ingrid holm

Blomsterpiken

 • 31.01.2017, 21:14


Ingrid Holm

Bloggfeeden min spammes med masse blomsterprint for tiden, og jeg er enda ikke lei. Jeg GLEDER meg til å pakke ut denne fine kåpen til våren. Kapow!

_________________________________

Giorgio Armani Power Fabric Foundation

 • 30.01.2017, 19:26
ARMANI LANSERER NY FOUNDATION MED SPF 25

Giorgio Armani har kommet med en ny foundation som lover høy dekningsgrad med en glødende og lett finish. Jeg har vært stor fan av Giorgio Armani foundations i mange år, og har testet flere varianter. En ting som jeg har savnet i tidligere Armani foundations er solfaktor. Endelig har de kommet med en foundation som gir beskyttelse mot både UVA og UVB stråler.

 

Giorgio Armani Power Fabric Foundation er perfekt til dere som liker en naturlig matt finish som føles lett på huden. Den kan bygges opp i flere lag på områder som trenger ekstra dekning. Jeg brukte to lag på hele ansiktet i bildene.

Power Fabric smelter inn i huden og tørker til et lett og matt slør.

_________________________________

Black Opium Floral Shock

 • 29.01.2017, 19:17


- A LOT OF FLOWERS, AND A LITTLE SHOCK - 

Blomsterprint fortsetter som en stor trend i vår/sommer 2017. Her er en duftanbefaling som matcher perfekt med sesongens blomstrete plagg: Black Opium Floral Shock fra YSL. Duften byr på en dufteksplosjon som består av flere vakre blomsternoter. Det som gjør akkurat denne parfymen spesiell i forhold til andre blomsterdufter er basen, eller bunntonen: en iskald espresso akkord. Dette hindrer at duften blir ekkel søt. Anbefales!

_________________________________

Kimono/dress: GESTUZ

Earrings: JANE KØNIG

Blue Jeans

 • 25.01.2017, 21:52
Her er litt klassisk antrekk inspo fra arkivene mens jeg forbereder som en gal til blant annet Costume Awards i morgen. Det blir en lang dag, og jeg må legge meg. Jeg håper å få tatt noen bilder i morgen! 

_________________________________

Du finner flere antrekksbilder fra meg her

At work

 • 25.01.2017, 07:50


Jeg er fortsatt ikke helt i form. Er det mulig. Ukene går, og jeg merker at jeg lengter etter varmen. Snøen kommer jo aldri. Dagen i går ble brukt til å lage content for for Synsam sine sosiale medier. Jeg kommer til å ta noen flere i morgen, rett før Costume Awards - som Synsam er sponsor for. Jeg har alltid blitt invitert til Costume Awards som blogger, so det blir noe annet å være litt på jobb i morgen. Det blir også noe helt annet å ikke komme alene. For bloggere jobber som regel alene. 

Målet for i dag er å finne et antrekk til i morgen! Vi får se hva jeg finner i skapet - shoppestoppen er still going strong

_________________________________

Sofistikert innfatning fra Fellepini / Synsam Norge

BADET

 • 23.01.2017, 09:30


Velkommen inn til badet! Baderomsmøblen er fra Kvik og heter Mano Cima. Vi har spesialbestilt marmorplaten fra en leverandør som importerer steinplater fra Italia. De har også laget marmorplaten som jeg har på bordet i soverommet. Vasken er fra Kartell by Laufen. Kvikk hadde en billigere variant, men designet er så mye mer gjennomført i den vi valgte. Jeg angrer ikke et sekund på å ha valgt kvalitet. Bianco Carrara marmorflisene på gulvet skulle egentlig være større, men vi ble anbefalt å legge litt mindre fliser for en eller annen praktisk årsak. Det ble fint, så jeg klager ikke. Det store speilet skal monteres på veggen etter hvert! Håndvask og håndkrem fra Crabtree & Evelyn og produkter fra Eleni & Chris passer rett inn. Jeg er superfornøyd og føler meg veldig heldig akkurat nå. Huset begynner å bli så utrolig fint, og det føles ekstra godt ut siden vi har jobbet så hardt med å renovere huset. Til sommeren kan jeg kose meg med smådetaljene og praktiske løsninger. Som jeg gleder meg!

Du finner flere interiør innlegg fra meg her

_________________________________

H-E-I

 • 22.01.2017, 19:34


De siste ukene har vært preget av en sykehusinnleggelse, sykdom etter sykdom og en kropp som rett og slett trengte en pause. Ukene har flydd forbi. Jeg har lagt meg kl 20.00 hver kveld, vært på jobb som vanlig og jeg har egentlig ikke hatt overskudd til noe annet enn det. Dette er sikkert like kjedelig å lese om som det er for meg å skrive om, så jeg stopper her. Det har vært fint å savne bloggen, og det har også vært veldig fint å prioritere livet bak bloggfasaden. Huset er fylt med grønne planter, jeg har endelig flyttet sminken inn til det nye badet og inngangen er snart klar for en makeover. Garderobemannen kommer på besøk snart for å hjelpe oss med dette.

________________________

Jeg starter rolig i uken som kommer. Jeg kan love dere innlegg med vårens sminkenyheter, interiør og en liten sniktitt inn til det nye badet. Er dere ekstra utålmodige kan jeg tipse dere om at det ligger bilder fra badet på Instagram profilen min! ♥

   

Et blogginnlegg om helse og sånt

 • 11.01.2017, 19:03


Jeg er veldig opptatt av helse og velvære, selv om jeg ikke har vært veldig flink til å ta vare på kroppen i det siste. Noen ganger trenger man en pause for å komme tilbake sterkere. :) Dere hører fra meg når kroppen er 100% tilbake i god form.


God, positiv klem fra meg! xx

To bilder fra i dag

 • 08.01.2017, 19:50


Dere som følger meg på Instagram eller Snapchat (ingridho_lm) har sikkert sett at jeg har blitt mer glad i å komme meg ut i naturen. James elsker å være ute, og det er en fin aktivitet som får meg ut i vakre Norge. Det var liksom litt lettere for meg å føle meg nærmere naturen under min oppvekst i tropiske Filippinene - jeg var på stranda nesten hver helg med familien min. Jeg snorklet, telte stjerner under åpen himmel, klatret i palmer og ble nøttebrun fra å være ute så lenge. I dag dro vi til Prestekjær badestrand med min bror Alex for å grille pølser ved havet. Det var nest helt vindstille og lyset danset vakkert over fjorden.

Resten av helgen har blitt brukt til å rydde ut inngangen og loftet. Vi har bestemt oss for å bygge om inngangen for å få plass til jakker, kåper, vinterutsyr og sko. De innebygde skapene fra sekstitallet skal erstattes med moderne skyvedører av speil og sort matt metall. Jeg elsker sekstitalls-skapene, men de er dessverre litt upraktiske. Skapdørene svinger ut, og dette tar mye plass i en liten inngang. Jeg hadde beholdt dem i et større hus. Det nye skapet er innredet med skohyller, skuffer og to stenger for opphenging av yttertøy. Speilet kommer til å reflekterer lys på en vakker måte og inngangsdøren skal ha mer glass i for å slippe inn mer naturlig lys. 

Til sommeren - etter et terasseprosjekt - er vi kanskje helt ferdig med hele huset. Det er en rar tanke!

________________________

Shoppestopp status: har ikke en gang tenkt på shopping. Jeg har derimot tenkt på mitt neste shoppestopp innlegg! Det får dere i morgen. Mitt aller første shoppestopp tips! 

   

1-2 Shoppestopp!

 • 03.01.2017, 23:20


Jadda​, da ble det shoppestopp på denne shopoholikeren!

Første januar startet jeg offisielt Prosjekt Shoppestopp. Ikke at jeg har følt noe på det enda - hvem har ekstra penger til shopping etter jul? Ikke jeg i hvert fall. Nå som badet er ferdig skal jeg dra ut alle tingene mine fra loftet, så jeg finner sikkert noen godbiter der. Her er planen: jeg kommer til å bruke plagg som jeg allerede har hengende i skapet (noe som burde være en selvfølge), og låner jeg noe fra en brand til et blogginnlegg så kommer jeg til å merke det som lånt i innlegget. Pressegaver blir som alltid merket som pressegaver. Enkelt og greit.

Målet er å spare penger, forminske mitt forbruk og rett og slett revurdere hvordan jeg har levd i det siste. Shoppestoppen gjelder klær, sko, tilbehør og andre unødvendige ting. Fordi det er der jeg føler at jeg bruker for mye. Selv om jeg hater at den sorte hårfargen har fadet skal jeg prøve å ikke tulle med håret heller. Jeg vurderer å bruke litt lila toningssjampo på tuppene. Har jo litervis igjen fra da jeg var blondine.  

Alright! Dette blir bra. :) Jeg holder bloggen oppdatert med utviklinger, og lover å dele hvis jeg knekker. 

En liten oppfordring til deg: bli med på shoppestopp!

Vil du utfordre deg selv til å prøve en periode uten nye innkjøp, enten for å spare penger eller av miljømessige årsaker? Shoppestopp er en fin måte å skape bevissthet over eget forbruk. Har du behov for å bli kvitt den dårlige shopping-samvittigheten etter en jul med alt for mye forbruk? Heng på med meg da vel! Husk å sjekke bloggen min fremover - jeg kommer til å dele masse tips og erfaringer. Dette blir gøy!

________________________

Sunglasses from FENDI / Synsam (lånt)

   

Året som gikk

 • 02.01.2017, 23:12


Ingrid Holm baby sønn
JANUAR 2016

Året startet med omgangsyke - første gang for både meg og James. Oslo og Nesodden var dekket i masse vakker snø, og jeg begynte å samle på kjoler igjen. Som jeg elsker vakre kjoler! Jeg reiste til en interiørmesse i Køln (imm Cologne) med min tidligere jobb, og var borte i nesten en uke.  ingrid holm home house interiør

Ingrid Holm
FEBRUAR 2016

Jeg fikk dilla på rosa detaljer hjemme, lekte rundt med vakre paletter fra Lancôme og reiste til en til interiørmesse med min tidligere jobb - denne gangen Stockholm Furniture and Light Fair


MARS 2016

Mars var en rolig måned. Snøen hadde forsvunnet, og det ble fort varmere. Jeg begynte å drømme om vår.

Ingrid Holm
APRIL 2016

Allerede i April kom solfylte vår-aktige dager. Jeg skrev at jeg hadde problemer med å sove. Jeg husker jeg var veldig sliten. Tanker virret rundt og rundt i hodet mitt. Jeg forstod at det var tid for endringer i livet mitt. 

MAI 2016

James fylte to år 14. mai, og det var deilig og varmt i lille Norge. Vi ble endelig ferdig med oppussing av gjesterommet. Jeg skrev at James sin bursdag var en av de lykkeligste dagene i hele mitt liv. Det var det. 


JUNI 2016

Vi nøt lange, late dager i Juni. Vi spiste middag ute i hagen, og jeg begynte å få dilla på hagearbeid. Litt sent, men fortsatt veldig koselig. I slutten av måneden fikk jeg plutselig to nye jobbmuligheter! Jeg takket ja til en stilling i Synsam. Jeg begynte å sove godt igjen.
JULI 2016

I juli reiste vi til Danmark med svigers, jeg fylte skapet med enda flere blomstrete kjoler, vi adopterte en liten kattunge og jeg farget håret svart. Det var en lang og lun sommer - spesielt på Nesodden. 
AUGUST 2016

Jeg fylte tredve år i august. Det var for en eller annen grunn ikke en big deal for meg. Jeg som kan være en drama queen uten like følte ikke at det var så ille. Jeg solte meg i lykken av en ny jobb, kroppen var uthvilt etter en lang sommer og huden var solbrun. Jeg var fornøyd.

SEPTEMBER 2016

Jeg begynte å hinte på bloggen at jeg skulle bytte jobb. Vi ble ferdig med oppussing av soverommet. Det var fortsatt deilig og varmt. 


OKTOBER 2016

Jeg begynte i markedsavdelingen til Synsam, og begynte å ta flere bloggbilder i soverommet. Det begynte å bli kaldt ute. 


NOVEMBER 2016

Jeg kjøpte glitter boots, hadde på verdens vakreste kjoler på bloggen og kjøpte flybilletter til London med bestevenninnen. Livet var travelt, men ikke hektisk. 


DESEMBER 2016

Jeg forelsket meg i velour, hadde en rolig jul foruten en drømmetur til London, og bestemte meg for shoppestopp fra første Januar.

Det var et minnerikt og vakkert år.  

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits