ingrid holm

Fordi dagens bleiebarn er morgendagens stjerner

 • 31.05.2016, 10:32


Annonse

Tiden flyr og James blir større for hver måned som går. Det var ikke så veldig lenge siden at han var så liten at han ikke kunne løfte sitt eget hode. Nå har han to store interesser i livet: Kaptein Sabeltann og fotball. Derfor var gleden stor når han fant ut at bleiene hans nå kommer i fotball tema.Akkurat i tide til fotball-EM, som vil finne sted fra juni til juli i år, har Libero lansert en kampanje der de ønsker å fremheve morgendagens stjerner - dagens bleiebarn! James har fått så hang-up i de kule bleiene hans at han nekter å gå i noe annet. Det har altså blitt ekstra gøy å bytte bleier nå som Libero har kommet ut med sine Limited Edition bleier.For en begrenset periode kommer Libero UP&GO og Libero Comfort bleier og emballasje i norske farger. I disse bleiepakkene finner man unike koder, og alle som registrerer tolv slike koder på Libero sine sider vil få tilsendt en fotballdrakt med navn på. Mer om kampanjen finner dere her

James er så utrolig søt i den lille fotballdrakten hans. Akkurat nå nyter jeg at den lille gutten min fortsatt er så liten at han sitter på sidelinjen og ser på de store gutta spille. En dag så er det helt sikkert den lille stjerna mi som spiller fotballkamp, mens jeg tenker på den dagen han var så liten at han fortsatt brukte bleier. <3
KONKURRANSE

Vinn en en landslagsdrakt med ditt barns eget navn og bleier til en verdi av NOK 450,- ! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget for å delta. Masse lykke til!

 

Røde Lepper og Jeans

 • 31.05.2016, 09:11
 

Her er hva som egentlig skjer mens disse bildene blir tatt: oppvaskmaskinen lager dirre lyder i bakgrunnen, og jeg beslutter i mitt hode om jeg skal drikke brus med lasagne-restene fra i går. Jeg drikker jo egentlig ikke brus, men det ligger en colaflaske i kjøleskapet fra helgen. Min bror var på besøk, og han skulle absolutt drikke cola med pizzaen som vi bestilte den dagen. Jeg kan høre barn hyle fra lekeplassen ved siden av huset, og nesen klør fordi gresset utenfor er nyklipt. Jeg lurer på om det egentlig er en bra ide å bruke rød leppestift om sommeren, og beslutter at det er det, selv om det er litt stress. 

Bilder forfører, og bilder lyver. Jeg tenker mye over hvorvidt mine lesere tror at min blogg er representativ for mitt liv. Livet er jo full av inntrykk, rotete og noen ganger litt overveldende. Ansiktet er ikke alltid sminket og håret ser ikke like fint ut rett før jeg skal vaske det. Noen ganger ser jeg på John og lurer på hvordan han oppfatter meg. Han som må leve med alle mine mest uglamorøse sider. Hun slitne som kommer hjem helt tom etter en lang dag på jobb. Hun som ikke har tid til å vaske håret til det har gått litt for mange dager uten. Han ser sjeldent blogg-Ingrid som smiler på et eller annet presse-event, eller jobb-Ingrid som styrer med en kampanje. Den ekte meg er på mange måter hun som kommer sliten hjem og drar av skoene etter en lang dag. Hun som jeg nesten ikke har tid til. :)

Mange bloggere er flinke til å dele et litt mer nyansert innblikk inn til livet deres, men det er ikke hva denne bloggen handler om. Min blogg har som regel alltid fungert som en levende CV for meg. En måte å dele litt mer om meg selv, og hva jeg kan i forhold til innhold og kommunikasjon på nett. Det er både begrensninger og muligheter når det gjelder akkurat dette. Takk for at dere engasjerer dere og skriver kommentarer. Jeg verdsetter det utrolig mye! Skriv gjerne en kommentar hvis det er noe dere føler at jeg burde skrive om. Liker dere videoene mine? Vil dere ha flere tutorials? Hverdagen er litt vanskelig å dele da jeg sitter mesteparten av dagen i et kontor. Takk uansett for at dere leser! 

Min ultimate guide til Kylie Lip Kit

 • 29.05.2016, 19:15


 

Her er min ultimate guide til Kylie Lip Kit

Kylie Lip Kit er en kolleksjon med matte leppestifter produsert av Kylie Cosmetics, som er eid av reality stjernen Kylie Jenner. Kittet, som har blitt mye omtalt i media, inneholder en lipliner og en flytende matt leppestift. Produktene har fått masse skryt (og noe kritikk) fra store skjønnhetsbloggere over hele verden. I videoen øverst i dette innlegget viser jeg fargene Koko K, Candy K og Dolce K. Personlig så synes jeg at leppestiftene ser helt fantastisk ut i bilder, men jeg kommer ikke til å bytte ut mine faste matte leppestifter med Kylie Lip Kit helt ennå. 


Hvordan sikre deg Kylie Lip Kit?

Besøker dere nettbutikken til Cosmetics er det veldig sannsynlig at ALLE produktene er utsolgt. Dette er fordi at Kylie kun selger et begrenset antall produkter hver uke. Dette bidrar til  gale tilstander i webshoppen hennes - og produktene selger ut i løpet av noen minutter hver gang. Det har vært så stor trafikk i nettbutikken til Kylie Cosmetics at serveren har kræsjet flere ganger. Kylie annonserer når hun fyller på i lageret til nettbutikken i appen hennes, som koster penger. Heldigvis så kan du heller følge Nadiaidder på Instagram (jeg anbefaler å skru på notifications for henne). Hun annonserer hver gang Kylie åpner nettbutikken til salg og gir gode tips i forhold til tidssoner, priser, osv. Ganske så genialt! 

 

Selger Kylie Cosmetics andre typer sminke?
Kylie Cosmetics selger 9 forskjellige matte leppestifter, 3 matte metalliske leppestifter og 3 lipglosser. 

Jeg håper at dere liker innlegget og videoen! Det er bare å skrive en kommentar hvis dere lurer på noe som helst. :)

Les flere beautyinnlegg fra meg her

Gjør beina dine sommerklare!

 • 29.05.2016, 15:41


Annonse

Nå er sommeren endelig her, og jeg har et fantastisk tips til dere:

NIVEA Body Essentials Smooth Caring bodylotion holder beina myke og glatte hele dagen lang. Solskinn og varme sommerdager kan tørke ut huden, og det er derfor ekstra viktig å bruke en rik hudkrem som holder fuktighet lenge. Smooth Caring body lotion er perfekt til akkurat dette, da hudkremen inneholder shea butter, som også lukter himmelsk.

**KONKURRANSE**

Du kan vinne et reisegavekort til en verdi av NOK 8000,- hvis du uploader et bilde av beina dine på Instagram, og forteller hvor du er på vei. Husk å bruke hashtaggen #NIVEAbarbeint

Jeg er en STOR fan av NIVEA produkter og kan med hånden på hjertet skrive at NIVEA Smooth Caring bodylotion er et perfekt produkt til solbrun hud. Huden gløder og benene føles glatte og myke ut fra dag til kveld.

SE ALLE BIDRAGENE MED #NIVEAbarbeint her

 Jeg vil at dere skal kunne teste ut dette fantastiske produktet selv, så jeg har bestemt meg for å lodde ut 2 NIVEA kits med:

NIVEA Silk shower mousse smooth, NIVEA Sun protect & refresh sun spray SPF20, NIVEA Deo Protect & Care, NIVEA Sensitive dagcreme, NIVEA Crème Care wipes

- til to av mine lesere. Bare skriv en kommentar under dette innlegget. :)  Gjør det!!

Har jeg fortalt dere at hudkremen lukter himmelsk!?

LES MER OM NIVEA SMOOTH CARING BODY LOTION HER 

RYDDESJAU!

 • 27.05.2016, 16:01


Ingrid Holm interiør

Nå skal det ryddes som bare det! I dag har jeg kun et mål: og det er at hele huset skal skinne. Sminke skal ryddes på plass, klær skal henges i min walk-in og alt skal lukte grønnsåpe. Nå som jeg endelig har mitt eget kamera kan jeg begynne å virkelig dokumentere, men først må jeg få litt orden på sakene mine. Sminke ligger strødd i forskjellige plasser over 2 etasjer, og det er mildt sagt litt kaotisk hjemme akkurat nå - selv om det kanskje ikke virker sånn ved første øyekast. I vår lille leilighet i Oslo hadde vi ikke mulighet til å være uorganiserte da vi hadde så lite plass til å gjemme ting, men her i hus har jeg bare stappet ting her og der. Det skal jeg fikse nå.

Da har jeg morgendagen til å lage en fin sminkevideo til dere. Jeg gleder meg!

PS: Ja, bildet er gammelt ;)

Les flere interiørinnlegg her

Dårlige rutiner

 • 26.05.2016, 20:43
Hei og beklager at det har vært litt stille fra meg! Det har vært ganske travelt på jobb, så jeg har rett og slett ikke hatt noe tid til overs. Jeg er alltid min verste fiende når livet blir travelt, for jeg gjør bare ting verre for meg selv. Jeg har klart å legge meg etter midnatt hver eneste kveld, med hodet fullt av tanker, og det har ikke gjort situasjonen bedre, for å si det sånn. Skulle ønske at det var en måte å skru av hjernen hver leggetid. 

Jeg har en fin liten oppdatering til dere: jeg har hentet det nye kameraet mitt og jeg er så lykkelig! Jeg er nå en stolt eier av en flunkende ny Canon 6D. Det betyr at jeg skal filme en sminkevideo for første gang på lenge over helgen! Jeg har egentlig ikke bestemt meg om jeg skal snakke på norsk eller engelsk akkurat ennå, men jeg tar det litt på sparket. :)

Nå skal jeg forte meg til sengs, slik at jeg er uthvilt og opplagt til FRI-YAY!

Mine hudpleierutiner til sommerhud

 • 24.05.2016, 22:13


Jeg har ingen satte hudpleierutiner da jeg tester nye produkter hele tiden, men jeg har en gylden regel: "cleanse, tone & moisturize". Dette har blitt repetert til meg så mye under min oppvekst i skjønnhetsgale sørøst-asia at jeg sier det til meg selv mens jeg går gjennom hudpleie rutinen min. Hjernevasking på høyest nivå, men det funker som bare det! Jeg vasker aldri ansiktet med ansiktsrens som tørker ut huden. Blir jeg stram og tørr i maska av en ansiktsvask, forsvinner den fort fra baderomshyllen. Hud som blir tørr av en sterk ansiktsrens får røde, irriterte områder - spesielt rundt nesen. Tørr hud kan også forårsake urenheter og på sikt kan hud uten nok fuktighet danne rynker. Nei takk! Oljer, derimot, får jeg aldri nok av.

Her er hudpleie produktene som jeg digger akkurat nå:

Biotherm Total Renew Oil - er et produkt med dobbel effekt, som både renser huden og fjerner sminke. Massér den inn i huden som en sminkefjernende olje. Påfør vann, og oljen transformerer til en skum. Huden føles glødende og silkeaktig etter bruk.

Biotherm Biosource 24hr hydrating toner - etter at jeg har vasket ansiktet påfører jeg en toner på huden med en bomullsdott. Dette fjerner resterende smuss fra huden og etterlater ansiktet glødende og ren. 

Clinique Moisture Surge - er en av de beste dagkremene som finnes. Konsistensen er gele-aktig, og kremen har en kjølende effekt på huden. Moisture Surge er perfekt til sommeren, da den tilfører masse fuktighet uten at huden blir fet. Konsistensen er silkeaktig og den er drøy i bruk. Anbefales! 

Juicy Shaker fra Lancôme - det er alltid fint å ha en pleiende leppeolje i vesken. Juicy Shaker er en klar favoritt. 

Mild hverdagsluksus for hele familien

 • 24.05.2016, 13:02


Annonse

I begynnelsen av uken ble jeg utfordret av Dermica Sensitiv og Apotek1 til å lage en forside for deres magasin! Her er resultatet! ♥ 

For meg er produktene i Dermica linjen perfekt for hele familien, og det var det jeg ønsket å sette fokus på i min egen Dermica Sensitiv kampanje. Vi har brukt de siste dagene til å teste produktene, knipse varme familiebilder og prøve å få til et naturlig coverbilde som reflekterer trygge, beskyttende familiesettinger. Begrunnelsen for et slikt cover var enkel: Jeg ønsket å by på meg selv og gi mine lesere noe som føles ekte. Produktene og den vakre innpakningen snakker på mange måter for seg selv. Jeg ønsket å integrere dem i en setting hvor de naturlig passer inn i mitt liv. Resulatet viser en liten del av min hverdag, med de som står meg nærmest. Det er disse menneskene som jeg ønsker mest å beskytte.

Dermica er en sensitiv hudpleieserie utviklet med respekt for mennesker og natur. Alle produkter er utviklet med tanke på å skulle tilfredsstille Norges Astma- og Allergiforbund og Svanemerkets strenge krav til innhold og miljø. Mild hverdagsluksus som kan brukes av hele familien. Den luksuriøse og rene innpakningen gir inntrykket at produktene er dyre, men det er de altså ikke! Du får mye kvalitet for pengene. Linjen kan sammenlignes med kult merker fra parisiske apoteker.

Du får en full oversikt av prisene herLitt om noen av mine favorittprodukter fra linjen:

Dermica Sensitiv bodylotion uten parfyme - En pleiende bodylotion som er silkemyk og trekker raskt inn i huden. Konsistensen gir en følelse av luksus og selve formuleringen er trygg til å bruke på hele familien. Den er helt uten allergener, parabener og fargestoffer. Anbefales!

Dermica Sensitiv leppepomade uten parfyme - pleier og mykgjør leppene og beskytter mot vær og vind. Jeg bruker den under leppestiften min, for å holde leppene fuktige hele dagen. Produktet er helt uten allergener, parabener og fargestoffer.

Dermica Sensitiv Make-up pads uten parfyme - rengjørende og pleiende sminkefjerner tilpasset den følsomme huden rundt øynene. De fjerner vannfast makeup og er uten olje, alkohol eller fargestoffer.

Dermica Sensitiv cleansing wipes uten parfyme - Myke våtservietter som skånsomt og effektivt fjerner make-up og urenheter. De er også uten allergener, parabener og fargestoffer

Dermica Sensitiv håndkrem uten parfyme - Mild og fuktighetsgivende håndkrem som er svært pleiende på tørre hender. Uten allergener, parabener og fargestoffer

Hverdagsklassikeren: Dermica Sensitiv håndsåpe uten parfyme - Småbarnfamilier vasker hendene hele tiden. Derfor er en mild håndsåpe en must. Dermica Sensitiv håndsåpe er en mild og skånsom håndsåpe som etterlater hendene rene og myke. Uten allergener, parabener og fargestoffer.

Jeg håper at dere likte dette lille innblikket til hverdagen min. :) Jeg anbefaler produktene på det varmeste - til deg og de du ønsker mest å beskytte.

LES MER OM DERMICA SENSITIV LINJEN HER

Mine favorittparfymer

 • 23.05.2016, 19:50


Jeg ble for en liten stund siden spurt om mine favorittparfymer. Her er de:

Sun di Gioia fra GIORGIO ARMANI. Dere har nok fått med at jeg er stor fan av Giorgio Armani Beauty. Sun di Gioia skal minne om solvarm hud. Duften åpner opp med bergamott, fresia og blander seg med en frisk marin akkord. I hjertet av duften finner vi friske og blomsteraktige noter fra sambac jasmine, ylang-ylang og noter fra frangpani. Duftens bunnote er noter fra iris, kremet kokosmelk og ambra. Lukten føles varm og elegant. Anbefales!

Air Di Gioia fra GIORGIO ARMANI er en lettere, friskere duft som jeg liker å bruke når jeg trenger litt ekstra energi. Duften åpner med noter fra mandarin, neroli og rosépepper. Blomsteraktige hjertenoter fra peon, ylang-ylang og appelsinblomst gir duften en herlig friskhet. I duftens bunnote hviler treaktige noter fra musk, en moseakkord og patchouli. En sterk og frisk duft.

FLOWERBOMB fra Viktor&Rolf er en duft jeg ikke trodde jeg kom til å like, fordi selve parfymeflakongen er så lite klassisk. Men så prøvde jeg den, og i fell in love. Duften er rett og slett en blomsterbombe av en duft, og ulik noen andre dufter som jeg har prøvd. Toppnote: mandarin, bergamott og appelsin. Hjertenote: arabisk sjasmin, liljekonvall og Centifolia-rose. Bunnote: rav, cashmeran og patsjuli. Jeg digger den!

Lazy Sunday Morning fra Maison Martin Margiela er en unisex parfyme som dufter som nyvasket bomullsengetøy. I duften finner du hvit musk, iris, trenoter, pære og rose. Veldig fin duft til de dagene hele huset er skinnende rent og alt er som det skal være.

Lipstick On fra Maison Martin Margiela er trolig parfymen som matcher meg mest i kolleksjonen min. Duften har et vintage-preg, og navnet er noe jeg helt klart kan identifisere med. Duften inneholder fiolett, sverdlilje rot, galbanum, bourbon vanilje og tonka bønne. Med andre ord de merkeligste duftene ever. Parfymen dufter kvinnelig og godt.

BIOTHERM EAU SOLEIL er perfekt til sommeren. Denne duften er ganske ny i kolleksjonen, og jeg ELSKER den! Duften har en sporty, forfriskende lukt som passer til en solfylt sommerferie Jeg liker å si at den inneholder solskinn i en flaske! I duften finner du avkjølende toppnoter av sitrus, appelsin, solbær og sitronessens, samt søte midtnoter av fiken, tiaré og akvatiske akkorder. Jeg mener at jeg lukter litt kokos i den også, selv om det ikke står noe om dette på nett. Kanskje fordi duften minner meg om varme sommerdager?

Sunshine days

 • 23.05.2016, 12:45
Hei og hopp fra meg! Nå er det altså 8 dager til JUNI! Er det mulig?! Her kommer et antrekk som jeg kommer til å bruke mye i sommer. Jeg fikk en forespørsel om jeg kan dele mine favorittparfymer her på bloggen, så det kommer senere i dag! ♥ Jeg digger når dere spør etter spesifikke innlegg, så hvis det er noe dere ønsker at jeg skal skrive om er det bare å skrive meg en kommentar.

Topp & skjørt fra Second Female, tote fra BeckSöndergaard og solbriller fra Céline

Se flere av mine antrekk her

Kylie Lip Kit - mitt første inntrykk

 • 22.05.2016, 21:44


Jeg har hatt 3 varianter av Kylie Lip Kit i over en uke nå, og jeg har enda ikke klart å skrive helt konkret om dem. Mest fordi jeg fortsatt tester dem, og også fordi at jeg synes at de tørker ut leppene mine litt? En ting er helt sikkert: de ser helt fantastiske ut i bilder. Jeg er en desidert skjønnhetsjunkie og har har testet de fleste skjønnhetsmerker. Jeg skriver kun om produkter jeg kan stå for 100%, og lar være å skrive om produkter som jeg ikke liker. Dette gjelder også annonseinnlegg. Selvfølgelig. Her sliter jeg litt når det gjelder Kylie Lip Kit. Jeg trodde at jeg skulle forelske meg i dem umiddelbart... men jeg har ikke det. Ut av alle skjønnhetsprodukter er jeg helt vill etter leppestifter. Jeg kan gode leppestifter. Skriver jeg om en Lancôme leppestift for eksempel, og roser den til skyene, så er det fordi at Lancôme lager helt fantastiske leppestifter. Løper noen av mine lesere til nærmeste sminkeforhandler og kjøper produktet så vet jeg at jeg kan stå for produktet. Dette er superviktig for meg. 
I disse bildene har jeg på fargen Candy K. Sykt fin i bilder, men resultatet er litt forskjellig etter litt tid, i min mening. Fargen blir litt mørkere etter hvert, og leppene skrumper inn fordi de mangler fuktighet. Kylie Lip Kit er en matt leppestift som påføres i flytende form. Alle leppestiftene kommer med en tilsvarende lipliner. Det kan hende at jeg ikke påfører leppestiftene helt riktig, så jeg skal fortsette å teste dem før jeg skriver en ordentlig anmeldelse. Jeg bestilte Koko K, Candy K og Dolce K

I disse bildene har jeg på Dolce K. Igjen, veldig bildevennlig, men litt vell mørk i virkeligheten.

Her tror jeg at en ordentlig sminkevideo må til. Det er lenge siden jeg har laget en! Hva tenker dere? Jeg har bestilt et nytt kamera til meg selv, da jeg har brukt min fotograf-kjærestes utstyr til å filme og ta skjønnhets-relaterte bilder frem til nå. Vi er nå begge ganske trygge på at jeg faktisk kommer til å bruke kameraet nok til å begrunne å ha to proffe kameraer i hus, så det betyr at jeg slipper å "booke inn" John sitt kamera hver gang jeg ønsker å bruke det. 

Jeg er alltid så usikker om jeg skal snakke på engelsk eller på norsk i videoer. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å lage videoer på norsk siden jeg blogger på norsk og jeg vil helst lage videoer for leserne mine fremfor å prøve å få masse internasjonale views på min Youtube kanal... og så begynte jeg å se på Tine Monsen sine fantastiske videoer hvor hun snakker på engelsk, og så ble jeg usikker igjen. Det blir bare forvirrende å lage noen videoer på norsk, og noen på engelsk, så har egentlig sittet litt på gjerdet og ikke laget noen videoer i det hele tatt på grunn av det. Hjelp! Har dere noen meninger om dette?

Redaktør for en dag!

 • 22.05.2016, 10:07


AnnonseJeg har blitt utfordret av Dermica Sensitiv og Apotek1 og skal nå prøve å lage en forside for deres magasin. Jeg skal teste produktene, sette meg inn i hva de inneholder og finne ut av hvordan jeg ville vinklet coveret på best mulig måte. Dermica Sensitive har rett og slett gitt meg mulighet til å være redaktør for en dag og bestemme hvordan jeg ønsker å fremstille deres produkter!

Litt om Dermica Sensitiv linjen:

Dermica Sensitiv er en hudpleieserie med milde formuleringer som minimerer risikoen for uønskede hudreaksjoner som irritasjon, allergier og ubehag. Produktene kommer i lekkert design og har behagelige, fløyelsmyke konsistenser. Jeg er allerede begeistret for den freshe innpakningen og viser produktene stolt fram på baderomshyllene.Jeg vet allerede at jeg ønsker å gjøre noe personlig og nært. Jeg liker innhold som rører noe i mennesker og Dermica Sensitiv linjen reflekterer mange verdier som jeg kan stå for: produktene beskytter mot hudreaksjoner og ubehag, har milde formuleringer og tar vare på huden. Jeg føler at den flotte innpakningen snakker for seg selv, så fokuset skal være naturlige, varme settinger.

Les mer om Dermica Sensitiv linjen her

Stuen før og etter

 • 19.05.2016, 22:24

 

Her er noen bilder fra stuen i fjor sommer, rett etter vi bli ferdig med å pusse den opp. Jeg har nå flyttet marmorbordet opp til hovedsoverommet, da jeg skal ha mitt hjemmekontor der. Veggene er malt med Jotun Balans matt klassisk hvit, listene og dørkarmene er malt med Jotun listmaling i halvblank klassisk hvit og taket med Jotun takmaling i klassisk hvit. Gulvene er slipt selv, deretter hvitoljet med Trestjerners Hvit Gulvolje og lakket med Trestjerners Silkematt.

Slik så det ut før:

Nå ser hjørnet med marmorbordet sånn ut:Vi har snart pusset opp i et år nå, og jeg merker at jeg begynner å bli litt lei. Jeg bare vil at alt skal bli ferdig nå, sånn at jeg kan pusle med innlegg om interiør styling og små koseprosjekter. Jeg har lyst til å kjøpe en ny sofa og gå på skattejakt etter fine lamper, ikke få flere pris-estimater på oppgradering av elektrisitet og montering av gipsplater. Jeg kommer helt sikkert til å savne oppussingen når vi endelig er helt ferdig med det, men jeg tror innerst inne at det blir litt av en lettelse også. Det å pusse opp har vært mer av en påkjenning enn jeg vil innrømme til meg selv. Jeg har reist mindre, og en stor del av fritiden og fridagene mine har gått til det. Det blir fint å kunne frigjøre tid og energi til andre ting også.

Flere før og etter innlegg:

KJØKKENET FØR & ETTER

GJESTEROMMET FØR & ETTER

Hvite blonder og gulldetaljer

 • 19.05.2016, 08:00


Det er ingenting som sier sommer som flagrende hvite plagg med blonder og gullsmykker på sommerbrun hud. Har dere sett værmeldingen for neste uke? Sommertemperaturene er her, og det jo ikke rart. Det er snart juni! Pollenallergien har gitt seg litt nå, og jeg har endelig laget en treningsplan for meg selv. 

Min treningsplan helt til fellesferien:

Gå 10,000 steg hver dag  løpe 30 minutter 2 ganger i uken  gjøre 30 min med pilates 2 ganger i uken 

Enkelt og greit. Det skal jeg nok klare selv med fulltidsjobb, 2 åring og blogg.

Jeg måler steg og utvikling på min Polar Loop 2 pulsklokke. 

Den første pilates økten tok jeg faktisk i går! :)

__________________

Blondetopp fra Lindex, shorts fra Second Female og armbånd fra Dyrberg/Kern

Del opp reisen

 • 18.05.2016, 15:17


Popper bare innom for å si hei. :) Langhelgen og 17. mai har vært helt fantastisk! Nå kribler det i magen og fingertuppene fordi jeg har så mye fint planlagt for de kommende månedene. Jeg har gjennom de siste 10 årene hatt en liten bok hvor jeg skriver ned alle mine mål og planer. Dette har hjulpet meg til å holde fokus på mine mål og de tingene i livet som virkelig betyr noe for meg. Min lille, slitte Moleskine viser meg også hvor langt jeg har kommet. Personlig utvikling er ikke like stort her i Norge som det er for eksempel i USA, men det er mye bra som man kan få ut av mental trening og å sette gode mål. 

Hvis du virkelig ønsker deg noe så har jeg et lite tips: del opp reisen. Hvis du ønsker å en dag kjøpe din første bolig kan du for eksempel starte "reisen" med å åpne en BSU konto. Neste steg kan for eksempel være å ha et mål om å sette halvparten av pengene som du får tilbake fra skatten rett inn på BSU kontoen din. Før du vet det har du spart opp en god del penger, og er halvveis der. Det viktigste er å få planen ned skriftlig, og å følge den opp.

Et spørsmål som jeg spør meg selv en gang i blant er: hva ønsker jeg for meg selv om 5 år? Dette får meg til å tenke på hvordan jeg i det hele tatt kommer dit. Drømmemålet er på en måte bonusen. Hvis du skjønner hva jeg mener? Jeg personlig ønsker å reise mer, spare penger og skape minner for livet med familien min. Og så ønsker jeg å bli ferdig med å pusse opp huset. Det har allerede tatt et år! :)

Blondine eller brunette?

 • 15.05.2016, 11:00
De siste dagene har jeg plutselig savnet å være brunette. Jeg har spurt rundt til mine nærmeste og alle har blandede meninger. Noen liker blondine-Ingrid, mens andre savner det mørke håret mitt. Ble plutselig veldig usikker, jeg! Kanskje jeg går for noe i mellom? 

James fyller 2 år!

 • 14.05.2016, 20:30


Her er noen bilder fra dagens feiring! Festen var en kjempesuksess, og James ligger og sover med et stort smil på ansiktet. Det som var mest hyggelig var å samle familie fra både Sørlandet og her. Snart starter MGP, og selv om jeg er megaskuffet over at Norge ikke er en del av finalen, så må jeg bare få med meg showet. Håper at dere liker bildene! :)

Festplanlegging var null stress joggedress da jeg bestilte ALT på nett, utenom maten. Festpynten er fra Festlige Ting, og sykkelen som han fikk kjøpte jeg på Lek Mer

PS: Antrekket hans kjøpte jeg på Lindex. :)

Fredagstanker

 • 13.05.2016, 12:59
I morgen fyller denne klumpen 2 år, og nå er nesten alt på plass.

På søndag har jeg også et annet jubileum, og det er at jeg har blogget under Blogg.no i en hel måned! Jeg har gått gjennom innleggene mine siden jeg flyttet, og må si at bloggen har endret stil betraktelig, uten at jeg egentlig hadde planlagt det. Jeg har blitt mer avslappet, og deler mer fra hjemmet mitt enn jeg noen gang har gjort. Jeg sliter fortsatt med å uttrykke meg 100% som jeg vil på norsk, men jeg prøver i hvert fall. Det kommer mer naturlig nå enn det noen gang har gjort, og det er bra. For dere som har begynt å lese bloggen min nylig: jeg er halvt norsk, men mitt morsmål er engelsk. Jeg er født og oppvokst i utlandet, og har aldri gått på skole på norsk. Jeg har alltid elsket å skrive, og har sett på det som en av mine styrker. Derfor har det vært en stor utfordring å begynne å skrive på et språk som får meg til å føle meg klønete og ikke bra nok. Jeg føler meg som en tenåringsgutt som lærer å kline for første gang. Jeg tafser og kløner meg fremover fordi jeg ikke har hatt mye øvelse, og håper at jeg klarer å få meg nok erfaring til å bli en ordentlig Don Juan med ord etter hvert. For jeg har så mye som jeg ønsker å si.

Jeg merker at jeg har blitt mer ivrig på å skrive innlegg enn jeg noen gang har vært, og det er fordi jeg har får en helt ny energi av bloggen. Det er så hyggelig å være en del av et større bloggsamfunn! Det er så utrolig gøy å legge igjen kommentarer, svare på kommentarer og lese nye blogger som kanskje ikke troner på topplistene helt ennå, men er like interessante for det. Takk for at dere engasjerer dere i bloggen min, jeg verdsetter det med hele mitt hjerte. <3 Det var en stor risk å forlate min forrige platform, men jeg føler at jeg har gjort et riktig valg. Jeg føler at jeg har brukt flere år med litt feil fokus her på bloggen. Alt skulle være så perfekt. Veskene mine skulle være it-vesker, bildene skulle være glansbilder av livet mitt, og jeg skulle for guds skyld ikke vise svakheter. Det imaget knuste etter jeg ble mor. Jeg kunne ikke holde fasaden lenger. Ikke fordi jeg ikke klarte det, men fordi det plutselig ikke ble viktig for meg lenger. 

Tenk at jeg har bodd i huset mitt i snart ett år, og har aldri vist "før" bilder av hjemmet mitt. Selv om jeg har mer eller mindre bodd i oppussingskaos, har jeg valgt å kun dele glansbilder. Det er ganske ironisk at innleggene som viser litt hvordan det egentlig har vært hos meg, er de som har engasjert mest. Man lærer så lenge man lever. :)

Kle bort magen

 • 12.05.2016, 10:52
Jeg som alle andre føler meg litt ubekvem i kjoler. Jeg føler at armene tyter ut, at magen ser stor ut og at trusen synes gjennom stoffet. Hvis skjørtet er litt kort føles det noen ganger som om trusa henger ut under kanten av skjørtet, selv om den er langt oppe. Er det bare jeg som tydeligvis har issues, eller er det flere som føler seg litt ubekvem i kjole? Personlig så elsker jeg å bruke kjole, men bare på mine egne premisser.

Her mine beste tips for å føle deg vel i kjoler.

1. Fremhev de områdene som du liker best. Hvis du liker beina dine, er det fint å fremheve dem. Hvis du er heldig nok til å ha en timeglass figur, er det fint å fremheve midjen. Jenter som meg, som er veldig glad i å spise litt for mye og er samtidig like formfull som en 11 årig gutt, trives best i kjoler som er korte og posete.

2. Hvis du føler at kjolen er litt for trang, eller litt for kort, er det superfint å kaste en trench over kjolen. Da går antrekket fra utfordrende til kokett.

3. Høye heler får rumpa til å se finere ut, samt får deg til å stå i en stilling som strammer magen. Høye sko med heler som er tykkere enn tynne stilettheler er mye lettere å bruke. Lover!

4. Sømløs, hudfarget undertøy er en must.

6. Match kjolen med sko som kutter på ankelen. Boots som kutter på ankelen er alltid en vinner, og freshe hvite sneakers er veldig i vinden.

Her kommer mitt tredde 17. mai antrekk! Her har jeg valgt verdens vakreste skinnkåpe fra Epilogue, sammen med et matchende skjorte/bluse sett fra samme merke. Skjørtet sammen med toppen er utrolig flatterende og fallet på stoffet er helt magisk. I love!

Har noen av dere kuttet ut melkeprodukter helt?

 • 12.05.2016, 08:20


Hei fine lesere! Har noen av dere erfaring med å kutte ut melkeprodukter helt? Jeg drikker vanligvis ikke kumelk, og holder meg for det meste unna de fleste melkeprodukter utenom ost. De siste ukene har jeg drukket masse te med en skvett melk, samt mye krem-is. Jeg har merket at magen ikke er fornøyd i det hele tatt. Den er oppblåst, og føles øm ut. Jeg ser rett og slett gravid ut! Jeg er helt klar over at jeg selvdiagnoserer akkurat nå, men jeg føler meg ikke bra i det hele tatt. Har dere noen råd? Hvis jeg kutter ut melkeprodukter, burde jeg kutte ut absolutt alt? Jeg ELSKER ost, og reagerer ikke på de fleste oster. 

Kjøkkenet før og etter

 • 10.05.2016, 22:03


Jeg har skrevet flere ganger at vi flyttet inn til et total oppussingsobjekt, og her er beviset. 

Slik så kjøkkenet ut før:
Vi åpnet veggen mot skyvedøren for å slippe inn mer lys, og fjernet døren på den motsatte enden av kjøkkenet. Rommet som døren en gang ledet til skal bli til et stort bad. Vi gjorde alt forarbeid selv for å spare penger. Vi rev ut kjøkkenet, fjernet vinylgulvet og sparklet og malte vegger selv. Vi slipte gulvet med en leid slipemaskin, og oljet og lakkerte gulvet. Selve kjøkkenet er montert av profesjonelle. Vi kjøpte alle hvitevarer i sommersalget, så vi fikk ganske gode rabatter og kunne unne oss litt bedre merker enn hvis vi hadde kjøpt til full pris. Vi flyttet inn til huset i juli, og brukte en måned til å pusse opp i første etasje, mens vi bodde i andre etasje. Non stop, med en baby, og mens John jobbet fulltid. Kjøkkenet (og tilsvarende hvitevarer) var ikke klar til bruk til i slutten av august, så vi spiste kun grillmat den sommeren. Hele fellesferien ble brukt på oppussing. Jeg ble skikkelig tynn, og er fortsatt lei grillmat. :)

Her er rommet som skal bli til et nytt bad! Nå er det bare en vegg mellom kjøkkenet og dette rommet.

Litt om kjøkkenet: Flisene er fra Modena fliser og de heter Bisel blanco (den minste størrelsen). Flisene ble lagt av en flislegger, da jeg er perfeksjonist og var veldig opptatt av at veggen med fliser skulle se bra ut. Selve kjøkkenet i svart eik er fra Epoq, og heter Edge. Kjøkkenet og spisestuen er malt med akkurat samme maling som vi har malt resten av huset med: Jotun Balans matt i klassisk hvit, Jotun listmaling halvblank i klassisk hvit på lister og andre detaljer, og Jotun takmaling i klassisk hvit på taket. Gulvene er slipt selv, deretter hvitoljet med Trestjerners Hvit Gulvolje og lakket med Trestjerners Silkematt.

Her er noen bilder av spisestuen:Det å åpne veggen har gjort utrolig mye for romfølelsen. Akkurat det turte vi ikke å gjøre selv, men det kostet ikke så veldig mye, siden vi gjorde alt av forarbeidet og etterarbeidet selv. Dvs: riving, sparkling, maling, og legging av lister selv.

Slik så spisestuen ut før:John og jeg hadde ingen tidligere erfaring med oppussing, men vi hadde rett og slett ikke noe valg. Vi ville at pengene som vi hadde til oppussing skulle strekke seg så langt som bare mulig. Alt skulle gjøres grundig, og med byggmateriel av god kvalitet. Det føler jeg at vi har oppnådd. Det var ikke lett, men det var heller ikke vanskelig. Vi koste oss med arbeidet, og jobbet utrolig godt sammen. Det var ikke en eneste krangel (om oppussing). Det var litt utfordrende å ha en så liten baby mens vi pusset opp, men det gikk overraskende bra. 

Tør du bruke bukse på 17.mai?

 • 10.05.2016, 08:00


Ikke akkurat en tettsittende kjole, superblanke 'hudfargede' nylonstrømpebukser og krølltanghår.

Det er lov å mobbe det! Jeg har vært der jeg og! Ikke alle føler seg vel i kjoler, og det forstår jeg veldig godt. Derfor er dagens 17. mai-antrekk-anbefaling flatterende langbukser og en matchende kåpe. Har du lyst til å gjøre antrekket litt dristigere, kan du matche buksen med en tettsittende body. Because nineties. Jeg kunne lett brukt plaggene separat også, så jeg føler at man får mye verdi for pengene. Finkjoler brukes maks 1-2 ganger i året, i min erfaring. Kåpen er perfekt til å kaste over trange korte kjoler, og buksen får beina til å se lange og fine ut. Som jeg digger disse plaggene!

Er det lov å si at uken går damn fort på en tirsdag?! Jeg elsker sommer, og at dagene bare smelter sammen, men hjelpes - det er så utrolig mye som må gjøres akkurat nå! Krysser fingrene for litt regn. Nei da! Tuller bare!

Kåpe + bukse fra Epilogue by Eva Emanuelsen, solbriller Céline, veske vintage

Ingrid Tipser: Barnefest på 1-2-3

 • 09.05.2016, 22:20


Her er en liten sniktitt på tingene som jeg bestilte til James sin bursdag, fra det geniale konseptet Festlige Ting.

Festlige Ting er en nettbutikk som tilbyr "bursdagspakker" i forskjellige temaer, samt masse fint stæsj til barnefester. James skal ha en piratfest! Med fulltidsjobb, blogg og James som må hentes og leveres fra barnehage, så har jeg rett og slett ikke tid til å løpe fra butikk til butikk for å kjøpe ting til bursdagen hans. Festlige Ting har spart meg for masse tid og stress, og jeg er helt sikker på at festen kommer til å være gjennomført og fin. Nå som James blir to år så har han begynt å forstå så utrolig mye. Jeg vil at han skal få en dag hvor han virkelig føler seg spesiell. Det tror jeg at han kommer til å få! 

Dette er ikke reklame - jeg er bare veldig fornøyd. Jeg håper at dere liker tipset! Jeg kommer til å ta masse bilder av alt som jeg har bestilt på bursdagen til James på lørdag! Følg gjerne bloggen min for å ikke gå glipp av dem.

 Du kan for eksempel følge meg på Bloglovin', eller på Blogg.no.

Gjesterommet før og etter

 • 09.05.2016, 08:00
Det bittelille gjesterommet har vært pusset opp for noen uker nå. Rommet var en gang i tiden et lite barnerom, og det var dette rommet som vi opprinnelig skulle pusse opp til lille James. Han fikk til slutt et større rom. Det er utrolig deilig å ha et gjesterom, da John sin familie bor på Sørlandet, så vi ble ekstra glade da vi (så vidt) fikk plass til en dobbeltseng og sengegavl i rommet. Kanskje ikke den mest praktiske løsningen, men jeg fikk en aldri så liten hotel følelse fra å utnytte en så liten plass maksimalt. 

Her er 'før' bildet av rommet:

Vi har malt veggene med Jotun Balans i matt klassisk hvit, og listene i Jotun listemaling i halvblank klassisk hvit. Taket har vi malt med Jotun takmaling i klassisk hvit. Gulvet har vi slipt selv, og etterbehandlet med hvitolje (Trestjerners Hvit Gulvolje) og lakk (Trestjerners Silkematt). Den praktiske og morsomme vegglampen er fra Nothern Lighting og den heter Sunday. Taklampen, sengegavlen, putene og sengen er fra IKEA. Det eneste som mangler nå er en minimalistisk rullegardin i hvit og hodeputer, som jeg glemte å pakke ut av de utallige IKEA posene som ligger i garasjen, klar til å style James sitt nye rom. 

Dette rommet var en test, for å føle på hvordan det var å begynne å pusse opp i andre etasje, og det gikk overraskende fort. Tenk, en dag så kommer interiør-innleggene mine til å handle kun om styling og koseprosjekter! Det klør i fingrene til å gjøre ting ekstra fint, som for eksempel å legge marokkanske fliser i inngangen og gjøre hagen ekstra fin. Jeg trives veldig med å finne gode løsninger til det lille huset vårt, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Flere "før-og-etter" innlegg er på gang! Følg gjerne med :)
 

Den vakreste kjolen

 • 08.05.2016, 10:07


Jeg har ikke rukket å legge ut disse bildene før nå, da jeg har klart å bli skikkelig forkjølet. Utrolig typisk at på en av de varmeste dagene på lenge, så går Ingrid-mor rundt og harker og hoster. Her er mitt første 17. mai antrekk, i verdens vakreste kjole. Det er veldig gøy å kunne dra ut feiringen med hele fire antrekk, for jeg føler at jeg tjuvstarter verdens beste dag med disse innleggene!

Hjemme hos oss begynner det å de strøkent ut, og det gjør meg så lykkelig. I går tok James og jeg en liten tur til IKEA bare oss to, for å kjøpe de siste tingene til rommet hans. Viktig å få tilbakemeldinger fra han som skal faktisk bo der inne! I morgen skal jeg legge ut bilder av gjesterommet. Da er det bare hovedsoverommet (og to bad) som gjenstår. Vakre Emilie la ut før-og-etter bilder av kjøkkenet hennes på den nye Side2 bloggen hennes, og det fikk meg til å tenke... vil dere se bilder av huset når vi først kjøpte det, i forhold til hvordan det ser ut nå? Huset har virkelig fått en makeover. 

Kjole Epilogue by Eva Emanuelsen - se kjolen her, jakke Selected Femme (kjøpt for to år siden), sko Christian Louboutin, armbånd Hermès

James sitt nye rom

 • 06.05.2016, 20:42


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hele i går ble brukt til å pusse opp det som skal bli rommet til James. Gulvet skal slipes i morgen, og så skal det styles! Jeg gleder meg. :) Dere har ønsket flere bilder som viser litt av livet som det er akkurat nå, så her et ordentlig hverdagsbilde. Det kommer til å bli veldig fint til slutt! 


Rommet skal bli både fargerikt og nøytralt samtidig. Vi ønsker at James skal ha masse plass til å leke, så jeg har planlagt flere 'soner' i rommet. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å male rommene i andre etasje i mørke, lune farger, men til slutt så valgte jeg crispy matt hvit. Huset får sol fra tre kanter gjennom dagen, og føles lyst og lett ut. Det ble bare ikke riktig å gjøre rommene mørke. Den dagen jeg eier et herskapelig hjem skal jeg kle det i vakre lune farger. Vårt lille enderekkehus, på en halvøy utenfor byen, kler hvite vegger. 

Fire fine 17. mai antrekk

 • 06.05.2016, 12:05
Våren har endelig kommet til lille Norge, og det er ikke lenge til nasjonaldagen skal feires. Jeg har derfor satt sammen 4 fine 17. mai antrekk som jeg skal dele her på bloggen i de kommende dagen. I norsk design, ikke minst! Jeg har skrevet om min begeistring for Epilogue by Eva Emanuelsen i flere år nå, og basen til antrekkene er plagg fra dette merket. Det kommer så mye fint! Jeg gleder meg til å dele antrekk for antrekk. Første antrekk kommer litt senere i dag!


 

Litt helg på en torsdag

 • 05.05.2016, 09:00
Jeg håper at alle nyter den ekstra fridagen i dag! Her i heimen pusses det opp i rekordfart. Bildet ble tatt i Oslo i går. Den første varme dagen i 2016. Snart blir det sommer!

Kåpe i skinn fra Epilogue by Eva Emanuelsen her

Snart blir det liv

 • 03.05.2016, 14:39


Det er ikke vanskelig å føle seg vel i sort. Skap dybde med forskjellige teksturer, stoffer, lakk og skinn. Prikken over i-en i dette antrekket hadde vært negler i en mørk gotisk farge. Men jeg er mor til en snart 2-åring. I'm excused. 

Jeg skulle ønske at jeg kunne komme med en spennende oppdatering til dere som leser bloggen, men livet er stille og rolig for tiden. Snart blir det liv. James fyller 2 år, 17. mai er noen dager etter, og vi får besøk av en hel gjeng fra Sørlandet. Jeg lover å ta masse bilder.

God klem fra meg! 

Jakke Second Female / skinnbukse Epilogue by Eva Emanuelsen / topp Boohoo / klokke fra Cluse 

Ukens anbefalinger

 • 03.05.2016, 08:00


Jeg begynte så vidt på et ukentlig innlegg hvor jeg anbefaler saker og blogginnlegg som har inspirert meg, men den ideen forsvant litt med plattform-flyttingen. Nå begynner jeg å få litt orden på denne bloggen. Her er ukens anbefalinger:

Ulrikke Lund har startet en ny blogg, og jeg forstår hvorfor hun er så uendelig populær. Hun har et øye for detaljer og skriver på en måte som drar meg inn. Det som jeg liker aller best med den nye bloggen hennes er at hun har blitt enda mer sofistikert. Jeg har kommet til konklusjonen at Ulrikke var skapt for å bli kjent. Det er bare noe med henne som andre ikke har. Jeg digger innholdet som hun produserer, og ønsker at hun delte flere interiørbilder av den fantastiske leiligheten hennes.

My Vintage Vogue gjør meg glad i hjertet mitt. De nye kule it-jentene går rundt i sportsklær og sneakers, og jeg vil bare kle meg som en sofistikert filmstjerne.

Instagram profilen til Danielle Galindo er helt magisk. Livet som småbarnsmor er et uendelig kaos med snørr og smuler. Denne dama her får det til å se ut som en drøm.

The Snapchat 101: The Best, Coolest, Smartest, Weirdest Accounts on the Hottest Social Network on Your Phone - jeg er fan av Snapchat. Her er den ultimate guiden til gode Snapchat kontoer rundt verden. Solgt. 

Litt om kjolen i bildene: sist jeg tok bilder i denne kjolen var det minusgrader og mørkt. Nå kan den snart brukes på ordentlig. Og OM jeg kommer til å bruke den. Du kan bare kalle meg for "Floral Boobie Dress Girl" fra nå av. For hvem liker ikke florals og boobies?

Mine favorittbilder fra April

 • 02.05.2016, 08:00Mitt mest leste innlegg - innlegget hvor jeg forklarer hvordan jeg krøller håret mitt i bølger. Les innlegget her
 


Mitt favorittantrekk - røde pumps ♥♥♥ Les innlegget her


Mitt beste familiebilde - igjen et bilde som jeg ikke har lagt ut på bloggen, av James som tuller rundt i stuen.


Min flatlay-favoritt - Armani Beauty SS16. Les innlegget her


Min interiør favoritt - Nelliker!!! Les innlegget her


Min beste sminkelook - helt klart sminkelooken med sommerkolleksjonen til Urban Decay! Les innlegget her

De vakre bildene.

 • 01.05.2016, 20:36
Her er den nye hårsveisen min! Forskjellen er ikke den største, men håret har blitt mørkere og kortere.

Jeg har sovet godt for den første gangen på nesten en måned. Kanskje fordi jeg har begynt på medisin mot pollenallergi, som gjør meg stuptrøtt, eller kanskje fordi jeg endelig har funnet ut av noen ting som jeg har fundert på lenge. Jeg har alltid ment at livet er en sum av alle mine valg, men i det siste har jeg sittet litt på gjerdet. Jeg har ikke helt visst hva jeg ønsker for meg selv fremover. Nå har jeg begynt å ta noen bevisste, og litt overraskende valg for meg selv. 

Jeg har hatt en veldig bra uke. Selv om det har snødd, og regnet, og jeg har vært neddopet på allergimedisin, så har masse fint skjedd. Jeg har også tatt tiden til å samle alle mine favorittbilder fra de siste 3 årene, og har laget et mega-album på min personlige Facebook profil. Det har vært rørende å se tilbake. Jeg vurderer å gjøre det samme på Facebook-siden til bloggen. Jeg kjenner mange som ikke ønsker å dele personlige familiebilder på sosiale medier, og det respekterer jeg, men vi er ikke så bekymret for det. John er en fotograf, og jeg fikk min første reklamejobb som baby. Bilder er en stor del av begge våres liv. På bloggen har jeg valgt å dele personlige bilder som på en måte er litt iscenesatte. De vakre bildene. Jeg har for eksempel valgt å ikke dele bilder fra fødestuen den dagen James ble født. For det første så mistet jeg masse blod, så jeg var ikke helt 'der' da bildene ble tatt, og viktigst av alt: bildene er alt for personlige. Disse alt-for-personlige-for-bloggen bildene har jeg trykket i en bok, slik at de ikke forsvinner. De og er vakre, men de passer ikke på denne bloggen. 

Mange driver rene moteblogger, eller fantastisk fine livsstilsblogger proppet med inspirasjon. Jeg kjenner noen som lever liv som er helt dedikerte til den livsstilen som de deler på sosial medier. Jeg har lenge tenkt at jeg burde være mer lik dem. Mer sporty, mer minimalistisk, mer gjennomført. Jeg har endelig funnet ut at de fineste, og viktigste bildene som jeg deler her på bloggen er familiebilder, reisebilder og bilder som dokumenterer livet. Min gamle leilighet, min favoritt gate i Oslo, og James som bare blir større og større. Den røde tråden i bloggen min er livet mitt, og hvordan det utvikler seg for årene som går. Det er de bildene som rører noe i meg, og som gjøre meg glad i å blogge. 

Her er tre fine ting som har skjedd denne uken:

1. Jeg kjøpte det nye Beyonce albumet. Sjukt bra. Hun har utviklet seg mye, og jeg blir så inspirert.

2. Jeg har bestemt meg for å få en fotograf til å ta noen familiebilder med meg, James og John. Vi har nesten ingen bilder sammen som en familie, da John som regel står bak kameraet. 

3. Håndverkere har jobbet i hele helg for å fikse rommene i andre etasje. Det kommer til å bli så fint!

4. Jeg fikk endelig bestilt 3 forskjellige Kylie Lip Kit's! Jeg gleder meg, jeg gleder meg, jeg gleder meg!

STORY

 • 01.05.2016, 08:41


AnnonseOm Kranz & Ziegler STORY:

Det er andre gang at jeg samarbeider med Kranz & Ziegler på bloggen, og det er fordi jeg har blitt veldig glad i smykkemerket. 

Kranz & Ziegler STORY er en superpopulær smykkeserie fra Danmark der du kan sette sammen ditt eget personlige armbånd. STORY startet med en liten kolleksjon med 20 charms og 1 armbånd, men siden dette har kolleksjonen utviklet seg og består nå av ca. 800 ulike produkter. STORY armbåndene leveres i ulike materialer og farger, og det finnes et helt fantastisk sortiment av STORY charms, som gjør det mulig å fortelle din helt egen personlige historie.

Mitt forrige innlegg viser hvordan jeg har tolket deres armbånd. Denne gangen har jeg valgt et armbånd i blått slangeskinn, med charms i sølv. Blå er en av mine favorittfarger, samt en viktig trendfarge for 2016. Designstudier viser at blå er en beroligende farge som viser kreativitet og intelligens.

Det er veldig mange som har spurt meg hvor man kan få tak i STORY serien. Nå finner du mye mer informasjon på websiden deres: www.k-z.no

Priser:

STORY armbånd i blått slangeskinn, 899,- / STORY armbånd med blå Aventurin, 699,-

STORY charm i sølv, dråpe, 599,- / STORY charm i sølv med zirkonia, hjerte, 899,-

 
Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits