ingrid holm

Bonjour!

 • 27.02.2015, 14:56


 

 

 

HAPPY FRIDAY!!!!

I hope you all have a fun and laughter-filled weekend!

Baby Taco

 • 24.02.2015, 10:00


 

 

 

 

James blir mer en liten gutt og mindre baby for hver uke som går. Tiden flyr innmari fort. I mine øyner er han alltid den lille burritobeibisen med kallenavnet Taco som vi forsiktig fraktet hjem fra Ullevål sykehus i fjor Mai.  

James is really becoming such a little boy now. To me he will always be Baby Taco, wrapped up in his yellow wool blanket like a burrito. ♥

 

James and I are both wearing Lindex Two Ways to Wear here (me) and here (James), his hat is from Polarn O Pyret here, his jacket is a hand-me-down and my shoes are from Bianco

Crazy Weekend

 • 22.02.2015, 17:47


 

 

 

 

 

TULLER! Har nesten bare vært vognsjåfør for James i hele helg. Han har begynt å dra seg opp for å stå helt selv, og har derfor fått en ny vogn fra pappa! Vogna skal fungere som støtte når han tar sine første steg. James vil helst bli fraktet rundt leieligheten i den nå, noe som han synes er kjempegøy. Så gøy at han begynner å hylgrine hver gang jeg stopper. Festlig!

Not really. The weekend has mostly been spent being James' personal wagon-driver. He has begun pulling himself up to stand all by himself now, and the wagon will hopefully support him when he starts to take his first steps. At the moment he just want to be dragged around the apartment like the Prince of Oslo. He thinks it is so much fun that he starts wailing every time that I stop. Fun.

 

De stundene ting var bra

 • 21.02.2015, 20:32


 

 

 

 

 

 

 

 

Her er noen bilder fra i fjor sommer. Det var ikke like mye tid til å ta tilfeldige snapshots med en liten baby i armene, så jeg er glad for at jeg har John. Han har vært mye flinkere enn meg til å dokumentere. Jeg synes alltid at akkurat denne delen av vinteren er tøff. Det er når vi begynner å nærme oss slutten av vinteren at jeg gir opp å være positiv om kulden og været. Jeg vet at våren er rett rundt hjørnet og orker ikke å late som om den bitre kulden ikke irriterer meg lenger. Kroppen lengter etter varme og sol, jeg kan neste lukte nyklippa gress og sjøbris. Sommer 2014 handlet selvfølgelig 100% om lille James. Mange sier at det er en stor omvending å bli mor, men det var overraskende nok en ganske naturlig overgang for meg. Selv om alt endret seg, så var alt liksom som før allikevel. Jeg så den samme jenta i speilet, tenkte de samme tankene og hadde de samme forhåpningene og planene som jenta før James. Det er jeg glad for. 

Jeg trives med å være mor. Det er så mange skumle ord som blir kastet rundt i sammenheng med det å bli foreldre. Det sies at man "ofrer" seg for sine barn, at man "går glipp av" så mye, at man "mister muligheter". Jeg gikk rundt i nærmere 9 måneder og var skrekkslagen over å plutselig måtte gi opp alt, ofre meg, gå glipp av ting og miste muligheter til å gjøre ting i forhold til "de barnløse". Tåkete av hormoner så framtiden bleik ut. Men så kom han. Lille lykketrollet mitt. Snill og smilende fra begynnelsen. Og så dro jeg tilbake til jobb, for den var der og ventet på meg. Jeg fortsatte med bloggingen, dro på caféturer, og hadde fortsatt like dilla på jentete ting som sminke, klær og interiør som før. Livet raste ikke ned i en haug med skitne bleier, fargerike plastleker og babygulp. Det ble en del av hverdagen ja. Men det er jo bare koselig. Jeg føler at jeg på mange måter har blitt bedre på jobben nå også. Jeg har blitt mye mer effektiv, og så er jeg så takknemlig over å kunne jobbe. For å ha en hverdag som inneholder mål og forventninger som ikke er direkte relatert til mammatilværelsen. Jeg er mye mer takknemlig over å ha en jobb jeg er glad i nå enn da jeg ikke hadde James. Da var det bare sånn det skulle være. En karriere var en selvfølge. Det er ikke alltid lett å være mor, å balansere jobb og barn, og enkelte stunder kan selvfølgelig være overveldende, men så lenge man er litt organisert så er det for mesteparten en fryd. Når jeg tenker tilbake nå så hadde jeg hatt en mye lettere graviditet hvis jeg ikke hadde latt meg skremme av noe som er så naturlig. 

Men tilbake til sommeren. Sommeren som var, den gikk fort. Jeg har bestemt meg for å nyte sommeren som kommer for alt den er verdt. Jeg skal være takknemlig for hver eneste solstråle, lære meg å puste med magen, og nyte! Hvis jeg har lært en ting fra å bli mor så er det at jeg ikke burde bekymre meg så mye. Livet er ikke alltid lett, og vi 'inspirasjonsbloggere' deler skjelden de mørkere stundene med lesere. Men jeg liker så godt tanken bak å fokusere på det positive, det inspirerende og det oppløftende. Hverdagen min ser ikke alltid ut som bildene jeg legger ut på bloggen, men de dokumenterer de stundene der ting var bra. De gangene det var ryddig i stua og solen skinte gjennom vinduene så fint. De gangene jeg klarte å ta et bilde av og forevige en smilende beibis som blir større for hver dag. De stundene da jeg var lykkelig. :)

Det har vært veldig lenge siden jeg har hatt tid til å skrive et langt innlegg som dette, men ordene ligger i de personlige bildene jeg deler i ny og ne. Jeg håper at dere fikk litt mer 'Ingrid' fra dette innlegget enn fra antrekkspostene og sminkepostene jeg vanligvis legger ut. Savner måten jeg blogget før! Det er nok ikke mange av dere som vet at jeg elsker å skrive over alt. Over å ta bilder, over mote! Det nærmeste jeg kommer til å skrive nå er på denne lille bloggen her, og det har avtatt i forhold til OOTDs og stilleben med sminke og høyhælte sko. Jeg begynner å føle for å skrive igjen merker jeg. Har plutselig et behov for å dele med ord og ikke bare bilder. For håpe at jeg finner tid imellom baby, jobb, og det å ikke bekymre meg like mye som før. :)

F.A.M.I.L.Y

 • 15.02.2015, 16:37


 

 

 

 

 

So this is what happens when I try to do a beauty-post. I get attacked by two slobbering, shouting hooligans. I'll try doing the beauty shot again in a bit!

 

14TH OF FEBRUARY

 • 15.02.2015, 15:55


 

To be honest, we didn't celebrate Valentines Day this year, but we had visitors from the South (John's parents) that met on Valentines day 39 years ago in Scotland. To celebrate we ate at Tavnerna'n at Youngstorget and enjoyed ourselves. It was almost a relief to focus on family instead of the excessive heart ballons, heart posters, and flowers everywhere. Besides, I like to have fresh flowers in the house all of the time. Valentines day every day of the year. ♥

Print Shirt and Flare Jeans

 • 12.02.2015, 18:13


 

 

 

 

I am wearing shirt from IVY REVEL, coat and bag from By Malene Birger, jeans from Victoria Beckham Denim, bracelet from Hermès and shoes from Bianco

Classic Black

 • 10.02.2015, 19:56


 

 

 

Det er flere som har spurt  hvor jeg har kjøpt den klassiske sorte kåpen min fra Twist & Tango. Modellen heter Celina og den kan kjøpes her

Black Wool Coat

 • 04.02.2015, 18:19


 

I am wearing my spring coat a little early! I just couldn't wait. It is from Twist & Tango and it is lovely.

Face of the Day - Naked2 and Red Lips

 • 03.02.2015, 08:00


 

Eyes: Naked2 Palette, Dior Show Mascara

Skin: Kanebo Sensei Powder Foundation & L'oreal True Match (Golden Beige) under eyes

Cheeks: Hot Mama from The Balm

Lips: Lancôme L'Absolu Rouge 160

Tweed Coat, Relaxed Jeans

 • 02.02.2015, 07:00


 

 

 

 

 

 

I am wearing sunglasses from Karen Walker, top and relaxed ankle jeans from COS, coat from Marimekko, bag from Givenchy, bracelet from Hermès, rings from Lola's Love and shoes from NELLY.

 

Please tell me that it's not just me that is feeling the winter blues? I am trying my very best to stay motivated even though I really just want to crawl under my bedsheets. Here are some things that I have been doing to feel better:

1. I prepare next days outfit every night before I go to bed 2. I try to always wear nice underwear. It makes me happy! 3. I apply self tanner 4. A bright pop of lipstick usually helps to lift my mood 5. I go to bed early and try to be the first at the office so that I can calmly start my day. It helps to not rush in and feel overwhelmed. 

Do you have any tips for how to beat those winter blues?

PS: I am totally obsessed with my new rings from Lola's Love! Will show you a close-up soon

 

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits