ingrid holm

Interior Sunday: Home Office

 • 31.01.2016, 17:28


Hvor jeg sitter og jobber hjemme varierer fra dag til dag, men jeg sitter alltid på Move stolen min fra Varier. Jeg klarer rett og slett ikke å sitte i en 'normal' stol mens jeg jobber lenger. Jeg merker fort at kroppen ikke er skapt for å sitte stille over lengre perioder. Filosofien bak Move stolen er basert på denne tankegangen.

Kroppen låser seg når man sitter i en fast stilling. Jeg merker det spesielt når jeg jobber i dyp konsentrasjon. Man blir sliten og tung i kroppen av det. Jeg fikk også mye vondt i ryggen og migrene før. En annen fordel med en Move er at man brenner 150 kalorier per time, i forhold til cirka 96 kalorier på en vanlig kontorstol. Dette utgjør en større forskjell enn man tror: A sitte på en Move i en gjennomsnittlig arbeidsdag er det samme som å løpe cirka 15km; man brenner omtrent 1350 kalorier.

Move stolen har blitt oppdatert utseendemessig, og den tidligere utgaven er nå tilgjengelig i nettbutikken til Varier, med 15% rabatt hvis du bruker koden MINUS15 i kassen. Jeg har den tidligere utgaven (i bildet) og synes at det er kjempefin.

PS: Et lite tips: det er helt normalt at ryggen og kjernemuskulaturen verker litt når man bytter fra en vanlig kontorstol til en bevegelig stol fra Varier. Jeg har til og med fått tilbakemeldinger om at det verker i armene de første ukene. Dette er fordi kroppen ikke er vant til å sitte i en aktiv sittestilling, og man aktiverer muskler som ikke har blitt brukt før. Dette går over, men det tar tid. Det er anbefalt å veksle mellom din normale kontorstol og en Varier stol i begynnelsen.

Jeg jobber for Varier Furniture, men jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget.

Weekend

 • 31.01.2016, 09:55


Helgene går alt for fort, og ukedagene går enda fortere. Det er mye som jeg ser frem til som jeg ikke akkurat kan dele helt ennå. I 2015 var mitt aller største fokus å være mor til James. 2016 blir året for selvrealisering som "mitt nye meg". For det er ingenting mer motiverende for å gjøre det bra, enn å ha James i livet.

Kåpe H&M, genser Second Female, armbånd KRANZ & ZIEGLER

Wrap it up!

 • 29.01.2016, 14:37


God fredag! Snart er det helg. Alt jeg kan tenke på er å tilbringe helgen med familien, og spise is. James har nemlig snakket om is hver dag denne uken. I morgen får han en liten overaskelse. Det blir kos! :)

Hatt BeckSöndergaard, genser Benetton, skjerf Gina Tricot, solbriller Céline, tights Wolford, vintage belte

Disse produktene har jeg troen på til vår 2016

 • 29.01.2016, 13:00


Disse produktene skal jeg skrive litt mer utfyllende om i de neste ukene: Helena Rubinstein har lansert en luksuriøs hudpleieserie, Giorgio Armani har endelig kommet med en primer til min favoritt-foundation med SPF, og Lancôme sine skjønnhetsprodukter til våren er til å forelske seg i. Jeg har allerede skrevet om den ene paletten i bildet, men jeg har noen flere produkter på lur som jeg ønsker å dele med dere. Følg gjerne med, for det blir mye bra om vårens skjønnhetslanseringer fremover!

Det er ikke rart at bloggere bruker mye hvitt...

 • 28.01.2016, 18:16


 

Det er jammen meg ikke rart at bloggere bruker mye hvite klær, da det blir så fint på bilder! Akkurat denne kåpen lyser opp hverdagen akkurat nå, og den gjør meg så glad! Lysere dager og lysere plagg blir det mer av fremover.

Kåpe Riccovero, tights Wolford, sko Dr Martens, veske Givenchy, solbriller Céline

Kjøkkenet fra en annen vinkel

 • 28.01.2016, 09:57


Dette bildet ble tatt i går kveld. Jeg hadde nettopp begynt å skrive dette innlegget, før jeg bestemte meg for å sjekke på James, som sov i andre etasje. Jeg la hodet ned på puten i to sekunder, og våknet 10 timer senere. Nå er det bare å gjøre alle de tingene som jeg prøver å rekke etter James har lagt seg! Det blir en travel morgen. :)

Dagens Motivasjon

 • 27.01.2016, 10:33


I had no natural gift to be anything - not an athlete, not an actor, not a writer, not a director, a painter of garden porches - not anything. So I've worked really hard, because nothing ever came easily to me.

-Paul Newman, January 26, 1925

Her spiser vi

 • 26.01.2016, 19:22


Jeg har planer om å  bytte ut marmorbordet i stuen med noe annet etter hvert, med akkurat dette spisebordet kommer til å bli. Bordet er fra det italienske merket Calligaris, og lampen er fra Northern Lighting.

Slik legger du highlighter som en proff

 • 25.01.2016, 19:32


Jeg skrev i et tidligere innlegg at My Parisian Pastels fra Lancôme er et av mine favorittlanseringer innen skjønnhet for våren 2016. Paletten er fordelt i små terninger som kan brukes på utallige måter: hver for seg, eller blandet sammen. I dette innlegget skal jeg vise hvordan jeg bruker dette produktet.

I øyekroken

Jeg legger den gule fargen (nr 2 i bildet) i min indre øyekrok. Dette åpner øynene og gir effekten av et våkent blikk.

 

Som highlighter på nesen og amorbuen

Den samme fargen legger jeg på nesen og amorbuen over leppene. Dette sørger for en vakker glød hvor lyset treffer ansiktet, samt gir effekten av fyldige lepper.

Strobing på kinnbeina

De to gule terningene kan blandes sammen til en perfekt highlighter for kinnbeina. Sug inn kinnbeina og legg produktet akkurat hvor lyset treffer ansiktet.

Som en glødende rouge

Den mørkerosa terningen og røde terningen er perfekte til "eplene" på kinnene. Smil pent i speilet, og pafør med en rougekost. I dette bildet har jeg lagt den røde terningen (Nr. 1 i produktbildet).

Hippie Shake

 • 25.01.2016, 08:39


Det er vel ingen bedre måte å ringe inn mandagen på, enn med poseringer som jeg sikkert kommer til å angre - i en kjole som jeg elsker? Jeg har tatt målet mitt om å gå i flere kjoler seriøst, og krydrer skapet med nye kjoler hver måned. I det siste har jeg tenkt til meg selv: "hvis den passer i en vakker film, så vil jeg ha den i skapet". Denne kjolen tar meg til vakre scenarioer og omgivelser langt fra snødekkede Nesodden. Og det er bra.

Kjole her // boots her (affiliate)

Interior Sunday: My Winter Home

 • 24.01.2016, 22:24


Vinter ser så vakkert ut fra vinduene her på Nesodden.

Det å være borte fra huset har gjort meg ekstra hjemmekjær. Hele helgen har jeg sittet på forskjellige sitteplasser i huset og bare stirret ut av vinduene. Det er rart å tenke at for under et år siden så slet John og meg med å komme oss på boligmarkedet. Jeg hadde brukt mesteparten av studietiden i utlandet, og John jobbet som kreativ frilanser. Vi hadde ikke etablert oss. Rettere sagt: vi hadde ikke en, eller to, mindre Oslo leiligheter å tjene rått på, grunnet prisstigning. Å etablere seg var nok noe av det siste vi ville gjøre før den tid heller, på grunn av forpliktelsene. Et boligmarked i notorisk vekst var ikke spesielt heldig for oss som trengte litt plass å vokse i. Vi hadde blitt en familie, og trengte et familiehjem. Jeg lyttet til kun en person gjennom hele boligkjøpsprosessen, og det var min far. Han var bekymret for at mine storslagne ønsker kom til å ende i verditap. Han hadde nok rett. Det var han som tipset meg om det deilige lille enderekkehuset som vi endte opp med, i et område vi ikke engang søkte bolig i, fordi vi trodde at vi ikke hadde råd. Det er vi så glade for nå.

Jeg synes at det er viktig å poengtere at dette huset, som den ser ut nå, ikke bare falt i fanget mitt. Bruker man bare litt tid på Facebook eller Instagram er det lett å føle seg utilstrekkelig. Alt for mange ganger har jeg tenkt til meg selv: 'shit, hun/han må være dødsrik', eller 'jeg lurer på hvor mye penger de har brukt på det kjøkkenet der'. A kaste flere millioner i et oppussingsprosjekt har aldri vært en option for oss, og jeg håper at dette stemmer for de fleste av oss? Man kommer seg langt med en gjennomtenkt plan, litt smak og Youtube (her kan man lære hvordan man sparkler vegger, sliper gulv, river tapet, osv.). Jeg er glad for at både John og jeg er nesten autistisk nøye over hvordan vi pusser opp. Vi bruker heller 2 ekstra uker, minus 3 kilo fra stress, og dobbelt så mye arbeid for å få ting perfekt istedenfor å velge en kvikkere eller billigere løsning. Det er en grunn for at vi ennå ikke er ferdig med hele huset ennå. Vi prøver alltid å velge kvalitet, og prøver å gjøre det meste selv. Jeg har tullet til John at jeg burde kanskje ha blitt håndverker, for jeg er slettes ikke verst! Det er en annen måte å være kreativ på. John og jeg har våres uenigheter, men vi er et superbra team når det gjelder prosjekter. Jobber vi sammen på noe, så blir det som regel bra. Han har vært en fantastisk support, og min største kritiker, når det gjelder for eksempel bloggen min. Vi har aldri kranglet over oppussingsprosjekter. Vi jobber målrettet sammen, og det er jeg takknemlig for.

I dag var en av de dagene hvor jeg var minnet over hvor heldig jeg er. Jeg føler meg dødsheldig! Jeg husker fortsatt alle visningene vi var på, og kampen mot boligpriser som hadde vokst ut av proporsjon. Jeg hadde aldri forestilt meg dette huset her. Det ble bedre enn jeg turte å ønske for.

Pillow Talk

 • 24.01.2016, 09:07


I dag har jeg tenkt å dele et skjønnhetstips som virker som galskap... men er ganske så logisk. Jeg sover på et putetrekk som er laget av 100% Charmeuse Mulberry silke. Å sove på putetrekk i silke er en enkel måte å ta vare på huden og håret mens man sover. Vi sover en tredjedel av livet vårt. Bomullstrekk drar i huden på ansiktet hver eneste natt. Hvor mange ganger våkner du med sovetrykk på ansiktet? Slik slitasje er ikke bra for den sensitive huden på ansiktet og kan utvikle til rynker. Silkeputetrekk hindrer håravfall, drar ikke i huden, og absorberer ikke den dyre nattkremen din, slik bomull gjør. Puten er temperaturregulerende og allergivennlig. Å sove på et silkeputetrekk for å unngå rynker og håravfall kan virke som galskap, men det føles som en luksus. Jeg elsker å legge kinnet mot den kalde silken hver natt, og følelsen av velvære som jeg får av den er nesten like viktig for meg som effekten av den.

Silkeputetrekket mitt er fra Mellymoon (pressegave), bh-en er fra Lindex

P A I S L E Y

 • 21.01.2016, 21:23


Det er så deilig å være hjemme igjen. Jeg går glipp av Costume Awards i kveld, men det går helt greit. Jeg skal heller kose meg med Snapchat-feedene til de som er tilstede fra sofakroken, helt uten sminke og stas.

Vårfavoritter: My Parisian Pastels

 • 21.01.2016, 14:34


My Parisian Pastels fra Lancôme har blitt omtalt som et stjerneprodukt for våren 2016 av utenlandske skjønnhetsbloggere som jeg følger, og jeg er 100% enig. De ni nyansene i My Parisian Pastels er små terninger forent i en mangefarget palett som kan brukes på utallige måter: hver for seg, eller blandet sammen. Produktet kan påføres som en highlighter på kinnbeina og amorbuen, eller på øynene for et våkent blikk. Personlig så bruker jeg paletten mest som en highlighter.

Jeg kommer til å skrive et ordentlig innlegg om dette snart, så følg gjerne med.

En favoritt gadget: Kindle Paperwhite

 • 15.01.2016, 14:39


Jeg leser mye. Jeg har vært skeptisk mot Kindle i mange år, men den er så behagelig å bruke! Kindle kan leses i sollys og i mørket, man kan justere størrelsen av teksten, den er superlett, og den passer i de fleste veskene mine. Jeg har lest i snitt en bok i uken siden jeg fikk den til jul. Akkurat nå holder jeg på å lese The Philosophy of Andy Warhol (From A to B and Back Again) da jeg leste i en annen bok at kunstneren Ai Wei Wei er en stor fan av akkurate denne boken.

To dager til Køln

 • 13.01.2016, 23:12


Tidlig lørdag morgen reiser jeg til Køln for tredde år på rad. Jeg reiser med jobben for å delta i en interiørmesse som heter imm, eller The international interiors show, og blir i Køln i 5 dager. Motebransjen har Fashion Weeks, og interiørbransjen har interiørmesser. imm er uten tvil den største og viktigste interiørmessen i Europa, og det er alltid inspirerende å vandre rundt det enorme messeområdet for å få med meg årets trender innen interiør. Jeg skal prøve å ta bilder og lage en liten bildedagbok til dere her på bloggen. Selve messen er så stor, og så omfattende at det tar flere dager å få med seg alt. Ellers er Køln en vakker by, og det er alltid litt varmere i Tyskland enn det er i Norge på denne tiden av året.

Tiden går fort når jeg er på jobbreise, og enda fortere i tiden etter. Før jeg vet det så er det nok februar, og i februar måned reiser jeg til Stockholm for å delta i Stockholm Furniture Fair. Jeg er heldig som får reise mye med jobben, men det er ikke alltid like lett å være borte fra James. Jeg skriver mye om balansen mellom å være mor og karrierebevisst, og må innrømme at jeg jobber ekstra hardt med å holde kjeft når venninner som ikke har barn snakker om hvordan de kommer til å balansere jobb og barn, når den tiden kommer. Sannheten er at det er mye vanskeligere enn man tror, fordi det å balansere barn og jobb involverer flere mennesker enn karrieremor og barnet. Man trenger støtte fra alle kanter, og når en person i et forhold jobber mye så går det selvfølgelig ut over den andre. Men det er ingen vits i å forklare det. Alle må finne sine løsninger, og forhåpentligvis ikke på bekostning av barnet (eller forholdet).

Sammenliknet med andre land har Norge mange kvinner i arbeid. Dette klarer vi. Men det er ikke like lett som man tror. Aller mest fordi jeg tror at de fleste arbeidende mødre ønsker at de kan være to steder samtidig. Hjemme med barn, og på jobb.

Skal du i bryllup i år?

 • 12.01.2016, 22:34


SOFIA MOORE tilbyr for tiden 15% rabatt hvis du bruker koden jan16.

Jeg er så fornøyd med kjolen som jeg fikk fra dem, og kunne godt tenkt meg å kjøpe en til. Jeg ser for meg en lang kjole i en juveltone, som kan brukes i en formel sommerfest, eller bryllup. En festlook som jeg elsker er slike langkjoler sammen med oversized solbriller, helst med vintage preg. Tenk solbrillene til Audrey Hepburn i filmen Breakfast at Tiffany's.

Hvis du skal i bryllup i år, og foretrekker vakre, klassiske kjoler over de mer dristige kjolene som er så populære for tiden, så anbefaler jeg å sjekke ut denne nettbutikken!

FINN DEN PERFEKTE FORMEL KJOLE / BALLKJOLE HERE.

 

Relaterte lenker:

SE MIN KJOLE (Her kan du se flere bilder av kjolen)

ÅRSOPPSUMERING 2015 - DEL 2

 • 11.01.2016, 22:06


Del 2

Juni 2015

Juni 2015 var vår siste måned på Fredensborg i Oslo. Jeg reiste til Stockholm med en fin gjeng, feiret Stylista Awards 2015 og pakket ned leieligheten.

Juli 2015

I Juli var det endelig sommerferie! Vi flyttet inn til andre etasje i det lille huset vårt på Nesodden, og begynte å pusse opp i første etasje. James koste seg i hagen. Vi spiste grillmat nesten hver dag da vi ikke hadde kjøkken, og jobbet veldig hardt på huset.

August 2015

Vi pusset opp stuen i rekordfart, nesten bare oss to. Det var en deilig og varm sensommer. I tillegg reiste jeg til København med Triumph, og det var så hyggelig! James begynte i barnehage første August. Ting hadde endelig begynt å falle på plass.

SEPTEMBER 2015

September var enda en deilig måned. Jeg reiste til Trondheim for første gang med Hallhuber, begynte å style stuen, og koste meg på butikklansering med Emilie.

October 2015

I Oktober delte jeg endelig bilder av mitt nye kjøkken. Det innlegget har blitt et av mine mest besøkte innlegg i år. :) Ellers forelsket jeg meg fullstendig i en kamelkåpe fra Morris, og fikk endelig teste Giorgio Armani sin Luminous Silk Foundation.

November 2015

I November ble jeg blondine! Det var ganske stas, og jeg elsker det fortsatt! Ellers begynte vi å pusse op inngangen og har nesten blitt ferdig med det nå. Det tar sin tid.

Desember 2015

Den forrige måneden gikk alt for fort. Jeg pyntet stuen med julepynt fra Ellos, og vi monterte Maze lampen fra Northern Lighting. Vi feiret jul på Sørlandet.

Året har gått fort. Vi har flyttet fra en leilighet midt i byen til Nesodden, James har begynt på barnehage og vi har pusset opp halvparten av et hus. Jeg har blitt enda flinkere til å oppdatere bloggen, og vi har samlet noen gode minner. Jeg håper at dere følger meg videre. :)

Del 1 finner dere her

Det er mange toppbloggere som slutter for tiden, og det er på grunn av oss.

 • 08.01.2016, 10:01


Det norske bloggfenomenet har vært i fokus i mediene i over flere år nå, og jeg har opplevd at vi har mistet de aller største? én etter én. Det som er mest ille med det, er at flere av bloggerene har skrevet at de har opplevd et større psykisk press i den perioden før de har besluttet å legge ned bloggene sine.

Jeg husker fortsatt dagen kanskje Norges mest omtalte blogger, Ulrikke Lund vendte ryggen til bloggverden. Hun var min bloggkollega i den tid, og jeg husker hvor reflektert hun var i perioden rett før hun sluttet. Bak fasaden (som folk liker å si i sammenheng bloggerenes perfeksjonerte imager) var det en betenkt ung kvinne, som hadde begynt å forme ganske sterke meninger om verden rundt henne, og hva hun ønsket å stå for. Det er utrolig synd at hun valgte å bukke ut av gamet, istendenfor å ta leserene hennes med på reisen hennes fra rosamoteblogger til den hun er nå.

Men jeg vet hvorfor hun gjorde det.

Det settes et enormt press på bloggere.

*Og som en prolog til den setningen skal jeg tørre å komme med en ganske sterk anklagelse: det har vært ekstremt negative saker skrevet om bloggere de siste årene. Av journalister. Jeg mener at dette er grunnet at de siste årene har vært ekstra tøffe for dem. Mediehusene kutter stilling etter stilling, og det sitter mindre og mindre mennesker i redaksjoner. De har gått fra 30, til 10, til 3 mennesker som sitter i en redaksjon. Skylden går til bloggere og content marketing. Det er ikke rart at journalister skriver sak etter sak om alle de presseetiske reglene som bloggere bryter. Bloggere har blitt karikert som onde, kalkulerende businessjenter, armert i paljettkjoler og krølltang hår, som skaper perfeksjonspress og spiseforstyrrelser mens de ler hele veien til banken. Samtidig så tyr disse medie-gigantene til den samme diffuse innholdsmarkedsføringen som de anklager bloggere for. Same same, but different, tenker nå jeg. Den eneste forskjellen er at i bloggverden går mesteparten av pengene rett til en ung jente i Bodø (som forhåpentligvis har vett nok til å sette penger til siden for skatt), istedenfor til mediehusene. Jeg vet hvem jeg stemmer for. Bodøbloggeren all the way. (Er det ikke derfor bloggere er så populære? Vi nordmenn liker det folkelige).

Men tilbake til Ulrikke, og det enorme presset som bloggere opplever hver dag.

Jeg skjønner at det er vanskelig å føle synd på en pen, ung, bloggmillionær, men jeg ber deg høre meg ut. For å være på toppen av Blogglisten, og for å være en favoritt hos annonsører teller bare én ting: hvor mange lesere man har. For å oppnå høye lesertall så må man oppdatere hyppig. Helst 2-3 ganger daglig. Man skal utlevere så mye personlig om livet som mulig, og man skal prøve å tilfredstille et umettelig publikum, samt samarbeidspartnere, med antrekksbilder og annet kommersielt fjas. I en normal arbeidssituasjon jobber man cirka en 8-timers arbeidsdag, 5 dager i uken. Man har sykedager, feriedager og lovpålagte rettigheter til avspasering. Bloggere jobber 24/7. De aller beste gjør i hvert fall det. Om man er syk som blogger så kan man ikke IKKE legge noe ut. For da faller lesertallene. Hvis det skjer for ofte, forsvinner annonsørene. Så man tyr til en sykesengsselfie med pulesveis og ikke-Gucci poser under øynene, og legger ut et innlegg om at man er syk. ?Nå har jeg i hvert fall lagt ut mitt mest personlige innlegg noen gang?, tenker bloggeren fornøyd. Og tallene skyter opp. Bloggeren kan endelig lukke øynene og sove litt. Det er ikke rart at folk blir psykisk slitne når de holder på sånn.

Hadde Ulrikke snudd ryggen til annonsører hun ikke lenger kunne stå for, sluttet å legge ut antrekksbilder i Kina-produserte klær sendt til henne fra store e-handels giganter, og sluttet å ta produktbilder med marmorerte bakgrunner, helst 2-3 ganger daglig - så hadde lesere og annonsører reagert. Tallene hennes hadde stupt. Og bloggen hadde ikke gått rundt. Det er noe veldig galt med et system som ikke fungerer hvis en blogger ønsker å skrive om nye, sunnere, miljøvennlige verdier. Presset for å legge ut innlegg er enormt. Man sitter mellom to valg: å fortsette i høygir, eller se bloggen "dø" litt for litt. Vi krever så mye av toppbloggere at de blir syke av det og slutter. Vi må la bloggere skrive om meninger som beriker mer en bare pengekasser, uten å avskrive dem helt. Det er ikke rart at det florerer med clickbait innlegg på toppen av Blogglisten? halvparten av innleggene er jo bare dritt, men tallene til bloggeren går opp, og annonsører biter på. Annonsører burde være enda flinkere til å samarbeide med bloggere ut i fra kvalitetsinnhold, istedenfor høyest mulige besøkstall. De burde være mer kritisk til hva som faktisk blir skrevet, og hvem som faktisk leser innleggene. I en ideell verden.

For en ideell verden er mye mer enn perfekte bloggejenter, i perfekte settinger, 2-3 ganger daglig, som kanskje egentlig sliter psykisk bak fasaden. Vi må heller ta vare på bloggerene, og dyrke en mer rettferdig og innholdsrik medieverden, med fokus på kvalitet ovenfor et helvetes press. No pun intended.

Relaterte lenker:

ANNETTE HAGA SLUTTER SOM BLOGGER

ULRIKKE LUND TAKKER FOR SEG

MONIQUE LUND SLUTTER Å BLOGGE

CAMILLA PIHL SKRIVER OM ANGSTANFALL

ps: ULRIKKE HAR STARTET EN NY  BLOG

Kontorinspo

 • 06.01.2016, 20:59


ph: Elisabeth Heier

Det var veldig stas å kunne samarbeide med interiørarkitekt og blogger Elisabeth Heier i forbindelse med min jobb hos Varier Furniture. Hun har klart å visuelt formidle Variable balans stolen akkurat sånn som jeg ønsket å se den. Stylingen er moderne, ren og minimalistisk. Jeg har brukt Variable balans stolen hver dag i snart tre år nå, og den er den beste kontorstolen jeg har sittet i. Variable balans er helt klart stolen som jeg kommer til å ha i mitt hjemmekontor. Så fort som jeg har et  ordentlig hjemmekontor... forhåpentligvis til sommeren?  

Sjekk ut disse bildene fra kjøkkenet mitt, hvis du ønsker å se annen stol fra jobben min Varier Furniture

Can we start again?

 • 05.01.2016, 19:29


De første 5 dagene i 2016 har gått i et rolig og behagelig tempo. Jeg har eksakt null nyttårsforsetter i år, men jeg har noen ønsker for dette året uansett. 

1. Lese minst en bok i måneden, helst om kunst.

2. Ta flere bilder. Legger jeg ut et bilde av meg selv på denne bloggen er det trolig John som har tatt det. Alle andre bilder er tatt av meg. Jeg ser mye vakkert og interessant i hverdagen jeg godt kunne delt med dere, som ikke innebærer at jeg må være i bildet. Jeg er aller lykkeligst når jeg faktisk tar tiden til å fange et vakkert øyeblikk istedenfor å forte meg forbi, noe som jeg gjør alt for ofte.

3. Jeg vil spise enda mindre kjøtt. Jeg må ta litt ansvar i kjøkkenet og finne gode oppskrifter som jeg kunne tenkt meg å lage.

4. Jeg vil organisere hele huset i løpet av året. Ingen flere midlertidige løsninger fordi vi "pusser opp".

Farvel Desember

 • 04.01.2016, 19:21


Er det ikke typisk at hele familien fikk omgangssyke når jeg endelig hadde tid til å kose meg med bloggen? Her er i hvert fall min månedlig bilde-oppsummering av huset. Slik så det ut hjemme hos meg i Desember. Jeg har allerede flere interiørprosjekter som jeg ønsker å starte, så fort som jeg får samlet tankene litt.

Januar og Februar blir "reisemåneder" for meg pga jobben. Jeg skal til Køln for en uke i midten av Januar, og Stockholm for nesten en uke i Februar. Stakkars lille gutten min, og stakkars John, som må passe på James alene. Slik er det jo for alle som jeg jobber med som har barn, men jeg merker at det føles ekstra vanskelig med reising for meg akkurat nå som James er stor nok til å merke at jeg er borte, men ikke stor nok til å forstå hvorfor. Det blir nok Facetime samtaler fra hotellet hver kveld. :)

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits