ingrid holm

Hva skjer?!

 • 19.03.2017, 00:09Jeg flytter!

Mye har endret seg for meg de siste månedene. Jeg har også et lite behov for å trekke meg tilbake for en stund. Det har alle en gang i blant. Akkurat nå jobber noen veldig flinke webdesignere og ferdigstiller den nye websiden min. Hvis dere lurer på hvorfor jeg flytter fra Side2 så er svaret ganske enkelt: jeg ønsker mer kontroll over annonsene som vises på bloggen min, og vil være mye mer selektiv når det gjelder mine samarbeid. Jeg kommer til å skrive en litt mer utfyllende begrunnelse om litt, følte bare for å legge ut en oppdatering til dere. Side2 teamet har vært helt fantastisk og de også har gått gjennom noen store endringer i det siste. Sånn er livet. Endringer = utviklinger. Jeg liker endringer og utviklinger mye mer enn å stå bom stille. 

Dere hører fra meg om litt!

Antrekk fra Lindex

Portretter av Adam Schjølberg

 • 07.03.2017, 23:13


Litt mer jobbsnakk! Her er noen bilder som mannen tok av komiker Adam Schjølberg for Bra Folk serien til Synsam. Vi jobber bra sammen, oss to. John har respekt for mine (alt for sterke) meninger rundt komposisjon og lys, jeg har respekt for hans fotokompetanse. Sammen får vi det til. Adam Schjølberg jobber masse sammen med hans bestekompis Tore, og det kan jeg relatere til. De fleste av oss jobber best i et team. 

Les mer om fantastiske Adam her, og se hele bildeserien!

Saken er skrevet av Silje Pedersen - en varm og fin sak. Anbefales!

Oslo

 • 05.03.2017, 09:00
Jeg var innom Vigelandsmuseet en liten tur i går, da jeg er på utkikk etter nye locations til Bra Folk serien på Synsam.no. Jeg har møtt så mange fantastiske folk gjennom den serien, og er så heldig å ha "arvet" prosjektet fra min sjef og hun som hadde min stilling før meg. Ideen ble fant opp på en flytur mellom Stockholm og Oslo, hvis jeg husker historien riktig. 

Jeg er veldig glad i Oslo. Jeg har bodd i Manila, London, og noen måneder i Hong Kong, men det er Oslo som har en helt spesiell plass i hjertet mitt. De som ikke kjenner byen kan oppleve den som kald og følelsesløs, men det er i de mørke krikene og krokene man finner varmen. Jeg har alltid vært søkende, og har vanket med mange forskjellige typer folk i de årene jeg har bodd i byen. Det er mye godhet i Oslo, for byen har gjort meg varmere og mykere istedenfor å gjøre meg hardere. 

Se Oslo gjennom mine øyne via min hashtag INGRIDLOVESOSLO

FAEN.

 • 06.02.2017, 19:59


FAIL FAIL FAIL FAIL

Jeg klarte å kjøpe to t-skjorter den dagen det var Costume Awards. Og så har jeg liksom ikke turt å skrive det. Skikkelig fail. Det er bra at jeg ble "tatt" på Instagram. Alt var under kontroll til dagen før Costume Awards. Jeg prøvde på antrekket som jeg hadde bestilt allerede i november til anledningen: et gjennomsiktig skjørt dekket i glitrende stjerner og en matchende body. Da jeg prøvde på stjerne-bodyen så passet den ikke lenger. Jeg har gått litt opp i vekt siden før jul. Hvem har ikke det?!? Jeg skulle bruke en kul gammel t-skjorte med stjerneskjørtet istedenfor den matchende bodyen, men tiden gikk så fort og jeg ble så stresset at jeg ikke fant noe som passet. Med en walk-in garderobe stappet med klær hadde jeg ubevisst bestemt meg for at jeg ikke eide et eneste plagg som passet til skjørtet. Neste dag gikk jeg som en zombie til en butikk og kjøpte to t-skjorter helt uten å tenke. Sjekket ikke en gang prisen - jeg registrerte bare at det var billig. Lappene ble revet av før jeg kunne ombestemme meg. Det verste er at jeg ikke følte meg fin i det hele tatt den kvelden.  

Det brukes 1514 liter (!!!) vann til å produsere kun en bomulls-t-skjorte. Jeg har altså sløst bort over 3000 liter vann i noen tankeløse minutter. 

Tankeløse og tankevekkende. Jeg får vondt av å tenke at dette er en normal shopping vane. Tankeløs shopping fordi billige plagg er så lett tilgjengelige. Jeg fortsetter selvfølgelig med shoppestoppen, og jeg er drit-irritert over at jeg allerede har failet. Men jeg prøver igjen. 

_________________________________

Romantikk på en fredagskveld

 • 04.02.2017, 00:31


_________________________________

Noen ganger, hvis jeg er heldig, finner jeg gull når jeg saumfarer nettet for inspirasjon. Ordene til Rupi Kaur vekker følelser i meg som jeg ikke har følt på lenge. 

At work

 • 25.01.2017, 07:50


Jeg er fortsatt ikke helt i form. Er det mulig. Ukene går, og jeg merker at jeg lengter etter varmen. Snøen kommer jo aldri. Dagen i går ble brukt til å lage content for for Synsam sine sosiale medier. Jeg kommer til å ta noen flere i morgen, rett før Costume Awards - som Synsam er sponsor for. Jeg har alltid blitt invitert til Costume Awards som blogger, so det blir noe annet å være litt på jobb i morgen. Det blir også noe helt annet å ikke komme alene. For bloggere jobber som regel alene. 

Målet for i dag er å finne et antrekk til i morgen! Vi får se hva jeg finner i skapet - shoppestoppen er still going strong

_________________________________

Sofistikert innfatning fra Fellepini / Synsam Norge

H-E-I

 • 22.01.2017, 19:34


De siste ukene har vært preget av en sykehusinnleggelse, sykdom etter sykdom og en kropp som rett og slett trengte en pause. Ukene har flydd forbi. Jeg har lagt meg kl 20.00 hver kveld, vært på jobb som vanlig og jeg har egentlig ikke hatt overskudd til noe annet enn det. Dette er sikkert like kjedelig å lese om som det er for meg å skrive om, så jeg stopper her. Det har vært fint å savne bloggen, og det har også vært veldig fint å prioritere livet bak bloggfasaden. Huset er fylt med grønne planter, jeg har endelig flyttet sminken inn til det nye badet og inngangen er snart klar for en makeover. Garderobemannen kommer på besøk snart for å hjelpe oss med dette.

________________________

Jeg starter rolig i uken som kommer. Jeg kan love dere innlegg med vårens sminkenyheter, interiør og en liten sniktitt inn til det nye badet. Er dere ekstra utålmodige kan jeg tipse dere om at det ligger bilder fra badet på Instagram profilen min! ♥

   

Et blogginnlegg om helse og sånt

 • 11.01.2017, 19:03


Jeg er veldig opptatt av helse og velvære, selv om jeg ikke har vært veldig flink til å ta vare på kroppen i det siste. Noen ganger trenger man en pause for å komme tilbake sterkere. :) Dere hører fra meg når kroppen er 100% tilbake i god form.


God, positiv klem fra meg! xx

Året som gikk

 • 02.01.2017, 23:12


Ingrid Holm baby sønn
JANUAR 2016

Året startet med omgangsyke - første gang for både meg og James. Oslo og Nesodden var dekket i masse vakker snø, og jeg begynte å samle på kjoler igjen. Som jeg elsker vakre kjoler! Jeg reiste til en interiørmesse i Køln (imm Cologne) med min tidligere jobb, og var borte i nesten en uke.  ingrid holm home house interiør

Ingrid Holm
FEBRUAR 2016

Jeg fikk dilla på rosa detaljer hjemme, lekte rundt med vakre paletter fra Lancôme og reiste til en til interiørmesse med min tidligere jobb - denne gangen Stockholm Furniture and Light Fair


MARS 2016

Mars var en rolig måned. Snøen hadde forsvunnet, og det ble fort varmere. Jeg begynte å drømme om vår.

Ingrid Holm
APRIL 2016

Allerede i April kom solfylte vår-aktige dager. Jeg skrev at jeg hadde problemer med å sove. Jeg husker jeg var veldig sliten. Tanker virret rundt og rundt i hodet mitt. Jeg forstod at det var tid for endringer i livet mitt. 

MAI 2016

James fylte to år 14. mai, og det var deilig og varmt i lille Norge. Vi ble endelig ferdig med oppussing av gjesterommet. Jeg skrev at James sin bursdag var en av de lykkeligste dagene i hele mitt liv. Det var det. 


JUNI 2016

Vi nøt lange, late dager i Juni. Vi spiste middag ute i hagen, og jeg begynte å få dilla på hagearbeid. Litt sent, men fortsatt veldig koselig. I slutten av måneden fikk jeg plutselig to nye jobbmuligheter! Jeg takket ja til en stilling i Synsam. Jeg begynte å sove godt igjen.
JULI 2016

I juli reiste vi til Danmark med svigers, jeg fylte skapet med enda flere blomstrete kjoler, vi adopterte en liten kattunge og jeg farget håret svart. Det var en lang og lun sommer - spesielt på Nesodden. 
AUGUST 2016

Jeg fylte tredve år i august. Det var for en eller annen grunn ikke en big deal for meg. Jeg som kan være en drama queen uten like følte ikke at det var så ille. Jeg solte meg i lykken av en ny jobb, kroppen var uthvilt etter en lang sommer og huden var solbrun. Jeg var fornøyd.

SEPTEMBER 2016

Jeg begynte å hinte på bloggen at jeg skulle bytte jobb. Vi ble ferdig med oppussing av soverommet. Det var fortsatt deilig og varmt. 


OKTOBER 2016

Jeg begynte i markedsavdelingen til Synsam, og begynte å ta flere bloggbilder i soverommet. Det begynte å bli kaldt ute. 


NOVEMBER 2016

Jeg kjøpte glitter boots, hadde på verdens vakreste kjoler på bloggen og kjøpte flybilletter til London med bestevenninnen. Livet var travelt, men ikke hektisk. 


DESEMBER 2016

Jeg forelsket meg i velour, hadde en rolig jul foruten en drømmetur til London, og bestemte meg for shoppestopp fra første Januar.

Det var et minnerikt og vakkert år.  

Hei fra London!

 • 16.12.2016, 19:29


Jeg er i London noen dager med Linemor på en ordentlig jentetur! Hun ønsket å shoppe i dag, så slik ble det. Vi dro fra hotellet 9:30, og jeg ga opp kl. 17:00 helt utslitt. Det er snart 19:30 og Line er fortsatt ute og shopper, mens jeg ligger i hotellsengen og hviler shopping-kroppen. Jeg ønsket meg to spesifikke ting her, og det var Charlotte Tilbury og Chanel. De fant jeg! I morgen vil jeg ha en litt mer kulturell dag, så det blir sightseeing og kanskje en utstilling. Jeg har bodd i London i seks år, så alt føles familiært og fint ut. London kommer alltid til være litt hjem for meg. Luften, storby lydene og inntrykkene gjør meg nostalgisk på en måte jeg ikke har følt på i mange år. Det er fint å komme tilbake en gang i blant. 

Søndagstanker

 • 11.12.2016, 20:25


Tre uker til shoppestopp i tre måneder!

Jeg har begynt å tenke over hva jeg ønsker å skrive om i 2017. Hodet er helt andre steder enn mote, selv om det helt klart alltid kommer til å være en stor del av denne bloggen. Jeg vil bare litt mer enn det akkurat nå. 1. Jeg ønsker å utforske Norge mer, og få litt mer ut av helgene mine. Jeg vil ut i naturen! 2. Jeg har tenkt å dele litt mer om min lidenskap for kaker og baking (med sukker og smør - ingen lavkarbo for meg). 3. Jeg vurderer å skrive om mine småprosjekter i huset?

...  Detaljer i huset må "perfeksjoneres" litt. Badene oppe og nede er nesten ferdige nå. Når de er ferdige har vi pusset opp et helt hus! Da kan jeg endelig begynne å jobbe fra rom til rom og bare fokusere på alle de lille smådetaljene som jeg har ønsket å jobbe på siden vi kjøpte huset på Tangen for 1.5 år siden. Lister skal erstattes eller males, innsiden av innebygde skap skal få automatiske lys og bedre hyller - og mye annet gøy som jeg faktisk klarer å gjøre helt selv. Huset skal få mer personlighet og smarte løsninger. Jeg har gledet meg til dette lenge! Nå får jeg endelig lov til å være litt kreativ. 

Jeg tenker mye om interiør og opplevelser for tiden. Jeg tenker utrolig lite om shopping. Jeg har også bestemt meg for å slutte å farge håret mitt. Planen er rett og slett å slutte med alle disse tingene som jeg tror jeg trenger å gjøre. Jeg vil heller fokusere på selvutvikling, selvrefleksjon og alt det der som jeg ikke har hatt tid til å tenke på siden jeg ble mor til James.

Hva er det som jeg egentlig brenner for? 2017 blir et bra år! 

 

Jeg har en idé

 • 04.12.2016, 19:34


Det blir shoppestopp fra Januar 2017.

"Januarsalget" starter i tidlig november nå og fortsetter til våren. Det er galskap. Jeg husker den tiden jeg ivrig noterte januar-salget i kalenderen. Var jeg flink og sparte penger i månedene før, kunne jeg kanskje sikre meg noe som jeg virkelig ønsket meg. Hvis jeg var heldig. Black Friday blir bare større og større hvert år. Jeg har ingen sterke følelser mot Black Friday, for ting forandrer seg i lille Norge, og Oslo blir mer og mer som en ordentlig storby. Dette synes jeg primært er en spennende utvikling. Det som jeg ønsker å endre på er mentaliteten min. Jeg har opparbeidet en god samling klær nå, og har blitt kvitt mye av det som jeg ikke bruker lenger. Hjertet banker litt fortere når jeg sitter i walk-in skapet, for der henger det mange, mange plagg som jeg virkelig elsker. Jeg bruker dem ikke nok, for jeg søker konstant etter fler. Her kommer poenget mitt. Jeg vet at jeg har en blogg som handler for det meste om mote og klær, men jeg har bestemt meg for en shoppestopp fra Januar. Jeg begynner med tre måneder uten shopping av klær og sko. Bloggen har på en måte vært en liten unnskyldning til å fortsette å handle inn nye, fine ting. For å holde bloggen i gang skal jeg låne plagg fra merker som jeg liker, bruke det som jeg allerede har i skapet og kanskje blogge litt om andre ting også. Jeg ønsker for eksempel å reise mer. Apropos reising: i midten av desember reiser jeg med en venninne til London! Der blir det selvfølgelig shopping og kos. Mest av alt gleder jeg meg til å besøke en by som jeg bodde i for seks år. Etter det blir det litt julegaveshopping - og så blir det stopp! Jeg må innrømme at jeg har sikret meg litt og kjøpt inn noen fine plagg til events som jeg skal være med på i begynnelse av 2017, mest fordi jeg alltid venter til siste liten og så bruker et antrekk jeg ikke er helt fornøyd med. Det å låne plagg til innlegg er ingen sak for meg. Jeg synes det er inspirerende å style antrekk til bloggbilder. Mest av alt liker jeg det kreative med det. Jeg vil ikke bruke det som en unnskyldning til å rettferdigjøre høyt forbruk. Vi får se hvordan dette går! 

PS: Jeg kommer selvfølgelig til å holde dere oppdatert, og det blir fortsatt masse deilig moteinspo på denne bloggen. 

 

Mine favorittbilder fra November

 • 02.12.2016, 23:02


Tenk at det er desember! Jeg har vært borte fra bloggen noen dager nå, da James har hatt feber i en uke. Bloggen er som regel det første som ryker når livet blir hektisk, og sånn får det bare være. Jeg er heldig som har en blogg i det hele tatt med alt som jeg absolutt skal holde på med. Jeg er glad for at dere besøker og leser selv om jeg ikke alltid har mulighet til å oppdatere. Jeg putter mye effort i innleggene mine, men aldri nok, føler jeg. Jeg har hatt masse tid til å saumfare nettet via mobilen mens jeg har passet på James og det er så mange flinke, kreative folk på der ute. Kristina Bazan for eksempel. Wowza! Jeg husker henne som en veldig ung, sukkersøt blogger. Jeg blir mye mer inspirert av det nye uttrykket hennes. Mørkere og skarpere. Det minner meg på at jeg må farge håret mørkt igjen. Fargen er litt utvasket nå, og jeg vil ha helt sort hår!

Her er en liten oppsummering av måneden som gikk:

Mitt mest leste innlegg - mitt mest leste innlegg i November er et innlegg om atter en blomstrete kjole. Veldig gøy siden mitt meste innlegg i Oktober er et innlegg om en annen blomstrete kjole fra samme merke. Kjolen er fra Mint&Berry og du kan lese hele innlegget her


Mitt favorittantrekk i November er helt klart jobbantrekket med kjolen fra Epilogue by Eva Emanuelsen. Her et bilde som jeg ikke har publisert enda! Les innlegget her


Mitt beste familiebilde. Jeg har ikke lagt ut dette bildet enda, men jeg synes at det er så søt. James har blitt så stor. Han prater i vei, bruker store ord som "vanskelig" og kan allerede ha samtaler på telefon. Vi har det gøy sammen, oss to.Min flatlay favoritt. Det var veldig gøy å motta produkter fra Victoria Beckham x Estee Lauder kolleksjonen! (pressegave)

Vi holder på å pusse opp så det blir ingen interiør favoritt denne måneden. Huset er kaotisk, og arbeidere trasker inn og ut hver eneste dag. Snart blir det superfint!

________________________

Mine favorittbilder fra Oktober

Mine favorittbilder fra September

Mine favorittbilder fra Juli & August

Mine favorittbilder fra Juni

  

Linnéa Myhre

 • 22.11.2016, 19:59Noe av det beste med min nye jobb er det at jeg har mulighet til å skape innhold som er verdt å bruke tid på.

Målet er å gjøre Synsam.no til et eget univers med innhold om mote, sport, samt en personlig favoritt: et segment som heter Bra Folk. Bra Folk er rett og slett intervjuer med folk som vi i Synsam digger. Vi spurte Linnéa om hun kunne tenke seg å stille opp for et intervju, og det ville hun. Bildene ble tatt i min gamle leilighet på Frogner en halvmørk vinterdag i November. Her ønsket vi ikke at hun skulle pushe solbriller eller briller på en påtatt måte, men heller blotte sjela litt for oss. Vi har forstått at det å skape bra innhold ikke alltid innebærer å pushe produkter i trynet til folk. 

Det må vi ikke heller, mener jeg. Synsam har noen av de beste solbrillene i luksussegmentet, det største utvalget av sportsbriller i Norge og ganske aggressive garantier og kundeløfter. Ønsket er å gi de som besøker Synsam.no en god følelse i magen og informasjon som er nyttig eller engasjerende. 

I intervjuet snaker Linnéa om kjærlighet, antiklimaks og å ikke tørre lese anmeldelser. Verdt å lese.

PS: Bildene er tatt av fotograf-typen. Flink er han. :) Sjekk hele intervjuet for enda flere bilder!

 

Mine favorittbilder fra Oktober

 • 01.11.2016, 19:58Mitt mest leste innlegg - mitt mest leste innlegg i Oktober handlet om mine tanker rundt det å være en blogger. Det er ikke alltid lett, og jeg følte neg kanskje litt ekstra sårbar da jeg hadde nettopp startet ny jobb. Innlegget kan du lese her.

Mitt favorittantrekk - Jeg elsker Epilogue, og i månedens favorittantrekk  har jeg på en klassisk kåpe fra Epilogue som jeg sikret meg for flere sesonger siden, en veske fra Saint Laurent og mine nye klokke fra Daniel Wellington. Les hele innlegget her.


Mitt beste familiebilde - okei, dette er egentlig nabokatten, men hun henger mye hos oss. Er hun ikke en vakring? Kanskje jeg burde starte en kategori som heter Mitt Beste Kattebilde? Crazy cat lady!


Min flatlay favoritt - jeg elsker disse brillene fra Tom Ford! Hvis du vil se dem på meg kan du lese dette innlegget.Mitt beste interiørinnlegg - vi holder på og pusser opp IGJEN, så det eneste interiørinnlegget fra Oktober handler om det vi skal gjøre av oppussing fremover. Les innlegget her. 

________________________

Mine favorittbilder fra September

Mine favorittbilder fra Juli & August

Mine favorittbilder fra Juni

 

Ingrid, 15 år

 • 22.10.2016, 09:14


LIVET FØR BLOGGEN

Det er ikke ofte jeg deler personlige bilder, selv om jeg har et helt lager meg bilder fra livet før bloggen. Disse bildene ble tatt da jeg var 15 år gammel. Den yngre utgaven av meg hadde sikkert vært ganske ok med livet mitt nå, tror  jeg. Det er en fin tanke. Nå gjenstår det bare å gjøre den 60 år gamle meg fornøyd. Det er så mye snakk om prestasjonsangst og psykiske problemer blant de unge for tiden, og det er veldig trist. Jeg ble kanskje aldri alt som jeg drømte jeg skulle bli da jeg var 15, men jeg ble så mye mer, på en måte. Jeg lærte et sted på veien til den jeg er nå, at de viktige tingene i livet ikke er de tingene jeg først trodde de var.

 

Insta Ingrid

 • 11.10.2016, 09:05


Med fulltidsjobb klarer jeg ikke å oppdatere denne bloggen så mye som jeg skulle ønske, men jeg er som regel alltid på Insta. Der legger jeg ut masse bilder som aldri finner veien til et blogginnlegg. Følg meg da vel!I wish I had more time to update this blog as much as the top bloggers in Norway - but two entries a day just isn't realistic with a full-time job and a family. I do update my Instagram quite frequently though, and have found myself updating with pictures that never make it to an actual blog entry. I've also started doing live-updates from my Instagram stories!

Please follow me on Instagram for some other facets of my life.

 

Mine favorittbilder fra September

 • 08.10.2016, 10:00


MY BEST PICTURES FROM SEPTEMBER:Mitt mest leste innlegg - mitt mest leste innlegg i September handlet om soverommet. Mitt lille paradis. Her har jeg virkelig ikke tenkt interiør - jeg har bare fylt rommet med ting som jeg elsker: en giga seng, et arbeidsbord og en giga flatscreen til filmer. Les hele innlegget her.Mitt favorittantrekk -  mitt favorittantrekk i September kommer egentlig fra slutten av August. Jeg valgte å ikke å ta dette bildet med i forrige runde da antrekket er er fra helt på slutten av måneden og passet ikke inn med resten av bildene. Litt dumt da jeg elsker antrekket, og jeg ELSKER denne blusen! Les hele innlegget her. Mitt favorittantrekk i September (som egentlig kommer fra September måned), er antrekket med den nye grønne kåpen min fra Lindex.Mitt beste familiebilde - Okei, så jeg har ikke delt dette bildet av James ennå, men det får meg til å smelte. Han er så søt!Min flatlay favoritt - Teller dette bildet fra Afternoon Tea på Grand Hotel? Les hele innlegget her.

Mitt beste interiørbilde - Jeg er nostalgisk siden jeg har nettopp byttet jobb, så mitt beste interiørbilde fra September er denne Kokon club stoler fra Varier Furniture. Jeg jobber ikke lenger i interiørbransjen. En merkelig tanke!

New in

 • 16.09.2016, 17:08
En ny bomberjakke og styggpene gullsko. Jeg er kjempefornøyd!

(affiliate)

Those Scandinavians Filters

 • 04.09.2016, 19:58


Ingrid tipser: duse, minimalistiske bilder.

Et lite tips til dere som liker bloggete, duse bilder: en helt fantastisk norsk interiørblogg som heter ONLYDECOLOVE har laget 'Actions' til Photoshop som gir den fine, minimalistiske effekten mange Skandinaviske blogger anvender. Du kan lese mer om dette på bloggen hennes her. Hvis du ikke vet hvordan man bruker Actions på Photoshop er det bare å søke for instrukser på Google/Youtube.

_________________________________

Here's a little tip to those of you that want to have that beautiful, minimal lighting in photos that are so prevalent in Scandinavian blogs: Norwegian interior blogger ONLYDECOLOVE  has made a set of Actions for Photoshop that will help you achieve that Scandinavian, minimalist effect. You can read about them here. If you're not so sure how to use Actions there are tons of tutorials on Youtube.

Mine favorittbilder fra Juli & August

 • 01.09.2016, 20:17


Nå er det to hele måneder siden jeg har laget et oppsummerings-innlegg og det er fordi jeg regner Juli måned som en feriemåned - til og med på denne bloggen. Det er viktig å ta seg litt fri en gang i blant, og jeg har tillat meg selv til å oppdatere denne bloggen kun når jeg har følt for det.

Innmari mye har skjedd de siste månedene. 

Mitt mest leste innlegg

Mitt mest leste innlegg i Juli & August handlet om det at jeg gjorde noen omprioriteringer i livet. Dette har endret flere ting i hverdagen min, som for eksempel det at jeg har sluttet å blogge så hyppig. Jeg har en fulltidsjobb, en blogg og er mamma. Selv om jeg taklet helt fint å gjøre alt dette 110% så begynte jeg liksom å miste retning. Utviklinger skjer når du gir deg selv tid til å finne ut av hva du egentlig vil. Du kan lese hele innlegget her. 

Mitt favorittantrekk 

Mitt favorittantrekk de siste to månedene er HELT KLART dette antrekket. Jeg har lett etter en slik kjole lenge, så når jeg endelig fant den bestemte jeg meg for å bestille to. Den første kjolen er i størrelse UK 8 og den andre er i UK 10. Forskjellen er utrolig liten, men jeg er en smule mer komfortabel i UK 10. Du kan se flere bilder av antrekket her. 

Mitt beste familiebilde

I slutten av Juli fikk vi en ny familiemedlem: katten Imelda. James har blitt ekstremt glad i henne nå - han forter seg hjem fra barnehagen for å sjekke på henne. Bilder av Imelda finner du i dette innlegget og i dette innlegget

Min flatlay favoritt

I begynnelsen av sommerferien tok jeg dette bildet, som jeg elsker, for jeg får sommerfølelsen i meg bare av å se på det. Duften av kokosnøtt, solkrem og bronsepudder - det er god stemning det. Mine siste skjønnhets-relaterte innlegg finner du under kategorien BEAUTY

Mitt beste interiør bilde.

Det var så sykt digg å komme hjem etter sommerferien. Spesielt siden jeg hadde funnet dette teppet i en bruktbutikk i Søgne. Hele dette innlegget kan du lese her.

Mitt beste beauty bilde

Det har vært veldig få beauty innlegg de siste to månedene, og det må jeg bare beklage. Bak bloggkulissene har jeg tatt litt tid til å eksperimentere utenfor min komfortsone og prøve nye produkter, så det kommer MASSE beauty innlegg snart. En STOR endring for meg har også vært at jeg har farget håret mørkt igjen. Jeg liker det veldig godt! Hele innlegget kan du lese her.

Mitt beste feriebilde

Et superfint bilde fra en minnerik ferie sammen med svigers. Hele innlegget kan du lese her.

_________________________________

Here are some of my favourite pictures and blog entries from the past couple of months. So much has changed!

The next step

 • 02.08.2016, 22:37
Sommeren har vært magisk og dagene lange. Jeg har brukt mye tid ute i naturen og jeg har tenkt mye over hva jeg egentlig ønsker for meg selv videre. Jeg har funnet favorittstranden 8 minutter fra huset, jeg har lest bøker og jeg har gått turer i skogen. Jeg har hatt mye tid til å reflektere om jobb, karriere og denne bloggen. Dagene har hatt en fin balanse som jeg har manglet for alt for lenge. Jeg leste i en artikkel for noen uker siden at det viktigste elementet for personlig suksess er fokus. Jeg tror at det samme gjelder en blogg. Jeg har blogget på mange forskjellige måter gjennom årene. Jeg har blogget for a være kreativ, jeg har blogget kommersielt, og jeg har blogget for å få mest mulig trafikk. Jeg har testet forskjellige samarbeidspartnere, jeg har laget videoer på Youtube og jeg har skrevet i dagbokformat. Jeg har testet det meste. De fleste som jobber med blogg vet at man får mest mulig trafikk på bloggen hvis man oppdaterer 1-2 dager daglig. Mye trafikk på bloggen betyr annonsepenger og topplisteplasseringer. Flere klarer å tjene gode penger på dette - noen blir nettkjendiser. Sannheten er at alle disse timene til å tenke ute i naturen har fått meg til å mislykke den norske formelen for bloggsuksess. Bloggen mister både kvalitet og fokus. Det er bare nå at annonsører og mediebransjen har begynt å forstå at høy trafikk ikke er en sikker indikator for suksess. 

Problemet er at slik blogging vanner ut substans og troverdighet i blogginnhold.

Det er ikke sånn jeg ønsker å blogge. De store internasjonale bloggerene jobber litt annerledes. Det er flere store internasjonale bloggere som ikke legger ut innlegg hver eneste dag. Når de legger ut innhold er det gjennomtenkt og av høy kvalitet. Jeg finner at jeg kommer tilbake igjen og igjen fordi innleggene fortsetter å inspirere lenge etter at de har blitt lagt ut. Det er denne type blogg jeg ønsker å utvikle fra nå av. Bonusen er at jeg får mer tid til å utvikle Ingrid utenfor bloggen. Det er viktig for meg. Turene i skogen og timene på stranden har åpnet øynene til en litt finere måte å leve på enn å være en slave for besøkstall. 

HER ER NOEN BLOGGER SOM JEG LIKER GODT FOR TIDEN

MISSJONES.COM - Jeg er halvt filipinsk og hun er halvt filipinsk. Det jeg liker aller best med bloggen hennes er de vakre, kreative innleggene som hun produserer. Hun har samarbeidet med merker som Gucci, Louis Vuitton og Net-a-Porter.

SAZAN.ME - en ordentlig sweetheart. Jeg elsker at bloggen hennes er personlig, og at hun ikke prøver for hardt. Hun har blitt litt av en kjendis i USA, med mange engasjerte fans.

4THANDBLEEKER.COM - Alexandra Spencer har ikke lagt ut et innlegg siden Juni 2015 og jeg kommer fortsatt tilbake for bildeinspirasjon. Hun leverer bloggarbeid av høy kvalitet, med mye personlighet. Det er ikke rart at Alexandra har samarbeidet med merker som Chanel. Du finner henne også på Instagram.

VIKTORIAREIER.COM Her i Norge er det en blogger som jeg føler har holdt et ekstrem høyt nivå på blogginnleggene hennes, selv om hun ikke oppdaterte hele tiden: Viktoria Reier. Bildene og bloggen hennes har inspirert meg uten ende. Bloggen er dessverre ikke 'live' nå, men noen av bildene hennes lever fortsatt på hennes Instagram konto


 

Det er synd at slike blogger ikke oppnår suksess i lille Norge. Mote og mediebransjen her har blitt litt av en joke. Hvor er de gode bloggene som skal erstatte den døende magasinbransjen? Noen profilerte bloggere som jeg har håp på: Darja Barannik på motefronten, Eirin Kristiansen for livsstil, og sikkert hundrevis av blogger skrevet av unge men sjukt flinke tenåringer som jeg ikke vet om ennå. Fra nå av ønsker jeg å vente på de fine stundene. Jeg vil bruke god tid på innleggene mine og skape noe ekstra fint. Det var en tid jeg skrev at godt innhold trumfer alt annet, og det er det jeg skal komme tilbake til. 

LITT OM MIN BLOGGBAKGRUNN

Jeg har hatt en blog siden jeg var 17 år gammel. I august blir jeg 30. Nesten 13 år med blogginnlegg og innhold på sosiale medier. Jeg begynte på Xanga, har blogget en lengre periode under Blogspot, jeg har eksperimentert med flere blogger på Wordpress og jeg har også blogget for nettportalene Modette (Nyheter24.se) Flingly (en tidlig bloggsatsning fra Aller media), Stylista.no (Bonnier Media) og nå Side2 (Nettavisen). Det er ikke rart at jeg jobber med markedsføring og kommunikasjon på nett.

Crazy cat lady

 • 28.07.2016, 11:53
Møt Imelda. :) Vi fikk henne i hus for tre dager siden. Jeg glemte hvor mye jobb det egentlig er med en ny kattunge. Vi har jobbet med å få henne til å føle seg trygg, spesielt med James som elsker å hyle og løpe rundt. Ellers har hun liksom vennet seg til ett rom av gangen. Først så ville hun bare gjemme seg under trappen i vaskerommet. Dagen etter var hun bare i stuen og kjøkkenet. I dag har hun funnet ut at hun liker seg best i andre etasje. Der skinner solen gjennom vinduene om morgenen. Det er også betydelig mer stille i andre etasje enn det er i stuen. Jeg gleder meg til å introdusere henne til hovedsoverommet når vi er ferdig med å pusse det opp. Der har hun en balkong og mye plass til å boltre seg i, langt unna fra bråkebøtten James. Etter noen uker skal vi slippe henne ut i hagen, da hun selvfølgelig skal være utekatt. Akkurat nå er hun så liten at vi ikke tørr å slippe henne ut før vi vet at hun har blitt vant til oss og kommer tilbake for mat og kos. 

_________________________________

Introducing our new family member: Imelda. We got her three days ago, and we're teaching her to get used to living with a rambunctious two year old. She has been acquainting herself to one area of the house at a time. When she first moved in she only wanted to hide under the stairs, and the day after she only stayed in the living room and kitchen. Now she only wants to be upstairs where it is calm. Upstairs the sun shines through the windows during the mornings and James the terror is far away. The goal is to let her go outside into the garden once we feel that she is used to James and wants to come back inside for food and cuddles.  

Vakre Søgne

 • 16.07.2016, 22:04


Hei igjen fra vakre Søgne! Jeg er bare innom bloggen for å legge ut et lite bildedryss fra i går. Jeg må innrømme at jeg har begynt å savne å være hjemme nå. Jeg vil sove i den store sengen min, pusle i hagen og pynte stuen med alle de fine tingene som jeg har funnet i bruktbutikkene her nede. Jeg har fått masse tid til å tenke de siste dagene, og det er helt fantastisk. Nå vil jeg bare hjem og iverksette. 

_________________________________

Bluse fra Bik Bok, kjole fra Odd Molly

Danmark del 3

 • 11.07.2016, 22:24
EN TIME I AALBORG

I dag har vi reist fra Danmark til Sørlandet. Vi tok en liten time i Aalborg for å lade el-bilen og strekke på beina, og fikk kun tatt to bilder før det skyet til. Det er ikke alltid lett å ta bilder til bloggen når vi reiser rundt - spesielt når det er dårlig vær - men jeg prøver mitt beste. Fra nå av skal dagene gå i roligere tempo. 

_________________________________

På James: genser H&M, bukse Lindex (samme settet som han bruker i innlegget under) På meg: kjole Hallhuber, sko Nelly. Jeg lover å vise mer av kjolen snart!

SHIT POMMES FRITES

 • 05.07.2016, 23:42
Shit pommes frites! Det var ikke meningen å la bloggen stå helt stille, men det er mildt sagt kaotiske tilstander før sommerferien. I morgen må jeg pakke bilen klar, selv om vi skal reise på fredag - I KNOW RIGHT - hva skjer med småbarnsfamilielivet. Alt må planlegges til den minste detalj, ellers rakner alt. John jobber hele torsdagen, fra morgen til kveld, så alt må pakkes klart dagen før. Og så har jeg liksom ikke lyst til å ha min siste dag på jobb før sommerferien godt vitende at jeg egentlig må jobbe noen dager til. Good luck hvisker jeg til meg selv allerede nå. 

Ønsk meg lykke til da, folkens! Jeg trenger det! Skrives snart!

FRIDAY

 • 01.07.2016, 08:12


 

FRIDAY, MY SECOND FAVORITE F-WORD

Jeg tok litt tid til å øve på å tegne på tegnebrett i går kveld også. Denne gangen brukte jeg et bilde av fine Benedicthe som utganspunkt. Jeg er egentlig på ingen måte klar til å dele disse bildene, da jeg fortsatt prøver å finne tegnestilen min, men bloggen skriker etter innhold. Snart er det ferie, og da har jeg masse tid til bloggen. I dag har jeg bare lyst til å hilse og si GOD FREDAG! 

Klem, Ingrid

Mine favorittbilder fra Juni

 • 30.06.2016, 19:17


I morgen starter Juli måned, og det betyr at jeg kan skrive mitt favorittinnlegg for hver måned: min oppsummering av mine beste bilder fra måneden som gikk. Mitt mest leste innlegg

Mitt mest leste innlegg denne måneden er en outfit post. Det er lenge siden! Jeg elsker dette antrekket, og brukte denne kjolen senest i dag. Se flere bilder av dette antrekket her. 

Mitt favorittantrekk 

I juni fikk jeg dilla på blomsterprint. Dette antrekket likte jeg aller best, mest fordi det er så komfortabelt med playsuit! Les innlegget herMitt beste familiebilde

I sommer har vi planer om å pusse opp hovedsoverommet. Det gjør meg ekstra glad i dette bildet. Snart kommer rommet til å se helt forskjellig ut. Minner ♥♥♥ Min flatlay favoritt

Jeg elsker fortsatt flatlays, og denne her med nye produker fra Lancôme liker jeg aller best denne måneden. Polaroiden er tatt av John, og er tatt av havet i Søgne hvor han kommer fra. Les hele innlegget her. Mitt beste interiør bilde.

Jeg, som mange andre, elsker peoner. Se bildene her.Mitt beste beauty bilde

Hva kan jeg si. Flytende liner får meg til å føle meg som en filmstjerne. Les hele innlegget her. 

Bruk en time hver dag på å lære

 • 29.06.2016, 23:36


CREATE SOMETHING EVERY DAY, EVEN IF IT SUCKS.

Skriver småbarnsmoren som har en fulltidsjobb og en blogg ved siden av. 

Jeg burde egentlig ikke legge dette ut, da jeg er litt av en perfeksjonist, men det har vært stille fra meg i noen dager nå, og jeg vil at dere skal vite at det fortsatt skjer mye her, bak bloggen. Bildet er min aller første 'illustrasjon', hvis jeg kan kalle det for det. Jeg har lenge sett opp til Garance Doré og har ønsket å lære å lage illustrasjoner lik hennes i flere år nå. Kladden øverst ble laget på en halvtime, med mye grøssing og banning. Jeg har fortsatt mye å lære, og jeg må sakte men sikkert bli venner med Wacom brettet som jeg brukte, men jeg har i hvert fall startet! Nå er det bare å forbedre teknikken. Jeg håper å en dag bli flink på dette her. Jeg har jo egentlig ikke tid til å lære noe som helst, men alle de tingene som jeg har lært meg selv gjennom årene - blant annet Photoshop, foto, det å skrive tekster og alt jeg har gjort med innholdsproduksjon på nett har vært store fordeler for meg i forhold til jobb. Derfor pusher jeg på. Snart har jeg fire uker med ferie. Kanskje det blir litt tid til tegnebrettet da?

Følg meg på Instagram

 • 16.06.2016, 19:57Når jeg ikke er på bloggen så finner du meg på Instagram. Jeg blir bare mer og mer oppslukt denne lille appen. Kanskje fordi det er sommer og jeg ikke orker å sitte inne på laptopen? Jeg har funnet flere nye og inspirerende kontoer som jeg har begynt å følge. Jeg kommer til å dele dem med dere her snart!

Dere finner meg under navnet @ingridholm

PS: Det kommer en spennende konkurranse på Insta'en min snart. Følg med da vel! 

Mine favorittbilder fra Mai

 • 08.06.2016, 14:08


Her kommer en ny runde med mine favorittbilder og favorittinnlegg fra måneden som gikk.

Mai har vært en magisk måned med sol, latter og gode minner.

Mitt mest leste innlegg - mitt mest lest innlegg denne måneden er interiør-innlegget hvor jeg viser frem før-og-etter bilder av stuen. Det er så gøy at så mange av dere likte dette innlegget. :) Tusen takk for fine tilbakemeldinger. Jeg gleder meg til å vise dere resten av huset! Les innlegget her.

 Mitt favorittantrekk - i mai måned samarbeidet jeg med det norske merket Epilogue by Eva Emanuelsen for å vise frem 17. mai antrekk. Min første "ordentlige" jobb etter studiene var i motebransjen. Jeg jobbet som Showroom Manager for et PR-byrå som hadde Epilogue som kunde. Jeg forelsket meg umiddelbart. Det er nå flere år siden, og jeg bruker fortsatt plagg fra den første kolleksjonen som jeg jobbet med. Plaggene ser like fantastiske ut, selv når noen av plaggene kun var showroom samples. Flere av dere har spurt etter innlegg om min jobbstil. Epilogue er uten tvil mitt go-to merke når det gjelder dette. Les innlegget her.

 
Mitt beste familiebilde - bursdagen til James var en av de lykkeligste dagene vi har hatt som familie. James våknet med et stort smil, og sovnet med et stort smil. Bildene fra denne dagen får hjertet til å nesten eksplodere. Les innlegget her.

 


Min flatlay favoritt - alle mine favorittdufter i et bilde! Det blir ikke bedre enn det! Les innlegget her.

 


Min interiør favoritt - i mai måned viste jeg frem forvandlingen i gjesterommet. Les innlegget her.

___________________________________

LES OGSÅ:

Mine favorittbilder fra April

Mine favorittbilder fra Mars

Fredagstanker

 • 13.05.2016, 12:59
I morgen fyller denne klumpen 2 år, og nå er nesten alt på plass.

På søndag har jeg også et annet jubileum, og det er at jeg har blogget under Blogg.no i en hel måned! Jeg har gått gjennom innleggene mine siden jeg flyttet, og må si at bloggen har endret stil betraktelig, uten at jeg egentlig hadde planlagt det. Jeg har blitt mer avslappet, og deler mer fra hjemmet mitt enn jeg noen gang har gjort. Jeg sliter fortsatt med å uttrykke meg 100% som jeg vil på norsk, men jeg prøver i hvert fall. Det kommer mer naturlig nå enn det noen gang har gjort, og det er bra. For dere som har begynt å lese bloggen min nylig: jeg er halvt norsk, men mitt morsmål er engelsk. Jeg er født og oppvokst i utlandet, og har aldri gått på skole på norsk. Jeg har alltid elsket å skrive, og har sett på det som en av mine styrker. Derfor har det vært en stor utfordring å begynne å skrive på et språk som får meg til å føle meg klønete og ikke bra nok. Jeg føler meg som en tenåringsgutt som lærer å kline for første gang. Jeg tafser og kløner meg fremover fordi jeg ikke har hatt mye øvelse, og håper at jeg klarer å få meg nok erfaring til å bli en ordentlig Don Juan med ord etter hvert. For jeg har så mye som jeg ønsker å si.

Jeg merker at jeg har blitt mer ivrig på å skrive innlegg enn jeg noen gang har vært, og det er fordi jeg har får en helt ny energi av bloggen. Det er så hyggelig å være en del av et større bloggsamfunn! Det er så utrolig gøy å legge igjen kommentarer, svare på kommentarer og lese nye blogger som kanskje ikke troner på topplistene helt ennå, men er like interessante for det. Takk for at dere engasjerer dere i bloggen min, jeg verdsetter det med hele mitt hjerte. <3 Det var en stor risk å forlate min forrige platform, men jeg føler at jeg har gjort et riktig valg. Jeg føler at jeg har brukt flere år med litt feil fokus her på bloggen. Alt skulle være så perfekt. Veskene mine skulle være it-vesker, bildene skulle være glansbilder av livet mitt, og jeg skulle for guds skyld ikke vise svakheter. Det imaget knuste etter jeg ble mor. Jeg kunne ikke holde fasaden lenger. Ikke fordi jeg ikke klarte det, men fordi det plutselig ikke ble viktig for meg lenger. 

Tenk at jeg har bodd i huset mitt i snart ett år, og har aldri vist "før" bilder av hjemmet mitt. Selv om jeg har mer eller mindre bodd i oppussingskaos, har jeg valgt å kun dele glansbilder. Det er ganske ironisk at innleggene som viser litt hvordan det egentlig har vært hos meg, er de som har engasjert mest. Man lærer så lenge man lever. :)

Har noen av dere kuttet ut melkeprodukter helt?

 • 12.05.2016, 08:20


Hei fine lesere! Har noen av dere erfaring med å kutte ut melkeprodukter helt? Jeg drikker vanligvis ikke kumelk, og holder meg for det meste unna de fleste melkeprodukter utenom ost. De siste ukene har jeg drukket masse te med en skvett melk, samt mye krem-is. Jeg har merket at magen ikke er fornøyd i det hele tatt. Den er oppblåst, og føles øm ut. Jeg ser rett og slett gravid ut! Jeg er helt klar over at jeg selvdiagnoserer akkurat nå, men jeg føler meg ikke bra i det hele tatt. Har dere noen råd? Hvis jeg kutter ut melkeprodukter, burde jeg kutte ut absolutt alt? Jeg ELSKER ost, og reagerer ikke på de fleste oster. 

Mine favorittbilder fra April

 • 02.05.2016, 08:00Mitt mest leste innlegg - innlegget hvor jeg forklarer hvordan jeg krøller håret mitt i bølger. Les innlegget her
 


Mitt favorittantrekk - røde pumps ♥♥♥ Les innlegget her


Mitt beste familiebilde - igjen et bilde som jeg ikke har lagt ut på bloggen, av James som tuller rundt i stuen.


Min flatlay-favoritt - Armani Beauty SS16. Les innlegget her


Min interiør favoritt - Nelliker!!! Les innlegget her


Min beste sminkelook - helt klart sminkelooken med sommerkolleksjonen til Urban Decay! Les innlegget her

Noe utenom det vanlige

 • 21.04.2016, 23:19


Snart er det helg! 

Skal jeg si dere noe som jeg ikke har skrevet om ennå? Jeg fyller 30 år i august. Det føles merkelig ut. En helt ny kapittel. På mange måter så er jeg hvor jeg ønsker å være, og på mange måter så er det mye som jeg fortsatt ønsker å oppnå. Mitt største ønske for 30 årene er at jeg fortsetter å våkne opp full av energi og motivasjon for dagene som kommer. At jeg er lykkelig. Jeg har blitt gammel nok til å forstå at livet ikke er bra, uansett hva man har, hvis man ikke er lykkelig. Jeg drømmer også om å spare opp til noe å se frem til. Kanskje en spesiell ferie. Noe utenom det vanlige. Noe som ikke har noe med fornuft å gjøre. 

Jeg vet ikke hvorfor jeg synes at det er stress å dele at jeg snart blir 30 på denne bloggen. De fleste kvinnene som jeg ser opp til er jo langt over 30. Men det føles litt skummelt ut for det. Kanskje så er det fordi det er en påminnelse om at jeg ikke er en ung jente lenger. Uansett så har jeg kommet til konklusjonen at det er viktig for meg å stå for den alderen jeg er. Jeg ønsker ikke å hemmeliggjøre alderen min, eller late som om jeg er yngre enn jeg er, noe som mange kvinner dessverre gjør. Jeg ønsker ikke å bidra til tankegangen at kvinner mister relevans med alder. Det gjør kvinner når de ikke ønsker å snakke om alderen sin. Så her er jeg da. Snart 30. En dag blir jeg 60. Og det er helt greit.  


                                                                                                              

Blazer Epilogue, topp H&M, jeans her, pumps La vie en Rose for Ellos, solbriller Céline, veske Givenchy (affiliate)

Dette kommer jeg til å angre

 • 19.04.2016, 22:16
Jeg har ikke trent siden 2013. Der. Jeg skrev det. Jeg var dårlig under hele graviditeten, jeg var mest opptatt av James etter fødsel (han ble født i Mai 2014), og så begynte jeg å jobbe fulltid etter bare 6 måneder i permisjon. Det var en vilt travel periode i mitt liv. Magen trakk seg tilbake helt naturlig etter fødsel, og jeg passer i mine gamle klær, men formen er helt elendig. Jeg skrev i Januar at jeg skulle finne ut av hvilken pulsklokke som var riktig for meg, og jeg har nå endelig funnet ut av det. Det ble en Polar Loop 2. For å holde meg motivert har jeg tenkt å dele litt om treningen her på bloggen. Jeg som liker aller best å starte dagen med kake, skal endelig begynne å trene igjen. På ordentlig. Selv om jeg allerede angrer på det mens jeg skriver.

Det blir flere innlegg om trening fremover, men akkurat nå må jeg krype under dyna og sove. Er så sliten at jeg nesten ikke klarer å hold øynene åpne. Natta fra meg! 

Derfor flytter jeg fra Stylista

 • 15.04.2016, 09:22


Jeg skrev i Januar at 2016 blir året for nye begynnelser, og dette er en av de. Jeg har hatt tre veldig fine år med Stylista, med mange gode minner. Jeg begynte Stylista reisen med Marianne TheodorsenUlrikke Lund, og Annette Haga. Mye har skjedd for oss fire, siden den tid. Jeg har ikke skrevet dette, men jeg har vurdert å slutte flere ganger. Jeg har aldri klart det. Denne lille bloggen her har gitt meg så mye. Å være med i Stylista gjengen har vært som å være i en eksklusiv klubb med noen av de skarpeste jentene i medienorge. Disse jentene leker ikke blogg. Jeg har lært mye. Jeg synes at det er viktig å understreke at jeg har vært 110% fornøyd med Stylista teamet og Bonnier i de årene jeg har blogget for dem, og at jeg forlater dem med et tungt hjerte. Bloggverden har utviklet seg, og jeg har utviklet meg. Jeg ønsker å gå i en annen retning med denne bloggen.

Bloggen endrer seg som alltid med meg. Etter noen år som ordentlig voksen, har jeg forstått hvor stor påvirkningskraft denne bloggen egentlig har. Jeg er utrolig heldig som skriver en blogg som faktisk når ut til veldig mange. Et sted mellom sminkeinnlegg og moterelaterte bilder, må det være plass for noen gjennomtenkte meninger. Vi jenter har mange kamper som vi må kjempe. Kvinner i Norge lønnes fortsatt betydelig lavere enn menn i Norge, selv i samme yrke. Kvinner tjener i dag det samme som norske menn tjente for 10 år siden. Annenhver gravid blir diskriminert i arbeidslivet ifølge en rapport fra TNS gallup i 2015. Jeg husker hvor likegyldig jeg var til denne type informasjon før jeg faktisk begynte å jobbe selv. Slike ubalanser må kjempes mot. I det minste skrives om. For eksempel på en blogg.

På bloggsiden av livet mitt er jeg omringet av girl bosses. Plutselig en dag så innså jeg at vi lever i en verden hvor kvinner som opparbeider seg et stort publikum ved å skrive om blant annet sminke og klær har større makt og muligheter enn de som velger tradisjonelle veier. Det er en merkelig tanke. Jeg er en motejente. Har alltid vært det. Jeg kommer til å fortsette med å være hun motejenta. Det som er så spennende med den tid min blogg lever i nå, er at jeg kan være med på å definere hvordan en motejente oppfattes.

For meg er Side2/Blogg.no et helt riktig sted for meg å være som blogger. Det kommer en ordentlig introduksjon snart! :) 

Mine favorittbilder fra Mars

 • 12.04.2016, 19:09


Mitt favorittantrekk - Nye sko og rød leppestift. Dette var rett før våren kom til Oslo.

Mitt beste familiebilde Dette bilde ble aldri lagt ut på bloggen, men som det får mammahjertet til å smelte. Min lille baby som har blitt en så fin liten gutt. ♥

Min flatlay-favorittMin flatlay favoritt for mars inkluderer lille James. For et koselig bilde.

Min interiør favoritt Endelig kan jeg si at inngangen er ferdig! Jeg gleder meg til å vise frem andre etasje.

Min beste sminkelook - Min beste sminkelook for mars er selvfølgelig looken med alle mine favorittprodukter i ett innlegg!

Jeg merker at jeg holder meg tilbake

 • 11.04.2016, 17:24


Nå er det bare noen få dager til jeg flytter over til Side2/Blogg.no, og jeg merker at jeg holder meg litt tilbake på denne bloggen her.

Bloggnerden i meg stresser over eksportering av innlegg, en ny DNS peker, og helt nye kategorier som jeg ønsker skal fungere helt bak til mitt aller første innlegg. Jeg har alltid vært sånn. Jeg klarer ikke å leve i nuet. Jeg har alltid vært den jenta som tenker 5 år fremover. Jeg bruker mye tid på å planlegge, skrive lister, og visualisere hvor jeg ønsker å være. Nå som jeg kan kun se for meg den nye bloggen, synes jeg at det er det vanskelig å jobbe på denne. Hodet mitt er jo allerede et helt annet sted.

Her er forresten en liten titt inn til gjesterommet som jeg skrev om i går. Jeg mangler noen lamper og så er rommet helt ferdig. Rommet er malt i akkurat samme maling som nede i stuen, og gulvet har fått samme behandling: hvitolje og lakkering.

Fredag flytter bloggen min, og jeg vil veldig gjerne at dere følger med!  Dere kan for eksempel følge meg på Facebook for å holde dere oppdatert. Jeg krysser fingrene for at alt går som planlagt.

https://www.facebook.com/IngridHolmBlog

På rett spor

 • 05.04.2016, 15:06


Og vips så vår jeg tilbake! Jeg har svart på alle spørsmål i kommentarfeltet i dag og må bare nevne at kommentarer på bloggen gjør meg utrolig glad. Tusen takk til dere som tipser om produkter og alt annet! Jeg har nå flere nye skjønnhetsprodukter på ønskelisten - som for eksempel ALT fra Charlotte Tilbury, og Laura Mercier Secret Brightening Powder. Jeg ønsker så veldig å få tak i Kylie Lip Kit, men det virker helt umulius. Chioma har tipset meg om noen tilsvarende produkter fra NYX, så de skal jeg teste snart! Altså, elsker sminke! :D Det er så hyggelig når kommentarfeltet føles som en venninnegjeng som gir råd og heier på hverandre. Det er nok derfor jeg flytter til Blogg.no. Det er så mye aktivitet der, med mange aktive brukere som deler, kommenterer og heier på hverandre. Det blir stas!

Husk Flux!

 • 31.03.2016, 10:21


Reklame

James fikk sin første tann når han var 6 måneder gammel. 

Da fikk vi beskjed fra legen at barn skal pusse tennene allerede fra første tann. Visste dere det? Nå som James er snart 2 år har han nesten alle sine barnetenner. Tannstell er viktig, og tannpuss har blitt en viktig del av leggerutinen hans. Jeg selv har ikke hatt hull i tennene siden jeg var tenåring, og synes at det er viktig å være en god rollemodell og vise han at tannpuss er både viktig og gøy. Som vi tuller rundt i baderommet! Vi lager grimaser i speilet, synger tannpuss-sanger og koser oss. Men noen ganger vil James ikke pusse tennene. Sånn er det når barn tester grenser.

Hva gjør man da? Et lite tips til dere som sliter med å få trassige barn til å pusse tennene er å belønne dem med en Flux fluortablett i en god smak. Flux husker jeg godt fra da jeg selv var barn. Jeg elsket den lille tabletten etter tannpuss.

Vi har fått muligheten til å teste flere Flux produkter, og det har fått oss til å virkelige tenke på tannhelsa til familien. I Flux Junior familien finnes fluorskyll i ulike smaker, tannkrem, tyggegummi og fluortabletter i ulike styrker og smaker fra første tann.

For å være helt sikker på at vi skriver om produkter vi kan stå for har vi funnet ut at Flux-produkter er utviklet i nært samarbeid med skandinavisk tannhelse og er uten alkohol, parabener og andre unødvendige tilsetningsstoffer.

Vi i familien mener at Flux gjør tannhelse gøy! :)

Les mer om Flux her!

Mine planer for resten av 2016

 • 29.03.2016, 08:55


Jeg elsker våren. Det er så klisje å skrive det, men våren er tiden for nye begynnelser, og det blir en del nye begynnelser og endringer for meg i år. Det har vært sånn siden jeg ble mor. Akkurat nå gleder jeg meg til planlegging av kommende ferieturer, bloggflytting og blanke ark. Mest av alt så gleder jeg meg til litt mer tid. Har dere noen planer til våren og sommeren som kommer? 

Oslo, mitt gamle nabolag

Her er mine planer:

Spare penger - jeg var så flink til å spare opp til egenkapital, årene før vi kjøpte huset. Kontinuerlige oppussingsprosjekter og nye kostnader har gjort det vanskelig å spare. Men jeg vil. 

Jeg vil bli flinkere til å lage mat - jeg har tre store mål til mine kommende matprosjekter: måltidene skal være relativt enkle å forberede, de skal se presentable ut, og de skal ikke koste all verden. Jeg håper å finne ut av nye gøyale retter, og dele dem her på bloggen. 

Jeg vil begynne å trene igjen - hvis alt jeg klarer i begynnelsen er 30 minutter 2-3 ganger i uken så får det være sånn. Jeg orker ikke å ikke orke å trene lenger. Jeg har derfor gjort litt research om pulsklokker, treningsrutiner og annet som kommer til å hjelpe meg nå målene mine. 

Ta mine vitaminer og ha gode spiserutiner - Kroppen fungerer best når jeg spiser måltidene omtrent samme tid hver dag. Jeg skal også spise sunnere, samt ta 2 tran piller, 1 nattlysolje kapsel, og 1 b-vitamin tablett med tilsatt magnesium hver kveld. Visste du at kroppen har godt av rutiner? Nattlysoljen tar jeg fordi jeg får fin hud av det, B-vitamin styrker hår og negler. 

Rydde ut det gamle - Har dere hørt om ryddefilosofien til organiseringseksperten Marie Kondo? Jeg har mye som må ryddes ut av huset. Esker og store poser ligger i garasjen, boden og loftet. Jeg har planer om å gå gjennom alle tingene som er lagret i huset og kaste ut det som jeg ikke ønsker å beholde. 

Jeg skal bli enda flinkere til å blogge - Det er mye som kan utvikles i forhold til denne bloggen. Jeg gleder meg til å bli en enda flinkere blogger, og gjøre enda mer her på mitt lille univers på nettet. 

My little secret

 • 17.03.2016, 21:57


I de siste månedene har jeg holdt en liten hemmelighet fra dere.

Jeg skal flytte til Blogg.no som en Side2 samarbeidsblogger om en måned. Det er mange som lurer på hvorfor jeg flytter fra en så eksklusiv og så gjennomført plattform som Stylista, og tro meg, det har vært et vanskelig valg. I Stylista har jeg hatt en trygghet over at bloggen min har blitt tatt vare på av et ekstremt profesjonelt mediehus. Jeg har knyttet gode vennskap til mine bloggkolleger og det fantastiske teamet bak Stylista. Det har vært snart 3 fine og innholdsrike år, men det sies at forandring fryder...

Hvis det er en ting som jeg har savnet siden jeg har blitt en kommersiell blogger, så er det å være en del av et større bloggsamfunn. Det kommer jeg til å få når jeg flytter til Side2. Jeg har vært ekstremt heldig som blogger. Det er mye som har bare falt på plass helt av seg selv. Jeg jobber selvfølgelig mye på bloggen, men jeg har for det meste konsentrert meg på å skape fint innhold. Det er ikke alltid riktig. Det var en stund at jeg var så oppslukt i å skape fine bilder at jeg glemte sjelen til bloggen min. Jeg la ut bilde etter bilde av perfeksjonerte scener... men glemte å være meg selv. Jeg sluttet med å skrive ned mine tanker, dele mine meninger og oppsummere mine mål. Jeg har litt for litt begynt å vende tilbake til dette.

Nå som blogg har blitt big business så er det flere og flere som driver superglossy blogger. Jeg søker en balanse. Jeg har mange ganger nå skrevet at jeg har blitt trøtt på moteblogging. Mer enn klær så har jeg alltid elsket å ta bilder og skrive tekster. Jeg vil at blogging skal være gøy igjen. Jeg vil at bloggen min skal handle om mer enn bare fine bilder av ting. Derfor skal bloggen min flytte til et fint og fargerikt bloggsamfunn med mye rom for personlighet og sprell. Jeg gleder meg masse! Så mye at det kribler i magen. Dette blir bra dette. Jeg lover dere!

Lesetips: artikler som inspirerer

 • 03.03.2016, 08:30


God morgen, og god torsdag til dere!

Jeg har tenkt  å gjøre det at jeg deler artikler som inspirerer som et fast innlegg på bloggen. Forrige innlegg ble godt mottatt. :) Denne uken har jeg lest mye om mat og trening. 

Norge rundt: På jakt etter de beste restaurantene  Nå vet jeg at jeg ønsker å besøke magiske Boen Gård neste sommer. Helst når de åpner dørene for spisegjester, og vinsmaking!

Matcha Mylk Super Green Smoothie ser utrolig digg ut.

Verdens vakreste hjemmelagde sjokolade finner du her. En perfekt gave.

Har dere sette den nye 'Birck' vesken fra Holzweiler? Så fin!

Lena Dunhams treningsmotto er: ?It ain?t about the ass, it?s about the brain.? Jeg har begynt å føle de negative effektene av å være litt mindre aktiv nå som James har blitt så selvstendig. Det er på tide å finne en ordentlig treningsrutine igjen.

Dette bildet vil jeg gjenskape!  Jeg må bare finne noen vakre spiselige blomster først. Har dere tips til lett tilgjengelige spiselige blomster?

Why the healthiest people don't actually diet (and always eat breakfast) Er hemmeligheten bak en sunn kroppsvekt å ikke være på dietter og ikke trene for hardt?

10 things about me

 • 27.02.2016, 22:49


Jeg ser at det har vært en god del nye besøkende innom bloggen den siste uken, og det er kjempehyggelig! Jeg tenker derfor at det er på tide med en liten re-introduksjon. Her er 10 ting om meg selv:

1. Jeg er født og oppvokst i Filippinene, men har alltid vært norsk statsborger og hatt norsk pass. Pappa er norsk og har jobbet i utlandet i over 20 år, mens mamma er fra Filippinene. Jeg reiste til Norge hver sommer, og har gode barndomsminner fra sommere ved sjøen her på Nesodden.

2. Dette er kjempeflaut å skrive, men da jeg flyttet til Norge som 15 åring hadde jeg aldri tatt offentlig transport til skolen, eller noe sted som helst. Jeg gikk på Berg Videregående i Oslo, og husker fortsatt hvor forvirra og redd jeg var da jeg måtte ta t-banen på første skoledag, helt alene. Det gikk altså kjempegreit, og jeg ble fort vant til det. I Filippinene ble vi kjørt til skolen i et 'carpool' system med en annen familie i nabolaget. Offentlig transport i Filippinene er dessverre usystematisk og kaotisk.

3. Jeg kjøpte min første designerveske som 21 åring, og synes det er galskap at tenåringer går rundt med så dyre vesker. Jeg forstår godt at dette er dobbeltmoralsk når jeg driver en blogg som handler like mye om forbruk som inspirasjon, men jeg begrunner dette med det faktumet at jeg hadde kjøpt noen vilt stygge designervesker hvis jeg hadde kjøpt dem mens jeg var tenåring. Det å utvikle smak tar tid. Men kanskje "kids these days" har bedre smak enn meg?

4. Jeg er visst svak for kreative typer. Min første ordentlige kjæreste jobber med film, min aller nærmeste venn er kunstner, og John er fotograf. Jeg skulle ønske jeg var svak for trygge økonomi/business-typer men det har aldri skjedd. Jeg tror rett og slett at jeg er litt for 'vanskelig' for streite typer, så jeg skremmer dem langt bort. Kreative typer er litt mer åpne for mine rariteter og uvaner. Og likeså, selvfølgelig. Jeg elsker rare folk! Jeg hadde blitt gal i en A4 tilværelse. Sånn ordentlig gal.

5. Jeg har hatt en dalmatiner, og hun var min beste venn mens jeg gikk gjennom de vanskelige tenårings årene. Jeg gråt i pelsen hennes når jeg var lei meg, og koste med henne når jeg trengte nærhet. Hun er borte nå, men jeg tenker på henne fortsatt. Hunder kan gi mye kjærlighet og trygghet.

6. En av mine store mål er å få mer tid til å nyte hverdagene. Jeg jobber ekstremt mye, men i baktankene gjør jeg dette for å en dag kunne komme meg bort fra akkurat dette. Jeg ønsker ikke å jobbe livet mitt bort.

7. Det å bli mor har reddet meg fra mye av rastløsheten jeg har følt i hele mitt liv. Jeg har aldri hatt et ordentlig familiehjem, da vi flyttet hus mye, og jeg har reist mye i mitt liv. Jeg har aldri liksom følt at jeg tilhører noen sted. Nå vet jeg at min sønn får mye trygghet fra meg, og det gir meg ro. Uansett hva som skjer og hvor jeg er, så er kjernen oss to. Jeg har han, og han har meg.

8. Mitt største ønske etter at jeg ferdig meg å pusse opp dette huset er til å ha mulighet til å reise igjen, med sønnen min. Jeg vil vise han verden, og lære han å vokse opp med en forståelse for forskjellige kulturer, klimaer, og språk, slik som jeg gjorde. Det er en vakker måte å vokse opp, og gir mye forståelse for forskjellige typer mennesker. Jeg vil at James skal lære å passe inn hvor som helst, ved å finne frem de tingene som vi all har til felles.

9. Jeg har veldig få ordentlige venner, og de har alle en forståelse for at jeg forsvinner en gang i blant. Jeg går gjennom perioder hvor jeg trekker meg langt inni meg selv, gjemmer meg bort, og er en introvert. Dette betyr ikke at jeg er deppa, eller har det dårlig med meg selv. Jeg synes at det ekstremt viktig å lytte til min egne tanker, reflektere, gå lange turer alene og skrive. Jeg trives aller best med mennesker som har en forståelse for dette. Det er ingenting verre enn å få kjeft for noe som gjør meg lykkelig og rolig. Nå har jeg mine lille kompis med meg, så jeg får veldig sjeldent alenetid uten han, men det er greit. Han er en liten del av meg, selv om han lever sitt eget liv.

10. Jeg skriver lite om John, fordi han ikke liker det når jeg skriver om han. Det er helt greit. Han er uansett en stor del av denne bloggen, og vi jobber superbra sammen som et team. Hadde vi ikke vært sammen, så hadde vi nok vært business partnere eller noe, for mye bra kommer ut av team John & Ingrid.

Leserne bestemmer

 • 20.02.2016, 18:20


Leste dere coverartikkelen til D2 i går?

Journalist Anders Kemp har skrevet en stor og omfattende sak om den Norske bloggbransjen, noen av de største aktørene, samt hvordan bloggere har begynt å utlevere mye mer personlig på bloggene sine. Jeg måtte le litt til meg selv, da jeg bare for noen dager siden skrev et innlegg om at jeg ønsker å være mer personlig på bloggen igjen. Det føles nå veldig påtatt, selv om det ikke var det i det hele tatt. Takk for det, Mr. Kemp. ;)

Kemp har skrevet en artikkel som gir mye innsikt til hvor den norske bloggbransjen er akkurat nå. Det er helt sant at bloggbransjen har utviklet seg i rekordfart. De siste 7-8 årene har vi opplevd at de mest betalte bloggerene har gått fra utleverende rosabloggere til superglossy mote & livstilsbloggere. Nå kommer motstrømmen. Lesere er lei perfeksjonismen. De vil ha reality, og bloggere svarer med å levere en hybrid av begge deler: superglossy bloggbilder med menneskelige tekster som gjør dem mer relaterbare. Jeg hylte når direktøren på jobben leste en liten setning i artikkelen om STYLISTA, med bloggen min nevnt, under lunsj i går. Herregud! Ingen bilde, men jeg følte meg fortsatt som en kjendis. Jeg har vært i bransjen lenge, men jeg har aldri direkte satset på blogg. Det har vært mye som har holdt meg tilbake. Ordet ?blogger? er ikke helt renvasket ennå. Jeg mener at timing er viktig, og jeg er glad og takknemlig for at jeg har vokst med bransjen.

Min mening over hvorfor bloggere vender tilbake til ?det personlige? er fordi det er leserne som bestemmer. Blogg er, og fortsetter å være det mest demokratiske mediet. Hvis ikke bloggere skriver om ting som appellerer til lesere, mister de besøkstall og synlighet. Clickbait fungerer bare så lenge. Dette er helt fantastisk, og det er sånn det skal være.

Jeg har alltid elsket å skrive. Jeg føler meg mer tilpass med bloggen nå enn da jeg druknet i klær, og kjøpte alt for mange moteting fordi jeg trodde at det var antrekk som lesere ville ha. Det var etter at jeg fikk James at ting endret seg for meg. Bloggen ble liksom mer menneskelig. Jeg kunne ikke gå rundt i tettsittende plagg på grunn av de store ammepuppene... jeg kunne så vidt kneppe igjen skjortene mine. Jeg hadde ikke mulighet til å løpe rundt i stiletthæler hver eneste dag, og veske kjøp ble erstattet med babyutstyr. Det var helt naturlig for meg å begynne å dele mer enn bare mote. Jeg la ut bilder fra hjemmet mitt, og jeg delte små innblikk til livet mitt via bilder og kortere tekster i mellom mine normale innlegg om skjønnhet og mote. Etter hvert flyttet jeg fra en leilighet i Oslo sentrum til et oppussingsobjekt på Nesodden. Alt dette sammen med mine lesere. Jeg føler at jeg har et mye bedre forhold med mine lesere nå.

Jeg har alltid sett opp til mennesker som klarer å formidle seg skriftlig på en ærlig og engasjerende måte. Ida Wulff er ekspert på dette. Det at folk vil ha flere ærlige blogginnlegg er bare bra, fordi det slår et slag for de som faktisk produserer godt skriftlig innhold, blant alle de vakre bildene.

Reality check

 • 18.02.2016, 22:04


Vi som mennesker bruker mye tid og energi på ting som ikke betyr noe i det hele tatt. 

Jeg fikk meg selv en liten reality check tidligere i dag da jeg satt på sofaen og så på nyhetene. På skjermen sto en liten, rådmager gutt i Afrika som hadde blitt forlatt til å sulte og dø, fordi foreldrene hans trodde at han var en heks. Jeg så på han, deretter på lille, runde James, og så tilbake på den utsultede lille gutten på skjermen. Jeg dro James inn til meg og klemte han hardt. James har feber for andre gang denne måneden, og jeg måtte forte meg hjem fra jobb for å passe på han, igjen. Magen har knyttet seg i dårlig samvittighet i hele dag fordi jeg har vært borte fra jobb. James, selv om han har feber, har det bra og føler seg trygg. Der på skjermen sto en liten gutt som hadde blitt helt forlatt, sviktet av de han trengte aller mest. Slike scener får meg til å stille spørsmål til alt. For hva faen er det jeg gjør? Her sitter jeg og drømmer om interiør og designervesker, bruker tid og energi til å føle meg dårlig over helt trivielle ting, og klager over at James har feber igjen, mens andre har det helt forbanna jævlig. Hva er det som feiler meg? Hva er det som feiler oss mennesker? Det er viktig å ta et steg tilbake noen ganger. Det er ikke dritt at jeg måtte dra hjem og passe på James fordi han er syk. Det er helt fantastisk at vi lever i et samfunn som tillater oss å løpe hjem til de som trenger oss aller mest. Det å føle at jeg gjør noe galt fordi jeg må hjem og passe et sykt barn bidrar til å skape negative følelser rundt rettigheter som vi som mennesker faktisk har kjempet for. Det er slike rettigheter som gjør Norge til et fantastisk land å leve i. Jeg er helt klar over at dette er en vanskelig periode for meg profesjonelt, men denne fasen går over.

Det er alt for mange ting jeg klager over som jeg ikke burde klage over. For jeg er utrolig heldig. Vi i Norge, de fleste av oss i hvert fall, har det veldig bra. Vi får hjelp når vi trenger det. Hvis vi vil ha det. For mange er det ikke en gang et valg.

Har dere leste dette? - The 75-Year Study That Found The Secrets To A Fulfilling Life

3 dager til Stockholm

 • 04.02.2016, 22:54


Her er det mest sannsynlig minusgrader i noen måneder til, og jeg merker at jeg allerede er helt mett på strikk og kåper. Jeg vil helst løpe rundt i feminine kjoler med bare bein, skinnjakker og støvletter som kutter på ankelen. En ting som er fint med blogg, er at jeg kan 'late som' for en liten stund. Jeg er vel ikke den eneste som ser frem til varmere dager?

Mandag er i jeg Stockholm, og jeg begynner å glede meg litt! Emilie og jeg reiser sammen, så det blir ekstra hyggelig. Jeg skal igjen prøve meg på en liten foto-dagbook, siden den siste ble godt mottatt. Jeg håper at dere følger med!

Hvordan holder jeg motivasjonen oppe?

 • 04.02.2016, 09:02


Jeg sliter i blant med å holde meg motivert til å være aktiv, spise sunt og sove nok. Det faller meg ikke naturlig - jeg er et nytelsemenneske. For meg er ingenting bedre enn å unne meg et kakestykke på kafé, ostepop og rødvin i sofakroken, og en kosekveld med en god bok til alt for sent på kvelden.

Jeg fikk verdens fineste gave av jobben min til jul: et aktivitetsarmbånd fra Fitbit. I de siste ukene har den fungert som min egen personlige trener og motivasjons-coach. Fitbit'en måler hvor mange skritt jeg tar, hvor mange timer jeg har sovet, søvnkvalitet og mye annet. Den setter mål for meg slik at jeg er mer aktiv i hverdagen, samt sover lengre. Informasjon logges på på mobilen, via en app. Det er også mulig å kjøpe en personvekt som måler vekt, BMI og kroppsfett. Informasjon fra vekten sendes direkte til appen. Der kan man også logge måltider og antall kalorier spist hver dag. Helt genialt.

Jeg var ute og gikk en tur med Emilie Tømmerberg i minusgrader da Fitbit'en fallt av! Det var når jeg mistet den at jeg virkelig innså hvor mye den har hjulpet meg. Jeg gjør derfor litt research på forskjellige aktivetetsmålere med tilsvarende tilbehør for å finne ut av hva som passer meg best.

Har dere noen anbefalninger? Jeg blir veldig glad hvis dere legger igjen noen råd i kommentarfeltet.

Dagens Motivasjon

 • 27.01.2016, 10:33


I had no natural gift to be anything - not an athlete, not an actor, not a writer, not a director, a painter of garden porches - not anything. So I've worked really hard, because nothing ever came easily to me.

-Paul Newman, January 26, 1925

En favoritt gadget: Kindle Paperwhite

 • 15.01.2016, 14:39


Jeg leser mye. Jeg har vært skeptisk mot Kindle i mange år, men den er så behagelig å bruke! Kindle kan leses i sollys og i mørket, man kan justere størrelsen av teksten, den er superlett, og den passer i de fleste veskene mine. Jeg har lest i snitt en bok i uken siden jeg fikk den til jul. Akkurat nå holder jeg på å lese The Philosophy of Andy Warhol (From A to B and Back Again) da jeg leste i en annen bok at kunstneren Ai Wei Wei er en stor fan av akkurate denne boken.

ÅRSOPPSUMERING 2015 - DEL 2

 • 11.01.2016, 22:06


Del 2

Juni 2015

Juni 2015 var vår siste måned på Fredensborg i Oslo. Jeg reiste til Stockholm med en fin gjeng, feiret Stylista Awards 2015 og pakket ned leieligheten.

Juli 2015

I Juli var det endelig sommerferie! Vi flyttet inn til andre etasje i det lille huset vårt på Nesodden, og begynte å pusse opp i første etasje. James koste seg i hagen. Vi spiste grillmat nesten hver dag da vi ikke hadde kjøkken, og jobbet veldig hardt på huset.

August 2015

Vi pusset opp stuen i rekordfart, nesten bare oss to. Det var en deilig og varm sensommer. I tillegg reiste jeg til København med Triumph, og det var så hyggelig! James begynte i barnehage første August. Ting hadde endelig begynt å falle på plass.

SEPTEMBER 2015

September var enda en deilig måned. Jeg reiste til Trondheim for første gang med Hallhuber, begynte å style stuen, og koste meg på butikklansering med Emilie.

October 2015

I Oktober delte jeg endelig bilder av mitt nye kjøkken. Det innlegget har blitt et av mine mest besøkte innlegg i år. :) Ellers forelsket jeg meg fullstendig i en kamelkåpe fra Morris, og fikk endelig teste Giorgio Armani sin Luminous Silk Foundation.

November 2015

I November ble jeg blondine! Det var ganske stas, og jeg elsker det fortsatt! Ellers begynte vi å pusse op inngangen og har nesten blitt ferdig med det nå. Det tar sin tid.

Desember 2015

Den forrige måneden gikk alt for fort. Jeg pyntet stuen med julepynt fra Ellos, og vi monterte Maze lampen fra Northern Lighting. Vi feiret jul på Sørlandet.

Året har gått fort. Vi har flyttet fra en leilighet midt i byen til Nesodden, James har begynt på barnehage og vi har pusset opp halvparten av et hus. Jeg har blitt enda flinkere til å oppdatere bloggen, og vi har samlet noen gode minner. Jeg håper at dere følger meg videre. :)

Del 1 finner dere her

Det er mange toppbloggere som slutter for tiden, og det er på grunn av oss.

 • 08.01.2016, 10:01


Det norske bloggfenomenet har vært i fokus i mediene i over flere år nå, og jeg har opplevd at vi har mistet de aller største? én etter én. Det som er mest ille med det, er at flere av bloggerene har skrevet at de har opplevd et større psykisk press i den perioden før de har besluttet å legge ned bloggene sine.

Jeg husker fortsatt dagen kanskje Norges mest omtalte blogger, Ulrikke Lund vendte ryggen til bloggverden. Hun var min bloggkollega i den tid, og jeg husker hvor reflektert hun var i perioden rett før hun sluttet. Bak fasaden (som folk liker å si i sammenheng bloggerenes perfeksjonerte imager) var det en betenkt ung kvinne, som hadde begynt å forme ganske sterke meninger om verden rundt henne, og hva hun ønsket å stå for. Det er utrolig synd at hun valgte å bukke ut av gamet, istendenfor å ta leserene hennes med på reisen hennes fra rosamoteblogger til den hun er nå.

Men jeg vet hvorfor hun gjorde det.

Det settes et enormt press på bloggere.

*Og som en prolog til den setningen skal jeg tørre å komme med en ganske sterk anklagelse: det har vært ekstremt negative saker skrevet om bloggere de siste årene. Av journalister. Jeg mener at dette er grunnet at de siste årene har vært ekstra tøffe for dem. Mediehusene kutter stilling etter stilling, og det sitter mindre og mindre mennesker i redaksjoner. De har gått fra 30, til 10, til 3 mennesker som sitter i en redaksjon. Skylden går til bloggere og content marketing. Det er ikke rart at journalister skriver sak etter sak om alle de presseetiske reglene som bloggere bryter. Bloggere har blitt karikert som onde, kalkulerende businessjenter, armert i paljettkjoler og krølltang hår, som skaper perfeksjonspress og spiseforstyrrelser mens de ler hele veien til banken. Samtidig så tyr disse medie-gigantene til den samme diffuse innholdsmarkedsføringen som de anklager bloggere for. Same same, but different, tenker nå jeg. Den eneste forskjellen er at i bloggverden går mesteparten av pengene rett til en ung jente i Bodø (som forhåpentligvis har vett nok til å sette penger til siden for skatt), istedenfor til mediehusene. Jeg vet hvem jeg stemmer for. Bodøbloggeren all the way. (Er det ikke derfor bloggere er så populære? Vi nordmenn liker det folkelige).

Men tilbake til Ulrikke, og det enorme presset som bloggere opplever hver dag.

Jeg skjønner at det er vanskelig å føle synd på en pen, ung, bloggmillionær, men jeg ber deg høre meg ut. For å være på toppen av Blogglisten, og for å være en favoritt hos annonsører teller bare én ting: hvor mange lesere man har. For å oppnå høye lesertall så må man oppdatere hyppig. Helst 2-3 ganger daglig. Man skal utlevere så mye personlig om livet som mulig, og man skal prøve å tilfredstille et umettelig publikum, samt samarbeidspartnere, med antrekksbilder og annet kommersielt fjas. I en normal arbeidssituasjon jobber man cirka en 8-timers arbeidsdag, 5 dager i uken. Man har sykedager, feriedager og lovpålagte rettigheter til avspasering. Bloggere jobber 24/7. De aller beste gjør i hvert fall det. Om man er syk som blogger så kan man ikke IKKE legge noe ut. For da faller lesertallene. Hvis det skjer for ofte, forsvinner annonsørene. Så man tyr til en sykesengsselfie med pulesveis og ikke-Gucci poser under øynene, og legger ut et innlegg om at man er syk. ?Nå har jeg i hvert fall lagt ut mitt mest personlige innlegg noen gang?, tenker bloggeren fornøyd. Og tallene skyter opp. Bloggeren kan endelig lukke øynene og sove litt. Det er ikke rart at folk blir psykisk slitne når de holder på sånn.

Hadde Ulrikke snudd ryggen til annonsører hun ikke lenger kunne stå for, sluttet å legge ut antrekksbilder i Kina-produserte klær sendt til henne fra store e-handels giganter, og sluttet å ta produktbilder med marmorerte bakgrunner, helst 2-3 ganger daglig - så hadde lesere og annonsører reagert. Tallene hennes hadde stupt. Og bloggen hadde ikke gått rundt. Det er noe veldig galt med et system som ikke fungerer hvis en blogger ønsker å skrive om nye, sunnere, miljøvennlige verdier. Presset for å legge ut innlegg er enormt. Man sitter mellom to valg: å fortsette i høygir, eller se bloggen "dø" litt for litt. Vi krever så mye av toppbloggere at de blir syke av det og slutter. Vi må la bloggere skrive om meninger som beriker mer en bare pengekasser, uten å avskrive dem helt. Det er ikke rart at det florerer med clickbait innlegg på toppen av Blogglisten? halvparten av innleggene er jo bare dritt, men tallene til bloggeren går opp, og annonsører biter på. Annonsører burde være enda flinkere til å samarbeide med bloggere ut i fra kvalitetsinnhold, istedenfor høyest mulige besøkstall. De burde være mer kritisk til hva som faktisk blir skrevet, og hvem som faktisk leser innleggene. I en ideell verden.

For en ideell verden er mye mer enn perfekte bloggejenter, i perfekte settinger, 2-3 ganger daglig, som kanskje egentlig sliter psykisk bak fasaden. Vi må heller ta vare på bloggerene, og dyrke en mer rettferdig og innholdsrik medieverden, med fokus på kvalitet ovenfor et helvetes press. No pun intended.

Relaterte lenker:

ANNETTE HAGA SLUTTER SOM BLOGGER

ULRIKKE LUND TAKKER FOR SEG

MONIQUE LUND SLUTTER Å BLOGGE

CAMILLA PIHL SKRIVER OM ANGSTANFALL

ps: ULRIKKE HAR STARTET EN NY  BLOG

Kontorinspo

 • 06.01.2016, 20:59


ph: Elisabeth Heier

Det var veldig stas å kunne samarbeide med interiørarkitekt og blogger Elisabeth Heier i forbindelse med min jobb hos Varier Furniture. Hun har klart å visuelt formidle Variable balans stolen akkurat sånn som jeg ønsket å se den. Stylingen er moderne, ren og minimalistisk. Jeg har brukt Variable balans stolen hver dag i snart tre år nå, og den er den beste kontorstolen jeg har sittet i. Variable balans er helt klart stolen som jeg kommer til å ha i mitt hjemmekontor. Så fort som jeg har et  ordentlig hjemmekontor... forhåpentligvis til sommeren?  

Sjekk ut disse bildene fra kjøkkenet mitt, hvis du ønsker å se annen stol fra jobben min Varier Furniture

Can we start again?

 • 05.01.2016, 19:29


De første 5 dagene i 2016 har gått i et rolig og behagelig tempo. Jeg har eksakt null nyttårsforsetter i år, men jeg har noen ønsker for dette året uansett. 

1. Lese minst en bok i måneden, helst om kunst.

2. Ta flere bilder. Legger jeg ut et bilde av meg selv på denne bloggen er det trolig John som har tatt det. Alle andre bilder er tatt av meg. Jeg ser mye vakkert og interessant i hverdagen jeg godt kunne delt med dere, som ikke innebærer at jeg må være i bildet. Jeg er aller lykkeligst når jeg faktisk tar tiden til å fange et vakkert øyeblikk istedenfor å forte meg forbi, noe som jeg gjør alt for ofte.

3. Jeg vil spise enda mindre kjøtt. Jeg må ta litt ansvar i kjøkkenet og finne gode oppskrifter som jeg kunne tenkt meg å lage.

4. Jeg vil organisere hele huset i løpet av året. Ingen flere midlertidige løsninger fordi vi "pusser opp".

Nesodden

 • 29.12.2015, 15:55


OK, nå er jeg tilbake for realz, dere. :) Jeg er endelig tilbake på Nesodden, og nå har jeg noen dager med hjemmekontor før nyttårsaften. Jeg har uendelig mange tanker i hodet nå som 2016 er rett rundt hjørnet. Så mange tanker at jeg ikke klarer å sette ord på dem. Jeg som alltid har visst hva jeg vil flere år i fremtiden, vet ikke hva jeg vil i det hele tatt lenger. Jeg skal bruke de neste dagene på å sette noen mål og planer for meg selv i året som kommer.

Jeg skulle egentlig bare sjekke inn for å vise dere min nye hårfarge. Jeg besøkte Hairdo rett før juleferien for å bli enda lysere, og her er resultatet! Jeg skal skrive et lengre innlegg for å forklare hva jeg gjorde denne gangen, og hvordan jeg pleier håret. Det er mange som spør om de kan føle på håret mitt for å føle om det fortsatt er mykt etter så mye behandling, og det er faktisk det! Heldigvis...

Årsoppsumering 2015

 • 20.12.2015, 22:15


 DEL 1Januar 2015

Januar 2015 var James 8 måneder, og det var også den første gangen jeg var borte fra han over flere dager, da jeg måtte reise på en jobbtur. John ringte meg rett etter jeg hadde landet i Tyskland og var kjempe-engstelig fordi han ikke klarte å roe James. Jeg svarte rolig at det var ingenting jeg kunne gjøre - jeg var i et annet land. Dette måtte han rett og slett klare. Etter 10 minutter fikk jeg en melding at James sov.

De dagene jeg var borte gikk kjempefort med masse jobbing på interiørmessen jeg var på. Jeg sov veldig godt, og tungt, for første gang siden jeg fikk James. Heldigvis så begynte James å sove gjennom natten veldig tidlig: da han var rundt 4 måneder gammel, så det gikk kjempegreit for John og James hjemme i Norge. Jeg kom tilbake fra jobbturen uthvilt, til en blid baby. Jeg har så mye respekt for John som har vært så involvert med James som han er.

Februar 2015

I februar kunne James gå noen få skritt uten støtte, og brukte trallen sin til å gå rundt i leiligheten. John og jeg dro til visning etter visning for å finne et større sted å bo, uten å lykkes.

Mars 2015

Det var en usedvanlig varm Mars måned. En dag så snødde det, og dagen etter var det vår.

April 2015

Vi dro til Sørlandet i påsken, og jeg fikk tid til å slappe av og reflektere litt. Jeg hadde brukt over et halvt år til å finne et nytt sted å bo, jeg hadde dratt med John og babyen til utallige visninger, tapt i utallige budrunder, og var kjempelei. James hadde rukket å bli 11 måneder, og skulle snart begynne på barnehage. Jeg ville så veldig at ting skulle falle på plass. James koste seg i det varme været. Han fikk leke i sandkasse for første gang, noe han fant ut at han elsker å gjøre.

Jeg kjøpte mitt første par Celine solbriller. Som jeg elsker den brillemodellen! Synd at jeg har mistet de sorte.

Mai 2015

Mai var en helt fantastisk måned. 14. mai ble James 1 år, og vi kjøpte et HUS på Nesodden! Vi hadde  planlagt å bli i Oslo noen år til, men huset føltes så riktig for oss. Vi smilte i mange bilder denne måneden, det var veldig gøy å gå gjennom dem! Endelig så kunne vi lande. Huset var et oppussingsobjekt, men i veldig god stand. De som eide huset før oss hadde tatt godt vare på det, og det var en deilig ro over huset og hagen. Her kunne vi bo som en liten familie. Endelig.

Jeg blir nesten litt emosjonell av å lese gjennom disse innleggene fordi dette året har gått så utrolig fort... Disse første månedene var James fortsatt en baby, ikke den lille gutten han er nå. Jeg husker at vi kjørte hjem fra Sørlandet etter påsken, og at jeg var litt lost. Huset har gjort oss så lykkelige.

DEL 2 KOMMER SNART

Emilie + Ingrid

 • 15.12.2015, 12:05


Jeg har ikke mange nære venninner, men Emilie er en av dem. Emilie og jeg har mye til felles, samtidig så er vi veldig ulike. Jeg er en introvert for eksempel, mens Emilie er en "networker". Jeg trives aller best når det er stille rundt meg, fordi jeg liker å tenke, skrive, og ta bilder. Emilie er uredd. Jeg har kjent denne snuppa lenge nå, og kan med hånden på hjertet si at hun er genuin, et 100% godt menneske, en som bryr seg om rettferdighet - og er faktisk villig til å stå for det når andre ikke tørr.

Det er ekstra hyggelig å lage innlegg med henne! Tror at vi kommer til å gjøre litt mer sammen fremover. Double trouble!

Bloggen til Emilie finner du her

Jakken min er fra Second Female

Tanker

 • 02.12.2015, 09:25


Jeg har lenge tenkt over hvordan denne bloggen hadde vært hvis jeg var mindre påvirket av andre blogger. Hvis jeg var mindre opptatt av besøkstall, av å være relevant. Hva slags bilder hadde jeg lagt ut? Hva hadde jeg skrevet?

Jeg hadde nok skrevet flere ord, og lagt ut mindre reklameinnlegg.

Jeg hadde skrevet om kunst, og mine 6 år i London.

Jeg hadde skrevet om livet, og ikke ryddet livet bort fra bildene mine.

Jeg hadde ventet for det perfekte lyset, i stedet for å jukse til det perfekte lyset.

Jeg hadde gått i flere vintage kjoler. Hvorfor stoppet jeg med det for en stund? Jeg elsker vintage kjoler.

Hvordan hadde denne bloggen vært hvis jeg hadde mer tid?

Den hadde vært fin den.

Annerledes, men fin.

Jeg føler meg ikke bra nok

 • 19.11.2015, 22:55


I dag har jeg tenkt å dele en av min største usikkerheter. Mine skriveferdigheter på norsk. Det høres så lite og uviktig ut, men det er noe som har irritert meg siden jeg flyttet til Norge for snart 15 år siden. Jeg har alltid vært ?hun Ingrid, som er så flink til å skrive?. Jeg elsker å skrive. Setninger flyter og følelser kommer naturlig. På engelsk. Hver dag når jeg må svare en jobbmail, hver gang jeg setter meg ned for å skrive noe til denne bloggen her, så føles det som en liten kamp med meg selv. Tankene stopper opp. Fingrene hviler på tastaturet. Jeg prøver å huske grammatikkregler. Jeg irriterer meg over ordene som ikke kommer. Ingenting kommer.

Språkbarrieren er der hele tiden. Uansett hvor mange år jeg har bodd her. Jeg som vil mestre alt, har ikke klart å mestre det norske språket. Jeg som en gang følte meg så flink til noe. Det merkes hver dag at jeg aldri har gått på skole på norsk.

Jeg leser debattinnlegg, og følelser og meninger blomstrer inni meg. Så fort som jeg setter meg ned for å skrive, føler jeg meg klønete og dum. Fingrene blir tjukke og ubrukelig, hodet blir tungt. Jeg formidler meg som en usikker tenåringsjente. Jeg får det ikke ut. Jeg dropper det. Jeg lar meningene svømme rastløst inne i magen min. Håper at irritasjonen blir glemt.

Hver gang jeg leser en velskrevet artikkel blusser det opp flere følelser inni meg. Jeg blir inspirert og frustrert samtidig. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å klare å formidle meg så sterkt på mitt andre språk. Jeg har ikke funnet stemmen min her i Norge ennå. Jeg tør ikke skrive, fordi jeg ikke føler meg bra nok. Hver dag er en liten kamp for å forbedre meg. Hver dag leter jeg etter bare litt mer mestringsfølelse. Jeg skal finne stemmen min. Jeg har så mye å si.

For noen dager siden bestilte jeg en teoribok om grammatikk til de som har norsk som andrespråk. Tenk dere det. Det blir nok ikke i dag, eller om et år, men én dag skal jeg være stolt over mine norske tekster. Jeg skal prøve å gjøre noe med en av mine største usikkerheter. Jeg nekter å akseptere at jeg alltid kommer til å føle at jeg ikke er bra nok.

Har du en usikkerhet som du irriterer deg over hver dag?

Say hi to Emilie!

 • 16.10.2015, 11:30


 

Today I want to give you a little blog tip! Introducing my good friend Emilie. This danish girl and I go back a few years now and she has actually been a very strong influence on me as a blogger. Did you know that I copied my signature cat-eye Céline sunglasses from her? Now that I've found the sunglasses that I love the most, I want to wear them until I am 80 and fabulous, in all colours! Did you also know that it was Emilie that introduced me to my go-to hair curling rod? Yep. I ordered it from Amazon US after her advice and have not used any thing else since.  This girl has bundles of knowledge when it comes to beauty and a heart of gold. I think that what I like the most about her is that she is one tough cookie. This isn't her first blog, but most definitely her best blog! Definitely recommended.

You can find her blog here: www.emiliejo.com

// I dag vil jeg tipse dere om en blogger! Hun heter Emilie, og er dansk. Jeg har kjent Emilie i flere år nå og jeg digger denne jenta. Hun har faktisk vært en stor innflytelse på meg når det gjelder mote og skjønnhet. Anbefales!

One to read: Elisabeth Heier

 • 12.08.2015, 21:01


One blog that has inspired me immensely since we bought our new home is the blog of Elisabeth Heier. I love her neutral color palette and love of light and airy interiors. Although I won't be as strict as she in on her colour scheme there has been a lot about her home that has inspired me when decorating here in Nesodden.

Lately, I've thought a lot about my role as a blogger mixed with my role at work and as a mother. Many don't exactly put bloggers in high regard and I think that this is a pity. Blogs are backed by people, and people can be as different as night and day. It would be like pointing at a group of people and proclaiming that they all are the same. When I have to prove this point I usually refer to Elisabeth Heiers blog. Her keen eye and beautiful styling bring lots of inspiration, and she is in no way the archetypical "blogger". Her blog does nothing but showcase a wonderful side of her. So there.

You can read her blog here

Kitchen Talk

 • 11.07.2015, 12:42


 

John and I were convinced that we wanted a bright, all white kitchen. After numerous rounds to showrooms my opinion changed that moment that I saw a black lacquered oak kitchen. I just really liked that way that it looked and the sturdy feel of the wooden cabinets. So the decision was made. The plan is to have white french tiles all the way up the walls, pale lacquered wooden floors and the beautiful black lacquered kitchen counters. It keeps with my colour scheme for a monochrome home, and I think it will suit our little kitchen perfectly. I've never designed a kitchen before, but I think (*hope) that it will look beautiful.

 

Image source: Pinterest and Stylizimo blog (third image)

Luxury vs. Budget - Tulip Tables

 • 03.07.2015, 21:10


I've got interior on my mind, so there will be a few more interior related entries than usual until the dust settles in our new home. I have been on the lookout for a round "tulip" table for a few months now, and it seems that it isn't only me. Here are three great options in different price ranges.

BUDGET: Docksta table produced by IKEA, costs NOK 1495,-

 

MID-RANGE: Planet table produced by Calligaris, costs nok 8550,-

 

LUXURY: Tulip table produced by Knoll, costs NOK 30,000+

 

The original tulip table designed by Eero Saarinen is very beautiful, and very expensive. Eero Saarinen vowed to address the ?ugly, confusing, unrestful world? that he observed underneath chairs and tables -- the so-called "slum of legs." Saarinens now classic icons the Tulip table and Tulip chair both have a beautiful stem instead of four legs. This has inspired "tulip" style table designs ever since.

Follow my blog with Bloglovin

New in: for my feet

 • 29.06.2015, 19:56


 

New in for my feet: these beautiful and simple sandals by Camilla Pihl for Bianco with the prettiest leather ever, and two cooling nailpolish shades from the Essie Summer Collection: Saltwater Happy and Pret-o-surfer. Obsessed with both!

 

Follow my blog with Bloglovin

Dress up your camera!

 • 27.06.2015, 07:22


 

I was at the Olympus Summer party with some of the other Stylista girls and I just had to share this shot. The camera itself is super pretty, but it's even prettier when dressed up! I am going to order a little leather house for it ASAP. But here comes the forever dilemma: BLACK or BROWN??

Follow my blog with Bloglovin

Interior Lust List of the Week

 • 24.06.2015, 22:34


 

1. Cover Carpet by Linie Design here 2. Maze lamp by Northern Lighting here (already ordered in silver) 3. Marble side table Ellos here (already ordered) 4. Green marble side table Ellos here 5. Cement vase here 6. Marble coffee table Ellos here (already ordered)

I have had interiors on my brain since we are moving in a week. Here are some of the things that I have been lusting over. The green marble table is sort of the joker of the gang as it doesn't fit in with the color palette that I have set for our new home. But it is so so pretty!

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Fashion News: Epilogue launches webshop

 • 16.06.2015, 07:44


 

1. Bond jacket NOK 4499,- here 2. Rose dress NOK 2499,- here 3. Element trouser NOK 1999,- here 4. Viola classic trouser NOK 1999,- here 5. Loafer snake NOK 4499 here 6. Costa Petit bag NOK 2999,- here 7. Pointed ankle boot NOK 3599,- here 8. Diver shirt NOK 1599,- here 9. Mesh skirt NOK 1999,- here

 

 

Det norske merket Epilogue by Eva Emanuelsen har lansert nettbutikk

Det er nå enda enklere å få i tak i et av mine favoritt klesmerker. Jeg har vært stor fan av Epilogue by Eva Emanuelsen i flere år, noe som dere faste lesere kanskje har lagt merke tilEpilogues kleskolleksjoner handler om rene linjer og sterke feminine silhuetter. For man kan være både sterk og feminin samtidig! Etter flere år i mote & interiør bransjen har jeg fått det i fingrene. Jeg merker kvalitet fort. Plaggene er alltid laget av gode kvalitetsmaterialer; blant annet god ull, myke skinn, bomull, silke og lin. Desutten har plaggene god fall og er tidløse i snitt, noe som er veldig viktig for meg når jeg investerer i merkeklær. Du får etter min mening mye kvalitet for pengene. Ett av mine mål som "voksen Ingrid" er å bygge en god basegarderobe med kvalitetsplagg. Epilogue er et superbra utgangspunkt til dette. Ta en titt da vel, og bli inspirert du og!  

// I just HAD to announce to my Norwegian readers that my absolute favourite Norwegian label Epilogue by Eva Emanuelsen has launched an online store. Those of you that have followed me throught the years have probably noticed my affinity for their beautiful peices. Now it is even easier for me to invest in their clothes. 

 

Follow my blog with Bloglovin

Interior Lust List

 • 02.06.2015, 07:00


 

Here are some things that I am lusting over for our new home:

1. Varier Date chair with wooden base here  2. Green marble table mirror   here 3. Northern Lighting ceiling lamp here  4. Marble dining table here 5. Aesop hand soap & hand balm 6. Night table here

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Summer Wanties

 • 28.05.2015, 17:13


 

1. Beautiful embroidered thin strap dress here 2. High collar lace mini dress here 3. Button denim skirt here

4. White lace kimono here 5. Lace back halter neck crop top here 6. Paisley kimono here 7. Ripped denim shorts here 8. Deep V-neck playsuit (good over bikinis) here 9. Embroidered shoulder mohair knit here

 

Summertime is a good time for budget purchases.

You are going to be spending a lot of time outdoors, in the grass and on the sand and you're not exactly going to want to do that in couture. Am I right? I think that high fashion resort & cruise collections are awesome, but they don't exactly fit into my lifestyle right now. Besides, I am and have always been about a mixture of luxury with budget items. Today was all about budget bargains so I spent a few hours trawling SHEINSIDE. Now, I have to admit that I have a love/hate relationship to SHEINSIDE. It's like candy... These garments aren't exactly the best of quality, so they're not going to last. I may even regret purchasing, but I can't help but come back once in a while. Because it is fun! Shopping on SHEINSIDE is a little different from shopping at more established websites, because you never know what you are going to get! I have therefore set up a few personal guidlines for shopping from them.

1. ALWAYS ALWAYS ALWAYS check the customer reviews. SHEINSIDE ships to all over the world and it's like a community! People who have bought items share pictures to describe the fit and write about the clothing item. 

2. The item may not look exactly like the picture. Thus, the customer reviews! ;) 

3. Processing of orders and shipping takes a bit longer than other webshops. So don't buy stuff last minute and hope that it will come in the next few days. Even if you pay extra for Express Shipping. If you're in a hurry, order from NELLY. They're awesome at super fast shipping. 

4. The sizes can sometimes be tiny! I always choose between medium og large. 

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Three Pretty Outfits

 • 24.05.2015, 20:22


 

1. Maybelline Eyeshadow Palette 'The Nudes' NOK 169 here 2. Pretty floral off-shoulder dress NOK 399 here 3. Cut-out stilettos NOK 499 here 4. Crochet top NOK 299 (25% off) here 5. Perfect Levis 501's NOK 1095 here 6. Chloé Edp 30ml perfume NOK 535 here 7. Dreamy blue printed dress NOK 299 (25% off) here 8. White strappy heels NOK 299 here

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

New in: armcandy

 • 21.05.2015, 18:48


 

I guess I am getting more and more grown up by the day. First a new home and then a proper watch! I couldn't decide between brown croco leather straps or the classic black leather with gold combo. Which one do you prefer? I think I am going to change it to the brown croco soon - just the perfect touch of glamour!

I got my Daniel Wellington watch here.

 

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

We bought a house!

 • 16.05.2015, 22:28


 

Photos from Pinterest

 

 

If you have noticed that it has been a little bit quiet from me lately... it is for an AMAZING reason. We just bought a house! We have been searching and searching for a family home for months, and I have been so set on my search criterias. I wanted a classical apartment, preferably from the 1800's with a high roof, large windows and stucco on the ceilings. My search terms actually included "stukkatur" (stucco in Norwegian) and "klassisk". We were hellbent on staying in the center of the city as well, which meant that we were battling with a million other people that wanted a central apartment. 

Last weekend the craziest thing happened. My dad had sent me a message about a house that we should look at and I scoffed at him because it was priced way above our budget, and valued even higher than the asking price. I told him that there wasn't a chance in hell that we were going to get that house, so why even try? All properties have been going way over asking price and I just didn't see the point. I had also found my d.r.e.a.m apartment in the old part of town, within our budget. The roof was three meters high, the stucco was painted with gold (so gorgeous) and the windows and living room were massive. John and I have lost so many bidding battles for apartments that have been way uglier than this one so we didn't think that we had a chance. 

That Sunday both the house and the classical apartment had open viewings. After some thought we decided that there was absolutely no point to go look at the house because it was way out of our price range, but hey, lets go look at the dream apartment, cause it is within our budget, even though we would only ever win it in a bidding round if something crazy happened that prevented everyone else from bidding on it. Like a freak snowstorm in May or something. Yeah right. We went and looked at the apartment, and it was even more dreamy in real life. There were suprisingly few people at the viewing, so I signed up to be a part of the bidding round. You know, just in case Oslo experienced it's first tornado or something. The next day I was sitting at the office trying to work when my dad sent me a message to keep me updated on the developments with this house that he had sent us. I called the real estate agent, and surprisingly, no one had snapped it up yet. I got curious and asked for a private viewing after work. I called John and forced him to reschedule his last photo-assignment and we headed to look at the house. 

We went to see the house, and after looking at all these space efficient apartments I just got kind of blown away by all the space. I mean there was a garden. A terrace. A staircase. Three bedrooms. John was very quiet as we were guided around the house. This was everything we did not want. A house. Houses are a lot of work. This house, despite being beautifully kept needed a bit of work. A bit of modernisation and restoration.  I looked out of the window to the garden. I thought about all of the times that James pulls himself up to the windows on our terrace door and asks to go out. About how our poor little boy is pretty much cooped up in our apartment until one of us gets our act together and takes him out to some little park in the city. After John got to see the garage I knew that he was really quiet because he really wanted this house. I really wanted it too. This was the perfect family home. As soon as I got into our car after the viewing I called my dad and told him that I was desperate to at least TRY to buy the house. He told me to try, but that it was most probably out of our price range. I called my mom and she told me not to get my hopes up (again), but to try. So that night we put in a bid of the maximum that we could bid. We've bid on so many places by now, so we didn't actually think much of it. The bid expired 12:00 noon the next day. 

The next day was the bidding round on the classical dream apartment. My phone was surprisingly quiet. Usually bidding starts early, with fervent hopefuls putting in their starting bids the night before. I called the estate agent for the classical apartment and asked her if she had remembered to include me in the bidding round and if there were any bids. There were none yet. Weird. I told her that I had a bid on a house (that I couldn't afford) that expired at 12:00, so she could expect a bid from me after that time. By this time I was seriously confused. I mean what was going on? It was soon 12, the house people hadn't rejected my offer yet, and also why was no one bidding on my dream apartment? My heart hoped for the house, and my mind that had been so set on a classical apartment realized that this was suddenly, finally, maybe our chance! Quarter to twelve I was getting really antsy. My phone rang. It was about the house. The real estate agent said exactly what I had expected to hear. The sellers think that your offer is a bit too low. Can you go any higher? I told her that I was also involved in a bidding round for an apartment that was actually within my budget, and despite the fact that I really wanted that house, I would have to speak to my family before being able to bid any higher. So if I was going to put in a higher offer on that house, it wasn't going to happen that day. The estate agent replied "you know, they haven't said no". Hope filled my whole being and I asked her if they needed more time. She answered matter-of-factly that if they didn't answer within the 12:00 expiration then my bid wasn't valid anymore. This was in 5 minutes. We said bye and my heart sank. I prepared myself for a bidding battle on the dream apartment. 12:00 I got an sms from the real esate agent. I was a nervous wreck when I opened it.

Maybe, just maybe, I had bought a house. My first family home. You know when you scratch on those scratch lottery tickets and your card is almost fully scratched out? You know that the last few scratches are your very last shot to win millions. No matter how small of a chance you have, you still wish with all your might. I read my message. "Congratulations, you just bought a house". I screamed. They had accepted our offer. My mom said something when I told her that we had gotten the house that still makes me smile. She said: "You didn't choose that house, the house chose you". Since then I feel like a huge weight has been lifted off my shoulders. John and I are so excited to renovate and make our new home. We just bought a house. Insane. 

PS: If you're wondering what happened to the dream apartment, we could have actually bought it. It didn't go over our budget for some mystical reason. I couldn't care less now. We're moving in a couple of months and have decided to take our time renovating. We want to make the house perfect. Pinterest is now my best friend, and I am so excited. I can't wait to share pictures!

Follow my blog with Bloglovin

AW15 L.O.V.E

 • 05.05.2015, 08:00


 

I'm in love!

Jeg skrev i et tidligere innlegg at jeg har forelsket meg fullstendig i fjærjakken til Eirin og her er en lignende jakke fra SECOND FEMALE som kommer til vinter 2015! Jeg fikk øynene opp for Second Female for noen måneder siden og har rukket å bli skikkelig fan. Det kommer mye fint til høst/vinter 2015 så det er bare å glede seg. 

// I wrote in an earlier entry that I am seriously obsessing about Eirins feather jacket and suddenly I found this feather jacket from Second Female AW15 at a press event. There are so many amazing items coming from this brand both this summer and in the coming AW. I am most definitely a fan!

 

Follow my blog with Bloglovin

Sneak Peek into Spring

 • 10.04.2015, 21:13


 

 

 

I am wearing Elly shirt from SECOND FEMALE here, Elly shorts from SECOND FEMALE here, blazer jacket ACNE , bag Givenchy, shoes Dr Martens, and sunglasses Céline 

 

There was such a random mix of people out today! Some people were wearing winter gear (??!?), others were wearing shorts! And then there was ME parading around my gray pins in a matchy set! I've had the MOST STRESSFUL past few days so I've mostly been running around with no make-up, birkenstocks and pajama-ish pants but I sharpened my act up today and even wore glossy red lipstick out to dinner with John and baby James. We went to Munchies, I ate a cheese & bacon burger and the lipstick ended up all over my face. Glam. 

I am ALL ABOUT matching sets at the moment. I am also ALL ABOUT blue apparently. I've told myself I need to add more color into my wardrobe and I seem to have gotten a hang-up on baby blue. For some reason this set gives me Wes Anderson vibes. I just feel that he would approve. 

Travel Mode

 • 31.03.2015, 09:34


 

 

 

Soon, Easter in the South of Norway.

 

The Prettiest Present

 • 22.03.2015, 15:46


 

A few days ago I got the prettiest present ever, so I just had to share it with you guys. I did some research and found out that this box can be bought at Søstrene Grene! A little tip for those of you that are looking for pretty packaging.

//Jeg fikk den nydelige gaven for noen dager siden, og måtte bare dele den med dere! Esken kommer fra Søstrene Grene og er så utrolig fin! Et lite tips til dere som liker å gi gaver med det lille ekstra. 

Looks Lately

 • 12.03.2015, 19:51


 

Here is a little summary of my looks lately! I haven't posted as many looks this week cause honestly, I've been a little uninspired. My favorite thing to do when I'm feeling kind of blah about my outfits is to put on some red lipstick. It dresses up all looks. :)

So which outfit do you like the best? This time I like looks 1 & 2 best.

Slow reading

 • 10.03.2015, 07:42


 

 

Good morrning happy people! The sun is shining and it feels like spring! Have a lovely day. 

 

Saturdays are the best

 • 07.03.2015, 15:07


 

Just a white shirt and a coffee

Happy saturday! Today John and I decided to do absolutely nothing. No outfit post, no answering emails, no nothing. The apartment is clean and tidy, there are fresh flowers on the table and we're just going to hang out together. A perfect day for Little Taco, John and I.

God lørdag fine folk! I dag har John og jeg bestemt oss for å gjøre ingenting annet enn å nyte hverandres selskap. Leieligheten er ryddig og ren, det er ferkse blomster i hus og solen titter gjennom vinduene. En perfekt dag for lille Taco, John og meg. 

Moodboard SS15

 • 01.03.2015, 20:45


 

The home.

I have been obsessing about this stunning Stockholm apartment since the day I first saw pictures of it. I love everything about it. I don't think that I would decorate my "dream apartment" exactly like this, but there are some elements in this interior that are just spot on, and in my opinion, timeless.  

 

 

Denim Skirt

From classic apartments to classic denim skirts! I've had this skirt from A.P.C. bookmarked for a couple of months now. (*affiliate link)

 

 

Light Fixture Obsession

Sometimes I see a lamp and I just think to myself "I need to save money for this, I need this in my life". This lamp did that to me. The lamp is called: IC Light F2, it is designed by Michael Anastassiades and produced by Flos. 

 

 

Crazy Pretty Sneakers

I've never been a true blue sneaker girl, but these ones are FRESH. I see myself wearing them with a delicate lace dress and suntanned legs or with a pair of tapered vintage Levi's. OK, dammit! I guess I am a sneaker girl! I need these! The model is Nike Air Max Thea.

 

14TH OF FEBRUARY

 • 15.02.2015, 15:55


 

To be honest, we didn't celebrate Valentines Day this year, but we had visitors from the South (John's parents) that met on Valentines day 39 years ago in Scotland. To celebrate we ate at Tavnerna'n at Youngstorget and enjoyed ourselves. It was almost a relief to focus on family instead of the excessive heart ballons, heart posters, and flowers everywhere. Besides, I like to have fresh flowers in the house all of the time. Valentines day every day of the year. ♥

Lamp Lust

 • 25.01.2015, 15:08


Location: IMM. Cologne, Germany

 

 

This is not the first and most definitely not the last time I have fallen head over heels for a light fixture. I didn't get to take many pictures at IMM as I was working but one stand not too far away from ours brought me loads of interior inspiration. The Bolle lamp designed by Massimo Castagne and produced by Gallotti&Radice has not left my head since the first time it caught my attention. John and I have been hunting for the perfect home but to be honest we haven't found "the one" yet. We've both come to the conclusion that we're going to keep searching until we find one that we can turn into a beautiful space. Everything needs to fall into place: location, price (!), windows... if we have to wait a long time then we will. We're happy as can be in our home in Fredensborg. Until then this lamp is earmarked in my head.

Christmas City

 • 15.12.2014, 20:20


 

Today marks the start of the last week of work before my Christmas holidays so the office was buzzing. After hectic hours and too many cups of coffee I decided to give myself 15 minutes to walk around my pretty little city and just breathe deeply. I walked past Steen & Strøm, looked into the window displays at Hermès and Gucci, turned to Høyer Eger and looked at the Royal Castle in the distance before I turned back towards my office past the sparkly windows of the jewelry store David Anderson, Louis Vuitton and Mulberry. I love the fact that I my office is located right by the best stores in Oslo. I love that my apartment is just a ten minute walk away from my office. John and I have been taking our sweet time moving on to another apartment and I'm enjoying every second of our city-centred

Girls Night with Olympus PEN

 • 08.12.2014, 17:48


Annonse

Location: Scandinavian Photo. Møllergata 4, Oslo, Norway.

 

 

L- R: Me // Ulrikke Lund // ByBenedicthe // NetteNestea

 

 

Remember how I wrote about the Olympus Girls Night at Scandinavian Photo last week? Well they had set up a photo studio in the middle of the shop floor and everyone that wanted to could have their picture taken by photographer Kristoffer Myhre! There was even styling help on hand! Benedicthe and I had too much fun hogging the studio (haha sorry guys). The pictures were of course taken with an Olympus PEN camera.

OUR OUTFITS

 

 

I am wearing tuxedo jacket from Lindex here, similar here, bandage top Rebecca Stella for NELLY here, tuxedo trousers from ACNE, mules from NELLY similar here and here and camera Olympus

 

 

 

I don't know Benedicthes full outfit but her bag is from Chanel, her amazing trousers are from NELLY Estradeur here and her camera is of course from Olympus.

 

 

Norwegian Fjords ✈

 • 23.11.2014, 20:58


Location: Up in the sky. Norwegian Fjords

 

 

I spent the beginning of the weekend with my work in beautiful Ålesund. Here is a shot from up in the sky looking down. So pretty! You can see a video from my view on my instagram.  

Hope you had a great weekend! xx Ingrid

 

Blue Fluffy Jacket and Leo Loafers

 • 21.11.2014, 07:00


 

 

 

 

I do realize that too many of my outfit posts since it got cold have featured a fluffy jacket.

One of my ongoing discussions with John since the day that we moved in together is the amount of outerwear that I own. In a country that is cold like 80% of the time (arguably 100% of the time since I am an island girl from Manila) I should be able to own as many jackets as I please because I truly live in them here. So he just has to deal with my fluffy jackets in all the colors of the rainbow, and my coats, and my leather jackets and whatever else that keeps me warm and happy. Thankyouverymuch. 

I am wearing vintage blue jacket found on eBay, dress from MEXX, patent leather belt from Giles Deacon for New Look, bag from A.P.C, tights from Triumph and loafers from Zara.

Dancing with the Stars

 • 19.10.2014, 09:56


 

I've been getting some good feedback about sharing a few bits and pieces from my personal life so here are some shots from last night. STYLISTA Benedicthe invited me to watch Skal Vi Danse (the Norwegian version of Dancing With The Stars) and I had SO.MUCH.FUN. I've been nagging her like crazy cause I seriously love this show and dance to it alone in my living room every saturday night. Benedicthes husband is a dancer on the show and yesterday him and his partner Agnete scored full tens. They are by far the BEST dancers on the show. Yesterday I had the sniffles and a sore throat but after running in the rain to make it to the show and screaming like a crazy person during the show I now officially have a full blown cold. I dont care! I loved every second of it! This is the longest that I have left baby Taco alone with John (from 18:30-22:30) and it went really well for them! I came home and John was really proud of having put James to bed by himself. All in all it was a really good day.

In front of the camera

 • 17.10.2014, 17:17


 

 

 

 

 

Happy friday from us! Here is a shot of Lene Orvik, Espen Hilton, By Benedicthe, Juliane, Benedicthes son Theo, Svein Bringsdal and Kristoffer Myhre taken with the iPhone shutter release.

Basically all you have to do is download the Olympus app for free on your iPhone, follow the setup instructions to connect your Olympus and now you can SEE what is being taken a picture of on you iPhone screen! All you have to do is press the button on your iPhone screen, or even just the screen to take your pictures! So much fun!

Olympus Snapshot of the day

 • 16.10.2014, 19:59


 

I spent some time in studio today with fashion photographer and editor of SVA Magazine Svein Bringsdal so that he could teach beautiful Benny, Lene OrvikEspen Hilton and I how to use our Olympus cameras to take even better pictures. I also learnt how to take pictures using my iPhone as a remote shutter release! It's selfie time! This shot is of Svein teaching Benedicthes adorable son how to take photographs. I will show you what was in front of the camera soon. 

Some Thoughts

 • 02.10.2014, 21:48


 

 

Life has been pretty hectic lately. I feel like I share so much of baby James on this blog but in reality if I shared how much my days revolve around him this blog wouldn't be about fashion any more. It would be baby-world. As all-encompassing as it is, I love to watch him grow and develop. I do not want to miss a single moment. September has been a big month for him. He has eaten his first baby food, taken to rolling from his back to his tummy (which is hilarious because his arm gets stuck under his body and he lies there like a flopping fish trying to remove his arm from under his body weight), he has started drinking water from a sippy cup and he has started trying to sit unsupported. I say 'trying' because he is still pretty wobbly and cute. James is by far no longer a newborn infant as he is curious about everything around him. He needs a lot of stimulation. Some days I am pretty tired. I am always told that one cannot 'have it all' and in those crazy first months with a newborn I do agree that your own life just has to be put on hold for a while. Your life becomes the baby. But I did continue to update this blog, and I even managed to spend some time at my office to wrap some things up, a feat that is impossible right now... John has been working insane overtime for the past two months which he finally wraps up tomorrow (I hope). Two months of crazy overtime might not seem like much, but when you have a four and a half month old baby and a partner that leaves home before the baby wakes and gets home when the baby is already asleep, two months becomes pretty significant. Luckily, things have been going pretty smoothly with good help from my mom. I survived the two months sans a breakdown, and James and I have become a good team. Some people are frightened of the consequences of having children but despite its hardships, it's a very natural process. I cannot imagine it ever feeling "wrong". The moment that kiddo comes, it's the best decision you've ever made. Being a mother is incredibly fulfilling, maybe even more fulfilling than the things that I am missing out on momentarily. So yeah, I am rambling, but I just wanted to point this out. James has been my everything the past few months, even though this blog doesn't reflect that. And that it isn't that hard. It is a tiring period, but it is the most natural thing in the world. Becoming a mother has made me tougher than I ever thought I could be. And I'm still here. :)

 

Typical

 • 26.09.2014, 14:03


So freaking typical! I spent three days at my parents house in order to get some help with the baby and of course I forgot my laptop cable. My computer died on the first day! :P Now I am back home and back online.

Beauty for Breakfast

 • 21.09.2014, 07:00


                                                                                                Annonse

 

 

 

MY MORNING ROUTINE

In order to try to regain lustre in my hair, skin and eyes I have started taking Swiss Beauty Pearls every morning. 

 

BEAUTY TREATMENT FOR THE INSIDE - Swiss Beauty Pearls is a supplement that helps promote hair growth (amongst other things). I take two capsules every morning with my breakfast (one of each color)

BEAUTY TREATMENT FOR THE OUTSIDE - If you want long and thick eyelashes, this is just the product for you. I apply Swiss Lashes every morning before my make-up.

 

 

 

I have always used supplements for my hair, skin and nails. Swiss Beauty Pearls is really just the proper nutrients needed to promote long thick hair, great skin, and clear eyes. 

 

Swiss Beauty Pearls combined with Swiss Lashes is the perfect formula for beautiful long eyelashes with a treatment both for the inside and the outside. 

 

Both items usually cost NOK 2394,- together but they are being sold at a package price of NOK 1295,-

You can get a further NOK 200,- discount if you enter this code:

DISCOUNT CODE: BEAUTYINGRID

Happy shopping!

#StrømmenFW

 • 19.09.2014, 09:25


Annonse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Here are some pictures from yesterday evening with Stylista girls ByBenedicthe, Ulrikke Lund, CathintheCity, NetteNestea and DJ/Singer/Model/All-around-babe Lise Karlsnes.

 

I had so much fun hanging around with the girls and the rest of you that stopped by. I feel that us girls are so different yet we're all bonded by the fact that we love fashion. Ulrikke Lund is just an incredibly cool, kinda reserved it-girl that doesn't need to say much to stand out from the crowd. I guess that is why people really listen when she has something to say. ByBenedicthe is just such a babe! I love her and want to be her. I keep asking her for advice on hair and make-up and kept eyeing her everytime she chose something from the stores for her rail. I am such a stalker! Haha! CathintheCity is an all-around classic beauty with a very sultry voice (and the Bergen dialect is just gorgeous when it comes out of her mouth). She reminds me of an elegant Marilyn Monroe. And then there is NetteNestea who has this quality where you feel like you've known her for years cause she is so down-to-earth and fun and too pretty for words. I guess I am the clown of the group (as usual) because I always geek out and cannot keep my cool for the life of me. I should learn a thing or two about keeping poised but I had too much fun dancing around to the music.  

PS: I am wearing a dress from Bik Bok Strømmen Storsenter, trenchcoat from H&M, bag from Givenchy and shoes from ALDO Strømmen Storsenter

Current Favorites

 • 08.08.2014, 08:03


 

 

Calvin Klein Chantilly Lace Triangle bra, Essie Sand Tropez, REPLICA Lazy Sunday Morning perfume by Maison Martin Margiela

 

Triangle bra, I will never again underestimate your comfort! Now that the boobs are considerably deflated from when I started breastfeeding (they go down a few sizes after the first few months) I can finally wear my favorite bras again! I'm still holding on to my summer tan so I am loving the beautiful neutral Sand Tropez nailpolish from ESSIE, and this perfume is still a favorite as it kinda smells like a wonderfully luxurious detergent. I know that sounds weird, but it just feels so clean!

Todays Details

 • 10.05.2014, 14:45


 

 

 

Todays Details // Dagens Detaljer

Givenchy Antigona Medium here

Maternity Leather look Leggings ASOS

Dagmar Wool Jacket 

'Chanel' iPhone case JFR.SE

New Balance Sneakers his&hers here

Way Back Wednesday

 • 07.05.2014, 12:45


 

 

 

 

Hi lovers, I thought I would post this image series as I am wearing exactly this dress today and I am feeling a bit nostalgic. This dress fits a bit differently nowadays to put it that way. When these pictures were taken I was newly in love with John, living on the other side of town. Life has changed so much since then. It is crazy how time flies.

Hellu folkens! Jeg tenkte å legge ut disse bildene da jeg har på akkurat denne kjolen i dag. Den passer ikke helt likt nå, for å si det sånn. He he. Når disse bildene ble tatt så var jeg nyforelska og bodde på den andre siden av byen. Livet har endret seg mye siden den gang. Tiden flyr forbi. :)

 

It's So Quiet - 38 weeks

 • 29.04.2014, 21:46


 

Hi lovers. I'm sorry that it has been so very quiet from me lately. Tomorrow is my very, very last day at work for a very long time. I've been wrapping things up as well as realizing that this baby of mine is coming very soon. From tomorrow I "work from home" with the little one soon by my side, so there will be ample opportunities for updates from me all the time. SO many things to fill you all in on. 

Hei kjære lesere! Beklager at det har vært så utrolig stille fra meg de siste dagene. I morgen er min aller siste dag på jobb før mammapermisjon starter og jeg har begynt å merke i kroppen at denne babyen kommer veldig snart. Jeg gleder meg på mange måter, men det blir tøft å holde meg borte fra kontoret og mine fantastiske kollegaer. Jeg kommer til å savne dem veldig mye. Det er så deilig stemning og mye latter der hver dag. Nye dager hjemme med lille byr på muligheten til flere oppdateringer fra meg, så dere kommer til å høre mye mer fra meg snart. :) Masse klemmer, I

Tumblr Thoughts

 • 23.04.2014, 21:16


 

 

1. Be kind. Your actions towards others follow you for the rest of your life. 

2. Eternity rings and signet rings. Wow. 

3. "Croc stamped Givenchy" is probably my most searched term on Google at the moment. Well... that and "pretty nursing bra". :/

 

Here is where my thoughts have been taking me on my Tumblr lately: http://dressed2undress.tumblr.com/

Givenchy Antigona

 • 10.04.2014, 08:00


 

My absolute favorite purchase this year. Here "she" is wearing a scarf from BeckSöndergaard. I have a soft spot for classic bags, and this one just ticked all the boxes. As you can tell by my latest outfit posts, I have been wearing my Antigona almost every day. I don't think that is going to stop any time soon. 

 

Framing a Hermès silk scarf - Yes or No?

 • 03.04.2014, 19:58


 

 

So, I have a Hermès scarf that unfortunately stays more in its pretty orange box than around my neck and I am considering framing it and hanging it on the wall. It is a beautiful peach color with an orange border and geometric print. I love the simplicity of Scandinavian design but I am seriously missing the glamour of beautiful apartments in Asia ... or Paris for that matter. I start my maternity leave from work at the end of April so I plan to make some minor decorational changes around the apartment in the months that I am away from work. Plus, John and I will be looking for a bigger place from around this summer, after things calm down with the little one. I think that a beautifully framed silk scarf would make for a glamorous touch that I can take with me to our next apartment.

So what do you say? Scarf as art? Yes or no? 

Jeg har et silkeskjerf fra Hermès som dessverre ligger mer i den oransje esken sin enn rundt halsen min. Jeg vurderer å ramme den inn og henge den opp på veggen. Jeg elsker moderne skandinavisk interiør men må inrømme at det noen ganger kan bli for minimalistisk for min smak. Jeg har tross alt vokst opp i Asia. Der har de definitivt sansen for det glamorøse. Jeg her tenkt lenge over at jeg ønsker å dra inn elementer av dette inn til mitt hjem, men det har sittet litt på vent. Glamorøse elementer er dyre, så det blir et langvarig prosjekt, og John og jeg skal snart flytte til en litt større leielighet. Jeg skal fikse noen småting rundt leieligheten når mammapermisjon starter i slutten av April, men de store interiørplanene kommer når jeg og John endelig kjøper etter ting har roet seg med babyen. Jeg har sett for meg mange trilleturer til forskjellige visninger for å finne den perfekte leieligheten.

 

New in: New Balance 420

 • 22.03.2014, 09:25


 

 

 

 

 

There is an article circulating in Norway at the moment where genuine sneaker enthusiasts express their chagrin over the fact that bloggers have taken to their hearts the "sneaker trend" that has hit the fashion world as of late. Number 1. People have always worn sneakers. Number 2. Bloggers are introducing the 'nicer pairs' to a wider audience and showing their readers inspiring ways to style them nicely. Number 3. Ohmagad, It's just shoes. Bloggers aren't bastardising popular sub-cultures. They're stylin' outfits and taking pretty pretty pictures. 

I understand why people get so enthusiastic about sneakers. When you finally find a pair that works for you, you kinda just want to buy them in all colors and start collecting. I'm suddenly really keen on a pair of these sneakers in emerald green and always neutral  black. 

Noen av dere har nok lest artikkelen i VG "Sneaker-entusiast om ny skotrend: ? Motefolk er flokkdyr". Lol. Nr. 1 Folk har alltid brukt sneakers. Nr. 2 Bloggere introduserer de fineste modellene og viser lesere forskjellige måter å style dem på. De prøver ikke å ødelegge subkulturer.  Nr. 3 Det er bare sko vi snakker om her. SKO. ;)

Mens det er sagt så må jeg bare inrømme at jeg forstår godt at folk får sneakersdilla. Ønsker meg disse New Balance sneakersene flere farger. De er så nette og fine. I like. 

I am wearing New Balance 420 sneaker in grey. You can buy them here (Norway) or for example here (ASOS)

PRESS: Stella April 2014

 • 19.03.2014, 14:30


 

Ph: Einar Aslaksen

 

Hi there! Just a quickie hello to let you know that I share my favourite beauty products and morning beauty routine in the April issue of Stella magazine! Please pick up and a copy and ENJOY! Beautiful Camilla Pihl is on the cover. 

Hei og hopp! Skriver ett fort innlegg for å fortelle dere at jeg er i April utgaven av Stella! Vakre Camilla er på coveret og bladet er som alltid proppfullt med masse inspirerende innhold. Løp og kjøp sier jeg bare! Masse klemmer, I 

 

 

Happy Valentines Day!

 • 14.02.2014, 15:35


 

 

Happy Valentines day fine mennesker! Jeg ønsket meg ikke roser i år, men en gigant kaktus til leieligheten. Og den fikk jeg, takket være en veldig snill og tålmodig mann. Jeg gleder meg til å dele bilder av den når solen skinner gjennom vinduene her i Oslo leieligheten. ♥ Bildet er tatt fra min Instagram konto

Hello Sunshine!

 • 08.02.2014, 12:54


 

Her venter jeg på at John skal gjøre seg klar til å ta en tur i finværet! Og prøver meg på en emo-trying-to-be-cute posering.

 

Gigamagen! Elsker å sitte i sofaen og se magen hoppe når baby sparker. Freaky!

 

Bestis Line har klagd at hun savner mine litt mer personlige oppdateringer så her kommer en liten en. TV stua har vært mitt lille prosjekt de siste månedene (det har gått sakte). Har tenkt å dele noen ordentlige bilder av rommet når alt er klart. Her har jeg også flyttet "bloggkontoret". :)

English: My bestie has complained that she misses my more personal updates so here is a little one. This TV room has been one of my little projects the past few months. Things have been moving along slowly. Will share som pictures when everything is in its place. :)

In the Press: Aftenposten

 • 30.01.2014, 18:21


"Winston Churchill sørget for å opprettholde produksjonen av rød leppestift under annen verdenskrig, selv om all annen kosmetikk var rasjonalisert. Han mente at det var bra for moralen". -Bodil Fuhr, Aftenposten

 

NO: For noen uker siden var jeg heldig nok til å bli spurt noen spørsmål om den ikoniske røde leppestiften for Aftenposten. Artikkelen som følget oppsummerer historien og symbolikken bak en look jeg hyller om og om igjen. Du kan lese artikkelen her.  

EN: A couple of weeks ago I was lucky enough to be asked to air out a few opinions on my ultimate make-up item: the iconic red lipstick. The clever article (written in Norwegian) is worth a 'google translate'. You can find the article here

 

 

 

Artikkelen kunne også leses i lørdagsutgaven av Aftenposten i forrige uke. Gjett om jeg skal spare på den til jeg blir gammel og grå!

2013 REVIEW, DEL 2

 • 22.01.2014, 11:30


LES gjerne del 1 her først

Jeg har kjøpt en veske fra A.P.C. i Berlin som jeg bruker mye. Jeg farger håret sort. Jeg er fortsatt forelsket i skinnjakka fra ACNE. Jeg fyller 27 år! 

 

September 2013. Det er fortsatt varmt og solen skinner hver dag. Jeg drar ned til Stockholm med en herlig jentegjeng. Jeg har funnet noe ut bare noen dager før jeg drar som jeg ikke kan dele helt ennå. Jeg er litt redd, litt i sjokk, forvirra og glad samtidig. 

John og jeg drar til loppemarkeder sammen og nyter de siste varme dagene på terrassen. Jeg er kjempedårlig. Til slutt klarer jeg ikke å blogge, blir sykemeldt fra jobben og ligger i et mørkt rom i flere uker. Jeg blir kvalm bare av å se på bilder fra denne tiden. Jeg har ekstremt dårlig samvittighet for jobben og bloggen. 

 

Jeg er fortsatt ekstremt kvalm men jeg klarer å jobbe. Jeg begynner å få kul på magen og bestemmer meg for å dele den store hemmeligheten min med dere. JEG ER GRAVID! Alt har gått veldig fort. 

Så mye har skjedd i et år at det er helt vilt. Jeg er fortsatt ikke 100 prosent i form men jeg føler meg som en superkvinne. Etter denne graviditeten klarer jeg alt. Jeg har begynt å gå turer med John igjen. Jeg gleder meg til helgene ikke fordi jeg kan sove i 2 dager men fordi jeg har lyst til å gjøre ting. Jeg prøver å bite tennene sammen istedenfor å gråte og klage når jeg føler meg på det verste. Ikke alle graviditeter er like, og jeg har hatt en ganske tøff en så langt. Jeg er takknemlig for bestevenninene mine (Line og Jenny) som har lyttet og trøstet og vært der for meg hele veien. Jeg er så imponert over John. Han har passet på meg, ryddet leieligheten, laget mat og holdt ut med meg når jeg selv følte at jeg var uutholdelig. Vi venter en gutt. Det var aldri noe tvil over hva han skal hete. 2014, jeg er klar for deg. Jeg og den lille familien min. 

2013 REVIEW, DEL 1

 • 21.01.2014, 19:00


 

Året 2013 starter i Mars for meg. I januar og februar er jeg sliten og demotivert. Jeg har ikke mye tid til blogging. I mars flytter jeg inn med John "offisielt" selv om jeg allerede har bodd i leieligheten hans i flere måneder. Vi koser oss med å kjøpe inn møbler og planter. 

 

John og jeg feirer et år sammen som kjærestepar på Farris Bad. Etter det drar vi ned til Sørlandet i påsken.

 

April er en bra måned. Jeg starter en ny jobb! Blogg-gnisten er tilbake for fullt. Jeg kjøper en grønn skinnjakke fra ACNE og bruker den hele tiden. 

 

 

Det blir varmt fort i Mai. John og jeg tilbringer mye tid sammen på Sørlandet. Vi er lykkelige. Vi smiler mye og planlegger sommeren sammen. Kalde januar føles som lenge siden. Det er jeg glad for. 

 

 

Juni kommer og går fort. Jeg jobber mye, smiler mye, og spiser alt for mye is. 

 

 

 

Endelig ferie! Jeg tar bussen til Sørlandet og koser meg med verdens beste svigerfamilie. Jeg spiser reker, soler meg og leker med John sine nevøer. Jeg blir hekta på Bubble Tea fra Sandens kjøpesenter i Kristiansand. Jeg og alle fjortisene. 

 

 

John kjøper seg bil! Det er stort for oss begge to. Vi kjører rundt og spiller Buena Vista Social Club. Høyt.

 

John og jeg reiser til Amsterdam og Berlin i to uker! Vi spiser alt for mye god mat, sykler over alt og får mye tid til å prate sammen bare oss to. Det er herlig og varmt.

Del 2 kommer snart. :)

Borte bra, hjemme best

 • 16.01.2014, 08:08


 

 

?Travel makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world.? -Gustave Flaubert

Merry Christmas from Oslo

 • 26.12.2013, 19:31


 

 

 

Ønsker dere alle en fantastisk jul! Jeg har brukt tiden med familien og har lagt mobilen og macen litt til siden, for en gangs skyld. Neste jul har en liten gutt kommet til verden, og jeg kommer mest sannsynlig til å feire jul med John sin familie for første gang. Merkelig det, hvor fort ting endrer seg! Neste år og i mange år fremover skal jul feires først og fremst som en liten kjernefamilie bestående av John, meg og lillegutt som sparker i magen. Jeg håper at alle nyter de siste dagene i desember 2013.

Juleklemmer, Ingrid 

Venninejulebord 2013 ♥

 • 22.12.2013, 11:39


 

I går var det julebord hos meg med mine aller beste venniner fra videregående. Disse to jentene har alltid vært der for meg. De har satt meg ned noen hakk når jeg har trengt det samt løftet meg til skyene når jeg har trengt det. I går trengte jeg visst litt oppløfting da de gang på gang fortalte meg at jeg er fin som gravid og at jeg ikke så ut som en hval i en silkekjole som jeg følte så mye finere ut på meg for 5 måneder siden. Jeg har begynt å kollidere i bord og alt annet med magen min nå. Det er merkelig å være dobbelt så stor rundt midjen. :)  

MY IDOL, LIZ TAYLOR

 • 11.12.2013, 09:18


 

 

 

En del av meg har alltid ønsket lyst nordisk hår. Vi jenter er flinke til å ønske oss det vi ikke har når det gjelder utseendet. Elizabeth Taylor er det ultimate eksemplet på at tykt mørkt hår og markerte bryn kan være glamorøst og vakkert. Det er bra inspo for de dagene jeg våkner opp og ønsker meg solbleket sommerhår a la Gisele Bundchen. Litt lysere toner og noen bronsefargede striper klarer jeg. Jeg farger tross alt håret mørkere. Men goldie-locks hår? Det kommer aldri til å se naturlig ut på meg.   

THE NORTHERN CITY

 • 10.12.2013, 18:15


 

Jeg tok disse bildene med fotograf Truls Qvale for det norske merket Wiksén for en stund siden. Nå er bildene endelig på websiden: Wiksen.no.

COOL GIRL CHRISTMAS PRESENTS

 • 03.12.2013, 09:31


 

 

 

OK, Jeg inrømmer det... jeg ønsker meg alt på lista. Har til og med bestilt en eller to av tingene som julegaver til meg selv. ;)

SPRING MERINO DARK GREY MELANGE LUE fra ACNE NOK 545, IT by ALEXA CHUNG NOK 120, LUP SQUARE COPPER CANDLE  HOLDER fra HAY NOK 179, GIVENCHY MEDIUM NIGHTINGALE IN MIDNIGHT-BLUE LEATHER NOK 13.200, TOM WOOD "THE CUSHION" SIGNET RING NOK 2000

Bedtime Stories and beautiful nightgowns

 • 14.11.2013, 11:00


 

 

Jeg har alltid hatt et lite mål om å leve livet litt mer som en "lady". Mine store forbilder har alltid vært Audrey Hepburn og Elizabeth Taylor. Når jeg bodde i London for mange år siden fikk jeg et lite innfall: aldri mer skulle jeg daffe rundt i stygge t-skjorter. Den dagen bestilte jeg flere vintage nattkjoler på eBay. Det var starten på en stor samling. Nå sover jeg i nattkjole nesten hver kveld. Selv om typen sier at jeg ser ut som en tulling når jeg legger meg med verdens fineste nattkjole og verdens styggeste, tykkeste ullsokker på føttene så tror jeg at han setter pris på det innerst inne. :) 

Jeg har nå også verdens fineste pysjamas fra Triumph. Skjorten er faktisk så fin at jeg har flere ganger vurdert å bruke den på dagen med et par sorte skinny jeans. Er ikke det veldig "in" nå? Jeg gleder meg til å dele den på bloggen.

Om du ønsker å vinne denne vakre nattkjolen fra TRIUMPH er det bare å kommentere under dette innlegget med din mailaddresse eller sende en mail til mail@ingridholm.no (for dere som ikke ennå har Stylista kontoer). Jeg trekker en vinner om to uker. Jeg anbefaler VELDIG at dere starter en Stylista konto da det er flere konkurranser, rabatter, osv som er kun til "Stylistaer" :) 

I'm back!

 • 22.10.2013, 19:29


Kjære fine lesere! I dag har jeg virkelig vært i god form, og det føles så bra! Har endelig begynt med mine sære vitser igjen (som bare JEG ler av) og det er så bra tegn! Det har vært rart å være så dårlig at jeg ikke har taklet macen min... Kjæresten må jo vanligvis rive den fra meg. Jeg har ligget i sengen i nesten to uker nå og stirret i taket og på instagram, desperat etter å komme meg ut av sengen. Tenk alt jeg har gått glipp av! Grøss. 

Sick Girl

 • 15.10.2013, 19:57


Hei Fine Stylista lesere <3 Ligger i sengen og er fortsatt veldig dårlig. Jeg gikk glipp av lanseringsfesten i dag og det var så utrolig kjipt. Men men, noen ganger må man bare lytte til kroppen. Sånn er det bare. Jeg gleder meg så utrolig mye til dette går over. Jeg sitter her med en del produktomtaler for noen HELT FANTISKE nye produkter og et to.die.for skjørt fra Vivienne Westwood Anglomania som har hengt ubrukt i skapet mitt i flere uker nå. Det er merkelig det. Jeg har alltid vært den jenta som river av lappen så fort som jeg kommer hjem og bruker plagget neste dag. Men det skjørtet ass... er worth the wait. 

 

Jeg har så mye å skrive om at bloggen kommer til å renne over med godsaker. Kanskje en lite pause har vært bra for meg? God klem til alle dere. 

I'm Still Here

 • 02.10.2013, 19:46


 

 

Fine lesere! Jeg er helt slått ut med tidenes forskjølelse etter Stockholm så det beste jeg kan komme opp med nå er et innlegg med emo tittel og et bilde fra en dag hvor jeg følte meg fin. Leppestiften er fra MAC og den heter Russian Red. Hårfargen er fra min første solfylte sørlandssommer med min John. Mye vakkert har skjedd siden den dagen jeg sto på St. Olavs Plass og tok disse bildene. Så mye at jeg nesten blir litt overveldet jeg, mens jeg sitter her med Macen på fanget.

I morgen har jeg tenkt å dele noen bilder fra min lille leielighet her i Oslo. Så følg med!

LE SMOKING

 • 21.09.2013, 19:16


 

 

2013 is The Year That Ingrid Decided to be a Woman. 2013 is also the year that I got my very first Le Smoking. My version is from ACNE. Yves Saint Laurent introduced his first version of Le Smoking for women on August 4, 1966. It has since become a wardrobe stable for any serious fashionista. If I'm lucky, with proper care, I'll wearing this well into my forties. 

 

The Stylista.no Girls

 • 02.09.2013, 17:03


Som lovet, her er Stylista.no jentene! Vi kommer til å flytte over til den nye siden snart, og Ulrikke kommer til å blant annet skrive en fast ukentlig spalte. Husk å melde dere på nyhetsbrevet allerede nå for å få tilgang til Stylista før alle andre. Da får du også 20% avslag på My-wardrobe.com og er samtidig med i trekning av shopping for NOK 10,000.

Jeg gleder meg utrolig mye til lanseringen og føler at Bonnier virkelig har kommet med et inspirerende konsept som involverer besøkende på en helt ny måte. Og så er det shoppingen da! På Stylista får du de beste nettbutikkene samlet på et sted og ekslusive fordeler som rabattkoder osv. Dette blir så bra! 

 

EN: I wrote that I would share who would be joining Stylista.no, so here's the whole gang. I'm sure you've seen them before! We are all going to move our blogs to the site soon and Ulrikke will also write her own column. I am so excited!

Southbound and down

 • 05.07.2013, 20:55


Five more work-days and I head to south with my love! I'm bringing my cameras and will film and photograph as much as I can. Excited!

Nå er det bare fem jobbdager til jeg reiser til Sørlandet med min kjære! Jeg skal pakke kameraene og lover å filme og fotografere som bare det! Gleder meg!

The Show

 • 13.06.2013, 20:30


be like the flower that even gives it's fragrance to the hand that crushes it                                                        - imam ali

The waiting game

 • 22.05.2013, 21:24


Sneak Peeks

 • 20.05.2013, 21:44


Here's a little sneak peek of the beautiful "Dita" dress from Dagmar.

Pictures will follow tomorrow. xx 

Night and Day

 • 02.05.2013, 07:16


I recently styled the cover of the latest NATT&DAG featuring the lovely Nadda Noor. Hashtag proud. 

Right before the shoot, covergirl Nadda and I took a look at the framed NATT&DAG covers displayed on the wall of their office, and she mentioned to me that she had copies of the publication piled in her basement that date all the way back to the early nineties as her sister used to collect them. 

In that sense I think it's pretty serendiptous that she ended up on the cover, dont you?

ph. Christian Belgaux

Audrey

 • 28.04.2013, 16:04


Audrey Hepburn is the reason why the only designer bag that I've been wanting for a very long time now is the Hermès Kelly bag in black leather. 

I actually cannot recall ever seeing an image of her wearing one, but her style still represents why I covet one so much. It's just timeless and classic. I love to emulate a bit of her style in my outfits, but will always keep my hair long. Classic looks always look great if you successfully manage to bring in a few edgier elements into the outfit. Like patent leather shoes for example. 

Photo source: Vanity Fair

Lost in Pretty Pictures

 • 17.04.2013, 20:52


So this is one of the things that I've been doing the past few days! Going through an archive of beautiful pictures of chairs...This is the Variér "Peel Club" chair from my new job.

A New Day

 • 15.04.2013, 11:00


Today is a very good day, because today is my very first day of work at a brand new job. 

The company that I now work for is a Norwegian furniture brand called Variér. Their quirkily designed chairs are exactly the kind of thing that makes my heart skip a little faster. I will of course share what I am up to on this blog! From now on there will definitely be a few more interior entries in the mix as well.

Oh the places you'll go

 • 07.04.2013, 09:42


Lately my chunky platform boots haven't seemed so appealing. I've been enjoying walking around with these shoes, which are a much lower heel height than my usual. These shoes look best with ankle-cut jeans or short skirts. It's also great to mix the Doc-a-likes with very feminine pieces (a la nineties) or with very tailored pieces to mix things up a bit. The Doc-a-likes are from Din Sko and the pumps are from Epilogue x Eurosko.

Beautiful Couples: Salvador and Gala Dalí

 • 06.04.2013, 21:42


When that head splits

When that head bursts

When the head shatters in pieces

It will be the flower,

The new Narcissus,

Gala,

My narcissus.

Muses: Leonora Carrington

 • 05.03.2013, 08:11


"Beauty will be convulsive or will not be at all." -Andre Breton 1928

A great article about Leonora Carrington here.

PRESS

 • 04.03.2013, 20:22


Woman January 2013

Stella September 2012

Elle Norway August 2012

Stella August 2012

Stella July 2012

Det Nye January 2012

Elle Norway December 2011

Accessories and life

 • 27.07.2012, 10:37


I have one best friend that has always been perfect at accessorizing. When we were teenagers she always wore hoop earrings and bangles as well as bohemian necklaces before it was cool to look bohemian. She has always had this quirky signature style of classic Audrey Hepburn outfits mixed with beautiful statement jewelry. As we moved on to university she bought herself a pair of oversized Celine sunglasses in Paris that she wore with everything (once again before Celine became so cool). Now that we are even older and now that we are finished with university her wardrobe has become decidedly more glamorous than in our high school days when we would wear and love the most awful things that we found on sale. Nowadays her wardrobe houses for example a Burberry Prorsum coat and a Hermès Jige clutch. 

As we met to drink beer in the sunshine in Frognerparken yesterday we discussed (her) future engagement ring, semi-precious stones and diamond earrings. We have always bonded over her love of beautiful things. After years of hoarding all kinds of knick-knacks she has acquired quite the collection, and her taste has become decidedly more expensive. She has taught me a lot about investing and saving for classical pieces (that being said, I have yet to save one Donald Duck Dollar. I've always been an impulse shopper that ends up eating oatmeal for a month if I buy something beyond my means). I have always admired her sense of style because it has never been dictated by the magazines or by trends that come and go. She has always just had her own way of dressing. She incorporated fifties glamour into her looks since our high school days, wearing red lipstick and red nails at a time when most girls were teasing their hair and making themselves look like oompa loompas with too much self-tanner. She decided very quickly that straightening out her natural curls was the stupidest thing ever. She has always been a little too sure of who she is, which has scared lots of people away, both boys & girls, but in my opinion has left her with the best ones. 

I used to post pictures of her on this blog all of the time, so here is a flashback to one of my favourite pictures of her taken in 2005 when she was just 18 years old, with her Celine sunnies and bangles. She would look just as stylish today. I always think about her disapproving look when I am about to buy a ridiculously trendy item that will probably end up gathering dust in the back of my wardrobe.

New Shoes

 • 24.07.2012, 13:18


I was just going to drop by the office to do some last minute things when I suddenly ended up in Bik Bok with the lovely intern Emilie... and suddenly we had both bought matching leather shoes on sale.They're amazing aren't they?  

Love is fragile

 • 22.07.2012, 22:38


photo via

Things which aren't love:

 • 22.07.2012, 10:49


Title found on the blog of beautiful Jay of Reality Coma via I wrote this for you.

**These shots were taken almost exactly 13 months ago. My hair was shorter and darker (but still just as damaged). I wore much higher shoes. My eyebrows were thinner. I had just started a new job. Everything is different now, and much better. I've learnt a whole lot. Now I keep my bills and accounting in folders, have a savings account (albeit an empty one), and I actually enjoy going to the gym. I am calmer, happier and healthier. I've found the time to drink beer in the sunshine, read books that I actually want to read, and I wear much less make up. I used to think that growing older and taking responsibility was awful. Now I've found that it isn't that bad. Growing up is an intimidating process cause you're just kinda thrown out into the world with the cards that you have been dealt in life and you have to make sense of things all on your own. Life feels like Alice in Wonderland: running around trying to make sense of many nonsensical things. I'm not sure if that ever changes but I'm starting to learn the things that work for me. 

Elle August 2012

 • 15.07.2012, 16:27


I don't usually overshare the dreary bits of life but I've been kind incapacitated the past few weeks from some sort of stomach bug. I've been feeling like I've just run the marathon even though I've hardly been able to get out of bed. Fun. Luckily it has just been "holiday time" here in Oslo. Even though it sucks, I'm happy it didn't happen during press week.

FINALLY, though - I am feeling much better and my rainy day brightened even more when I found the latest Elle on sale already! It's my birthday month issue and I'm in it! Wheeeee! Best birthday gift ever! Go buy it, cause I'm sure it will brighten your holiday weeks as well. Loads of inspiration. Now I am finally going to plow through the legions of emails that I need to answer (I'm so sorry - there are no sick weeks in blog world).

Big kiss from Ingrid x

How to be a woman

 • 13.07.2012, 17:07


Forget trendy, ironic, statement or brand-crazy.

Miranda Kerr in a pastel green dress. 

New Bag

 • 10.07.2012, 10:40


So happy with this vintage snakeskin handbag that I scored from an antique collector a few days ago here in the south of Norway. He had a barn full of wonderful items at amazing prices. I might need to fix the handles down the road but it was well worth it. It has the same size as a Kelly bag and the same classic appeal. In love.  

Deer Caught in Headlights

 • 26.06.2012, 19:25


My month has been so behind schedule. I cant seem to find the time to find the time.Next week I have a whole month off. This hasn't happened in two years.

I cant wait to:1. Do the things that I want to do. 2. Write the things that I want to write.3. Take the pictures that I want to take. 

So soon.

Sunday Kind of Love

 • 20.06.2012, 21:06


I'm so happy to be back in Oslo.

**Updated yesterdays post as well - blogging from my iPad was fail, obvz. 

Tomorrow is the ELLE party which is going to be extra special this year because it's

a huge anniversary. I haven't tried on my outfit yet, but I've had it in my mind for a few

days now. I'll do my best to document.

Happy sunday ya'll (on a wednesday).

My brain is fried, Stockholm was wonderful.

Sunday Kind of Love, Etta James

Summertime Sadness, Lana Del Rey

Big Love

 • 16.06.2012, 21:15


Wilted Flowers.

 • 14.06.2012, 15:54


Things that I will do more of this summer:

1. Press flowers (like Jimmy)2. Read books3. Take photographs4. Be by the sea

A song for rainy mondays

 • 04.06.2012, 22:20


A picture. Taken by a friend a couple of weeks ago, and a song for rainy mondays.

Tiger my friend, Psapp

Beauty

 • 04.06.2012, 21:34


This has nothing to do with fashion, or art per se, but I just had to share...Because it took my breath away. "This recently discovered cave in Vietnam is massive beyond description. An entire forest is growing inside! There are no words to describe the enormity, and beauty of this natural wonder. The Empire State Building will (sic) fit inside."

I believe that everything and anything can inspire people, and therefore fashion(s).

Ph: Carston Peter, Son Doong cave, Vietnam

le corps parfait

 • 02.06.2012, 13:14


ph: tumblr

ph: personal

On my mind right now: beautiful lingerie, beautiful photography, and beautiful Oslo.

Window Light

 • 27.05.2012, 22:26


Source here

Little Wings + Feist Duet - Look At What The Light Did Now.

And I found the song here.

Ahhh Tumblr. ;)

The Tumblr Game

 • 27.05.2012, 20:49


It's a pretty well known fact that I take one too many pictures. Since they don't always fit into an outfit post or a blog entry I've decided to start a Tumblr account. It also

 helps me keep myself updated with that side of the world wide web as well. 

the girl ? that got away

Here you will find random personal pictures as well as things that are inspiring me at the moment.Join the fun. Ask me a question or reblog if I share something worth sharing.

Don't be a stranger. ;)

26 years

 • 21.05.2012, 20:13


Another summer. Tanned skin, longer hair and another try at making things right. When the leaves start falling I'll be 26.

Maybe...

 • 18.05.2012, 11:12


from here

Perfect Day, Lou Reed

*Song added with the utmost irony ;)

Pretty Pastels

 • 05.05.2012, 13:30


Here are some screenshots from the segment that I shot for VGTV (Min Mote) a few weeks back (in Norwegian). I spoke about the use of pretty pastels. I had so much fun shooting it and the best part about it was the fact that I could relate the trend to my own personal style. 

I never seem to smile in pictures for some reason, but I am always smiling in real life. The proof is in this video:

You can watch it here :)

Summer Sunnies

 • 02.05.2012, 21:46


Every summer I "invest" in a new pair of sunnies. Last years Karen Walkers are still constant companions, but I'm pretty pleased with these shades from Triwa which I am going to order for the summer months ahead. The ones that I am wearing in the first picture are just borrowed, as I was kind of sceptical to wearing pastel P-I-N-K sunglasses and had to test them out first. They're definitely approved!

Yay for trying new things, and yay for summer months ahead filled with summer, sun and ice cream.

Oslo is so beautiful during the spring/summer months. This picture was taken yesterday at Slottsparken, which is the park by the royal castle for all you non-Norwegian readers. I really need to get better at bringing my camera around and sharing pictures from this amazing little city.

Monday

 • 30.04.2012, 08:31


"Don?t matter how much money you got, there?s only two kinds of people: there?s saved people and there?s lost people."                                      ? Bob Dylan

Antique roses & cava

 • 24.04.2012, 21:23


Hiya! Sorry for the lack of outfit posts and updates lately - it's PRESS WEEK (da da da DUUUNNN)This means that I have been happily drowning in next seasons clothing, antique roses, cava and h'ordeuvres.

I felt that these three pictures from my Instagram best captured some moments from today. I am utterly addicted to my Instagram, so if you'd like some more real-time updates from my world just follow me. My username is ingridholm.

I can't wait to put together a proper update. :*

Todays Inspiration / Todays Song

 • 11.04.2012, 11:25


Source Unknown

Soko - I Will Never Love You More

Time Out

 • 08.04.2012, 13:59


Thought of the day:

Post-humanists believe that technology is more of an extension to human experience. So, it kind of widens our existence. Before, we existed... and we could only affect the physical things around us. Through the virtual world now, we are allowed to affect a huge network of people, farther than our physical proximities.

In some ways, we are becoming our machines.

Love from the fjords x

Thought of the day:

 • 06.04.2012, 22:20


Post-humanists believe that technology is more of an extension to human experience. So, it kind of widens our existence. Before, we existed, and we could only affect the physical things around us. Through the virtual world now, we are allowed to affect a huge network of people, farther than our physical proximities.

Todays song: Lions

 • 06.04.2012, 07:42


ph: various tumblrs

The womp in this song kills me every time.

(turn  the  volume  up)

Lions by Tricity.

Roses in her hair

 • 05.04.2012, 09:24


Who else is going to spend this summer with flowers in their hair?

Note to self:Start. practicing. now.

Ph: unknown

Better Days

 • 03.04.2012, 21:14


Tomorrow I have a week off to focus on my favourite space on this internet - this blog.I have a whole artillery of things and thoughts that I have wanted to share.

The days are getting brighter, the colours that I am wearing are starting to get lighter. No more heaviness. 

Rings from Fashionology.nl & Monki

Snapshots and Life Lately - @ VG Nett

 • 31.03.2012, 13:28


Yesterday I shot a trend segment with beautiful Sonia of Min Mote.I wore a dress by Ralph Lauren.

Tomorrow I am going to take the ferry boat to Nesodden to get back to reality: my baby brother, the forest and my cat. 

Hello Blog!

 • 29.03.2012, 22:04


Sorry about the disappearing act - I've been too busy enjoying real life to live my blog life. It happens sometimes.  ?

Tomorrow I'm going to talk to talk about Spring Summer trends and be filmed and have my face made up by a really fancy make-up lady so I'm excited! Here's my own interpretation of Louis Vuittons amazing SS12 collection. This summer will definitely be full of pastels, lace and summer-tanned limbs. More on that later, I have to be there at 7:30 am. 

Good night!

Todays Song III

 • 18.03.2012, 10:11


"I don't want to own anything until I find a place where me and things go together. I'm not sure where that is but I know what it is like." 

Relics

 • 18.03.2012, 08:35


dress from Shop The Show

I've been thinking a lot about the choices we make and the paths that we walk. Where we decide to make our homes and how we choose to live our lives. I've come to the most naive conclusion of them all: just be good to the people around you, don't think too much about what other people think of you, and don't focus so much on the future that you forget to enjoy your todays. When I was younger the world was a huge undiscovered territory to be conquered and explored but as I've gotten a little older and a little wiser I've figured out some things, like where I like to spend my time. My world has gotten much smaller. 

I've learned silly things like: 

Ten minutes in the sunshine beats the most pumpin' party by miles and miles, the person that everyone judges is probably just misunderstood, nothing smells better than the air by the sea during Norwegian summers. Time goes really quickly, but you can trick time to go slowly if you spend time in the places that you most like.

Some places I like:

Nesodden, by the sea Cozy cafes in the sunshineGalleriesPeckham (even the dodgy parts)Libraries & bookstores

Here are some songs from me to you for a quiet sunday:

Cocorosie, Lemonade

Warpaint, Billie Holiday

Mazzy Star, Flowers in December

Al Green, Tired of Being Alone

?

Todays Song II

 • 12.03.2012, 18:05


ph: personal (Nesodden)

I wrote last week that I would continue to share some of my favourite songs, and this is probably one of my favourites of all time: 

Buena Vista Social Club - Chan Chan

Covered in Crosses

 • 10.03.2012, 15:54


Here's a little secret about me: I am covered in little crosses. 

I don't know if it comes from a childhood in one of the only Catholic countries in South-east Asia, or because I have always read signs and symbols in the littlest of things, but I have always loved crosses. I've always found comfort in the symbolic use of the cross, and I like them even more when they are displayed in ways that are less forward. Like when it is  turned horizontal as it is in this necklace. I see crosses everywhere, but they are mostly man-made.  I don't come from a religious family, but I remember collecting rosaries as a little girl. I found them beautiful. Like jewelry. My favourite one was pink and made out of plastic. Another one eerily glowed in the dark. When I was frightened of something, I hid the pink plastic rosary in my backpack and felt safe. I barely knew what a rosary was used for. I am now 25 years old and live in a small country in the Far North, as far away as I could possibly be from my childhood home in a mass of islands in the Far East, once colonized by Spaniards. Now that I am "a grown up" I am covered in little crosses. Whenever I am frightened of something, I remember them and feel safe. 

Necklace by Dogeared. 

Todays Song

 • 03.03.2012, 14:39


ph: personal (Nesodden & my old London apartment)

I've decided to do a new recurring entry where I share some of my favourite songs. One song at a time. I tried to make you guys a playlist... but there were too many songs. There was no red thread holding it all together, and I gave up on whittling them down to my top ten. Please let me know if you can play the songs below - changing around the coding always shows up differently on different computers.

The first one is I Wanna Make It Wit Chu by Dessert Sessions. 

Because it is sexy. 

"I ain't here to break it

Just see how far it will bend

Again and again, again and again"

And the second one is You Can't Always Get What You Want by The Rolling Stones

"You can't always get what you want

But if you try sometimes you just might find

... you get what you need"

?

Song Cry

 • 26.02.2012, 20:04


I'm sorry for neglecting my little blog as of late - I've been remembering

how beautiful Norway is. I seem to forget this in the winter darkness. Here is a

little collage of some Instagram photos that I have taken the past few days.

My username is ingridholm. Add me if you wish. :)

Tomorrow I am back 100% to fashion. I would never be able to be do work

with something as menial as fashion if I didn't recharge myself with the beauty

of everyday life.

And trends - I find them so strange. I cant help but find the concept of being

"trendy" so awkward. I know that I've written this before, but since I work

with clothes and clothes-horses every day, I can't help but get a little exasperated

by the concept of it. I know that trends are a human phenomena and will always exist -

 but I guess I will always be a little rebellious... I just like what I like.

And I do like high heels. 

Spring 2012

 • 23.02.2012, 19:51


Baby, please come my way!

This is how I want my world to look like:

 • 08.02.2012, 20:33


Vogue Italia // Photographer Vincent Peters

Remember:

 • 02.02.2012, 20:51


Nothing worth having comes easy.

 I'm wrapping things up at work right now and I just wanted to check in once again to say that I miss you guys, and my blog. It's funny how one slice of your life can sometimes be the sweetest.  :)

Cant wait for: 1. Shower 2.  My comfy bed 3. Getting lost into the fantasy worlds that is other peoples fashion blogs.

Can't wait.

Two Shots

 • 02.02.2012, 16:20


Costume NO December 2011

Mag January 2012

I'm working over today, but due to guilt in my stomach for not updating my beloved little blog I've decided to share pictures that have inspired me lately. First one is a beautiful lace dress under a leather jacket (so iconic and beautiful) and another is a beautiful girl in a beautiful feather necklace from Indiska.

What has been inspiring you lately? I'm so tired of trends.

Vintage Veteran

 • 28.01.2012, 16:25


I'm in the latest issue of Det Nye which is out in stores now. I'm wearing Dagmar - it's like my 'Acne' ;). In it talk about my love of vintage. I had such an amazing time with the writer Trine Saugestad Hatlen. We just hung around my apartment and talked about granny clothes and flea market finds. I wish I had more time for those things, nowadays my days always seem to be so full!

The next time I pose for a picture I'll also try to remember to not look like I really have to pee! XD

Seeing Stars

 • 21.01.2012, 19:33


Remember how I wrote that I was in love with Trop Belle's blog? Well I did some treasure-hunting on ebay and found my very own starfish bracelet - kinda like hers. I am so in love with it, I think I am going to sleep with it tonight.

I am wearing a scarf from By Malene Birger and my boyfriends ratty old knit sweater. 

Tuesday already

 • 17.01.2012, 20:01


Time flies! Sorry for the lack of outfit posts lately! I blame it all on the fact that the sun don't shine (I'm serious - winter Oslo is DARK).  In this picture taken a few days ago (where I look like I'm about to sneeze) I am wearing a new t-shirt from T by Alexander Wang which I bought from Luisa Via Roma. I've been wearing it every day. I'm gross. ALSO, as you've probably noticed, I'm back to brown... to make a long story short... my hair grows fast. Roots look nasty. And bleach kills hair.  I'll get back to blogging when I can produce something of substance.

xx Ingrid 

Stay at home and paint Saturdays

 • 14.01.2012, 17:31


I'm still sick-ish, so I've promised myself that I am staying home all weekend. Here I start with a blank canvas.

xx

Friday Afternoon

 • 13.01.2012, 17:01


It's early on a Friday as I write this - but after I finish this entry I am going to call it a night. I caught some strange kind of flu that makes you feel like you've just gotten off a roller-coaster all the time, as well as being incredibly light-sensitive. I've been locked in my room with 2 duvets over me. Just looking at my iPhone has made me tear up. Luckily, I'm much better now. Thus the screen exposure. Before I kiss friday goodnight I thought I would first update you on small things that have made my week wonderful:

 

1. My new brassieres from Calvin Klein. They are so comfortable. I don't understand how I've been able to use anything else. Not only that, but if you choose the cups with least coverage (they have a system of 1-3 in coverage) you get some pretty nice (non-threatening) cleavage. I completely enjoy being quite small but a bra that manages to give me nice lift as well as being comfortable gets 10+ points in my book. So as they said in the nineties: from now on it's "Calvin Klein or nothing at all". Word.  

2. If you live in Norway - if you were to only ready one thing about fashion this week I would highly recommend the cover story on Charlotte Gainsbourg in D2 Magazine. I don't know how many times I've said this - and at the risk of sounding incredibly pretentious: D2 is the pinnacle of cultural journalism in Norway.  

3. I don't really like leopard print, and I'm not a huge fan of chunky necklaces. But I am a fan of sales. These things came home with me from H&M because I needed gloves. They're growing on me, but I might return the necklace.

5. I quickly just added my iPhone 45 because, shit, it's kind of amazing. I think Kim Kardashian called hers #swag on twitter and all. Right on.

That's all folks! Goodnight and soon it will be Saturday morning (at least for me)Be safe, don't drink too much, and wear a scarf. It's cold out. xx 

Skin

 • 08.01.2012, 12:44


It's OK, be free...

photo sources: unknown

Feather/Leaf Bracelet

 • 08.01.2012, 11:26


(pictures taken with my Canon G12)

This has to be my favourite Christmas present this year... so beautiful.It is from my dear sister. She has a leaf tattoo exactly where I have my feather tattoo.People always ask me if my feather tattoo is a leaf, and people ask her if her leaf tattoo is a feather, so it was a very symbolic and beautiful gift. ?

The bracelet is from a Swedish brand called Lit De Parade.

ap - art - ment

 • 06.01.2012, 14:25


photos: Petra Tungården      

 I've always been known to fall for antique furniture but about a year ago I fell in love with the Stark ghost chairs and now I covet at least one of them for my future home. My favourite ones are the ones with the armrest, but these ones look pretty great around the contradictory sturdy wooden table.

I also want a bison skull on my wall. This obsession started many years ago when I found a beautiful one draped in silver jewelry in a Paris apartment.  

Ten Basics - based on the Det Nye article

 • 05.01.2012, 20:22


As promised, here are my ten favourite wardrobe basics:    1. Pumps. They can be black or in a statement colour, depending on your personal style. Mine are patent Louboutins with skyscraper heels, but choose what suits you best! 2. A leather jacket. The biker jacket is still a great piece, but there are other alternatives. 3. A white shirt. A simple & sophisticated white shirt that buttons up is one of my absolute favourite items to match with everything. 4. The LBD (little black dress for you fashion-illiterate) - is always a winner.  5. Red lipstick is hard to pull off but it brightens up most outfits, especially the simple ones. Find one that matches your skin tone. This is easier said than done. 6. A knit sweater. Make sure it's warm, simple and of good quality. 7. Ankle boots. Refer to 90% of my outfit posts. They just work. Please buy real leather shoes. 8. Chain bag. They always look good. Refer to the Chanel 2.55. 9. Black tights. One of my mottos are: WWKD.What would Kate (Moss) do? 10. A t-shirt. My favourites come from T by Alexander Wang. Because they are perfect. 

You can see the full article here

Outfit Review 2011

 • 04.01.2012, 19:28


I thought I would do an outfit review for 2011, but I realized that even picking favourites was impossible... there are just too many outfits. Instead I randomly went through my hundreds of folders and picked a few that caught my eye.

Brace yourself for a long entry. 

1. I wore a leather harness-belt from By Malene Birger during Oslo Fashion Week 2. I wore my favourite vintage dress from Hong Kong 3. I tried to get away with double denim 4. I played around with sheer dresses (this is one is from Asos) 5. I wore more double denim, and another pair of vintage Levi's

1. I bough a YSL arty oval ring and wore my favourite summer knit from JC 2. I found a perfect dress on sale at H&M and wore a beaded John Lewis bag which I received during a super fun press trip in London 3. I fell in love with Indiska and started buying a whole lot of blazers, this one is from Zara 4. I found The Perfect Sunglasses by Karen Walker

1. I wore silver jeans from Zara 2. I bought my first skirt from T by Alexander Wang 3. I wore this fluffy vest a lot 4. I experimented with capes 5. I wore red leather pants from By Malene Birger and bought my first pair of classic Louboutins 6. I wore vintage to the Vixen Blog awards where I won in the outfit category! The skirt cost me 30 kroner.

1. I was interviewed by StyleTV and wore my Miu Miu's and a trench coat from Henrik Vibskov 2. I started making plans for my very own online store (which is still in the works). I started looking at suppliers and found this dream of a dress 3. I still loved sequins, especially with rough boots.

1. Here I wore a skirt backwards for the zipper detail 2. I got my highest rating on lookbook.nu for this outfit, inspired by a top by Sonia Rykiel 3. I wore my first of many items from Dagmar 4. I tried to look like a lady, sometimes.

1. I wore my cateye sunglasses from Ray-ban a lot 2. I started preferring faux furs. This one I bought on ebay 3. I loved the necklaces from Fashionology.nl and made a DIY vest 4. These shoes were too painful to wear for long and I obviously didn't brush my hair 5. I loved this classic wool dress 6. I wore white. I almost never do.

Then I gave up! But... soon I will post my favourite outfit of 2011. It is none of these. Can you guess which one it is?

Here are some key-words from my 2011 style: vintage, cat-eye, double-denim, lady, dresses, knits!

I hope you picked up some outfit inspiration. :)

Sweet Christmas

 • 26.12.2011, 13:44


I think I am still in post-Christmas shock! Too much sugar, thoughtful presents and love all around.

I've been having so much fun navigating through the many blogs that my extended internet world brings me to to see all the wonderful and stylish presents that everyone has received from friends and loved ones. I got my guy a black silk bowtie from Hermès that made my heart skip a beat as well as a clock from Triwa that I knew he had wished for. Unfortunately the Hermès bowtie wasn't such a hit! That's what I get for trying to get a guy that isn't too interested in style to wear something that I would love on him... never works! ;) He is more of t-shirt and baseball cap guy (with a pair of Nikes). Very American for a European. I will try to snap a picture of the bowtie before he returns it though.

Otherwise I have been lying around in a constant food-coma. I've also been trying to rediscover my (almost non-existent) cupcake baking skills! As you can see by the picture above, I've still got a while to go before they're actually picture-worthy.

Snapshots and life lately

 • 22.12.2011, 23:54


Last night with Jenny.

Instagram Funnies

 • 22.12.2011, 12:50


Forgot to post this Instagram from last weekend!

Hope you're having a happy week. :*

xx

Favourites - Trop Belle

 • 21.12.2011, 12:14


I know its easier to click on the super-famous bloggers but there are som favourites I have followed for many years even though they dont have their own clothing collections and designer bags named after them.

Swedish/Spanish Estefanía is one of them.

She's beautiful, and oh so cool:

http://monjolie.blogspot.com/

PS: Her blog entries are almost always the title of a wicked music track.

Enjoy. :*?

Vogue Australia

 • 20.12.2011, 15:22


It has been a long time since I've seen a cover this sigh-inducing! Isabel Lucas looks amazing on the December Issue of Vogue Australia.

I must book a holiday somewhere warm, soon.

Trippin'

 • 19.12.2011, 10:46


Just got back from family time in Germany (well, was actually on a boat, in the sea most of the time).Here are some snapshots taken by my sweet sis'.

I am wearing both a Dagmar wool jacket (with leather details) as well as a Dagmar wool sweater.

More later. x

Time...

 • 17.12.2011, 08:44


Time, why must you fly by so quickly?

Stockholm

 • 16.12.2011, 23:05


Just got back from an quick trip to Stockholm.While I was there I got to check out the Turner Monet Twombly exhibit at Moderna Museet.Very inspiring, and definitely recommended!

Now I'm off to Germany for the weekend! Phew!

xx

Lust

 • 14.12.2011, 12:24


Still craving this skirt from Carven.

Things I Love - Dagmar

 • 11.12.2011, 12:16


Dagmar is one of the brands that I discovered through my new job. There is just something about their design philosophy and the quality of the clothing that has made me such a fan. Out of all of the amazing brands that I have gotten to work with, it really is Dagmar that I have fallen in love with. 

from Costume Norway October 2011

As much as I love the clean and minimalistic design of Scandi-favourite Acne, I've always felt there was something missing from the fashion scene and I feel that Dagmar fills that void completely. Their concept of arty-chic mixed with quality designs give the fashion scene here in Scandinavia a nordic-bohemian vibe that I have really been missing. This kind of style is all over Iceland and has made them incredibly unique fashion-wise, but I have seen very little of this type of design in Denmark, Sweden & Norway. 

Dagmar as seen on Ele-ista, Elin Kling & Annabel Rosendahl

I guess I feel that the Scandinavian minimalistic design side has been given so much attention all over the world but that disregards a huge portion of cultural capital here in this side of the world - artists and artisans that use wool, patterns and leather in a very scandinavian way. 

Scandinavia is not all pole-thin platinum blondes in head-to-toe Acne. Really. 

It's amazing how involved one get when you really believe in something! Happy to be spending my sunday sharing this with my lovely readers. I sometimes forget how lucky I am to have this little outlet to share all that inspires me. I will always love the merging of art & design. 

Sunday Inspiration

 • 11.12.2011, 09:55


You can become blind by seeing each day as a similar one. Each day is a different one, each day brings a miracle of its own. It's just a matter of paying attention to this miracle.

-Paulo Coehlo

Here is some Sunday inspiration from various tumblrs.Hope you're having an amazing weekend. 

Hair care for bleach blondes

 • 10.12.2011, 21:35


I thought I would do a (hopefully) informative entry on hair bleaching. I spent about one month researching on the internet before I had it done at Head & Hair so I was well aware of all the things that were going to happen.

THE BASIS1. The most important thing to note is that I have been dyeing my hair black for many years. That's a lot of layers of pigment. These were almost impossible to lift out of my strands, so the bottom of my hair is still quite orange. Luckily for me, I kinda like it. My friend called the bottom bits of my hair the same color as a fox - reddish blonde. 

COMPLIMENTARY TONES2. The top bit which is previously uncolored is light blonde. In order for the hair to look the most natural Momo (my hairstylist) left the roots as they are. That way I wouldn't look fake bleach blonde with awful orange tips.  Instead it is several complimentary colors all around, from blonde to brown (to orange) in a beautiful gradient mix.  

BRASSY HAIR3. In order for me to get rid of the orange brassy tones in my hair I wash my hair with purple shampoo and conditioner. I am using Bleach Blonde by Lee Strafford. You can get purple/blue shampoo at most hair salons or on the internet. The shampoo and conditioner deposits blue pigment into the hair  which stops the hair from turning completely orange.  When my hair regains some strength I will dye it blonde one more time to really lift the orange out. Momo wants to wait 3 months with deep treatments as my hair is super dry and damaged, while I am trying to negotiate it to 4 weeks. I don't mind my hair looking fried, as I think it looks kind of cool and "beachy".

AFTER-TREATMENTS4. According to Momo I should only wash my hair 2-3 times a week. When I wash my hair (with the purple shampoo and conditioner) I finish off with a hair treatment. At the moment I am using All Soft by Redken. 

5. After washing I rub in loads of Hair Styling Elixir by Alexander Sprekenhus and spray in tons of de-tangling spray by Alexander Sprekenhus. They both contain Argan oil which is really good for dry hair. I also rub it in to the "crispy bits" when its dry. 

6. I try to avoid blowdrying my hair at all costs.

SUMMARYAt the moment my hair is super dry, damaged and with orange tips. It is not a perfect blonde - and this was expected. I love how it looks kind of textured and beachy. When you go from black dyed hair to blonde you can expect a lot of damage.  Becoming blonde from brown/black hair is quite a commitment and is going to take a few months at the least. I personally love the result, but it is not for the weak-hearted. Your hair is put through a lot. Luckily for me, I have thick healthy hair. If your hair is thin and damaged to begin with, I really don't recommend trying this at all. 

Bottle Blonde

 • 08.12.2011, 20:33


Photos taken with my iPhone

Today Momo turned me into a blonde!I had it done at Head Hair on Bogstadveien (in Oslo).

I get a bit of a shock every time I walk by a mirror, but I really love it!

Here is a link to Momo's work:

http://by-momo.com/

He's awesome ? 

Voluspa

 • 03.12.2011, 15:24


This little luxury came home with me today, and I found the most beautiful winter jacket I have ever seen! Ack. I usually weather through winter without a proper one (just wool coats) but this one was beautiful and I could picture it lasting me for many, many winters to come. I am properly crushing on a winter jacket! Ack! You know those poofy shapeless ones that will never, ever be chic? Canada Goose style... Oh lord! Now lets see if I actually invest in one... they're bloody expensive.

Sometimes I think I need to remind myself that I live in Norway where a proper winter jacket is almost mandatory, considering the weather. Sometimes I do go into denial... especially when it comes between me buying something incredibly beautiful but much less practical.

Back to Voluspa. I ordered Elysian Garden on ebay but this one (Citron Vert & Vanille) was too irresistible to leave behind. Good things come in pairs right?  

xx Ingrid

Eyeliner ♥

 • 02.12.2011, 15:02


**Just some eyeliner inspiration on a Friday.

Marni + H&M

 • 30.11.2011, 22:16


Marni x H&M

Now this I am truly excited for. Much more than the Versace x H&M collaboration.

I can imagine myself mixing a beautiful printed piece from the collection with

 a slouchy basic like a super-soft Alexander wang tee and black patent boots.

 I am excited to see the jewelry and accessories!

Kimono jackets and a night at the opera

 • 29.11.2011, 22:27


Kimono from Indiska.

Just a quick hello, as I've just gotten back from watching The Nutcracker (ballet) at The Opera House here in Oslo. My friend Line and I decided to absorb a little bit of culture so we got ourselves some bargain tickets. Luckily for us we were transferred to some pretty amazing seats! It was so beautiful - everything was so beautiful - the costumes, the dancing and the opera itself. I've officially decided that I need to do more things like this. I wasn't allowed to take pictures during the show but I really wish I could have, in order to entice you to take the trip as well. That's one thing about this blog - I love sharing my life through my personal lens. Copy-pasting pictures would tell the story from another persons perspective. This may sound overtly corny, but for me, every filter counts. 

xx Ingrid 

Smokey Eyes

 • 23.11.2011, 17:06


I just had to share this little product guide that I tore out of this months Det Nye (the one with Charlotte Thorstvedt on the cover). So inspiring! I've just ordered a golden-brown eyeshadow palette from Bare Minerals, but now I'm also craving the one from Bobbi Brown, as well as the longwear lipcreme from Mac.

Mari Ruus, who is Det Nye's beauty editor is so good at make up - I always find her work inspiring. Mari also did the make-up in the cover shoot with Charlotte Thorstvedt, who looked stunning. Here's some inside info from Rubi (fashion ed. at Det Nye): apparently the girl doesn't own a bad angle... every single shot of Charlotte was flawless.

... luckily for us mere mortals, there's the delete button.

If you haven't already, go buy the latest issue of Det Nye! It's so good!

Balenciaga, The Essence

 • 21.11.2011, 09:20


Balenciaga L'essence                

I am a complete perfume-junkie.My favourite place in the whole entire world to buy perfumes is at airports. In a few weeks I will be heading to Stockholm,and I think this is the perfume that will be coming home with meeven if I don't even know how it smells yet.

yesterdays details - @ work

 • 18.11.2011, 13:50


1. Spider cuff from here 2. Leather card holder from here 3. Pilot shades from here 4. Supercute tiny swiss army knives from here. I use mine literally every day. Easy access tweezer, scissor & nail file = Genius. There's a contest for a really cute one here (for Norwegians)

5. Sexy ankle boots from here - totally wrong timing for bare ankles though.

It was freezing yesterday... literally! 6. Silver jeans from here. 

I'm in Elle

 • 17.11.2011, 09:07


I think every little fashion-girl dreams about one day being in the pages of Elle. I guess that's another thing to cross off the bucket list! So happy right now! 

holiday

 • 16.11.2011, 16:16


 By Malene Birger SS12

1. At the moment I am dreaming about a holiday in a land where I can wear bare shoulders, long voluminous dresses and tanned skin. 2. Oh, and this hair. Anybody know of a salon in Oslo where they are good at colouring dark hair into almost blonde without it turning brassy??

out of order

 • 14.11.2011, 21:30


Sorry for the lack of updates on my side... I get major guilt trips when I leave my little blog home for too long. I've been exhausted as of late - it must be the short days and long winter darkness that has gotten to me. There are few things that make me realize that winter really is knocking on my door:

1. I collect clothing items that cannot be worn outdoors (sad face).2. I realize that I should buy a "proper" winter coat (but I never do).3. My skin gets really dry and unhappy.4. I spend too much money on ebay on new make up products to make up for the lack of natural dewiness of my face.

And here are some new additions to The Showmanship closet & vanity table as of late:

1. Three amazing kimono jackets from Indiska.2. A lighter Bare Minerals Matte foundation for wintery skin.3. Star Bronzer from Lancome.4. New make up brushes.5. Beautiful ankle boots from Bik Bok6. An Iphone 4S because my Blackberry got stolen (and because I'm addicted to Instagram. I'm not even joking).

I'll make sure to share very soon. 

x Bisous

when broke wear vintage

 • 08.11.2011, 20:53


When rich wear vintage (for that matter)... but oh does it feel good to find a beautiful vintage item for a vintage price.

little things that make me happy:

 • 08.11.2011, 20:24


I found these delicate bracelets at H&M today, for 10 kr. on sale! I'm such a fan of delicate little bracelets but these things fall off/break off pretty quickly. Buying delicate bracelets is like buying a bouquet of flowers... you know they're going to die on you but they're worth it anyway.

I also met Ingrid & Patrick - the designers of Mardou & Dean a few days ago & I was gifted with this beautiful little business card holder when I proudly showed off my new business cards. Unique little things like these are the things that I truly treasure. I even wore it as a mini-clutch to the Define Hair Awards later that day with just my credit card and a lipstick in it. It was a great little conversation piece. I'm making tiny-ass clutches in fashion now - forget the oversized ones! ;)

PS: Patrick & Ingrid: you should really consider producing these in a larger size you know... and then gifting me with one?? ;) 

PPS: For all M&D lovers: Mardou & Dean has opened a store in Oslo (Sorgenfrigata 17, Oslo) which I haven't visited yet - I'm super excited to drop by soon. More about the store here.

yours truly

 • 01.11.2011, 13:19


Oh how I wish!

White shirt from By Malene BirgerLouboutin spiked pumpsLeather skirt from Carven.

its getting too cold for this

 • 26.10.2011, 19:01


Jacket from Zara, knit by Whyred, pants by Vero Moda and shoes from Bianco

Getting winter-vibes lately, but for some reason I'm really positive about this winter. I think it has something to do with the fact that my apartment is falling into place, I have a challenging job that I enjoy waking up for every morning and I have about the kindest boyfriend I could ever ask for. Simple things. As you guys can probably tell, I'm in the throes of new-love with my Mulberry Lily. I promise not to style it with absolutely everything in the future. I am currently eyeing two beautiful shoulder bags that I am hoping that I can take home with me soon. Now if only I can start to "effectivize" my work so that I can leave a tidy desk at 5pm every day and I will be in heaven. My mind is a carousel of checklists and plans. 

sparkle bum

 • 25.10.2011, 22:53


Whyred skirt & sweater, H&M bag, Karen Walker sunglasses & By Malene Birger keyring

Here is a shot that I took for a magazine that didn't make it to the final cut... I thought I should still share it here. This skirt makes me think of a conversation that I had with a stylist who is probably the person that I admire most out of all the amazing people that I have met that work in the fashion industry here in Oslo. We were working out what the skirt would look best with. I suggested a beautiful and simple knit sweater. She suggested a perfectly crisp white shirt, buttoned all the way to the top,  neatly tucked into the skirt. Respect.

I've been obsessed by the idea of a perfect white shirt since.

I found an amazing candidate from By Malene Birger that I haven't tried on yet, but it isn't in stores until Spring Summer 2012. Torture. 

portrait of an artist as a young woman

 • 23.10.2011, 21:15


"I have been painting for the last two years, and have been experimenting with interiors and their potential to express something about our state of mind and living. I'm fascinated by how we relate to society, as both an abstract concept and an ever present space outside our windows filled with daily routine. What I really want to shed light on is our relationship to the public sphere through a metaphysical close up of the private sphere. I mostly focus on the home as an arena to discuss human affairs, as it is at the crux of our private lives, where we live, feel, think, plan and hide. I use many means of creating atmospheric scences, like obscuring proportions and perspectives, experimenting with color, and rich textures. I abstract the settings of my rooms in pursuit of creating a dreamlike, liminal atmosphere that suggests the interior is both a mental and physical space.I am inspired by the challenges of urban enviornments, isolation, and community. I strive to express my own feelings while trying to tie that into emotions that many of us seem to share, such as fragmentation and alienation. I have grown up in a multi-cultural family in the Philippines where extreme urbanization, post-colonial culture, and East-Asian art and architecture have also been an influence."

Info:Andrea Isabelle Phillips has done: 2 years at Einar Granum Kunstfagskole, is now starting a bachelors at Chelsea School of Art and Design London, made it to the second round of assesment of Høstutstillingen 2011. ( Det var 244 blant 2221 søkere som kom videre til denne delen av utvelgelsen, og bare 93 kom inn med verker til Høstutstillingen) From the email I got from Kunstnerens Hus, you can use the numbers.

http://1.bp.blogspot.com/-4ze_9nA0OZA/TZBqanqSmgI/AAAAAAAAABc/8L3sOEigyI... (this is the painting that was selected by Høstutstilling første opptak)

http://3.bp.blogspot.com/-XGMsQ86G0Q4/Th7txhj8S3I/AAAAAAAAACI/BNC5lSDh6K... (this is my latest)

https://lh5.googleusercontent.com/-DHS6r9Vw_x0/TX3aMHaXDcI/AAAAAAAAAA8/L...

https://lh3.googleusercontent.com/-tS2JAPPayb8/TX3bF2aSwPI/AAAAAAAAABE/y...

todays details

 • 23.10.2011, 20:30


perfectly worn jeans and a leather Dagmar bracelet for lazy Saturdays.

and the winner is...

 • 16.10.2011, 21:47


Congratulations Elin Johnsson, you'll be getting an email from me soon. 

xx

Preparations for tomorrows events...

 • 12.10.2011, 22:06


Hmmm, busy girls must improvise - so I've started using Instagram via my twitter account in order to update everyone when blogging seems impossible. You can follow me on Twitter here. :) Tomorrow there is going to be a really posh Hermès event in Oslo, arranged by my work. So excited!

little lace dress

 • 10.10.2011, 11:07


Hello dear readers, I hope you all have had a lovely weekend!

If you want, you can visit Flingly for my weekly outfit post for them:

http://flingly-magazine.flingly.com/article/my-little-lace-dress

You should also check out their new site - Flingly.com which just re-launched a few days ago. I'm not exactly sure of their complete concept just yet, but as I've understood it - it's a a user-based online fashion magazine. I think that there is a link on the site where you can apply for an invite to contribute.

Big kiss,

Ingrid x

inspirational photographs

 • 06.10.2011, 17:56


from Costume Norway & Heartbreak Blog

When the pictures on my blog are up to par with these photographs, I will know that it is fulfilling its potential. There is always room for improvement. I really do believe in constantly improving our little crafts and talents. 

favourite things

 • 06.10.2011, 09:56


I've been waiting for the right time to share these with you all, and it seems that now is the right time. Leave me a message and I will send you a bunch of my favourite products from NBG - just about the best skin creams that I've ever used in my life and a brand that I know I will be a loyal consumer of for many years to come.

I've written loads of marvelous things about these products before, but I guess the best way to share them is by literally sharing them - so one lucky reader will get a bunch of my favourite products from this brand. If you want to enter just leave you email address in the comment section.

The winner will be announced in exactly one week.

Good luck. xx

once again...

 • 03.10.2011, 21:16


Head on over to Flingly.com for my outfit details and my weekly outfit post for them. ?

http://blogg.flingly.com/flingly/city-skylines/

boho-chic Indiska

 • 03.10.2011, 13:48


Models chilling in the kitchen, shot by my sister

One of the stars of the show - a kimono style jacket. 

Indiska belles

 Le food

Indiska interior and a waterfall wall at the entrance

A collection of key pieces from the collection

I know I twittered about this like crazy so here are some pictures from the Indiska fashion show that my work put together last week. I was so happy about the outcome that when the models started walking down the runway I seriously almost cried. Everything was perfect. After the show Marie (Editor in Chief of Modette) mentioned that some of the clothing items were so me. Maybe that's why I had such an emotional attachment to the whole event. All I know is, those kimono-style jackets are definitely going to find a home in my closet. I wish I had time to take an outfit-post as I was wearing head-to-toe Indiska, but unfortunately hours felt like seconds and suddenly it was over. 

Big kiss, Ingrid xx

one week

 • 01.10.2011, 22:34


Here is a snapshot from today... I cant believe it has almost been a week since my last entry! The past few days have been so exciting with a fashion show at work and other happenings. I have a mountain-load of images to edit so I'll share them as soon as I can. I wish I had more time to blog, and people always say that when there's a will there's a way so I'm sure you'll see and read more from me soon.

In the picture above I am wearing some new wardrobe investments but I thought I'd share the whole outfit in my weekly contribution to Flingly which I publish every Monday.

Big kiss x

take me away

 • 26.09.2011, 14:44


Check out Flingly.com for my weekly outfit post for them ?

http://blogg.flingly.com/flingly/take-me-away/

healthy body, a beautiful mind?

 • 24.09.2011, 21:55


Picture collage from the Filippa K Soft Sport Collection

Every time that I try to write a semi-personal entry on my blog lately... something just stops me from pressing publish. I've just had such a complete renovation of my life and my lifestyle which I so want to share with you all but... It just never comes out. It includes trying to spend more time at the gym, using mostly organic products on my skin as well as mineral make-up on my face. And well... just taking care of myself, inside and out.

My new loves include skin products from Bare Escentuals (more on that later), all natural Goji Berry juce, and a spoonful of spirulina and wheatgrass powder every morning. For my hair I've fallen in love with L'oreals new shampoo & conditioners set that does not contain silicone (It's called "Volume Collagen"), and I always apply argan oil products from Alexander Sprekenhus in towel-dried hair.

Any of you interested in knowing more about the products that I feel have really changed my skin & hair? I know this is a fashion blog but there are many other things that I would love to share - recipes, skin products & little peeks into my interior projects.

Photo diary:

 • 15.09.2011, 18:11


A few days ago I did a shoot for my good friend and hilarious hair-maven Momo. We shot for Head Hair which is a super chic hair salon on Hegdehaugsveien 30, which is just a few steps away from my first apartment ever. >>Check out the website here if you want to see how chic it looks! I was impressed.  For those of you don't know this yet, I moved out on my own when I was 15  (I guess was much more stubborn and rebellious back then). It was nice to walk around my old stomping grounds, as I barely walk around that part of town anymore, even though its just a ten minute walk away from my new place. Here's a photo diary of my day...

1. Momo in the background, Cyril & I in the foreground, getting primped and preened for the photoshoot.

2. They put in beautiful extensions for the shoot.

3. The photo studio.

4. Getting my face done.

 5. One sweet day I shall have hair this beautiful again.

 6. Le Outfit: Simple and casual (really not blog worthy at all). My sisters parka with a top from Karen Millen & shorts from JC.

 7. Peeking into other peoples windows.

8. Getting my face touched up by sweet Terje.

9. MOMO <3

10. This shot turned out so beautiful. Cant wait to share. 

11. My favourite shot was one that wasn't actually supposed to happen. This was Cyril & I just mucking about, with the direction of the photographer Einar Aslaksen of course. :)

http://www.headhair.no/

crazy...

 • 13.09.2011, 19:51


I never in my life thought that the name of my blog would end up on the cover of a magazine!

I'm overwhelmed...

Here's a little article about my blog in Norwegian magazine Streetstyle...

The September issue!

life or something like it

 • 06.09.2011, 08:02


Sorry about the lack of substantial posts lately... I've been kinda wrapped up in this amazing new job of mine!

In the meantimehere is my latest article/outfit post for Flingly.com

...and I'm preparing a Photo Diary to share what my lifehas been like the past few weeks.

Lots of love,

Ingrid

in the details

 • 21.08.2011, 22:59


Here are some details shots of the H&M dress that I wore on my birthday.The pictures were taken against my living room wall,while balancing on the top of the couch,in stripy ankle socks.

goodbye glamour. ;)

Lots of love,

Ingrid

TFM TV

 • 18.08.2011, 23:28


Click here to view

Rogue Magazine II

 • 18.08.2011, 23:17


Costume Magazine

 • 18.08.2011, 23:11


Vixen Magazine

 • 18.08.2011, 23:08


ONLY

 • 18.08.2011, 23:06


Preview Magazine

 • 18.08.2011, 23:05


Rogue Magazine I

 • 18.08.2011, 23:02


drink me up

 • 18.08.2011, 21:58


1. Some people suck all of the energy out of your body. Like evil sponges.

2. Others give you an enormous amount of energy and inspiration.

I will live my entire life aspiring to be that second kind of person.

I am wearing a suede coat from Zara, sunglasses from Gina Tricot, 

top and bag by H&M, bracelet from Bik Bok,

 a skirt from Asos and a scarf from Hermès.

**Smoothie from the best smoothie joint in Oslo - Smoothie Exchange. 

Follow my blog with Bloglovin

A little about me...

 • 13.09.2010, 10:20


Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits