ingrid holm

FOTD: My make-up

 • 31.03.2016, 19:42


Jeg skrev for noen dager siden at jeg ønsket å dele hvilken sminkeprodukter som jeg personlig liker å bruke hver dag. I dette innlegget viser jeg fram en sminkelook som jeg godt kunne brukt til et blogg-event, en date, eller en kveld ut med venninnene mine. Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet! ♥

1. Jeg påfører alltid Clarins Beauty Flash Balm på ansiktet før jeg sminker meg.

2. Min favoritt-foundation er fortsatt Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani i Nr. 5.

3. Jeg legger øyeskyggen Amnesia fra Jan Thomas på hele øyelokket.

4. Jeg legger Confident fra Jan Thomas under nedre vippekant med en fuktet øyeskyggekost. *Se sminkekosten i bildet for referanse.

5. Jeg legger  Helena Rubinstein Magic Concealer i 02 Medium etter at jeg har lagt øyesminke.

6. Dette konturkittet fra Make-up Forever har jeg hatt i over 6 år. Den er fortsatt favoritten.

7. Jeg har blitt veldig glad i dette bronsepudderet fra Elizabeth Arden. Den kommer fra Sunset Bronze kolleksjonen som lanserte for en liten stund siden.

8. Jeg bruker Nr. 2 i My Parisian Pastels paletten fra Lancôme som highlighter på kinnbeina. Helt magisk! (I dette innlegget viser jeg hvordan man legger highlighter)

9. Grand Entrance Mascara fra Elizabeth Arden får til og med mine stusselige vipper til å se voluminøse ut!

10. Dip Brow Pomade fra Anastacia Beverly Hills i fargen Caramel er det perfekte produktet til mine bryn.

11. Bare Minerals Multi-tasking Concealer i Summer Bisque legger jeg under øynene med en Max Coverage Concealer Brush (også fra Bare Minerals).

12. YSL Blush Volupte i fargen Heart of Light legges forsiktig i eplene i kinnene.

13. Øyeskyggen Peach Sherbet fra Jane Iredale kan brukes som en highlighter. Den kan brukes på kinnbeina, eller i de innerste øyekrokene, slik som jeg gjør i bildene i dette innlegget.

14. Stark Naked er en matte leppestift fra Urban Decay som jeg har blitt veldig glad i.

15. Jeg avslutter med en leppegloss fra Jan Thomas. Jeg er usikker på fargen, siden klistremerket har falt av, men den her helt super!

Husk Flux!

 • 31.03.2016, 10:21


Reklame

James fikk sin første tann når han var 6 måneder gammel. 

Da fikk vi beskjed fra legen at barn skal pusse tennene allerede fra første tann. Visste dere det? Nå som James er snart 2 år har han nesten alle sine barnetenner. Tannstell er viktig, og tannpuss har blitt en viktig del av leggerutinen hans. Jeg selv har ikke hatt hull i tennene siden jeg var tenåring, og synes at det er viktig å være en god rollemodell og vise han at tannpuss er både viktig og gøy. Som vi tuller rundt i baderommet! Vi lager grimaser i speilet, synger tannpuss-sanger og koser oss. Men noen ganger vil James ikke pusse tennene. Sånn er det når barn tester grenser.

Hva gjør man da? Et lite tips til dere som sliter med å få trassige barn til å pusse tennene er å belønne dem med en Flux fluortablett i en god smak. Flux husker jeg godt fra da jeg selv var barn. Jeg elsket den lille tabletten etter tannpuss.

Vi har fått muligheten til å teste flere Flux produkter, og det har fått oss til å virkelige tenke på tannhelsa til familien. I Flux Junior familien finnes fluorskyll i ulike smaker, tannkrem, tyggegummi og fluortabletter i ulike styrker og smaker fra første tann.

For å være helt sikker på at vi skriver om produkter vi kan stå for har vi funnet ut at Flux-produkter er utviklet i nært samarbeid med skandinavisk tannhelse og er uten alkohol, parabener og andre unødvendige tilsetningsstoffer.

Vi i familien mener at Flux gjør tannhelse gøy! :)

Les mer om Flux her!

No need to sleep

 • 29.03.2016, 15:02


I dag har jeg tenkt å lese masse beauty innlegg om hvordan man bruker YSL Touche Eclat. Det er et ikonisk sminkeprodukt som jeg bare ikke får helt til! Jeg har hatt flere Touche Eclat i sminkepungen gjennom årene, fordi den alltid blir anbefalt på det varmeste hver gang jeg for eksempel står i Tax Free avdelingen på flyplassen, men jeg må innrømme at jeg bruker produktet alt for lite. I følge YSL siden så selges en Touche Eclat hver tiende sekund ett sted i verden.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere har noen tips eller triks! :)

Mine planer for resten av 2016

 • 29.03.2016, 08:55


Jeg elsker våren. Det er så klisje å skrive det, men våren er tiden for nye begynnelser, og det blir en del nye begynnelser og endringer for meg i år. Det har vært sånn siden jeg ble mor. Akkurat nå gleder jeg meg til planlegging av kommende ferieturer, bloggflytting og blanke ark. Mest av alt så gleder jeg meg til litt mer tid. Har dere noen planer til våren og sommeren som kommer? 

Oslo, mitt gamle nabolag

Her er mine planer:

Spare penger - jeg var så flink til å spare opp til egenkapital, årene før vi kjøpte huset. Kontinuerlige oppussingsprosjekter og nye kostnader har gjort det vanskelig å spare. Men jeg vil. 

Jeg vil bli flinkere til å lage mat - jeg har tre store mål til mine kommende matprosjekter: måltidene skal være relativt enkle å forberede, de skal se presentable ut, og de skal ikke koste all verden. Jeg håper å finne ut av nye gøyale retter, og dele dem her på bloggen. 

Jeg vil begynne å trene igjen - hvis alt jeg klarer i begynnelsen er 30 minutter 2-3 ganger i uken så får det være sånn. Jeg orker ikke å ikke orke å trene lenger. Jeg har derfor gjort litt research om pulsklokker, treningsrutiner og annet som kommer til å hjelpe meg nå målene mine. 

Ta mine vitaminer og ha gode spiserutiner - Kroppen fungerer best når jeg spiser måltidene omtrent samme tid hver dag. Jeg skal også spise sunnere, samt ta 2 tran piller, 1 nattlysolje kapsel, og 1 b-vitamin tablett med tilsatt magnesium hver kveld. Visste du at kroppen har godt av rutiner? Nattlysoljen tar jeg fordi jeg får fin hud av det, B-vitamin styrker hår og negler. 

Rydde ut det gamle - Har dere hørt om ryddefilosofien til organiseringseksperten Marie Kondo? Jeg har mye som må ryddes ut av huset. Esker og store poser ligger i garasjen, boden og loftet. Jeg har planer om å gå gjennom alle tingene som er lagret i huset og kaste ut det som jeg ikke ønsker å beholde. 

Jeg skal bli enda flinkere til å blogge - Det er mye som kan utvikles i forhold til denne bloggen. Jeg gleder meg til å bli en enda flinkere blogger, og gjøre enda mer her på mitt lille univers på nettet. 

Slik sminker jeg meg

 • 28.03.2016, 21:32


I det siste har jeg testet og skrevet masse anmeldelser av sminke - men det er lenge siden jeg har skrevet om sminken som jeg bruker hver dag. Derfor jobber jeg på et mega-innlegg til dere med looken øverst. Her en liten sniktitt!

Tilbake til hverdagen

 • 27.03.2016, 14:40


Dette antrekket er et klassisk eksempel av at begge plaggene så utrolig fine ut sammen på mannekengen i butikken, men når jeg brukte antrekket selv, så tenkte jeg: klarer jeg å pull this off? En ting er helt sikkert: blåfargen i begge plaggene er helt fantastisk. Jeg gleder meg til å bruke crop buksene i hele sommer, samt bruke jakken over kjoler og skjørt. Det blir ikke siste gang jeg bruker begge disse plaggene for å si de sånn.

Olatopp og crop bukser fra Lindex Extended, veske Givenchy & sko fra Bianco + Caroline Berg Eriksen 

Ting å gjøre i Kristiansand: Aquarama

 • 26.03.2016, 10:10


Tanken på å tilbring dagen i en svømmehall med masse hylende barn er ikke særlig fristende, men jeg ELSKER å ta James med til Aquarama - selv når det er ganske så fullt. Aquarama er litt mer et spa-anlegg enn svømmehall, og det er faktisk veldig trivelig å være der. De forskjellige bassengene er freshe og omgivelsene vakre. Aquarama ligger rett på Bystranda i Kristiansand, så man får utsikt til havnen og den fine strandpromenaden. I uteområdet er det et infinity basseng, og i selve bygget er det flere forskjellige bassenger å velge i fra, samt flere sklier til de større barna. James er mest glad i å leke i barnebassenget, og nå som han er litt større sa har jeg virkelig begynt å verdsette omtanken rundt arkitekturen. Det finnes ikke en eneste skarp kant i bassengene, så uansett hvor mye James klatrer og faller, så slår han seg ikke. Glassveggene slipper inn masse med naturlig lys, og anlegget har et moderne rensesystem slik at de ikke å trenge like mye klorin som andre bassenger.

I andre etasje er det et voksen-område med et ordentlig spa-anlegg, som jeg gleder meg til å teste en dag. Etter en fin dag på spa er det ikke langt å gå til Fiskebrygga for et bedre måltid eller noen glass vin. Aquarama er et fint sted å besøke for både store og små. Anbefales til både barnefamilier og par!

Du kan lese mer om Aquarama her. 

Kristiansand

 • 25.03.2016, 21:41


Hei fra Kristiansand! Det ble Aquarama og ikke Dyreparken i dag, da vi var litt redd for regn. James storkoste seg. Vi har tatt James til Aquarama siden han var et lite spedbarn, og det er så koselig. Dette var første gang jeg kunne sitte litt til siden og bare observere han mens han løp rundt og lekte i barnebassenget. Så utrolig deilig. God natt fra en veldig sliten småbarnsmor!

James sin genser og ryggsekk er fra Lindex, og jeansbuksen er fra Ellos. Skinnjakken min er fra Selected Femme, high waist jeansene er fra Bik Bok, og t-skjorten er fra Nelly. 

Inngangen

 • 25.03.2016, 10:28


Beklager at jeg har vært borte de siste dagene - kroppen sa stopp. Jeg har lagt meg klokken 19 hver kveld helt utmattet, og har klart å vrikke ankelen på toppen av det, så da ble det litt stopp på oppdateringer her på bloggen. Sånn er det bare noen ganger. Jeg skriver dette innlegget fra Sørlandet, da vi skal tilbringe de siste dagene i påskeferien her. Her er noen bilder fra i går, tatt av inngangen som endelig er ferdig nå. Jeg kommer til å ta flere bilder i bedre lys når jeg er tilbake på Nesodden. Det har blitt så lyst og fint!

Jeg kommer snart tilbake med flere bilder. Først skal vi en tur til Dyreparken! God påske.

Slik så inngangen ut når vi bare hadde malt gulvet

Slik sa inngangen ut før Jul

Litt finere koseklær

 • 21.03.2016, 09:10


Dette er mitt andre innlegg om fine koseklær i løpet av noen måneder, og det er fordi jeg virkelig mener at det er ingenting feil med å ha noen digge loungeklær å daffe rundt i så fort som man kommer hjem. Hemmeligheten bak å ikke se helt krise ut er å investere i plagg som er laget av digge materialer som 100% bomull, bambus, silke, og ull. Match en genser i kasjmir med en myk triangel bh som titter ut, kjøp supermyke t-skjorter i duse farger, og bruk dine egne loungebukser istedenfor å låne typens stygge, slitte, ekle gymbukser - som får bakenden til å se helt formløs ut. Det er en viss sensualitet i en jente som ser komfortable og avslappet ut. Ikke glem en deilig, nesten-ikke-der duft.

Koseklær i ull fra With & Wessel

Flere bilder fra i går

 • 20.03.2016, 09:18


Hei igjen! Formen er litt bedre i dag, og det er bra, for solen skinner fortsatt! Planen for i dag er å montere noen hyller i mitt evige walk-in prosjekt, male ferdig barnerommet, og gå en liten tur ute i naturen med James. Kameraet blir selvfølgelig med. Jeg gleder meg til å vise dere litt mer av Nesodden - mitt lille paradis 23 minutter på ferga fra Aker Brygge.

100% cashmere genser fra Ricco Vero, crop bukse her, veske A.P.C og sko fra Zara. James har på en genser og bukse fra H&M

Når alt ikke går som planlagt

 • 19.03.2016, 19:57


Det har vært en litt uheldig start på påskeferien i år. Jeg våknet i dag tidlig og merket at kroppen var tung. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva som er galt med meg, men det tar pusten av meg å bare gå opp trappen. Magen er oppblåst og kroppen verker. Det ble en liten tur til Oslo med James uansett, da jeg ville så veldig at vi skulle nyte dagen sammen. Det gikk greit, men nå merker jeg at jeg må hvile. Jeg tror at hektiske dager på jobb i de siste ukene har gjort meg litt syk nå som kroppen endelig har fått mulighet til å slappe av. Så surt! Derfor legger jeg samtidig med James og håper at jeg våkner i bedre form i morgen.  

Mine siste antrekk

 • 18.03.2016, 22:04


Nå er det lenge siden jeg har lagt ut en oppsummering av mine antrekk, og det er fordi det har vært mindre av dem de siste månedene. Jeg kommer aldri til å stoppe med antrekksbilder, men det blir mer variasjon på denne bloggen fremover. :) Mine siste antrekk viser en god blanding av gamle og nye favoritter. Snekkerbuksene fra Lee og den gule strikkgenseren fra Siri Brodersen har jeg hatt i noen sesonger nå. Favoritt tilskuddene er den hvite kåpen fra Ricco Vero og min sorte fjærjakke fra Second Female.

I morgen skal jeg til Oslo med James, og det blir så kos! Vi skal bare nyte solen og vandre rundt i byen sammen. James elsker biler, trikken, og t-banen, så det blir mye å se på i Oslo. Det har vært noen travle uker med mye jobbing. Det blir hyggelig å ikke stresse, og ha en mor og sønn dag. Agendaen for i kveld er å rydde hele huset og gjøre det koselig til påsken. Etter det skal jeg tenke over hva James og jeg skal gjøre sammen fra mandag til onsdag. John jobber nemlig alle de dagene, så jeg skal sørge for at James og jeg har noen ordentlige fine eventyr, bare oss to.

Fredag og nesten påskeferie!

 • 18.03.2016, 08:35


God fredag. Jeg håper at alle nyter helgen, og solfylte Norge. Har dere noen spennende planer til påskeferien? Jeg gleder meg til fridager med dette lille trollet!

James har på Lindex (noe er kjøpt, noe har han fått som pressegave ♥ - tusen takk Lindex ♥)

My little secret

 • 17.03.2016, 21:57


I de siste månedene har jeg holdt en liten hemmelighet fra dere.

Jeg skal flytte til Blogg.no som en Side2 samarbeidsblogger om en måned. Det er mange som lurer på hvorfor jeg flytter fra en så eksklusiv og så gjennomført plattform som Stylista, og tro meg, det har vært et vanskelig valg. I Stylista har jeg hatt en trygghet over at bloggen min har blitt tatt vare på av et ekstremt profesjonelt mediehus. Jeg har knyttet gode vennskap til mine bloggkolleger og det fantastiske teamet bak Stylista. Det har vært snart 3 fine og innholdsrike år, men det sies at forandring fryder...

Hvis det er en ting som jeg har savnet siden jeg har blitt en kommersiell blogger, så er det å være en del av et større bloggsamfunn. Det kommer jeg til å få når jeg flytter til Side2. Jeg har vært ekstremt heldig som blogger. Det er mye som har bare falt på plass helt av seg selv. Jeg jobber selvfølgelig mye på bloggen, men jeg har for det meste konsentrert meg på å skape fint innhold. Det er ikke alltid riktig. Det var en stund at jeg var så oppslukt i å skape fine bilder at jeg glemte sjelen til bloggen min. Jeg la ut bilde etter bilde av perfeksjonerte scener... men glemte å være meg selv. Jeg sluttet med å skrive ned mine tanker, dele mine meninger og oppsummere mine mål. Jeg har litt for litt begynt å vende tilbake til dette.

Nå som blogg har blitt big business så er det flere og flere som driver superglossy blogger. Jeg søker en balanse. Jeg har mange ganger nå skrevet at jeg har blitt trøtt på moteblogging. Mer enn klær så har jeg alltid elsket å ta bilder og skrive tekster. Jeg vil at blogging skal være gøy igjen. Jeg vil at bloggen min skal handle om mer enn bare fine bilder av ting. Derfor skal bloggen min flytte til et fint og fargerikt bloggsamfunn med mye rom for personlighet og sprell. Jeg gleder meg masse! Så mye at det kribler i magen. Dette blir bra dette. Jeg lover dere!

BEAUTY LOOK: SUNSET BRONZE

 • 15.03.2016, 22:52


I dag har jeg lekt rundt med SS16 kolleksjonen til Elizabeth Arden, som heter SUNSET BRONZE. Kolleksjonen har kommet i absolutt riktig tid, da jeg har følt meg grå og sliten i det siste. Jeg er så klar for våren nå, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste. Nå er det virkelig på tide å dra ut sommersminken!

Høydepunktene i SUNSET BRONZE kolleksjonen:

Sunset Bronze Prismatic Bronzing Powder (Warm Bronze 01). Solpudderet inneholder shimmer og er lekende lett til å bygge opp. Produktet fungerer derfor bra til lett konturering.

Sunset Bronze Prismatic Highlighter (Eclipse 01) I looken har jeg brukt produktet på kinnbeina, over amorbuen, og i den innerste kanten av øynene. Jeg foretrekker highlightere i pudderform, men akkurat dette produktet er fantastisk til å legge i veska for en kvikk touch-up utover dagen/kvelden. Highlighteren er en av de mer naturlige variantene: du får en vakker glød, men ikke hele Kardashian discokule-looken som regjerer for tiden. Og det er bra, det! 

Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss (Sunset Kiss) Jeg er ikke den største fan av leppeglosser, men akkurat denne er godkjent. Glossen er ikke klissete, og leppene ble myke og fine. Jeg tenker at den blir mer brukt når våren melder sin ankomst. Elizabeth Arden er godt kjent for sine pleiende hudprodukter, og i leppeglossene merker man også dette. Leppene var fuktige og myke lenge etter leppeglossen hadde forsvunnet.

Jeg savner en leppestift (eller to) i denne kolleksjonen. Jeg er uten tvil en leppestift-jente, og føler at en vakker leppestift hadde satt prikken over i-en for meg.

Jeg er alltid svak for fine øyeskygge paletter.

Sunset Bronze Prismatic Eye Shadow Palette er en vakker palette som kan brukes til naturlige looks, eller mer dramatiske varianter. Skyggene er kremete i konsistens, lett å påføre, og komplimenterer solbrun hud.


 

Dette gjør jeg hver andre time for å unngå rynker

 • 15.03.2016, 18:30


Et tips til dere som ikke liker å påføre klissete solkrem på ansiktet:

Jeg elsker sol på ansiktet, men jeg er også klar over at huden ikke har noe godt av soling. Det er godt forsket på at solens stråler gir rynkete hud. Det skjer ved at "hudens elastiske fibere ødelegges, blodkar utvides, underhuden blir tykkere og huden ser rynket og gammel ut" (Side2). Og disse hudskadene kan ikke repareres. Kanskje noe å tenke på nå som påskeferien er rett rundt hjørnet? Jeg hater å påføre solkrem på ansiktet. Det er klissete, legger igjen et tykt, hvitt lag på ansiktet, og tetter porer. Det jeg misliker aller mest er at det ødelegger hvordan sminken min ser ut. Derfor er jeg superglad for Sunforgettable fra Colorscience. Sunforgettable er en mineral solbeskyttelse i løspudder form, som kan fåes i SPF30 eller SPF50 (jeg bruker SPF30). Produktet er vanntett i 80 minutter, og gir full beskyttelse hvis du fort børster mineral-pudderet over ansiktet cirka hver andre time mens du er ute i solen. Jeg legger pudderet rett over sminken min, eller på bar hud hvis jeg har en sminkefri dag, og merker ikke at jeg har det på i det hele tatt.

En god alternativ til tradisjonell solkrem for ansiktet.

Påsken 2015, Sørlandet.

Mornings with this one

 • 14.03.2016, 15:33


Det har endt opp med at James har tatt over silkeputen min fra Mellymoon, som jeg har skrevet om tidligere. Han elsker følelsen av den kalde silken mot kinnet, og han har rett og slett begynt å sove med den hver kveld. Det forstår jeg godt. Derfor ble jeg ekstra glad når jeg fant denne nydelig utgaven i blå print - også i 100% Charmeuse Mulberry Silke. Så utrolig delikat, og nydelig. Nå har vi to silkeputer, og begge våkner fornøyd.

PS: Genseren til James er fra Lindex  ♥

So much love to this beauty collection

 • 13.03.2016, 10:40


I skrivende stund så jobber jeg på en beauty look til dere med sminke fra Elizabeth Arden sin SS16 kolleksjon som heter SUNSET BRONZE. Her er det full fokus på gylden, vakker hud. Gleder meg til å dele!

Den nye bukselengden

 • 10.03.2016, 19:25


I vår/sommer er det jeans som kutter over ankelen som gjelder!  Disse buksene fra COS har vært favorittjeansa lenge, og jeg gleder meg til å bruke dem videre i de kommende sesongene. Har dere lagt merke til pumpsene i bildene? Så klassiske og fine! De er fra Caroline Berg Eriksen for Bianco kolleksjonen. CBE har fått litt pepper for kolleksjonen hennes fra visse motejournalister, og det synes jeg er ufortjent. Hun har ikke designet sko med den norske motebransjen i tankene. Hun kom aldri til å designe en kolleksjon med verdens mest nytenkende sko-design, så hvorfor kritisere henne for det? Hvorfor ikke ta et kommersielt samarbeid for hva det er? Jeg ble spurt et spørsmål en gang som virkelig fikk meg til å tenke: "Ingrid, hvem er det du blogger for? Blogger du for å få creds fra den norske motebransjen, eller blogger du for leserne dine?". Det var virkelig en liten turning-point for meg. Sannheten er at jeg personlig er veldig glad i mote, men jeg har ingen interesse av å skape et snevert lite mote-univers her på bloggen som blir applaudert av de 100 profilerte som vi har i motebransjen. Den viktigste bekreftelse for meg, er at jeg klarer å skape innhold som er både engasjerende on inspirerende for andre som meg. Altså, helt normale mennesker som er opptatt av fine ting, vakre klær - men også har en forståelse og engasjement for andre ting utenfor alt det staselige. Samfunnspolitikk, kunst, bøker, kvinnekampen, you name it!

Jeg håper at alle har hatt en fantastisk uke! Det har vært en lang og litt stressende uke for min del, og jeg merker at jeg gleder meg til helg.

Ikke alle uker kan være like spennende

 • 06.03.2016, 21:56


Ikke alle uker kan være like fantastiske, og denne uken kan vel oppsummeres med uendelig slapsevær, en syk baby og en ordentlig ryddesjau hjemme. BORING (og ja, stakkars lille). Jeg følte så synd på James at jeg kjøpte han et nytt batteridrevet Brio tog... som han absolutt hater. Han klikker når toget går fremover, når han vil at toget skal gå bakover, osv. Presang fail. Mitt uendelige walk-in prosjekt begynner å ta form nå, og jeg har endelig sortert gjennom nesten alle klærne som jeg pakket ned da vi flyttet i Mai 2015. Det er fortsatt noen store poser i loftet som jeg må gå gjennom, men jeg forteller meg selv at det er sommerklær. Og siden det er visst vinter 90% av året her i Norge, så får de bo i loftet litt til. Jeg har organisert nok klær for en stund. Denne helgen har jeg fått hilst på noen elskede (og litt glemte) klesplagg, og har funnet alle buksene mine. Endelig! Jeg har nemlig ikke forstått hvor det har blitt av buksene mine. Nå vet jeg at de lå gjemt i klesskapene i gjesterommet. Og nå kan jeg dra på jobb med bukser igjen. Planen er å ha hverdagsklærne (basics, jobbplagg og strikk) i et garderobeskap i hovedsoverommet, og alt annet i min walk-in. Som blogger har jeg mye rart, som jeg elsker, blant annet: fjærjakker, stiletthæler, ikke-jobb-kjoler og vesker! Derfor passer denne løsningen ypperlig. Vi har fått et bra prisoverslag på en innebygd garderobe, så jeg krysser fingrene på at vi får dette på plass i sommer. De store prosjektene skal starte i fellesferien, siden vi ikke får tiden til å gå rundt som det er.

Skjorte Rails, high-waist jeans Never Denim, skinnjakke ACNE

Det er tre uker til påske

 • 04.03.2016, 07:24


Den første uken i Mars er snart over, og det betyr at det er 3 uker til påske

Torsdag 24. mars er Skjærtorsdag, fredag 25. mars er Langfredag og mandag 28. mars er Andre Påskedag i år. Hvis dere som jobber tar fri 21-23. mars, får dere totalt 10 dager med påskeferie. Bare en liten påminnelse hvis dere ikke har planlagt fridagene deres ennå! :)

Har dere sett noe vakrere enn de håndlagde påskeeggene som jeg kjøpte på Kaffebrenneriet? De er nesten for vakre til å spise. Det blir minimalt med påskepynt hjemme hos oss, men disse eggene kunne jeg ikke la være å kjøpe. James og jeg har spist et "smaksprøve-egg" og er begge enige over at håndlagde egg smaker aller best.

Lesetips: artikler som inspirerer

 • 03.03.2016, 08:30


God morgen, og god torsdag til dere!

Jeg har tenkt  å gjøre det at jeg deler artikler som inspirerer som et fast innlegg på bloggen. Forrige innlegg ble godt mottatt. :) Denne uken har jeg lest mye om mat og trening. 

Norge rundt: På jakt etter de beste restaurantene  Nå vet jeg at jeg ønsker å besøke magiske Boen Gård neste sommer. Helst når de åpner dørene for spisegjester, og vinsmaking!

Matcha Mylk Super Green Smoothie ser utrolig digg ut.

Verdens vakreste hjemmelagde sjokolade finner du her. En perfekt gave.

Har dere sette den nye 'Birck' vesken fra Holzweiler? Så fin!

Lena Dunhams treningsmotto er: ?It ain?t about the ass, it?s about the brain.? Jeg har begynt å føle de negative effektene av å være litt mindre aktiv nå som James har blitt så selvstendig. Det er på tide å finne en ordentlig treningsrutine igjen.

Dette bildet vil jeg gjenskape!  Jeg må bare finne noen vakre spiselige blomster først. Har dere tips til lett tilgjengelige spiselige blomster?

Why the healthiest people don't actually diet (and always eat breakfast) Er hemmeligheten bak en sunn kroppsvekt å ikke være på dietter og ikke trene for hardt?

Om barn og tørr hud

 • 02.03.2016, 22:11


Barn får tørr hud om vinteren, og da er det ikke bare å løpe til baderomskapet og hente ut hva som helst. Jeg sverger til naturlige hudprodukter fra Weleda og Burt's Bees. Jeg bruker også og en 100% naturlig badesvamp fra The Konjac Sponge Co, som sørger for at jeg får vasket James ordentlig. Svampen eksfolierer bort tørr hud på en skånsom måte.

Gwen Stefani Blush Palette - Urban Decay

 • 02.03.2016, 14:25


Det er ingen hemmelighet at Gwen Stefani liker å definere og highlighte. Gwen Stefani Blush Palette inneholder derfor 6 nyanser med blush, solpudder og highlighter. WARNING: blush paletten er veldig pigmentert. Legg rougen forsiktig til å begynne med, og bygg opp intensiteten hvor du ønsker det.

I bildene øverst har jeg brukt LO-FI til konturen under kinnbeina, EASY til eplene på kinnene (OBS: veldig pigmentert), og ANGEL til strobing/higlight.

Her er de forskjellige tonene i paletten:

CHERRY en lys, sateng-aktig rosatone

EASY en mørk rose-tone med shimmer partikkler i gull

ANGEL en nude/sjampanjetone med shimmer

LO-FI en matte bronsetone, perfekt til konturering

HUSH rosa med gullshimmer

OC en ferskentone med rosa elementer

Blush paletten er et perfekt alt-i-ett sett til deg som ønsker å leke deg til forskjellige looks. Du kan strobe, konturere, varme opp ansiktet med rosatoner, eller bruke settet til en leken hverdagslook. Jeg anbefaler for eksempel å bruke ferskentonen OC som en lys og gylden solpudder.

Farvel Februar

 • 01.03.2016, 15:23


I februar måned fant jeg Sinnerlig dagsengen gjemt i garasjen til våres terraseprosjekt i sommer. Det var gøy! Nå står den midlertidig i stuen, og jeg har fått bra respons på dette. Ellers har jeg pyntet stuen med tropiske blomster i rosa toner.

Min store plan til påsken er å begynne på barnerommet. Dette skal fungere som en "test" før vi starter på det store soverommet og gjesterommet. Disse to rommene krever litt mer planlegging, da vi skal rive en vegg for å gjøre plass til et stort garderobeskap.

Dagens detalj: chantilly lace

 • 01.03.2016, 08:28


Blondedetaljer er så fine, og nesten aller finest når de så vidt synes under en genser eller skjorte. Diskret og dristig samtidig.

Drapert gensertopp her / blondebody her 

Innlegget inneholder affiliate lenker
Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits