ingrid holm

Modellenes skjønnhetstips til glødende modellhud

 • 29.02.2016, 18:48


Har dere hørt om Skin Food fra Weleda? Jeg oppdaget dette vidunderproduktet for mange år siden, og har alltid hatt det i baderomskapet. Gjennom årene har Skin Food blitt et kultprodukt innen skjønnhet og jeg får stadig nye tips om forskjellige måter å bruke produktet.

Dette er tips rett fra modellene under Fashion Week: kvelden før de har en visning så bruker de produktet som en ansiktsmaske. Skin Food trekker seg fort inn i huden og etterlater en glødende og vakker hud.

Beautybibelen INTO THE GLOSS sammenligner Skin Food med luksus hudpleiemerket La Mer. De anbefaler å bruke produktet som en øyekrem, på halsen, eller på hele ansiktet for en ordentlig boost. Hvis konsistensen er for tykk, er det bare å blande inn din ordinære dagkrem. De anbefaler også å bruke Skin Food som en highlighter på kinnbeina.

Skin Food er et allsidig produkt som kan brukes til veldig mye. Her i huset bruker hele familien kremen til forskjellige ting: på tørre neglebånd, på ansiktet, på tørre albuer.... alt mulig!

Interior Sunday - Pink Tropical Crush

 • 28.02.2016, 17:40


Pantone pekte ut fargene Rose Quartz og Serenity som "Color(s) of the Year", og nå ser jeg plutselig rosa og lyseblått over alt.

Jeg er ikke helt klar til å male veggene hverken lyseblått eller rosa, men jeg har fått øynene opp for rosa blomster, helst tropiske. De vakre blomstene på spisebordet heter Medinilla 'Dolce Vita', og de kjøpte jeg på Plantasjen. Jeg har plantet dem inn i vasen, slik at de varer lenge. De andre rosa blomstene ved dagsengen kjøpte jeg på Rema en dag spontant, og de har vart i flere uker nå. Disse er også plantet i vasen. Jeg er spent på hvor lenge Medinilla blomsten kommer til å vare, siden de er tropiske blomster som ikke er glad i kulde, og John bruker skyvedørene foran spisebordet hele tiden. Jeg grøsser hver gang, men jeg kan vel ikke nekte han å bruke dørene på grunn av blomstene mine. Eller kan jeg?

10 things about me

 • 27.02.2016, 22:49


Jeg ser at det har vært en god del nye besøkende innom bloggen den siste uken, og det er kjempehyggelig! Jeg tenker derfor at det er på tide med en liten re-introduksjon. Her er 10 ting om meg selv:

1. Jeg er født og oppvokst i Filippinene, men har alltid vært norsk statsborger og hatt norsk pass. Pappa er norsk og har jobbet i utlandet i over 20 år, mens mamma er fra Filippinene. Jeg reiste til Norge hver sommer, og har gode barndomsminner fra sommere ved sjøen her på Nesodden.

2. Dette er kjempeflaut å skrive, men da jeg flyttet til Norge som 15 åring hadde jeg aldri tatt offentlig transport til skolen, eller noe sted som helst. Jeg gikk på Berg Videregående i Oslo, og husker fortsatt hvor forvirra og redd jeg var da jeg måtte ta t-banen på første skoledag, helt alene. Det gikk altså kjempegreit, og jeg ble fort vant til det. I Filippinene ble vi kjørt til skolen i et 'carpool' system med en annen familie i nabolaget. Offentlig transport i Filippinene er dessverre usystematisk og kaotisk.

3. Jeg kjøpte min første designerveske som 21 åring, og synes det er galskap at tenåringer går rundt med så dyre vesker. Jeg forstår godt at dette er dobbeltmoralsk når jeg driver en blogg som handler like mye om forbruk som inspirasjon, men jeg begrunner dette med det faktumet at jeg hadde kjøpt noen vilt stygge designervesker hvis jeg hadde kjøpt dem mens jeg var tenåring. Det å utvikle smak tar tid. Men kanskje "kids these days" har bedre smak enn meg?

4. Jeg er visst svak for kreative typer. Min første ordentlige kjæreste jobber med film, min aller nærmeste venn er kunstner, og John er fotograf. Jeg skulle ønske jeg var svak for trygge økonomi/business-typer men det har aldri skjedd. Jeg tror rett og slett at jeg er litt for 'vanskelig' for streite typer, så jeg skremmer dem langt bort. Kreative typer er litt mer åpne for mine rariteter og uvaner. Og likeså, selvfølgelig. Jeg elsker rare folk! Jeg hadde blitt gal i en A4 tilværelse. Sånn ordentlig gal.

5. Jeg har hatt en dalmatiner, og hun var min beste venn mens jeg gikk gjennom de vanskelige tenårings årene. Jeg gråt i pelsen hennes når jeg var lei meg, og koste med henne når jeg trengte nærhet. Hun er borte nå, men jeg tenker på henne fortsatt. Hunder kan gi mye kjærlighet og trygghet.

6. En av mine store mål er å få mer tid til å nyte hverdagene. Jeg jobber ekstremt mye, men i baktankene gjør jeg dette for å en dag kunne komme meg bort fra akkurat dette. Jeg ønsker ikke å jobbe livet mitt bort.

7. Det å bli mor har reddet meg fra mye av rastløsheten jeg har følt i hele mitt liv. Jeg har aldri hatt et ordentlig familiehjem, da vi flyttet hus mye, og jeg har reist mye i mitt liv. Jeg har aldri liksom følt at jeg tilhører noen sted. Nå vet jeg at min sønn får mye trygghet fra meg, og det gir meg ro. Uansett hva som skjer og hvor jeg er, så er kjernen oss to. Jeg har han, og han har meg.

8. Mitt største ønske etter at jeg ferdig meg å pusse opp dette huset er til å ha mulighet til å reise igjen, med sønnen min. Jeg vil vise han verden, og lære han å vokse opp med en forståelse for forskjellige kulturer, klimaer, og språk, slik som jeg gjorde. Det er en vakker måte å vokse opp, og gir mye forståelse for forskjellige typer mennesker. Jeg vil at James skal lære å passe inn hvor som helst, ved å finne frem de tingene som vi all har til felles.

9. Jeg har veldig få ordentlige venner, og de har alle en forståelse for at jeg forsvinner en gang i blant. Jeg går gjennom perioder hvor jeg trekker meg langt inni meg selv, gjemmer meg bort, og er en introvert. Dette betyr ikke at jeg er deppa, eller har det dårlig med meg selv. Jeg synes at det ekstremt viktig å lytte til min egne tanker, reflektere, gå lange turer alene og skrive. Jeg trives aller best med mennesker som har en forståelse for dette. Det er ingenting verre enn å få kjeft for noe som gjør meg lykkelig og rolig. Nå har jeg mine lille kompis med meg, så jeg får veldig sjeldent alenetid uten han, men det er greit. Han er en liten del av meg, selv om han lever sitt eget liv.

10. Jeg skriver lite om John, fordi han ikke liker det når jeg skriver om han. Det er helt greit. Han er uansett en stor del av denne bloggen, og vi jobber superbra sammen som et team. Hadde vi ikke vært sammen, så hadde vi nok vært business partnere eller noe, for mye bra kommer ut av team John & Ingrid.

God helg, mon chéri!

 • 26.02.2016, 17:50


Jeg hadde store planer for i dag, men dagen gikk til husvask og rydding. Sånt skjer noen ganger, og der er ikke så ille å starte helgen med et strøkent hus! Nå blir det pizza og øl. Gleder meg!

t-shirt her / flare pants her (affiliate)

Jeg har kjøpt nye sko!

 • 25.02.2016, 22:31


Sol på ansiktet og nye sko... det tar ikke mer for å gjøre meg glad.

Det er lenge siden jeg har fysisk shoppet i en butikk, og jeg hater det fortsatt. Jeg har lenge tenkt at jeg ønsker meg noen nye ting til våren, men tanken på å sette fot i en butikk har stoppet meg hver gang. Jeg simpelthen hater det! Hele opplevelsen synes jeg er bare stress. Først så må man lete rundt i rails og hyllesystemer med masse andre mennesker og støy, og så må man prøve klær i et lite prøverom med uflatterende lys foran et speil som får kroppen til å se helt jævlig ut, og så må man bruke tid i en kø for å betale. Jeg blir så sliten av det! Luksusdyret i meg liker å shoppe i high-end butikker litt mer, men det byr på utfordringer det og: man møter enten på en innpåsliten selger som får alle til å føle seg direkte uvel, eller en snobbete butikk-diktator som behandler shoppere som totalt uverdige. Og så er det ikke alltid man har råd heller. Hva er vitsen med å bruke tid i en butikk som man ikke har råd til å shoppe i? Det å shoppe i butikk er altså ikke noe for meg. Jeg er en internett-jente som liker shopping på internett.  :) Jeg tenker at det er flere av oss der ute?

Sko Zara, kåpe Second Female, kamera Olympus, veske Givenchy

Frokost med Caroline Berg Eriksen

 • 24.02.2016, 13:12


Det er ikke hver dag man får mulighet til å spise frokost med selve bloggdronningen, men i dag gjorde jeg akkurat det. Vakre Caroline Berg Eriksen har lansert en skokolleksjon med Bianco, og jeg er helt sikker på at kolleksjonen kommer til å bli like populær som bloggen hennes. Caroline har designet klassiske skomodeller som kommer til å falle i smak med de fleste kvinner, og det er det som gjør henne så utrolig flink. Caroline apellerer bredt og har kommersiell teft. Akkurat denne kombinasjonen har gjort henne nærmest uslåelig i bloggbransjen.

Gratulerer Vakre Caroline, og tusen takk for en sofistikert og varm frokost. Akkurat som deg. :)

JEG HAR IKKE FÅTT BETALT FOR DETTE INNLEGGET, MEN ER PÅLAGT Å MERKE INNLEGG OM PRESSE EVENTS SOM REKLAME.

Et tips til feilfri foundation

 • 21.02.2016, 22:51


Jeg skriver mye om forskjellige foundations, men jeg skriver alt for lite om hvordan man legger foundation riktig. For det er jo ikke bare å kjøpe en flaske med foundation, og klaske det på med fingrene. Jeg er mest vant til å bruke blender sminkekosten til Giorgio Armani Beauty, men har over helgen testet en helt fantastisk alternativ: Beautyblender. Jeg har lenge vurdert å teste denne lille saken, da jeg har lest mye om det rosa egget, men har alltid vært litt redd for at den skal bli en bakteriebombe etter flere bruk. Dette er jo helt ulogisk, siden Beautyblender svampen er MYE enklere å rense enn en sminkekost.  

Et for tykt lag med foundation ser alltid uheldig ut. Beautyblender forsikrer at du bare legger et tynt lag med produkt på ansiktet. Beautyblender kan også bruker til å 'duse ut' concealer under øynene. Jeg er så positivt overrasket over resultatet og gleder meg til å teste den med forskjellig typer foundations. Hvordan legger du foundation?

Beautyblender kan kjøpes sammen med en renser her (affiliate)

Lindex #Bravolution Event

 • 21.02.2016, 09:32


Jeg ble for en liten stund siden invitert til et intimt event av Lindex for å lære mer om deres #Bravolution kampanje. Konseptet er at Lindex har gjort det lekende lett å finne akkurat din perfekte bh-type.  Du  kan lese mere om dette her.

Selve eventet var i et lite hus på St. Hanshaugen, hvor Lindex hadde hengt opp 2 rails med forskjellige bh-modeller. Vi fikk servert 3-retters måltid fra egen kokk mens vi fikk en gjennomgang av de forskjellige bh-typene som Lindex har lansert. Jeg er mest fan av enkle trekant bh-er (Tempt), men endte opp med Adore modellen (i bildene øverst). Den er deilig og myk, samtidig så får jeg litt mer støtte enn det jeg får fra en trekant-bh. Helt perfekt. Hva synes dere om dette konseptet?

Jeg har ikke fått betalt for dette innlegget, men er pålagt å merke innlegg om presse events som reklame.

Leserne bestemmer

 • 20.02.2016, 18:20


Leste dere coverartikkelen til D2 i går?

Journalist Anders Kemp har skrevet en stor og omfattende sak om den Norske bloggbransjen, noen av de største aktørene, samt hvordan bloggere har begynt å utlevere mye mer personlig på bloggene sine. Jeg måtte le litt til meg selv, da jeg bare for noen dager siden skrev et innlegg om at jeg ønsker å være mer personlig på bloggen igjen. Det føles nå veldig påtatt, selv om det ikke var det i det hele tatt. Takk for det, Mr. Kemp. ;)

Kemp har skrevet en artikkel som gir mye innsikt til hvor den norske bloggbransjen er akkurat nå. Det er helt sant at bloggbransjen har utviklet seg i rekordfart. De siste 7-8 årene har vi opplevd at de mest betalte bloggerene har gått fra utleverende rosabloggere til superglossy mote & livstilsbloggere. Nå kommer motstrømmen. Lesere er lei perfeksjonismen. De vil ha reality, og bloggere svarer med å levere en hybrid av begge deler: superglossy bloggbilder med menneskelige tekster som gjør dem mer relaterbare. Jeg hylte når direktøren på jobben leste en liten setning i artikkelen om STYLISTA, med bloggen min nevnt, under lunsj i går. Herregud! Ingen bilde, men jeg følte meg fortsatt som en kjendis. Jeg har vært i bransjen lenge, men jeg har aldri direkte satset på blogg. Det har vært mye som har holdt meg tilbake. Ordet ?blogger? er ikke helt renvasket ennå. Jeg mener at timing er viktig, og jeg er glad og takknemlig for at jeg har vokst med bransjen.

Min mening over hvorfor bloggere vender tilbake til ?det personlige? er fordi det er leserne som bestemmer. Blogg er, og fortsetter å være det mest demokratiske mediet. Hvis ikke bloggere skriver om ting som appellerer til lesere, mister de besøkstall og synlighet. Clickbait fungerer bare så lenge. Dette er helt fantastisk, og det er sånn det skal være.

Jeg har alltid elsket å skrive. Jeg føler meg mer tilpass med bloggen nå enn da jeg druknet i klær, og kjøpte alt for mange moteting fordi jeg trodde at det var antrekk som lesere ville ha. Det var etter at jeg fikk James at ting endret seg for meg. Bloggen ble liksom mer menneskelig. Jeg kunne ikke gå rundt i tettsittende plagg på grunn av de store ammepuppene... jeg kunne så vidt kneppe igjen skjortene mine. Jeg hadde ikke mulighet til å løpe rundt i stiletthæler hver eneste dag, og veske kjøp ble erstattet med babyutstyr. Det var helt naturlig for meg å begynne å dele mer enn bare mote. Jeg la ut bilder fra hjemmet mitt, og jeg delte små innblikk til livet mitt via bilder og kortere tekster i mellom mine normale innlegg om skjønnhet og mote. Etter hvert flyttet jeg fra en leilighet i Oslo sentrum til et oppussingsobjekt på Nesodden. Alt dette sammen med mine lesere. Jeg føler at jeg har et mye bedre forhold med mine lesere nå.

Jeg har alltid sett opp til mennesker som klarer å formidle seg skriftlig på en ærlig og engasjerende måte. Ida Wulff er ekspert på dette. Det at folk vil ha flere ærlige blogginnlegg er bare bra, fordi det slår et slag for de som faktisk produserer godt skriftlig innhold, blant alle de vakre bildene.

Pisse Koldt

 • 19.02.2016, 08:37


Det tomme blikket i disse bildene skyldes vinden. Fy for en sur vind! Jeg sto og bet tennene sammen på grunn av kulden. Jeg jobber med en haug med danske menn på kontoret, og jeg synes at det er så morsomt når de utbryter at det er "pisse koldt!". Så mye at jeg har begynt å si det selv. Dansker er artige folk. Snart er det helg! Pent.no lover skikkelig drittvær, så det er bare å kjøpe inn varm kakao og pakke seg inn i et pledd med en god bok. Bare noen timer igjen nå!

Kåpe Epilogue by Eva Emanuelsen, genser Siri Brodersen, skjørt her, tights Wolford, veske Givenchy, sko Ellos

Reality check

 • 18.02.2016, 22:04


Vi som mennesker bruker mye tid og energi på ting som ikke betyr noe i det hele tatt. 

Jeg fikk meg selv en liten reality check tidligere i dag da jeg satt på sofaen og så på nyhetene. På skjermen sto en liten, rådmager gutt i Afrika som hadde blitt forlatt til å sulte og dø, fordi foreldrene hans trodde at han var en heks. Jeg så på han, deretter på lille, runde James, og så tilbake på den utsultede lille gutten på skjermen. Jeg dro James inn til meg og klemte han hardt. James har feber for andre gang denne måneden, og jeg måtte forte meg hjem fra jobb for å passe på han, igjen. Magen har knyttet seg i dårlig samvittighet i hele dag fordi jeg har vært borte fra jobb. James, selv om han har feber, har det bra og føler seg trygg. Der på skjermen sto en liten gutt som hadde blitt helt forlatt, sviktet av de han trengte aller mest. Slike scener får meg til å stille spørsmål til alt. For hva faen er det jeg gjør? Her sitter jeg og drømmer om interiør og designervesker, bruker tid og energi til å føle meg dårlig over helt trivielle ting, og klager over at James har feber igjen, mens andre har det helt forbanna jævlig. Hva er det som feiler meg? Hva er det som feiler oss mennesker? Det er viktig å ta et steg tilbake noen ganger. Det er ikke dritt at jeg måtte dra hjem og passe på James fordi han er syk. Det er helt fantastisk at vi lever i et samfunn som tillater oss å løpe hjem til de som trenger oss aller mest. Det å føle at jeg gjør noe galt fordi jeg må hjem og passe et sykt barn bidrar til å skape negative følelser rundt rettigheter som vi som mennesker faktisk har kjempet for. Det er slike rettigheter som gjør Norge til et fantastisk land å leve i. Jeg er helt klar over at dette er en vanskelig periode for meg profesjonelt, men denne fasen går over.

Det er alt for mange ting jeg klager over som jeg ikke burde klage over. For jeg er utrolig heldig. Vi i Norge, de fleste av oss i hvert fall, har det veldig bra. Vi får hjelp når vi trenger det. Hvis vi vil ha det. For mange er det ikke en gang et valg.

Har dere leste dette? - The 75-Year Study That Found The Secrets To A Fulfilling Life

OSLO

 • 17.02.2016, 21:46


Endelig en antrekkspost!  Det er rart hvordan denne bloggen konstant utvikler seg. For en stund så var denne bloggen nesten bare en ren mote og skjønnhetsblogg, men i det siste har jeg kommet tilbake til en mer personlig tone. For meg har det vært viktig å by litt mer på meg selv, slik som jeg gjorde når jeg begynte å blogge for mange år siden. Det er så mange flinke mote og skjønnhetsbloggere der ute, og det er nesten en overflod av inspirasjon fra alle kanter. Jeg klarer nesten ikke fordøye antrekksbilder lenger, med mindre de er superenkle. Det har bare blitt for mye for meg. Jeg kommer alltid til å ha en stor interesse for mote, og det kommer alltid til å være en stor del av denne bloggen, men jeg føler at jeg skylder mine lesere å være litt personlig. Fordi jeg ikke ønsker å fremstå som et nettmagasin. Denne bloggen har alltid vært en slags dagbok for meg, og det er dette formatet som jeg føler meg mest komfortabel med. Jeg husker at jeg etter hvert begynte å miste interessen for motemagasiner fordi jeg følte at innholdet ble hyper-kommersielt, og det er ikke en skjebne jeg ønsker for denne bloggen. Forstå meg rett, gode samarbeidspartnere er viktig for denne bloggen, men den skal først og fremst handle om de tingene i livet mitt som er verdt å dele. Jeg blogger ikke fordi jeg har ambisjoner om å være bloggverden's nyeste moteyndling. Jeg blogger fordi jeg som mange andre jenter synes at det er gøy med mote, sminke og interiør. Jeg koser meg mye mer med denne bloggen enn jeg har gjort på lenge, og det er så fint. Takk for at dere leser.

Solbriller Céline, skjorte og fjærjakke Second Female, skinnbukse Epilogue by Eva Emanuelsen, sko Vagabond, veske Givenchy

Hvordan få vakrere hud på noen minutter

 • 16.02.2016, 20:51


En skjønnhetstrend som har kommet tilbake for fullt er bruk av ansiktsmasker hjemme. Jeg er veldig glad i ansiktsmasker, og bruker det minst en gang i uken. Effekten av dette er mindre porer og glødende sunn hud. Her to favoritter:

Biotherm Wonder Mud (avbildet øverst)

Wonder Mud renser porene og gir en sunn glød. Masken fjerner smuss og forurensing fra huden, og ansiktet føles fløyelsmykt og rent. Etter flere uker med jevn bruk merker man virkelig forskjellen - huden gløder og porer ser mindre synlige ut. Denne masken er så skånsom at den er egnet til bruk flere ganger i uken.

ZO Skin Health by Zein Obagi MD Sulfur Masque

Denne ansiktsmasken er noe sterkere, og passer perfekt som behandling for uren hud. Masken kan brukes på ansikt, bryst og hvor enn man får urenheter. Masken renser dypt inn i porene, absorberer overflødig talg, samt roer irritert hud. Årsaken til kviser er overproduksjon av talg, så regelmessig bruk av denne masken er effektiv forebygging mot urenheter. Masken kan også brukes på enkelte kviser over natten for å tørke dem ut. Masken har betennelsesdempende egenskaper og renser huden.

My Kind of Porn

 • 16.02.2016, 07:09


Denne boken fikk John til Valentines, og den var en så vellykket gave at jeg har bestemt meg for å dele den her på bloggen med dere. Cabin Porn er en fantastisk samling inspirasjonsbilder og tekster om hytter, og boken er den perfekte gave til de fleste som drømmer om å bygge, kjøpe eller innrede sin egen hytte. En god mannegave, med andre ord, som jeg anbefaler dere å lagre i huskemappen til neste gangen dere klør dere i hodet over en gave til det motsatte kjønn.

Kapittelet som appelerte til meg aller mest var den som beskrev hvordan man bygger egen sauna. Yes please!

Boken kan kjøpes på Amazon

YSL Beauté SS16

 • 15.02.2016, 20:55


På leppene: Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick

YSL Beauté har valgt å oppdatere den populære leppestiften Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick, med hele 12 nye nyanser. Leppestiften kombinerer fargepigment og perlemor ekstrakt med granateple, en kraftig antioksidant som både beskytter og pleier leppene.

YSL Beauté lanserer en limited edition vårkolleksjon med navn Boho Stones. Kolleksjonen består av 2 paletter, 4 kremrouge, 2 leppeglosser i rosa nyanser, 2 maskaraer i rosa og grønt, samt 2 neglelakker i fargene #lovepink og #peacegreen

FACE PALETTE COLLECTOR GYPSY OPALE er en ansiktspalett bestående av fire ulike nyanser som er beregnet på å utbedre eventuelle ujevnheter og korrigere mindre områder. I bildene har jeg brukt en stor pudder børste over hele paletten og påført dette over hele ansiktet for å fremheve glød, samt brukt den gule tonen som highlighter på kinnbeina.

COUTURE PALETTE COLLECTOR INDIE JASPE er en øyenskyggepalett bestående av fem øyenskygger i nyanser mellom sølv og grønt.

FUSION INK BLUSH er fargesterk kremblush på tube som gir masse glød på kinnene.

Neglelakkolleksjonen utvides med to nye nyanser. #Lovepink (avbildet) er den perfekte rosatone, som jeg synes ser aller best ut paført i ett delikat lag.

My make-up is prettier than yours

 • 15.02.2016, 17:10


BOHO STONES

Vårkolleksjonen til YSL Beauté består av bohemaktige farger, inspirert av Coachella. Dette bildet er bare en liten smakebit, jeg kommer til å dele mer om denne inspirerende kolleksjonen snart. Det er bare å glede seg!

Monday

 • 15.02.2016, 08:21


I dag har jeg tenkt å dele noen artikler som jeg har lest i det siste som jeg liker veldig godt. Litt mandags-inspirasjon til dere!

4 Essential Types of Balance in Design (And Why You Need Them) - til dere som er interessert i foto, eller vil bare ta bedre bilder til Instagram/Snapchat/Facebook

Hannelis skjønnhetsfavoritter - jeg har alltid lurt på hvordan vakre Hanneli Mustaparta sminker seg. Nå vet jeg!

Companies Drain Women?s Ambition After Only 2 Years - til karrierebevisste kvinner. Det å komme seg videre i karrieren som kvinne krever ikke bare at du er dritflink i jobben, dessverre. Det krever en mental forberedelse på at det kommer mange, mange barrierer. Derfor er det lurt å tenke "out of the box". Dette klarer vi!

DECOADDICT: THE SINNERLIG COLLECTION - Fine bilder av Sinnerlig dagsengen i en vakker leilighet i Stockholm

Topp Nelly her, skinnskjørt Lindex (affiliate)

Sunday kind of love

 • 14.02.2016, 20:49


Her er noen bilder fra i dag. Livet mitt består ikke bare av møbler, klær og sminke. ;) Dagens høydepunkt var en tur til Presteskjær badestrand, like ved huset til foreldrene mine på Nesodden. Med på turen var John, James og lillebror Alex som snart blir høyere enn meg. Tenk at på andre siden av fjorden er Nordstrand og stupebrettet på Ingierstrand, som er bare er en sykkeltur til Oslo sentrum. En helt annen verden.

Interior Sunday: Sinnerlig Daybed

 • 14.02.2016, 09:16


Jeg gleder meg alltid til søndager og interiør-innleggene her!

Jeg har skrevet at jeg ønsker å bytte ut marmorbordet med noe annet etter hvert, og dette er en midlertidig løsning. John kjøpte dagsengen fra Sinnerlig kolleksjonen til IKEA mens jeg var i Stockholm, og lagret den i garasjen. Det var veldig gøy å finne den der inne mens jeg hentet ved! Sinnerlig kolleksjonen er designet av Ilse Crawford, og jeg har siklet over flere ting i kolleksjonen siden den lanserte. Vi skal bygge om terrassen i hagen til sommeren, og dagsengen skal egentlig stå utenfor, men jeg ønsket å se hvordan stuen så ut med en sittegruppe under Maze lampen, så jeg har flyttet den inn for en liten stund. Er den ikke vakker? Dagsengen tåler ikke vann, så jeg skal bestille en spesialsydd regnbeskyttelse til den. Den blir også skjermet med et lite tak. Fint ute og fint inne.

It's the weekend!

 • 13.02.2016, 21:16


It's the weekend! I dag har jeg stylet om stua, tent duftlys og kost meg med god te og familietid. Det har vært mye reising de siste månedene, og mye jobbing. Jeg merker at jeg trenger ro. I morgen skal jeg lage en ordentlig "sunday roast". Jeg er nemlig dronningen av sunday roast etter mine seks år i London. Det å samle seg rundt bordet med en ordentlig måltid hver søndag er en stor tradisjon i Storbrittania, og det er så hyggelig! Jeg husker hvordan vi hver søndag besøkte det lokale markedet for å kjøpe ingredienser, eller dro ned til pubben for sunday roast med andre i nabolaget. Det er hyggelig å ta den tradisjonen videre, siden James er kvart skotsk. Jeg har også noen planer om å ta en fin tur i naturen i morgen for å samle tankene (og brenne noen kalorier). Det blir en fin helg.

Topp Nelly her, overalls Lee, klokke Daniel Wellington, ringer SYSTER P (affiliate)

YSL Black Opium Nuit Blanche

 • 11.02.2016, 19:02


Det er så mange fine skjønnhetsprodukter å skrive om for tiden!

Black Opium Nuit Blanche fra YSL er ingen unntak. Duften inneholder Black Opiums signaturduft av sterke kaffebønner som fremheves sammen med kremete toner fra hvit musk og vanilje. Man finner også toner fra det mystiske og varme sandeltreet, og en søt og myk mandelmelkduft.

Toppnoter: ris og rosepepper.

Hjertet: appelsinblomst og peoner. Innbydende og feminin.

Duften anbefales til byjenta som elsker den elektriske stemningen i luften når det blir mørkt.

Lancôme Juicy Shaker

 • 11.02.2016, 11:21


Lancôme Juicy Shaker er ikke en tradisjonell leppegloss. Denne geniale nyskapningen inneholder både farge og leppepleiende oljer. Produktet påføres med en myk «cushion»-applikator som gjør leppene myke, fyldige og glansfulle. Produktet inneholder 4 kvalitetsoljer: ferskenkjerneolje, mandelolje, tranebærolje og moskusroseolje. Et perfekt produkt til meg, som elsker hud og sminkeprodukter som inneholder nærende oljer.

Tips: Rist Juicy Shaker, og trykk cushion-applikatoren lett mot midten av munnen ? det gir en fyldig, uimotståelig look ? eller stryk den over hele leppen for full effekt.

Rist produktet godt, og påfør flere lag med Juicy Shaker for å bygge opp fargeintensiteten

Helena Rubinstein Prodigy Reversis

 • 09.02.2016, 19:35


Det er etter at jeg ble mor at jeg begynte å merke de første tegnene til hudaldring, kanskje fordi småbarnsperioden er en krevende periode med lite søvn. Jeg begynte å merke mindre elastisitet i ansiktet, spesielt når jeg var sliten.

Produktbildene øverst ble tatt i begynnelsen av Januar, rett før jeg begynte å teste denne serien.

PRODIGY REVERSIS SERIEN FRA HELENA RUBINSTEN

Før jeg skriver om min meninger rundt Prodigy Reversis serien vil jeg skrive litt om hudaldring. All hud eldes forskjellig. De første tegnene til hudaldring får man som regel fra 25-30 år.  Genetikk spiller en rolle, men det som påvirker hudens aldring aller mest er hvor godt du tar vare på huden, og hvor mye du soler deg. Din livsstil og om du røyker har også en betydning. Fuktighet hindrer utviklingen av rynker. Det er derfor viktig å investere i en hudpleieserie som holder huden fuktig gjennom hele dagen. Tørr hud ser også eldre ut - ansiktet ser stramt og gusten ut. Fuktighet hjelper til å opprettholde en strålende sunn hud, men for å hindre utviklingen av rynker så må mer til enn ren fuktighet. Det er to typer aldring: Den første, er kjent som 'replikativ' aldring og er knyttet til en begrensing i hvor mange ganger cellene kan dele seg. Dette skjer over tid. Den andre, er kjent som 'prematur' aldring eller for tidlig aldring, som er en stressrespons fra cellene over tid. Det er dette Helena Rubinstein har forsket på når de utviklet den nye Prodigy Reversis serien.

Helena Rubinsteins laboratorier arbeider for tiden med forskning innenfor cellullær aldring. Visste dere at aldrende celler "smitter" sunne hudceller? Prodigy Reversis inneholder stamceller fra Edelweiss blomsten. Basert på tidligere forskning bestemte Helena Rubinstein forskerteam for å teste stamceller fra Edelweiss blomsten direkte på aldrende celler og deres miljø. Resultatene av dette forsøket bekrefter at Edelweiss-ekstrakten stimulerer syntesen av ulike typer kollagen og bekjemper hudens aldring ved å redusere de skadelige effekten av aldrende celler. Dette er fordi Edelweiss ekstrakt har eksepsjonelle anti-fri radikale og anti-oksidante egenskaper som styrker hudceller og gjør huden mer motstandsdyktig.

Min personlige erfaring med serien er positiv. Jeg har nå brukt hudkremen, øyekremen og serumet i over en måned. Hudkremen gir en oppstrammende effekt, og jeg føler at jeg ser mer våken ut. Huden gløder. Serumet trekkes fort inn i huden, noe som jeg liker veldig godt. Prisene til de forskjellige produktene i serien er som man kan forvente fra et luksusmerke, men mitt største argument når det gjelder dette er at det koster mindre å forebygge rynker enn å fikse dem i etterkant.

Les mer om fordelene med Edelweiss-ekstrakt i hudpleie her

Hva synes dere om denne serien? Noen tanker?

Jeg har testet Giorgio Armani Maestro Glow

 • 06.02.2016, 21:59


Giorgio Armani har nettopp lansert en helt ny foundation som heter Maestro Glow. Maestro Glow er en superlett foundation som gir masse glød og overraskende god dekning. Huden ser feilfri ut samtidig som resultatet er veldig naturlig. Maestro Glow inneholder SPF 30 for daglig UV-beskyttelse.

Maestro Glow inneholder ikke vann, men har en formel som er bygget opp av nærende oljer. Formelen trekkes raskt inn i huden.

Produktet leveres med en pipette, som gjør det lett å påføre den pleiende oljen med fingertuppene. Produktet gir huden masse næring, uten å gi en fettaktig følelse. Den er derfor perfekt til tørr vinterhud. Maestro Glow er til dere som ønsker dere ungdommelig, glødende "modell-hud". Tykkere foundation som setter seg i linjer og gir en matt finish kan virke aldrende. Maestro Glow gir motsatt effekt, og det er derfor formelen er så genial.

Giorgio Armani Beauty har klart å levere en superlett foundation som gir strålende vakker hud, uten kompromiss på dekning. 

Fordeler med Maestro Glow

 • Langvarig resultat
 • Pleiende og næringsrik formel
 • Superlett
 • Lett å påføre - bruk helst fingrene
 • God dekning som kan bygges opp
 • Ikke fettende
 • SPF30
 • Produktet kommer i 9 nyanser

Jeg har tidligere testet Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani. 

Du kan lese mer om det her.

3 dager til Stockholm

 • 04.02.2016, 22:54


Her er det mest sannsynlig minusgrader i noen måneder til, og jeg merker at jeg allerede er helt mett på strikk og kåper. Jeg vil helst løpe rundt i feminine kjoler med bare bein, skinnjakker og støvletter som kutter på ankelen. En ting som er fint med blogg, er at jeg kan 'late som' for en liten stund. Jeg er vel ikke den eneste som ser frem til varmere dager?

Mandag er i jeg Stockholm, og jeg begynner å glede meg litt! Emilie og jeg reiser sammen, så det blir ekstra hyggelig. Jeg skal igjen prøve meg på en liten foto-dagbook, siden den siste ble godt mottatt. Jeg håper at dere følger med!

Hvordan holder jeg motivasjonen oppe?

 • 04.02.2016, 09:02


Jeg sliter i blant med å holde meg motivert til å være aktiv, spise sunt og sove nok. Det faller meg ikke naturlig - jeg er et nytelsemenneske. For meg er ingenting bedre enn å unne meg et kakestykke på kafé, ostepop og rødvin i sofakroken, og en kosekveld med en god bok til alt for sent på kvelden.

Jeg fikk verdens fineste gave av jobben min til jul: et aktivitetsarmbånd fra Fitbit. I de siste ukene har den fungert som min egen personlige trener og motivasjons-coach. Fitbit'en måler hvor mange skritt jeg tar, hvor mange timer jeg har sovet, søvnkvalitet og mye annet. Den setter mål for meg slik at jeg er mer aktiv i hverdagen, samt sover lengre. Informasjon logges på på mobilen, via en app. Det er også mulig å kjøpe en personvekt som måler vekt, BMI og kroppsfett. Informasjon fra vekten sendes direkte til appen. Der kan man også logge måltider og antall kalorier spist hver dag. Helt genialt.

Jeg var ute og gikk en tur med Emilie Tømmerberg i minusgrader da Fitbit'en fallt av! Det var når jeg mistet den at jeg virkelig innså hvor mye den har hjulpet meg. Jeg gjør derfor litt research på forskjellige aktivetetsmålere med tilsvarende tilbehør for å finne ut av hva som passer meg best.

Har dere noen anbefalninger? Jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen noen råd i kommentarfeltet.

High Waist

 • 03.02.2016, 07:00


Vi er halvveis i den første uken av Februar, dere! Neste uke er jeg i Stockholm på interiørmesse med Varier. Etter det blir det en pause i reisingen for en stund, og det er jeg glad for. Det er mye som jeg gleder meg til i de kommende månedene som trenger litt ekstra fokus, blant annet en superinspirerende lansering på jobben min. Det blir fint å komme seg inn i faste rutiner igjen.

Farvel Januar

 • 02.02.2016, 19:53


Her er min månedlig bilde-oppsummering av huset.  ♥ Det har vært en utrolig koselig periode: kaldt ute og lunt inne. Jeg har sittet mye i sofaen på kveldene med rødvin og Kindle'n. Marmorbordet har blitt brukt som arbeidsplass. Jeg begynner å få en klar idé over hvordan inngangen skal se ut til slutt nå. Den er nesten helt klar, utenom noen møbler og pynt.

Relaterte innlegg:

FARVEL DESEMBER

FARVEL NOVEMBER

FARVEL OKTOBER

Hammam at Home

 • 02.02.2016, 08:22


Innlegget inneholder pressegaver

For noen dager siden fikk jeg verdens fineste gave på døren: en pakke med spaprodukter fra Rituals. Det har blitt skrevet alt for mange saker om hvor lite tid småbarnsmødre har til seg selv, så jeg trenger ikke gjenta det. Kjære foreldre: det å ta tid til seg selv er ikke egoistisk! Jeg er en av de som mener at barn er lykkelige når foreldre er lykkelige.

Jeg vokste opp i Sørøst Asia. En stor kulturell forskjell der, i forhold til her i Norge, er at det er helt normalt å sette av tid til egenpleie og meditasjon. Her i landet skal kvinner (og menn) klare alt. Jobbe, oppdra barn, ha et fint hjem, og være trent. Vi snakker mye om stress, men gjør lite med det. Jeg går så langt å si at stress har blitt en akseptert del av hverdagen. Det er ikke rart at vi møter veggen! Det er ikke slik jeg ønsker å leve.

Jeg, som mange andre, har en travel hverdag. Jeg er derfor opptatt av mindfulness. Jeg tenker alltid over hvordan jeg har det med meg selv. Det å være opplagt i hverdagen er viktig for meg, og det gjør meg mer effektiv. Man mister rett og slett fokus hvis man lever på autopilot for lenge. Mye av hemmeligheten bak å sjonglere en hektisk hverdag, i min verden, handler om å effektivisering. Jeg foretrekker å trene pilates hjemme, og bruker en app til å måle hvor lenge og hvor godt jeg sover, slik at jeg har kontroll over at jeg får nok søvn.

En fin måte å effektivisere tiden på er å ha en spa dag hjemme. Rituals er noen av de beste spa produktene som jeg har prøvd. Kolleksjonen som jeg fikk heter The Ritual of Hammam - og alle produktene til sammen koster mindre enn en dag på spa! Det beste er at produktene varer lenge, så du får mye for pengene.

Jeg anbefaler at du gjør hele rutinen: Tenn duftlys ☯ Lag en mynte-te ☯ Bruk Hammam Olive Secret i dusjen som et fortrinn til eksfoliering ☯ Skrubb hele kroppen med Hammam Hot Scrub ☯ Vask av skrubben med Hammam Delight ☯ Avslutt med Spark of Hammam Body Lotion

Huden, og deg, kommer til å gløde.

Blooming lips for Spring

 • 01.02.2016, 08:41


Matt leppestift er hott, og jeg har funnet vårens beste kombinasjon. IsaDora Twist-up Matt Lips gir mye farge og tørker ikke ut leppene. Rett og slett den beste matte leppestiften jeg har prøvd! Jeg starter med å påføre et tynt lag med Majestic Mauve. Leppestiften har mye pigment, så jeg mikser den med fargen Naked, som er en vakker nude tone.  Jo mer Naked jeg mikser inn, jo lysere det blir. Anbefales!

IsaDora Twist-up Matt Lips finner du her

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits