ingrid holm

In the Press: Aftenposten

 • 30.01.2014, 18:21


"Winston Churchill sørget for å opprettholde produksjonen av rød leppestift under annen verdenskrig, selv om all annen kosmetikk var rasjonalisert. Han mente at det var bra for moralen". -Bodil Fuhr, Aftenposten

 

NO: For noen uker siden var jeg heldig nok til å bli spurt noen spørsmål om den ikoniske røde leppestiften for Aftenposten. Artikkelen som følget oppsummerer historien og symbolikken bak en look jeg hyller om og om igjen. Du kan lese artikkelen her.  

EN: A couple of weeks ago I was lucky enough to be asked to air out a few opinions on my ultimate make-up item: the iconic red lipstick. The clever article (written in Norwegian) is worth a 'google translate'. You can find the article here

 

 

 

Artikkelen kunne også leses i lørdagsutgaven av Aftenposten i forrige uke. Gjett om jeg skal spare på den til jeg blir gammel og grå!

Yesterdays Outfit

 • 27.01.2014, 11:30


 

 

 

Hatt Gina Tricot, polo genser Fretex, ullkåpe Dagmar, skjørt Gina Tricot, boots Ebay, veske A.P.C

 

Dagens antrekk viser at ikke mye har endret seg når det gjelder måten jeg kler meg på (ennå). Jeg er fortsatt glad i å bruke skjørt, men kjøper de i en størrelse større. Det er ganske alreit å være gravid om vinteren synes jeg, for da kan jeg kle opp kulen i masse lag. Jeg er litt glad for at jeg ikke er gravid om sommeren. Det høres ganske slitsomt ut. I sommer er jeg faktisk en MOR. For en merkelig tanke... ♥

EN: Todays outfit shows that much hasn't changed when it comes to the way that I dress (yet). I still love my skirts, I just buy them one size larger. I'm really happy that I'm pregnant in the winter because I can wrap the bump up in layers of clothing. Being pregnant in the summer sounds really hot and uncomfortable. In the summer I'm going to be a mother! Such a strange thought...

 

DAGENS DETALJ

 • 26.01.2014, 15:15


Jeg liker hvordan dette skjørtet fra Gina Tricot fremhever magen. Antrekkspost kommer snart!

EN: To my lovely international readers, I am so sorry for not writing in English for so long! Things have been hectic and I simply haven't had the time. Life has been calming down a bit now, and as you can see, I am 5 and a half month pregnant! I am finishing up my last three months at work before I take some time off to be a mummy. I promise to be better at writing in English as well from now on. Todays outfit details are all about the skirt! I like how it shows off my bump. The full outfit is coming soon.

Snapshots: Costume Awards 2014

 • 24.01.2014, 08:00


Annonse

 

Her er noen snapshots fra i går. Det var utrolig hyggelig å se gamle kjente fjes og hilse på noen nye. For eksempel vakre Benedicthe som nettop har blitt Stylista! Tror jeg drakk tre flasker med Olden Mandarin i går(!) Vannet ble redningen min da jeg selvfølgelig ikke kan drikke alkohol. Godt smakte det også! Fikk beskjed at de skal lansere smaken i Mars og tok derfor med noen ekstra flasker hjem i goodiebagen. Jeg har blitt fortalt at jeg ikke burde drikke for mye kullsyrevann mens jeg er gravid da det inneholder mye salt, men leste nettopp på websiden deres (www.olden.no) at Olden kullsyrevan har minst salt i forhold til andre merker! Sånt er jeg plutselig opptatt av! ;)

2013 REVIEW, DEL 2

 • 22.01.2014, 11:30


LES gjerne del 1 her først

Jeg har kjøpt en veske fra A.P.C. i Berlin som jeg bruker mye. Jeg farger håret sort. Jeg er fortsatt forelsket i skinnjakka fra ACNE. Jeg fyller 27 år! 

 

September 2013. Det er fortsatt varmt og solen skinner hver dag. Jeg drar ned til Stockholm med en herlig jentegjeng. Jeg har funnet noe ut bare noen dager før jeg drar som jeg ikke kan dele helt ennå. Jeg er litt redd, litt i sjokk, forvirra og glad samtidig. 

John og jeg drar til loppemarkeder sammen og nyter de siste varme dagene på terrassen. Jeg er kjempedårlig. Til slutt klarer jeg ikke å blogge, blir sykemeldt fra jobben og ligger i et mørkt rom i flere uker. Jeg blir kvalm bare av å se på bilder fra denne tiden. Jeg har ekstremt dårlig samvittighet for jobben og bloggen. 

 

Jeg er fortsatt ekstremt kvalm men jeg klarer å jobbe. Jeg begynner å få kul på magen og bestemmer meg for å dele den store hemmeligheten min med dere. JEG ER GRAVID! Alt har gått veldig fort. 

Så mye har skjedd i et år at det er helt vilt. Jeg er fortsatt ikke 100 prosent i form men jeg føler meg som en superkvinne. Etter denne graviditeten klarer jeg alt. Jeg har begynt å gå turer med John igjen. Jeg gleder meg til helgene ikke fordi jeg kan sove i 2 dager men fordi jeg har lyst til å gjøre ting. Jeg prøver å bite tennene sammen istedenfor å gråte og klage når jeg føler meg på det verste. Ikke alle graviditeter er like, og jeg har hatt en ganske tøff en så langt. Jeg er takknemlig for bestevenninene mine (Line og Jenny) som har lyttet og trøstet og vært der for meg hele veien. Jeg er så imponert over John. Han har passet på meg, ryddet leieligheten, laget mat og holdt ut med meg når jeg selv følte at jeg var uutholdelig. Vi venter en gutt. Det var aldri noe tvil over hva han skal hete. 2014, jeg er klar for deg. Jeg og den lille familien min. 

2013 REVIEW, DEL 1

 • 21.01.2014, 19:00


 

Året 2013 starter i Mars for meg. I januar og februar er jeg sliten og demotivert. Jeg har ikke mye tid til blogging. I mars flytter jeg inn med John "offisielt" selv om jeg allerede har bodd i leieligheten hans i flere måneder. Vi koser oss med å kjøpe inn møbler og planter. 

 

John og jeg feirer et år sammen som kjærestepar på Farris Bad. Etter det drar vi ned til Sørlandet i påsken.

 

April er en bra måned. Jeg starter en ny jobb! Blogg-gnisten er tilbake for fullt. Jeg kjøper en grønn skinnjakke fra ACNE og bruker den hele tiden. 

 

 

Det blir varmt fort i Mai. John og jeg tilbringer mye tid sammen på Sørlandet. Vi er lykkelige. Vi smiler mye og planlegger sommeren sammen. Kalde januar føles som lenge siden. Det er jeg glad for. 

 

 

Juni kommer og går fort. Jeg jobber mye, smiler mye, og spiser alt for mye is. 

 

 

 

Endelig ferie! Jeg tar bussen til Sørlandet og koser meg med verdens beste svigerfamilie. Jeg spiser reker, soler meg og leker med John sine nevøer. Jeg blir hekta på Bubble Tea fra Sandens kjøpesenter i Kristiansand. Jeg og alle fjortisene. 

 

 

John kjøper seg bil! Det er stort for oss begge to. Vi kjører rundt og spiller Buena Vista Social Club. Høyt.

 

John og jeg reiser til Amsterdam og Berlin i to uker! Vi spiser alt for mye god mat, sykler over alt og får mye tid til å prate sammen bare oss to. Det er herlig og varmt.

Del 2 kommer snart. :)

Highlighter tips: Giorgio Armani Effetto Nudo

 • 20.01.2014, 21:47


 

 

Her er et fantastisk sminketips til dere som ønsker å oppnå nydelig sommerglød hele året.

 

Highlighter paletten i EFFETTO NUDO-kolleksjonen til Giorgio Armani er et lysreflekterende pudder som kan benyttes til det meste. Pudderet passer best på de lyse punktene i ansiktet, men fungerer også svært godt som en primer for øynene. Jeg liker å bruke den til å fremheve kinnbeina over min vanlige solpudder. Da får jeg både litt farge på vinterhuden og nydelig lysreflekterende glød. Paletten er en blanding av pudder og krem. Anbefales! Klem, I

 

Crazy Days

 • 16.01.2014, 21:39


 

 

I dag har jeg vært på min første jordmortime! Det var utrolig hyggelig. Hun målte magen min for å sjekke om den var "riktig størrelse" i forhold til hvor mange uker jeg er på vei og veide meg. Til slutt jeg fikk litt informasjon til å lese på om tiden som kommer. Jeg tror at lille er like glad som meg for å være tilbake i Norge for han drev og sparket meg i hjel mens jeg prøvde å sove i går natt. Og så måtte alarmen til John gå av for "ingen grunn" kl. 5:00 om morgenen (da jeg kanskje hadde sovet i tre timer). For ei uke! Jeg sitter nå med en bankende migrene og prøver å skrive noe fornuftig mens jeg også prøver å finne ut av hva jeg skal ha på meg under COSTUME Awards... hodet er helt tom for ideer. Fashion Gods, please help me!

Borte bra, hjemme best

 • 16.01.2014, 08:08


 

 

?Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.? -Gustave Flaubert

One Hour in Cologne, Germany

 • 15.01.2014, 20:56


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag unnet jeg meg selv en time til å gå rundt området jeg bor i her i Køln. Jeg gikk langs Rhinen og tok tid til å lese kjærlighetserklæringene låst fast på broen jeg går forbi hver morgen til interiørmessen hvor Varier (min jobb) har stilt ut under IMM. Jeg tok også litt tid til å besøke Kölnerdomen (Cologne Cathedral) og tente to lys. En til farmor og en til mormor. Jeg skulle ønske de kunne se meg nå, med den store magen min. De hadde vært stolte og glade, tenker jeg. En del av de lever fortsatt gjennom lillegutt i magen nå. Jeg blir ikke lett hjemsyk da jeg har bodd så mange steder i mitt liv, men jeg gleder meg til den første varme dusjen hjemme. Det blir ekstra deilig nå som kroppen er så tung!  

When Alone in Cologne

 • 14.01.2014, 17:38


 

Hei søte lesere! Er i Køln på jobbtur (har vært her siden lørdag!) og jeg merker at timene i dagene bare ikke strekker til når det gjelder blogging! Det er intenst, men gøy. Jeg skal oppdatere med bilder snart! Promise! ♥ 

On My Belly

 • 09.01.2014, 20:35


 

 

 

 

Her er et tips til dere som er gravide eller planlegger å bli gravide og ønsker å unne dere selv litt luksus i hverdagen. Jeg smører magen inn med Clarins Tonic Body Treatment Oil hver morgen for å forhindre strekkmerker under svangerskapet. Oljen opprettholder elastisiteten i huden ved vektøkning eller vektnedgang. Den lukter herlig og varer lenge! Ellers bruker jeg Clarins Moisture-Rich Body Lotion på resten av kroppen.  Hudkremen er perfekt til tørr vinterhud, enten man er gravid eller ei. :)

Sitat John (mens vi tok bildene): Ikke se på magen din og smil sånn! Du ser så creepy ut! :P

Ingrid Tester: YSL Flower Crush Palette

 • 03.01.2014, 20:05


 

YSL Flower Crush Palette - PIVOINE CRUSH

 

I dag har jeg lekt rundt med den nye øyenskygge paletten til YSL som du kan se her på vakre Cara Delevigne. Jeg hadde nok testet de oransje/bronsefargede skyggene i paletten først om jeg ikke hadde set bildet. Men det for bli for en annen dag. :) Skyggene har bra pigmentering og du kan velge hvor sterk farge du ønsker med hvor mange lag du påfører. Skyggene har litt glitter i seg. Man får virkelig øyelokker som nydelige roseblader! Her er hvordan jeg fikk til denne looken:

1. Pafør den første rosa-fargede skyggen i paletten med fingertuppen over hele lokket. Deretter dus øyenskyggen ut med en blending brush.

2. Pafør en "smokey" ramme rundt øynene med den mørkeste lilla skyggen og en liten fast børste. Jeg bruker alltid en fuktig børste når jeg gjør dette. Fargen blir dypere og holder seg bedre.

3. Bruk alltid den lyseste skyggen i de innerste kantene av øynene. Dette åpner opp blikket. Bruk en fuktig børste om du ønsker ekstra pigmentering. Du kan også bruke litt av den lilla skyggen på øverste del av øyelokket om du ønsker. Jeg anbefaler å gå over hele øyelokket en gang til med en blending brush for en mykere look.

Etter dette: litt maskara og en mørk brun eyeliner i vannkanten (fra midten og utover) er alt som trengs! Super enkelt! 

 

 

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits