ingrid holm

29 Weeks Pregnant

  • 28.02.2014, 22:20


 

Dagene flyr avgårde og jeg er endelig i tredje trimester. Jeg har vært forkjølet (eller, jeg ER forkjølet) og kroppen har ikke vært helt på topp. Det har resultert i masse drittmat og alt for lite søvn. Det har jeg tenkt å gjøre noe med nå. Jeg skal kutte ut min elskede sitron mareng pai, slutte å spise sitron tekake med soyalatte fra Kaffebrenneriet hver dag og heller knaske på grønnsaker når jeg begynner å føle meg kvalm og uggen. Jeg har også lest at grønn te hjelper til å regulere blodsukkeret, så skal prøve å erstatte min daglige kaffe med det. Har noen av dere råd mot gravidkvalme? Føler meg 'bilsyk' hele tiden. Jeg merker også at kroppen har begynt å holde vann i beina og i ansiktet. Ikke gøy. Har derfor kuttet ut mat som inneholder mye salt og jeg prøver å gå så mye jeg kan hver dag. Sånn kommer det til å bli for en stund fremover... jeg har begynt å forstå at jeg ikke kan holde på som jeg gjorde før, da jeg spiste akkurat hva jeg ønsket, når jeg ønsket. Lille James har visst endret mammaen sin til det bedre selv om han fortsatt ligger i magen min. Ja, han skal hete James. :) Faren hans er halvt skotsk og mammaen hans har en forkjærlighet for britiske navn, så det ble et internasjonelt navn. Og tusen takk Espen, for at du introduserte meg for en vakker sang da jeg nevnte det til deg! 

The days are flying by, and I am now in the third trimester. 29 weeks to be exact. I have had a cold (corrrection: I HAVE a cold) and I haven't been feeling very well at all. This has resulted in me pity-bingeing on tons of crap food and way too little sleep. I've realized that I cannot go on like this as I am retaining water in my legs and on my face and I feel queasy just about all the time. Soooo.... no more lemon meringue pies, no more lemon cakes and soya lattes, no more salty foods. I just can't go on like this or I'm gonna end up wallowing deeper and deeper in unhealthy self-pity. Ugh. I am going to start munching on veggies instead of cookies (I am munching on carrots as I type this) and replace my lattes with green tea as I have read that it helps to regulate blood sugar levels. Little James has already changed his mom for the better, and he is still swimming around in my belly. :) Yes, his name is James. His father is half Scottish and I have a soft-spot for British names, so our little half Norwegian, quarter Scottish, quarter Filipino boy has gotten a very international name. Thank you Espen for introducing me to this song when I mentioned it to you.

Start even if you don't know how

  • 18.02.2014, 22:01


 

 

Uwææææ! Det er mye som skjer for tiden! :) Prosjekt: 'Ingrid Holm, Ny Vår' er på gang og det kommer til å skje mye spennende "improvements" som jeg kommer til å dele på bloggen fremover.  Alt jeg har å by på akkurat nå er et flashback bilde med verdens kuleste skinnbukser fra DAGMAR og en ikke helt så vellykket hårfarge, men det kommer, det kommer! 

Masse klemmer, I 

 

Happy Valentines Day!

  • 14.02.2014, 15:35


 

 

Happy Valentines day fine mennesker! Jeg ønsket meg ikke roser i år, men en gigant kaktus til leieligheten. Og den fikk jeg, takket være en veldig snill og tålmodig mann. Jeg gleder meg til å dele bilder av den når solen skinner gjennom vinduene her i Oslo leieligheten. ♥ Bildet er tatt fra min Instagram konto

How to dress a growing belly

  • 09.02.2014, 20:10


 

Dette har jeg lært om klær og graviditet:

S-T-R-E-T-C-H er nøkkelordet. Mange klarer å bruke "normale" klær til de er 5 måneder på vei. Ikke meg. Jeg klarte nesten ikke dra på favorittjeansene etter uke 9. Derfor er det smart å tenke "stretch" når du kjøper plagg under graviditeten

Buksene blir sannsynligvis det første som må byttes ut da livmoren fortsatt ligger ganske langt nede og trykker på blæren i første og begynnelsen av andre trimester. Mammabukser finnes i alle mulige varianter nå. Jeg kjøpte et par skinny jeans & et par slengbukser på H&M ganske tildlig i svangerskapet til en rimelig pris som jeg er superfornøyd med. Jeg bruker de fortsatt nå som magen har blitt stor.

Det er selvfølgelig en fordel å prøve mammabukser på i forhold til å handle på nett men det er mye fint å finne i nettbutikker som det er verdt å ta en sjanse på. ASOS selger for eksempel mammajeans som sitter litt lavere på magen i forhold til de fra H&M. Det er superfint for dere som vil fortsette å bruke trangere topper uten at det ser "klumpete" ut rundt midjen.

Etter 5 måneder kommer du til å begynne å merke at alle toppene dine har plutselig blitt for korte. Jeg anbefaler ikke å kjøpe store topper/bluser for å dekke over magen. Man ser bare ut som et telt. Kjøp heller figursydde mamatopper og mammagensere som er litt lengre i lengden enn vanlige topper. 

 Sort er superflatterende. 

Fremhev beina! Jerseyskjørt i en eller to størrelser større enn din normale størrelse er enkle å dra på, presser ikke på blæren som bukser gjør og ser flatterende ut når de er dratt over magen. Hvis du kjøper "mammaskjørt" er det bare å kjøpe din normale størrelse. 

Tenk tilbehør. Du må ikke kjøpe masse mammaklær. Fokuser på basisplagg som du kan bruke om og om igjen og bruk fargerikt tilbehør til å få antrekkene til å "poppe".

Komfort er utrolig viktig. Det er ubehaglig å være gravid. Som jeg skrev tidligere så ble jeg stor ganske fort. Jeg følte meg hundre ganger bedre når jeg innså at jeg ikke kunne dra på de trange "normale" klærene mine lenger og begynte å gå i myke jerseyklær som ikke presset på den allerede belastede kroppen min. 

*Dette er ikke et klestips men viktig uansett: håret rammer ansiktet. En flatterende hårfrisyre kan få deg til å føle deg mye bedre de dagene du føler at du holder vann og er oppblåst. 

 

Mine favorittbutikker for mammaklær

Asos

New Look Maternity

H&M

Denne Ebay Butikken

 

Saturday Snapshots

  • 08.02.2014, 18:00


 

 

 

Dette var det nærmeste jeg kom til et antrekkspost i dag. :) Det ble rett og slett for deilig vær til å prøve å posere med den digre magen min. John, Jeton og jeg fant oss en siteplass i solen og satt og bare smilte. Oslo er en fantastisk by når solen skinner.

English: This was the closest I got to an outfit post today. The weather was just too amazing to try and find a decent pose with this gigantic belly. John, Jeton and I instead found a place to sit in the sunshine and just sat there and smiled. Oslo is a fantastic little city when the sun shines. 

 

 

Solbriller/ Sunnies Karen Walker

Faux Jakke/Jacket Ebay

Topp/Top H&M Maternity 

Skjørt/Skirt Gina Tricot

Veske/Bag Chanel

 

Hello Sunshine!

  • 08.02.2014, 12:54


 

Her venter jeg på at John skal gjøre seg klar til å ta en tur i finværet! Og prøver meg på en emo-trying-to-be-cute posering.

 

Gigamagen! Elsker å sitte i sofaen og se magen hoppe når baby sparker. Freaky!

 

Bestis Line har klagd at hun savner mine litt mer personlige oppdateringer så her kommer en liten en. TV stua har vært mitt lille prosjekt de siste månedene (det har gått sakte). Har tenkt å dele noen ordentlige bilder av rommet når alt er klart. Her har jeg også flyttet "bloggkontoret". :)

English: My bestie has complained that she misses my more personal updates so here is a little one. This TV room has been one of my little projects the past few months. Things have been moving along slowly. Will share som pictures when everything is in its place. :)

On the Run

  • 04.02.2014, 11:30


 

 

 

 

Beanie H&M

Faux Jakke/Jacket Ebay

Genser/Sweater Old

Veske/Bag Givenchy

Jeans H&M Maternity

Boots Ebay

 

Hei og hopp fra Eskimo-Ingrid! Ansiktet blir rundere, huden blekere, og jakkene større! Ville egentlig ha på meg rød leppestift i dag for det ser så fint ut med jakken men... jeg gadd rett og slett ikke å styre med det. Sånn går nu dagene! Litt bling hadde jeg rundt hodet da, og det hjalp litt.

English: Greetings from Eskimo Ingrid! My face is getting rounder, my skin is getting paler and my jackets are getting bigger! I actually wanted to wear red lipstick today because it looks great with this coat but... I just couldn't be bothered. Thats my life right now. I did wear a bit of bling on my head though, and that helped a little. 

My New Uniform

  • 02.02.2014, 14:51


 

 

 

 

 

Ullcaps/Cap H&M

Skjerf/Scarf ACNE

Kåpe/Coat Epilogue

Sweater/Polo old

Veske/Bag Givenchy

Jeans/Mammabukser H&M Maternity

Boots Ebay

 

Det er ikke mye rom til å være kreativ i klesveien nå. Været er horribelt og magen blir større for hver dag. Jeg har heldigvis funnet min standard-uniform som jeg kaster på i all hast nesten hver dag før jobb. En digg kåpe og boots. Ullcapsen holder hodet varmt og skjermer ansiktet og håret fra snø og sludd. Håper at dere koser dere inne i dette været! Jeg har tent duftlys og funnet frem en av bøkene jeg aldri har fått tid til å lese ferdig. 

PS: Ville også bare dele et fantastisk bilde av "ELLE Elen" i en kortere version av Epilogue kåpen fra en nyere sesong. Hu dama der altså! Wow bare!

English: There is almost no room for creativity in the way that I dress right now. The weather is très terrible and the bump is growing bigger every day. I have fortunately found my standard uniform of the moment: a coat and boots. You should check out this fantastic picture of Elen from ELLE Norway. She is wearing a shorter version of my coat from a newer season. That girl! She is so cool!

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits