ingrid holm

Copenhagen

 • 19.08.2016, 20:32


Invitert av Urban Decay


På onsdag var jeg på inspirasjonstur i København i regi av Urban Decay.

Urban Decay fyller 20 år i år, og har lansert Vice Kiss - en kolleksjon med 100 forskjellige leppestifter. Kolleksjonen kommer i 6 forskjellige varianter: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer og Sheer Shimmer. Her er det altså noe til alle. Dere som følger meg på Instagram fikk med live-oppdateringer på Instagram Story'en min. Følg meg gjerne der for et mer personlig innblikk i min hverdag via story feeden min.  


I dette bildet har jeg på leppestiften Backtalk, som er en Comfort Matte Variant av Vice Kiss kolleksjonen

Urban Decay kommer med flere lanseringer til høsten, som jeg kommer til å skrive om her på bloggen. Gled dere!

_________________________________

Here are some pictures from my daytrip to Copenhagen with Urban Decay. They have their 20 year anniversary this year and have launched a new collection of 100 lipsticks called VICE KISS. The lipsticks come in 6 different finishes: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer and Sheer Shimmer. I am wearing Backtalk (Comfort Matte) in the Instagram picture.

Please follow me on Instagram for a more personal peek into my life via Instagram Stories. 

Snapshots fra Øya

 • 16.08.2016, 19:35


Invitert av RootsTusen takk til Roots for en fantastisk dag i solen. ♥

Piknik i Parken

 • 26.06.2016, 09:25


Invitert av BikBok


Her er noen bilder fra Piknik i Parken i går! Et minnerikt øyeblikk for meg var Kings of Convenience konserten. Det transporterte meg tilbake til noen år tilbake da jeg var student i London, og var en helt annen versjon av meg selv. Mye har skjedd siden den tid, men musikken gir meg fortsatt den samme deilige følelsen i magen min. Du vet når du står nærme nok scenen i en konsert til å tro at de som opptrer kan se akkurat deg, selv om du egentlig bare er et lita blurry ansikt i en sjø av tusenvis av ansikter? Tror du at artister opplever det samme når de ser på en konsert med musikere som de selv beundrer? Det er en helt spesiell magi disse musikerne har, som får oss til å føle oss spesielle blant et hav av andre mennesker. De beste musikere, kunstnere, skribenter klarer alle å treffe oss på en måte, og forteller oss en historie som rører noe i oss.

Den type anerkjennelse er noe helt annet, og noe mye mer meningsfullt enn det dagens sosiale medie-stjerner oppnår, selv om de også har en enorm rekkevidde som kan måles i hundretusener av fans, sidevisninger og likes. Til syvende og sist er disse sosiale medie kometene på en måte glorifiserte katalogmodeller i en ny-digitalisert verden. Det er ytterst få som gir et vedvarende inntrykk med selfies, dagens antrekk og sminketips. Litt selvinnsikt må man ha. Sånn har det blitt med fast fashion, og konsumenters ønske til å få tak i det nyeste og kuleste . Jeg er selvfølgelig en del av dette, men på min egen måte. Jeg prøver alltid å kjøpe (og fronte) de tingene som jeg vet at jeg kommer til å ha glede av i skapet mitt lenge - uansett om de kommer fra et designmerke, eller er vennligere mot lommeboken. Dette gir plaggene jeg fronter en verdi som jeg kan stå for. Det kommer jeg alltid til å gjøre.

Jeg håper at dere likte bildene fra festivalen! Jeg koste meg maks, og fikk endelig tid til å samle tankene mine. Det er en luksus for tiden.

_________________________________

antrekket er en gave fra BikBok / Never Denim

(Tusen takk for en helt fantastisk dag!)

Bilder fra tidenes sommerfest!

 • 09.06.2016, 12:10


Invitert av Lindex

Her kommer et bildedryss fra tidenes sommerfest!

En god sommerfest bør inneholde god mat, solskinn, fine folk  og mye latter. Det er alltid en bonus hvis man har mulighet til å kle seg litt opp også. Denne festen hadde alt det og mer! Festen var rett og slett eventyrlig. 

Motejenta Nathalie

/antrekket er en gave fra LindexFine venninna mi Emilie
Side2 moteredaktør Eline Varmo og Emilie ♥

Jeg satt med den fineste gjengen og vi lo og tullet gjennom hele middagen. Jeg tror jeg tullet litt for mye, for Tine så litt redd ut. Ha ha! Alle hadde på seg plagg fra sommerkolleksjonen til Lindex, og det ga festen et eventyrlig og gjennomført uttrykk. 

Frokost med Caroline Berg Eriksen

 • 24.02.2016, 13:12


Det er ikke hver dag man får mulighet til å spise frokost med selve bloggdronningen, men i dag gjorde jeg akkurat det. Vakre Caroline Berg Eriksen har lansert en skokolleksjon med Bianco, og jeg er helt sikker på at kolleksjonen kommer til å bli like populær som bloggen hennes. Caroline har designet klassiske skomodeller som kommer til å falle i smak med de fleste kvinner, og det er det som gjør henne så utrolig flink. Caroline apellerer bredt og har kommersiell teft. Akkurat denne kombinasjonen har gjort henne nærmest uslåelig i bloggbransjen.

Gratulerer Vakre Caroline, og tusen takk for en sofistikert og varm frokost. Akkurat som deg. :)

JEG HAR IKKE FÅTT BETALT FOR DETTE INNLEGGET, MEN ER PÅLAGT Å MERKE INNLEGG OM PRESSE EVENTS SOM REKLAME.

Lindex #Bravolution Event

 • 21.02.2016, 09:32


Jeg ble for en liten stund siden invitert til et intimt event av Lindex for å lære mer om deres #Bravolution kampanje. Konseptet er at Lindex har gjort det lekende lett å finne akkurat din perfekte bh-type.  Du  kan lese mere om dette her.

Selve eventet var i et lite hus på St. Hanshaugen, hvor Lindex hadde hengt opp 2 rails med forskjellige bh-modeller. Vi fikk servert 3-retters måltid fra egen kokk mens vi fikk en gjennomgang av de forskjellige bh-typene som Lindex har lansert. Jeg er mest fan av enkle trekant bh-er (Tempt), men endte opp med Adore modellen (i bildene øverst). Den er deilig og myk, samtidig så får jeg litt mer støtte enn det jeg får fra en trekant-bh. Helt perfekt. Hva synes dere om dette konseptet?

Jeg har ikke fått betalt for dette innlegget, men er pålagt å merke innlegg om presse events som reklame.

Juleworkshop med Lindex Kids

 • 02.12.2015, 19:31


Her er noen bilder fra et Lindex Kids event vi var på for en liten stund siden. James koste seg med foto-opptak, pepperkake pynting og besøk fra julenissen. Det var stas for en liten gutt!

LANSERINGSEVENT MED L’ORÈAL PARIS & ELVITAL NUTRI GLOSS LUMINIZER.

 • 24.11.2015, 19:00


Reklame

Stylista Jentene den kvelden

Marie Wolla / meg /Annette Haga / Emilie Tømmerberg

Min fine Emilie Johansen

Varme, vakre Marie

Siste fredag var jeg på lanseringseventet til Elvital Nutri Gloss Luminizer sammen med Marie, Annette, Emilie Tømmerberg, venninna mi Emilie Johansen og flere Stylista lesere. Det var så utrolig hyggelig å være på fest med dere som vant VIP billetter. Jeg føler meg plutselig flere venner rikere! Det er alltid gøy å finne ut av hvor mye jeg har til felles med dere som besøker bloggen. :)

Og, for et event, dere! Nutri Gloss Luminizer produkter var plassert over hele VIP avdelingen og alle fikk goodie bags. Folk var helt gale etter produktene. Det duftet godt da mange testet gloss sprayen under eventet. Festen var noe jeg aldri har opplevd før heller. Det var full fest fra kl. 17:00-21:00. Etter det var festen over, og vi dro til hotellsuiten til Emilie T. Der hadde vi naschpill til litt over kl. 22:00, før jeg vendte snuten hjemover! Et perfekt event for en som meg, som verdsetter senga mi.

Jeg har alltid vært fan av Elvital linjen, og Nutri Gloss Luminizer produktene er veldig relevant for meg nå som jeg har blitt blondine, da det er viktig å få liv og glans tilbake i håret. Jeg gleder meg til å teste produktene og kommer til å skrive et separat innlegg om dette. Jeg håper at dere liker bildene, og kanskje så blir dere med til annet event en gang?

NLY ONE by Annette Haga PARTY

 • 09.10.2015, 10:58


Party Time!

STYLISTA GJENGEN

Annette <3

About last night! Yesterday I celebrated Annette's new party collection with Nelly and I had too much fun! She had a dangerously yummy Nestea welcome drink, tapas from Delicatessen and it was just an intimate good time in an apartment in Barcode. The best part about the party was the photobooth. Holy moley, I felt like a Kardashian, and I was loving every second of it!

I går feiret vi Annette sin partykolleksjon i samarbeid med Nelly og det var så gøy! Festen var en intim samling med godfolk i en amazing leilighet på Barcode. Og de hadde en PHOTOBOOTH! For dere som følger meg på Snap (ingridho_lm) så har dere kanskje sett at det virkelig ikke er lett å posere ved siden av en som er så sjukt vakker som Annette. The struggle is real!!! Jeg følte meg som en Kardashian, bare ikke fin. Her er de bildene av meg som ble OK. Jeg orker rett og slett ikke at de andre skal få leve på internett for en evighet. Derfor er Snap så genialt! <3 Psst. den sorte kjolen som jeg har på meg i bildene er fra Annette sin kolleksjon. 

Welcoming Hallhuber to Trondheim

 • 29.09.2015, 16:00


Sponset Opphold

If there's one thing that I love about being a blogger, then it has to be discovering new things. New brands, new cities, new impulses. I feel that I am constantly learning new things, meeting new people, seeing new places. This might sound crazy, since Trondheim isn't exactly a world metropolis, but I was so excited about visiting Trondheim that I didn't sleep so well last night. Trondheim is after all one of the larger cities in Norway, and I don't usually get to travel so much within my own country.  So, this morning me and a handful of other bloggers boarded a plane and visited the newly opened Hallhuber store that had just opened there. Have you heard of Hallhuber yet? Nope, neither had I! When I walked into the store I was pleasantly surprised. First of all because of the beautiful clothes, and then second of all because of the inspiring interiors! I found myself completely in my element, in a city that I had never been to before. So exciting!

So here are a few pictures from my day today. I hope that it inspired you to visit a Hallhuber store. Just go inside and have a little peek. I promise that you will be pleasantly surprised.

// Her er et bildedryss fra min dag i dag. Jeg og en knippe andre bloggere besøkte den nyåpnede Hallhuber butikken i Trondheim. Jeg anbefaler på det høyeste å ta en liten titt innom!

It's an MQ party!

 • 09.09.2015, 22:18


Here are some snapshots from todays event to celebrate MQ opening a new store in Oslo. The decor and the night were truly inspiring. 

Her er noen bilder fra en intim middag for å feire åpningen av den nye MQ butikken på Grensen. Jeg fikk ta med en venninne og valgte selvfølgelig Emilie. Vi satt med vår felles venninne Stine og Stylista gjengen og det var så himla koselig! Jeg blir så varm i hjertet når man sitter med folk som sprer positive og varme vibber og folkene bak MQ er en bra gjeng med masse positiv utstråling. Den nye MQ butikken på Grensen åpner offisielt i morgen og jeg anbefaler definitivt en tur innom. De har masse bra brands som Whyred og Twist & Tango, samt fine in-house merker.

Husker dere disse buksa her? De kommer fra MQ merket ST CKHOLM.

About last night in Copenhagen

 • 22.08.2015, 16:48


Sponset Opphold

Here are some shots from last night in Copenhagen with Triumph! I had the best "extended" birthday celebration with Guri and Henriette. We danced, ran around with helium ballons, and explored the CRA-MAZING (crazy amazing) mansion that Triumph had turned into a lingerie wonderland. My first ever "real" bra was from Triumph and I have loved the lingerie label ever since.

If you want to so a sneak peek into our night then hurry up and follow me on SNAPCHAT before the videos disappear! My username is ingridho_lm  

Garden Party with Ellos

 • 17.06.2015, 17:31


 

 

 

 

 

 

 

 

Yesterday I had the most amazing evening with Ellos

Me and my Stylista girl Benedicthe amongst other press and bloggers were given a sneak peek into Ellos' AW15 collections. So much pretty stuff! Inspired by the London mod scene, the clothing was right up my alley with lots of leather/patent leather, loafers, turtle necks and great cashmere knits. The interior items were JUST GORGEOUS. I fell in love with their green marble peices and a beautiful vase that I am most definitely going to order. All in all it was a really inspiring evening. Thank you for having me, Ellos!

 

Follow my blog with Bloglovin

MQ AW15 Press Launch

 • 14.06.2015, 14:34


 

I promised that I would share what I was up to in Stockholm this past week, so here it is! I was at a MQ press event getting some AW15 inspiration. 

 

In the first picture I am in a sandwich with two of Norways best bloggers: Stylistas very own Nette Nestea and Tine Monsen. In the next two pictures you can see a sneak peek of the styling by well-known Scandinavian stylist Lisa Lindqvister and the last shot features the gorgeous location: Musikaliska in Stockholm. 

To read more about the event (in Norwegian) and to see more of the gorgeous styling please read this article on STYLISTA:

Sniktitt på høsten hos MQ

 

 

Follow my blog with Bloglovin

*Sponset opphold

Hi from Stockholm!

 • 11.06.2015, 08:54


Sponset Opphold

 

 

 

 

 

 

 

Hi my loves! There is super slow internet at the hotel, but just wanted to post some pictures from today. I am having the best time with some great girls.

If you want to see what we have been up to come back soon! xx

Follow my blog with Bloglovin

*Sponset opphold

An Evening of Spring Beauty

 • 01.05.2015, 08:22


Location: The Millenium Suite, Grand Hotel Oslo

 

 

Last night we celebrated spring beauty!

Eirín, Marie, Cath, Anette, Benedicthe og jeg hadde verdens hyggeligste aften på Grand Hotel i går. Vi koste oss med bobler i glasset, småkaker og mye latter i Millenium Suiten som var leid ut for bare oss. For en opplevelse! Vi fikk håret fikset av selve Johan Hellström som er VD av Björn Axén, en spa behandling fra Clarins, sminke og negler fikset av Max Factor og en liten personlig gjennomgang av vårens nye dufter. Jeg har tatt alt for mange bilder, så her kommer et ordentlig bildedryss til dere. ♥

Her får vakre Cath sminketips av Max Factors ansvarlige makeupartist Linda Wickmann

Jeg falt veldig for de nylanserte hårbørstene fra Björn Axén. Børstene er ikke bare sjukt pene å se på, de er også godt gjennomtenkte. De skader ikke håret, gjør håret glansfullt, og de runde fønebørstene (ikke avbildet) har en keramisk overflate på børstehodet som gjør at varmen fordeles jevnt under føning. 

 

 

SPA TIME! Jeg nesten sovnet under behandlingen... så utrolig deilig! 

 

 

Jeg tok dette bildet etter jeg ble sminket av Linda Wickmann. Strålende fornøyd! Hun brukte sort kohl på våtkanten for første gang på flere år. Jeg elsket resultatet!

 

 

 

Skjønne Eirín får neglene fikset med neglelakk fra Max Factor. Den jenta der altså! Hun er så pen at det nesten ikke går ann...

 

EIRÍN hadde på seg verdens fineste fjærjakke. Jeg fant en som ligner på en pressevisning i dag så det da er det bare å begynne å spare! Skal tipse dere om den snart.

 

Ut av alle duftene så falt jeg for denne mest. Gucci Première var uten tvil den mest glamorøse duften. Se den flasken! 

 

Sengen i Millenium Suiten på Grand Hotel var STOR! 

 

 

Og så var det middagstid. Vi fikk servert blant annet hjorteroastbiff, sashimi,  kamskjell, mini burgers, jordskoksuppe og mini  Crème brûlée i sjokoladekopper. Jeg satt selvfølgelig ved siden av STYLISTA-bestisen min, Benny

 

 

 

 

Det var en utrolig hyggelig aften, og det var utrolig gøy å henge med STYLISTA jentene . ♥ Jeg er så glad at jeg er en del av en så fin gjeng. 

 

Here are snapshots from my night with the STYLISTA gang. I had such a great time with them as you can see by the pics. :)

 

A morning at Høyer PR

 • 09.04.2015, 19:16


#bybørreolsen #wickedhouse #anthonyhuus

 

I generally don't go to many breakfast/daytime events because I work full time, but I made sure to make time for the BY BØRRE OLSEN event at Høyer PR a fews week ago. My friend Emilie that works there has supported me in so many ways possible throughout the years. She even stepped in at my position at Varier when I was in my maternity leave! What a girl. The event ended up being awesome, and I was teeny bit envious of the girls that get to attend every single event out there. Basically, I got to Høyer PR a bit after 8 in the morning, they handed me a great cup of coffee, an amazing juice and a chocolate croissant and then I was styled by the amazing team WICKEDHOUSE. I was so happy with my hair and make-up! Afterwards I got to talk to jewelry designer Børre Olsen, who draped me in a 500,000 kroner diamond necklace before I had a little photoshoot with photographer Anthony Huus.

 

Here is the final picture! 

 

 

On the way out my Emilie stuffed two more chocolate croissants in my bag and I left the event just feeling really pampered and taken care of. SO thank you Høyer PR! I had such a great time. 

Follow my blog with Bloglovin

Its an Olympus PEN Party!

 • 01.12.2014, 06:46


Annonse

 

 

GIRLS NIGHT MED OLYMPUS - KOMMER DU?

På torsdag kl. 19 blir det skikkelig GIRLS NIGHT med Olympus og Scandinavian Photo på Møllergata 4 i Oslo. Jeg gleder meg masse! Det blir en AMAZING goodie bag til de første 150 som kommer, servering av sushi, champagne, rød løper, mini konsert, en profesjonell fotograf som kan ta bilder dere får med dere hjem og MASSE ANNET GØY! MOO kommer også til å være der og vise frem sin nyeste veske Pen by MOO som er spesialdesignet til Pen kameraet. Pluss så blir det trekning av 4 ekstra flotte goodie bags utover kvelden.

Alle bilder som jeg har tatt selv på bloggen i det siste er tatt med Olympus PEN kameraet mitt. Kameraet er helt fantastisk til antrekksbilder med en 45mm linse, og den er så pen og liten at jeg alltid har den i vesken. Virkelig det perfekte jente-kameraet. Kom kom og join oss! Det kommer til å bli så gøy!

MELD DEG PÅ HER! JEG HÅPER AT VI SEES PÅ TORSDAG kl 19:00.

 

Gevir Eger

 • 20.11.2014, 15:51


Location: Gevir, Høyer Eger. Oslo, Norway

 

 

Life like a beauty editorial

I have to admit that I have an inbuilt scepticism towards hair salons. I say 2cms and suddenly 5cms is chopped off, I say that I want very light sunkissed streaks in my hair and I walk home with garish corn-yellow stripes like some sort of skunk. We girls just want one thing when we walk into the magical realms of a beauty salon: we want to leave even more beautiful than when we came. 

 

I know of Gevir because of its untarnished reputation. Everyone loves them. My girlfriends are addicted and celebrities use social media to share how pleased they are with their hair.

 

In her opening speech Agnes, the owner of Gevir answered so simply why so many women flock towards her salons. It is because they focus on beauty. A hairdressers aesthetic isn't always a regular womans aesthetic. We just wanna be pretty! No architectural cuts, and yes, even though we're spending a small fortune it NEVER warrants cutting off more than we requested. 

Looking at the models styled for the occassion I was seriously inspired. My hair needs a touch up soon and I know EXACTLY where I am going to get my hair done!!

The models are all wearing Marc Jacobs and their hair and make-up have been styled by the Gevir team with Kérastase products.

MAJOR HAIR INSPO COMING UP:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow my blog with Bloglovin

Breakfast with Mexx

 • 06.11.2014, 11:57


Annonse

Location: Story Hotel. Stockholm, Sweden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Here are some snapshots from my morning with Mexx. President and Chief Creative Officer Julia Hansen flew in from Amsterdam to tell us about her journey with the fashion label and it was really inspiring to listen to her speak so passionately about the brand. The clothing items in the images are from their SS15 collection and there were some really good quality items that I would love to have in my closet. 

At its height Mexx was a revolutionary brand that challenged norms. They used Naomi Campbell as their model before she was super famous and created thought-provoking advertisements. Today Julia is working towards bringing Mexx back to its core. She spoke of how she was inspired by the idea of  taking a very street item and making it fashion or taking a very fashion fabric and making it street. During her talk she put a lot of emphasis on items that you can wear from morning to night with a few tweaks and this went straight to my heart. I don't have time to change outfits anymore so I tend to gravitate towards items that I can dress up and down. Mexx also has baby clothes and I loved how she used her own kids as examples - urban kids need clothes that they can run around in with a bit of edge. Kids nowadays are cool, not little dolls. :) 

Good Night from Stockholm

 • 05.11.2014, 21:14


Sponset opphold

Location: Story Hotel. Stockholm, Sweden

 

 

 

 

 

 

 

Hello and goodnight from Stockholm! Story Hotel is one of my favorite hotels to stay in while I am in Stockholm and it almost kind of feels familiar by now. I really do love it here.  I am in Stockholm to learn about the fashion label MEXX which I have to admit that I am not too familiar with. I cannot wait to share what I discover! This is my first night ever without James and I miss him very much, but luckily I am knackered so I know that I will sleep. 

Magic Wire

 • 10.10.2014, 20:46


Sponset Opphold

 

 

Vintage Triumph underwear! So pretty.

 

 

 

 

 

the new Magic Wire bras

 

 

 

 

 

Hey girls! I just spent the most amazing day in Copenhagen with Moteguri and Henriette to learn more about the new Magic Wire bra from Triumph. All I can say is that I am a complete convert. Here is a shot of me trying one on from my instagram account. I seriously didn't know that my boobs could look like that! Most importantly, the bra is really comfortable. Basically, Triumph has developed a bra that has replaced that super annoying underwire that digs into your ribs with a silicon 'wire' which is then embedded in foam. You don't feel any digging pain and your boobalas look like something out of a nineties Guess commercial. We have a winner! 

 

My first 'real' bra was actually from Triumph. I was about 14 years old and SO INCREDIBLY PROUD. I hardly took it off.  I think I may have slept with it on the first few months. I do remember it having an annoying underwire to 'support' my A cup (non-existent) breasts. 

 

Now that I've had a baby my boobs are actually a DD/E cup. I just found that out today! That is insane. No wonder I've been in pain, I've been stuffing my girls into way-too-small bras. The next time that you need to buy a new bra I seriously recommend that you try one of these new Magic Wire ones because not only will you be standing in front of the mirror entranced by your décolletage, you will also be so comfortable that you will not want to take it off. 

 

My Day With Clarins

 • 11.09.2014, 15:39


Annonse

(Screengrab of me clowning about, as usual)

Hey girls, remember this? The film from my day with Clarins early this summer is finally out! Since then I've become a H.U.G.E fan of their products. The film was shot when baby James was just a few weeks old (luckily he slept a lot back then) and it was the perfect skin pick-me-up for a new mommy. Even back then I wasn't completely prepared for how absolutely draining motherhood can be. With these products by my side I actually feel that my skin has gotten better with motherhood instead of worse. Now that is a HUGE endorsement. In my experience, their products really work.

 

My Clarins Picks

1. Beauty Flash Balm. This product is used under your make-up on a clean face. Ever have those days when you feel really tired in the face? I do, almost every day now that I have a baby. This amazing product tightens skin and brightens up your complexion. It is the perfect prep before you apply your make-up and I am completely addicted to it. It can also be used as a face mask, but I haven't done that yet because I'm scared to run out!  2. Clarins Multi-Active Jour Day Cream is the perfect day cream for 20 somethings that want to prevent the first signs of aging. Perfect for me. 3. Multi-Active Nuit Night Cream this little wonder is called "8 hours of sleep in a jar" and it helps protect the skin against the early signs of aging. They may call it "8 hours of sleep in a jar", but I just call it "my lifesaver". 4. Blue Orchid Face Treatment Oil. I don't use a lot of facial masks, but I am completely obsessed with oils. This oil softens and smooths skin, as well as seals in moisture. I use it on those few days that I get some me-time to pamper myself at home. It's like a little spa-facial in a bottle. I will be using this oil more regularly when winter comes because my skin gets really dry. 5. Fix Make-Up. This product keeps your make-up looking fresh all day long. After you apply your make-up just spray it on your face. This well set your make-up and help it last longer, and it smells amazing. 

Clarins Double Serum

Out of all of their products, I really fell for their Double Serum. I started using this product just a few weeks after I had baby James when everything about me was looking and feeling tired. After using this product continuously I started to notice a difference in my skins elasticity and tone. By the time I had finished my first bottle my skin looked renewed and dewy. If you are serious about having beautiful skin, I really recommend this product before your regular face cream. 

 

Clarins actually has a special way to apply the product for maximum effect. Did you know that when you pull at your skin when applying creams and make-up it can damage the sensitive areas of your skin and cause wrinkles? Clarins recommends that you gently pat the product into your skin like this: 

 

 

 

1. Pump the product into your hand (obviously, he he).

 

2. Rub your hands together to warm the product.

 

3. Pat the product softly into your face and neck without pressing.

 

AND NOW, THE FILM

Here is the film created for StylistaTV with information from the experts! Hope you enjoy!

Insta-lately: My day with Clarins

 • 18.06.2014, 20:19


Annonse

 

Just stopping by to write that I spent my day with these beauties at Clarins Headquarters in Oslo. What an experience! I am officially a true-blue Clarins fan, so I'm sure you will be seeing a few product reviews on the blog soon. We got to play around with their product range. And of course their make-up! ♥

Hei fine folk! Her er en liten insta-oppdatering fra min dag i dag på hovedkontoret til Clarins med Benedicthe og Darja. For en dag! Vi fikk leke rundt med både hudproduktene og sminke. Jeg er offisielt megafan av Clarins sine produkter! Det kommer en video til høsten og jeg lover selvfølgelig å skrive om produktene før det. 

Snapshots: Costume Awards 2014

 • 24.01.2014, 08:00


Annonse

 

Her er noen snapshots fra i går. Det var utrolig hyggelig å se gamle kjente fjes og hilse på noen nye. For eksempel vakre Benedicthe som nettop har blitt Stylista! Tror jeg drakk tre flasker med Olden Mandarin i går(!) Vannet ble redningen min da jeg selvfølgelig ikke kan drikke alkohol. Godt smakte det også! Fikk beskjed at de skal lansere smaken i Mars og tok derfor med noen ekstra flasker hjem i goodiebagen. Jeg har blitt fortalt at jeg ikke burde drikke for mye kullsyrevann mens jeg er gravid da det inneholder mye salt, men leste nettopp på websiden deres (www.olden.no) at Olden kullsyrevan har minst salt i forhold til andre merker! Sånt er jeg plutselig opptatt av! ;)

Stockholm Girls Night Out

 • 27.09.2013, 15:15


Sponset Opphold

 

 

 

I just love Stockholm! This is from last night, where we ended up getting to hang out with Matthew Williamson himself. As in we had dinner with him randomly. I have to rush out, but I'm soon going to share my favourites from the collection. Ta ta my loves!

In the pictures: Marianne Styledevil, Marie Ullevoldsæter, Hippie Hippie Celine and Mr. Matthew "Shamazing" Williamson.

La Bella Vita

 • 29.06.2013, 21:48


This picture was taken by Yvan Rodic on one of those perfect Oslo days, on a boat in the Oslo fjord.

You can see the full series here.

Elle Summer Party 2012

 • 26.06.2012, 22:33


The wonderful Alexander of The Sceptic and I

http://the-sceptic.com/

Pictures from my iPhone.

Last Night - Filippa K

 • 09.03.2012, 08:23


Lovely Maja Casablancas. Perfect Filippa K girl.

Singer Linnea Dale

Pretty Boys. Jostein of Grayzine & Jakob.

Marte & Thao who blog for Elle.

Hege from Costume.

Myself. Tired.

I think the most inspiring thing about last night was seeing so many amazingly dressed people in Filippa K outfits. 

The Show Must Go On

 • 19.02.2012, 21:51


 photos: Yvan Rodic

Here are some pictures taken from Yvan Rodics photoblog from the Vixen Blog Awards! I wish I could keep Yves in my back pocket to capture all of the amazing little things that happen every day. Unfortunately the man belongs to the next fashion party in the next country on his endless list. 

1. Clutching on to a velvet seat for dear life.2. Dagmar dress!3.  Loubs and a Morrocan party tent.4. The beautiful Patriksson showroom intern/model or should I say model-intern Hodo.Googling her is painful, she's so pretty. 5. Barbro of http://www.barbroandersen.com/ (because she has the most amazing face).

The rest of the pictures of that night can be seen here, and they are worth the peek cause it was a fun night.

Oslo is a cool city when it wants to be. 

xoxo Ingrid

Fire Walk With Me

 • 15.02.2012, 17:25


Another nineties reference for the win!

This is what I wore to the Vixen Blog Awards this year - I changed my outfit plan when I was given the chance to wear Dagmar AW12! The dress was just incredible...

The night felt like a beautiful movie to me in so many ways - some good, some bad. Now I can't wait to mend a bit of heartache with a long and warm shower and some Cheez Doodles. 

I am wearing a Dagmar dress, Indiska cuff, Mulberry Lily bag & Christian Louboutin shoes. 

xoxo Ingrid

Feels like a friday

 • 07.02.2012, 21:58


I know you guys appreciate my honesty so I'm going to be honest. It's the second day of the week and I'm §$%#$&$% exhausted already. It feels like a friday. I just got back from the Nåløyet Awards and I've got to say that I am really impressed with the winners. Cala & Jade + Norwegian Rain were both worthy winners - and the teams behind the brands were so cool! I was camera fail ONCE AGAIN. This time I left the camera at a friends house. Fail. 

But I did come right home and take these photo booth shots to show you my outfit. And I've decided that I like my grainy photo booth shots, once in a while. Cause they're honest as well. I like honesty.

Things that I am really looking forward to:

1. An event that we (my work) are having on THURSDAY. A Norwegian brand that has completely changed their creative direction to make one of the strongest womenswear collections that I have seen come out of this country in a long time. PLUS - Sandra Kolstad is performing. Excited. Will try my best not to be camera fail this time. I'm really no good at these "seen and be seen" photo-ops. It has never ever been my thing. I've always felt like a bit of an awkward outsider.

2. Vixen Blog Awards of course! I cant believe I actually WON last year - like I said, I've always felt like an outsider, so that was a complete shock. This year I'm not even nominated - and this was not a surprise to me. :) Still excited for the show though! And to plan my outfit.

 MUCH LOVE XOXO

I am wearing a Dagmar top and leather trousers, a By Malene Birger blazer & a starfish cuff bought on Ebay. 

That dress in action:

 • 05.12.2011, 13:48


dress from H&M.

Was just perusing the internet when I came across this picture of me and sweet Nathalie at an event.Here's one of the dresses in my recent Elle feature in action. Yayz for event photographers! 

last weeks oslo fashion week diary

 • 18.08.2011, 17:14


Some snapshots from Oslo Fashion Week.

I am wearing: a dress & jewelry by Indiska, harness belt from By Malene Birger, bag from Karen Millen, knit Jacket from Dagmar, and shoes from Bianco.

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits