ingrid holm

I am woman

 • 08.03.2017, 20:29
Flashback til vinter 2014. Det begynner å bli en god stund siden nå, men det føles ut som bare i går. Å lage et annet menneske i kroppen min er en av de mest surrealistiske opplevelsene jeg har hatt i mitt liv som kvinne. Jeg elsker å være mor, jeg elsker å være kvinne. Samtidig så har jeg smakt på det å være en kvinne, og en mor, i en verden som er mer fordelaktig for det motsatte kjønn. Jeg nekter å bli forskjellsbehandlet fordi tissen min ikke henger noen cm lengre ned mellom beina. Jeg aksepterer ikke å bli straffet fordi jeg har skapt et barn. Femininitet er ikke en svakhet, det er en styrke. Likestilling er ikke for framtiden, det er for nåtiden.

Gratulerer med kvinnedagen!

For alltid en Oslo jente

 • 04.03.2017, 19:51


Vi er mye i Oslo selv om vi har flyttet til Nesodden. Vi drar på museer, kafeer og spaserer rundt bygater som vi gjorde før vi fikk barn - desperat etter å holde fast til livet vi en gang hadde. Neida. Joda. I dag var vi innom Lindex for å plukke ut noen klær til James, som har vokst ut av klærne hans. Jeg fant mye fint! James har begynt å ha ganske sterke meninger rundt hva han skal ha på seg nå, så det ble blant annet en "praktisk" denimjakke med en pinneis brodert på den, og en genser pyntet med et stort bilde av en burger og pommes frites. Favorittmaten hans. James skulle absolutt ha på den nye jakken selv i snøvær, så det ble et lag-på-lag antrekk med denimjakka under boblejakken. Bra han er fornøyd! Etter Lindex dro vi på en 2-års bursdagsfest. Utrolig hyggelig. Vi dro utmattet hjem. Helgene går fryktelig fort for tiden.

PS: Jeg fikk et lite tips i butikken om at du får 100 kr rabatt når du handler barneplagg for 400,- på lindex.com i morgen - inkludert salgsvarer. Rabattkoden er sunday09. Værsågod! Tror faktisk at jeg slår til jeg og. Selv om lillegutten er glad i farger og mønster er jeg veldig glad i klassiske barneklær. Jeg fant noen ting på Holly & Whyte som jeg ønsker til han. De har så mye fint til barn! 

Back to reality

 • 27.02.2017, 22:14
God mandag, håper at helgen har vært bra! Selv har jeg hatt en en helt fantastisk mandag. I dag har vi tatt bilder av og intervjuet olympisk bryter Grace Bullen for Synsam Magazine. Et mer vinnende vesen skal man lete lenge etter! Varm, flink til å snakke for seg, og helt klart intelligent. Jeg gleder meg veldig til saken publiseres om noen uker. Ellers har jeg brukt fritiden til å skrolle gjennom hele Instagram profilen til Ida Gran Jansen (gikk opp 6 kilo bare fra å se på bildene) og har tenkt til meg selv at jeg ønsker å kle meg finere på kontoret. Huden er grå, vinterskoene er dekket i tørket gjørme og jeg sminker meg i halvsøvn. Det blir ikke alltid så fint, for å si det sånn. Ble veldig inspirert av dette enkle antrekket. Jeg må konstant minne meg selv på at jeg er i den verste sesongen akkurat nå. Å kle seg fint blir lettere til våren. Som jeg gleder meg til den første dagen i 2017 med bare bein!

PS: Har dere fått med dere dette innlegget som Eirin Kristiansen har skrevet for Synsam? Hun er så dyktig!

Oslo Rådhus

 • 26.02.2017, 08:32
Hvis du vil dra et vakkert sted i Oslo som ikke koster en krone å besøke anbefaler jeg Rådhuset. Der kan du sitte og nyte den vakre arkitekturen, se på kunst eller bare stirre ut av vinduene mot Rådhusplassen og Oslo Havn. Det var kaldt i byen i dag. Snøen falt tungt i flere timer og dekket håret og skuldrene. Inne i Rådhuset var det lyst, lunt og estetisk. James og jeg snakket om kongen, stirret på "skumle" portretter av kongefamilien av kunstneren Håkon Gullvåg, og gikk opp og ned marmortrappene. Et nygift par tok portretter i første etasje mens vi var der. James og jeg bestemte oss for at den vakre bruden i vintage kjole var en prinsesse. Jeg prøvde å ignorere et aldri så lite stikk i hjertet fra synet av den vakre vintage bruden. I dag har mine foreldre sin 31 års bryllupsdag. Mest sannsynlig så kommer jeg aldri til å gifte meg. John og jeg har ingen planer om å gifte oss, og for å være helt ærlig så synes jeg at det er litt for sent nå - i tilfelle dere lurte. Det har gått litt for mange år, og vi har andre, litt mer viktige ting som vi må fokusere på. Jeg har aldri drømt om mitt eget bryllup, slik som mange jenter gjør. Det betyr ikke at jeg ikke tenker over hvordan et bryllup planlagt av meg hadde vært! Kjolen hadde vært noe, det er helt sikkert.

Det var fint å være i byen, selv når snøen lavet ned. 

To bilder fra i dag

 • 08.01.2017, 19:50


Dere som følger meg på Instagram eller Snapchat (ingridho_lm) har sikkert sett at jeg har blitt mer glad i å komme meg ut i naturen. James elsker å være ute, og det er en fin aktivitet som får meg ut i vakre Norge. Det var liksom litt lettere for meg å føle meg nærmere naturen under min oppvekst i tropiske Filippinene - jeg var på stranda nesten hver helg med familien min. Jeg snorklet, telte stjerner under åpen himmel, klatret i palmer og ble nøttebrun fra å være ute så lenge. I dag dro vi til Prestekjær badestrand med min bror Alex for å grille pølser ved havet. Det var nest helt vindstille og lyset danset vakkert over fjorden.

Resten av helgen har blitt brukt til å rydde ut inngangen og loftet. Vi har bestemt oss for å bygge om inngangen for å få plass til jakker, kåper, vinterutsyr og sko. De innebygde skapene fra sekstitallet skal erstattes med moderne skyvedører av speil og sort matt metall. Jeg elsker sekstitalls-skapene, men de er dessverre litt upraktiske. Skapdørene svinger ut, og dette tar mye plass i en liten inngang. Jeg hadde beholdt dem i et større hus. Det nye skapet er innredet med skohyller, skuffer og to stenger for opphenging av yttertøy. Speilet kommer til å reflekterer lys på en vakker måte og inngangsdøren skal ha mer glass i for å slippe inn mer naturlig lys. 

Til sommeren - etter et terasseprosjekt - er vi kanskje helt ferdig med hele huset. Det er en rar tanke!

________________________

Shoppestopp status: har ikke en gang tenkt på shopping. Jeg har derimot tenkt på mitt neste shoppestopp innlegg! Det får dere i morgen. Mitt aller første shoppestopp tips! 

   

Baby's first robot

 • 30.10.2016, 10:51


AnnonseDet må sies at James var EKSTRA begeistret for akkurat dette bloggsamarbeidet, for det er ikke hver dag verdens kuleste robot dukker opp i en pakke akkurat til han! I dag handler om James og hans nye robot-venn Beatbo. Roboten fra Fisher-Price danser, synger, teller og hermer etter det James sier. For å være laget av plast får han utrolig mye kos også, for James digger den lille roboten hans!

Jeg husker fortsatt hvor mye jeg elsket lekene mine da jeg var liten, spesielt de med ansikt. Jeg husker hvor mye kjærlighet de fikk, og hvor ekte det følte for meg. Det må være utrolig gøy for James å ha en leke som faktisk beveger seg og synger tilbake til han. Det aller fineste med Beatbo er at han kan så mye. Roboten lærer barn til å danse, telle og kommunisere. De forskjellige funksjonene, som barn utforsker ved å trykke på knappene på roboten, gjør at barn ikke blir lei.

Beatbo er en fin gave til nysgjerrige barn som elsker lek og læring gjennom sang og dans.

DU KAN LESE MER OM BEATBO HER

Du finner flere familie innlegg her

Verdens verste venninne

 • 23.10.2016, 21:24


I år har jeg klart å være verdens verste venninne.  

Jeg skulle ønske jeg hadde en god unnskyldning for å slippe den dårlige samvittigheten som henger over meg i dag. Sannheten er at jeg sliter med å få hverdagen til å gå rundt. Det første som blir nedprioritert er som regel venner - jeg er ingen unntak. I morgen våkner jeg kl 4:00 for å rekke første fly til Stockholm for jobb. Jeg hiver meg på et fly tilbake til Oslo kl 17:00 for å rekke å komme hjem til James før han legger seg. Mange netter legger jeg meg samtidig som han, sliten etter en lang dag. Jeg våkner som regel kl. 05:45 for å kunne rekke å smøre en matpakke til James, rydde kjøkkenet og komme meg til jobb tidlig. Plutselig har det gått flere uker uten noe kontakt med de venninnene jeg en gang snakket med timesvis hver eneste dag. Plutselig blir deres bursdager bortglemt, helgene brukt på Leos Lekeland og telefonsamtalene kortere. James blir bare større. Han tar mer plass i huset, og i hjertet. Jeg ser at hun jenta som har stirret tilbake til meg fra speilet i alle år har noen flere linjer rundt øynene nå. Jeg har blitt voksen. Jeg har også forstått at det å invitere mine sikkert bakfulle bestevenninner til å tilbringe en hel lørdag i et hus utenfor byen proppfullt av lego, hylende barn og katter ikke er en langsiktig, eller innbydende måte å opprettholde det som en gang var.

Jeg synes det er tungt å miste en del av livet som jeg sverget jeg ikke skulle miste etter jeg ble mor. Jeg synes det er tøft at venninnene mine ikke er der jeg er nå. Det hadde gjort alt så mye lettere. Når de en dag sitter der med småbarn, ammetåke og søvnløse netter etterfulgt av en full dag med jobb har jeg sikkert litt mer frihet og fritid til å rutte med. Så hva gjør man da? Oppsøke venninner i samme situasjon som meg? Hva gjør man med den gnagende følelsen i magen man får fra å være en fraværende venninne? Blir veldig glad for noen råd, hvis dere har noen. 

PS: Det er en fuskepels. 

Cool Kids

 • 30.08.2016, 21:45


Teller dette som et gjesteinnlegg? Her er noen bilder av James i et antrekk jeg plukket ut for han på Lindex. Det var -25% på hele butikken i dag, så jeg måtte jo bare ta en liten tur innom. Jeansen som han har på seg er myke og gode, med mye stretch. Det er viktig med komfort når det gjelder barneklær.

Jeg kommer til å legge ut flere bilder på Instagram storyen min, så følg gjerne med!

_________________________________

Hi there! Here are some pictures of James in an cool little outfit by Lindex. The jeans are in a stretch material and they're nice and soft. That's really important to me, because kids should feel comfortable in their clothes at all times. 

I am going to put out more pictures on my Instagram story in a bit. Enjoy!

A family affair

 • 20.07.2016, 23:31
Her er en liten sneak peek fra dagens antrekk. Selv om det ser ut som det bare er meg som lufter meg rundt Oslo og Nesodden så er mine to sidekicks som regel alltid meg meg når jeg tar bilder til bloggen. Lille James dukker opp på bloggen mye, men John trives best bak kameraet hans. Jeg snapper et bilde av han en gang i blant, men godkjennings-prosessen er tøff. Sannheten er at bloggen ikke hadde fungert hvis den ikke var en del av den lille kjernefamilien vår. Denne fasen som jeg er i nå er altomfattende. Hverdagen hadde ikke gått rundt hvis bloggen ikke var en liten del av familiehverdagen. 

James har på seg basics fra Lindex som John og jeg digger. Plaggene er supermyke og vi kjøpte 3 for prisen av 2. Jeg tror at vi kommer til å kjøpe en hel haug av basics fra Lindex før barnehage starter igjen. Skoene hans er fra Nike. 

Det kommer flere bilder av antrekket mitt i morgen! :)

_________________________________

Here is a little sneak peak from todays outfit. My blog pictures may make it seem like I prance around Oslo and Nesodden on my own, but the truth is that my two sidekicks are never far away from me. James shows up on the blog quite a bit, but John isn't big on having his photo taken. He prefers to stay behind the camera. I snap a picture of him once in a while, but the approval process to publish it on the blog is a hard one. ;) The truth is that this blog wouldn't survive if it wasn't a part of my family life. This is the phase that I am in right now, and it would be close to impossible to separate my blog from something that is so deeply a part of my days. My blog would be pretty empty, because they are with me all of the time. 

James is wearing Lindex and his sneakers are from Nike.

My outfit details will follow tomorrow! :)

Minner for Livet

 • 13.07.2016, 20:36
James fikk endelig møte sin store helt: Kaptein Sabeltann.

Jeg måtte faktisk tørke bort noen tårer mens vi satt på skuten til Kaptein Sabeltann og sang sangen hans. Jeg ble så rørt, for James var helt henrykt. Det er så morsomt, for han tøffer seg hver gang har tar på sjørøverkostymen. I dag fikk han løpe rundt Kaptein Sabeltanns verden, hilse på pirater og på toppen av det se dyrene i Dyreparken. For en dag. 

Med utsikt til Oslo

 • 03.07.2016, 22:44


LOVE WHERE YOU'RE AT

I dag har John, James og jeg vært på to av Nesoddens strender. Været har vært skiftende mellom sommerregn og sol, så vi pakket både regnponchoer og badetøy. James koser seg ute uansett. Vi har plukket blomster, spist is, badet og lett etter Kaptein Sabeltann på seilbåtene som har kjørt forbi. Noe av det fineste med Nesodden er at man sitter i vakker natur og ser på Oslo som utsikt. John, som er fra Søgne foretrekker å se ut mot det store hav, men jeg synes at det er betryggende å se ut mot storbyen Oslo. Det er fint med kontraster.

PS: Jeg har endelig skaffet meg en voksen-kini! Jeg orket rett og slett ikke å gå rundt og føle meg uvel i en bikini som ikke passet akkurat. Det var en gang i tiden jeg kunne kjøpe hvilken som helst bikini. Nå trenger jeg en som holder alt på plass, ikke faller av mens jeg løper rundt etter James og er helt riktig størrelse. Jeg fant min hos CHANGE lingerie på Bogstadveien - i storbyen på den andre siden av fjorden. :)

_________________________________

Bikini fra CHANGE

Det beste jeg vet

 • 20.06.2016, 22:53


vanilje fløteis + jordbær + blåbær

Det finnes vel ingen bedre dessert enn dette om sommeren? Desserten er superenkel å forberede, og den smaker så himla godt. Bare en lite påminnelse hvis dere trenger litt inspirasjon på matfronten. ♥

En helt vanlig ukedag i Juni

 • 15.06.2016, 13:07


Dagen starter med en kaffekopp. Jeg gjør James klar til barnehagen. Pappa setter han i bilsetet og kjører avgårde. Jeg løper til bussen. Jeg får en lykkefølelse i magen når jeg går av ferga på Aker Brygge. Timene på kontoret går fort. Det er mye som må gjøres. Mailer besvares, kampanjer lanseres, og plutselig så sitter jeg på ferga igjen. Ser på seilbåtene og havet. Tilbake på Nesodden løper James rundt uten sko. Ut og inn, opp og ned. Middag spises i hagen. Vi nyter hver eneste dråpe med solskinn. Vi spiser is med bær til dessert, igjen. Pappa må se på nyhetene. James er dekket i sand fra barnehagen og må bades. Jeg starter vannet og finner frem et håndkle. Han gjesper mens han sitter i vannet. Jeg gjesper. Vi må legge oss! Vi pusser tennene og kryper opp i sengen. Jeg spør han om dagen hans. James har lekt med Odin og spist sand, sier han. Han sovner fort i dag. Jeg sniker meg ut av soverommet for å sjekke mailene mine en siste gang, før jeg rydder kjøkkenet. Pappa vil ha te. Det får han. Øyelokkene blir tunge. Jeg går opp og legger meg på ordentlig. Det har vært en helt fantastisk, helt vanlig ukedag i Juni. 

Familielørdag

 • 04.06.2016, 10:28
I dag skal vi kjøre til byen for å gjøre noen ærender og teste ut et nytt objektiv til det nye kameraet mitt. Fredag kveld ble brukt på å organisere alle klesskapene i huset. Jeg har litt for mange klær, og klær har ligget i feil rom siden vi  begynte å pusset opp i soverommene. Jeg har flyttet James sine klær til hans nye rom, og har hengt mine finkjoler i gjesterommet for å frigjøre litt plass i min walk-in. Nå kan jeg si meg fornøyd.

Det som jeg gleder meg mest til i dag er at vi skal kjøre til IKEA for å kjøpe hagemøbler! Nå skal uteplassen begynne å se ordentlig ut! Jeg går rundt med en deilig og varm lykkefølelse i magen for tiden, for ting har endelig begynt å falle på plass. Huset er nesten helt pusset opp, det er snart sommerferie, og alt stresset som vi gikk gjennom i det siste året kan endelig nytes. 

Få glødende hud til sommeren

 • 01.06.2016, 22:47


Inneholder pressegave

Her er noen tips for sommerklar hud:

Start og fullfør dusjen med kaldt vann for å sette i gang lymfesystemet. Dette øker din generelle helse og følelse av velvære

Svett det ut! Dette eliminerer giftstoffer, øker mengden oksygen i blodet, forbedrer hudtonen og gir en naturlig glød

Å tørrbørste huden øker sirkulasjon og eliminerer giftstoffer, samt hjelper å redusere gustenhet. Dette må jeg skrive et helt innlegg om en dag!

Drikk masse vann og eliminer salt i dietten for å unngå å holde vann.


Jeg har bare gode minner knyttet til Estelle & Thild. De først produktene som jeg turte å bruke på nyfødte James kommer fra dette økologisk sertifiserte merket. Jeg husker at han var så liten, og så "ny", at jeg ikke turte å bruke mine normale skjønnhetsprodukter. Jeg var redd for å irritere han. Det er mye kroppskontakt og nærhet de første månedene. I den perioden ble det kun Estelle & Thild på både baby og mama. 

Tenk at han en gang var så liten!Nå som han har blitt en stor gutt har jeg vendt tilbake til gamle skjønnhetsrutiner, men det er mange produkter som har kommet for å bli i baderommet. Estelle & Thild Body Scrub er en storfavoritt. Denne økologisk sertifiserte kroppskrubben inneholder Shea Butter og granulert sukker, lukter helt magisk, og etterlater huden myk og glødende. Og så koster den ikke så utrolig mye heller.  Den passer perfekt sammen med hudkremen som jeg skrev om for noen dager siden, da begge inneholder Shea Butter.

 

Fordi dagens bleiebarn er morgendagens stjerner

 • 31.05.2016, 10:32


Annonse

Tiden flyr og James blir større for hver måned som går. Det var ikke så veldig lenge siden at han var så liten at han ikke kunne løfte sitt eget hode. Nå har han to store interesser i livet: Kaptein Sabeltann og fotball. Derfor var gleden stor når han fant ut at bleiene hans nå kommer i fotball tema.Akkurat i tide til fotball-EM, som vil finne sted fra juni til juli i år, har Libero lansert en kampanje der de ønsker å fremheve morgendagens stjerner - dagens bleiebarn! James har fått så hang-up i de kule bleiene hans at han nekter å gå i noe annet. Det har altså blitt ekstra gøy å bytte bleier nå som Libero har kommet ut med sine Limited Edition bleier.For en begrenset periode kommer Libero UP&GO og Libero Comfort bleier og emballasje i norske farger. I disse bleiepakkene finner man unike koder, og alle som registrerer tolv slike koder på Libero sine sider vil få tilsendt en fotballdrakt med navn på. Mer om kampanjen finner dere her

James er så utrolig søt i den lille fotballdrakten hans. Akkurat nå nyter jeg at den lille gutten min fortsatt er så liten at han sitter på sidelinjen og ser på de store gutta spille. En dag så er det helt sikkert den lille stjerna mi som spiller fotballkamp, mens jeg tenker på den dagen han var så liten at han fortsatt brukte bleier. <3
KONKURRANSE

Vinn en en landslagsdrakt med ditt barns eget navn og bleier til en verdi av NOK 450,- ! Alt du må gjøre er å legge igjen en kommentar under dette innlegget for å delta. Masse lykke til!

 

Mild hverdagsluksus for hele familien

 • 24.05.2016, 13:02


Annonse

I begynnelsen av uken ble jeg utfordret av Dermica Sensitiv og Apotek1 til å lage en forside for deres magasin! Her er resultatet! ♥ 

For meg er produktene i Dermica linjen perfekt for hele familien, og det var det jeg ønsket å sette fokus på i min egen Dermica Sensitiv kampanje. Vi har brukt de siste dagene til å teste produktene, knipse varme familiebilder og prøve å få til et naturlig coverbilde som reflekterer trygge, beskyttende familiesettinger. Begrunnelsen for et slikt cover var enkel: Jeg ønsket å by på meg selv og gi mine lesere noe som føles ekte. Produktene og den vakre innpakningen snakker på mange måter for seg selv. Jeg ønsket å integrere dem i en setting hvor de naturlig passer inn i mitt liv. Resulatet viser en liten del av min hverdag, med de som står meg nærmest. Det er disse menneskene som jeg ønsker mest å beskytte.

Dermica er en sensitiv hudpleieserie utviklet med respekt for mennesker og natur. Alle produkter er utviklet med tanke på å skulle tilfredsstille Norges Astma- og Allergiforbund og Svanemerkets strenge krav til innhold og miljø. Mild hverdagsluksus som kan brukes av hele familien. Den luksuriøse og rene innpakningen gir inntrykket at produktene er dyre, men det er de altså ikke! Du får mye kvalitet for pengene. Linjen kan sammenlignes med kult merker fra parisiske apoteker.

Du får en full oversikt av prisene herLitt om noen av mine favorittprodukter fra linjen:

Dermica Sensitiv bodylotion uten parfyme - En pleiende bodylotion som er silkemyk og trekker raskt inn i huden. Konsistensen gir en følelse av luksus og selve formuleringen er trygg til å bruke på hele familien. Den er helt uten allergener, parabener og fargestoffer. Anbefales!

Dermica Sensitiv leppepomade uten parfyme - pleier og mykgjør leppene og beskytter mot vær og vind. Jeg bruker den under leppestiften min, for å holde leppene fuktige hele dagen. Produktet er helt uten allergener, parabener og fargestoffer.

Dermica Sensitiv Make-up pads uten parfyme - rengjørende og pleiende sminkefjerner tilpasset den følsomme huden rundt øynene. De fjerner vannfast makeup og er uten olje, alkohol eller fargestoffer.

Dermica Sensitiv cleansing wipes uten parfyme - Myke våtservietter som skånsomt og effektivt fjerner make-up og urenheter. De er også uten allergener, parabener og fargestoffer

Dermica Sensitiv håndkrem uten parfyme - Mild og fuktighetsgivende håndkrem som er svært pleiende på tørre hender. Uten allergener, parabener og fargestoffer

Hverdagsklassikeren: Dermica Sensitiv håndsåpe uten parfyme - Småbarnfamilier vasker hendene hele tiden. Derfor er en mild håndsåpe en must. Dermica Sensitiv håndsåpe er en mild og skånsom håndsåpe som etterlater hendene rene og myke. Uten allergener, parabener og fargestoffer.

Jeg håper at dere likte dette lille innblikket til hverdagen min. :) Jeg anbefaler produktene på det varmeste - til deg og de du ønsker mest å beskytte.

LES MER OM DERMICA SENSITIV LINJEN HER

James fyller 2 år!

 • 14.05.2016, 20:30


Her er noen bilder fra dagens feiring! Festen var en kjempesuksess, og James ligger og sover med et stort smil på ansiktet. Det som var mest hyggelig var å samle familie fra både Sørlandet og her. Snart starter MGP, og selv om jeg er megaskuffet over at Norge ikke er en del av finalen, så må jeg bare få med meg showet. Håper at dere liker bildene! :)

Festplanlegging var null stress joggedress da jeg bestilte ALT på nett, utenom maten. Festpynten er fra Festlige Ting, og sykkelen som han fikk kjøpte jeg på Lek Mer

PS: Antrekket hans kjøpte jeg på Lindex. :)

Ingrid Tipser: Barnefest på 1-2-3

 • 09.05.2016, 22:20


Her er en liten sniktitt på tingene som jeg bestilte til James sin bursdag, fra det geniale konseptet Festlige Ting.

Festlige Ting er en nettbutikk som tilbyr "bursdagspakker" i forskjellige temaer, samt masse fint stæsj til barnefester. James skal ha en piratfest! Med fulltidsjobb, blogg og James som må hentes og leveres fra barnehage, så har jeg rett og slett ikke tid til å løpe fra butikk til butikk for å kjøpe ting til bursdagen hans. Festlige Ting har spart meg for masse tid og stress, og jeg er helt sikker på at festen kommer til å være gjennomført og fin. Nå som James blir to år så har han begynt å forstå så utrolig mye. Jeg vil at han skal få en dag hvor han virkelig føler seg spesiell. Det tror jeg at han kommer til å få! 

Dette er ikke reklame - jeg er bare veldig fornøyd. Jeg håper at dere liker tipset! Jeg kommer til å ta masse bilder av alt som jeg har bestilt på bursdagen til James på lørdag! Følg gjerne bloggen min for å ikke gå glipp av dem.

 Du kan for eksempel følge meg på Bloglovin', eller på Blogg.no.

En liten introduksjon

 • 15.04.2016, 22:00


Her er en fin liten oppsummering av livet mitt de siste årene. ♥

For at ikke denne fortellingen skal bli alt for lang, starter jeg med når jeg møtte min samboer John, i begynnelsen av 2012. Han er fotograf. Jeg møtte han på en fest med fellesvenner, og spurte han om han ville ta en øl med meg et annet sted. Han svarte nei. Noen dager senere sendte jeg han en melding på Facebook. Vi begynte å date.

John er fra Søgne, og vi har tilbrakt hver sommer på Sørlandet siden den gang.

Det tok ikke lang tid før jeg flyttet inn med John, til en 3-roms leilighet på Fredensborg. Leiligheten var gammel og litt slitt, men samtidig helt perfekt. Den hadde en stor privat terrasse, stukkatur, og høye tak. Vi drømte om å en dag kjøpe leiligheten og pusse den opp. Det aller beste med denne lille leiligheten på Fredensborg var at den var midt i byen. Karl Johans gate, Grünerløkka, operaen og Aker Brygge var en liten gåtur unna. Vi koste oss på kafeer, syklet rundt byen sammen og snakket om ting som interesserte oss. Vi sa at vi aldri kom til å flytte utenfor Ring 2. 

Her er noen bilder fra den gamle leiligheten vår.
 

2012 ble til 2013.

2013 var et stort år for meg. Jeg byttet jobb, startet å blogge for Stylista, og ble gravid. Jeg hadde en tøff graviditet. 

James kom til verden 14. mai 2014, og endret alt. Plutselig var vi en liten familie på tre. 
Her er et fint innlegg fra min første uke som mor.

 


Jeg koste meg som nybakt mor. Virkelig koste meg. James elsket å bade. Det var en så fin tid. 

Vi dokumenterte mye av baby-tiden på bloggen, og fikk bra respons på dette. I dette innlegget var James nesten 3 måneder gammel.

James ville se verden fra han var 3 måneder gammel. Han nektet rett og slett å ligge på ryggen i vogna. Vi måtte bytte til en setedel ganske fort. Heldigvis kan man bruke setedelen på Stokke Crusi vogna fra fødsel. Her er flere bilder av James i Crusi vogna hans. James ble fort den lille stjerna av bloggen min. Dette søte innlegget var superpopulært. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og slik fortsatte det. :) Månedene fløy forbi. De har vært noen av de lykkeligste, og samtidig mest slitsomme månedene i mitt liv. 

James ble større og større, og vi innså at vi måtte finne oss et litt mer familievennlig sted å bo. Den gamle leiligheten med stor terrasse og høye tak var ikke ikke lenger drømmeleiligheten vår. Vi trengte mer plass. Vi var fast bestemte på at vi skulle bli i Oslo. Etter mange måneder med tapte budrunder fikk jeg et lite tips fra min far. Et oppussingsprosjekt på Nesodden, hvor min familie kommer fra. John var skeptisk, men jeg pushet på.

Juli 2015 flyttet vi inn til vårt lille enderekkehus på Tangen. Selv om interiøret ikke hadde endret på mange år, var huset i god stand. Vi pusset opp i hele sommer, og i hele høst. Vi bodde i et hus uten kjøkken helt til slutten av August.

Her og her har jeg dokumentert oppussingen av stuen. 

Her noen av mine favorittbilder fra huset som ble tatt i fjor sommer, rett etter at vi hadde blitt ferdig med stuen. Du kan finne alle bilder fra huset under kategorien MITT HJEM på toppmenyen her på bloggen. 
Til høsten var drømmekjøkkenet på plass. I dette innlegget viser jeg frem kjøkkenet for første gang.

James trives veldig her på Nesodden, og det gjør vi også. Vi pusser opp fortsatt. Det har vært noen helt fantastiske år, fullt av minner og opplevelser. 
 

Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen. 

Ting å gjøre i Kristiansand: Aquarama

 • 26.03.2016, 10:10


Tanken på å tilbring dagen i en svømmehall med masse hylende barn er ikke særlig fristende, men jeg ELSKER å ta James med til Aquarama - selv når det er ganske så fullt. Aquarama er litt mer et spa-anlegg enn svømmehall, og det er faktisk veldig trivelig å være der. De forskjellige bassengene er freshe og omgivelsene vakre. Aquarama ligger rett på Bystranda i Kristiansand, så man får utsikt til havnen og den fine strandpromenaden. I uteområdet er det et infinity basseng, og i selve bygget er det flere forskjellige bassenger å velge i fra, samt flere sklier til de større barna. James er mest glad i å leke i barnebassenget, og nå som han er litt større sa har jeg virkelig begynt å verdsette omtanken rundt arkitekturen. Det finnes ikke en eneste skarp kant i bassengene, så uansett hvor mye James klatrer og faller, så slår han seg ikke. Glassveggene slipper inn masse med naturlig lys, og anlegget har et moderne rensesystem slik at de ikke å trenge like mye klorin som andre bassenger.

I andre etasje er det et voksen-område med et ordentlig spa-anlegg, som jeg gleder meg til å teste en dag. Etter en fin dag på spa er det ikke langt å gå til Fiskebrygga for et bedre måltid eller noen glass vin. Aquarama er et fint sted å besøke for både store og små. Anbefales til både barnefamilier og par!

Du kan lese mer om Aquarama her. 

Kristiansand

 • 25.03.2016, 21:41


Hei fra Kristiansand! Det ble Aquarama og ikke Dyreparken i dag, da vi var litt redd for regn. James storkoste seg. Vi har tatt James til Aquarama siden han var et lite spedbarn, og det er så koselig. Dette var første gang jeg kunne sitte litt til siden og bare observere han mens han løp rundt og lekte i barnebassenget. Så utrolig deilig. God natt fra en veldig sliten småbarnsmor!

James sin genser og ryggsekk er fra Lindex, og jeansbuksen er fra Ellos. Skinnjakken min er fra Selected Femme, high waist jeansene er fra Bik Bok, og t-skjorten er fra Nelly. 

Når alt ikke går som planlagt

 • 19.03.2016, 19:57


Det har vært en litt uheldig start på påskeferien i år. Jeg våknet i dag tidlig og merket at kroppen var tung. Jeg klarer ikke helt sette fingeren på hva som er galt med meg, men det tar pusten av meg å bare gå opp trappen. Magen er oppblåst og kroppen verker. Det ble en liten tur til Oslo med James uansett, da jeg ville så veldig at vi skulle nyte dagen sammen. Det gikk greit, men nå merker jeg at jeg må hvile. Jeg tror at hektiske dager på jobb i de siste ukene har gjort meg litt syk nå som kroppen endelig har fått mulighet til å slappe av. Så surt! Derfor legger jeg samtidig med James og håper at jeg våkner i bedre form i morgen.  

Fredag og nesten påskeferie!

 • 18.03.2016, 08:35


God fredag. Jeg håper at alle nyter helgen, og solfylte Norge. Har dere noen spennende planer til påskeferien? Jeg gleder meg til fridager med dette lille trollet!

James har på Lindex (noe er kjøpt, noe har han fått som pressegave ♥ - tusen takk Lindex ♥)

Om barn og tørr hud

 • 02.03.2016, 22:11


Barn får tørr hud om vinteren, og da er det ikke bare å løpe til baderomskapet og hente ut hva som helst. Jeg sverger til naturlige hudprodukter fra Weleda og Burt's Bees. Jeg bruker også og en 100% naturlig badesvamp fra The Konjac Sponge Co, som sørger for at jeg får vasket James ordentlig. Svampen eksfolierer bort tørr hud på en skånsom måte.

Sunday kind of love

 • 14.02.2016, 20:49


Her er noen bilder fra i dag. Livet mitt består ikke bare av møbler, klær og sminke. ;) Dagens høydepunkt var en tur til Presteskjær badestrand, like ved huset til foreldrene mine på Nesodden. Med på turen var John, James og lillebror Alex som snart blir høyere enn meg. Tenk at på andre siden av fjorden er Nordstrand og stupebrettet på Ingierstrand, som er bare er en sykkeltur til Oslo sentrum. En helt annen verden.

To dager til Køln

 • 13.01.2016, 23:12


Tidlig lørdag morgen reiser jeg til Køln for tredde år på rad. Jeg reiser med jobben for å delta i en interiørmesse som heter imm, eller The international interiors show, og blir i Køln i 5 dager. Motebransjen har Fashion Weeks, og interiørbransjen har interiørmesser. imm er uten tvil den største og viktigste interiørmessen i Europa, og det er alltid inspirerende å vandre rundt det enorme messeområdet for å få med meg årets trender innen interiør. Jeg skal prøve å ta bilder og lage en liten bildedagbok til dere her på bloggen. Selve messen er så stor, og så omfattende at det tar flere dager å få med seg alt. Ellers er Køln en vakker by, og det er alltid litt varmere i Tyskland enn det er i Norge på denne tiden av året.

Tiden går fort når jeg er på jobbreise, og enda fortere i tiden etter. Før jeg vet det så er det nok februar, og i februar måned reiser jeg til Stockholm for å delta i Stockholm Furniture Fair. Jeg er heldig som får reise mye med jobben, men det er ikke alltid like lett å være borte fra James. Jeg skriver mye om balansen mellom å være mor og karrierebevisst, og må innrømme at jeg jobber ekstra hardt med å holde kjeft når venninner som ikke har barn snakker om hvordan de kommer til å balansere jobb og barn, når den tiden kommer. Sannheten er at det er mye vanskeligere enn man tror, fordi det å balansere barn og jobb involverer flere mennesker enn karrieremor og barnet. Man trenger støtte fra alle kanter, og når en person i et forhold jobber mye så går det selvfølgelig ut over den andre. Men det er ingen vits i å forklare det. Alle må finne sine løsninger, og forhåpentligvis ikke på bekostning av barnet (eller forholdet).

Sammenliknet med andre land har Norge mange kvinner i arbeid. Dette klarer vi. Men det er ikke like lett som man tror. Aller mest fordi jeg tror at de fleste arbeidende mødre ønsker at de kan være to steder samtidig. Hjemme med barn, og på jobb.

Ullbaby

 • 21.12.2015, 20:29


Et lite tips til dere som fortsatt må kjøpe julegaver til småbarnsfamilier: barn får aldri nok ull. Pierre Robert sine ullplagg har blitt kåret best i test av Klikk.no, og er et favorittmerke i min familie.

Mammatanker: er det noe galt med meg?

 • 27.11.2015, 09:21


Hvorfor føler jeg meg mer skyldig når jeg er borte fra jobb fordi James er syk, enn når jeg er borte fra James når han er syk, fordi jeg må jobbe? Burde det ikke være motsatt? Er det noe galt med meg? Jeg vet at jeg høres ut som verdens verste mor akkurat nå. Men, jeg synes fortsatt at det er tøft. Balansen. Begge valg er kjipe. Jeg sliter når jeg må være hjemme på grunn av et sykt barn, fordi jeg vil være en som alltid leverer på jobben. Jeg sliter selvfølgelig også når jeg vet at James er dårlig, og det ikke er jeg som passer på han.

Kanskje er jeg sånn fordi James er så lett å ha med å gjøre. Han er alltid blid, selv når han har 40 i feber. Kanskje reagerer jeg på denne måten fordi jeg vet at han har det bra med faren sin, eller moren min. Han har aldri vært en grinete baby. Han har bare vært snill, han. Men jeg føler meg ikke snill. Jeg vil være en som alltid er der for han. Samtidig så jeg føler et stort ansvar over jobben. Og sånn går tankene mine. Fram og tilbake. Er jeg en dårlig mor? Det håper jeg ikke. James er min første prioritet, over alt annet. Jeg vet at han har det bra når han er syk og det ikke er jeg som passer på han. Jeg håper ikke at jeg er en dårlig mor, tenker jeg til meg selv.

Kosesøndag

 • 01.11.2015, 18:02


Så stor har gutten min blitt nå! Med øyner som er mørke som kaffe og med et hjerte av gull. Jeg er så utrolig stolt over han. Pappaen hans og jeg får så mye glede og energi av han og de kule, morsomme tingene han gjør hver dag. Han finner på så mye tull!

Utenfor har det vært ekte høstvær. Helgen har gått deilig og sakte. Vi har stappet i oss godteri fra Halloween, jeg har sett på noen episoder av The Kardashians for første gang siden før sommeren (så travelt har livet vært), og vi har ryddet hagemøblene og plassert dem i boden til neste vår.

Jeg må også bare nevne: jeg vet at jeg har skrevet noen litt mer personlige innlegg den siste måneden og jeg er helt overveldet over kommentarene jeg har fått. Så overveldet faktisk, at jeg ikke har klart å svare på dem ennå. Tusen, tusen takk for fine råd, lenker til artikler, og støttende ord! Det varmer hjertet. I det ekte livet har jeg fått noen mer kritiske kommentarer over hvorfor jeg gidder å utlevere så mye på denne bloggen, og det forstår jeg godt også. Jeg vet ikke, jeg. Jeg har ikke svarene til alt. Men, hvis ikke disse innleggene hjelper andre, så vet jeg i hvert fall at de har hjulpet meg. TUSEN TAKK.

I morgen er det Halloween

 • 30.10.2015, 19:59


Det er en her i huset som kommer å kose seg ekstra i morgen. En som er 86cm, og 17 måneder. En som har begynt å få med seg så mye! I rommet hans henger det et dragekostyme, og øverst i kjøkkenskapet står det to store boller med smågodt klart for besøk fra en strøm med skumle typer. Noe av det koseligste med å flytte til dette nabolaget er stemningen. Det er barn over alt! Da må man nesten gjøre litt ekstra innsats. Derfor har vi kost oss med å forberede gresskarlykt som skal stå utenfor døren i morgen. Vi har fått tips om at barn begynner å banke på dørene når det begynner å bli mørkt. Dette kommer til å blir så gøy for lille James!

There's one little man that is going to have extra fun tomorrow. Someone that is 86cm's and 17 months. A little one that has begun to understand so much! In his room hangs a little dragon costume, and high up in the pantry are two bowls with candy, ready for tomorrow. One of the best things about moving to this neighbourhood is the fact that there are kids everywhere. Because of this we've made some extra effort. We've carved a pumpkin that is going to be placed outside of our door when darkness falls and kids start knocking on our door. We think that James is going to have a magical day tomorrow. 

Husk: Annette Haga sin Nelly kolleksjon lanseres i morgen!

 • 25.10.2015, 20:57


Innlegget inneholder pressegave

Girls! Don't forget that Annette Haga's party collection is launching TOMORROW! I have a feeling that the collection is going to sell out FAST.

// Ikke glem at fine Annette Haga sin partykolleksjon lanseres I MORGEN. Jeg har en  følelse at plaggene kommer til å selge ut fort. Og, fordi jeg har bestemt meg for å våge å være litt mer personlig på denne bloggen (selv om jeg har blitt kjedelig og voksen), her er det som egentlig skjedde når jeg skulle ta bilder av antrekket mitt: James våknet fra sin nap rett før jeg rakk å ta et eneste bilde. Utmerket timing. Han er ekstra kosesyk når han nettopp har våknet, så han ble med i bildene.

Ble ikke akkurat de antrekksbildene jeg hadde håpet på denne gangen, for å si det sånn... :P

*Kimono-kjolen er fra Annette sin Nelly kolleksjon, og den er en gave fra henne. Jeg hadde LETT kjøpt den selv. Bare så dere veit det. 

Kommer baby nr. 2 snart? Svaret får du her.

 • 23.10.2015, 22:22


Jeg blir spurt opp til flere ganger hver dag fra mange forskjellige mennesker om ikke baby nr. 2 kommer snart. De fleste råder meg å til ha en baby til, så fort som bare mulig, med alle typer begrunnelser: de blir mer knyttet hverandre hvis du har barn som er nærmere i alder, ?barnehagekjøret? blir kortere jo mer du forter deg, karrieren kommer til å sitte på vent til du er ferdig med den tunge småbarnsperioden, og når jeg insinuerer at jeg kanskje ikke har lyst på en til: HVAFORNOE, James kan ikke bli alenebarn! Alenebarn blir jo alltid psykopater! (Eh, nei.)

Jeg hadde ikke den letteste graviditeten. Jeg skrev nesten ikke om det på bloggen, for jeg turte ikke klage over noe som jeg burde være ekstremt takknemlig for, men de 9 månedene jeg var gravid med James var noen av de tøffeste månedene i hele mitt liv. Jeg var dårlig i 9 måneder, spydde nesten hver kveld gjennom hele graviditeten, og turte ikke sykemelde meg fra jobben da jeg hadde så dårlig samvittighet over det at jeg ble gravid så fort etter at jeg hadde fått en fast stilling. Jeg var ikke klar over at en graviditet kunne påvirke jobben min så fort, liksom. Jeg trodde at alt stresset skjedde etter fødselen! Det gjorde ikke saken lettere.

Jeg fødte to uker etter at jeg begynte i permisjon, og uten noe form for smertestillende. Selve fødselen var en lettelse i forhold til ni måneder med tortur. Jeg følte meg konstant bakfull, kvalm, og gikk rundt med store smerter mesteparten av tiden. Det var helt jævlig, og jeg følte meg helt alene med det. John merket at jeg hadde det tøft, og for sin del holdt sin avstand. Det var vanskelig for han å forholde seg til det. Dette gikk ut over forholdet våres lenge. Kanskje fortsatt. Det var ikke sånn jeg hadde forestilt meg at det skulle være. Jeg trodde liksom på de amerikanske filmene hvor jenta satt på sofaen med føttene opp på sofabordet, og mannen løp rundt og serverte sjokolade is til henne. Kanskje gikk ned på kne og spurte henne å bli hans for alltid. De skulle tross alt ha barn sammen! Det er jo ikke så enkelt. Livet er dessverre ikke som Hollywood filmer! Jeg lærer visst aldri. Det ble ingen haste tur til Tinghuset på oss heller, for det er ikke like viktig for John. Det er rart det der? hvordan man ikke kan kontrollere annet enn hvordan man takler situasjoner. Jeg har lagt den tanken til siden nå. :)

Siden min egen tid som gravid har jeg opplevd at flere venninner og kolleger har hatt totalt smertefrie graviditeter som bare har flydd forbi. Jeg kan nesten ikke forstå det. Mange prøver å trøste meg med faktumet at ingen graviditeter er like. Men det er egentlig ikke tanken på 9 måneder med tortur som stopper meg. Eller, bare litt. Det å blir mor til James har vært overveldende. Noe av det største jeg noen gang har opplevd. Selv om jeg ikke skriver om det nok her på bloggen, så handler livet nå om at James skal ha det bra. Jeg strev som bare faen for å finne huset vårt. Det var ikke lett. Det var ekstremt mye jobbing, utallige budrunder og mye stress. De fleste endringene i livet mitt handler om den lille familien min nå. Huset, jobben, helgene. Til og med bloggen har endret seg med livet, naturligvis. Og den har stoppet opp litt, jeg innrømmer det!

Jeg vil at James skal ha en lykkelig barndom. Lykkeligere enn min. Jeg vil at han skal se tilbake til denne tiden, til dette lille huset, og ha gode, varme minner. Vi har det så bra oss tre nå. Endelig. John, James og jeg. Jeg har så lite tid til overs at jeg ikke kan forestille meg å være ansvarlig for et helt liv til. Jeg er rett og slett ikke klar, og jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å bli klar igjen. Dette er mitt ærlige svar. Det kan virke egoistisk, men det er sannheten. Flere som jeg har forklart dette til har uttrykt at dette er synd for James. Virkelig nå, synd for James? Hva med dette barnet da? Født kun fordi jeg føler presset, og fordi andre mener at det å ha flere barn snarest er ?det riktige å gjøre?? Jeg elsker James, og jeg vil ikke putte noe ekstra press på familien min nå. Vi har kommet oss så langt.

Things that I never want to forget

 • 12.10.2015, 10:00


I never want to forget the pitter patter of little feet running into the kitchen, and then silence except for a few muffled giggles. James loves to hide in the pantry. Before his little feet used to stick out of the doors, and now he has learnt to climb in and close the doors from the inside.

He is equally ecstatic each time that he jumps out of the pantry to surprise me. He is such a wonderful little boy.

Happy Monday

 • 28.09.2015, 09:40


Today I thought I would share some tips for how to start your week off right

They are so basic and logical, but so many forget to get back into a good routine every Monday!

 • Review you calendar and see what you did last week, and what you need to do this week. Work and personal.
 • Spend 15 minutes writing your goals for this week. Work and personal.
 • Go through your email inbox. Delete unnecessary mails and answer necessary ones.
 • Say a positive motivation to yourself. I'm sure a lot of people may scoff at this, but you are your best cheerleader! I like to say to myself (as I walk towards my office): "This is a going to be a great day, and I am enough".  That's a good mantra for someone like me, as I sometimes feel spread a little too thin. :)

The years keep passing

 • 18.09.2015, 18:52


Summer 2012

Summer 2014

Summer 2015

Although I love all of Johns photographs, the ones that I hold closest to my heart are his family portraits. Here are three photographs taken from 2012 to 2015. They feature the Kerlefsen cousins (with dark-eyed James in the middle from photograph nr. 2). As the years have passed the group has grown bigger and the boys keep getting older. I hope that he keeps up with this tradition because it is a poignant reminder that time keeps passing me by. These little ones have their whole lives ahead of them, and I love that we're keeping a little bit of their baby selves immortalised in pictures.

____________________________________________________

Jeg måtte bare dele disse bildene som John har tatt i tidsperioden 2012 -2015, da jeg synes at de er så fine. Kanskje noen av de aller fineste bildene han noen gang har tatt. De viser Kerlefsen fetterne (med James i midten av bilde 2 & 3). Jeg håper at han fortsetter å ta slike bilder av gutta gjennom årene, mens de vokser og blir større. Det er en fin påminnelse at årene flyr forbi. Denne gjengen har hele livet foran seg, og jeg er så takknemlig over at vi har disse minnene å beholde for alltid.

Protect your most precious

 • 23.08.2015, 14:58


If you follow me on Snapchat you probably know that one of my favourite things to do with James is watch him play in his little pool in the garden. The sun is strong, and I've been worried that the water has been washing away his sunblock.

Luckily I found Cosmica Kids Sun sunscreen. It's extra water resistant and developed for sensitive skin. Perfect for little water babies.  :)

Review: 1 year with Stokke Crusi

 • 03.08.2015, 09:00


It has been over a year since James was born (14 months) so it is about time that I write an updated review of my Stokke Crusi stroller. This past summer I have been using the "Summer kit". The summer kit features extra air-ventilation, a sun shade and a soft terry cloth lining. Because of this kit I have never been afraid of James overheating while he naps in it

This is the Stokke Stroller Seat and Crusi base in the sitting position. You can either have your child sitting upright or slightly tilted like it is in the pictures above. James prefers position 2 (slightly tilted). You can also have the stroller seat facing you, or forward facing. I communicate a lot with James so he usually faces me. When he wants to see the world around him I place the seat in the forward-facing position.

This is the stroller in sleep position. When James nods off I gently switch to this position. This is how he naps during the day.

I thought that I would be changing to a more lightweight base by now, but honestly, John and I cannot justify purchasing a new base when this one still looks brand new! I admit that in the span of 14 months we have changed the wheels once, but otherwise the stroller looks in really good shape still. We have friends that bought the newly launched Stokke Trailz stroller and I have to admit that we were a little bit jealous over the wheels on the Trailz but the Crusi has been and still is a perfect stroller for us.

My favourite things about the Stokke Crusi:

1. It is a great stroller for taller mamas.

2. The open angle helps you to see your child at all times.

3. It is really good quality.

4. The different kits! Every time that I change the kit to my stroller people ask me if I've bought a new stroller. So much fun!

I hope that this review helps! You can also read all of my entries about Stokke baby equipment here. :)

Little Heart

 • 18.06.2015, 17:00


 

For those of you wondering,  little Tacos outfit from our last post together is from Lindex. How the little one has grown! ♥

 

James is wearing striped "camera" t-shirt NOK 79.50,-  here and denim shorts NOK 199,- here

 

 

Follow my blog with Bloglovin

The Weekend

 • 15.06.2015, 06:00


 

Here is a little hello from Taco! He hasn't been on the blog much lately, because he hasn't really been into taking pictures. He has much more important things to do, like screaming Hiiiiiiii! smiling widely and waving at everyone and anyone that walks by. Posing for photographs is way too low-tempo for him right now. When we do try to take a decent picture of him the shot just doesn't make the cut because he is either moving around like a hurricane, or making a million expressions. To be honest he would much rather be trying to cause some sort of trouble and we have no interest in forcing him to be in pictures. So there goes his modeling career! Haha.

 

Anyways, to get to the point of this entry. I captioned my blog "The Weekend". The reason why I did this is that a lot of the material that I make for this blog is from my weekends. I don't write about work, meetings, and those kind of things. I've realised that I don't want to. I may put up a work-attire post once in a while, but it is important for me to have some separation. So my title is a pretty conscious separation from that side of my life. This blog is about weekend pleasures like dressing up, dinners, beauty tips, café visits and soon a whole lot of interior too. 

 

On many levels I am sharing pretty personal stuff, as I share little peeks into my family life, my home, etc... but for some reason it doesn't stress me. We're a pretty internet-savvy family and we know where not to cross the line in regard to inappropriate sharing. It is important for me to share something real, and I hope that you readers sometimes see other sides of me beyond the the glossy OOTD's and meticulously placed still-life images of beauty products and whatnot. I get stressed when I see the overly fabulous lives of some bloggers nowadays. Because it's not me, and I don't aspire to become that much of a caricature. I love pretty things and I have a weak spot for luxury, I do! But a part of me wants to revolt when it all becomes too much. I see a lot of beauty in being a normal human being in a relatively normal life. I know I am lucky. I get my fill of the glam life through this blog, and I work with interiors in a really pretty office, which I love. I buy way too many expensive shoes and bags (my weakness). But you know, even Anna Wintour goes home, takes off her expensive shoes and puts her feet up. I feel like a lot of things are going to fall into place when we finally move into our house. Space issues will be resolved, and we can finally renovate our home exactly the way we want it to be. We're installing a whole new kitchen and renovating the entire downstairs in the next few months. Not so glam, but this is so exciting to me! I hope that you readers will find it exciting too. 

PS: If you want to follow me on the daily then you can follow me on my snapchat.

MY SNAPCHAT: ingridho_lm

 

Follow my blog with Bloglovin

17th of May

 • 18.05.2015, 20:34


 

 

 

Here are some quick snapshots before we got into the car yesterday to go to a friends gathering for the Norwegian Constitution Day. I am in love with my dress from BOOHOO and it came just in time! ♥

Are any of you feeling the monday blues? I really am! All this excitement from buying a house, the Norwegian national day and James' first birthday alongside work has really worn me out! Therefore, even though it is 21:41 I am going to tuck myself into bed and call it a day. I want to be wide awake for a long day tomorrow. 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Happy Birthday Taco

 • 14.05.2015, 07:00


 

Exactly one year ago today little James came into my life and changed everything. Life has never been happier, calmer or more meaningful. I am thankful for him every day. Happy Birthday my little love! Your dad and I promise to love and protect you forever. 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

My Variable Chair

 • 04.05.2015, 20:03


 

 

 

 

Akkurat sånn sitter jeg hver dag, både hjemme og på kontoret.

Jeg sitter så mye på rumpa i et døgn at jeg er pent nødt til å bruke en stol som fremmer blodsirkulasjonen og styrker mage og ryggmuskulatur. Akkurat denne lille herligheten er designet av den annerkjente norske designeren Peter Opsvik, som også har designet Tripp Trapp stolen til James. Jeg har alltid hatt dilla for designstoler, så jeg synes at det er ganske gøy at jeg endte opp med å jobbe for en norsk stolprodusent. Drømmen er å flytte til et litt større hjem som jeg kan fylle opp med flere stoler fra Varier, men etter 4 måneder med intens leting og flere tapte budrunder (alle er visst GALE for tiden) så sitter akkurat denne drømmen bittelitt på vent. Jeg er ikke akkurat kjent for å være en tålmodig jente, men det at vi har en stor privat-terrasse midt i byen er et fint plaster på såret nå som dagene blir varmere, for da blir den lille leieligheten vår litt større.

 

Du kan lese mer om Variable stoler fra Varier Furniture  her, kjolen min er fra Nelly her, og teppet er fra Ellos Home her (siden dere har spurt tidligere!). Jeg har den som er mindre i størrelse (160x230 cm).

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Snart 17. Mai!

 • 03.05.2015, 15:50


 

Det blir selvfølgelig nasjonaldrakt på Taco til 17. Mai   

Taco fikk sin fine bunad fra farmor. Tusen takk Nana! ♥ Her er et lite tips for dere som fortsatt leter etter et antrekk til baby på 17. Mai:

 

LekMer.no har fortsatt nasjonaldrakt kostymer på lager til newborns og mini. Så utrolig cutie pie! Jeg må innrømme at jeg liker kjolene aller best. Det virker så koselig å kle opp en liten jentebaby ♥

 

Du finner Norsk nasjonaldrakt, Kjole, Newborn, Rød, (Pakke) HER // Norsk nasjonaldrakt, Kjole, Newborn, Blå, (Pakke) HER //  Norsk nasjonaldrakt, Buksedress, Newborn, Rød, (Pakke) HER // Norsk nasjonaldrakt, Buksedress, Newborn, Blå, (Pakke) HER

 

Hele sortimentet finner dere her.

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Spring Baby

 • 21.04.2015, 09:28


 

 

 

 

I am wearing biker jacket Selected Femme similar here, t-shirt H&M, skirt NELLY here *now 50% off, bag A.P.C, shoes Birkenstock similar here, sunnies  Céline and love-tag necklace from Jane Kønig hereJames is wearing knit from Lindex, pants and sunglasses from Kappahl (affiliate)

 

James is such a freaking cutie in his baby-bans! He actually doesn't mind wearing them when the sun is bright (he hates getting sun in his eyes).

 

Back in the city

 • 06.04.2015, 17:43


 

 

 

 

So I'm back in Oslo! James has a new tooth sprouting! Soon he will have three teeth. :) Maybe by his first birthday?

Your first Easter

 • 02.04.2015, 19:18


 

 

 

Dear Taco,

This has been your very first Easter holiday in the South of Norway. You've cuddled with your grandparents, played with your four cousins, hiked to the top of Langenes and looked out to the sparkly ocean. You're determined to start walking now, and you try to every single day. You also had your very first "grown up" meal - your Pops' curry! You loved it. After your first bite you looked up to me and said NAM! I don't get you 24 hours a day, every day, but I wish I did. I'm glad that we have weeks like this. You are the most wonderful little boy.

Love, Mama.

Life with Kids

 • 15.03.2015, 19:35


 

 

 

 

 

You know, a lot of what they say is true. Kids change everything.

Luckily, by the time you've realized it, you're so deep into it that it doesn't matter any more. But this isn't an entry about that! I just wanted to share these warm and glamorous pictures  of Sarah Jessica Parker and her family for VOGUE. I just love her. I wish my blog pictures looked this glam, but so far I'm still working on it. ;) ;) I just felt like sharing them because I spend so much time on Pinterest planning my future home, but the pictures always seem so empty and for grown-ups only. These pictures were needed inspiration for a life with kids.

On another note, This weekend was spent in bed with fever, cold sweats and a stomach bug. When I finally felt a little better I felt terrible for not being there for James 100% during our weekend time so we had a full day out in the sunshine playing in the park, looking at the Aker river in Oslo rush by and riding around in his little toy carriage. James went to bed today with the hugest smile plastered on his face so I felt a little better. :)

Taco the baby model

 • 02.03.2015, 19:10


 

 

James + Tripp Trapp

A couple of months ago I got an email from Stokke asking me if Taco would like to model their Tripp Trapp chair. I of course answered YES! I've been such a huge fan of their products and the company that I work for (Varier Furniture) actually used to be a part of Stokke so I just felt that this was really right. Taco is just like his momma and he loves the camera so I thought, hey, as long as he is having fun then why not right?

 

Here's a fun fact: did you know that my favorite chair from Varier, the Variable balans and the Stokke Tripp Trapp are both designed by Norwegian designer Peter Opsvik?

 

Jeg fikk en mail fra Stokke for en stund siden hvor de lurte på om Taco ville være modell for Tripp Trapp stolen. Jeg nølte ikke et sekund. Firmaet jeg jobber for, Varier Furniture, var en gang en del av Stokke og Taco elsker å være foran kameraet. Det var en gøy opplevelse for han, og meg! Jeg er så stolt av den lille, snille gutten min.

 

Det er nesten litt tullete at jeg må skrive dette her, men dette innlegget er ikke et samarbeid. Jeg fant bildene på websiden til Stokke og ville selvfølgelig dele de fordi jeg er så stolt av James. Jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget. Jeg forstår godt at lesere ikke ønsker å bli lurt og at blogging blir mer og mer kommersialisert men lesere må også stole på at bloggere faktisk skriver om ting de liker. Jeg har digget Tripp Trapp stolen siden lenge før jeg hadde mitt eget barn. Stolen er en design klassiker! Jeg er en stor fan Peter Opsvik som designer fordi jeg har lært utrolig mye om han gjennom jobben. Han har blant annet designet min yndligsstol fra Varier: Variable balans stolen. Jeg fikk hilse på Peter Opsvik en skjelden gang han var på kontoret for et møte, og jeg må inrømme at jeg ble litt startstruck! Det skjer ikke ofte. Tripp Trapp er kanskje hans mest kjente stol.  

Baby Taco

 • 24.02.2015, 10:00


 

 

 

 

James blir mer en liten gutt og mindre baby for hver uke som går. Tiden flyr innmari fort. I mine øyner er han alltid den lille burritobeibisen med kallenavnet Taco som vi forsiktig fraktet hjem fra Ullevål sykehus i fjor Mai.  

James is really becoming such a little boy now. To me he will always be Baby Taco, wrapped up in his yellow wool blanket like a burrito. ♥

 

James and I are both wearing Lindex Two Ways to Wear here (me) and here (James), his hat is from Polarn O Pyret here, his jacket is a hand-me-down and my shoes are from Bianco

Crazy Weekend

 • 22.02.2015, 17:47


 

 

 

 

 

TULLER! Har nesten bare vært vognsjåfør for James i hele helg. Han har begynt å dra seg opp for å stå helt selv, og har derfor fått en ny vogn fra pappa! Vogna skal fungere som støtte når han tar sine første steg. James vil helst bli fraktet rundt leieligheten i den nå, noe som han synes er kjempegøy. Så gøy at han begynner å hylgrine hver gang jeg stopper. Festlig!

Not really. The weekend has mostly been spent being James' personal wagon-driver. He has begun pulling himself up to stand all by himself now, and the wagon will hopefully support him when he starts to take his first steps. At the moment he just want to be dragged around the apartment like the Prince of Oslo. He thinks it is so much fun that he starts wailing every time that I stop. Fun.

 

De stundene ting var bra

 • 21.02.2015, 20:32


 

 

 

 

 

 

 

 

Her er noen bilder fra i fjor sommer. Det var ikke like mye tid til å ta tilfeldige snapshots med en liten baby i armene, så jeg er glad for at jeg har John. Han har vært mye flinkere enn meg til å dokumentere. Jeg synes alltid at akkurat denne delen av vinteren er tøff. Det er når vi begynner å nærme oss slutten av vinteren at jeg gir opp å være positiv om kulden og været. Jeg vet at våren er rett rundt hjørnet og orker ikke å late som om den bitre kulden ikke irriterer meg lenger. Kroppen lengter etter varme og sol, jeg kan neste lukte nyklippa gress og sjøbris. Sommer 2014 handlet selvfølgelig 100% om lille James. Mange sier at det er en stor omvending å bli mor, men det var overraskende nok en ganske naturlig overgang for meg. Selv om alt endret seg, så var alt liksom som før allikevel. Jeg så den samme jenta i speilet, tenkte de samme tankene og hadde de samme forhåpningene og planene som jenta før James. Det er jeg glad for. 

Jeg trives med å være mor. Det er så mange skumle ord som blir kastet rundt i sammenheng med det å bli foreldre. Det sies at man "ofrer" seg for sine barn, at man "går glipp av" så mye, at man "mister muligheter". Jeg gikk rundt i nærmere 9 måneder og var skrekkslagen over å plutselig måtte gi opp alt, ofre meg, gå glipp av ting og miste muligheter til å gjøre ting i forhold til "de barnløse". Tåkete av hormoner så framtiden bleik ut. Men så kom han. Lille lykketrollet mitt. Snill og smilende fra begynnelsen. Og så dro jeg tilbake til jobb, for den var der og ventet på meg. Jeg fortsatte med bloggingen, dro på caféturer, og hadde fortsatt like dilla på jentete ting som sminke, klær og interiør som før. Livet raste ikke ned i en haug med skitne bleier, fargerike plastleker og babygulp. Det ble en del av hverdagen ja. Men det er jo bare koselig. Jeg føler at jeg på mange måter har blitt bedre på jobben nå også. Jeg har blitt mye mer effektiv, og så er jeg så takknemlig over å kunne jobbe. For å ha en hverdag som inneholder mål og forventninger som ikke er direkte relatert til mammatilværelsen. Jeg er mye mer takknemlig over å ha en jobb jeg er glad i nå enn da jeg ikke hadde James. Da var det bare sånn det skulle være. En karriere var en selvfølge. Det er ikke alltid lett å være mor, å balansere jobb og barn, og enkelte stunder kan selvfølgelig være overveldende, men så lenge man er litt organisert så er det for mesteparten en fryd. Når jeg tenker tilbake nå så hadde jeg hatt en mye lettere graviditet hvis jeg ikke hadde latt meg skremme av noe som er så naturlig. 

Men tilbake til sommeren. Sommeren som var, den gikk fort. Jeg har bestemt meg for å nyte sommeren som kommer for alt den er verdt. Jeg skal være takknemlig for hver eneste solstråle, lære meg å puste med magen, og nyte! Hvis jeg har lært en ting fra å bli mor så er det at jeg ikke burde bekymre meg så mye. Livet er ikke alltid lett, og vi 'inspirasjonsbloggere' deler skjelden de mørkere stundene med lesere. Men jeg liker så godt tanken bak å fokusere på det positive, det inspirerende og det oppløftende. Hverdagen min ser ikke alltid ut som bildene jeg legger ut på bloggen, men de dokumenterer de stundene der ting var bra. De gangene det var ryddig i stua og solen skinte gjennom vinduene så fint. De gangene jeg klarte å ta et bilde av og forevige en smilende beibis som blir større for hver dag. De stundene da jeg var lykkelig. :)

Det har vært veldig lenge siden jeg har hatt tid til å skrive et langt innlegg som dette, men ordene ligger i de personlige bildene jeg deler i ny og ne. Jeg håper at dere fikk litt mer 'Ingrid' fra dette innlegget enn fra antrekkspostene og sminkepostene jeg vanligvis legger ut. Savner måten jeg blogget før! Det er nok ikke mange av dere som vet at jeg elsker å skrive over alt. Over å ta bilder, over mote! Det nærmeste jeg kommer til å skrive nå er på denne lille bloggen her, og det har avtatt i forhold til OOTDs og stilleben med sminke og høyhælte sko. Jeg begynner å føle for å skrive igjen merker jeg. Har plutselig et behov for å dele med ord og ikke bare bilder. For håpe at jeg finner tid imellom baby, jobb, og det å ikke bekymre meg like mye som før. :)

F.A.M.I.L.Y

 • 15.02.2015, 16:37


 

 

 

 

 

So this is what happens when I try to do a beauty-post. I get attacked by two slobbering, shouting hooligans. I'll try doing the beauty shot again in a bit!

 

Saturdays

 • 31.01.2015, 17:32


 

 

Here are two snapshots from my day today. John, James and I are finding our new routines. On Saturdays we like to make a good breakfast and then at around 12 we take a walk. John walks with his camera around his neck and we talk about all kinds of things. James looks up at us and listens. He laughs when we laugh, almost like he is following the conversation. We usually end up at a café. John drinks black coffee, I always have cake. We walk back when it is nearing James' naptime. He falls asleep in his pram as we walk back home.

 

Dressing up with Taco

 • 16.01.2015, 16:11


 

 

 

 

Happy Friday from us! Taco turned eight months old a few days ago. As I shared on my Instagram, somewhere along the line he sprouted two teeth! At the same time! He is supercute now when he smiles his goofy smile. He looks like a little Shrek! My friday plans are: call Line and babble on the phone, order pizza from Den Gode and start packing my bags because early on Sunday morning I am flying to Cologne for work. Have an amazing weekend folks!

Book of Taco

 • 12.01.2015, 07:28


 

 

 

 

 

Here is something that I have been meaning to share for a while... my Christmas gift to John. I worked well into the night for two months just to get it perfect. The book starts in the hospital on the day that James was born and ends around the time that he turned 6 months old. Some photographs are ones that I have shared on the blog and others (like the hospital pictures) are a little more personal. I've also glued memorabilia like cards from our family and James' hospital bracelets on special designated pages. When John opened his present this Christmas his eyes filled with tears in front of my whole family. I am lucky to be with such a talented photographer, not only because he takes beautiful pictures, but because he has taught me a thing or two about photography as well. In years to come our family will be documented this way. We still haven't found our family home yet, and we are still putting some pieces of the puzzle together, but we have each other and these photographs as our little legacy. They show us every step of the way.

Baby Steps

 • 02.12.2014, 11:09


 

 

Here is a little Taco update for those of you that have been missing him! He has gotten really good at standing over longer periods now, and he just loves the view! I can coax him into trying to step just a little bit when he isn't distracted by the television or his dad, and when he gets tired he just plonks down on his little baby bum. ♥

James Robert 6 months

 • 17.11.2014, 07:00


 

When I was in Copenhagen on friday Taco turned 6 months! Daddy cool visited his good friend and Tacos replacement mom for the day Jeton at his studio so I just had to post the picture for posteritys sake. My boys look good! Happy 6 months my little son (just a few days late). I love you to the moon and back.

Life With Baby

 • 11.11.2014, 19:00


 

 

 

 

 

The weather outside is terrible so no outfit shots today. Here are some pictures of what I do every day when I get back from work... I SMOTHER Taco in kisses and hugs because I miss him so much. As John says: "there's a reason why the word mother is in smother!" Haha!

Stokke Style Kit

 • 04.11.2014, 20:07


 

 

 

 

 

I can't believe that I haven't written about the Stokke Style Kit yet! Or have I? At least not properly. :) I came across these pictures that John took a little while back of the Beige Cube Style Kit for our Stokke stroller and just had to share them. Basically the Style Kit transforms the whole look of your stroller and this one is just gorgeous! You can mix and match different parts of the Style Kit for different looks.

I'm going through a bit of an emotional stage at the moment since I started work on monday. Day 2 was definitely a lot tougher than Day 1 and I found myself holding back the tears at work. I think it is a combination of not having slept much these past two nights as James is still getting used to his new routine without me so his sleep has been very interuppted. One thing that hasn't changed is James' smile that just lights up a whole room. He smiles and giggles continuously and that smile calms even the worst of my nerves. I know that everything will be fine, but somehow I cannot help but feel a little sad. I am sure that by next week everything will be fine.

Happy Baby

 • 01.11.2014, 07:00


 

 

Happy Saturday from Taco! He is snug as a bug in his new Stokke *vognpose* (winterbag??) and jacket from Lindex.

The anxiety of not cuddling up to little James 24/7 and sniffing his beautiful baby smell all day long is starting to creep in now, which is of course completely natural! Luckily my office is a ten minute walk from my apartment so I will feed him during my lunch break and I have worked out a schedule where I get mommy+baby feeding time in the morning, afternoons and when I get back from the office. It will all work out. ♥

 

Reima Baby

 • 27.10.2014, 17:25


 

 

 

 

Here is some Taco on a monday! As you can probably tell from my silence, life has been a little bit hectic the past few days. Taco has also been a mini hurricane... in the best possible way! He is two weeks away from turning 6 months old now and he is on the verge of crawling. Time flies, and soon he will be terrorising the apartment! I'm not sure if I am ready for it!

James is wearing a fleece suit and the cutest knit beanie from Reima

James' first swim

 • 13.10.2014, 14:51


 

 

 

 

 

 

I've been told that I should share some more personal pictures once in a while so here are a few snapshots from today. James had his first swim and he had so much fun! He could not stop smiling afterwards and slept so well.

Postcard from the South

 • 12.10.2014, 19:23


 

Here is a snapshot from today. My little family and I are in the South of Norway to visit James' grandparents! Tomorrow we are planning to go swimming with James at Aquarama in Kristiansand and I have to admit that John and I are more excited than James (who obviously doesn't understand what Aquarama is yet). I am sure that he will love to swim as he just loves his baths. 

Baby James' First Autumn

 • 23.09.2014, 11:24


 

 

 

 

Autumn is here and James needs to keep his cute little feet and head warm. ♥ I love accessorizing for him just as much as I love accessorizing my own outfits so he is getting quite the collection.

Baby James is wearing shoes and a knit hat from Lindex

Baby Bed

 • 20.09.2014, 16:37


 

 

 

 

 

One place that I have never shared on the blog is our bedroom. This is because it is the most unfinished of all rooms and really the place that gets the messiest. It is strange because for me, the ultimate luxury would be an amazing bedroom but at the moment it has an air of impermanence over it. John and I don't know how long we will be staying here so there has never been any point in doing the bedroom at all. We have a two-bedroom apartment but we use one of the bedrooms as a second living room so James' crib is in a nook in our bedroom. I have to admit that he hasn't actually slept in it yet, although I plan to start putting him in it for his daily naps. James has slept by my side since the day that he was born and this has always felt the most natural for John and I. I think James sleeping in his own crib at night will happen naturally when he (and we) are ready for it.

James' crib is very special to us because my father (James' grandad) made it for him. The pajamas that he is wearing from Lindex also has my ultimate favorite print on it out of all of James' things. I have it as a baby body and PJ's but I am planning to purchase a blanket with the same print on it as well because I love it so much and would like to keep it as a memory, maybe pass it on one day.

Dinosaur bedding and wool blanket from Høie of Scandinavia, JAMES blanket from Peppermint Pinwheels, standing lamp from IKEA, and pajamas from Lindex

Tiny Tim

 • 16.09.2014, 09:40


 

Happy Tuesday from me and my little love! I am sending lots of good vibes your way. ♥

 

I am wearing earrings from Lily and Rose

 

Weekend Family Fun

 • 13.09.2014, 19:41


 

 

 

 

 

 

I am wearing a Stokke MyCarrier, dress here, boots Camilla Pihl for Bianco, sunglasses Karen Walker and James is wearing a hat from Polarn O. Pyret (thank you Ofelia! He is so cute in it!)

I've had this baby-carrier for a few months now but I have to admit that I haven't used it until now! This summer was way too hot so the thought of sharing body heat wasn't very tempting but now that James can hold his head properly we put him in the position where he can face the world and we both had so much fun! My hands were finally free and James dangled around in front of me like a baby kangaroo. I might be the most boring 28 year old in Oslo because I'm really looking forward to carrying him around this way again tomorrow.

Patterned Skirt, Stars on baby James

 • 09.09.2014, 06:08


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I am wearing skirt PEACOCKS here, top here, shoes here, and James is wearing top here and pants here

 

My whole outfit is from Peacocks which has an online store that ships to Norway. I was introduced to Peacocks when I lived in London, and my mother-in-law is Scottish so we love our British high-street brands. One of the reasons why I miss living in the UK so much is the fact that you can get really great clothes at affordable prices. I was really impressed by the quality of the skirt and John and I L.OV.E.D the baby clothes. I am already itching to order more things! John is pretty reserved when it comes to compliments and he sees me dress up in a million outfits so I think it all becomes a blur to him but when I put this outfit on he took the time to tell me that he really liked it and that it looked nice on me. I also squealed over the cuteness of baby James' outfit. As you can see by the pictures he is getting very long! He is about 70cm's now, which is very tall for an almost 4 month old baby.

Monday Snapshots: The Updated Crusi

 • 01.09.2014, 07:00


 

 

 

 

Happy Monday from us! :) This entry is dedicated to our updated Crusi pram from Stokke. I have been looking forward to this change big-time because as much as the carry-cot stage is precious, it is now that things are starting to get really fun! James is enthralled by the world and wants to look at absolutely everything around him. He smiles and babbles up at me while we stroll around and when he finally has had enough he conks out and I put the seat in "sleep" position. At the moment he has a head support pillow because he is still quite small, but we will remove that when he gets bigger.

The 'seat' part of the Crusi is the reason why I fell for the Stokke pram in the first place. James is seated high up and facing me so that he feels safe while discovering the world around him. He can communicate with me at all times, and I can look at him and talk to him while I am strolling without having to bend down and break my back. It is for this reason that they are called "connection strollers" and it makes me feel close to him and responsive to him even when I sometimes spend hours strolling around the city. He always has my full attention if he wants it. ♥

Another fun thing about the seat is that it can be restyled with seasonal 'style kits' of different fabrics and accessories (even attached lined winter muffs)! I love the idea of giving the stroller a makeover when I want a change. So much fun! I think what I love the most about this pram is the adaptability and the fact that it is so gorgeous. I definitely do not feel like a 'dowdy' mom when I stroll around with it. I will post a full shot of the pram later so that you can properly see how the seat looks in the different positions.

Here is a little flashback of how the pram looked like with the carry-cot:

Even when we had the carry-cot it was placed quite high up in comparison to other strollers so I could always look at James and I did so obsessively! The first few months with him are a blur, but I still see him clearly in my mind's eye, snuggled up in his Crusi carry-cot. They really do grow crazy fast.

John and James

 • 27.08.2014, 10:38


 

Baby James is wearing leopard print pants from LINDEX and John is wearing a shirt from A.P.C

 

My man has a lot of opinions. In fact, his family likes to tease him and say that he has an answer to absolutely everything. When it comes to how we raise James, John is pretty strict about letting James be a baby without a million gender-roles being thrown at him at an early age. 

If you can read in Norwegian, there is a great article on MAMMANETT about exactly this, where John gets to have his say on gender-roles and why he would dress his boy in pink clothes (if I would let him):

Selv nyfødtklærne er ulike for jenter og gutter  -Mammanett.no

 

What do you think? Should all young girls be 'princesses' and young boys be 'future CEO's'?

Baby James OOTD - Panda Print

 • 22.08.2014, 13:26


 

Today baby James is wearing a panda print body and panda print pants from Lindex ♥

TWENTY-EIGHT

 • 20.08.2014, 15:24


Todays is my birthday ya'll! It's kind of a relief to wake up and be 28 with a little one beaming up at you in the morning. When you have a kid the day isn't about you anymore, it's about family, and love love love. Here James is excitedly posing beside his panda bear which he got from his uncle Alex. Panda is called Gucci Parfum because he is wearing a black ribbon that was on the packaging of my Gucci Guilty Stud perfume. You can't see the ribbon in this picture, but I have a feeling Gucci will be appearing on this blog again. His mom and dad love the name at least, as it makes us laugh every time. Gucci the Panda is James' very best friend, and he spends hours every day babbling to him.

Draped Skirt

 • 12.08.2014, 08:00


 

 

 

 

I am wearing top Yves Saint Laurent (vintage from Butikken NR. 9), skirt eBay, ring Yves Saint Laurent, bag Givenchy and shoes Birkenstock

I must be the only girl in the world left still wearing her YSL Arty Oval ring. I pulled it out of my jewelry box this summer and have decided that I love it still, even though its 15 minutes are up. I am obsessed with its green 'stone', and remember spotting this exact ring in an YSL advert. The ring creates a nice pop of color in a otherwise colorless outfit, dont you think? 

James is going through a phase where he absolutely wants to be picked up at all times as he is enthralled by the world around him. Great weight-lifting for me, as he is soon an 8 kilo megababy. Today he started hollering at the top of his lungs while I was walking him in his pram downtown. People around me were looking at me and I was breaking into a sweat as I tried to wheel him home as quickly as possible while cooing at him and shaking a rattle to distract him. I thought to myself that something must really be bugging him as he refused to stop screaming. He is usually a very calm and happy baby. The possibilities circulated in my mind: a dirty diaper, sudden extreme hunger pangs, a bad tummy ache... suddenly I was drenched in sweat. And worried. 

Finally, about a couple of minutes from my front entrance I couldn't take it anymore as he was breaking my mummy heart into little pieces so I pulled him out of his pram to hold him close to me and comfort him. Before I even managed to get him halfway out of the pram and into my arms his eyes lit up, he broke out into an ear-to-ear smile and he started laughing his little baby laugh. He wasn't upset at all. He just knew that if he screamed like he was dying I would carry him. Cheeky little baby. Needless to say, he got his way for the last two minutes and I carried him the rest of the way home as he looked wide-eyed around him, me manouvering the pram clumsily with one hand. Yay. Baby: one point. Mama: zero.

PS: Isn't he such an adorable little poser? I am loving the over-the-shoulder-and-pout look that he is giving in the shots above. The little scene-stealer is making my OOTD shots fade into irrelevance. 

Details - JAMES 14.05.14

 • 11.08.2014, 08:00


 

 

To say that I have the worlds kindest colleagues is an understatement. I stopped by the office a few days ago and I was presented with this beautiful keepsake from Marte Frisnes Jewellery. I really miss my worklife with them and they are relaunching the whole brand in September so I kinda feel left out sitting at home with little James but I will be back at work soon enough. 

Sunday Cuteness: Baby Bathtime

 • 10.08.2014, 07:01


 

 

 

 

 

 

Here is some Sunday cuteness from our cozy little Oslo apartment. James loves his bathtime, and this foldable Stokke Flexi bath is perfect for our compact city life. You can attach a newborn support to it for infants, and it can be used until your little one is 4 years old.

Baby James OOTD - Lilleba PJ's

 • 03.08.2014, 12:42


 

 

 

Happy Sunday everyone! Today Baby James is lounging around and napping in these gorgeous PJ's by Norwegian label Lilleba. James got the Tuva PJ as a present from my family a few days after he was born and I am completely enamored by the label. He will definitely be getting more clothing items from Lilleba as he grows. ♥

Sneak Peek

 • 30.07.2014, 21:01


 

Here are two behind-the-scenes shots from when I shot my outfit earlier today. I know that my outfit posts don't always reflect it, but James is always right by my side. I take him just about everywhere. James is a bit over 7 kilos now so he is already getting quite heavy but lately I have been picking him up and carrying him wherever we are. He wants to be part of the action and I like holding him close while I can. Before I know it he will be running around like a maniac with no time for cuddles from his mother. 

Postcards from this Summer: My Crusi

 • 28.07.2014, 10:41


 

 

 

Sorry for the little hiatus! John, James and I have been enjoying our summer by the sea. I just wanted to share some images of our "fourth family member" the Stokke Crusi and car seat. The car seat can be attached to the Crusi base and has a seated position and sleeping position so we've been able to bring our little tot around stress-free.

 

 

Hope you are enjoying the sunshine... and heat!

Back in Oslo

 • 18.07.2014, 13:31


 

 

 

 

 

 

 

My little family and I are back in Oslo! Baby Taco has really woken to life now. He wants to look at absolutely everything around him. Motherhood is incredible. I've been told that there is nothing people hate more than people going on and on about their babies but I could have never guessed how amazing and all-encompassing being a mother is until the day that he was placed in my arms. Or to be honest, a little while after he was born. I first had to get over the shock of giving birth and heal a little first. I just woke up one day and realised - this is final - nothing will ever be as it was before, I am a mother, and this is my new life. When I understood this, I was able to relax for maybe the first time since I got pregnant. I have been so scared to 'lose myself' after becoming a mother but I shouldn't have been so worried. More than anything, I've found myself, and the old Ingrid is still here. 

Flashback - Last Summer

 • 16.06.2014, 19:34


Mommy Lifesavers - Stokke Steps

 • 16.06.2014, 14:22


 

 

 

 

 

Stokke Steps Bouncer + high chair

I've had a lot of people ask me how I manage to do things like do my make-up or curl my hair in the mornings. The answer is a very calm and happy boy and the Steps bouncer. I bring it into the bathroom with me, place him beside me as I do my make-up, and babble with him as I bounce him with my foot. The older he gets, the more used he gets to this routine and the longer I manage to keep him calm before he starts getting antsy. Most days it is just James and I at home so we've really gotten to know each other. I'm starting to understand what sound means "I'm hungry" (he sounds like a dolphin) and what sound means "I'm irritated" (he sounds like he is about to cry but can't be bothered to bring it on 100%). He usually makes this sound when he is tired or has pooped his pants.. or both).

The Steps bouncer can be attached to his high chair which I wrote about here. This is where I really get to test his patience. Some days I manage to peruse all my latest Bloglovin' entries and eat breakfast, and some days he just isn't having any of it. I can't wait until he can sit up straight and we can transform it into a proper high chair. Once again, the older he gets, the more patient he gets. But many meals are eaten with him on the bouncer on the floor while my foots bounces him up and down. I'll keep you guys updated on his progress.

Mange har spurt meg hvordan jeg klarer å sminke meg hver morgen og krølle håret nå som jeg har en 4 uker gammel baby. Svaret er vippestolen Steps fra Stokke. Jeg tar den med inn til badet og plaprer med han mens jeg sminker meg og vipper han opp og ned med foten. Funker som bare det. Jo eldre han blir, jo mer vant han blir til denne rutinen. Han klarer å sitte lengre nå enn han klarte før og det er jeg glad for. Det er jo bare meg og Taco som er hjemme hver dag så vi har blitt godt kjent med hverandre. Jeg har begynt å forstå hvilken lyd som betry "jeg er sulten" og hvilken lyd som betyr "bytt bleien min NÅ".

Vippestolen kan festes på Steps høystolen og her må jeg virkelig teste tålmodigheten hans. Noen dager klarer jeg å spise frokost og lese alle de nyeste innleggene på Bloglovin', mens noen dager er han Mister Umulig. Jeg har spist flere måltider med han på vippestolen på gulvet mens jeg vipper han med foten enn med han på høystolen. Det funker best for nå. Men han blir mer og mer tålmodig og rolig for hver uke som går. Jeg skal holde dere oppdatert på hvordan det går med høystolen senere. Jeg gleder meg mest til når han kan sitte oppreist på stolen. Det kommer til å bli så koselig!  

Taco is one month old today!

 • 14.06.2014, 09:49


 

Happy one month of life baby Taco! We love you so much.

Sweet Baby James - OOTD Like Father Like Son

 • 12.06.2014, 14:51


 

Just popping by to write that I went bananas at Lindex today. They had so many amazing things, both for me and for Taco. Yes, we've nicknamed our baby Taco. Why? Because he has a tiny bit of jaundice, which means that he is even more tanned than his half Filipino mommy. He looks like a little Mexican! Thus, baby Taco! His daddy and I are jealous of the little ones instant summer tan. Today Taco is dressed like his daddy, with a camera round his neck. Like father like son. :) :)

Hei fine folk! Jeg gikk bananas på Lindex i dag! Det var så mange fine ting til både meg og lille Taco. ♥♥ James har fått kallenavnet Taco da han har litt gulsott og er derfor mer tænn enn hans halvt filipinske mamma. Vår lille meksikaner! He he! Pappa og mamma er sjalu. I dag er Taco kledd lik hans far, med et kamera rundt halsen.  

Long Weekend

 • 09.06.2014, 19:19


 

The past long weekend has been kind of hectic but things are calming down now.  ♥ Here's a little snapshot. Outfit post soon. 

 

Sweet Baby James - OOTD Lindex Frog Pajamas

 • 04.06.2014, 17:27


 

 

Baby James OOTD

Frog PJ's from Lindex ♥

 

Just a quick hello from Mommy World. Baby James just had a bath and is hanging out in his frog PJ's. I'm really sad that I missed out on STYLISTA of the Year yesterday but at the moment I need to adjust to being a mommy. Baby James was just born a few days over two weeks ago now and we're still getting to know each other. It is important to me that he feels safe. Every day he is becoming more of a little human with opinions and less of a sleepy newborn.

Her er en liten hallo fra Mamma World. Baby James har nettop fått et bad (det er noe av det beste han vet) og nå henger han i stua i froskepysjamas fra Lindex. Jeg er skikkelig lei meg over det at jeg ikke rakk å komme til Årets Stylista i går men akkurat nå er det viktig at jeg fokuserer på min nye rolle som mamma. Baby James er jo bare litt over to uker gammel, og det er viktig for meg at han føler seg trygg. Han blir mer og mer et lite menneske for hver dag som går og mindre en sovende nyfødt. Det er viktig at vi blir kjent med hverandre før jeg klarer å være borte fra han. ♥♥

 

OOTD: Basics Pt. II

 • 29.05.2014, 19:47


 

Sunglasses PRADA here

Jersey tee H&M

Bag Mulberry here

Jersey Skirt Gina Tricot

Shoes Asos here

I'm still all about the basics ... items in jersey fabric are my go-to. Most of the items in my closet with a zipper dont tend to zip up just yet :) Hope you all had a lovely day in the sunshine.

Jeg bruker fortsatt mye basics. Jerseyplagg har blitt mine go-to plagg. Klærene i skapet med glidelås passer fortsatt ikke. Jeg har også alltid et par Birkenstocks i vogna. De er det greit å bytte til når lille begynner å hyle og jeg må forte meg hjem... Håper at alle har kost seg i sola i dag! :) Klemmer, I

Sweet Baby James - new handmade blanket

 • 27.05.2014, 11:50


 

 

I just had to share this gorgeous handknit chevron pattern baby blanket that my friend Nathalie sent to me. Nathalie and I used to live in London together and she has always had a knack for dressing up in vintage. She is now living in Bergen and is currently challenging herself by not shopping for an entire year. I wouldn't last a week. :) Thank you so much Nathalie! Baby James loves his beautiful blanket!

 

You can visit her blog here:  http://shoppingstopp.wordpress.com/

 

Hei fine folk! Her er noen bilder av James som koser seg i et nydelig ullteppe strikket av min venninne Nathalie som jeg bodde med i London for noen år siden. Nathalie bor i Bergen for tiden og har et fantastisk prosjekt på gang: hun har innført shoppestopp for et helt år. Dette dokumenterer hun på hennes blogg. Jeg hadde ikke vart en uke! :)

 

Bloggen hennes finner dere her: http://shoppingstopp.wordpress.com/

The New Normal

 • 21.05.2014, 18:45


 

 

 

 

Her er min nye hverdag. En liten burrito baby, utsyr over alt, og en leielighet som lukter som en blomsterbutikk. Herlig. Jeg har vært syk med en brystinfeksjon de siste dagene samt har hatt amme-issues, men ting begynner å roe seg nå. Nå er jeg i hvert fall hjemme og kjører multi-tasking på høyt nivå. Baby ligger på fanget mitt og spiser mens jeg blogger og prøver å få i meg litt middag. Pops (farfar) er også på besøk. James har vært heldig og har hatt besøk nesten hver dag. Han får masse oppmerksomhet!

Tanker fra den første uken:

1. Jeg er ikke en gang i nærheten av min "gamle" kropp men det går greit. Jeg er ingen "fotballtfrue" (dessverre) men jeg merker at kroppen trekker seg inn hver dag. Det kommer til å ta litt mer en noen dager. Sånn er det bare. Jeg har det som mål å passe inn i mine gamle favorittjeans, men de kommer ikke en gang over lårene en gang. Det må nok noen trilleturer og mye aktivitet til, men jeg skal nok få det til sakte men sikkert.

2. Det å amme er ikke bare bare. Om du ønsker å amme så anbefaler jeg at du lesere opp i det under svangerskapet. Jeg trodde at jeg skuller bare "få det til" naturlig men det endte opp i Mastitt, tårer, frysninger og høyfeber. Skal skrive litt mer om hvordan jeg fikk det til her på bloggen snart. Skulle ønske jeg visste det jeg vet nå.

3. Det å være mor er både vakkert og vanskelig samtidig. Det er ikke alltid lett, men jeg hadde gått gjennom min fødsel og alle disse tårene mån grater i begynnelsen ganger 100 for å ha baby James her med meg. Jeg er fullstendig forelsket. 

 

Here is my new "normal". A little baby wrapped up like a burrito, baby things just about everywhere, and an apartment that smells like a flower shop. Wonderful! I've been knocked out the past few days with some feeding difficulties, but things are getting better now. I am learning new things every day so things are getting easier for me every day as well. I am multi-tasking on  another level now. I've got a baby on my lap feeding, I'm writing this blog entry, baby James' pops (daddys dad) is here visiting, and I've managed to eat about 3 bites of dinner. All at the same time.

Things to note:

1. I have not even come close to my pre-pregnancy weight, but that's ok. I have an old pair of jeans that I intend to fit into, but I'm starting to realize that it will take more than a few days. Right now they fit over my thighs... just.

2. Understanding how to breast feed isn't as easy as I thought. I thought that It would just happen naturally but... if you want to get it right I really recommend to do your research during pregnancy. It might save you from the struggle that I had... which ended up in an infection (mastitis), high fever, cold sweats and lots of tears. I think I cried more than baby for a couple of days. I will write more about this later.

3. Being a mother is just about the most wonderful struggle in the whole entire world. It's not easy, but I would go through my birth and all these growing pains 100 times over to have sweet baby James here with me.

Baby James arrives home

 • 18.05.2014, 17:03


 

So, no fashion posts yet! I have to admit that I have other things on my mind at the moment. :) But they will come. Baby James occupies just about 99.9% of my attention span at the moment. I just find him so cute!

Baby James was born on the 14th of May at around 3:30 pm. His life so far has consisted of this:

 

4 hours after birth - James takes his first selfie with his dad. I'm still recovering and quite knocked out, so he spends a lot of time with his father.

1 day after birth - James has his first doctors check-up at the hospital. His daddy takes him while I recover some more. I still have not dared to get out of bed for longer than a few minutes as I got pretty beat up during the birth. 

2 day after birth - We're cleared to go home! Yay! James has taken even more selfies, and I have managed to put on some make-up and brush my hair! Sure sign that I am feeling much better. :) 

James goes on his very first car ride home. I watch over him like a hawk. John wonders if he likes the car.

We test out his pram for the very first time. James loves it! I check to see if he is breathing about 300+ times just in the short walk from our house to the baby store to get some extra equipment. His aunt (my little sister) comes to visit. He enjoys a good cuddle. 

3 days after birth - James celebrates his first 17th of May (Norwegian Constitution Day)  by sleeping a lot. John and I take a short walk downtown with the pram. John drives over cobblestone roads and I almost have a heart attack watching the pram bump baby James around. He sleeps through it like a rock. His head doesn't fall off. Thank goodness. 

4 days after birth - James gets his second visitor at home - my bestie Line - his new auntie. We walk with the pram in the sunshine to my favorite cafe. I no longer worry about the bumps on the road.

 

//

Ingen motesaker ennå nei. Har litt andre ting på tankene. Naturligvis. :) Lille Baby James okkuperer 99.9% av tankene mine akkurat nå. Han er jo bare så sykt cute!

Baby James ble født den 14. Mai, cirka kl 15:30. 

Noen timer etter fødsel tar James sin første selfie med pappa. Jeg ligger og sover mye etter fødselen for å samle meg. Jeg har det fortsatt veldig vondt.

1 dag etter fødsel: Baby James drar til sin første legesjekk hos barnelegen på Ullevål Sykehus med pappaen sin. Jeg sover fortsatt og har ikke turt å komme meg ut av sengen for lengre enn ti minutter. Kroppen ble ganske banket opp under fødselen og jeg er fortsatt svak og sliten. 

2 dager etter fødsel: Vi får lov til å dra hjem! Yesss! Jeg er så gira at jeg klarer å sminke meg litt og børste håret for første gang. Et sikkert tegn på at jeg føler meg mye bedre. James tar sin første biltur. Pappa lurer på om James liker bilen. Vi tester vognen for første gang da vi må kjøpe noe ekstra babyutsyr. Jeg sjekker om han puster sånn cirka 300 ganger hver tiende minutt. Tante Liv (min lillesøster) kommer på besøk. James koser seg i armene hennes.  

3 dager etter fødsel: James sover gjennom mesteparten av 17. Mai. Vi triller en liten tur til Youngstorget, spiser 1 pølse og 1 is og drar hjem. Pappa John kjører vognen over brostein og jeg får panikk. Hodet hans detter ikke av. Det er bra. 

4 dager etter fødsel: Baby James får besøk av tante Line. Vi tar en liten trilletur til Kaffebrenneriet ved elva på Løkka. Det er så koselig det!

Hello Happiness

 • 17.05.2014, 13:27


 

Gratulerer med dagen fine folk! Jeg kom hjem i går fra en ganske "opplevelsesrik" fødsel. Akkurat nå lærer jeg nye ting hver dag og har allerede begynt å sette nye rutiner for meg selv og lillegutt som kom den 14. Mai, litt tidligere enn termin. Det er så deilig å være hjemme! Jeg har det fortsatt litt (ganske) vondt etter en fødsel uten smertestillende men er tilbake veldig snart. Det har hjulpet å være tilbake i min egen seng og ikke på sykehuset. Det føles veldig naturlig at lillegutt er her. Vi har jo ventet så lenge nå at vi ikke husker hvordan livet var før jeg ble gravid. Det er så deilig å endelig være en liten familie. Alt vi mangler nå er en katt. Hihi. :) ♥

 

For the little one

 • 18.03.2014, 17:45


 

 

So I never in my life thought that I would be this excited about blogging about a diaper bag, but this is just too cute. I've been on the lookout for a bag that I can place under my pram that John is willing to use as well. John actually loves this bag. Phew. The bag is handmade from a Etsy store called yellowbluebag and I had it customized with the little ones initials. It is waterproof and has several compartments on both the outside and inside of the bag for storing practicalities. I had babys initials embroidered on to the bag as I am sort of hoping that I can hold on to these things as souvenirs when little one is all grown up and I am old and gray. Let's see how well it holds up to a little boy. :)

Denne veska skal plasseres under vogna til lillegutt. Jeg måtte finne en som John kunne bruke han og da det hadde vært upraktisk å bytte hver gang. Han er superfornøyd. Initialene til James er brodert på veska fordi jeg var litt nostalgisk når jeg bestilte den. Skulle egentlig bestille uten, men det kommer til å være koselig å se tilbake til når lille er stor. Da får vi bare se om den holder ut.

PS: Vesken er vantett og har indre og ytre lommer. :)

 

Dino Diaper Bag from Etsy store yellowbluebag.

They also offer an embroidery/monogram service 

 

TIL MANNEN BAK LINSA

 • 12.12.2013, 08:01


 

I dag fyller min kjære, snille mann 33 år. Mannen bak linsa. Denne her bloggen hadde ikke eksistert uten han. Den reflekterer oss begge to på mange måter. For han står bak meg, og bak linsa, og støtter meg hele veien. Han gir meg råd, hjelper til når stativet & selvutløseren ikke er bra nok, og setter opp studio lys når solen går ned for tidlig på dagen. Han utfordrer meg til å by mer på meg selv. Blogging og livet har blitt noe helt annet enn det det var før. Jeg lengter tilbake til enklere tider, han lærer meg til å komme tilbake til dem. Det er ikke mange dager John og jeg har vært foruten hverandre siden den dagen vi først møttes, og det synes jeg er helt greit. For jeg liker meg best med han. 

Gratulerer med dagen John, du med øynene som alltid smiler. Du kommer til å nekte det, men du blir mindre sta og mer tålmodig for hvert år som går. Du tenker mindre på deg selv og mer på andre rundt deg. Du som var så flink til å bare passe på deg selv har blitt du som skal bli far til våren. Jeg er heldig jeg. 

MOUNTAIN WEEKEND

 • 08.12.2013, 19:31


 

 

 

 

 

Har nettopp kommet tilbake fra en koselig helg på fjellet! John og jeg dro til Geilo og bodde på et utrolig fint fjellhotell - VESTLIA RESORT. Jeg har vært litt skeptisk mot å reise bort en helg til da jeg blir så utrolig sliten fra å reise for tiden men jeg sitter i sofakroken hjemme i Oslo mens jeg skriver dette og føler meg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge. 

Hotellet var utrolig koselig og vi var kjempefornøyde med rommet vårt. Det var så mye bra med hotellet. Vi skulle egentlig bo i en suite men vi booket så sent at vi fikk et "superior dobbeltrom". Det gikk helt greit da vi hadde alt vi trengte og sengen var kjempegod å sove i. Har faktisk ikke sovet så godt på lenge. Alle som jobbet på hotellet var utrolig hyggelige mot oss. Det har så mye å si! Hotellfrokosten var skikkelig god også. Dette er veldig viktig for John, for det er det han liker best med å bo på hotell: en digg frokost! Og så var det spa-avdelingen. Det var kjempedeilig å kunne slappe av i et varmt basseng og nyte utsikten etter en lang dag ute i kulda. Jeg gir hotellet 5/5 stjerner og lengter tilbake allerede. 

Jeg skulle ønske jeg tok flere bilder av hotellet og John men jeg koste meg så fælt at jeg glemte helt. Skal huske å være flinkere blogger neste gang. Jeg gleder meg til roligere dager nå som det snart er jul. Det er så mye jeg ønsker å fikse hjemme nå som babyen kommer til våren. Leieligheten skal bli mye mer koselig. ♥

Summer Anablog Part II

 • 02.09.2013, 19:16


 

 

 

 

 

John comes from such a beautiful place, doesn't he? I thought I would share some more of the snapshots taken on the film camera that I bought earlier this summer. I sometimes wonder about how my life would change if we one day decide to move there. I'd have to take a job in the city of Kristiansand, I guess. My outfit posts would probably suffer, but my soul would be richer for sure. 

Summer Anablog

 • 02.09.2013, 15:34


This is probably one of my most personal entries in a very long time, so welcome in. These shots were taken on a Olympus Mju (the camera that I purchased for 25 NOK) and the polaroids were taken on a Polaroid 600SE (pictured in the shot of John). They were taken in John's hometown, and I always feel lucky to be able to return. It is so beautiful there.

NO: Dette er nok en av de mest personlige innleggene som har blitt lagt ut på lang tid. Velkommen inn. Disse bildene ble tatt på Olympus Mju kameraet som jeg kjøpte  i en bruktbutikk for 25 kroner. Polaroidbildene ble tatt på en Polaroid 600SE (den i bildet av John). Bildene ble tatt på Sørlandet, der John vokste opp. Det er så nydelig der.

Beachwear from H&M, my sunnies from Velouria Vintage

The Summer of sunshine, sugar snaps and... cars?

 • 09.07.2013, 13:51


Our Oslo apartment at 8 a.m.

John and a beautiful Oslo bridge

Today it is exactly three working-days until I take my summer holiday. Last year I thought I was experiencing the most wonderful summer ever but this one really does top 2012. This Spring - Summer 2013 has had hidden little surprises and gems along the way, amongst them an amazing new job which I love that began at the onset of spring, my two bestest girlfriends deciding to move back to Oslo by autumn and a new hobby: gardening on our terrace... of all things. Sugar snaps, tomatoes, all kinds of edible plants and even flowers! All sown from seeds. And cars? Yes. Kind of. I've never been interested in cars, but this year there has been a lot of car-talk in my surroundings. Talk about classic cars, cabriolets, customized leather seats, rims and the whole lot. I am admittedly still no convert, and prefer handbags, no offence, but I have to admit that my head now turns when I see a pretty car on the street. I guess you can take a girl out of the fashion industry but you cant take the girl outta a girly girl. :)

I dag er det tre jobbdager til det er SOMMERFERIE. Har allerede hatt den beste sommeren ever, til og med bedre enn i fjor. Vår/ Sommer 2013 har vært full av nye inntrykk samt små og store overasskelser, blant annet en fantastisk ny jobb som jeg gleder meg til å komme til hver morgen , det at mine to bestevenniner har begge bestemt seg for å flytte tilbake til Oslo og en ny hobby: jeg har nemlig blitt helt plante-gal(!). Planteguri kan du kalle meg fra nå av. Jeg dyrker alt fra sukkererter, tomater, dill, gressløk, til og med blomster på terrasen. 

Og biler? Ja det har vært Bilens Sommer for meg selv om jeg egentlig ikke er veldig opptatt av biler i det hele tatt. Felger, skinnseter, veteran-biler.... hele pakka! Men jeg må inrømme at jeg fortsatt foretrekker en fin veske. Du kan ta jenta ut av motebransjen men ikke kjærleik for mote ut av en alt for jentete-jente tenker jeg. 

Spring Summer Twenty Twelve

 • 02.07.2012, 22:39


Just a catch-up of snapshots from SS12

xx

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits