ingrid holm

Hva skjer?!

  • 19.03.2017, 00:09Jeg flytter!

Mye har endret seg for meg de siste månedene. Jeg har også et lite behov for å trekke meg tilbake for en stund. Det har alle en gang i blant. Akkurat nå jobber noen veldig flinke webdesignere og ferdigstiller den nye websiden min. Hvis dere lurer på hvorfor jeg flytter fra Side2 så er svaret ganske enkelt: jeg ønsker mer kontroll over annonsene som vises på bloggen min, og vil være mye mer selektiv når det gjelder mine samarbeid. Jeg kommer til å skrive en litt mer utfyllende begrunnelse om litt, følte bare for å legge ut en oppdatering til dere. Side2 teamet har vært helt fantastisk og de også har gått gjennom noen store endringer i det siste. Sånn er livet. Endringer = utviklinger. Jeg liker endringer og utviklinger mye mer enn å stå bom stille. 

Dere hører fra meg om litt!

Antrekk fra Lindex

God morgen!

  • 11.03.2017, 09:30
Hei på en lørdagsmorgen! Her er en livsnyters anbefalinger for en koselig helg:

Skru på The Kåss Furuseths mens du slapper av hjemme. Garantert latterkrampe!

Sing høyt til Don't Kill My Vibe av Sigrid

Ikke kast de brune bananene i kjøkkenet, lag bananbrød! Her er favorittoppskriften min

Les den siste Bra Folk saken som jeg har jobbet på - om Grace Bullen i 71° grader nord kjendis

Sjekk ut denne sminkevideoen - en tutorial med min nyeste øyeskyggepalett i samlingen - Anastacia Beverly Hills Modern Renaissance Palette.

Send nudes

  • 09.03.2017, 08:06


Jeg elsker rouge d'armani sheers leppestifter! De vakre fargene er naturlige og egnet til hverdagsbruk, da de ikke gir den "tunge", litt strenge looken som matte leppestifter kan gi en sminke look. 

Jeg har flere farger, men den som jeg alltid har i veska er nr. 205. Det er en nude leppestift med fersken-toner. Mye finere enn de concealer-aktige nude leppestiftene som går i ett med ansiktet!  

Det beste med akkurat denne leppestiften er at leppene holder seg myke og fuktige hele dagen lang. 

Leppefarger som er i nude familien er som regel penest med litt glans i. Akkurat denne leppestiften får huden til å stråle!

I am woman

  • 08.03.2017, 20:29
Flashback til vinter 2014. Det begynner å bli en god stund siden nå, men det føles ut som bare i går. Å lage et annet menneske i kroppen min er en av de mest surrealistiske opplevelsene jeg har hatt i mitt liv som kvinne. Jeg elsker å være mor, jeg elsker å være kvinne. Samtidig så har jeg smakt på det å være en kvinne, og en mor, i en verden som er mer fordelaktig for det motsatte kjønn. Jeg nekter å bli forskjellsbehandlet fordi tissen min ikke henger noen cm lengre ned mellom beina. Jeg aksepterer ikke å bli straffet fordi jeg har skapt et barn. Femininitet er ikke en svakhet, det er en styrke. Likestilling er ikke for framtiden, det er for nåtiden.

Gratulerer med kvinnedagen!

Portretter av Adam Schjølberg

  • 07.03.2017, 23:13


Litt mer jobbsnakk! Her er noen bilder som mannen tok av komiker Adam Schjølberg for Bra Folk serien til Synsam. Vi jobber bra sammen, oss to. John har respekt for mine (alt for sterke) meninger rundt komposisjon og lys, jeg har respekt for hans fotokompetanse. Sammen får vi det til. Adam Schjølberg jobber masse sammen med hans bestekompis Tore, og det kan jeg relatere til. De fleste av oss jobber best i et team. 

Les mer om fantastiske Adam her, og se hele bildeserien!

Saken er skrevet av Silje Pedersen - en varm og fin sak. Anbefales!

Endelig!

  • 05.03.2017, 22:55


Jeg har lett lenge etter den perfekte røde genser. Nå er den endelig min! Jeg synes de fleste kvinner kler rødt, selv om mange har sterke meninger rundt bruk av denne fargen. Jeg er nok ekstra glad i rødt fordi det er en symbolsk farge. En sterk farge som skiller seg ut og får oppmerksomhet.


Jeg liker at genseren er i en sterk signalrød, jeg liker at den er i kabelstrikk, og jeg liker de store, luftige ermene. 

Genseren fant jeg på Lindex/Holly & Whyte (pressegave) 
 

Oslo

  • 05.03.2017, 09:00
Jeg var innom Vigelandsmuseet en liten tur i går, da jeg er på utkikk etter nye locations til Bra Folk serien på Synsam.no. Jeg har møtt så mange fantastiske folk gjennom den serien, og er så heldig å ha "arvet" prosjektet fra min sjef og hun som hadde min stilling før meg. Ideen ble fant opp på en flytur mellom Stockholm og Oslo, hvis jeg husker historien riktig. 

Jeg er veldig glad i Oslo. Jeg har bodd i Manila, London, og noen måneder i Hong Kong, men det er Oslo som har en helt spesiell plass i hjertet mitt. De som ikke kjenner byen kan oppleve den som kald og følelsesløs, men det er i de mørke krikene og krokene man finner varmen. Jeg har alltid vært søkende, og har vanket med mange forskjellige typer folk i de årene jeg har bodd i byen. Det er mye godhet i Oslo, for byen har gjort meg varmere og mykere istedenfor å gjøre meg hardere. 

Se Oslo gjennom mine øyne via min hashtag INGRIDLOVESOSLO

For alltid en Oslo jente

  • 04.03.2017, 19:51


Vi er mye i Oslo selv om vi har flyttet til Nesodden. Vi drar på museer, kafeer og spaserer rundt bygater som vi gjorde før vi fikk barn - desperat etter å holde fast til livet vi en gang hadde. Neida. Joda. I dag var vi innom Lindex for å plukke ut noen klær til James, som har vokst ut av klærne hans. Jeg fant mye fint! James har begynt å ha ganske sterke meninger rundt hva han skal ha på seg nå, så det ble blant annet en "praktisk" denimjakke med en pinneis brodert på den, og en genser pyntet med et stort bilde av en burger og pommes frites. Favorittmaten hans. James skulle absolutt ha på den nye jakken selv i snøvær, så det ble et lag-på-lag antrekk med denimjakka under boblejakken. Bra han er fornøyd! Etter Lindex dro vi på en 2-års bursdagsfest. Utrolig hyggelig. Vi dro utmattet hjem. Helgene går fryktelig fort for tiden.

PS: Jeg fikk et lite tips i butikken om at du får 100 kr rabatt når du handler barneplagg for 400,- på lindex.com i morgen - inkludert salgsvarer. Rabattkoden er sunday09. Værsågod! Tror faktisk at jeg slår til jeg og. Selv om lillegutten er glad i farger og mønster er jeg veldig glad i klassiske barneklær. Jeg fant noen ting på Holly & Whyte som jeg ønsker til han. De har så mye fint til barn! 

Look Back

  • 01.03.2017, 20:25


Tenk at jeg var blond for et år siden! For et styr! Jeg fikset håret hos samme frisør som Tsutsumi (Kim fra Hairdo Kværnerbyen) og hun gjorde en helt fantastisk bra jobb med håret mitt. Det var da jeg begynte å teste andre frisører at alt gikk til helvete. Disse bildene ble tatt sammen med skjønne Emilie som bor i USA for en stund. Det ser ut som hun stortrives der, selv med 'Trumpy' som president. Er det noen som husker meg som blondine? Burde jeg kanskje vurdere å bli litt lysere til sommeren? Eller skal jeg bare stusse håret hver andre måned og få skikkelig langt og sunt mørkt hår, som planlagt? 


 

Disse bildene ble tatt rett etter jeg bleket håret hos Hairdo for første gang. Det er gøy å se tilbake i arkivene! En ting er helt sikkert, jeg er mye mer lykkelig og rolig nå. Jeg husker jeg var veldig søkende i den perioden. Det er sikkert derfor jeg hadde behov for en så drastisk endring i hårfargen. Jeg følte at jeg satt fast, og ville at alt skulle være annerledes. Det gjør jeg heldigvis ikke lenger. I morgen skal jeg ut og spise middag på Izakaya med venninnen min Line. Det blir hyggelig med en liten catch-up om livet hennes. Gleder meg!

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits