live. Hun er nå journalist i Bo Bedre. Jeg elsker måten hun leker med farger og lys. Vegger i mintgrønn, speil, og planter over alt. Hun giftet seg i en dusrosa brudekjole og så føkings amazing ut. 

Instagram profilen til Hilde Mork - her får du skandinavisk sjarm og Norgesporno på høyt nivå. Hvis jeg skulle forklare til folk fra andre land hvorfor jeg elsker Norge så hadde jeg bare presentert dem denne profilen. Profilen er uhøytydelig og vakker. Her får du alt: interiørbilder, blomsterbuketter og katter. Hadde jeg en dag droppet min mer og mer dvalende interesse for designermerker og ting med luksuspreg så hadde jeg ønsket å blogge slik som Hilde Mørk tar bilder. 

Jeg har startet en Pinterest side kun dedikert til bloggen min.

Jeg håper at dere liker den! :) Følg meg gjerne

_________________________________

Two of the things that I purchased from thrift stores in the South of Norway (Sørlandet) was the little gold bowl and the rustic bowl painted green on the inside. I purchased the mason jar vase from Rainy Sunday eons ago. It is so important for me to write that it is in no way necessary to splash out lots of cash on this years interior trends. Instead trust your own instincts and follow flea markets in your area. Do some research on Pinterest for decorating inspiration and take a look at the thrift stores in your area. A lot of people are collectors. My dad collects cat figurines. I just like to collect beautiful things that I find on the cheap. My little beautiful bargains. I even have my own display cabinet for them.

Here are some places that I find inspiration for my home:

The blog of ELLE Decoration Editor Live Brekke

The Instagram profile of Miriam Brenne Karlsen

The Instagram profile of Hilde Mork

PS: I've started a Pinterest page for my blog photos. I hope you like it!

London kjolen

 • 21.07.2016, 09:33


Denne kjolen er like fin foran som den er bak. Jeg forelsket meg i vintage-aktige  "tea dresses" de årene jeg bodde i London, og denne utgaven er simpelthen perfekt. Den er så fin at jeg vurderer å kjøpe en til, i en størrelse opp. Akkurat denne kjolen er i størrelse 8, og den sitter som et skudd. Det er fint, men noen ganger så liker jeg å puste. Kjolen kostet meg cirka 200 kr inkludert frakt, så det er ikke den største kostnaden når jeg elsker kjolen så mye som jeg gjør. Kate Moss brukte slike kjoler mye i Pete Doherty fasen hennes, med sorte strømpebukser når det ble kaldt. Det er noe med vintage inspirerte plagg som jeg elsker. De er både tidløse og gir et fint film-aktig uttrykk. Perfekt for en som meg, som liker å leke med det visuelle. 

Et fint lite tips når du styler en slik kjole: drop feminine sko som stroppesandaler og stiletthæler. Det blir for jålete. Velg heller herreinspirerte sko eller tøffe sorte boots. 

 -Inneholder affiliate lenker -

Kjolen finner du her (*husk å sjekke øverst hjørne til venstre for rabattkoder, og at tollgrense til Norge er 350 kr. Frakt er alltid 80kr når bestillingen er under 400kr!), skoene er fra Sapatos her (på salg -50%), solbrillene er fra Lindex, armbåndet er fra Dyrberg/Kern og vesken er fra Mulberry.

_________________________________

This dress gives both good back and good front. I fell in love with vintage-y tea dresses when I lived in London, and this one is everything that I wanted and more. I was on a constant search for a dress exactly like this back in the days - I finally found it years and tears later. 

A great tip for when you style an ultra-feminine dress like this: balance the outfit out with masculine shoes, or tougher black boots.

A family affair

 • 20.07.2016, 23:31
Her er en liten sneak peek fra dagens antrekk. Selv om det ser ut som det bare er meg som lufter meg rundt Oslo og Nesodden så er mine to sidekicks som regel alltid meg meg når jeg tar bilder til bloggen. Lille James dukker opp på bloggen mye, men John trives best bak kameraet hans. Jeg snapper et bilde av han en gang i blant, men godkjennings-prosessen er tøff. Sannheten er at bloggen ikke hadde fungert hvis den ikke var en del av den lille kjernefamilien vår. Denne fasen som jeg er i nå er altomfattende. Hverdagen hadde ikke gått rundt hvis bloggen ikke var en liten del av familiehverdagen. 

James har på seg basics fra Lindex som John og jeg digger. Plaggene er supermyke og vi kjøpte 3 for prisen av 2. Jeg tror at vi kommer til å kjøpe en hel haug av basics fra Lindex før barnehage starter igjen. Skoene hans er fra Nike. 

Det kommer flere bilder av antrekket mitt i morgen! :)

_________________________________

Here is a little sneak peak from todays outfit. My blog pictures may make it seem like I prance around Oslo and Nesodden on my own, but the truth is that my two sidekicks are never far away from me. James shows up on the blog quite a bit, but John isn't big on having his photo taken. He prefers to stay behind the camera. I snap a picture of him once in a while, but the approval process to publish it on the blog is a hard one. ;) The truth is that this blog wouldn't survive if it wasn't a part of my family life. This is the phase that I am in right now, and it would be close to impossible to separate my blog from something that is so deeply a part of my days. My blog would be pretty empty, because they are with me all of the time. 

James is wearing Lindex and his sneakers are from Nike.

My outfit details will follow tomorrow! :)

Hjem kjære hjem

 • 19.07.2016, 21:56
I LOVE MY NEW OLD CARPET!

Dette teppet var en av de fantastiske tingene som jeg fant i bruktbutikkene på Sørlandet. Teppet ligger ikke helt som det skal akkurat ennå, og jeg har tenkt å kjøpe et nytt stuebord til foran dagsengen - men jeg er så fornøyd at jeg måtte dele noen bilder. Det var deilig å få litt farge og litt luksus i stuen, i forhold til det superminimalistiske teppet som var her før. 

Du kan se flere bilder fra mitt hjem her.

_________________________________

I found this gorgeous carpet in a thrift store in the South of Norway. It hasn't settled perfectly just yet, but I am sure that it will eventually. It is so nice to get som colour and glamour back into our living room. I feel that I have been a little bit too strict with the minimalist and monochromatic theme in our home. Little by little I am adding more worldly elements into our Scandinavian home.

You can see more pictures of my home here

Vakre Søgne

 • 16.07.2016, 22:04


Hei igjen fra vakre Søgne! Jeg er bare innom bloggen for å legge ut et lite bildedryss fra i går. Jeg må innrømme at jeg har begynt å savne å være hjemme nå. Jeg vil sove i den store sengen min, pusle i hagen og pynte stuen med alle de fine tingene som jeg har funnet i bruktbutikkene her nede. Jeg har fått masse tid til å tenke de siste dagene, og det er helt fantastisk. Nå vil jeg bare hjem og iverksette. 

_________________________________

Bluse fra Bik Bok, kjole fra Odd Molly

Dagens detaljer

 • 14.07.2016, 22:40
Det har regnet i bøtter og spann i dag. Jeg har brukt dagen i bruktbutikkene rundt Kristiansand. Prisene i bruktbutikkene har gått opp betydelig i år, men jeg har fortsatt funnet en del skatter med forsvarlige priser. Jeg har lyst til å endre på interiøret hjemme. Jeg har klart å miste kaffe på det lyseste teppet i stuen. Teppet må derfor byttes ut, eller flyttes til et sted hvor flekken ikke synes. Teppet kan dessverre ikke renses. Jeg er fortsatt ikke den største fan av hundrevis av farger og mønstermix, men jeg savner hvordan jeg innredet før: med klassiske vintage-detaljer mikset inn i interiøret. Dette har jeg tenkt å komme litt tilbake til. 

SLIK SER DET UT HJEMME HOS MEG

Minner for Livet

 • 13.07.2016, 20:36
James fikk endelig møte sin store helt: Kaptein Sabeltann.

Jeg måtte faktisk tørke bort noen tårer mens vi satt på skuten til Kaptein Sabeltann og sang sangen hans. Jeg ble så rørt, for James var helt henrykt. Det er så morsomt, for han tøffer seg hver gang har tar på sjørøverkostymen. I dag fikk han løpe rundt Kaptein Sabeltanns verden, hilse på pirater og på toppen av det se dyrene i Dyreparken. For en dag. 

Blue jeans and a leather jacket

 • 12.07.2016, 23:17

HOLD DEG TIL KLASSIKERNE

Hei fra Kristiansand by! Endelig et antrekksinnlegg. Det er litt lettere å kle seg når man pakker med seg klassikerne. I dag har jeg drømt meg bort til tanken om å kjøpe en klassisk leilighet her i Kristiansand. Vi bor så landlig på Nesodden, med hage og gangavstand til stranden. Derfor hadde det vært gøy med en leilighet her på Sørlandet. Jeg hadde innredet hele leiligheten med funn fra de fantastiske bruktbutikkene her. Det hadde vært noe det.

PS: Pokémon GO. Hva er det?! Er dette noe jeg burde være opptatt av?? Alle tegn peker mot hell to the yes

_________________________________

Inneholder affiliate lenker

Topp fra Zara, jeans her (størrelse 8), skinnjakke Selected Femme, sko Nelly (utsolgt) og solbriller Bik Bok

Danmark del 3

 • 11.07.2016, 22:24
EN TIME I AALBORG

I dag har vi reist fra Danmark til Sørlandet. Vi tok en liten time i Aalborg for å lade el-bilen og strekke på beina, og fikk kun tatt to bilder før det skyet til. Det er ikke alltid lett å ta bilder til bloggen når vi reiser rundt - spesielt når det er dårlig vær - men jeg prøver mitt beste. Fra nå av skal dagene gå i roligere tempo. 

_________________________________

På James: genser H&M, bukse Lindex (samme settet som han bruker i innlegget under) På meg: kjole Hallhuber, sko Nelly. Jeg lover å vise mer av kjolen snart!

Danmark del 2

 • 10.07.2016, 22:42 

Hei igjen fra Danmark! I dag har det regnet i hele dag, men vi har kost os for det. I morgen tar vi en liten svipptur innom Aalborg før vi reiser videre til Sørlandet. Der blir vi for en god stund. Vi skal til Dyreparken, Kaptein Sabeltanns Verden, samt utforske alle de fine områdene rundt Søgne, Kristiansand og Mandal. På Sørlandet får jeg litt bedre internet også! Jeg lover masse fine bilder. 

Danmark del 1

 • 09.07.2016, 23:33
Hei fra Danmark! Vi bor i et feriehus på Rønbjerg med familien til John. Det er kjempekos! Nettet her går utrolig sakte, men jeg har vært helt bestemt på å legge ut noen bilder fra de siste to dagene. Det kommer flere bilder i morgen! Stor klem fra oss 

VACATION!

 • 07.07.2016, 16:44
Nå har endelig ting begynt å falle på plass - og i morgen starter sommerferien!

Her er noen av tingene som jeg pakker i kofferten.

SHIT POMMES FRITES

 • 05.07.2016, 23:42
Shit pommes frites! Det var ikke meningen å la bloggen stå helt stille, men det er mildt sagt kaotiske tilstander før sommerferien. I morgen må jeg pakke bilen klar, selv om vi skal reise på fredag - I KNOW RIGHT - hva skjer med småbarnsfamilielivet. Alt må planlegges til den minste detalj, ellers rakner alt. John jobber hele torsdagen, fra morgen til kveld, så alt må pakkes klart dagen før. Og så har jeg liksom ikke lyst til å ha min siste dag på jobb før sommerferien godt vitende at jeg egentlig må jobbe noen dager til. Good luck hvisker jeg til meg selv allerede nå. 

Ønsk meg lykke til da, folkens! Jeg trenger det! Skrives snart!

Med utsikt til Oslo

 • 03.07.2016, 22:44


LOVE WHERE YOU'RE AT

I dag har John, James og jeg vært på to av Nesoddens strender. Været har vært skiftende mellom sommerregn og sol, så vi pakket både regnponchoer og badetøy. James koser seg ute uansett. Vi har plukket blomster, spist is, badet og lett etter Kaptein Sabeltann på seilbåtene som har kjørt forbi. Noe av det fineste med Nesodden er at man sitter i vakker natur og ser på Oslo som utsikt. John, som er fra Søgne foretrekker å se ut mot det store hav, men jeg synes at det er betryggende å se ut mot storbyen Oslo. Det er fint med kontraster.

PS: Jeg har endelig skaffet meg en voksen-kini! Jeg orket rett og slett ikke å gå rundt og føle meg uvel i en bikini som ikke passet akkurat. Det var en gang i tiden jeg kunne kjøpe hvilken som helst bikini. Nå trenger jeg en som holder alt på plass, ikke faller av mens jeg løper rundt etter James og er helt riktig størrelse. Jeg fant min hos CHANGE lingerie på Bogstadveien - i storbyen på den andre siden av fjorden. :)

_________________________________

Bikini fra CHANGE

Vær snill mot deg selv

 • 03.07.2016, 10:39
I LIKE TO PARTY, AND BY PARTY I MEAN TAKE NAPS

Her er måter jeg har vært litt snillere mot meg selv de siste ukene: 1. Jeg har tatt tiden til å bestille time hos tannlegen. Det høres så lite ut, men jeg har ikke prioritert en tur til tannlegen for litt for lenge, selv om jeg har brukt masse tid til å bekymre over at jeg ikke har gjort det. Heldigvis var alt bra. Det er så utrolig viktig å ta vare på egen helse. 2. Jeg har stolt på magefølelsen mer enn noen gang. 3. Jeg har begynt å lese bøker igjen. Det er lite som gjør meg lykkeligere 4. Jeg har utfordret meg selv til å lære nye ting. I det siste har jeg prøvd å tegne på et tegnebrett. Tegning har blitt en fin måte å koble av på. 5. I går gjorde jeg noe som jeg ikke har gjort siden James var spedbarn: jeg tok en lang nap mens han sov midt på dagen. Så utrolig digg! Jeg sovnet til regnvær og våknet til solskinn. 

_________________________________

Playsuit fra BikBok her, belte her (affiliate)

Leselørdag

 • 02.07.2016, 20:42
LIFE IS BETTER ON SATURDAYS

Det første jeg gjorde når jeg fikk feriepenger var å bestille masse bøker og e-bøker til Kindle'n på Amazon. Jeg elsker å lese. How to be a Parisian og Love x Style x Life boken til Garance Dore passet best til print. Aller mest så liker jeg å lese om kunst. Jeg har fortsatt fire arbeidsdager før jeg reiser på familieferie til Danmark, men jeg har feriefølelsen i meg allerede. Snart, dere. Jeg bare håper at alle de fine pakkene jeg bestilte kommer før vi reiser bort. Jeg krysser fingrene. 

FRIDAY

 • 01.07.2016, 08:12


 

FRIDAY, MY SECOND FAVORITE F-WORD

Jeg tok litt tid til å øve på å tegne på tegnebrett i går kveld også. Denne gangen brukte jeg et bilde av fine Benedicthe som utganspunkt. Jeg er egentlig på ingen måte klar til å dele disse bildene, da jeg fortsatt prøver å finne tegnestilen min, men bloggen skriker etter innhold. Snart er det ferie, og da har jeg masse tid til bloggen. I dag har jeg bare lyst til å hilse og si GOD FREDAG! 

Klem, Ingrid

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits