ingrid holm

Mine favorittbilder fra Juni

 • 30.06.2016, 19:17


I morgen starter Juli måned, og det betyr at jeg kan skrive mitt favorittinnlegg for hver måned: min oppsummering av mine beste bilder fra måneden som gikk. Mitt mest leste innlegg

Mitt mest leste innlegg denne måneden er en outfit post. Det er lenge siden! Jeg elsker dette antrekket, og brukte denne kjolen senest i dag. Se flere bilder av dette antrekket her. 

Mitt favorittantrekk 

I juni fikk jeg dilla på blomsterprint. Dette antrekket likte jeg aller best, mest fordi det er så komfortabelt med playsuit! Les innlegget herMitt beste familiebilde

I sommer har vi planer om å pusse opp hovedsoverommet. Det gjør meg ekstra glad i dette bildet. Snart kommer rommet til å se helt forskjellig ut. Minner ♥♥♥ Min flatlay favoritt

Jeg elsker fortsatt flatlays, og denne her med nye produker fra Lancôme liker jeg aller best denne måneden. Polaroiden er tatt av John, og er tatt av havet i Søgne hvor han kommer fra. Les hele innlegget her. Mitt beste interiør bilde.

Jeg, som mange andre, elsker peoner. Se bildene her.Mitt beste beauty bilde

Hva kan jeg si. Flytende liner får meg til å føle meg som en filmstjerne. Les hele innlegget her. 

Bruk en time hver dag på å lære

 • 29.06.2016, 23:36


CREATE SOMETHING EVERY DAY, EVEN IF IT SUCKS.

Skriver småbarnsmoren som har en fulltidsjobb og en blogg ved siden av. 

Jeg burde egentlig ikke legge dette ut, da jeg er litt av en perfeksjonist, men det har vært stille fra meg i noen dager nå, og jeg vil at dere skal vite at det fortsatt skjer mye her, bak bloggen. Bildet er min aller første 'illustrasjon', hvis jeg kan kalle det for det. Jeg har lenge sett opp til Garance Doré og har ønsket å lære å lage illustrasjoner lik hennes i flere år nå. Kladden øverst ble laget på en halvtime, med mye grøssing og banning. Jeg har fortsatt mye å lære, og jeg må sakte men sikkert bli venner med Wacom brettet som jeg brukte, men jeg har i hvert fall startet! Nå er det bare å forbedre teknikken. Jeg håper å en dag bli flink på dette her. Jeg har jo egentlig ikke tid til å lære noe som helst, men alle de tingene som jeg har lært meg selv gjennom årene - blant annet Photoshop, foto, det å skrive tekster og alt jeg har gjort med innholdsproduksjon på nett har vært store fordeler for meg i forhold til jobb. Derfor pusher jeg på. Snart har jeg fire uker med ferie. Kanskje det blir litt tid til tegnebrettet da?

Piknik i Parken

 • 26.06.2016, 09:25


Invitert av BikBok


Her er noen bilder fra Piknik i Parken i går! Et minnerikt øyeblikk for meg var Kings of Convenience konserten. Det transporterte meg tilbake til noen år tilbake da jeg var student i London, og var en helt annen versjon av meg selv. Mye har skjedd siden den tid, men musikken gir meg fortsatt den samme deilige følelsen i magen min. Du vet når du står nærme nok scenen i en konsert til å tro at de som opptrer kan se akkurat deg, selv om du egentlig bare er et lita blurry ansikt i en sjø av tusenvis av ansikter? Tror du at artister opplever det samme når de ser på en konsert med musikere som de selv beundrer? Det er en helt spesiell magi disse musikerne har, som får oss til å føle oss spesielle blant et hav av andre mennesker. De beste musikere, kunstnere, skribenter klarer alle å treffe oss på en måte, og forteller oss en historie som rører noe i oss.

Den type anerkjennelse er noe helt annet, og noe mye mer meningsfullt enn det dagens sosiale medie-stjerner oppnår, selv om de også har en enorm rekkevidde som kan måles i hundretusener av fans, sidevisninger og likes. Til syvende og sist er disse sosiale medie kometene på en måte glorifiserte katalogmodeller i en ny-digitalisert verden. Det er ytterst få som gir et vedvarende inntrykk med selfies, dagens antrekk og sminketips. Litt selvinnsikt må man ha. Sånn har det blitt med fast fashion, og konsumenters ønske til å få tak i det nyeste og kuleste . Jeg er selvfølgelig en del av dette, men på min egen måte. Jeg prøver alltid å kjøpe (og fronte) de tingene som jeg vet at jeg kommer til å ha glede av i skapet mitt lenge - uansett om de kommer fra et designmerke, eller er vennligere mot lommeboken. Dette gir plaggene jeg fronter en verdi som jeg kan stå for. Det kommer jeg alltid til å gjøre.

Jeg håper at dere likte bildene fra festivalen! Jeg koste meg maks, og fikk endelig tid til å samle tankene mine. Det er en luksus for tiden.

_________________________________

antrekket er en gave fra BikBok / Never Denim

(Tusen takk for en helt fantastisk dag!)

Hair tutorial coming up!

 • 24.06.2016, 21:51


Jeg har endelig funnet ut av hvordan man styler rufsete og boheminspirert sommerhår og jeg E.L.S.K.E.R det! Jeg tok noen bilder til en tutorial for noen dager siden, men er ikke helt fornøyd med dem, så jeg har tenkt å ta noen nye bilder over helgen. Her er produktet som jeg brukte: en rettetang fra GHD som er inspirert av Azorene.

Jobbantrekk fra dag til kveld

 • 21.06.2016, 23:07
FRA KONTORET TIL COCKTAILS

Det er flere som har etterspurt innlegg med jobbantrekk, og jeg må innrømme at jeg har vært litt treig med det, da det har vært litt vanskelig å dra meg selv ut av sommerferie-modusen. Jeg har bare tittet på bilder av strender, kjoler og blomster for inspirasjon i det siste, og det vises tydelig i de seneste innleggene mine. I morgen kommer første runde med skattepenger, og alle i jobb får feriepenger rundt juni/juli måned så det er slettes ikke dumt med et innlegg om jobbantrekk akkurat nå. Nå har dere faktisk mulighet til å investere i noen fine plagg til jobb, og er dere heldige så finner dere plaggene på salg! Temaet til dette innlegget er hvordan man kan kle seg fra kontoret til cocktails med en god basegarderobe. 

Det er få jobber som krever at man møter opp i blazerjakke hver eneste dag og det er bare fint det. Vi har en avslappet jobbkultur i Norge, men det betyr ikke at man ikke skal bry seg. Måten man presenterer seg på reflekterer kvaliteter i din personlighet. Kommer du til jobb og ser sloppy ut, kan du oppfattes som sloppy i ditt arbeid. Er du kledd sukkersøt kan det være vanskelig å bli tatt seriøst, dessverre. Dette synes jeg er utrolig synd. Kvinner burde kunne kle seg akkurat som de vil på en arbeidsplass uten at det har noe å si om hvordan de oppfattes, men realiteten er at signaler man sender ut og stereotype oppfatninger av kjønn er så dypt etset i jobbsammenheng at det er vanskelig å unngå fordommer. Jeg har selv slitt med dette gjennom årene, mest med folk som møter meg utenfor mine normale jobbsituasjoner. Den beste måten å håndtere det på er rett og slett å utnytte fordommene litt, uten å la dem styre deg helt. Det skal være gøy å kle seg til jobb!KONTOR ANTREKK

I antrekket øverst har jeg på meg min favorittbukse fra Epilogue by Eva Emanuelsen. De er kuttet på en spesiell måte over ankelen og er høye i livet. Kåpen er fra Henrik Vibskov og ble kjøpt på salg for mange år siden. Kåpen er uten tvil et av mine beste kjøp, da den er lett nok til å bruke hele dagen. Ellers har jeg alltid t-skjorter i gode kvaliteter og nøytrale farger. Det viktigste er at de ikke skal være gjennomsiktige. Jeg bruker alltid vesker som har plass nok til min laptop og alt som jeg trenger i en jobbdag. Mindre vesker han virke useriøse. Sorte dressbukser, kåper og enkle t-skjorter har alle blitt baseplagg i min jobbgarderobe. Det å ha flere slike plagg gjør det enkelt for meg å kle meg til jobb hver dag.

_________________________________

Bukse Epilogue by Eva Emanulsen her, topp Samsøe & Samsøe, sko Vagabond, veske Givenchy, solbriller Céline, klokke Cluse og armbånd Dyrberg/Kern

 
DRINKS MED JENTENE

Fikk dere med dere artikkelen som påsto at kvinner som kler seg utfordrende på jobb virker mer intelligente? Sannheten er nok mer nyansert, men det er absolutt ingenting feil med å fremheve dine kvinnelige sider gjennom et antrekk. Jeg bruker som regel aldri en matchende blazerjakke og buksesett på jobb, da det er stramt og litt kleint, men jeg elsker matchende sets til formelle middager og after-work treff. Er jeg ute med mine venninner for drinks, for eksempel, kan jeg godt finne på å kle meg opp litt ekstra. 

I dette antrekket har jeg brukt  den samme buksen fra Epilogue by Eva Emanuelsen, og har valgt å bruke den med en matchende blazerjakke. Rød leppestift, en vakker body og pumps kompletterer antrekket.

_________________________________

Jakke og bukse fra Epilogue by Eva Emanuelsen, sko Christian Louboutin

Blomsterprint

 • 21.06.2016, 09:29
F L O R A L S

Blomster i hagen, blomster i vaser, blomster på hjernen - og på alle kjolene mine! Et fint lite tips til dere som vil løfte et antrekk til noe helt spesielt: sjekk bruktbutikker for vintage belter. Beltet i bildet kjøpte jeg brukt på eBay for noen år siden, og jeg sjekker alltid bruktbutikkene på sørlandet for gamle skatter. Jeg har begynt å finne sommerstilen min nå. Det blir romantiske kjoler, blomsterprint og gulldetaljer for alle penga. Har du merket, eller?! :)

Her er to vesker som jeg fant i bruktbutikker på sørlandet: denne, og denne. Veskene er superfine til både minimalistiske antrekk for å tilføye litt tekstur, eller til feminine antrekk inspirert av Audrey Hepburn. Litt voksent, men veldig fint. 

_________________________________

Playsuit/kjole utsolgt, belte vintage, armbånd Dyrberg/Kern

Det beste jeg vet

 • 20.06.2016, 22:53


vanilje fløteis + jordbær + blåbær

Det finnes vel ingen bedre dessert enn dette om sommeren? Desserten er superenkel å forberede, og den smaker så himla godt. Bare en lite påminnelse hvis dere trenger litt inspirasjon på matfronten. ♥

En vakker klisjé

 • 20.06.2016, 13:58


P E O N E R

 Man finner utallige bilder av denne vakre blomsten i Instagram kontoer, Tumblr sider og blogger. Det er bare i år at jeg fant ut at det er mulig å dyrke peoner i norske hager. Mamma har hatt peoner i hagen i alle år, men jeg har selvfølgelig ikke lagt merke til det før nå. Jeg har plutselig fått en litt større interesse for blomster nå som jeg har min egen hage. Det beste med disse delikate, papirlignende blomstene er at de er stauder. Stauder er et samlebegrep på planter som kommer år etter år. Jeg tror at jeg er litt for sent ute i sommer, men neste sommer har jeg planer om vakre peoner i solrike blomsterbed i den lille hagen min. Vi får se om jeg rekker å få dem på plass i hagen i sommer! Det hadde være noe, det. 

Søndagsportretter

 • 19.06.2016, 23:30


Søndag kl. 21:00 

"Kan du ta noen bilder av meg til bloggen?"Jeg har fått flere spørsmål om neglelakken min de siste uken. Den er fra den nye Essie Gel Couture linjen, og er helt magisk! Jeg har på fargen take me to thread i bildene, og det kommer jeg helt sikkert til å gjøre for resten av sommeren. Lakken varer lenge, og den skal vare opp til 12 dager hvis du påfører topcoaten annenhver dag. Jeg glemmer alltid å fornye topcoaten, men den varer fortsatt lenge for det! 
Beauty hacks

 • 17.06.2016, 23:41De fleste jenter har noen triks som gjør en helt ok sminkedag til en fantastisk sminkedag. Jeg har en hel haug.

Her noen produkter som utfører ren sminkemagi:1. Rimmel Scandaleyes 005 Nude 2. Sleek Highlighting Palette Precious Metals 3. Bare Minerals Multi-tasking concealer Summer Bisque & Bare Minerals Max Coverage Concealer Brush 4. Jane Iredale Pure Pressed Eye Shadow Peach Sherbet


Rimmel Scandaleyes i 005 Nude er vannfast, varer hele dagen, og gir et våkent blikk. Jeg bestiller akkurat denne på eBay siden jeg ikke finner den i Norge, og den er så bra! Du finner en god alternativ fra IsaDora.

Sleek Highlighting Palette Precious Metals er ganske ny i sminkepungen, og paletten fungerer bra i øyekroken for et våkent blikk. Jeg kjøpte akkurat denne paletten for å gi dere en litt mer tilgjengelig versjon av denne paletten, men må innrømme at den andre fortsatt er favoritten. Jeg bruker dette vidunderproduktet hver eneste gang jeg sminker meg. Bare Minerals Multi-tasking Concealer i Summer Bisque fungerer som en highlighter og lyser opp hele ansiktet. Jeg legger produktet under øynene med en Max Coverage Concealer brush, og bruker Bare Minerals sin "swirl, tap and buff" metode. Den fungerer også som en "setting powder" på concealer og foundation som er lagt under øynene. Jeg hadde seriøst hatt problemer hvis Bare Minerals sluttet å produsere dette produktet. Jeg er totalt avhengig!

Jane Iredale Pure Pressed Eye Shadow Peach Sherbet er en øyeskygge som fungerer PERFEKT som en highlighter. Den gir masse glans, og er så vakker på huden. Prøv det! Du kommer ikke til å angre. 

Følg meg på Instagram

 • 16.06.2016, 19:57Når jeg ikke er på bloggen så finner du meg på Instagram. Jeg blir bare mer og mer oppslukt denne lille appen. Kanskje fordi det er sommer og jeg ikke orker å sitte inne på laptopen? Jeg har funnet flere nye og inspirerende kontoer som jeg har begynt å følge. Jeg kommer til å dele dem med dere her snart!

Dere finner meg under navnet @ingridholm

PS: Det kommer en spennende konkurranse på Insta'en min snart. Følg med da vel! 

En helt vanlig ukedag i Juni

 • 15.06.2016, 13:07


Dagen starter med en kaffekopp. Jeg gjør James klar til barnehagen. Pappa setter han i bilsetet og kjører avgårde. Jeg løper til bussen. Jeg får en lykkefølelse i magen når jeg går av ferga på Aker Brygge. Timene på kontoret går fort. Det er mye som må gjøres. Mailer besvares, kampanjer lanseres, og plutselig så sitter jeg på ferga igjen. Ser på seilbåtene og havet. Tilbake på Nesodden løper James rundt uten sko. Ut og inn, opp og ned. Middag spises i hagen. Vi nyter hver eneste dråpe med solskinn. Vi spiser is med bær til dessert, igjen. Pappa må se på nyhetene. James er dekket i sand fra barnehagen og må bades. Jeg starter vannet og finner frem et håndkle. Han gjesper mens han sitter i vannet. Jeg gjesper. Vi må legge oss! Vi pusser tennene og kryper opp i sengen. Jeg spør han om dagen hans. James har lekt med Odin og spist sand, sier han. Han sovner fort i dag. Jeg sniker meg ut av soverommet for å sjekke mailene mine en siste gang, før jeg rydder kjøkkenet. Pappa vil ha te. Det får han. Øyelokkene blir tunge. Jeg går opp og legger meg på ordentlig. Det har vært en helt fantastisk, helt vanlig ukedag i Juni. 

Marker midjen

 • 13.06.2016, 13:24
Dette beltet må være sommerens kupp, for jeg fikk det til halv pris. Den er elastisk og gjør alle kjoler som ikke passer "akkurat" - til plutselig perfekte antrekk. Det å markere midjen gjør underverker. 

Jeg har begynt å glede meg til sommerferien nå. Familietid, grillings i solen og en liten rabagast som skal kose seg på Sørlandets skjærgårder. Jeg gleder meg også til å bli kjent med det nye kameraet mitt. Det kommer et innlegg om det snart!

_________________________________

Inneholder affiliatelenker

Kjole her, belte her (*husk å sjekke øverst hjørne til venstre for rabattkoder, og at tollgrense til Norge er 350 kr. Frakt er alltid 80kr når bestillingen er under 400kr!). Jeg kjøpte kjolen i størrelse 8, og den passer, men den er liiiittt trang. Jeg tror at en størrelse opp blir for stor. 

Gray Gardens

 • 12.06.2016, 22:14
Det er så deilig å ha en ordentlig uteplass nå som det er sommer! 

Jeg er absolutt ingen hage-ekspert, og som med resten av huset har jeg forstått at dette her kommer til å ta tid. Det er en ubrukt terrasse bak huset også, som jeg ønsker å gjøre noe med. Huset blir plutselig mye større når det er varmt, med to uteplasser på hver side av huset. De smarte elektrikerne som fikset stuen i fjor har også gjort det mulig å få strøm på terrassen, så jeg har mulighet til å installere terrassevarmere og lys der, når den tid kommer. 

Hva synes dere? Jeg mener det er en bra start. Jeg har liksom gått gjennom flere leiligheter og gjort flere bomkjøp før jeg fant interiør-stilen min og jeg har ikke den samme erfaringen med hagemøbler. Jeg bare visste at jeg ville ha enkle møbler som var litt moderne, og litt klassiske. Pynten og pottene er en god miks med brukt og nytt. Jeg kommer selvfølgelig til å oppdatere dere med utviklingene i hagen også. Jeg tenker at noen vakre marmor-potter og hvite detaljer a la Mina Milanda på Frogner hadde gjort susen! 

Les Fleurs

 • 10.06.2016, 19:33


Inneholder sponsOg så ble det helg. I forrige helg dro vi til IKEA for å kjøpe hagemøbler, og i morgen skal vi dra til Plantasjen. Spennende saker. Jeg har aldri stylet en hage før, så jeg føler meg ikke helt selvsikker over at det skal se bra ut. Jeg har tenkt å gjøre litt research på Pinterest i kveld, og krysser fingrene for at de blir bra. Jeg tror jeg skal holde meg til en klassisk og litt minimalistisk stil. Vi får se hvordan det blir! Jeg må innrømme at jeg er mest vant til å style blomsterbuketter i vaser, og at jeg noen ganger føler meg litt overveldet med en hel hage som må stelles. De som eide huset før oss var utrolig flinke til å stelle hagen, så det blomstrer og gror over alt. Nå gjelder det bare å ikke ødelegge det vakre som de har skapt! 

___________________________

Solhatt og jakke fra Lindex, blomsterkrans fra Floriss Oslo City, badedrakt gammel, armbånd fra Lindex, Hermès og Dyrberg/Kern

Bilder fra tidenes sommerfest!

 • 09.06.2016, 12:10


Invitert av Lindex

Her kommer et bildedryss fra tidenes sommerfest!

En god sommerfest bør inneholde god mat, solskinn, fine folk  og mye latter. Det er alltid en bonus hvis man har mulighet til å kle seg litt opp også. Denne festen hadde alt det og mer! Festen var rett og slett eventyrlig. 

Motejenta Nathalie

/antrekket er en gave fra LindexFine venninna mi Emilie
Side2 moteredaktør Eline Varmo og Emilie ♥

Jeg satt med den fineste gjengen og vi lo og tullet gjennom hele middagen. Jeg tror jeg tullet litt for mye, for Tine så litt redd ut. Ha ha! Alle hadde på seg plagg fra sommerkolleksjonen til Lindex, og det ga festen et eventyrlig og gjennomført uttrykk. 

Mine favorittbilder fra Mai

 • 08.06.2016, 14:08


Her kommer en ny runde med mine favorittbilder og favorittinnlegg fra måneden som gikk.

Mai har vært en magisk måned med sol, latter og gode minner.

Mitt mest leste innlegg - mitt mest lest innlegg denne måneden er interiør-innlegget hvor jeg viser frem før-og-etter bilder av stuen. Det er så gøy at så mange av dere likte dette innlegget. :) Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Jeg gleder meg til å vise dere resten av huset! Les innlegget her.

 Mitt favorittantrekk - i mai måned samarbeidet jeg med det norske merket Epilogue by Eva Emanuelsen for å vise frem 17. mai antrekk. Min første "ordentlige" jobb etter studiene var i motebransjen. Jeg jobbet som Showroom Manager for et PR-byrå som hadde Epilogue som kunde. Jeg forelsket meg umiddelbart. Det er nå flere år siden, og jeg bruker fortsatt plagg fra den første kolleksjonen som jeg jobbet med. Plaggene ser like fantastiske ut, selv når noen av plaggene kun var showroom samples. Flere av dere har spurt etter innlegg om min jobbstil. Epilogue er uten tvil mitt go-to merke når det gjelder dette. Les innlegget her.

 
Mitt beste familiebilde - bursdagen til James var en av de lykkeligste dagene vi har hatt som familie. James våknet med et stort smil, og sovnet med et stort smil. Bildene fra denne dagen får hjertet til å nesten eksplodere. Les innlegget her.

 


Min flatlay favoritt - alle mine favorittdufter i et bilde! Det blir ikke bedre enn det! Les innlegget her.

 


Min interiør favoritt - i mai måned viste jeg frem forvandlingen i gjesterommet. Les innlegget her.

___________________________________

LES OGSÅ:

Mine favorittbilder fra April

Mine favorittbilder fra Mars

Blå og hvite detaljer

 • 07.06.2016, 12:48

Her kommer en liten sommerklem fra oss! Hagemøblene blir levert fra IKEA i kveld, solen skinner, og alle i hus er i ekstra godt humør. Husker dere at jeg skrev om min walk-in, og at jeg skulle dele den med dere? Ja, vet at det var for noen måneder siden. Nå er den altså SNART ferdig! Jeg venter på en ekstra skohylle, og må finne en pouf til å sitte på, men den begynner altså å se DRITBRA ut! Det samme gjelder soverommet til James. 

I morgen skal jeg på en fancy sommerfest med denne snuppa, og jeg gleder meg veldig. Det er lenge siden jeg har hengt med henne nå. Jeg gleder meg til å dele bilder med dere! :)

_______________________________

På meg: kjole fra Odd Molly, denimjakke vintage Wrangler, sko fra Sapatos Premium her
 

Sommerdrømmer

 • 06.06.2016, 17:39


Sommer: Når døgnmiddeltemperaturen kommer over 10 grader.

Sommerdag: Når maksimumstemperaturen er høyere enn 25 grader. Dette er en internasjonal definisjon.

"Nordisk sommerdag": Når temperaturen når et maksimum på 20 grader eller høyere. Denne definisjonen brukes for Norge.

Hva er en penværsdag? For at det skal kunne kalles en penværsdag kan ikke mer enn halve himmelen være dekket av skyer.

__________________________________

Bikini fra Lindex, top + shorts fra Bik Bok (gammel sesong)

Kilde: her

You win some and you lose some

 • 05.06.2016, 11:27


Jeg ble mor relativt tidlig. Gjennomsnittlig alder for kvinner i Norge ved første fødsel har passert 30 år.

Jeg ble mor som 27-åring, og gikk gravid i en alder av 26. Jeg var på mange måter veldig klar. Jeg var ferdig-utdannet, hadde brukt årene etter videregående til å reise mye alene, og var basert i London mens jeg studerte. Min største drøm etter jeg fullførte skole-utdanningen på Berg Videregående skole var å bo i en storby. Det ble London. Jeg drømte også om å reise tilbake til Manila som voksen. Jeg hadde flyttet bort fra mitt barndoms-hjemland Filippinene som 14-åring. 

Jeg bodde totalt 6 måneder i Manila alene, og var basert i London i hele 6 år. Jeg bodde også 3 måneder i Hong Kong mellom min bachelor utdanning og min master utdanning, igjen i en bitteliten leilighet midt i byen. Jeg reiste ekstremt mye i den perioden. De var noen av de mest spennende og innholdsrike årene i mitt liv. Jeg har skrevet en blogg hele denne tiden, på engelsk. 


Jeg var veldig klar for å finne roen da jeg flyttet tilbake til Oslo. Jeg visste bare ikke at årene skulle gå så utrolig fort. 

Jeg har to bestevenninner, som jeg møtte på Berg Videregående. Trekløveren. Selv da vi bodde i tre forskjellige land og levde helt forskjellige liv, holdt vi sammen. Alle tre flyttet tilbake til Oslo rundt den samme tiden og begynte å jobbe. Jeg husker fortsatt den dagen jeg fant ut at jeg var gravid. De var de første jeg fortalte. Jeg hadde nettopp møtt dem på en kafé, og hadde følt meg helt merkelig. Hele kroppen var varm. Perioden jeg gikk gravid og det første året som ny mor var prøvende for meg når det gjaldt vennskapet våres. Opp og nedturene vi opplevde ble helt ut av sync. Karrieren ble på mange måter satt på slow-motion mens jeg fant ut av bleieskift og gikk gjennom ville ammetåker. Jeg kjøpte et oppussingsobjekt på Nesodden mens de grøsset over tanken av å flytte ut av byen. På deres side har de brukt de siste årene på å kjempe seg oppover og fremover i jobblivet, reise mye og nyte årene som karrierekvinner. Jeg har vært ekstremt stolt og samtidig følte meg litt hjelpeløs. 

Jeg følte meg også som karrierekvinne, og var heldig til å kunne reise mer enn nok på  jobb, men kunne ikke akkurat nyte det samme livet som de levde. Jeg hadde ikke mulighet til å feste til sent på morgenkvisten eller ta en spontan helg i Paris. Jeg måtte finne ut av barnehageleveringer, nå deadlines på jobben selv når hele huset hadde omgangsyke og opprettholde denne bloggen, som hadde utviklet seg til noe helt annet enn nett-dagboken som jeg skrev for noen år siden. Vi levde så vilt forskjellige liv at jeg begynte å bli usikker om vennskapet kom til å overleve det at jeg hadde blitt mor. 

Jeg fyller 30 år i august.

Årene har sust forbi. Mine to bestevenninner er ennå ikke i det hele tatt i nærheten av å bli mødre. Som de fleste kvinner i hovedstaden har de fortsatt mye som de ønsker å oppleve. Det forstår jeg godt. Jeg er nå allikevel bom sikker på at vi kommer til å overleve dette her. Nye rutiner har blitt  satt, og jeg har på mange måter fått livet mitt tilbake. Jeg har mulighet til å ta telefonen når de ringer, og James er 2 år. Den tøffeste perioden som ny mor er over. Jeg ville bli en relativt ung mor fordi det var noe som jeg ønsket å prioritere i mitt liv. Jeg var ekstremt naiv når det gjaldt hva det faktisk innebærer å være mor. Det er jeg glad for nå. Det sies at man aldri angrer de barna man får, og det er helt sant. En dag, når de er klare, må de også oppleve den såre og overveldene perioden som er det å være mor for første gang. De kommer til å være like fornøyde med sine valg som jeg er over mine.

Jeg er lykkelig i mitt nye liv, men jeg har fått se hva jeg har muligens gått glipp av gjennom mine to bestevenninner. You win some, and you lose some, sies det. Jeg bare tenkte ikke at det var en mulighet at jeg kunne miste trekløveren min. Jeg er like ambisiøs som jeg var før jeg ble mor, og har like mye reiselyst i kroppen min. Noen ting endrer seg aldri. Jeg føler meg som akkurat den samme jenta jeg var før jeg produserte et barn i kroppen min. Jeg er på mange måter fortsatt like naiv. 

Det poenget som jeg tror jeg ønsker å komme til i dette innlegget er at alt kommer til å ordne seg. Uansett hvilken valg man tar. Det verste man kan gjøre er å sitte på gjerdet. Livet suser forbi, og vi i Norge er ekstremt heldige fordi vi har muligheten til å ta bevisste valg når det gjelder familie og karriere. Jeg håper at min opplevelse som ny mor kommer til å hjelpe dere der ute som kanskje opplever det samme som meg, eller ønsker å velge en motsatt retning. Det kommer til å ordne seg uansett.

Her er en oppsummering av mitt liv de siste årene, i bilder.

_____________________________________________________________________

Playsuit i størrelse 10 fra Boohoo her (*husk å sjekke øverst hjørne til venstre for rabattkoder, og at tollgrense til Norge er 350 kr. Frakt er alltid 80kr når bestillingen er under 400kr!), solbriller fra Bik bok, veske Mulberry Lily, klokke fra Cluse her, armbånd fra Dyrberg/Kern og sko Camilla Pihl x Bianco. (affiliate/inneholder spons)

Familielørdag

 • 04.06.2016, 10:28
I dag skal vi kjøre til byen for å gjøre noen ærender og teste ut et nytt objektiv til det nye kameraet mitt. Fredag kveld ble brukt på å organisere alle klesskapene i huset. Jeg har litt for mange klær, og klær har ligget i feil rom siden vi  begynte å pusset opp i soverommene. Jeg har flyttet James sine klær til hans nye rom, og har hengt mine finkjoler i gjesterommet for å frigjøre litt plass i min walk-in. Nå kan jeg si meg fornøyd.

Det som jeg gleder meg mest til i dag er at vi skal kjøre til IKEA for å kjøpe hagemøbler! Nå skal uteplassen begynne å se ordentlig ut! Jeg går rundt med en deilig og varm lykkefølelse i magen for tiden, for ting har endelig begynt å falle på plass. Huset er nesten helt pusset opp, det er snart sommerferie, og alt stresset som vi gikk gjennom i det siste året kan endelig nytes. 

Her er sommerens nyheter fra Lancôme

 • 02.06.2016, 19:55


Det har kommet mange fine skjønnhetsnyheter i sommer, og noen av de beste produktene kommer fra Lancôme. Dette innlegget har full fokus på øyner.I juni 2016 har Lancôme lansert Grandiôse Liner, Grandiôse Extreme, Sourcils Styler og Hypnôse Palette Matte. 

Hypnôse Palette Matte (Hypnôse Palette i 108 Beige Brulé) inneholder 4 matte farger og en shimmer skygge som til sammen skaper et perfekt resultat. De 5 skyggene blir holdt i klassiske toner, og gir en elegant look. Jeg tenker umiddelbart Marilyn Monroe og Audrey Hepburn når jeg ser på denne paletten. For det beste resultatet anbefaler jeg å følge instruksene som kommer med paletten. Husk å duse ut skyggen for et sømløst resultat.Flytende eyeliner har alltid spilt enn spesiell rolle både på filmlerretet og i motereportasjer. Lisa Eldridge har designet Grandiôse Liner for Lancôme. Ett av makeupartistenes beste triks er bruken av spesielt utvalgte pensler og børster, som kan bøyes og vippes i vinkler som gjør det mulig å skape spesielle effekter med stor presisjon. En fleksibel skaft gjør det enkelt å bøye denne lineren i en vinkel på 35 grader. Dette gjør det lettere å legge lineren når man for eksempel ønsker å dra linjen ut for å forlenge øyelokket. Konsistensen er kremete, og den tørker matte. Grandiôse Extrême maskara har også en bøyd hals. Innpakningen er matt, og dette matcher det intense matte resultat man får fra denne maskaren. Anbefales for dere som liker flagrende, dramatiske vipper.

Sourcils Styler er en øyenbrynsmaskara som gir en fyldig og dramatisk resultat. Jeg ELSKER den. Den rammer inn øynene på en sterk måte, og ser fantastisk ut både med andre øyenbrynsprodukter og alene. Anbefales til dere som elsker "Sienna-Miller-i-Alfie-bryn".

Få glødende hud til sommeren

 • 01.06.2016, 22:47


Inneholder pressegave

Her er noen tips for sommerklar hud:

Start og fullfør dusjen med kaldt vann for å sette i gang lymfesystemet. Dette øker din generelle helse og følelse av velvære

Svett det ut! Dette eliminerer giftstoffer, øker mengden oksygen i blodet, forbedrer hudtonen og gir en naturlig glød

Å tørrbørste huden øker sirkulasjon og eliminerer giftstoffer, samt hjelper å redusere gustenhet. Dette må jeg skrive et helt innlegg om en dag!

Drikk masse vann og eliminer salt i dietten for å unngå å holde vann.


Jeg har bare gode minner knyttet til Estelle & Thild. De først produktene som jeg turte å bruke på nyfødte James kommer fra dette økologisk sertifiserte merket. Jeg husker at han var så liten, og så "ny", at jeg ikke turte å bruke mine normale skjønnhetsprodukter. Jeg var redd for å irritere han. Det er mye kroppskontakt og nærhet de første månedene. I den perioden ble det kun Estelle & Thild på både baby og mama. 

Tenk at han en gang var så liten!Nå som han har blitt en stor gutt har jeg vendt tilbake til gamle skjønnhetsrutiner, men det er mange produkter som har kommet for å bli i baderommet. Estelle & Thild Body Scrub er en storfavoritt. Denne økologisk sertifiserte kroppskrubben inneholder Shea Butter og granulert sukker, lukter helt magisk, og etterlater huden myk og glødende. Og så koster den ikke så utrolig mye heller.  Den passer perfekt sammen med hudkremen som jeg skrev om for noen dager siden, da begge inneholder Shea Butter.

 

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits