ingrid holm

OOTD: Belly Laughs

  • 29.03.2014, 17:55


 

I am wearing: sunglasses Karen Walker, 

knit biker jacket Karen Millen,

top BAY BIRGER ET MIKKELSEN,

mesh skirt Bik Bok,

bag Mulberry

Todays Details

  • 29.03.2014, 16:13


 

Here is a details shot from today. Will post more soon! XOXO, Ingrid

New in: New Balance 420

  • 22.03.2014, 09:25


 

 

 

 

 

There is an article circulating in Norway at the moment where genuine sneaker enthusiasts express their chagrin over the fact that bloggers have taken to their hearts the "sneaker trend" that has hit the fashion world as of late. Number 1. People have always worn sneakers. Number 2. Bloggers are introducing the 'nicer pairs' to a wider audience and showing their readers inspiring ways to style them nicely. Number 3. Ohmagad, It's just shoes. Bloggers aren't bastardising popular sub-cultures. They're stylin' outfits and taking pretty pretty pictures. 

I understand why people get so enthusiastic about sneakers. When you finally find a pair that works for you, you kinda just want to buy them in all colors and start collecting. I'm suddenly really keen on a pair of these sneakers in emerald green and always neutral  black. 

Noen av dere har nok lest artikkelen i VG "Sneaker-entusiast om ny skotrend: ? Motefolk er flokkdyr". Lol. Nr. 1 Folk har alltid brukt sneakers. Nr. 2 Bloggere introduserer de fineste modellene og viser lesere forskjellige måter å style dem på. De prøver ikke å ødelegge subkulturer.  Nr. 3 Det er bare sko vi snakker om her. SKO. ;)

Mens det er sagt så må jeg bare inrømme at jeg forstår godt at folk får sneakersdilla. Ønsker meg disse New Balance sneakersene flere farger. De er så nette og fine. I like. 

I am wearing New Balance 420 sneaker in grey. You can buy them here (Norway) or for example here (ASOS)

OOTD: Grey Melange

  • 21.03.2014, 19:54


 

 

Sunglasses Bik Bok

Lipstick MAC Russian Red

Knit sweater Vivikes

Coat Marimekko

Leather Trousers Asos

Bag Givenchy

Shoes Savannah Miller for Nelly

Perfume Flowerbomb Viktor & Rolf

PRESS: Stella April 2014

  • 19.03.2014, 14:30


 

Ph: Einar Aslaksen

 

Hi there! Just a quickie hello to let you know that I share my favourite beauty products and morning beauty routine in the April issue of Stella magazine! Please pick up and a copy and ENJOY! Beautiful Camilla Pihl is on the cover. 

Hei og hopp! Skriver ett fort innlegg for å fortelle dere at jeg er i April utgaven av Stella! Vakre Camilla er på coveret og bladet er som alltid proppfullt med masse inspirerende innhold. Løp og kjøp sier jeg bare! Masse klemmer, I 

 

 

For the little one

  • 18.03.2014, 17:45


 

 

So I never in my life thought that I would be this excited about blogging about a diaper bag, but this is just too cute. I've been on the lookout for a bag that I can place under my pram that John is willing to use as well. John actually loves this bag. Phew. The bag is handmade from a Etsy store called yellowbluebag and I had it customized with the little ones initials. It is waterproof and has several compartments on both the outside and inside of the bag for storing practicalities. I had babys initials embroidered on to the bag as I am sort of hoping that I can hold on to these things as souvenirs when little one is all grown up and I am old and gray. Let's see how well it holds up to a little boy. :)

Denne veska skal plasseres under vogna til lillegutt. Jeg måtte finne en som John kunne bruke han og da det hadde vært upraktisk å bytte hver gang. Han er superfornøyd. Initialene til James er brodert på veska fordi jeg var litt nostalgisk når jeg bestilte den. Skulle egentlig bestille uten, men det kommer til å være koselig å se tilbake til når lille er stor. Da får vi bare se om den holder ut.

PS: Vesken er vantett og har indre og ytre lommer. :)

 

Dino Diaper Bag from Etsy store yellowbluebag.

They also offer an embroidery/monogram service 

 

Leather Pants while Pregnant?

  • 15.03.2014, 15:30


 

 

 

Coat Zara (old) I also love this one

My dads old sweater that I stole a while back,

faux leather pants ASOS 

shoes Din Sko 

bag Givenchy

 

Leather Pants while pregnant is admittedly a challenge, but wearing everything is a challenge at the moment. I am currently so put off maternity wear that I am dreaming myself away by looking at summer dresses post-baby-in-my-belly. I have two more months now, so there isn't really any point in buying anything new. Now isn't really about looking impeccable at all times, I am satisfied with "presentable". Now is the time to be focusing on getting enough rest, preparing for my baby's arrival and keeping myself healthy. 

Skinnbukser er kanskje ikke det ultimate go-to plagget når man er gravid i siste trimester, men disse her er faktisk veldig komfortable og ser kule ut med sneakers og en fin jakke. Jeg er så lei mammaklær nå. Jeg har bare to måneder igjen så det er heller ingen vits i å kjøpe noe nytt. Jeg bruker tiden min på utallige ikke-mamma-netbutikker og drømmer meg bort til sommeren og umulig små sommerkjoler. 'Passet jeg virkelig i så små plagg en gang?! Matcher kjolen med flate sandaler? Birkenstocks??' Sitter jeg og tenker til meg selv. Heldigvis er dette ikke så viktig å se perfekt ut hele tiden når man er høygravid. Jeg fokuserer heller på å få nok søvn, ikke stresse, og planlegge ankomsten til lillegutten vår. 

 

Artesia Spa, Grand Hotel

  • 02.03.2014, 08:30


Reklame

Hvis det er en ting en sliten og gravid kvinne fortjener så er det en god massasje. Og det var akkurat det jeg fikk for noen dager siden. Jeg har drømt om en massasje for veldig lenge nå som kroppen er så tung og sliten, men visste ikke helt om noen steder som tilbudte massasje for gravide. Det er ikke veldig lett å ligge lenge på ryggen på en massasjebenk (og det er jo umulig å ligge på magen nå) så jeg ble kjempeglad når jeg fant ut at Artesia Spa har en massasje for nettopp vordende mammaer med en spesialseng som kan justeres på en måte som gjør det lettere å ligge på ryggen (den støtter ryggen og knærne sånn at man sitter behagelig). Mum-to-be massasjen løser opp stive muskler og hjelper mot smerter i rygg, skuldre og hofter. Man ligger først på siden med en pute som støtter magen og beina. Da får man en herlig massasje på den ene siden av kroppen. Etter det så snur man seg og får samme massasje på andre siden av kroppen. Massasjen avsluttes på ryggen med en skulder og nakke massasje. Det var så utrolig deilig og jeg merket at det hjalp veldig. Det er lenge siden jeg har nesten sovnet på massasjebenken, og jeg innså at det er lenge siden jeg har virkelig slappet av. Graviditet er jo ubehaglig. Det beste med hele opplegget  var at jeg tok med John og leverte han til takbassenget i spaet da jeg ikke ønsket å være hun gravide klumpen på spa helt alene. Han koste seg i varmtvannsbassenget og brukte spa fasilitetene mens jeg tok min massasje. Det anbefales! Jeg turte til og med å ta en dukkert selv uten å føle meg som hun giga-graviden i bikini, og vi fikk litt tid til bare oss to. Dagene flyr så fort forbi for tiden og vi har ikke hatt mye tid til å bare slappe av og prate. Dette er fantastisk måte å gjøre akkurat det, midt i sentrum, gravid eller ei.

www.artesia.no

www.facebook.com/artesiaspa

 

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits