ingrid holm

Send nudes

 • 09.03.2017, 08:06


Jeg elsker rouge d'armani sheers leppestifter! De vakre fargene er naturlige og egnet til hverdagsbruk, da de ikke gir den "tunge", litt strenge looken som matte leppestifter kan gi en sminke look. 

Jeg har flere farger, men den som jeg alltid har i veska er nr. 205. Det er en nude leppestift med fersken-toner. Mye finere enn de concealer-aktige nude leppestiftene som går i ett med ansiktet!  

Det beste med akkurat denne leppestiften er at leppene holder seg myke og fuktige hele dagen lang. 

Leppefarger som er i nude familien er som regel penest med litt glans i. Akkurat denne leppestiften får huden til å stråle!

Basket love

 • 28.02.2017, 14:30
Jeg elsker L'Occitane!

Denne kurven ligger ved siden av badet, og den gjør meg ekstra lykkelig akkurat nå. Produkter for en sliten vinterkropp! Materialistisk lykke er vel ikke så ille hvis det er bra for sjelen?

 

Første steg i hudpleierutinen

 • 24.02.2017, 09:54
Noen av dere har kanskje fått med dere at Elsa Hosk har blitt ambassadør for Biotherm. Noe dere sikkert ikke har fått med dere enda er Life Plankton Essence fra Biotherm. GAME CHANGER! Jeg har aldri hatt så fin hud før. Spesielt om vinteren! Jeg kommer til å skrive mer om dette produktet om litt, ville bare gi dere en liten teaser. Det føles ut som om jeg bærer på en godt bevart beauty-hemmelighet! Anbefales til dere som liker sunn, vakker hud som stråler gjennom sminken - PERFEKT til skandinaviske jenter.

Take care of yourself

 • 10.02.2017, 21:30
Det er morsdag på søndag og Valentines day på tirsdag. Jeg har ingen store forventninger til hverken morsdag eller Valentines, og det går helt greit. For jeg har ingen problemer med å skjemme meg selv bort. Ønsker jeg meg noe så forventer jeg ikke at noen andre skal fikse det for meg. Det er jeg ikke alene om. Norske kvinner er selvstendige. Det er en fantastisk egenskap - sagt fra en som kommer fra to veldig ulike kulturer. Det er fint å være kvinne i Norge, selv om det er viktig å poengtere at vi ikke er helt likestilte. Det er nesten like mange kvinner som det er menn i arbeidsstyrken i Norge. Likevel var heltidsansatte kvinners gjennomsnittlige månedslønn 87,5 prosent av menns gjennomsnittlige månedslønn i 2016. Det synes jeg ikke noe særlig om. Det er heller ingen hemmelighet at barn kan være en karrieredemper for kvinner. Som om ikke arbeidsplasser har forstått at fordelene med å ha kvinner i arbeid langt overveier et samfunn med mindre kvinner i arbeid på grunn av utfordringene knyttet til karriere og barn! Det er uten tvil fordelaktig å være mann i dette landet, men jeg klarer meg fint. Jeg lever i et samfunn hvor jeg har muligheten til å ta vare på meg selv og litt til. Og det gjør jeg. På morsdag finner du meg på sofaen med denne masken på trynet. Lykkelig som bare det. Det håper jeg at flere av dere tar tid til. Fordi vi jobber hardt, er sterke og fortjener det.

PS: Likestilling skal vi få til og etter hvert, det er jeg sikker på. 

_________________________________

My favourite lipsticks

 • 08.02.2017, 21:54


Her er noen av mine favorittleppestifter

Jeg har alt for mange favoritter til å samle dem i ett innlegg, men jeg kan jo begynne et sted. Her er fire leppestifter som jeg digger! Fra venstre til høyre: Bobbi Brown Sandwash Pink (alltid utsolgt), Estee Lauder Lip and Cheek Multistick, Urban Decay Violate (som jeg har på i dette innlegget) og 714 igjen fra Urban Decay.

BOBBI BROWN SANDWASH PINK
Hvis jeg kun skulle bruke en signatur-leppestift for resten av livet hadde jeg valgt denne leppestiften lett. Sandwash Pink er en kald rosa som kler de fleste hudtoner. Jeg synes den ser bra ut på helt lyse jenter, og den er også veldig fin med oliven hudtoner og mørkt hår. Det beste med akkurat denne leppestiften er hvor pleiende den er på leppene. Her får du fløyelsmyke lepper hele dagen lang. 

ESTÉE LAUDER LIP AND CHEEK MULTISTICK

Jeg har virkelig fått øynene opp for Estée Lauder de siste månedene. Akkurat Lip and Cheek Multistick er en storfavoritt. 

URBAN DECAY 714
Jeg anbefaler en matt variant hvis du har lyst til å prøve en rød leppestift. Kremete og glossy varianter gir rett og slett ikke den samme effekten, i min mening. 714 er en "mega matte" variant i Vice leppestift kolleksjonen. 

_________________________________

Mitt beste eyeliner triks

 • 05.02.2017, 22:11


Denne lineren er mye lettere å legge enn tradisjonell flytende liner.

De fleste jenter kan relatere til de frusterende stundene foran speilet når den flytende eyelineren ikke legger seg helt riktig. Jo mer man "korrigerer", jo verre lineren blir. Jeg har i det siste droppet flytende liner helt, og har heller brukt pudder eyeliner fra Jane Iredale. For et vidunderprodukt!


 

Mystikol pudder eyeliner fra Jane Iredale er en vannresistent krempudder som sitter like godt som en flytende liner. Fargene er intense og pigmenterte - just the way that I like it. I bildene i dette innlegget har jeg brukt to farger. Jeg startet med Dark Topaz (sjokoladebrun), som winged liner på øyelokket og på nedre vippekant for å ramme inn øynene. Jeg har også brukt litt av Onyx (sort) rett over pupilen på øvre vippekant for ekstra definisjon. 

Et lite tips: husk å blande produktet på hånden før du legger det på øyet. Ser du den mørk skyggen på hånden min? Dette sørger for at du har riktig mengde med produkt på kosten din når du legger lineren din. 

_________________________________

Lancôme Vår 2017

 • 01.02.2017, 18:32
Jenter, dere kommer til å ELSKE vårkolleksjonen til Lancôme.

Skjønnhetsmerket har allerede klart å skape et it-produkt i form av rose-highlighteren - som er utsolgt OVER ALT. Resten av kolleksjonen er også bemerkelsesverdig. Temaet er rosa og det er så mye fint som kommer! Matte shakers (yeah!), en palett designet av Lisa Eldridge i vårlige rosatoner pluss noen andre produkter som jeg kommer til å skrive mer om senere. Gled dere!

_________________________________

Giorgio Armani Power Fabric Foundation

 • 30.01.2017, 19:26
ARMANI LANSERER NY FOUNDATION MED SPF 25

Giorgio Armani har kommet med en ny foundation som lover høy dekningsgrad med en glødende og lett finish. Jeg har vært stor fan av Giorgio Armani foundations i mange år, og har testet flere varianter. En ting som jeg har savnet i tidligere Armani foundations er solfaktor. Endelig har de kommet med en foundation som gir beskyttelse mot både UVA og UVB stråler.

 

Giorgio Armani Power Fabric Foundation er perfekt til dere som liker en naturlig matt finish som føles lett på huden. Den kan bygges opp i flere lag på områder som trenger ekstra dekning. Jeg brukte to lag på hele ansiktet i bildene.

Power Fabric smelter inn i huden og tørker til et lett og matt slør.

_________________________________

Black Opium Floral Shock

 • 29.01.2017, 19:17


- A LOT OF FLOWERS, AND A LITTLE SHOCK - 

Blomsterprint fortsetter som en stor trend i vår/sommer 2017. Her er en duftanbefaling som matcher perfekt med sesongens blomstrete plagg: Black Opium Floral Shock fra YSL. Duften byr på en dufteksplosjon som består av flere vakre blomsternoter. Det som gjør akkurat denne parfymen spesiell i forhold til andre blomsterdufter er basen, eller bunntonen: en iskald espresso akkord. Dette hindrer at duften blir ekkel søt. Anbefales!

_________________________________

Kimono/dress: GESTUZ

Earrings: JANE KØNIG

Et julegavetips til dere som er litt sent ute!

 • 22.12.2016, 10:40


Annonse

Jeg er over gjennomsnitt glad i å tulle med håret mitt. I 2016 har jeg bleket håret helt blondt, farget det sort, krøllet og fønet håret jevnt, og har ikke klippet håret bort - jeg bare forsetter og fortsetter. Hemmeligheten er at jeg pleier håret med masse oljer - aller helst med produktene fra Moroccanoil, som inneholder argan olje. Håret blir porøst og tørt etter mye bleking og varme, og hårstråene mister sine naturlige oljer. Det er derfor jeg sørger for å pleie håret med oljerike produkter fra Moroccanoil - spesielt i vintermånedene når håret trenger litt ekstra kjærlighet.

Etter at jeg bleket håret sov jeg med håret dekket i Moroccanoil Treatment og en plastpose over hodet i flere dager. Truth! Jeg så helt gal ut, men etter noen dager var håret silkemykt igjen. 

Hvis noen av dere sliter med en siste liten gave kan jeg trygt si at de fleste kvinner (og menn) er opptatt av håret sitt. Derfor håper jeg at dette gavetipset faller i smak hos dere som er på desperat leting etter en fin gave til dine kjente og kjære. Moroccanoil har til og med en fin gaveboks! Enklere blir det ikke. 

Du kan lese om hele HYDRATING COLLECTION her.

Hvis du selv er på leting etter fantastiske hårprodukter kan jeg anbefale disse på det varmeste! 

Night Light

 • 06.12.2016, 20:59
I dag har jeg lekt rundt med denne limited edition paletten fra Giorgio Armani Beauty.

Her er noen top tips: for perfekt hud, påfør krem foundation fra paletten med et fuktig egg. Bruk den lyseste tonen som en highlighter under øynene, og den litt mørkere tonen til å dekke urenheter. Pudderet er nesten transparent og passer alle hudtoner. For å påføre pudderet burde du helst bruke en stor pudderkost over hele ansiktet. Hvis du skal legge de øverste skyggene med mye glitter anbefaler jeg at du fukter skyggekosten din. Jeg anbefaler også å spraye ansiktet med Armani Prima Make-up Fix etter at du har lagt øyeskyggen. Dette kommer til holde glitteret på plass og sørge for at skyggen sitter hele dagen/kvelden lang.  

________________________

I am wearing Eye and Face Palette Limited Edition Holiday 2016 from Giorgio Armani Beauty

 

GOALS

 • 20.11.2016, 22:19


pressegave


Victoria Beckham har lansert en sminkekolleksjon med Estée Lauder!

Og for en vakker kolleksjon det er! Jeg, som mange andre ser opp til Victoria Beckham. Å motta en pakke med noen produkter i kolleksjonen hennes må være månedens høydepunkt. 

Du kan lese mer om VB x Estée Lauder her

 

Lancôme Audacity in London Eyeshadow Palette

 • 16.11.2016, 19:55

PARTY EYES!

Jeg har lekt meg rundt med min nye palette de siste dagene, og har funnet en bra måte å bruke den på! Jeg deler paletten opp i flere paletter, basert på shimmer-skyggene nederst. Den gyldne shimmer-skyggen ser bra ut med de fine lysebrune skyggene, mens den lila shimmer-skyggen er perfekt til en nedtonet smokey-eye. Veldig gøy altså!

________________________

Although I admittedly was at first super-overwhelmed by the choices in the Lancôme Audacity in London Eyeshadow Palette, I have now found a cool way to use it! I divide the palette into different tinier palettes based on the shimmer shadows on the bottom. The peachy golden shimmer shadow matches perfectly with the muted browns over it, and the shimmery lilac makes a perfect subtle smokey eye look with the corresponding colors above it. So much fun!

Les flere beauty innlegg her

 

Beauty and personal news

 • 02.11.2016, 19:47


I dag har jeg endelig bestilt flybillett til London.

Det er lenge siden sist. Jeg har ikke besøkt London siden jeg ble mor, og nå skal jeg endelig til London med en venninne! Jeg bodde i London da jeg var 19 til 23 år og jeg kjenner byen godt. Det blir rart og nostalgisk å komme tilbake til en by som var hjemmet mitt i så mange år. 

Flybilletten feires med Lancôme Audacity in London Eyeshadow Palette og noen vakre matte leppestifter. Det kommer en sminkelook snart! 

________________________

I have finally booked a plane ticket to London with my best friend! It will be strange and nostalgic to walk the streets of a city that I called my home from 19 years old to 23. I haven´t been back in London since I became a mother, so this is almost like a return to normality for me. My plane ticket purchase was celebrated with the London Audacity Palette from Lancôme. I will share a beauty look soon!

 

Dette produktet er bedre enn Kylie Lip Kit

 • 24.10.2016, 22:03
NEW IN: GIORGIO ARMANI LIP MAGNET

Jeg elsker matte lepper, og Giorgio Armani Beauty leverer som alltid! Lip Magnet er en flytende leppefarge som gir god fargeintesitet og en sofistikert tekstur som jeg føler at jeg KUN får fra de matte leppeproduktene i Giorgio Armani Beauty kolleksjonen. Produktet er superbehagelig på leppene og skal vare opp til 8 timer. Anbefales på det varmeste!

Husk: Hemmeligheten bak perfekte matte lepper er en god base. Husk å eksfoliere leppene med en myk tannbørste slik at du blir kvitt tørre hudrester som hindrer nærende pleie å trekke inn.

________________________

On my lips LIP MAGNET 506 (pink) and LIP MAGNET 400 (classic matte red). I am wearing pink velvet dress Bik Bok, floral tea dress Boohoo

 

Slik bruker du highlighter

 • 16.10.2016, 10:51


Her er en liten steg-for-steg video som forklarer hvordan jeg legger highlighter. Jeg har brukt Pure Color Envy Shimmering Blushlight i 'Sultry Glow' fra Estée Lauder. En absolutt favoritt i sminkepungen! På kinnbeina, nesen og haken har jeg blandet alle de tre fargene i paletten, og i øyekroken har jeg kun lagt den lyseste tonen. Videoen finner dere også i portrett format på min Instagram konto
 


 

Into the (Pink) Gloss

 • 12.10.2016, 09:00

LIPGLOSS HAR GJORT EN COMEBACK

Matte lepper har vært hott lenge nå, og nå har motvinden kommet: glossy lepper har gjort en comeback! Jeg personlig har holdt meg unna leppegloss fordi jeg tidligere ikke har likt tunge, klissete lepper som konstant trenger en touch-up. Jeg ble derfor positivt overrasket da jeg testet Gloss Volupte Nr. 154 fra YSL Beauty. Formelen gir en helt annen opplevelse enn mine tidligere erfaringer med lipgloss: Gloss Volupte føles lett på leppene, creamy og varer lenge. Jeg elsker leppestift, men er klar over at det kan få meg til å se eldre ut - spesielt når jeg er sliten. Denne rosa glossen lysner opp ansiktet og er ikke alt for blank.

Hva foretrekker du, leppegloss eller leppestift?

_________________________________

I AM WEARING YSL GLOSS VOLUPTE NR. 154

Matte lips are out, glossy lips are in. I have never really liked lipgloss. They have previously felt heavy, sticky, and have needed constant re-application. This one is a gamechanger. Gloss Volupte Nr. 154 from YSL Beauty feels light on the lips, creamy, and lasts a long time. I LOVE lipstick, but am aware that it can age me. This glossy pink number lights up the complexion and gives a youthful look without being too shiny.

 

DU SKAL STRÅLE, IKKE SKINNE

 • 10.10.2016, 15:33


This post is sponsored by Vichy

Vichy Lanserer Idéalia Gel Cream

Det er mange som spør meg om hvordan jeg sminker meg til perfekt hud, men sannheten er at det aller viktigste steget er det som kommer før sminke: nemlig hudpleierutinen. Vichy har lansert en helt ny gelé-dagkrem i Idéalia linjen som lover glødende hud. Produktene er utviklet for hud som viser de første tegnene på aldring. Dagkremene forbedrer hudkvaliteten, minimerer synlige porer, reduserer fine linjer og etterlater huden med en flott glød. Det som er spesielt med den nye Idéalia gelé-dagkremen er at den er skreddersydd til blandet og fet hud. Utover de fordelene som karakteriserer Idéalia linjen etterlater denne kremen huden også med en flott, matt finish og huden føles umiddelbart oppfrisket.De fleste av oss ønsker å se unge ut så lenge som mulig. Sannheten er at noe av hudaldring er genetisk -MEN, det er mye man kan gjøre for å bevare en god hudkvalitet. Stress, lite søvn og dårlig kosthold er livsstilsrelaterte årsaker som bidrar til raskere aldring av huden. Jeg har skrevet om Idéalia linjen før og jeg kan med hånden på hjertet si at alle produktene i linjen er noen av de beste jeg har prøvd. Nattkremen Idéalia Skin Sleep er helt magisk!

Ønsker du en total hudpleierutine kan jeg anbefale å starte med Vichy Pureté Thermal som ansiktsrens og sminkefjerner, en Idéalia dagkrem hver morgen og Idéalia Skin Sleep hver kveld.

DU KAN LESE MER OM IDÉALIA LINJEN HER

 

How to Create a Luxurious Everyday Life

 • 09.10.2016, 21:52


SPRAY YOUR KNITS WITH PERFUME

Et lite tips til litt luksus i hverdagen: spray litt parfyme på strikkplaggene. Noe av det beste jeg vet er å våkne tidlig, gjøre meg klar til jobb og dra på en genser som allerede har parfymeduft på den fra sist gang jeg brukte den. De vakre siste tonene i en duft holder seg godt på strikk, og effekten er en deilig og luksuriøs ettertanke av en parfymeduft som følger deg gjennom dagen. Mye bedre enn den stramme, sterke duften man først opplever når man påfører parfyme. 

En favoritt på strikkplaggene er TOM FORD Ombré Leather 16. Ombré Leather 16 lanserte under Fashion Week i September, og er skapt for både menn og kvinner.. Duften er vel verdt å teste hvis du som kvinne foretrekker herredufter, og har en sans for det elegante. Her får du en luksuriøs duft uten de søte tonene som finnes i så mange parfymer skapt kun for kvinner. Jeg elsker denne duften. 

_________________________________

A LITTLE TIP FOR EVERDAY LUXURY. Spray your knits with perfume. One of the best feelings that I know is to wake up early, get ready for work and then pull on a knit that already has perfume on it from the last time I used it. The beautiful last tones in perfumes hold beautifully in knitwear and the effect is an afterthought of a scent that lingers throughout the day. So much better than then strong almost stringent smell that comes when you spray yourself with perfume for the first time. My favourite scent of the season (so far) is Ombré Leather 16 from TOM FORD. The unisex scent launched during Fashion Week in September and I love it. It is an empowering, beautiful scent with no sweetness. Perfectly elegant.

YOU CAN READ MORE ENTRIES ABOUT BEAUTY HERE

 

Dark Lips

 • 07.10.2016, 20:40


PANDEMONIUM BY VICE LIPS

Det har nå gått en stund siden jeg var på lanseringen til Vice Lipsticks i København, og jeg føler at jeg kan endelig gi en ordentlig vurdering av leppestiftene. Kolleksjonen av 100 leppestifter kommer i 6 forskjellige varianter: Mega Matte, Comfort Matte, Cream, Metallized, Sheer og Sheer Shimmer. Jeg foretrekker helt klart Comfort Matte varianten, da leppestiftene gir en naturlig, men samtidig fargesterk effekt.

 Min favorittleppestift BACKTALK tilhører Comfort Matte. 

Helt matte, fløyelsmyke lepper er veldig i vinden nå. Mega Matte varianten gir denne effekten. Pandemonium, som jeg har på leppene i det øverste bildet tilhører Mega Matte kategorien. Matte lepper er ikke for alle. Cream er perfekt til dere som ønsker naturlige lepper med mye fukt. Min favoritt leppestift i Cream heter VIOLATE. Den er lik BACKTALK, bare enda kaldere i tonen. Jeg har på VIOLATE i dette innlegget

YOU CAN READ MORE ENTRIES ABOUT BEAUTY HERE

Hello from the other side

 • 03.10.2016, 22:42


BUSY BEE

Jeg har hatt min aller første offisielle dag som Content Manager hos Synsam i dag, og det er kjempespennende. Nå begynner det meste å falle på plass, og resten av høsten skal brukes til å bli vant til nye rutiner og min nye hverdag. Jeg skal også endelig teste synet og kjøpe meg et par briller eller to. Jeg må jo representere. Jeg har allerede funnet drømmebrillene fra Tom Ford. Selvfølgelig. Det har vært litt stille fra meg her på bloggen da jeg har styrt med å bytte utstyr, men dere hører mer fra meg fra nå av.  ♥ 

Leppestiften er fra Jane Iredale og heter "Cindy".

_________________________________

I AM ALIVE! I had my first day of work as Content Manager at Synsam today, and now I can finally start making new routines for myself. It has been quiet here on the blog, but you will hear more from me soon. Life has been crazy lately. ♥ If you are wondering, my lippie is from Jane Iredale and it is called "Cindy".

Beauty News: Giorgio Armani launches ARMANI PRIMA

 • 28.09.2016, 23:20
SKINCARE FOR PEOPLE WHO WEAR MAKE-UP
 

Høstens hotteste hudpleielansering kommer fra Giorgia Armani Beauty. Armani Prima er en komplett hudpleieserie som forbedrer hudkvalitet, gir glans og bevarer make-up. Serien består av 6 innovative produkter for ansikt, lepper og øyne. Enkle og effektive hudpleieprodukter som fremmer en varig makeup resultater med en strålende glød.

_________________________________

Autumns hottest skincare launch is ARMANI PRIMA.  The line promises to improve skin quality and enhance make-up. My favourite product? Armani Prima Day Long Skin Perfector - it leaves you glowing all day long.

YOU CAN READ MORE ENTRIES ABOUT BEAUTY HERE

Beauty News: YSL Vinyl Cream

 • 19.09.2016, 19:47
YSL lanserer VINYL CREAM

Denne måneden lanserer YSL Beauty produktet Vinyl Cream - en blanding mellom en høyglans leppegloss og en pleiende leppestift. Produktet gir høy dekning og er komfortabel nok til å bruke hele dagen/natten lang. 

Den vinyl-aktige leppekremen er perfekt til den kommende festsesongen.

Vinyl Cream gir meg 80-talls assosiasjoner på en bra måte - her skal man leke seg med sminken!

_________________________________

BEAUTY NEWS: This September YSL Beauty launches VINYL CREAM in Norway - a perfect high gloss lip cream. The product gives excellent coverage and is also super comfortable to wear. VINYL CREAM is not gooey or heavy on the lips like other super glossy lip products, and should last all day/ or all night. This lip products gives me clear references to 80's make-up, and I LOVE IT! Mattes seem to be on their way out - it is time to play around with make-up and shine. 

Er Vinyl Cream fra YSL noe for deg?

_________________________________

Om du vil lese litt mer on BEAUTY kan du finne tidligere innlegg her

Hotel life

 • 25.08.2016, 18:03
Akkurat nå befinner jeg meg i et hotell i den svenske skjærgården utenfor Stockholm. Med meg har jeg pakket Lancôme Grandiôse Extreme maskara, Urban Decay Vice leppestiften min i rødfargen 'Spiderwebs'. Giorgio Armani Nourishing Glow enhancer for å bekjempe tørr flytur-hud og Lancôme Cushion Blush Subtil. LOVE.

_________________________________

Hi from Stockholm! Here are a few of the beauty items that I packed for the trip.

I can't feel my face when I'm with you

 • 12.08.2016, 13:32 

BUT I LOVE IT.

I går ble jeg spurt om jeg har Botox i ansiktet. Jeg tuller ikke engang. Jeg ble litt smigret, og litt forfjamset. Nei, jeg har ikke Botox i trynet. Hemmeligheten er SPF på ansiktet året rundt og kanskje det at jeg har brukt YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE fra Lancôme i det siste. Serumet glatter ut fine linjer og gjør porer nærmest usynlige. Legg et tynt lag på ansiktet og halsen før du påfører hudkrem. Effekten er at man ser frisk og våken ut, selv når man føler seg sliten. Anbefales virkelig hvis du leter etter en serum nå som høstkulden kommer. 

... og jeg tullet bare i tittelen. Selvfølgelig kan man føle ansiktet med dette serumet på. Lover! ;)

_________________________________

Yesterday someone asked me if I have Botox in my face. Ha! I was flattered and bewildered at the same time. Nope, no Botox in this face. Just extra melatonin from my mama, religious use of SPF all year long and maybe the fact that I have been using YOUTH ACTIVATING CONCENTRATE from Lancôme the past few weeks. The serum should be applied under your regular face cream and promises to plump fine lines and minimise pores. For that Botox effect where you can still feel your face. ;)

Back to Black

 • 27.07.2016, 09:46


Til dere som lurer: jeg farget håret mørkt selv. Jeg har farget håret mørkere siden jeg var 13 år gammel og har funnet ut at jeg liker å gjøre det selv aller best. Det sliter mindre på håret, og håret blir akkurat som jeg vil ha det. Her er en Youtube video som jeg lagde i 2013 som forklarer prosessen. Videoen har rukket å få over 40,000 visninger. Shit! :D Denne gangen brukte jeg totalt 4(!) esker med Garner Olia 4.0 Dark Brown. Håret er veldig skadet fra blekingen og har ikke absorbert fargen helt perfekt i alle områder av håret, men sånn er det. Jeg er fortsatt superfornøyd med resultatet. 

PS: Her er en video laget av beautybloggeren Carli Bybel hvor hun forklarer hvordan hun farger håret selv. :)

_________________________________

For those of you wondering: I still color my hair myself. I colored my hair darker for the first time when I was 13 years old and I was hooked! Here is a Youtube video that I made in 2013 that explains the process. This time I had to use 4(!) boxes of Garnier Olia 4.0 Dark Brown to get to the color that I have now. 

PS: Here is a great video by beauty blogger Carli Bybel where she explains how she colors her own hair. 

Sunday Inspiration

 • 24.07.2016, 16:52


Her er hodet mitt akkurat nå. Kan du se hva jeg tenker på?

_________________________________

Here is where my head is at right now. Have you figured out what I am thinking about?

VACATION!

 • 07.07.2016, 16:44
Nå har endelig ting begynt å falle på plass - og i morgen starter sommerferien!

Her er noen av tingene som jeg pakker i kofferten.

Hair tutorial coming up!

 • 24.06.2016, 21:51


Jeg har endelig funnet ut av hvordan man styler rufsete og boheminspirert sommerhår og jeg E.L.S.K.E.R det! Jeg tok noen bilder til en tutorial for noen dager siden, men er ikke helt fornøyd med dem, så jeg har tenkt å ta noen nye bilder over helgen. Her er produktet som jeg brukte: en rettetang fra GHD som er inspirert av Azorene.

Søndagsportretter

 • 19.06.2016, 23:30


Søndag kl. 21:00 

"Kan du ta noen bilder av meg til bloggen?"Jeg har fått flere spørsmål om neglelakken min de siste uken. Den er fra den nye Essie Gel Couture linjen, og er helt magisk! Jeg har på fargen take me to thread i bildene, og det kommer jeg helt sikkert til å gjøre for resten av sommeren. Lakken varer lenge, og den skal vare opp til 12 dager hvis du påfører topcoaten annenhver dag. Jeg glemmer alltid å fornye topcoaten, men den varer fortsatt lenge for det! 
Beauty hacks

 • 17.06.2016, 23:41De fleste jenter har noen triks som gjør en helt ok sminkedag til en fantastisk sminkedag. Jeg har en hel haug.

Her noen produkter som utfører ren sminkemagi:1. Rimmel Scandaleyes 005 Nude 2. Sleek Highlighting Palette Precious Metals 3. Bare Minerals Multi-tasking concealer Summer Bisque & Bare Minerals Max Coverage Concealer Brush 4. Jane Iredale Pure Pressed Eye Shadow Peach Sherbet


Rimmel Scandaleyes i 005 Nude er vannfast, varer hele dagen, og gir et våkent blikk. Jeg bestiller akkurat denne på eBay siden jeg ikke finner den i Norge, og den er så bra! Du finner en god alternativ fra IsaDora.

Sleek Highlighting Palette Precious Metals er ganske ny i sminkepungen, og paletten fungerer bra i øyekroken for et våkent blikk. Jeg kjøpte akkurat denne paletten for å gi dere en litt mer tilgjengelig versjon av denne paletten, men må innrømme at den andre fortsatt er favoritten. Jeg bruker dette vidunderproduktet hver eneste gang jeg sminker meg. Bare Minerals Multi-tasking Concealer i Summer Bisque fungerer som en highlighter og lyser opp hele ansiktet. Jeg legger produktet under øynene med en Max Coverage Concealer brush, og bruker Bare Minerals sin "swirl, tap and buff" metode. Den fungerer også som en "setting powder" på concealer og foundation som er lagt under øynene. Jeg hadde seriøst hatt problemer hvis Bare Minerals sluttet å produsere dette produktet. Jeg er totalt avhengig!

Jane Iredale Pure Pressed Eye Shadow Peach Sherbet er en øyeskygge som fungerer PERFEKT som en highlighter. Den gir masse glans, og er så vakker på huden. Prøv det! Du kommer ikke til å angre. 

Her er sommerens nyheter fra Lancôme

 • 02.06.2016, 19:55


Det har kommet mange fine skjønnhetsnyheter i sommer, og noen av de beste produktene kommer fra Lancôme. Dette innlegget har full fokus på øyner.I juni 2016 har Lancôme lansert Grandiôse Liner, Grandiôse Extreme, Sourcils Styler og Hypnôse Palette Matte. 

Hypnôse Palette Matte (Hypnôse Palette i 108 Beige Brulé) inneholder 4 matte farger og en shimmer skygge som til sammen skaper et perfekt resultat. De 5 skyggene blir holdt i klassiske toner, og gir en elegant look. Jeg tenker umiddelbart Marilyn Monroe og Audrey Hepburn når jeg ser på denne paletten. For det beste resultatet anbefaler jeg å følge instruksene som kommer med paletten. Husk å duse ut skyggen for et sømløst resultat.Flytende eyeliner har alltid spilt enn spesiell rolle både på filmlerretet og i motereportasjer. Lisa Eldridge har designet Grandiôse Liner for Lancôme. Ett av makeupartistenes beste triks er bruken av spesielt utvalgte pensler og børster, som kan bøyes og vippes i vinkler som gjør det mulig å skape spesielle effekter med stor presisjon. En fleksibel skaft gjør det enkelt å bøye denne lineren i en vinkel på 35 grader. Dette gjør det lettere å legge lineren når man for eksempel ønsker å dra linjen ut for å forlenge øyelokket. Konsistensen er kremete, og den tørker matte. Grandiôse Extrême maskara har også en bøyd hals. Innpakningen er matt, og dette matcher det intense matte resultat man får fra denne maskaren. Anbefales for dere som liker flagrende, dramatiske vipper.

Sourcils Styler er en øyenbrynsmaskara som gir en fyldig og dramatisk resultat. Jeg ELSKER den. Den rammer inn øynene på en sterk måte, og ser fantastisk ut både med andre øyenbrynsprodukter og alene. Anbefales til dere som elsker "Sienna-Miller-i-Alfie-bryn".

Min ultimate guide til Kylie Lip Kit

 • 29.05.2016, 19:15


 

Her er min ultimate guide til Kylie Lip Kit

Kylie Lip Kit er en kolleksjon med matte leppestifter produsert av Kylie Cosmetics, som er eid av reality stjernen Kylie Jenner. Kittet, som har blitt mye omtalt i media, inneholder en lipliner og en flytende matt leppestift. Produktene har fått masse skryt (og noe kritikk) fra store skjønnhetsbloggere over hele verden. I videoen øverst i dette innlegget viser jeg fargene Koko K, Candy K og Dolce K. Personlig så synes jeg at leppestiftene ser helt fantastisk ut i bilder, men jeg kommer ikke til å bytte ut mine faste matte leppestifter med Kylie Lip Kit helt ennå. 


Hvordan sikre deg Kylie Lip Kit?

Besøker dere nettbutikken til Cosmetics er det veldig sannsynlig at ALLE produktene er utsolgt. Dette er fordi at Kylie kun selger et begrenset antall produkter hver uke. Dette bidrar til  gale tilstander i webshoppen hennes - og produktene selger ut i løpet av noen minutter hver gang. Det har vært så stor trafikk i nettbutikken til Kylie Cosmetics at serveren har kræsjet flere ganger. Kylie annonserer når hun fyller på i lageret til nettbutikken i appen hennes, som koster penger. Heldigvis så kan du heller følge Nadiaidder på Instagram (jeg anbefaler å skru på notifications for henne). Hun annonserer hver gang Kylie åpner nettbutikken til salg og gir gode tips i forhold til tidssoner, priser, osv. Ganske så genialt! 

 

Selger Kylie Cosmetics andre typer sminke?
Kylie Cosmetics selger 9 forskjellige matte leppestifter, 3 matte metalliske leppestifter og 3 lipglosser. 

Jeg håper at dere liker innlegget og videoen! Det er bare å skrive en kommentar hvis dere lurer på noe som helst. :)

Les flere beautyinnlegg fra meg her

Gjør beina dine sommerklare!

 • 29.05.2016, 15:41


Annonse

Nå er sommeren endelig her, og jeg har et fantastisk tips til dere:

NIVEA Body Essentials Smooth Caring bodylotion holder beina myke og glatte hele dagen lang. Solskinn og varme sommerdager kan tørke ut huden, og det er derfor ekstra viktig å bruke en rik hudkrem som holder fuktighet lenge. Smooth Caring body lotion er perfekt til akkurat dette, da hudkremen inneholder shea butter, som også lukter himmelsk.

**KONKURRANSE**

Du kan vinne et reisegavekort til en verdi av NOK 8000,- hvis du uploader et bilde av beina dine på Instagram, og forteller hvor du er på vei. Husk å bruke hashtaggen #NIVEAbarbeint

Jeg er en STOR fan av NIVEA produkter og kan med hånden på hjertet skrive at NIVEA Smooth Caring bodylotion er et perfekt produkt til solbrun hud. Huden gløder og benene føles glatte og myke ut fra dag til kveld.

SE ALLE BIDRAGENE MED #NIVEAbarbeint her

 Jeg vil at dere skal kunne teste ut dette fantastiske produktet selv, så jeg har bestemt meg for å lodde ut 2 NIVEA kits med:

NIVEA Silk shower mousse smooth, NIVEA Sun protect & refresh sun spray SPF20, NIVEA Deo Protect & Care, NIVEA Sensitive dagcreme, NIVEA Crème Care wipes

- til to av mine lesere. Bare skriv en kommentar under dette innlegget. :)  Gjør det!!

Har jeg fortalt dere at hudkremen lukter himmelsk!?

LES MER OM NIVEA SMOOTH CARING BODY LOTION HER 

Mine hudpleierutiner til sommerhud

 • 24.05.2016, 22:13


Jeg har ingen satte hudpleierutiner da jeg tester nye produkter hele tiden, men jeg har en gylden regel: "cleanse, tone & moisturize". Dette har blitt repetert til meg så mye under min oppvekst i skjønnhetsgale sørøst-asia at jeg sier det til meg selv mens jeg går gjennom hudpleie rutinen min. Hjernevasking på høyest nivå, men det funker som bare det! Jeg vasker aldri ansiktet med ansiktsrens som tørker ut huden. Blir jeg stram og tørr i maska av en ansiktsvask, forsvinner den fort fra baderomshyllen. Hud som blir tørr av en sterk ansiktsrens får røde, irriterte områder - spesielt rundt nesen. Tørr hud kan også forårsake urenheter og på sikt kan hud uten nok fuktighet danne rynker. Nei takk! Oljer, derimot, får jeg aldri nok av.

Her er hudpleie produktene som jeg digger akkurat nå:

Biotherm Total Renew Oil - er et produkt med dobbel effekt, som både renser huden og fjerner sminke. Massér den inn i huden som en sminkefjernende olje. Påfør vann, og oljen transformerer til en skum. Huden føles glødende og silkeaktig etter bruk.

Biotherm Biosource 24hr hydrating toner - etter at jeg har vasket ansiktet påfører jeg en toner på huden med en bomullsdott. Dette fjerner resterende smuss fra huden og etterlater ansiktet glødende og ren. 

Clinique Moisture Surge - er en av de beste dagkremene som finnes. Konsistensen er gele-aktig, og kremen har en kjølende effekt på huden. Moisture Surge er perfekt til sommeren, da den tilfører masse fuktighet uten at huden blir fet. Konsistensen er silkeaktig og den er drøy i bruk. Anbefales! 

Juicy Shaker fra Lancôme - det er alltid fint å ha en pleiende leppeolje i vesken. Juicy Shaker er en klar favoritt. 

Mine favorittparfymer

 • 23.05.2016, 19:50


Jeg ble for en liten stund siden spurt om mine favorittparfymer. Her er de:

Sun di Gioia fra GIORGIO ARMANI. Dere har nok fått med at jeg er stor fan av Giorgio Armani Beauty. Sun di Gioia skal minne om solvarm hud. Duften åpner opp med bergamott, fresia og blander seg med en frisk marin akkord. I hjertet av duften finner vi friske og blomsteraktige noter fra sambac jasmine, ylang-ylang og noter fra frangpani. Duftens bunnote er noter fra iris, kremet kokosmelk og ambra. Lukten føles varm og elegant. Anbefales!

Air Di Gioia fra GIORGIO ARMANI er en lettere, friskere duft som jeg liker å bruke når jeg trenger litt ekstra energi. Duften åpner med noter fra mandarin, neroli og rosépepper. Blomsteraktige hjertenoter fra peon, ylang-ylang og appelsinblomst gir duften en herlig friskhet. I duftens bunnote hviler treaktige noter fra musk, en moseakkord og patchouli. En sterk og frisk duft.

FLOWERBOMB fra Viktor&Rolf er en duft jeg ikke trodde jeg kom til å like, fordi selve parfymeflakongen er så lite klassisk. Men så prøvde jeg den, og i fell in love. Duften er rett og slett en blomsterbombe av en duft, og ulik noen andre dufter som jeg har prøvd. Toppnote: mandarin, bergamott og appelsin. Hjertenote: arabisk sjasmin, liljekonvall og Centifolia-rose. Bunnote: rav, cashmeran og patsjuli. Jeg digger den!

Lazy Sunday Morning fra Maison Martin Margiela er en unisex parfyme som dufter som nyvasket bomullsengetøy. I duften finner du hvit musk, iris, trenoter, pære og rose. Veldig fin duft til de dagene hele huset er skinnende rent og alt er som det skal være.

Lipstick On fra Maison Martin Margiela er trolig parfymen som matcher meg mest i kolleksjonen min. Duften har et vintage-preg, og navnet er noe jeg helt klart kan identifisere med. Duften inneholder fiolett, sverdlilje rot, galbanum, bourbon vanilje og tonka bønne. Med andre ord de merkeligste duftene ever. Parfymen dufter kvinnelig og godt.

BIOTHERM EAU SOLEIL er perfekt til sommeren. Denne duften er ganske ny i kolleksjonen, og jeg ELSKER den! Duften har en sporty, forfriskende lukt som passer til en solfylt sommerferie Jeg liker å si at den inneholder solskinn i en flaske! I duften finner du avkjølende toppnoter av sitrus, appelsin, solbær og sitronessens, samt søte midtnoter av fiken, tiaré og akvatiske akkorder. Jeg mener at jeg lukter litt kokos i den også, selv om det ikke står noe om dette på nett. Kanskje fordi duften minner meg om varme sommerdager?

Kylie Lip Kit - mitt første inntrykk

 • 22.05.2016, 21:44


Jeg har hatt 3 varianter av Kylie Lip Kit i over en uke nå, og jeg har enda ikke klart å skrive helt konkret om dem. Mest fordi jeg fortsatt tester dem, og også fordi at jeg synes at de tørker ut leppene mine litt? En ting er helt sikkert: de ser helt fantastiske ut i bilder. Jeg er en desidert skjønnhetsjunkie og har har testet de fleste skjønnhetsmerker. Jeg skriver kun om produkter jeg kan stå for 100%, og lar være å skrive om produkter som jeg ikke liker. Dette gjelder også annonseinnlegg. Selvfølgelig. Her sliter jeg litt når det gjelder Kylie Lip Kit. Jeg trodde at jeg skulle forelske meg i dem umiddelbart... men jeg har ikke det. Ut av alle skjønnhetsprodukter er jeg helt vill etter leppestifter. Jeg kan gode leppestifter. Skriver jeg om en Lancôme leppestift for eksempel, og roser den til skyene, så er det fordi at Lancôme lager helt fantastiske leppestifter. Løper noen av mine lesere til nærmeste sminkeforhandler og kjøper produktet så vet jeg at jeg kan stå for produktet. Dette er superviktig for meg. 
I disse bildene har jeg på fargen Candy K. Sykt fin i bilder, men resultatet er litt forskjellig etter litt tid, i min mening. Fargen blir litt mørkere etter hvert, og leppene skrumper inn fordi de mangler fuktighet. Kylie Lip Kit er en matt leppestift som påføres i flytende form. Alle leppestiftene kommer med en tilsvarende lipliner. Det kan hende at jeg ikke påfører leppestiftene helt riktig, så jeg skal fortsette å teste dem før jeg skriver en ordentlig anmeldelse. Jeg bestilte Koko K, Candy K og Dolce K

I disse bildene har jeg på Dolce K. Igjen, veldig bildevennlig, men litt vell mørk i virkeligheten.

Her tror jeg at en ordentlig sminkevideo må til. Det er lenge siden jeg har laget en! Hva tenker dere? Jeg har bestilt et nytt kamera til meg selv, da jeg har brukt min fotograf-kjærestes utstyr til å filme og ta skjønnhets-relaterte bilder frem til nå. Vi er nå begge ganske trygge på at jeg faktisk kommer til å bruke kameraet nok til å begrunne å ha to proffe kameraer i hus, så det betyr at jeg slipper å "booke inn" John sitt kamera hver gang jeg ønsker å bruke det. 

Jeg er alltid så usikker om jeg skal snakke på engelsk eller på norsk i videoer. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å lage videoer på norsk siden jeg blogger på norsk og jeg vil helst lage videoer for leserne mine fremfor å prøve å få masse internasjonale views på min Youtube kanal... og så begynte jeg å se på Tine Monsen sine fantastiske videoer hvor hun snakker på engelsk, og så ble jeg usikker igjen. Det blir bare forvirrende å lage noen videoer på norsk, og noen på engelsk, så har egentlig sittet litt på gjerdet og ikke laget noen videoer i det hele tatt på grunn av det. Hjelp! Har dere noen meninger om dette?

Redaktør for en dag!

 • 22.05.2016, 10:07


AnnonseJeg har blitt utfordret av Dermica Sensitiv og Apotek1 og skal nå prøve å lage en forside for deres magasin. Jeg skal teste produktene, sette meg inn i hva de inneholder og finne ut av hvordan jeg ville vinklet coveret på best mulig måte. Dermica Sensitive har rett og slett gitt meg mulighet til å være redaktør for en dag og bestemme hvordan jeg ønsker å fremstille deres produkter!

Litt om Dermica Sensitiv linjen:

Dermica Sensitiv er en hudpleieserie med milde formuleringer som minimerer risikoen for uønskede hudreaksjoner som irritasjon, allergier og ubehag. Produktene kommer i lekkert design og har behagelige, fløyelsmyke konsistenser. Jeg er allerede begeistret for den freshe innpakningen og viser produktene stolt fram på baderomshyllene.Jeg vet allerede at jeg ønsker å gjøre noe personlig og nært. Jeg liker innhold som rører noe i mennesker og Dermica Sensitiv linjen reflekterer mange verdier som jeg kan stå for: produktene beskytter mot hudreaksjoner og ubehag, har milde formuleringer og tar vare på huden. Jeg føler at den flotte innpakningen snakker for seg selv, så fokuset skal være naturlige, varme settinger.

Les mer om Dermica Sensitiv linjen her

Blondine eller brunette?

 • 15.05.2016, 11:00
De siste dagene har jeg plutselig savnet å være brunette. Jeg har spurt rundt til mine nærmeste og alle har blandede meninger. Noen liker blondine-Ingrid, mens andre savner det mørke håret mitt. Ble plutselig veldig usikker, jeg! Kanskje jeg går for noe i mellom? 

Slik sminker du deg som en filmstjerne

 • 28.04.2016, 12:20


Jeg skriver mye om at jeg blir inspirert av klassiske filmstjerner. I dag har jeg laget en look med sterke referanser til den tidløse Hollywood skjønnheten.

Hud: Clarins Beauty Flash Balm og Giorgio Armani Armani Luminous Silk Foundation No. 5.

Øyensminke: YSL Couture Palette Collector Summer 2016, Jan Thomas Liquid Eyeliner, Urban Decay 24/7 Waterline Eye Pencil i Walk of Shame. 

Maskara: Diorshow i sort

Bryn: Anastasia Beverly Hills Eyebrow Pomade i Caramel

Concealer: Helena Rubinstein Magic Concealer No. 02

Solpudder: YSL Les Sahariennes Bronzing Stones 

Highlighter: Urban Decay After Glow 8-hour powder highlighter i Sin, Urban Decay 24/7 Glide-on Eye Pencil i Heartless som highlighter på øynene (innerst i øyekroken). 

Leppestift: Jan Thomas Remember MeDet viktigste produktet for å oppnå denne looken er øyeskyggepaletten YSL Couture Palette Collector

Inni paletten finner du fire vakre nyanser. Bruk den skimrende rosatonen på hele øyelokket, helt opp til brynet. Deretter legg den beige tonen på øyelokket, opp til globallinjen. Den andre, mørkbrune nyansen er perfekt til å skulpturere øyenlokket. Se rett fram, og legg skyggen på globallinjen. Dus godt ut. Avslutt med våtliner og maskara.Les Sahariennes Bronzing Stones, et fantastisk solpudder som føles delikat mot huden. Pudderet har en mattende effekt og skaper en naturlig og frisk look. Jeg håper at dere liker looken! :)

Sepia

 • 25.04.2016, 21:53


Presseprøver

Like før sommeren 2016 lanserer Giorgio Armani Beauty den nye sommerkolleksjonen Sepia.

Kolleksjonen inneholder en pudderpalett som gir en naturlig glans til ansiktet, tre leppestifter, og tre neglelakker.

I denne looken har jeg brukt pudderpaletten og leppestift No.200

Leppestiftene skiller seg klart ut som must-haves i denne kolleksjonen.

Leppestift No. 200, som er en kremet beige nyanse, komplimenterer solbrun sommerhud.

Paletten har et grafisk design, og chevron mønsteret er inspirert av tekstilene i Giorgio Armani sin SS16 sommerkolleksjon. Paletten passer til dere som vil ha en naturlig, sofistikert glans, istendenfor "Kardashian-glansen" som er så populær for tiden. 

Hva synes dere om sommerlooken som jeg har skapt med SS16 kolleksjonen til Giorgio Armani? 

Strobe like a pro

 • 24.04.2016, 16:19


inneholder pressegaver

Sommersminken har begynt å komme til butikkene nå, og disse godbitene fra Urban Decay er noen av de beste som jeg har testet.

Jeg husker Urban Decay fra da jeg var tenåring i Manila, på nititallet. Shoppingsenterene i Manila var superluksuriøse, og med alle de beste skjønnhetsmerkene. Der sto jeg, med langt, helt rett, mørkt hår som hang ned ryggen min. Ingen brukte skinnyjeans på nititallet. Gutta sagget, og jentene brukte slengbukser som kuttet på hoftene. Jeg hang på sminke og parfyme delen av senteret mens mamma shoppet mat. Urban Decay var rett ved heisen. Hele standen var sort, og sminken gotisk. Jeg husker jeg brukte mye tid der og bare stirret. Bestevennina mi, som var noen år eldre og mye kulere kjøpte alltid den helt sorte øyeskyggen med glitter, som hun påførte liberalt over hele øyelokket. Jeg vet godt at nititallet har kommet tilbake i trendbildet, men den tiden kan på mange måter ikke gjenskapes. Det er for mange filtre nå, og for mye perfeksjonisme. Jeg er voksen nå, men det er gøy at Urban Decay har blitt en så stor del av sminkesamlingen min. De har liksom vært der siden begynnelsen. 

Urban Decay Beached Bronzer er helt fantastisk. Den er matt, kan brukes til konturering, og samtidig så smelter den inn i huden på en jevn og naturlig måte. Se i det øverste bildet hvordan solpudderet 'løfter' kinnbeina. Love it! Jeg bruker den lyseste fargen, som heter Sun Kissed.After Glow 8-hour powder highlighter har kommet for å bli i sminkepungen. De kommer i tre nyanser: Sin, Aura og Fireball. Jeg har brukt Sin i bildene, og er helt solgt. I bildener øverst ser dere (fra venstre til høyre): Fireball, som er beskrevet som "peach with pink shift", Aura "irridescent light pink", og Sin "champagne". Sin har uten tvil mest glans, og det er derfor jeg liker den best. For den perfekte påføringen, ta litt Afterglow hvor solen naturlig treffer ansiktet ditt. After Glow 8-hour powder highlighter ​koster 210 kr. Du får altså MYE glød for pengene. 

Aller sist så må jeg nevne XXX Vice Reoladed paletten. Denne øyenskygekolleksjonen som kommer i super begrenset opplag har 20 nyanser som spenner hele UD's 20 års historie. Fra vintage nyanser som går LANGT tilbake (som Gash, Acid Rain og UV-B) til must-haves fra deres nåværende kolleksjon. Med XXX Vice Reoladed kan du eksperimentere med farge, gå for litt smoky eller vær nøytral.

I denne looken har jeg lagt Moonflower på øyelokket og opp til globallinjen, konturert med Smog i globallinjen og under nederst vippekant, og så blandet inn Hot Pants på den innerste delen av øyelokket. Jeg har rammet inn øynene litt ekstra med Twice Baked og en fuktig skyggekost. Til slutt så har har jeg brukt mye tid til å duse ut øyenskyggen med en "blender brush".

Solpudder fra Nilens Jord

 • 18.04.2016, 18:49


Lancôme har sluttet å produsere favorittsolpudderet, og jeg på jakt etter en erstatning. 

Nilens Jord er mineralsminke, og det er bra, for jeg sliter for tiden med uren hud akkurat på kinnbeina. Jeg har vasket alle sminkekostene mine, men jeg får fortsatt noen få urenheter bare i de områdene hvor jeg påfører solpudder. Jeg har alltid vært fan av mineralsminke, og jeg har høye forventninger til Nilens Jord. Jeg ble sminket i kun Nilens Jord produkter til et foto-opptak for en stund siden, og jeg husker at jeg dro hjem kjempefornøyd med sminkelooken min.

Min gamle favoritt var en matt solpudder, men jeg ble så usikker om det er en matt solpudder som jeg vil ha igjen. Derfor tester jeg en matt solpudder, en typ bronsepudder/highlighter, og en versjon med shimmer. 

Hvis dere har noen solpudder anbefalinger blir jeg veldig glad hvis dere legger igjen en kommentar i kommentarfeltet! Jeg foretrekker ganske lyse solpuddere, helst med minst mulige rødtoner. Terracotta pudderene fra Guerlain er for eksempel ikke for meg. 

Slik legger du eyeliner som kjendissminkørene

 • 18.04.2016, 08:28


Det er flere måter å bruker eyeliner på. Jeg bruker nesten aldri mørk eyeliner i våtkanten for å ramme inn øynene. 

Her er to flatterende 'beauty hacks' som jeg bruker hele tiden - med kun eyeliner:

24/7 Waterline Eye Pencil - Walk of Shame er en nude farget eyeliner som brukes i våtkanten for et våkent blikk. Mange bruker alt for lys liner til å åpne opp blikket. Resultatet blir en litt for dollete øyensminke-look. Akkurat denne eyelineren åpner blikket på en naturlig og flatterende måte.

24/7 Waterline Eye Pencil i fargen Heartless kan brukes som en highlighter over hele ansiktet. Den er perfekt til amorbuen over leppene og i de innerste øyekrokene. 

Disse to teknikkene er elsket av kjendissminkørene.

Her er en 'swatch' av produktene


Anbefales!

Jeg tester Clinique SS16 sminke

 • 17.04.2016, 19:04


I dag har jeg testet noen godbiter fra SS16 kolleksjonen til Clinique som lanserte i Mars i år.

På øynene har jeg først lagt Clinique Lid Pop 02 Cream Pop på hele øyelokket som en base. Etter det har jeg lagt Clinique Lid Pop 05 Willow Pop på øyelokket og opp til globalen. Jeg har lagt ekstra av denne skyggen i globalen og duset godt ut. Clinique Lid Pop 03 Cocoa Pop har jeg lagt langs vippene nede, samt som en liner langs vippene oppe. For å få mest mulig pigment har jeg brukt en fuktig øyenskyggekost. 

På leppene har jeg mikset Clinique Pop Glaze 07 Sugar Plum Pop med Clinique Lip Lacquer 05 Wink Pop


Favorittproduktene i denne kolleksjonen er uten tvil Clinique Lid Pop. Fargene er akkurat som jeg liker dem - pigmenterte, samt lekende lett å påføre. 

Har dere prøvd sminke fra Clinique før? 

I'm the luckiest girl

 • 06.04.2016, 16:10


Jeg er fortsatt i skyene over at jeg vant hver eneste farge av Juicy Shaker som finnes, på det Lancôme eventet som jeg skrev om for en liten stund siden. Jeg er så glad i dem at jeg har blitt litt smågal. Jeg lusker rundt og beskytter dem, teller dem, åpner de lille sølveskene for å se på dem, og så legger jeg dem forsiktig tilbake. MY PRECIOOUUSSSSS....  Akkurat som Golem i Lord of the Rings. Verdens beste overraskelse!

Innlegget inneholder pressegaver

Slik får jeg Hollywood-hår

 • 05.04.2016, 22:34


Jeg får mest hårinspirasjon fra klassiske Hollywood-stjerner.

Jeg har aldri følt meg helt komfortabel med fletter eller stramme hårfrisyrer, og for meg er strandhår til sommeren og ferier. Jeg føler meg rett og slett litt ustelt når håret ser ut som det ikke har blitt gredd i noen dager! Min favorittfrisyre er store, voluminøse bølger med mye glans.

Jeg bruker en krølltang fra GHD, samt en padlebørste og varmebeskyttelse. Jeg vil helst ha store bølger og ikke krøller, så jeg velger alltid en krølltang med størst mulig vidde. GHD curve soft curl tong er 32 mm, og den er den største krølltangen som jeg har funnet i Norge.

 

 1. Vent til en dag etter at du har vasket håret. Da holder bølgene i håret ekstra lenge. Jeg anbefaler at du lufttørker håret, slik at håret får minst mulig slitasje.
 2. Del håret inn i små seksjoner. Ta krølltangen i den ene hånden, og begynn med å lukke krølltangen innerst ved hodebunnen over seksjonen.
 3. Dra krølltangen ned til hårspissene.
 4. Rull krølltangen oppover og innover, mot ansiktet. Rull opp så nærme hodebunnen som mulig. Vær forsiktig, slik at du ikke brenner ansiktet eller ørene.
 5. Krøllen skal se omtrent slik ut.
 6. Repeter over hele hodet.
 7. Ta en stor padlebørste, og børst ut alle krøllene, slik at det bare er store bølger igjen.
 8. Velg hvordan du ønsker å skille håret. Sideskill ser mer glamorøst ut enn midtskill.
 9.  Voila! Bølgete, voluminøst hår som varer opp til 3 dager.

En ny favorittkombo på leppene

 • 04.04.2016, 08:58


En ny favorittkombo på leppene er leppestiften Lancôme L'Absolu Rouge Nr. 244 og Juicy Shaker 313 Boom Meringue. Jeg fant ut av dette da jeg tilfeldigvis hadde på leppestiften da jeg testet Boom Meringue for første gang under Lancôme eventet som jeg var på for noen dager siden. Jeg har brukt denne komboen nesten hver dag siden - for eksempel i dette innlegget. L.O.V.E!

PS: Beklager at jeg har vært så dårlig til å svare på kommentarer de siste dagene. Forrige uke var ganske kjip, og jeg prøver fortsatt å samle meg, og mine tanker. Jeg lover at jeg skal svare på alle kommentarer så fort som bare mulig. ♥

*Innlegget inneholder en pressegave

It's a JUICY SHAKER party!

 • 01.04.2016, 08:40


På onsdag var jeg på et veldig hyggelig Lancôme event på The Thief for å feire lanseringen av Juicy Shakers.

Jeg har skrevet om Juicy Shakers tidligere, og det er visst en STOR interesse for akkurat disse produktene, fordi innlegget er mitt mest leste innlegg det siste halvåret. Og det skjønner jeg godt! Jeg er ingen fan av leppeglosser, men jeg er blodfan av leppeoljene Juicy Shakers. På eventet var det en konkurranse hvor man kunne vinne hver eneste farge av Juicy Shaker som finnes, og vet du hva... JEG VANT! Herregud, så glad og overrasket jeg ble! Jeg gleder meg til å lage et superfint innlegg til dere med dem. De er også sykt fine over leppestift!

Det er endelig fredag. Jeg skriver det på den måten fordi det har vært en lang, og litt tung uke for min del, selv med fri på mandagen. Du vet, de ukene hvor man man sliter med å sove, sliter med å stå opp, og dagene virker lange og uforutsigbare? Det er så mye som er opp i luften for tiden. Når det gjelder denne bloggen så må jeg innrømme at en del av meg får helt angst av å legge ut bilder som disse, som ikke er helt perfeksjonerte, men det får bare være. Jeg har skrevet mye om at jeg skal dele litt mer enn de iscenesatte bildene mine. Her er en liten titt bak bloggkulissene. Hvis dere ønsker å komme enda nærmere på, så er det bare å følge meg på Snapchat: ingridho_lm. God helg fra meg!

*Jeg har ikke fått betalt for å skrive dette innlegget, men er pålagt til å markere presse-events som reklame. 

FOTD: My make-up

 • 31.03.2016, 19:42


Jeg skrev for noen dager siden at jeg ønsket å dele hvilken sminkeprodukter som jeg personlig liker å bruke hver dag. I dette innlegget viser jeg fram en sminkelook som jeg godt kunne brukt til et blogg-event, en date, eller en kveld ut med venninnene mine. Hvis dere har noen spørsmål så er det bare å fyre løs i kommentarfeltet! ♥

1. Jeg påfører alltid Clarins Beauty Flash Balm på ansiktet før jeg sminker meg.

2. Min favoritt-foundation er fortsatt Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani i Nr. 5.

3. Jeg legger øyeskyggen Amnesia fra Jan Thomas på hele øyelokket.

4. Jeg legger Confident fra Jan Thomas under nedre vippekant med en fuktet øyeskyggekost. *Se sminkekosten i bildet for referanse.

5. Jeg legger  Helena Rubinstein Magic Concealer i 02 Medium etter at jeg har lagt øyesminke.

6. Dette konturkittet fra Make-up Forever har jeg hatt i over 6 år. Den er fortsatt favoritten.

7. Jeg har blitt veldig glad i dette bronsepudderet fra Elizabeth Arden. Den kommer fra Sunset Bronze kolleksjonen som lanserte for en liten stund siden.

8. Jeg bruker Nr. 2 i My Parisian Pastels paletten fra Lancôme som highlighter på kinnbeina. Helt magisk! (I dette innlegget viser jeg hvordan man legger highlighter)

9. Grand Entrance Mascara fra Elizabeth Arden får til og med mine stusselige vipper til å se voluminøse ut!

10. Dip Brow Pomade fra Anastacia Beverly Hills i fargen Caramel er det perfekte produktet til mine bryn.

11. Bare Minerals Multi-tasking Concealer i Summer Bisque legger jeg under øynene med en Max Coverage Concealer Brush (også fra Bare Minerals).

12. YSL Blush Volupte i fargen Heart of Light legges forsiktig i eplene i kinnene.

13. Øyeskyggen Peach Sherbet fra Jane Iredale kan brukes som en highlighter. Den kan brukes på kinnbeina, eller i de innerste øyekrokene, slik som jeg gjør i bildene i dette innlegget.

14. Stark Naked er en matte leppestift fra Urban Decay som jeg har blitt veldig glad i.

15. Jeg avslutter med en leppegloss fra Jan Thomas. Jeg er usikker på fargen, siden klistremerket har falt av, men den her helt super!

No need to sleep

 • 29.03.2016, 15:02


I dag har jeg tenkt å lese masse beauty innlegg om hvordan man bruker YSL Touche Eclat. Det er et ikonisk sminkeprodukt som jeg bare ikke får helt til! Jeg har hatt flere Touche Eclat i sminkepungen gjennom årene, fordi den alltid blir anbefalt på det varmeste hver gang jeg for eksempel står i Tax Free avdelingen på flyplassen, men jeg må innrømme at jeg bruker produktet alt for lite. I følge YSL siden så selges en Touche Eclat hver tiende sekund ett sted i verden.

Legg gjerne igjen en kommentar hvis dere har noen tips eller triks! :)

Slik sminker jeg meg

 • 28.03.2016, 21:32


I det siste har jeg testet og skrevet masse anmeldelser av sminke - men det er lenge siden jeg har skrevet om sminken som jeg bruker hver dag. Derfor jobber jeg på et mega-innlegg til dere med looken øverst. Her en liten sniktitt!

BEAUTY LOOK: SUNSET BRONZE

 • 15.03.2016, 22:52


I dag har jeg lekt rundt med SS16 kolleksjonen til Elizabeth Arden, som heter SUNSET BRONZE. Kolleksjonen har kommet i absolutt riktig tid, da jeg har følt meg grå og sliten i det siste. Jeg er så klar for våren nå, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste. Nå er det virkelig på tide å dra ut sommersminken!

Høydepunktene i SUNSET BRONZE kolleksjonen:

Sunset Bronze Prismatic Bronzing Powder (Warm Bronze 01). Solpudderet inneholder shimmer og er lekende lett til å bygge opp. Produktet fungerer derfor bra til lett konturering.

Sunset Bronze Prismatic Highlighter (Eclipse 01) I looken har jeg brukt produktet på kinnbeina, over amorbuen, og i den innerste kanten av øynene. Jeg foretrekker highlightere i pudderform, men akkurat dette produktet er fantastisk til å legge i veska for en kvikk touch-up utover dagen/kvelden. Highlighteren er en av de mer naturlige variantene: du får en vakker glød, men ikke hele Kardashian discokule-looken som regjerer for tiden. Og det er bra, det! 

Sunset Bronze Prismatic Lip Gloss (Sunset Kiss) Jeg er ikke den største fan av leppeglosser, men akkurat denne er godkjent. Glossen er ikke klissete, og leppene ble myke og fine. Jeg tenker at den blir mer brukt når våren melder sin ankomst. Elizabeth Arden er godt kjent for sine pleiende hudprodukter, og i leppeglossene merker man også dette. Leppene var fuktige og myke lenge etter leppeglossen hadde forsvunnet.

Jeg savner en leppestift (eller to) i denne kolleksjonen. Jeg er uten tvil en leppestift-jente, og føler at en vakker leppestift hadde satt prikken over i-en for meg.

Jeg er alltid svak for fine øyeskygge paletter.

Sunset Bronze Prismatic Eye Shadow Palette er en vakker palette som kan brukes til naturlige looks, eller mer dramatiske varianter. Skyggene er kremete i konsistens, lett å påføre, og komplimenterer solbrun hud.


 

Dette gjør jeg hver andre time for å unngå rynker

 • 15.03.2016, 18:30


Et tips til dere som ikke liker å påføre klissete solkrem på ansiktet:

Jeg elsker sol på ansiktet, men jeg er også klar over at huden ikke har noe godt av soling. Det er godt forsket på at solens stråler gir rynkete hud. Det skjer ved at "hudens elastiske fibere ødelegges, blodkar utvides, underhuden blir tykkere og huden ser rynket og gammel ut" (Side2). Og disse hudskadene kan ikke repareres. Kanskje noe å tenke på nå som påskeferien er rett rundt hjørnet? Jeg hater å påføre solkrem på ansiktet. Det er klissete, legger igjen et tykt, hvitt lag på ansiktet, og tetter porer. Det jeg misliker aller mest er at det ødelegger hvordan sminken min ser ut. Derfor er jeg superglad for Sunforgettable fra Colorscience. Sunforgettable er en mineral solbeskyttelse i løspudder form, som kan fåes i SPF30 eller SPF50 (jeg bruker SPF30). Produktet er vanntett i 80 minutter, og gir full beskyttelse hvis du fort børster mineral-pudderet over ansiktet cirka hver andre time mens du er ute i solen. Jeg legger pudderet rett over sminken min, eller på bar hud hvis jeg har en sminkefri dag, og merker ikke at jeg har det på i det hele tatt.

En god alternativ til tradisjonell solkrem for ansiktet.

Påsken 2015, Sørlandet.

So much love to this beauty collection

 • 13.03.2016, 10:40


I skrivende stund så jobber jeg på en beauty look til dere med sminke fra Elizabeth Arden sin SS16 kolleksjon som heter SUNSET BRONZE. Her er det full fokus på gylden, vakker hud. Gleder meg til å dele!

Gwen Stefani Blush Palette - Urban Decay

 • 02.03.2016, 14:25


Det er ingen hemmelighet at Gwen Stefani liker å definere og highlighte. Gwen Stefani Blush Palette inneholder derfor 6 nyanser med blush, solpudder og highlighter. WARNING: blush paletten er veldig pigmentert. Legg rougen forsiktig til å begynne med, og bygg opp intensiteten hvor du ønsker det.

I bildene øverst har jeg brukt LO-FI til konturen under kinnbeina, EASY til eplene på kinnene (OBS: veldig pigmentert), og ANGEL til strobing/higlight.

Her er de forskjellige tonene i paletten:

CHERRY en lys, sateng-aktig rosatone

EASY en mørk rose-tone med shimmer partikkler i gull

ANGEL en nude/sjampanjetone med shimmer

LO-FI en matte bronsetone, perfekt til konturering

HUSH rosa med gullshimmer

OC en ferskentone med rosa elementer

Blush paletten er et perfekt alt-i-ett sett til deg som ønsker å leke deg til forskjellige looks. Du kan strobe, konturere, varme opp ansiktet med rosatoner, eller bruke settet til en leken hverdagslook. Jeg anbefaler for eksempel å bruke ferskentonen OC som en lys og gylden solpudder.

Modellenes skjønnhetstips til glødende modellhud

 • 29.02.2016, 18:48


Har dere hørt om Skin Food fra Weleda? Jeg oppdaget dette vidunderproduktet for mange år siden, og har alltid hatt det i baderomskapet. Gjennom årene har Skin Food blitt et kultprodukt innen skjønnhet og jeg får stadig nye tips om forskjellige måter å bruke produktet.

Dette er tips rett fra modellene under Fashion Week: kvelden før de har en visning så bruker de produktet som en ansiktsmaske. Skin Food trekker seg fort inn i huden og etterlater en glødende og vakker hud.

Beautybibelen INTO THE GLOSS sammenligner Skin Food med luksus hudpleiemerket La Mer. De anbefaler å bruke produktet som en øyekrem, på halsen, eller på hele ansiktet for en ordentlig boost. Hvis konsistensen er for tykk, er det bare å blande inn din ordinære dagkrem. De anbefaler også å bruke Skin Food som en highlighter på kinnbeina.

Skin Food er et allsidig produkt som kan brukes til veldig mye. Her i huset bruker hele familien kremen til forskjellige ting: på tørre neglebånd, på ansiktet, på tørre albuer.... alt mulig!

Et tips til feilfri foundation

 • 21.02.2016, 22:51


Jeg skriver mye om forskjellige foundations, men jeg skriver alt for lite om hvordan man legger foundation riktig. For det er jo ikke bare å kjøpe en flaske med foundation, og klaske det på med fingrene. Jeg er mest vant til å bruke blender sminkekosten til Giorgio Armani Beauty, men har over helgen testet en helt fantastisk alternativ: Beautyblender. Jeg har lenge vurdert å teste denne lille saken, da jeg har lest mye om det rosa egget, men har alltid vært litt redd for at den skal bli en bakteriebombe etter flere bruk. Dette er jo helt ulogisk, siden Beautyblender svampen er MYE enklere å rense enn en sminkekost.  

Et for tykt lag med foundation ser alltid uheldig ut. Beautyblender forsikrer at du bare legger et tynt lag med produkt på ansiktet. Beautyblender kan også bruker til å 'duse ut' concealer under øynene. Jeg er så positivt overrasket over resultatet og gleder meg til å teste den med forskjellig typer foundations. Hvordan legger du foundation?

Beautyblender kan kjøpes sammen med en renser her (affiliate)

Hvordan få vakrere hud på noen minutter

 • 16.02.2016, 20:51


En skjønnhetstrend som har kommet tilbake for fullt er bruk av ansiktsmasker hjemme. Jeg er veldig glad i ansiktsmasker, og bruker det minst en gang i uken. Effekten av dette er mindre porer og glødende sunn hud. Her to favoritter:

Biotherm Wonder Mud (avbildet øverst)

Wonder Mud renser porene og gir en sunn glød. Masken fjerner smuss og forurensing fra huden, og ansiktet føles fløyelsmykt og rent. Etter flere uker med jevn bruk merker man virkelig forskjellen - huden gløder og porer ser mindre synlige ut. Denne masken er så skånsom at den er egnet til bruk flere ganger i uken.

ZO Skin Health by Zein Obagi MD Sulfur Masque

Denne ansiktsmasken er noe sterkere, og passer perfekt som behandling for uren hud. Masken kan brukes på ansikt, bryst og hvor enn man får urenheter. Masken renser dypt inn i porene, absorberer overflødig talg, samt roer irritert hud. Årsaken til kviser er overproduksjon av talg, så regelmessig bruk av denne masken er effektiv forebygging mot urenheter. Masken kan også brukes på enkelte kviser over natten for å tørke dem ut. Masken har betennelsesdempende egenskaper og renser huden.

YSL Beauté SS16

 • 15.02.2016, 20:55


På leppene: Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick

YSL Beauté har valgt å oppdatere den populære leppestiften Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick, med hele 12 nye nyanser. Leppestiften kombinerer fargepigment og perlemor ekstrakt med granateple, en kraftig antioksidant som både beskytter og pleier leppene.

YSL Beauté lanserer en limited edition vårkolleksjon med navn Boho Stones. Kolleksjonen består av 2 paletter, 4 kremrouge, 2 leppeglosser i rosa nyanser, 2 maskaraer i rosa og grønt, samt 2 neglelakker i fargene #lovepink og #peacegreen

FACE PALETTE COLLECTOR GYPSY OPALE er en ansiktspalett bestående av fire ulike nyanser som er beregnet på å utbedre eventuelle ujevnheter og korrigere mindre områder. I bildene har jeg brukt en stor pudder børste over hele paletten og påført dette over hele ansiktet for å fremheve glød, samt brukt den gule tonen som highlighter på kinnbeina.

COUTURE PALETTE COLLECTOR INDIE JASPE er en øyenskyggepalett bestående av fem øyenskygger i nyanser mellom sølv og grønt.

FUSION INK BLUSH er fargesterk kremblush på tube som gir masse glød på kinnene.

Neglelakkolleksjonen utvides med to nye nyanser. #Lovepink (avbildet) er den perfekte rosatone, som jeg synes ser aller best ut paført i ett delikat lag.

My make-up is prettier than yours

 • 15.02.2016, 17:10


BOHO STONES

Vårkolleksjonen til YSL Beauté består av bohemaktige farger, inspirert av Coachella. Dette bildet er bare en liten smakebit, jeg kommer til å dele mer om denne inspirerende kolleksjonen snart. Det er bare å glede seg!

YSL Black Opium Nuit Blanche

 • 11.02.2016, 19:02


Det er så mange fine skjønnhetsprodukter å skrive om for tiden!

Black Opium Nuit Blanche fra YSL er ingen unntak. Duften inneholder Black Opiums signaturduft av sterke kaffebønner som fremheves sammen med kremete toner fra hvit musk og vanilje. Man finner også toner fra det mystiske og varme sandeltreet, og en søt og myk mandelmelkduft.

Toppnoter: ris og rosepepper.

Hjertet: appelsinblomst og peoner. Innbydende og feminin.

Duften anbefales til byjenta som elsker den elektriske stemningen i luften når det blir mørkt.

Lancôme Juicy Shaker

 • 11.02.2016, 11:21


Lancôme Juicy Shaker er ikke en tradisjonell leppegloss. Denne geniale nyskapningen inneholder både farge og leppepleiende oljer. Produktet påføres med en myk «cushion»-applikator som gjør leppene myke, fyldige og glansfulle. Produktet inneholder 4 kvalitetsoljer: ferskenkjerneolje, mandelolje, tranebærolje og moskusroseolje. Et perfekt produkt til meg, som elsker hud og sminkeprodukter som inneholder nærende oljer.

Tips: Rist Juicy Shaker, og trykk cushion-applikatoren lett mot midten av munnen ? det gir en fyldig, uimotståelig look ? eller stryk den over hele leppen for full effekt.

Rist produktet godt, og påfør flere lag med Juicy Shaker for å bygge opp fargeintensiteten

Helena Rubinstein Prodigy Reversis

 • 09.02.2016, 19:35


Det er etter at jeg ble mor at jeg begynte å merke de første tegnene til hudaldring, kanskje fordi småbarnsperioden er en krevende periode med lite søvn. Jeg begynte å merke mindre elastisitet i ansiktet, spesielt når jeg var sliten.

Produktbildene øverst ble tatt i begynnelsen av Januar, rett før jeg begynte å teste denne serien.

PRODIGY REVERSIS SERIEN FRA HELENA RUBINSTEN

Før jeg skriver om min meninger rundt Prodigy Reversis serien vil jeg skrive litt om hudaldring. All hud eldes forskjellig. De første tegnene til hudaldring får man som regel fra 25-30 år.  Genetikk spiller en rolle, men det som påvirker hudens aldring aller mest er hvor godt du tar vare på huden, og hvor mye du soler deg. Din livsstil og om du røyker har også en betydning. Fuktighet hindrer utviklingen av rynker. Det er derfor viktig å investere i en hudpleieserie som holder huden fuktig gjennom hele dagen. Tørr hud ser også eldre ut - ansiktet ser stramt og gusten ut. Fuktighet hjelper til å opprettholde en strålende sunn hud, men for å hindre utviklingen av rynker så må mer til enn ren fuktighet. Det er to typer aldring: Den første, er kjent som 'replikativ' aldring og er knyttet til en begrensing i hvor mange ganger cellene kan dele seg. Dette skjer over tid. Den andre, er kjent som 'prematur' aldring eller for tidlig aldring, som er en stressrespons fra cellene over tid. Det er dette Helena Rubinstein har forsket på når de utviklet den nye Prodigy Reversis serien.

Helena Rubinsteins laboratorier arbeider for tiden med forskning innenfor cellullær aldring. Visste dere at aldrende celler "smitter" sunne hudceller? Prodigy Reversis inneholder stamceller fra Edelweiss blomsten. Basert på tidligere forskning bestemte Helena Rubinstein forskerteam for å teste stamceller fra Edelweiss blomsten direkte på aldrende celler og deres miljø. Resultatene av dette forsøket bekrefter at Edelweiss-ekstrakten stimulerer syntesen av ulike typer kollagen og bekjemper hudens aldring ved å redusere de skadelige effekten av aldrende celler. Dette er fordi Edelweiss ekstrakt har eksepsjonelle anti-fri radikale og anti-oksidante egenskaper som styrker hudceller og gjør huden mer motstandsdyktig.

Min personlige erfaring med serien er positiv. Jeg har nå brukt hudkremen, øyekremen og serumet i over en måned. Hudkremen gir en oppstrammende effekt, og jeg føler at jeg ser mer våken ut. Huden gløder. Serumet trekkes fort inn i huden, noe som jeg liker veldig godt. Prisene til de forskjellige produktene i serien er som man kan forvente fra et luksusmerke, men mitt største argument når det gjelder dette er at det koster mindre å forebygge rynker enn å fikse dem i etterkant.

Les mer om fordelene med Edelweiss-ekstrakt i hudpleie her

Hva synes dere om denne serien? Noen tanker?

Jeg har testet Giorgio Armani Maestro Glow

 • 06.02.2016, 21:59


Giorgio Armani har nettopp lansert en helt ny foundation som heter Maestro Glow. Maestro Glow er en superlett foundation som gir masse glød og overraskende god dekning. Huden ser feilfri ut samtidig som resultatet er veldig naturlig. Maestro Glow inneholder SPF 30 for daglig UV-beskyttelse.

Maestro Glow inneholder ikke vann, men har en formel som er bygget opp av nærende oljer. Formelen trekkes raskt inn i huden.

Produktet leveres med en pipette, som gjør det lett å påføre den pleiende oljen med fingertuppene. Produktet gir huden masse næring, uten å gi en fettaktig følelse. Den er derfor perfekt til tørr vinterhud. Maestro Glow er til dere som ønsker dere ungdommelig, glødende "modell-hud". Tykkere foundation som setter seg i linjer og gir en matt finish kan virke aldrende. Maestro Glow gir motsatt effekt, og det er derfor formelen er så genial.

Giorgio Armani Beauty har klart å levere en superlett foundation som gir strålende vakker hud, uten kompromiss på dekning. 

Fordeler med Maestro Glow

 • Langvarig resultat
 • Pleiende og næringsrik formel
 • Superlett
 • Lett å påføre - bruk helst fingrene
 • God dekning som kan bygges opp
 • Ikke fettende
 • SPF30
 • Produktet kommer i 9 nyanser

Jeg har tidligere testet Luminous Silk Foundation fra Giorgio Armani. 

Du kan lese mer om det her.

Hammam at Home

 • 02.02.2016, 08:22


Innlegget inneholder pressegaver

For noen dager siden fikk jeg verdens fineste gave på døren: en pakke med spaprodukter fra Rituals. Det har blitt skrevet alt for mange saker om hvor lite tid småbarnsmødre har til seg selv, så jeg trenger ikke gjenta det. Kjære foreldre: det å ta tid til seg selv er ikke egoistisk! Jeg er en av de som mener at barn er lykkelige når foreldre er lykkelige.

Jeg vokste opp i Sørøst Asia. En stor kulturell forskjell der, i forhold til her i Norge, er at det er helt normalt å sette av tid til egenpleie og meditasjon. Her i landet skal kvinner (og menn) klare alt. Jobbe, oppdra barn, ha et fint hjem, og være trent. Vi snakker mye om stress, men gjør lite med det. Jeg går så langt å si at stress har blitt en akseptert del av hverdagen. Det er ikke rart at vi møter veggen! Det er ikke slik jeg ønsker å leve.

Jeg, som mange andre, har en travel hverdag. Jeg er derfor opptatt av mindfulness. Jeg tenker alltid over hvordan jeg har det med meg selv. Det å være opplagt i hverdagen er viktig for meg, og det gjør meg mer effektiv. Man mister rett og slett fokus hvis man lever på autopilot for lenge. Mye av hemmeligheten bak å sjonglere en hektisk hverdag, i min verden, handler om å effektivisering. Jeg foretrekker å trene pilates hjemme, og bruker en app til å måle hvor lenge og hvor godt jeg sover, slik at jeg har kontroll over at jeg får nok søvn.

En fin måte å effektivisere tiden på er å ha en spa dag hjemme. Rituals er noen av de beste spa produktene som jeg har prøvd. Kolleksjonen som jeg fikk heter The Ritual of Hammam - og alle produktene til sammen koster mindre enn en dag på spa! Det beste er at produktene varer lenge, så du får mye for pengene.

Jeg anbefaler at du gjør hele rutinen: Tenn duftlys ☯ Lag en mynte-te ☯ Bruk Hammam Olive Secret i dusjen som et fortrinn til eksfoliering ☯ Skrubb hele kroppen med Hammam Hot Scrub ☯ Vask av skrubben med Hammam Delight ☯ Avslutt med Spark of Hammam Body Lotion

Huden, og deg, kommer til å gløde.

Blooming lips for Spring

 • 01.02.2016, 08:41


Matt leppestift er hott, og jeg har funnet vårens beste kombinasjon. IsaDora Twist-up Matt Lips gir mye farge og tørker ikke ut leppene. Rett og slett den beste matte leppestiften jeg har prøvd! Jeg starter med å påføre et tynt lag med Majestic Mauve. Leppestiften har mye pigment, så jeg mikser den med fargen Naked, som er en vakker nude tone.  Jo mer Naked jeg mikser inn, jo lysere det blir. Anbefales!

IsaDora Twist-up Matt Lips finner du her

Disse produktene har jeg troen på til vår 2016

 • 29.01.2016, 13:00


Disse produktene skal jeg skrive litt mer utfyllende om i de neste ukene: Helena Rubinstein har lansert en luksuriøs hudpleieserie, Giorgio Armani har endelig kommet med en primer til min favoritt-foundation med SPF, og Lancôme sine skjønnhetsprodukter til våren er til å forelske seg i. Jeg har allerede skrevet om den ene paletten i bildet, men jeg har noen flere produkter på lur som jeg ønsker å dele med dere. Følg gjerne med, for det blir mye bra om vårens skjønnhetslanseringer fremover!

Slik legger du highlighter som en proff

 • 25.01.2016, 19:32


Jeg skrev i et tidligere innlegg at My Parisian Pastels fra Lancôme er et av mine favorittlanseringer innen skjønnhet for våren 2016. Paletten er fordelt i små terninger som kan brukes på utallige måter: hver for seg, eller blandet sammen. I dette innlegget skal jeg vise hvordan jeg bruker dette produktet.

I øyekroken

Jeg legger den gule fargen (nr 2 i bildet) i min indre øyekrok. Dette åpner øynene og gir effekten av et våkent blikk.

 

Som highlighter på nesen og amorbuen

Den samme fargen legger jeg på nesen og amorbuen over leppene. Dette sørger for en vakker glød hvor lyset treffer ansiktet, samt gir effekten av fyldige lepper.

Strobing på kinnbeina

De to gule terningene kan blandes sammen til en perfekt highlighter for kinnbeina. Sug inn kinnbeina og legg produktet akkurat hvor lyset treffer ansiktet.

Som en glødende rouge

Den mørkerosa terningen og røde terningen er perfekte til "eplene" på kinnene. Smil pent i speilet, og pafør med en rougekost. I dette bildet har jeg lagt den røde terningen (Nr. 1 i produktbildet).

Pillow Talk

 • 24.01.2016, 09:07


I dag har jeg tenkt å dele et skjønnhetstips som virker som galskap... men er ganske så logisk. Jeg sover på et putetrekk som er laget av 100% Charmeuse Mulberry silke. Å sove på putetrekk i silke er en enkel måte å ta vare på huden og håret mens man sover. Vi sover en tredjedel av livet vårt. Bomullstrekk drar i huden på ansiktet hver eneste natt. Hvor mange ganger våkner du med sovetrykk på ansiktet? Slik slitasje er ikke bra for den sensitive huden på ansiktet og kan utvikle til rynker. Silkeputetrekk hindrer håravfall, drar ikke i huden, og absorberer ikke den dyre nattkremen din, slik bomull gjør. Puten er temperaturregulerende og allergivennlig. Å sove på et silkeputetrekk for å unngå rynker og håravfall kan virke som galskap, men det føles som en luksus. Jeg elsker å legge kinnet mot den kalde silken hver natt, og følelsen av velvære som jeg får av den er nesten like viktig for meg som effekten av den.

Silkeputetrekket mitt er fra Mellymoon (pressegave), bh-en er fra Lindex

Vårfavoritter: My Parisian Pastels

 • 21.01.2016, 14:34


My Parisian Pastels fra Lancôme har blitt omtalt som et stjerneprodukt for våren 2016 av utenlandske skjønnhetsbloggere som jeg følger, og jeg er 100% enig. De ni nyansene i My Parisian Pastels er små terninger forent i en mangefarget palett som kan brukes på utallige måter: hver for seg, eller blandet sammen. Produktet kan påføres som en highlighter på kinnbeina og amorbuen, eller på øynene for et våkent blikk. Personlig så bruker jeg paletten mest som en highlighter.

Jeg kommer til å skrive et ordentlig innlegg om dette snart, så følg gjerne med.

Mine favorittprodukter til festsminke

 • 30.12.2015, 21:51


Jeg deler mine tips til perfekt festsminke med tre andre beautybloggere på VIXEN her. Jeg har valgt ut produkter som varer hele natten, slik at sminken ser like perfekt ut på begynnelsen av kvelden, som på slutten

Dette er festmakeupen beauty-bloggerne sverger til

Disse sminkekostene bør du ha

 • 09.12.2015, 18:59


Å kjøpe sminkekoster er ikke en enkel sak, da det finnes utrolig mange varianter der ute. Jeg har en ganske stor samling sminkekoster. Min erfaring er at sminkekoster ikke er noe man kjøper hele tiden. Jeg har dyre sminkekoster som jeg kjøpte for over 6 år siden som jeg fortsatt bruker, samt budsjett-favoritter. Sminkekoster må helst vaskes hver uke, spesielt koster som brukes med flytende sminke. Sminke blir penere hvis du jobber med rene koster, og det blir huden også. Det er rett og slett uhygienisk å bruke skitne koster på ansiktet! Det er ikke nødvendig å kjøpe alle typer sminkekoster som finnes der ute, men det er noen som jeg anbefaler alle sminkeinteresserte å ha i sminkepungen. Resultatet blir så mye bedre når man jobber med de riktige penslene.

GIORGIO ARMANI MAESTRO BLENDER BRUSH

Denne sminkekosten brukes til å påføre flytende foundations. De syntetiske fibrene plukker opp et tynt lag med foundation som lett duses ut for en perfekt finish. Anbefales til dere som fortsatt påfører foundation med fingrene. Helt magisk!

*Et lite tips er å også bruke denne kosten til å legge concealer. Dus concealeren ut for en sømløs finish. 

GIORGIO ARMANI  MAESTRO ANGLED EYE BRUSH

Jeg bruker kanten på denne kosten til å duse ut oyenskygge på globalen. Jeg legger ofte øyenskygge på øyelokket med fingrene. Deretter perfeksjonerer jeg øyesminken med denne kosten. Effekten er øyenskygge som er lagt som fløyel på huden.

GIORGIO ARMANI MAESTRO FLAT EYE BRUSH

Denne sminkekosten bruker jeg til å legge oyenskygge under øyet, på den nedre vippekanten. Jeg fukter sminkekosten først.

GIORGIO ARMANI MAESTRO SCULPTING BRUSH

Denne geniale kosten kan brukes til å legge kontur eller highlighter. Jeg har skrevet mer om dette her.

Bruker du sminkekoster til å påføre sminke?

Smokey Eye med Urban Decay Vice

 • 09.12.2015, 08:00


Nå som festsesongen er i gang er det gøy å legge sotede øyne. Sotede øyne, eller smokey eyes som det også er kjent som, kan sminkes i et hav av former og farger. I denne looken har jeg valgt å gå all in! En måte å tone ned sminkelooken er å ikke bruke leppestift.  I dette tidligere innlegget med den røde kjolen har jeg helt lik øyenskygge, men jeg har byttet ut leppestift med bare lipgloss.

Slik får du denne øyenskygge-looken

1. Påfør Urban Decay Primer Potion på hele øyelokket.

2. Legg DISCREET på hele øyelokket, helt opp til brynet.

3. Legg UNDERHAND på øyelokket, opp til globalen.

4. Dus ut kantene med en blender oyenskyggekost.

5. Legg LOW kun på midten av lokket, opp til gobalen. Dus øyenskyggen forsiktig ut. Dette kommer til å gi looken mer dybde.

6. Pafør UNDERHAND under øyet, langs hele nedre vippekant, med en smal, fuktig øyenskyggekost. I denne looken har jeg også valgt å legge en linje på øvre vippekant med en fuktig børste. Dette gjør jeg ikke hver gang, men det former en fin ramme rundt øyet.

7. Legg ROBBERY i innerst øyekant med en smal, fuktig børste.

*For en ekstra 90-talls feel har jeg brukt leppestiften Urban Decay Matte Lipstick 1993 på leppene og Urban Decay Afterglow i FETISH på kinnene. Og ikke glem maskara! Jeg har brukt Lancôme Hypnôse Volume-à-porter

 

Her er looken med et antrekk! Jeg har på meg en skinnjakke fra Second Female, topp fra Lindex og love-tag halskjede fra Jane Kønig.

Giorgio Armani Maestro Sculpting Brush

 • 07.12.2015, 08:00


Det er mange som spør meg hvordan man kan oppnå markerte kinnbein med sminke.

Jeg svarer alltid at det ikke er sminke som gjør den store jobben, men sminkekosten. Giorgio Armani Maestro Sculpting Brush gjør det lekende lett. Du kan bruke alt fra et kontureringskit, bronzepudder, en lys brun øyeskygge, eller til og med en highlighter for å oppnå markerte kinnbein.

Hvis du ønsker å bruke bronzepudder, et kontureringskit, eller en brun øyeskygge er det bare å markere forsiktig under kinnbeina. Jeg liker å suge inn kinnene for å se hvor kinnbeina sitter. Legg konturen langs undersiden av kinnbeina for å framheve disse.

Hvis du heller vil oppnå en naturlig, glødende effekt, er det bare å 'skulpturere' områdene på ansiktet hvor lyset treffer det, med en pudderhiglighter. Legg highlighteren på toppen av kinnbeina og dus fargen ut mot ørene.

Jeg liker å gjøre begge deler!

Urban Decay Vice Palette

 • 23.11.2015, 22:01


Wheeeeee! Se hva jeg har sikret meg! Vice paletten fra Urban Decay! Fargene som jeg gleder meg til å prøve aller mest er: PANDEMONIUM, UNDERHAND og de tre siste - LOW, CROWBAR og DELETE.

YSL on my my nails

 • 19.11.2015, 10:49


Nå er party sesongen i gang for fullt, og snart skal YSL logoen få pryde neglene mine. FUN!

It is officially Christmas party season! Soon my nails will have little YSL logo's on them. Très cute, and FUN!

Til han, til meg.

 • 18.11.2015, 13:21


Fy fader, som jeg digger disse to duftene. Lipstick on til meg, og By the Fireplace til John (og litt til meg og). Høstens desidert mest sexy dufter.

VIL DU BLI MED TIL ET L’Oréal EVENT MED MEG?

 • 18.11.2015, 09:00


Innlegget er skrevet i samarbeid med L?Oréal

Hvis du enda ikke har planer til førstkommende fredag så anbefaler jeg at du leser videre!

L?Oréal overtar OUT OF OFFICE OSLO i Clarion Hotel Royal Christiania den 20. November fra kl 17:00-21:00, for å feire lanseringen av den nye hårpleieserien Elvital Nutri Gloss Luminizer som lover å gi glans til håret i 48 timer. Dere kan lese mer om eventet her. 

Jeg ønsker å dele ut 3x billetter til 4 av dere. Da får hver av dere ta med 2 venner!

Dere får da VIP billetter som betyr at dere ikke må stå ikke kø, og dere kommer selvfølgelig rett inn i VIP avdelingen. Jeg skal være til stede, sammen med Emilie Tømmerberg, Annette Haga og Marie Wolla. (*Det er 18 års grense i VIP avdelingen, og 23 års grense for resten av området)

Hvis du kunne tenkt deg å bli med så er det bare å skrive en kommentar under dette innlegget! 

Slik gikk jeg fra mørk til blond

 • 16.11.2015, 22:55


Det har tatt meg litt tid til å skrive dette innlegget, da det er så omfattende! I dag skal jeg forklare hvordan jeg gikk fra en mørk brunette til en blondine. 

Det første jeg gjorde var å teste hvordan håret mitt reagerte til bleking, med foliestriper rundt ansiktet og balayage. Jeg forsto ganske fort at det beste for håret mitt var å sette inn en kald, grå Toner etter blekingen, for å 'drepe' de naturlige røde pigmentene i det mørke håret mitt. Dette resulterte i grålige striper som varte i et par uker. Jeg likte det litt! Etter hvert 'falt' gråtonene ut av håret, og jeg endte opp med perfekte kalde, blonde striper. Jeg satt inn flere og flere striper hver 4-6. uke i hele 1.5 år. Helt til jeg ble utålmodig. Jeg ville bli helt blonde!

Slik så håret mitt ut med kalde blonde striper.

Det første du må gjøre før du blir helt blond er å gjøre litt research. Er du like mørk som meg, er det IKKE anbefalt å bli helt blond med ett besøk til frisøren.

Det aller viktigste er å velge riktig frisør.

Jeg anbefaler HAIRDO AS i Kværnerbyen.

Jeg har lenge siklet over håret til Tsutsumi i Giggles and Dimples. Jeg ville bruke samme frisør som henne! Jeg kontaktet Hairdo AS da de kom varmt anbefalt av Tsutsumi. Hairdo spesialiserer i "Tumblr Hår", etter min mening. Perfekt, bølgete hår i forskjellige pastelltoner og nyanser. Drømmehår!

Her er noen screenshots fra Hairdo sin Instagram profil. De er så flinke! Jeg fikk time med Kim, som også fikser håret til Tsutsumi. Det første hun sa til meg da hun så på håret mitt var: jeg skjønner at du ønsker å bli helt lys, men man kan ikke bare gjøre det i en omgang! Vi får se hva håret ditt tåler, og hvor lyst det blekes denne gangen. Du kan heller komme tilbake om en måned hvis du vil bli enda lysere!

Resultatet ble altså håret mitt nå. For at håret skulle se mest naturlig blondt ut, brukte hun foliestriper i hele håret mitt. Etter foliestripene, brukte Kim en proteinkur i håret for å få litt styrke tilbake i det etter blekingen. Sist brukte hun en veeeldig kald grå Toner i håret mitt. Det var såååå fint, og drepte alle oransje nyanser. Jeg følte meg litt som enn mørkere versjon av Daenerys Targaryen i Game of Thrones.

Dette bildet viser de forskjellige nyansene mørkt hår må gå gjennom for å bli helt lyst.

Den første uken etter blekingen merket jeg selvfølgelig at håret var slitt, selv om det så ganske fint ut. Håret var også veldig gråtonet. Det er ganske i vinden med grått hår for tiden, så jeg brydde meg ikke. :D Kim anbefaler IKKE å børste håret mens det er vått de første ukene, da hår knekker mye lettere når det er vått. Jeg klarte ikke å la være, men jeg var veldig forsiktig. Hvis dere ikke klarer å la være (som meg) så anbefaler jeg å starte i tuppene og jobbe dere forsiktig oppover.

Jeg har brukt mye tid til å kure håret og påføre oljer siden jeg bleket det i forrige helg. Nå merker jeg at håret begynner å se ut som "mitt hår" igjen, bare lyst! Mye av gråtonene har vasket ut og håret ser naturlig blondt ut. Jeg er så fornøyd!

FAKTA:

 • Ja, håret blir litt slitt etter bleking. Men det kan gjennoppbygges! Håret mister mye av sine naturlige oljer i blekeprosessen. Derfor anbefales det å kure håret og påføre håroljer i etterkant. Da begynner håret å bygge seg opp igjen!
 • Tsutsumi og jeg har veldig tykt hår. Det hjelper selvfølgelig. Derfor anbefaler jeg å ta B-vitaminer og fiskeolje hver dag. Det styrker håret.
 • Vær tålmodig! Finn ut av hva som fungerer for deg. Begynn med striper/balayage og test ut forskjellige Tonere. Det kan hende at du kler varmere nyanser i håret. Jeg foretrekker kalde toner.

Jeg er så fornøyd med håret mitt og anbefaler Hairdo AS veldig!

Kim og jeg tenkte at det var derfor fint å kunne tilby mine lesere 20% rabatt i November & Desember. Dere må først "like" Facebook siden og Instagram profilen til HAIRDO. Er ikke det fint! De anbefales veldig hvis du vil prøve den pastellfargede hårtrenden, eller ønsker å bli lysere. *

Pluss, de har massasjestoler! Så digg! :D

 

Jeg er semifinalist i Vixen blog awards!

 • 16.11.2015, 08:00


Jeg er semifinalist i Vixen blog awards, under kategoriet Årets Beautyblogg!

Jeg blir så utrolig glad hvis dere tar tiden til å stemme på meg her

Jeg vet på en måte at jeg er sjanseløs, eller det føles jo sånn ut. Jentene som jeg kjemper mot er helt fantastiske. Men, jeg må nesten bare prøve. Vennligst stem på meg! <3


 

This year I am a finalist in Vixen Blog Awards under the category Beauty Blog of the Year. I am thrilled, but also know that I probably don't stand a chance. The girls in my category are all amazing... but I do have to try! So please, it would be mean so much to me if you took the chance to vote for me here.

 

Like Velvet

 • 15.11.2015, 23:26


Velour har vært en stor trend de siste månedene. Giorgio Armani Lip Maestro i Nr. 414 gir perfekte velour-aktige lepper. Mørkt, og romantisk.

Velvet has been a huge trend these past few months. Giorgio Armani Lip Maestro i Nr. 414 gives perfect, velvety lips. Dark and romantic.

Hitchcock Blonde

 • 14.11.2015, 23:06


Jeg har fått noen spørsmål om håret mitt i det siste, nå som jeg har blitt enda lysere. Jeg skal selvfølgelig skrive om hele prosessen. Jeg er så fornøyd med håret at jeg går rundt og forteller meg selv at jeg aldri igjen skal ha mørkt hår! Vi får se om det, men akkurat nå trives jeg veldig som blondine.

Fjærjakken er fra favorittmerket Second Female


I've been getting quite a few questions about my hair now that I've gone even lighter. I will of course write about the whole process. I am so pleased with my barnet at the moment that I keep telling myself that I will never, ever have dark hair again. Let's see about that, but I have to admit that I really enjoy being a blonde.

*The feather jacket in the image is from my favourite label Second Female

Ingrid tester konturering med Jan Thomas sminke - Video Del 2

 • 27.10.2015, 20:58


Innlegget inneholder sponsede produkter

Nå ble det jammen meg mye Jan Thomas på bloggen! I dag har jeg tenkt å dele andre del av videobloggen om Jan Thomas sin nye sminkelinje. Del 1 kan dere se her. I denne videoen har jeg testet ut en "lett" versjon av kontureringstrenden som har regjert det siste året.

Jeg har brukt disse produktene:

Jeg håper at dere liker videoen!

[embed width="1000" height="563"]https://www.youtube.com/watch?v=2s66JGkz--o[/embed]

Face of the day: I'm wearing Jan Thomas

 • 26.10.2015, 23:05


Innlegget inneholder sponsede produkter

Her er en sminkelook med Jan Thomas sminken som jeg snakket om i videoen som jeg postet tidligere i dag. Håper at dere liker den!

Foundation - Jan Thomas Lift Me Up JT25 / Øyeskygger -Jan Thomas Amnesia på øyelokket / Maskara -Jan Thomas Everyday Volume / Liner - Jan Thomas Long Lasting Liquid Eyeliner / Highlighter - Jan Thomas Luminous Magic i Pink på pannen, kinnbeina og haken / Rouge -Jan Thomas Blush Echo /Lepper - Jan Thomas leppestift - Remember me

//Here is a make-up look featuring the make-up that I spoke about in the video that I posted earlier today. It'd kinda different in the eyes from how I usually do my make-up. Hope  you like it!

*Innlegget inneholder sponsede produkter

Face of the day and my new favourite lippie

 • 22.10.2015, 19:00


Here is the make-up that I used in yesterdays entry! I hope you like it.

ON MY FACE

Foundation - Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Nr. 5 (you can read my review of this foundation here)

Eyes - Lancôme Ombre Hypnôse Stylo in BRUN CAPTIVANT 04

Inner corners of eyes -?Cream Color Circle Interferenz? in ?Classic? from Kryolan. (You can read about my beauty secret here)

Lashes - Lancôme Hypnôse Volume-à-porter (black)

Under eyes - Bare Minerals Summer Bisque concealer (powder form, applied with Max Coverage concealer brush)

Blush - Urban Decay After Glow 8-hour powder blush in FETISH

Eyebrows - Urban Decay Brow Beater in TAUPE

Lipstick - Urban Decay Matte Revolution Lipstick in Stark Naked

Special mention goes to Urban Decay's Matte Revolution lipstick in Stark Naked. Just the perfect nude lippie! I am obsessed with it. I also have to mention Lancôme's Ombre Hypnôse Stylo in BRUN CAPTIVANT 04 because it is the perfect little eyeshadow stick for when you don't have too much time to apply eyeshadow. Just find the shade that most suits your eyecolor! I rim around my eyes and apply on my whole eyelid, and then use my Kryolan highlighter in the inner corners of my eye and eyelid.

A peek at Essie Fall Collection

 • 21.10.2015, 21:30


Innlegget inneholder sponsede produkter

During Annettes launch party for collection with Nelly I was lucky to receive a little gift bag of beauty products from the girls at Essie. I was pretty happy when I opened it up and found two nailpolishes from the Essie Fall Collection: Leggy legend (the golden one) and Frock'n roll (the sparkly purple one). In the bag was also a hand scrub and intensive hand lotion from Essie Spa as well as a gel top coat called Gel-setter.

I didn't expect to love Leggy Legend so much, as I generally stick to neutrals... but it is just gorgeous! Frock n' roll is also amazing for when I'm going for a darker look.

For someone as into beauty as I am, it is appalling how little attention I pay to my hands and nails. I feel that I do enough by taking my daily Vitamin B supplements for stronger nails and softer skin. But what a difference just one scrub made to my hands! Maybe now is my time to start giving my hands a little more care as well.

Thank you Essie! I love my new fall nails <3

Let's talk about Shisheido Ever Bloom

 • 14.10.2015, 08:00


Reklame

The Japanese cosmetic house SHISEIDO launched the fragrance Ever Bloom in October and I have been lucky enough to be able to try it. The perfume was inspired by a black and white photograph of a camellia flower taken in 1940 by Roso Fukuhara - the brother of the founder of SHISEIDO. Ever Bloom fragrance is built from the heritage of the house on the contrast between East and West, and represents universal femininity. The composition is signed by perfumer Aurelien Guichard who wanted to create a natural, airy floral fragrance as a balance between delicacy and power.

Camellia, 1940 Roso Fukuhara Gelatin silver print

Historien om Ever Bloom started tilbake i 1940 da broren til SHISEIDO sin første president, Roso Fukuhara tok et bilde av en Camelia blomst i Paris. Et bilde som 75 år senere ville føre til lanseringen av SHISEIDO sin nye duft. Jeg har vært heldig nok til å få muligheten til å teste Ever Bloom. Duften er ren, delikat og naturlig. Ever Bloom kan beskrives som en feminin og tidløs duft, inspirert av indre skjønnhet. 

- TOP NOTES / AURA AKKORD -

Cyclamen, Lotus & Rose Essence

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt ? etter ca. 10-15 minutter.

- HEART / HJERTE AKKORD -

Orange Blossoms, Gardenia, Musk & Hinokitre

Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.

 

Duften kan kjøpes i VITA Exclusive sin nettbutikk her. Du kan lese mer om SHISEIDO på shiseido.no

Lancôme Mes Incontournables de Parisienne by Caroline de Maigret

 • 13.10.2015, 16:48


Earlier this Autumn french fashion icon and muse Caroline de Maigret launched a limited edition make-up palette with Lancôme and I have been dying to get my hands on it. Inside you can find four eyeshadows in typical Fall colors, one illuminator to brighten up dark areas, three brow powders to structure the eye zone, one rosewood blusher and two expert brushes.

// Tidligere i år lanserte moteikonet Caroline de Maigret en limited edition make-up palett i samarbeid med Lancôme. Paletten inneholder fire øyeskygger i typisk høstfarger, en highlighter, en krem rouge og tre skygger til bryn.

I thought that I would love the eyeshadows in this palette the most, but I really do love every single product! The cream blush is just gorgeous and the highlighter works beautifully. Caroline de Maigret has managed to create a make-up palette that unites all of the beauty essentials of a chic Parisian woman.

// Paletten er den perfekte høstpaletten og jeg elsker virkelig hvert produkt! Krem-rougen er helt fantastisk, og highlighteren fungerer veldig bra. Paletten inneholder alt man trenger for å føle seg like 'chic' som en parisisk kvinne. 

To pull together the look I used Lancôme Miracle Cushion in 04 Biege Miel and Ombre Hypnôse Stylo in 01 on the inner corners of my eyes. On my eyelashes I used Hypnôse Volume-à-Porter mascaraI thought it would be fun to use only Lancôme, and feel extra french!

//På huden brukte jeg Lancôme Miracle Cushion i 04 Biege Miel og Ombre Hypnôse Stylo i 01 på de innerste kantene av øynene. På vippene brukte jeg Hypnôse Volume-à-Porter maskara. Jeg tenkte det var litt gøy å bare bruke produkter fra Lancôme denne gangen, da man nesten ikke trenger flere produkter enn selve paletten. Jeg håper at dere ble inspirert!

You can read more about the palette on VOGUE

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Review

 • 11.10.2015, 18:00


Do you remember how I wrote that I have been testing Giorgio Armani Luminous Silk foundation? Well, here is the final review! It took a while to make this entry because it  takes some time to really get to know foundations. Some foundations are best applied with fingers while others apply better with a sponge or brushes. Some foundations should only be used on some areas of the face while others should be applied to the whole face.

I find that Giorgio Armani Luminous Silk foundation is best applied with a stipling brush on the whole face. I got my stipling brush here. Duo Fiber Stipling brushes are the best for a flawless finish when applying foundation on your whole face because the two fibers ensure that the brush doesn't pick up too much foundation. You don't want to look like you're wearing a thick layer of foundation, that never looks good!

The reason why I feel that this foundation looks best applied to the whole face is because it looks like a beautiful, luminous, second skin. Instant beautification! According to other reviews the foundation can be easily layered for more coverage, but I think that most foundations looks best as a thin veil on the face. I recommend to use a concealer on areas that need heavier coverage.

******

// Jeg har testet Giorgio Armani Luminous Silk foundation de siste ukene. Det har tatt litt tid til å bli kjent med produktet da foundation kan brukes på så mange forskjellige måter. Noen foundations ser best ut på hele ansiktet, mens andre er best egnet "problemområder" som under øynene, på haken og rundt nesen. Jeg har kommet til konklusjonen at Giorgio Armani Luminous Silk foundation ser best ut på hele ansiktet, helst lagt med en "Stipling" børste. Dette er fordi produktet legges som et tynt, luminøst lag på huden. Det blir veldig vakkert!

As I wrote in the ealier entry, It took some trial and error before I found my perfect shade. I started with shade Nr. 6, which was way too dark for my skin. I then purchased shade Nr. 5.5 which looked beautiful with a summer tan although it was still a bit too golden for me. In the end I bought shade Nr. 5, which seemed a little too light for my skin in the store, but it blended perfectly into my face when I got home.

******

// En utfordring jeg hadde ift til Giorgio Armani Luminous Silk foundation var valg av riktig farge. Jeg begynte med Nr. 6, som var alt for mørk, og så kjøpte jeg Nr. 5.5 som jeg heller ikke var helt fornøyd med. Til slutt fant jeg ut at Nr. 5 var riktig tone for meg, selv om jeg var veldig usikker i butikken, da jeg følte at den var alt for lys for meg. Heldigvis fungerer Nr. 5 veldig bra på meg. Dette ble rett og slett litt dyrt å finne ut av!

When I have the  time I  blend both shades together for the areas on my skin that can be a little darker, such as my forehead and my cheekbones. Most days I just apply shade Nr. 5. The simplest method is oftentimes the best!

******

//Når jeg har ekstra tid tid til å sminke meg så hender det at jeg mikser Nr. 5 og Nr. 5.5. Dette bruker jeg på de områdene på ansiktet som er litt mørkere (på pannen, nesen og kinnbeina). Jeg er mest glad i å bare bruke Nr. 5. Det enkle er ofte det beste.

I also wrote in the previous entry that this foundation is often used in weddings (see what I did there with the styling of this entry? ;)). The reason for this is because the foundation is long-lasting and looks flawless the whole day. It is so light that you don't even feel it. I have never felt the need to lock it in with the Giorgio Armani Luminous Powder foundation as it literally disappears into my face after application.

Another reason why this foundation is so popular for use in weddings is because it is an incredibly photogenic foundation. This is because it does not contain SPF. This means that you will not get flashback from it when taking pictures with flash. As you all know, I am a sunscreen nazi and usually recommend products with SPF over products without SPF. If you are going to be exposed to the sun all day, please apply SPF before applying this foundation. You can of course choose to not apply SPF if you are getting married, or will be attending an event with lots of flash photography such as a red carpet event.

******

// Jeg har også skrevet i et tidligere innlegg at Giorgio Armani Luminous Silk foundation er et populært valg til bryllup. Dette er fordi den holder lenge. En annen grunn er at den ikke inneholder SPF. Dette betyr at man ikke får en hvit "flashback" i bilder når man tar bilder med blitz. SPF er viktig og jeg anbefaler selvfølgelig å påføre solbeskyttelse før foundation. Spesielt hvis du skal være ute i solen. Noen unntak til dette er hvis du skal gifte deg, eller skal være på et event med masse fotografering med blitz. Da er det lov å legge bort solbeskyttelse for en dag. ;) 

FAKTA

PRODUKT - Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

PRIS - NOK 430,- på Kicks

Kunne du tenkt deg å bruke Luminous Silk Foundation?

My Vichy Favourites

 • 11.10.2015, 08:00


Reklame

A couple of weeks ago I wrote about my experience with Vichy Idealia SKIN SLEEP and today I am going to write about my favourite products from Vichy. There are so many great products to write about, but I thought I would narrow it down to the ones that I really love. First and foremost I have to reiterate how amazing the Idealia SKIN SLEEP cream is. I've even used it during the day when my skin is feeling tired because it re-energizes a tired face. Definitely recommended for those days when you're feeling a little "gray".

// For noen uker siden skrev jeg om mine erfaringer med Vichy Idealia SKIN SLEEP, og i dag har jeg tenkt å skrive litt om mine favorittprodukter fra Vichy. Det er mange fine produkter å skrive om, men i dag skal jeg fokusere på de produktene jeg elsker aller mest. Først å fremst så må jeg bare gjenta hvor mye jeg liker nattkremen Idealia SKIN SLEEP. Jeg bruker den til og med på dagen når jeg føler meg sliten i ansiktet. 

One produkt that has snuck its way into my daily skincare routine is the eye cream Idealia Eyes. The product banishes under-eye circles and helps eyes look less tired. It also brightens up the skin around the eyes. Definitely recommended!

//Et produkt som har sneket seg inn i hudpleie rutinen min er øyekremen Idealia Eyes. Produktet reduserer mørke ringer og tretthetstegn, samt gir lys til områdene rundt øyet. Anbefales.

Those of you that check in on my little blog regularly know that I am obsessed with oils as skin and haircare. Ideal Body Huile is no exception. The body oil leaves a beautiful glow that looks great on arms and legs. Ideal Body Balm is also great for dry winter skin.

//De fleste av mine faste lesere vet at jeg er helt besatt med oljer som hud og hårpleie. Ideal Body Huile tørker fort og etterlater en fin glød. Det er spesielt fint på armer og bein! Ideal Body Balm er også bra til tørr vinterhud. 

Otherwise both the One Step Sensitive Skin Cleanser and Beautifying cleansing micellar oil are gentle and work well for even sensitive skin. Remember that it is important to cleanse skin every night if you want beautiful skin! All the creams in the world won't work if you don't have clean skin. Last but not least, I love to spray Vichy Eau Thermale on my face in the middle of the day when my skin needs a bit of a boost. I look a bit ridiculous when I do it in the office, but it feels so good.

//Vichy One Step Sensitive Cleanser og Beautifying cleansing micellar oil fungerer bra på sensitiv hud. Det er viktig å fjerne sminke hver kveld, og disse to produktene gjør jobben. Sist så må jeg nevne Vichy Eau Thermale. Det ser kanskje litt rart ut når jeg sprayer ansiktet på kontoret midt på dagen, men det er så oppfriskende at det er verdt det. 


***KONKURRANSE!***

Du og en venn kan vinne "en god natts søvn". Alt du må gjøre er å registrere deg på Facebook siden til Vichy Norge .

LYKKE TIL! :) <3


 
 

If you want to read PT. I of this entry you can read A good nights sleep in a jar here

Urban Decay Naked Smoky Palette

 • 06.10.2015, 08:00


I have just gotten my hands on the new Naked Smokey palette and I am in love! My favourite tones are the ones on the "neutral" ends of the palette, for everyday use. The palette comes with instructions on how to go all in smoky as well. I can't wait to share a tutorial!

Gel polish on a budget

 • 30.09.2015, 12:49


Innlegget inneholder sponsede produkter

This week I have tested the new Gel Polish from Lindex beauty. You can see how long they have lasted, as I have red nails in all my latest entries. They're still going strong! :) You can read my review (in Norwegian) here.

//Den siste uken har jeg testet den nye gel lakken fra Lindex Beauty. Jeg sitter i skrivende stund og stirrer på mine blanke røde negler, og er fortsatt kjempefornøyd! Du kan lese mer om dette på Stylista!

 

A good nights sleep in a jar

 • 27.09.2015, 08:08


Reklame

Good morning beautiful!

I have a little confession to make. I breezed through the first year of having a baby. I slept well, had time for lots of personal activities, and hardly stressed. I would smile and tell my childless friends that having a child wasn't actually as tiring as people make it out to be. And then, coinciding when the time that James started nursery... I suddenly understood what all the complaining was about.

Alongside stress and lack of sleep my skin started breaking out like crazy. I've never really had spots so I was waking up every morning, looking in the mirror and feeling terrible! I started to blame everything around me for the state of my skin: dirty towels, old cream, bad pillowcase, hormones...

In my time of need I got an e-mail asking if I wanted to test Vichy's wonder product promising 'a good nights sleep in a jar' and my interest was piqued. Could this be the answer to my stressful days and sleepless nights wrecking havoc on my skin?

Here's the lowdown:
*Vichy Idéalia SKIN SLEEP is a night gel cream that strengthens and restores skin quality while you sleep. 
*The cream is enriched with Hyaluronic Acid, Glycyrrhizic Acid, repairing oils, Vitamin B3, caffeine and LHA 
*It promises: rested features, a fresh and even complexion, refined skin texture and re-plumped skin
 
 
Did you know that the body, our organs, our hormones and our cells all recover, regenerate and re-boost while we are sleeping?
 
 This might sound weird, but the first night that I tested Vichy Idéalia SKIN SLEEP I actually felt it working on my skin. My skin started tingling and the cream gave a cooling effect on my tired face, which was very soothing. The next morning my spots actually felt less irritating and less "fresh". This gave me ammo to try the whole routine:
 
 
 
 

 

Daytime: First apply Idéalia Life Serum and then apply Idéalia Day Cream

 

 

 

Nightime: Apply Idéalia SKIN SLEEP on face and Idéalia Eye Cream around eyes

 

The products definitely give lots of glow and life to a tired complexion! I am very pleased so far. I have also tried the BB cream a few days as well, and it works very well for days when you want just light coverage on your skin. I use the MEDIUM tone.
 
 
 
 
Remember that you can only buy these products in pharmacies!
 
 
//Endelig er den her! Det siste tilskuddet i Idéalia-familien: den nye nattkremen fra Idéalia som beroliger huden og får den til å føles jevnere - selv etter en natt med lite søvn. Jeg har vært heldig nok til å kunne teste nattkremen i flere uker og er strålende fornøyd med resultatet! Gleder du deg til å prøve den?
 

***KONKURRANSE!***

Du og en venn kan vinne "en god natts søvn". Alt du må gjøre er å registrere deg på Facebook siden til Vichy Norge.

LYKKE TIL! :) <3


 

If you want to read Part II of this blog entry you can read My Vichy Favourites here

New in: Giorgio Armani Luminous Silk

 • 16.09.2015, 20:52


For those of you that follow me in Snapchat ( Ingridho_lm), you may have seen how impressed I am with my new Giorgio Armani Luminous Silk foundation. I am going to do a proper review on it soon, but first I need to take my time to get to know the product. I also need to buy an even lighter tone, because the one that I have is a little too dark for me. I actually first purchased  Nr. 6, which was way too dark for me, so I ended up giving it to my sister (who obviously spends more time at the beach and on holidays than me). I have now purchased Nr. 5.5 which is gorgeous on my skin, but still not a perfect match for my skintone. My plan now is to figure out which tone suits me perfectly. I really look forward to doing the review! Did you know that Giorgio Armani Luminous Silk foundation is used a lot during weddings because it is supposed to be long lasting, makes skin look flawless and looks amazing in pictures? That's the kind of product I wouldn't mind using every single day.

// Jeg har nettopp kjøpt Giorgio Armani Luminous Silk foundation etter å ha lest flere positive anmeldelser og beautyinnlegg om produktet. Selv om Nr. 5.5 ikke er perfekt match til hudtonen så ser den helt fantastisk ut på. Planen er å kjøpe en lysere nyanse og teste den ut i noen uker før jeg gir min endelige mening. Jeg har lest at flere bruker Giorgio Armani Luminous Silk foundation på bryllupsdagen da den skal vare lenge og ser helt fantastisk ut i bilder. Kunne godt tenkt å bruke et sånt produkt hver dag, jeg! Hvorfor spare den til bryllupsdagen??

A beauty secret: golden eyes

 • 15.09.2015, 08:00


Have some of you noticed that I sometimes have golden eyeshadow in the inner corners of my eyes? I started using this product to make my eyes "pop" more in outfit posts and I don't think I've ever actually written about it! My little secret is called 'Cream Color Circle Interferenz' in 'Classic' from Kryolan, which is a professional make-up brand that is produced in Germany. It's a thick creamy highlighter that I use on my face to really bring attention to the places where I want the light to hit.

It looks like this:

I use the two golden tones in my eye crevices, and I use the two white tones on my cheekbones, nose or wherever else I want the light to hit. It's beautiful, but very strong! Use very little at a time. It also lasts forever!

Pretty right? Now you know my little secret. ;)

September beauty favourites: Beauty Flash Balm

 • 13.09.2015, 18:19


Clarins Beauty Flash Balm - I started using this product after a Stylista x Clarins collaboration over a year ago and this wonder product is now a loyal friend. I use it under my make-up every single morning as it makes my make-up hold better during the day and it gives my face a beautiful glow. If I'm feeling tired I also use Eye Revive Beauty Flash under my eyes.

Another great thing about this product is that you can use it as a mask! I usually bring it along with me when I travel and use it as a mask before I sleep. I wake up in my hotel room fresh faced the next morning. Beauty Flash Balm delivers as it promises: it refreshes, tightens and brightens tired skin.

Tip: Did you know that Clarins advises that you gently pat the balm into your face instead of rubbing it in? That way you don't pull at your sensitive skin and your skin absorbs the product better.

Lancôme Hypnose Palette

 • 23.08.2015, 22:22


I tested this eyeshadow yesterday and just had to share it on Snapchat immediately! I am in love! Silky application, great pigmentation, looks beautiful and stays all day long. I've thought a long time about what my absolute favourite make-up brand is... and now I have to say Lancôme.

First I fell for their lipsticks (that I have written about here). Then they launched Miracle Cushion foundation (that I am wearing in this post). People are obsessed with Miracle Cushion. Did you know that I wear Lancôme Star Bronzer in the lightest shade every single day? I always have three extra Star bronzers unopened in my bathroom. (I am wearing the bronzer here).

Nowadays I am loving this new trend of wearing beautiful eyeshadows, but in a more natural and 'glowing' way. This is right up my alley, as I've always worn eyeshadows. Lancôme Hypnose Palette in DR11 Nuit Mordoré has beautiful bronze and brown tones that will compliment most skin tones and eye colours. If you want to move the look from day to night, you can add the striking blue color on the inner corners of your eyes.

I think that a tutorial is in order soon, don't you think?

My Summer with Aquaderma

 • 09.08.2015, 08:00


Reklame

I have now spent my summer testing products from Aquaderma. As promised, here are some thoughts around their product range. Here are the three most positive things about Aquaderma: 1. The Age Defence Day Cream absorbs quickly into the face, with no greasiness. Perfect before make-up application in the mornings. 2. The Sensitive Mineral Facial Mousse washes effectively without drying out my skin. 3. The texture of my skin has improved and my skin never felt dry the whole time that I have been testing the Aquaderma products. I think this is because of their amazing  Age Defense Night Cream.

This is the routine that I have been following:

In the mornings I simply (1.) wash my face with the Aquaderma Sensitive Mineral Facial Mousse and then (2.) apply Aquaderma Age Defense Day Cream before I apply my make-up.

Before I go to bed I (1.) remove my make-up with Aquaderma Sensitive Mineral Facial Wipes. I usually try to wash my face with Aquaderma Sensitive Mineral Facial Mousse if I have time, but the wipes work very well! I then (2.) apply Aquaderma Age Defence Night Cream. The last thing I do is (3.) Apply Aquaderma Age Defence Eye Gel around my eyes.

My favourite product

This leads me to my favourite Aquaderma product: the Age Defense Night Cream. I understand that it is unlikely that you are suddenly going to splurge on the whole range. If there is one product that I recommend as my very favourite product, it is definitely this cream. If you are around my age, then I am sure that you are already taking care of your skin with anti-wrinkle creams. The Aquaderma Age Defense Night Cream is reasonably priced and works amazingly well. I've woken up every morning and have been amazed at how supple my skin feels. Definitely recommended!

You can read more about Aquaderma products here

This is a collaboration with Aquaderma

Aquaderma wipes + VINN SPAWEEKEND!

 • 27.07.2015, 08:00


Reklame

KONKURRANSE til mine norske lesere ♥: AquaDerma wipes fjerner effektivt sminke, er fri for unødvendige ingredienser og beroliger huden med mineralrikt kildevann. Ekstra deilig og praktisk om sommeren! :) Når og hvor bruker du AquaDerma i sommer?

Del ditt bilde på Instagram under taggen #aquadermawipes! Vi kårer en heldig vinner, som får spaweekend for 2 + AquaDerma kit til en verdi av til sammen 10 000 kr. I tillegg trekker vi 3 vinnere av AquaDerma kits (verdi 1000 kr per stk)

First of all, I have a little confession to make: sometimes, even if I am going to spend the day at the beach, I still apply a tan-colored CC cream and apply my favorite pink-toned lipstick. I let the lipstick sink in for a few minutes and then press my lips into a tissue so that only a stain remains. I like how it looks, and the CC cream and lippy have SPF which helps protect my skin. The problem with this is that sunblock application and a sweaty face after a long, hot day at the beach dont mix well with make-up. That's when wipes come in handy.

I always have make-up remover wipes on me. Usually a whole stash. My boyfriend has never been forced to run to the store late at night to buy lady-related (read: period related) things, but if it is 11pm and I realize that I have run out of make-up remover wipes I panic... and out he runs to buy me some wipes. Aquaderma has definitely become my go-to brand for wipes because they don't dry out the skin. I can get really dry and sensitive skin, so I am very picky about wipes. These ones really are perfect, and they remove all traces of make-up!

Another really positive thing about wipes is that they are perfect during the summer. Spontaneous trips to the beach are no longer a problem as I can remove a full face of make-up with one wipe, and I don't have to look like a panda with mascara rings around my eyes. These wipes are so gentle that I actually used them on James during an emergency diaper change at the beach. Is that TMI?! Sorry guys! ;) I've apparently become one of those annoying mamas...

So here's the lowdown: Aquaderma wipes are made with pure mountain spring water and do not contain alcohol, parabens, silicone or mineral oil . They remove make-up well and leave skin soft. They do not dry out skin. Totally recommended!

You can read more about Aquaderma here

Follow my blog with Bloglovin

Introducing Aquaderma

 • 13.07.2015, 07:39


Reklame

For the next few weeks I will be testing products from AQUADERMA.

Aquaderma is a brand new series of skincare products that uses active ingredients from the sea. The products do not contain parabens, alcohol (which dries out the skin), silicon or other nasties like mineral oil that you don?t want on your face. My first impression is that the creams smell really good and glide smoothly on my skin when applying. The packaging is also really pretty, which I love. Another interesting fact is that all of the creams are produced in Norway. I am turning 29 years old this August so I am most interested in testing out their anti-age products.

Did you know that Aquadermas ?Age Defense? series contains ingredients taken from salmon roe that are the most well-documented anti-age ingredients on the market?

Skincare is the most vital part of my beauty routine. I never go a day without washing my face with a gentle cleanser in the morning and removing my make-up with wipes every night. I am really excited to test the products and share my opinions with you! I already have a pack of the wipes in my handbag at all times, as they are just genius for me in all of this moving chaos. I will keep you updated!

What are your skincare essentials?

You can read more about Aquaderma here

Current Beauty Favourites: Giorgio Armani

 • 07.07.2015, 23:08


I get a LOT of questions from both friends and readers about Giorgio Armani beauty products.

Giorgio Armani is one of my favourite beauty brands because their products make skin look glowing and amazing. I also just love their packaging! I don't use much make-up during the summer, but these three products make me feel extra sunkissed. They really compliment a summer tan beautifully

Giorgio Armani Fluid Sheer - I've written about Fluid Sheer in an earlier entry and I still love it so much. I want to collect all of the different shades!

Giorgio Armani Eye Tint in Nr. 14 Sunrise is the perfect cream eyeshadow for tanned summer skin. Its creamy consistency is super easy to work with and it sets like a thin veil on your eyelids. Such a beautiful eyeshadow! Nr. 14 is a limited edition shade.

Giorgio Armani Luminous Silk Compact in shade 4 works great for me in the summer months because it sets my foundation (I only apply a little foundation where I need it). I just feel like it keeps my face "together" in the heat, and it has sun protection, which is a super bonus.

 

I have also written about Giorgio Armani fluid sheer HERE

My Favourite Lipsticks

 • 21.06.2015, 17:06


 

 

 

I am a dedicated lipstick hoarder.

This is a habit that I can justify because I wear lipstick literally every single day. I like to wear different shades with different moods, but I generally gravitate towards classic reds and pretty pinks. My obsession for the Lancôme L?ABSOLU ROUGE lipsticks started with one lipstick: Rose Amnesia n°244. This dusty pink color is based on a vintage pink rose. I love the L'absolu lipsticks because even after eating and drinking (which I do a lot of during the day) the lipstick stains beautifully into your lips until you decide to re-apply to get the full effect. 

 

Here are my three favourite shades: Rose Amnesia n°244 (lower lipstick in first picture), Rose Lancôme n°368 (top lipstick in first picture) and Rouge Amour n°160 (I am wearing this shade in the last two images.

 

Here is a "Face of the Day" post where I am wearing my favourite shade!

Follow my blog with Bloglovin

I tried something new!

 • 07.06.2015, 20:20


 

Jeg har testet vippe-extensions på Rapide for Brows, Steen & Strøm

Jeg må inrømme at jeg har vært en skeptiker, men, jeg hadde ikke vært en fullverdig skjønnhetsjunkie hvis jeg ikke hadde prøvd det en gang i mitt liv. Her er resultatet av mine SJUKT fine vipper etter flinke Frida på Rapide for Brows fikset vippene mine for noen dager siden. Jeg var så redd for at vippene skulle se "fake" ut, men Frida var utrolig flink til å legge vipper som kunne nesten være mine være mine egne, bare mye lengre og finere. ANBEFALES.

Vippe-extensions koster NOK 1495,- og du finner Rapide for Brows i Beauty Loungen på Steen & Strøm.  

 

Makeup Genius

 • 30.05.2015, 14:22


Annonse

 

I går lanserte L?Oréal sin nye app - Makeup Genius, og det har allerede blitt en liten besettelse. Glem alle de virtuelle make-up appene du har sett til nå. Inspirert av teknologi fra store Hollywood produksjoner skanner appen ansiktet ditt og legger perfekt sminke, som om du skulle ha påført den selv! Du kan bevege ansiktet, smile, teste forskjellige produkter eller legge en hel sminkelook. Appen er perfekt for å utforske forskjellige produkter og sminkelooks som du ellers ikke hadde turt å prøve. Makeup Genius gir deg muligheten til å leke deg rundt, bli inspirert og kjøpe produkter. 

Makeup Genius er nå tilgjengelig i App Store og Google Play.

 

Du kan besøke MakeupGenius.no for mer informasjon ♥ 

 

Follow my blog with Bloglovin

Face of the day: Max Factor look

 • 26.05.2015, 17:00


 

 

Remember the Stylista event at Grand Hotel where  Max Factor make-up artist Linda Wickmann did my make-up?

I was so pleased with my make-up look that I decided to try to recreate it at home. The thing is, I was enjoying myself so much that I don't really remember what she did! Using the exact products that she used I have at least made my own version of her look. This look is perfect for a dinner date or a wedding, as it is just so beautiful. I really recommend it for those days that you want to make an extra effort to look pretty. 

 

 

Here's how to get my look

 

1. Facefinity ALL DAY primer NOK 169,- here extends the wear of foundation and has SPF 20

2. Skin Luminizer Foundation in 60 Sand NOK 179,- here. Apply on your whole face. There is no need to set with powder as the foundation dries to a light powdery consistency.  

3. Excess Shimmer  COPPER cream eye shadow NOK 119,- here. I applied this to my whole  eyelid with my finger. 

4. Excess Shimmer BRONZE cream eyeshadow NOK 119,- here. I applies this under my eye with a small eyeshadow brush. 

5. Max Factor KOHL pencil in BLACK NOK 99,- here. I used this kohl pencil to line my eye. Linda Wickmann lined under my lashes as well, but I forgot this. Ooops. 

6. Color X-pert Waterproof eyeliner NOK 119,- here was used to line my eyelid.

7. I then covered the waterproof eyeliner with  with the eyeshadow FEROCIOUS BLACK NOK 89,- here and then used to a blending brush to soften my eyeshadow on my whole lid.

8. Apply Max Factor MASTERPEICE GLAMOUR EXTENSIONS 3-in-1 NOK 169,- in black here

9. Apply MASTERTOUCH under-eye concealer in FAIR 306 NOK 109,-  here. Use it under your eyes as well as over your upper lip as a highlighter. 

10.  Apply Creme Puff blush in 25 Alluring Rose NOK 129,- here on your cheekbones.

11. Smile and apply Creme Puff Blush in 15 Seductive Pink NOK here 129,- on the apples of your cheeks

12. Fill in eyebrows with Max Factor eyebrow pencil in 2 Hazel NOK 99,- here

 

I see that I have forgotten to take a picture of the lipstick! This is because it has already been thrown into one of my handbags as a 'must-have'. It is a gorgeous nude Max Factor lipstick and I am so irritated that I cannot find it! I will write down its names as soon as it re-appears. 

 

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

Feminine Chloé

 • 24.05.2015, 08:00


Reklame

 

 

 

Signaturduften til Chloé er som våren i Paris.

Det er lenge siden jeg har vært så begeistret for en parfyme. Den originale signaturduften har et hjerte av utsprunget rose, en nydelig lang etternote av honning, og en liten frisk hint av lychee. Allerede før jeg åpnet parfymen ble jeg ganske tatt av selve innpakningen og flasken. Jeg er svak for alt som er av klassisk karakter og denne duften er så pent presentert at den kunne ha stått på sminkebordet til Audrey Hepburn. Den romantiske flakongen og duften av roser og honning tok meg til varme vårkvelder i Paris.

Jeg inrømmer at jeg er litt forelsket. 

Le Outfit 

Jeg ble inspirert til å style en look som matcher duften. Jeg valgte en litt risqué kjole og matchet den med en kamelkåpe med frynser som en homage til Chloé sin retro-bohemske stil. Skoene er både vågale og klassiske. Jeg var heldig nok til å få en medaljong med duften i fast form som skal ligge i vesken min fra nå av. Medaljongen er både vakker å se på og praktisk da jeg ikke liker å ha parfymeflasker i vesken. 

You can?t escape the past in Paris, and yet what?s so wonderful about it is that the past and present intermingle so intangibly that it doesn?t seem to burden. -Allen Ginsberg 

 

 

 

Om jeg anbefaler duften? Oui oui! 

Parfymen finner dere her.

 

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

 

Follow my blog with Bloglovin

Two Summer Essentials

 • 19.05.2015, 20:38


 

Summer is just around the corner! I therefore thought that I would share two summer beauty essentials that I am already using to prepare myself for warmer days ahead. They are definite favorites.

 

 

CLARISONIC PEDI

Girls, pretty feet are a MUST during the summer. There is nothing more satisfying than buffing away cracked and dry soles. You are going to love using this little device. It's like an obsessive thing for me and seriously the best investment towards perfect feet. The Pedi Sonic Foot Transformation System consists of a 'Pedi device', a smoothing brush with hard bristles (pictured on the Pedi device), as well as a smoothing disc. I am obsessed with this thing. The smoothing disc is the silver disc that is not attached to the device in the image below: 

 

In this system you will use three products:

 

Pedi Buff -  is an exfoliating cream with lactic acid and fruit acid blend to dissolve dead skin cells

Pedi Balm - is like handcream for your feet. It contains apricot oil, honey and shea butter for super soft skin

Pedi Boost - is a more concentrated product with glycolic acid and lactic acid to remove dead skin cells. 

 

 I found this video on Youtube that explains the whole system. 

 

Biotherm Crème Solaire Anti-Age SPF 30

Now this is another essential in my book! It is vital to use sunscreen on your face if you want to prevent wrinkles, sun spots and of course... sunburn. Biotherm Crème Solaire Anti-Age SPF 30 quickly melts into your skin and is an anti-age product. I really love it.

 

Do you use sunscreen on your face?

If you've been turned off by other products that leave a strange white film on your face then I really recommend that you try this one. 

 

Follow my blog with Bloglovin

We Love Brows Pt. II

 • 13.05.2015, 11:00


Reklame

This is a collaboration with L?Oréal Paris

 

#WELOVEBROWS

I wrote in an earlier entry that I have collaborated with L?Oréal Paris to create several eyebrow looks and today I get to share with you my personal eyebrow routine with L?Oréal's eyebrow products. It is a combination of ELEGANT + BOLD. I was inspired by the nineties beauty ideal which was sexy  and thick eyebrows

You can head over to WELOVEBROWS.NO to see all of my looks!

 

Here is how you acheive the eyebrow look in the first picture:

 

I start by applying the Brow Artist Genius kit in LIGHT TO MEDIUM

This kit definitely lives up to its name because it is just genius! I start by brushing my eyebrows with the spooling brush that comes with the kits. I always brush upward to make the eyebrows nice and full. 

 

The next step is to apply the wax (number 1) to your eyebrow with the slanted brush.

Once you have applied that wax to your eyebrows with your slanted brush, use the same brush to apply the powder (number 2). Fill in your eyebrows until you are satisfied. One good rule of thumb is to never make your eyebrows longer than your eyes. 

 

 

And then comes my favorite part!

 

 

Use the brow mascara Brow Artist Plumper in MEDIUM/DARK in upward strokes to get that bushy eyebrow nineties look.

 

 

So what do you think?

If you are blonde I recommend using the clear eyebrow plumping mascara. The key is to brush upwards and not be afraid of volume! This is definitely a bold look.

My ELEGANT+BOLD Outfit

I decided to style an outfit that matched my brows, so I went for a bold poncho and over-knee boots. I hope you like it!

 

 

 

 

Dont forget that you can head over to WELOVEBROWS.NO to check out all of my looks!

 

Follow my blog with Bloglovin

My Hairsaver

 • 10.05.2015, 17:04


 

 

Now this is a favorite for my hair! Blax are the best product for most hairstyles (braids, ponytails, even messy buns). They don't command much attention and are super easy to take out. My hair never gets caught on them. Definitely my hairsaver! 

You can find Blax here 

*fri frakt i Norge

  

Follow my blog with Bloglovin

This entry contains affiliate links.

SNEAK PEEK: We Love Brows

 • 25.04.2015, 11:00


This is a collaboration with L?Oréal Paris

 

 

 

Eyebrows on fleek!

Very soon I get to share with you something that I and a few other bloggers have been working on for L'oreal Paris. I'm sure you can guess what it is about by reading the title!

Lets just say: PERFECT EYEBROWS

Head on over to this webpage to read all about it.

 

I am super proud of this collabo! It was super fun to work on! I hope that it inspires you just as much as it inspired me.

 

Til mine fine norske lesere: snart lanseres et samarbeid jeg og noen andre bloggere har jobbet på i en liten stund. Er kjempestolt av resultatet og håper at det inspirerer dere like mye som det har inspirert meg. Og om dere fortsatt lurer på hva det gjelder, så er det enkelt! P.E.R.F.E.K.T.E bryn! Du kan lese mer om dette her

Beauty News: bareMinerals launches Complexion Rescue

 • 22.04.2015, 05:33


This is a collaboration with bareMinerals.

 

So what is Complexion Rescue?

Complexion Rescue is like a BB Cream, CC Cream and tinted moisturizer combined.

Complexion Rescue is a new tinted hydrating gel cream from bareMinerals. The cream gives your skin a youthful and dewy glow, and application is super easy. I recommend to just use your clean fingers. You don't need too much product, start with just a little. bareMinerals also recommends to apply the cream with this brush.  Here are som great facts about the Complexion Rescue: did you know that in a independent US study with 62 participants no less than 100% of the participants experienced improvement in skin texture? The cream does not contain oil or fragrance, it is dermatologist tested, SPF 30, hypoallergenic and non-comodogenic. Best of all, the product really delivers.

 

 

This is my review of Complexion Rescue:

I unfortunately missed the press launch for this cream as both baby and mama were sick that day, so I had no expectations when the products that I was going to test popped up at my door. Without even thinking I started going through the colors and decided that I was going to test a shade that was a bit too dark for me. I mean, summer is just around the corner, time to prepare! Tan 07 looked appropriately golden. I washed my face and started applying a thin layer without really thinking about what I was doing. I looked into the mirror and my first reactions was: WOW! Yes, the color was a tone or two darker than my original skincolor, but it melted into my skin, and my skin looked radiant and amazing! I seriously ran to the other testers and started to look for a color to "highlight" under my eyes, on my nose and on my chin, to make up for the darker toned 07 Tan on my face. I fell for the color Buttercream 03 because it was yellow toned and reminded me of another favourite from bareMinerals:  Summer Bisque Concealer. I read that the Complexion Rescue can be layered where you need more coverage so I layered just a tiny bit more under my eyes. I seriously felt flawless for the rest of the day.

After testing a bit, I have now found out that my proper color is Ginger 06 (for medium skin with golden tones) so this is the color that I stick to for everyday application. When choosing the right tone for you remember to check if you have a warm or cold skintone. I have a strange mix of both golden/yellow undertones and cool complexion but I generally gravitate towards colors with the word "golden" in it. 

Here is a quick look at the different tones:

 

You  can check out all the tones here, but since it is hard to see which colors are what, I have made a little guide for you here (from lightest to darkest):

 

 

Opal 01 - for the fairest porcelain skin with cool tones.

Vanilla 02 - for light skin with neutral tones

Buttercream 03 - For light skin with golden tones *I use this to lighten up areas where the light hits on my face.

Suede 04 - For medium skin with cool tones

Natural 05 - For medium skin with neutral tones

Ginger 06 - For medium skin with golden tones. *My perfect shade

Tan 07 - For tan skin with neutral tones. *I enjoy using this on my forehead!

Spice 08 - For tan skin with golden tones

Chestnut 09 - For dark skin with golden tones

Sienna 10 - For deep skin with neutral tones

 

Being obsessed with bareMinerals products, I recommend Complexion Rescue 100%. 

The cream is especially perfect for the coming summer months when you don't want to wear make-up, but still want to look picture perfect. Complexion Rescue promises to improve your skin while you are wearing it!

In the pictures above I am wearing Tan 07 on my forehead and Ginger 06 on the rest of my face.

You can find more outfit posts under the category "OUTFIT POST"

Get Golden

 • 20.04.2015, 07:43


 

 

 

 

 

This summer I am faking it.

 

John jokes that I am scared of that "yellow ball in the sky" because I always wear hats during the summer, when the sun is at its hottest. I NEVER go under the sun without some sort of sun protection on my face. Did you know that UV rays account for 80% of skin ageing? Although I could never stop letting the sun warm my face on a beautiful day or stop laughing to prevent wrinkles, I will always consistently protect my skin in small ways. One way that I protect my skin is by faking a deep golden tan instead of roasting myself. 

I credited Giorgio Armani for my "pregnancy glow".  Now I can credit this beauty brand for my summer glow as well! 

 

I just really love the way that Giorgio Armani marries luxury with this beautiful dewy glow that has become their signature. They keep me coming back for more every season. Being the beauty junkie that I am Giorgio Armani consistently tops the list when it comes to highlighters. These two products are no exception. 

 

Here's how to look golden every day, no sun needed!

 

1. For the signature "Armani" glow: start by applying MAESTRO LIQUID SUMMER (SPF 15) all over your face as a base. You can either use your fingers or a foundation brush. 

2. Either mix a drop of FLUID SHEER N°18 into your regular foundation if you want to give a dewy glow to tired skin, or  apply directly on cheekbones, forehead and where the light hits as a highlighter. Here you can once again either use your fingers or a brush.

PS: Don't forget your collarbones! I did... :P

 

 

The best part about these two products is that they feel light on the face and they aren't greasy at all! This is so important during the summer months because if a product already is greasy during application when it is hot outside, you will most probably end up looking like a shiny disco ball in just a few hours. With these products you just consistenly glow. Thumbs up!

If you only want to choose one of the products I would choose MAESTRO LIQUID SUMMER if you want to look overall tanned on your face, and FLUID SHEER if you are already very golden but either want to look more glowing or as a highlighter on your cheekbones, forehead and collarbones. Personally, I love them both!

Take Care

 • 03.04.2015, 20:35


 

 

 

 

 

 

I have always believed that the life that you live shows on your face. 

I'm 28 years old, but I don't always live the life of other people my age. Now isn't the time for wild parties or careless travelling. Right now is the time for building my nests, focusing on what makes me happy and taking care of myself. 

One simple way that I make time for myself is by having a proper skin care regimen. Lancôme Absolue L'Extrait Ultimate Elixir-Concentrate promotes youthful glowing skin. It comes with a massageing petal applicator which you run under hot water for a warm facial massage and then under cold water for a cooling effect. I have to admit that I don't always have the time to massage my face with it, but it is a wonderful and relaxing ritual. Having a baby has changed my life in so many ways, but the best thing about becoming a mother has been my shift to looking inward instead of constantly looking outward for fulfillment. Taking the time to take care of my skin with my little rituals helps to calm me. 

Life is long. Right now my world is very small. It is a little boy, sunshine on my nose and time for myself and the ones that I love the most. It's a tiny little bubble, but I've never felt more balanced and whole. 

Easter Details

 • 01.04.2015, 13:23


 

 

 

I'm now in the South of Norway with my camera in tow. :) It's always nice to have family time, and some time for myself too. I have to admit that I haven't exactly completely logged off from my work mails just yet, but I am hoping to do so in a day or two. 

On my nails, in my bag

 • 24.03.2015, 16:45


 

 

 

Here are some details from my last OOTD. I am wearing Lancôme nailpolish in color 323B Palpitante, and YSL Kiss & Blush lip and cheek stain

 

YSL N°61 Brun Henné

 • 18.03.2015, 18:59


 

Who is your beauty peg this summer? Mine is Pocahontas.

This summer I am going to be all about suntanned brown skin, long dark hair and earth tones. I therefore couldn't resist YSL's new summer nailpolishes which consist of N°61 Brun Henné, a terracotta brown color inspired my Moroccon henna and N°62 Jaune Babouche which is a warm yellom color inspired by the color of traditional Morrocan leather slippers. It is a bit too cold for bare skin  just yet, but in the meantime I am accessorizing with lots of gold to "warm" up my looks!

 

 

 

Face of the Day - Naked2 and Red Lips

 • 03.02.2015, 08:00


 

Eyes: Naked2 Palette, Dior Show Mascara

Skin: Kanebo Sensei Powder Foundation & L'oreal True Match (Golden Beige) under eyes

Cheeks: Hot Mama from The Balm

Lips: Lancôme L'Absolu Rouge 160

Face of the Day - Parisian Chic

 • 26.01.2015, 19:01


 

 

 

 

FACE OF THE DAY

 

Eyeshadow - Lancôme French Innocence Palette

Mascara - Dior Show Mascara, one application

Foundation - Lancôme air de teint

Bronzer -Lancôme Star Bronzer, lightest shade

Highlighter - YSL touche eclat

Lips - Lancôme Lip Lover 402 Rose Bagatelle over lipstick NYX Paris

 

For this look I was inspired to use COLOR! Do you like what you see? 

 

YSL 10 COLOR EYE PALETTE

 • 19.01.2015, 12:29


 

Hey girls! In this previous entry I share what lipstick and blush I used in the make-up look above. I've decided to show you a step-by-step guide of how I apply the eyeshadow for this look. This is such a beautiful and natural look that works beautifully in the daytime

 

 

 

As you can see, my palette is well-used! The Yves Saint Laurent palette is called COUTOURE VARIATION 10-COLOR EYE PALETTE and this particular one is called 1 NU.

 

1. Brush on the peachy eyeshadow marked with "1." with the fluffy part of the eyeshadow brush.

2. Carefully apply the matte brown eyeshadow marked with "2." under your eyes with the stiffer brush. 

3. Apply the eyeshadow marked with "3" in the crease of your eyelid with the fluffy brush. Blend  well!

4. Highlight the inner corner of your eye with the eyeshadow marked with "4."

 

I finish off the look with my all-time favorite cream highlighter KRYOLAN Cream Color Circle in CLASSIC  in the inner creases of my eyes and a light eyeliner. Rimmels Inliner in 56 Blonde is perfect because it isn't too white, so it looks beautiful and and natural. For my mascara I used Lancome Grandiôse Mascara.

Giorgio Armani Red Blood

 • 13.01.2015, 12:18


 

 

I've been getting good feedback on sharing the beauty products that I use in my OOTD's and in my everyday life so here is another tip. I'm a bit late in sharing this as it is from the Giorgio Armani Christmas Collection. The color is called Red Blood and it is a classic color that I am in love with. In general I am very pleased with the Giorgio Armani nail polishes. The colors are vibrant, the polishes are a good thickness (sometimes just one layer is enough), and they are easy to apply. It is definitely worth checking out their nailpolish colors the next time you see their make-up displays. 

 

Face of the Day

 • 10.01.2015, 14:57


 

 

Skin - Lancôme Miracle Cushion foundation in 04 Biege Meil. 

Eyes - Yves Saint Laurent Coutoure Variation 10 Color Eye Palette

Eyelashes - Lancome Grandiôse Mascara

Concealer - Clarins Instant Concealer 02

Cheekbones - Yves Saint Laurent Heart of Light powder blush 6

Lipstick - Lancôme L'Absolu Rouge Nr. 244

 

 

#GLAMJAN

 • 08.01.2015, 08:00


Reklame

 

 Did you know that it was Mr. Max Factor was the one that transformed innocent Norma Jean Baker into the sultry Marilyn Monroe? Here is my 'transformation':

 

 

 

I've been challenged by the beautiful NetteNestea on my Instagram to share my most glamorous selfie so here it is! Basically, if you share your own transformation on instagram and hashtag it with #GlamJan #MaxfactorNorway you might win a makeover and and shopping for 5000 kroner with Max Factors make-up artist Linda Wickmann.

GET THE LOOK

 

 

1. Max Factor Excess Shimmer in Pink Opal

2. Max Factor Excess Shimmer in Onyx, applied as winged liner with an angled eyeliner brush

3. Max Factor Excess Shimmer in Bronze

4. Max Factor Colour Elixir Lipstick in Scarlet Ghost

 

*Del dine mest glamorøse øyeblikk i januar, og bli med i trekningen av en makeover og shopping for 5000 kr med Max Factors ansvarlige makeupartist Linda Wickmann. Bruk #GlamJan #maxfactornorway

#GlamJan #maxfactornorway

 

Happybox

 • 12.12.2014, 07:00


//Annonse

 

 

 

Christmas has of course been about everyone else but myself. That's why it was extra nice to receive this little beauty box in the mail a few days ago. I just love the concept of getting a little suprise box full of products! Especially because I really enjoy discovering new beauty essentials. A couple of days ago I eagerly tested the Sunz spraytan and it worked so well! I'm usually quite careful when it comes to self-tanning because I like the naturally golden look and I was scared of looking unnatural but even though I sprayed quite a lot my tan looked very natural. And no streaks! I even sprayed it on my face. It didn't take me long to test every single product in the box and I loved them all. The eye patches were used the morning before a shoot and worked really well.

Here are the products that I received

 • CRYSTAL nailfile made out og glass crystal. The file can be used in all directions and last much longer than a regular nailfile.
 • SUNZ SPRAYTAN My fave product in the box! Great for a beautiful and natural looking tan which is streak-free. A good tip is to apply just a little and wait for it to dry (takes about 5 minutes). Then you can add a second or third layer if you want a darker tan.
 • LASH SERUM A great way to acheive long and lush lashes! The serum repairs and nourishes damaged eyelashes.
 • EYEPATCH I used this before a shoot, and I swear it kept my eyes looking fresh the whole day. The hydrogel patches contain active collagen that plumps skin and licorice which reduses signs of tiredness.
 • NOSE STRIPS is a deep cleaning plaster that contains Witch Hazel which is an antioxidant that helps prevent acne. They are great for unclogging pores.
 • A+E is a serum that contains vitamins A and E. It is used in damp hair to repair damage and retain moisture. 
 • BRUSH is a 100% biological toothbrush.

Happybox bestiller du enkelt ved å sende HAPPYBOX til 2434. Du kan også benytte deg av bestillings skjema på HAPPYBOX.NO 

Gevir

 • 07.12.2014, 10:00


 

 

 

 

 

Yesterday I had an appointment with Gevir Eger first thing in the morning to cut my hair. My hair is slowly being nourished back to health after pregnancy and I am trying to trim my ends every 6 weeks as my split ends are slowly creeping their way up. This is the first time that I have tried Gevir and I knew that once I started that I would get addicted! That scalp massage, the service and the beautiful location were just amazing. ♥

My Best Beauty Investment

 • 03.11.2014, 20:54


 

 

I write so much about beauty products but I still haven't written about the most important tools in my make-up routine: my make-up brushes!

 

This is because I have been waiting for brushes that I can write about that are easily available in Norway. I have almost 50 different make-up brushes, both affordable ones and expensive ones. Most of them were bought while traveling or from international webshops. I have FINALLY found a good set of brushes that are available in Norway and at an amazing price as well! Even though I do love my luxury brushes, I have been purchasing more and more budget brushes because they actually last longer!

 

These brushes in the picture are from MAKEUP MEKKA and you can actually order the whole brush set + a brush cleaner for NOK 299. That's a great price if you want the proper tools to apply make-up properly without spending thousands of kroners on brushes.

You can find the brushes here

 

 

 

Here is what you get in the starter kit:

 

1. Pro Large Powder Brush 131 which I use to apply my powder foundation or finishing powder

2. Pro Blush Brush 401 for applying blush or contouring

3. Pro Foundation Brush 111 - with this brush I actually apply my foundation with my fingers first so that it melts into the skin and the use the brush until the foundation 'disappears' into my skin. You get an almost airbrush effect!

4. Pro Concealer Brush 121 is great for concealing under your eyes. I used cream concealer or even a yellow-toned powder highlighter.

5. Pro Blending Brush 201 blends your eyeshadow on your lids and brings your eye make-up to another level.

6. Pro Shadow Shader Brush 212 is great for applying eyeshadow.

7. Pro Pencil Brush 205 - this brush will give you the perfect smokey eyes.

8. Pro Small Angle Brush 235 is for applying gel eyeliner

9. Pro Angled Brow Brush 245 is for filling in your eyebrows

10. You've got a great brush set... now maintain them with a Pro Brush Shampoo. Washing your brushes regularly will stop bacteria growth so you won't get any impurities on your skin, plus, it will make your make-up application flawless as there will be no old leftover make-up in the brushes.

 

 

The Hair Situation

 • 22.10.2014, 21:11


So a lot of you have been asking about my hair in emails and comments so here is a giga-entry dedicated to my barnet. I hope you enjoy! And yes, I am a bit of a freak when it comes to hair maintenance! I am well aware as people give me strange looks when I pull out my electric hair brush.

 

REGULAR MAINTENANCE

1. I LOVE Toni & Guy shampoos and their NOURISH Reconstruction mask. I'm also quite happy with the L'oreal Elvital Range that you can find everywhere. Coconot oil also does wonders.

2. I always comb through my hair in the shower after I put on my conditioner/hair mask (from the bottom working my way up) to get out any knots.This ensures that each strand is covered in product. I then wash my hair out with lukewarm water.

3. I try to trim my hair about 1 cm every 4-6 weeks at my local hairdresser in order to keep my hair looking its best.

4. My hair is almost my natural haircolor now at the crown, except for some highlights that I got using foils. I wanted the teeniest tiniest little highlights ever, and just around my face. I brought a picture of Miranda Kerrs hair as inspiration. My tips were done myself with a box L'oreal Wild Ombre. Not recommended unless you are brave! If you are brave enough there are tons of tutorials on Youtube that explain how to do it.

5. Whenever I brush my hair, I brush my hair from the bottom up, carefully getting rid of any knots as I work my way up.

HERE IS MY NATURAL HAIR BEFORE I CURL IT

 

As you can see I have a bunch of flyaways as baby Taco just loves to pull my hair and rip it out (ouch!). I've also lost A LOT of hair after pregnancy and I cannot use the normal hair supplements that I use until I stop breastfeeding. At this point I've learnt to embrace my hair as it is, flyaways and all, as I feel it looks a bit bohemian and less polished (in a good way). My hair will get back to its usual thickness eventually... hopefully...

HOW I CURL MY HAIR

I dont use any special products in my hair when I curl it. I usually just wash my hair and then wait until the next day to curl it. That way the curls stay longer and my hair strands aren't weighed down by product or leftover humidity. If your hair is sensitive I do recommend a good heat protector.

 

First things first, I tie my hair up loosely and pull out the hair that I want to curl.

 

 

I then brush my hair with my Braun Satin Hair hairbrush to smooth out the hair shafts (a regular brush works too)

I use the Hot Tools Professional 1110 Curling Iron with Multi-Heat Control, Mega 1-1/4" which I bought on Amazon from America. I bought an American to European adaptor for it at Clas Olson. The key is to get quite a thick hair curler. I just love using this one!

 

 

 

I always clasp the hair curler pretty high up on my hair and pull my hair through it to smoothen out the hair strands and give my hair extra shine.

I pull the curler down to almost my hair tips and then I roll the haircurler INWARDS (towards me).

 

 

Once the hair is rolled up high enough, I count to fifteen slowly and then I pull the curler downwards as I release the hair.

 

Voila! A perfect ringlet. Now I just repeat this with all of my hair.

 

 

As you can see, this creates quite tight ringlets that will eventually relax.

The final thing I do is to carefully brush my curls together with my ionic hairbrush. I then 'mould' my hair with my hands and wind bigger chunks of hair together for the desired look.

 

 

 

In the last picture my hair is still quite 'freshly' curled. As the day goes on the curls get looser and more natural looking. Every time I need my hair to look glossy I just brush through it with my hairbrush. This brushes out any messiness. This hairstyle usually lasts me about three days before I have to wash my hair.

I hope this entry helps! Feel free to shoot me any more questions in the comment section! ♥

Copenhagen Tomorrow ✈

 • 09.10.2014, 14:46


 

Tomorrow I am heading on a day-trip to Copenhagen! I thought I would share what is coming with me in my carry-on luggage.

1. Blue Orchid Face Treatment Oil from Clarins which I use on any dry areas from travelling. Also on my cuticles! It smells like a spa and really calms me down.

2. l always bring along a travel-sized perfume. Petite Flowerbomb from Viktor & Rolf is an absolute favorite.

3. I am bringing two different types of face sprays. Yes, I know I am crazy. The Fix Make-Up from Clarins refreshes my make-up and makes it last longer, while the Thermal Spring Water Mist from La Roche-Posay feels amazing on my face on the airplane and when I am feeling extra tired.

4. Last but not least is my Clarins Lip Perfector. It keeps your lips beautiful and moisturized all day.

PS: Isn't this see-through travel bag for liquids briliant? I got it at H&M and it it makes the security check at airports much easier.

FOTD (Face of the Day)

 • 19.09.2014, 15:00


 

PRODUCTS USED:

 

 

(In no particular order) 1. Smashbox Photo Finish Foundation Primer here  2. Lancôme Miracle Air de Teint here (found my perfect shade via the Kicks scanner3. Lancôme Star Bronzer Matte here 4. Giorgio Armani Orient Excess Face and Eye Palette 5. Max Factor Masterpiece Transform here 6. Yves Saint Laurent Touche Eclat here 7. BILLION DOLLAR BROWS Universal Brow Pencil here 8. Naked3 Palette 9. Clarins Instant Light Lip Perfector here

 

 

bareSkin Pure Brightening Serum Foundation SPF 20

 • 07.09.2014, 07:57


Annonse

(close-up shot while wearing the foundation - I am wearing shade 07 Bare Natural)

PRODUCT REVIEW:

bareSkin Serum Foundation is another reason to be obsessed with make-up from bareMinerals. Their products don?t irritate the skin, they never feel heavy, and best of all is the result: bareMinerals will make your skin look flawless. I?ve been a follower of bareMinerals since they launched many years ago and have a huge artillery of products that I keep on re-purchasing when they run out. To me that is the mark of great beauty products: 1. They keep running out 2. I keep re-purchasing when they do run out. bareSkin Serum Foundation is a product that I will definitely be re-purchasing over and over again.

 

 

 

 

The Product:

 

bareSkin Serum Foundation is formulated without:

-oil

-silicone

-parabens

-fragrance

 

Application:

 

The foundation comes with an application brush.

 

1. Shake the bottle well, as it does not contain and binding agents.

2. Drop 1-2 drops into the brush 

3.Buff the foundation into the skin in circular motions

 

If you feel you need more coverage apply more drops. My advice: less is more! 

 

Get the Look

I have so many bareMinerals products in my make-up drawer that I made a whole make-up look featuring ONLY bareMinerals make-up! I wouldn't be able to do that with any other brand. This look is the same look that is featured in the first two shots above.

HOW TO: 

1. Apply bareSkin Serum foundation with foundation brush. I am using shade 07 Bare Natural in the pictures.

2. Apply bareMinerals eyeshadow palette 'The Truth'. Apply Serendipitous (delicate peach) in the inner part of your eyelid and Magnetism (brushed taupe) in the outer part of your eyelid with your finger. Use a blending brush to apply Fate (light mocha ) in your eyelid crease. WIth a small moist eyeshadow brush apply fate in the middle part of your lower lash line. Apply Apropos (twinkling espresso) with a small moist eyeshadow brush on the outer part of your lower lash line. BLEND LID WELL with a eyeshadow blending brush. You can also fill in your eyebrows with the shade that suits you the most.

3. Apply two coats of bareMinerals Flawless Definition mascara.

4. Apply bareMinerals Well-rested Eye-brightener under eyes with a Maximum Coverage Concealer brush.

5. Apply bareMinerals Lumizer Duo in 'The Love Affair' and 'Shining Moment' on cheekbones with a Angled Face Brush.

6. Apply bareMinerals Soft Focus in 'True' on the apples of your cheeks with a Soft Focus Face Brush.

7. Apply bareMinerals Pure Radiance in inner crease of eyes and on top of cupids bow on lips with a moist small brush.

You can find more beauty related entries under the category 'Beauty'

Beauty with ELEVEN

 • 28.08.2014, 06:00


Annonse

 

It has been a LONG time since I have done a proper beauty post, so here comes a BEHEMOTH entry brought to you in collaboration with ELEVEN.NO. Here I showcase to you some old classic favorites plus some new ones! For those of you that have been missing my tutorial videos, I have one in the works. I've been procrastinating on it big time because I have to transfer just about a gazillion files to my online server in order to make a video (my disk space is full). But more on that later! 

This is a look that can be used both day and night, as it is very neutral and flawless. You can choose how dark you make your eyeshadow and switch the lipstick with lipgloss if you want to look even more natural. The products that I used are linked below:

 

Bare Minerals Ready Eyeshadow 4.0 The Truth / Bare Minerals Flawless Definition Mascara / Too Faced Natural at Night Eyeshadow Palette / Bare Minerals Ready Luminizer Duo - The Love Affair & Shining Moment / NYX Matte Lipstick Whipped Caviar (it is a bit darker than I expected, FYI. If you are paler than me I suggest the color Tea Rose... at their price I suggest getting both!).

 

 

THE BEST PRODUCTS FOR PERFECT SKIN: One great tip that I have learnt lately is to apply Clarins Beauty Flash Balm on a clean face before I apply my make-up. I've also been using the Kanebo SENSAI Powder Foundation for years now and I mention it over and over again. It is expensive... but I cannot live without it. It is velvety smooth and doesn't crease in fine lines. You end up looking like you have perfect skin. The coverage is very light though, so under eyes and on blemishes I apply concealer. I have written about Clarins Instant Concealer in an earlier entry. For a perfect glowing complexion I apply Bare Minerals Ready Luminizer Duo on cheekbones and The Balm HOT MAMA! on the apples of my cheeks.

 

1. Clarins Instant Concealer in 02 2. Bare Minerals Ready Lumizer Duo in The Love Affair & Shining Moment  3. Clarins Beauty Flash Balm 4. Kanebo SENSAI Total Finish Foundation Refill in 204,5 and Kanebo SENSAI Total Finish Foundation Compact Case 5. The balm HOT MAMA! Blush (can be also used as a beautiful eyeshadow or highlighter)

 

 

TOO FACED 'NATURAL AT NIGHT: I have been testing this eyeshadow palette in different variations for about a week now and I am very impressed. The palette comes with cards that explain how to apply six different looks and they look beautiful on. In this entry I chose to do the look called "Classic".

After a week of applying this eyeshadow I have one important tip: when applying the eyeshadow on your eyelid with you finger, moisten your finger with water first because the eyeshadow does have a lot of fallout. This will stop the eyeshadow from drizzling all over your face. Also do this when applying with an eyeshadow brush - moisten the brush first! The eyeshadow gets a stronger and smoother pigment, and you get much less fallout. Once again, this eyeshadow palette is VERY RECOMMENDED, and you get a lot of different eyeshadow looks for your money. The yellowish matte block of eyeshadow on the bottom left called 'FASHION' really makes both blue and brown eyes pop and it is a beautiful and neutral daytime shadow.

 

TOO FACED 'Natural at Night' Eyeshadow Palette

 

 

*If you end up purchasing any of the products, don't forget to use the discount code: eleveningrid for a 15% discount on your first purchase ♥

 

 

Lastly, as a little bonus to this look I have decided to highlight these two basic beauty items because I feel that they are great additions for a fuss free beauty look. The first one is Bare Minerals Flawless Definition Mascara. It is a beautiful jet black color that really makes eyes POP. I used it in the look and recommend it for everyday use. Secondly, the Bare Minerals eyeshadow Palette 4.0 The Truth is perfect for natural and beautiful eyeshadow looks. I am a HUGE fan of all Bare Minerals products and this palette definitely delivers. Today I just used the palette to fill in my eyebrows, which is another thing that this palette is perfect for. :)   

 

Bare Minerals Flawless Definition Mascara and Bare Minerals eyeshadow Palette 4.0 The Truth

 

Eleven.no er en av Nordens største skjønnhetsbutikker på nettet for parfyme, sminke, hudpleie og hårpleie. Eleven.no er en autorisert forhandler som tilbyr deg en komplett linje fra dine favoritt merker og du kan alltid være sikker på at produktene er ekte. Alle produktene du ser i butikken er på lager, noe som betyr at de kan bli sendt innen 24 timer etter at bestillingen er plassert.

 

You can find more beauty related entries under the category 'Beauty'

 

Follow my blog with Bloglovin

Product Tip: Clarins Instant Concealer

 • 19.06.2014, 15:07


 

 

As promised, here is great product tip that I picked up from my day at Clarins headquarters in Oslo yesterday - the Clarins Instant Concealer. One of my biggest beauty concerns lately has been how to brighten up my face and not look so tired now that I have a newborn that is waking me up several times a night. Clarins Instant Concealer is specifically made to revive tired eyes. I tried it on with my own make-up routine this morning and I am very pleased. It has good coverage, brightens up the eyes and smooths fine lines. The best part about it was that it melts into the skin and looks very natural. No one wants to look like they are wearing concealer, they just want to look flawless! This shot was actually taken hours after I had applied the concealer, as baby has been a extra fussy today. 

Another great tip that I learnt was to never apply concealer directly under your eyes as this can actually make your eyebags look worse. The best thing to do is to apply it in a triangle under the eye and over the cheekbone. This will brighten the whole eye area and not bring direct focus to those eyebags. You can see the result in the above photo.

 

Her er et fantastisk produkt-tips fra min dag med Clarins i går: Clarins Instant Concealer. Jeg har vært på utkikk etter produkter som gir glød til et slitent ansikt etter sovnløse netter med min lille nyfødt og ble anbefalt å prøve denne concealeren. Clarins Instant Concealer lyser opp slitne øyner, har god dekkevne, og produktet smelter rett inn i huden. 

Et fantastisk tips som jeg plukket opp i går er å påføre concealeren i en 'triangel' under øynene og over kinnbeina. Mange legger concealer direkte på posene under øynene og dette kan gi motsatt effekt da det bare setter fokus på de. I dag testet jeg concealeren med min egen sminkerutine og jeg må si at jeg er superfornøyd. Bildet ble faktisk tatt mange timer etter jeg påførte concealeren da baby har vært ekstra fussy i dag. Anbefales!

I am using Clarins Instant Concealer  in 02

 

My Hair Situation: the day before washing

 • 04.04.2014, 17:06


This is how I style my hair right before I absolutely have to wash it. I like it when tendrils of my hair fall around my face and the look is messy and unpolished.

Sånn fikser jeg håret rett før jeg absolutt må vaske det. Jeg liker stilen best når håret er uryddig og faller rundt ansiktet.  

Highlighter tips: Giorgio Armani Effetto Nudo

 • 20.01.2014, 21:47


 

 

Her er et fantastisk sminketips til dere som ønsker å oppnå nydelig sommerglød hele året.

 

Highlighter paletten i EFFETTO NUDO-kolleksjonen til Giorgio Armani er et lysreflekterende pudder som kan benyttes til det meste. Pudderet passer best på de lyse punktene i ansiktet, men fungerer også svært godt som en primer for øynene. Jeg liker å bruke den til å fremheve kinnbeina over min vanlige solpudder. Da får jeg både litt farge på vinterhuden og nydelig lysreflekterende glød. Paletten er en blanding av pudder og krem. Anbefales! Klem, I

 

Ingrid Tester: YSL Flower Crush Palette

 • 03.01.2014, 20:05


 

YSL Flower Crush Palette - PIVOINE CRUSH

 

I dag har jeg lekt rundt med den nye øyenskygge paletten til YSL som du kan se her på vakre Cara Delevigne. Jeg hadde nok testet de oransje/bronsefargede skyggene i paletten først om jeg ikke hadde set bildet. Men det for bli for en annen dag. :) Skyggene har bra pigmentering og du kan velge hvor sterk farge du ønsker med hvor mange lag du påfører. Skyggene har litt glitter i seg. Man får virkelig øyelokker som nydelige roseblader! Her er hvordan jeg fikk til denne looken:

1. Pafør den første rosa-fargede skyggen i paletten med fingertuppen over hele lokket. Deretter dus øyenskyggen ut med en blending brush.

2. Pafør en "smokey" ramme rundt øynene med den mørkeste lilla skyggen og en liten fast børste. Jeg bruker alltid en fuktig børste når jeg gjør dette. Fargen blir dypere og holder seg bedre.

3. Bruk alltid den lyseste skyggen i de innerste kantene av øynene. Dette åpner opp blikket. Bruk en fuktig børste om du ønsker ekstra pigmentering. Du kan også bruke litt av den lilla skyggen på øverste del av øyelokket om du ønsker. Jeg anbefaler å gå over hele øyelokket en gang til med en blending brush for en mykere look.

Etter dette: litt maskara og en mørk brun eyeliner i vannkanten (fra midten og utover) er alt som trengs! Super enkelt! 

 

 

Liquid Eyeliner Tips: Lancôme Artliner 24H

 • 30.12.2013, 20:54


 

 

 

Her er et superbra tips til nyttårsfestsminken. 

 

Lancôme Artliner 24H er en glamorøs liquid-liner med mye glans som holder seg lenge. Det er så viktig det! Det er ikke noe verre enn skjoldete liner på slutten av kvelden. Jeg er ikke fan av liquid-liners som er matte, og foretrekker cat-eyes med litt ekstra glamour. Derfor er denne lineren helt perfekt! Jeg bruker den på dagen (se forrige innlegg) samt til fest.  

PS: Den kommer i flere farger.

ROSE GOLD FOR CHRISTMAS

 • 18.12.2013, 11:12


Annonse

 

 

 

 

 

 

I år er sesongens negler pyntet med rosegull! Har funnet den perfekte overlakken fra ESSIE. 

 

Her er hvordan jeg har fått til denne kombinasjonen:

1. Base: Rock Solid fra ESSIE

2. Kremet Neglelakk: Eternal Optimist fra ESSIE

3. Overlakk:  A Cut Above (luxeffects) fra ESSIE 

 

Voila! Delikate og feminine negler på 1-2-3.  Du kan finne flere kombinasjoner på Facebook siden til Essie Norge.

Dagens Beauty Produkt: Swiss Skin Roller

 • 26.11.2013, 08:37


Annonse

 

 

 

 

Dagens julegavetips er for alle dere som har en venninne eller familiemedlem som elsker beauty produkter. I min familie er det meg og svigermor Mary. Swiss Skin Roller fra Swiss Clinic er en ny behandlingsmetode som forebygger mot rynker og retter ut hudskader og problemer som arr fra kviser. 

Litt om produktet: Swiss Skin Roller har 540 mikronåler som stimulerer kollagen produksjon i huden. Jevn bruk minsker porer i ansiktet og fjerner arr, strekkmerker, og fine linjer. Blodsirkulasjonen i de behandlede områdene er også vesentlig forbedret. Skin Roller kan brukes på hele kroppen. 

 

 

 

 

Hvordan produktet fungerer: Når nålene rulles forsiktig på huden separeres hudcellene midlertidig. Dette er nok til å skape en "short circuit" mellom cellene som sender et signal for huden til å reparere og vokse. Det man ønsker å oppnå med behandlingen er å få huden til å reagere på signalet som skaper kollagen i de behandlede områdene. Da produserer huden nye friske celler. Den eneste bivirkningen er rødhet. Dette kan motvirkes med produktet SWISS REJUVENATOR.

 

Min Vurdering: Produktet kommer i en lekker innpakning og det gir alltid pluss poeng - spesielt med tanke på gaver. Først fjernet jeg all sminke (altså etter jeg tok bildene, he he) og renset ansiktet. Etter det renset jeg rolleren under rennende vann. Jeg begynte med å rulle forsiktig over ansiktet og merket at det stakk litt. Jeg rullet for noen minutter og deretter påførte Swiss Rejuvenator for å lindre huden, for den ble fort varm og rosa. Alt-i-alt er produktet noe jeg kommer til å fortsette å bruke fremover og jeg gleder meg til å teste produktet på resten av kroppen. 

 

Swiss Skin Roller koster vanligvis NOK 500 men du kan kjøpe den akkurat nå til lanseringspris: NOK 379. Jeg anbefaler at produktet kjøpes med SWISS REJUVENATOR. Akkurat nå kan du kjøpe SWISS SKIN RENEWAL KIT(Roller + SWISS REJUVENATOR) til NOK 799 (ordinær pris NOK 1290).

 

Swiss Skin Roller kan kjøpes her

Swiss Skin Renewal Kit kan kjøpes her

Innlegget er skrevet i samarbeid med Swiss Clinic

MY NEW FAVORITE FRAGRANCE

 • 18.11.2013, 17:45


 

Duften Lazy Sunday Morning fra MAISON MARTIN MARGIELA har blitt en absolutt favoritt. Den er lett og sensuell og fortsatt veldig ren. Parfymen gir meg den deilige følelsen av å være nydusja og i en seng med nyvaskede laken. Altså når alt er bare perfekt og man kan bare nyte late stunder i senga. 

TOPP: Pæreakkord, ambrettefrø og rene akkorder HJERTE: Iris-akkord, roseblader og appelsinblomst BASE: Patchouli Indonesia, hvitt tre, hvit og kremaktig musk

Video Blogger

 • 07.11.2013, 21:27


 

EN: For those of you who don't know it yet, I have a bunch of beauty tutorials on Youtube. I am currently working on one in Norwegian for Stylista  that has to do with my skincare routine. 

NO: For dere som ikke vet det ennå så har jeg flere tutorials og beautyblogger på Youtube. Jeg jobber på en nå (på norsk) som handler om mine hudpleie favoritter. Jeg gleder meg masse til å dele den!

The Perfect Foundation

 • 28.10.2013, 22:03


 

Today I tested a star product. Really. I have been so incredibly tired lately and the gloomy autumn weather hasn't been the kindest to my complexion so I have to admit that I was extra amazed at how well this foundation worked. Yves Saint Laurent has recently developed a new skincare range called Forever Youth Liberator and both me and my mother-in-law Mary (who is in her fifties) are completely wild about the products. YOUTH LIBERATOR SERUM FOUNDATION is their latest product in this range. The range aims to make skin look more youthful and plump while fighting the signs of ageing. Did you know that research shows that there are six specific areas on the face that reveals a womans true age? They are wrinkles between the eyebrows, around and under the eyes, wrinkles around in the corner of the lips as well as the shape of the lower part of your face. Mary and I both noticed plumper skin as well as more of a glow from the products. 

MY REVIEW:

First of all, the foundation literally melts into your skin. It also has perfect coverage - it covers redness and dark undereyes perfectly. The best part about it is that it really brightens up the areas that need the most help and gives the skin a wonderful glow. I felt like a new person after applying it under my eyes, over my lip (on my cupids bow), as well over any red areas on my face (for example around my nose). I finished off by applying it as a highlight under my eyebrows, on my chin, as well as on the bridge of my nose. 

 

In the pictures I am wearing YSL Youth Liberator Serum Foundation i Beige B30 , Lancome Star Bronzer, light eye-make up (mixed) and the Lancome Rouge in Love lipstick in peachy nude (200B). So simple!

 

PS: The images have not been retouched. 

 

NO: I dag testet jeg verdens beste foundation! Jeg har skrevet en mer omfattende omtale på engelsk (morsmålet mitt, vettu) ;) men jeg er virkelig solgt på hele den nye serien Forever Youth Liberator fra Yves Saint Laurent. Produktene er spesielt bra nå som temperaturer endrer seg, noe som stresser huden. Husk at huden trenger ekstra pleie nå som det begynner å bli kaldt!

 

Perfect Eyebrows Video Tutorial

 • 07.07.2013, 14:33


Hi everyone! In todays beauty tutorial I share my little secret for perfect thick eyebrows. I have used Aquabrow from Make Up Forever for several years now and really love it! The great thing about Aquabrow is that it works for all skin-tones. They have the lightest shade and  a grayish-tone one for blondes as well as a whole range of darker colours for darker complexions. It is definitely worth trying out if you've always wished for thicker brows.

Hei og hopp! I dagens sminkevideo deler jeg min lille hemmelighet for tykke, perfekte øyenbryn: Aquabrow fra Make Up Forever. I L.O.V.E IT! Det beste med Aquabrow er at produktet kler alle hud og hårtyper. Aquabrow finnes i alt fra lyse /aske farger til lyst hår, samt flere mørke farger til de med mørkere hår som meg. Personlig så liker jeg Nr. 20 best (lys brun) selv om jeg har veldig mørkt hår. Om du har alltid ønsket deg tykkere øyenbryn er dette produktet kanskje noe for deg! 

Mer produktinformasjon finner du her

Check out my video here:

Products used:

AQUABROW #20 from Make Up ForeverBeguile Eyebrow Mascara from Mac

Beauty Tutorial: So Nineties!

 • 03.07.2013, 11:34


It took one day longer than promised, 

but here is my SO NINETIES make-up tutorial! Enjoy!

PRODUCTS USED:

Face:

BH Cosmetics Foundation Primer

L'oreal True Match Foundation in Golden Beige

Laura Mercier Secret Camouflage Concealer SC-3

Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder in 5 Soft Sand

Eyes:

L'oreal SMOKY INFINIMENT BRONZE Eyeshadow Set in E3

Blacktrack Gel Liner from Mac

False Lashes from H&M

DUO False Eyelash Glue (transparent)

Dior Show Mascara

Bare Minerals Summer Bisque applied with Max Coverage Concealer Brush

Eyebrows:

Make Up Forever AQUABROW

applied with - Make Up Forever 5 SB Brush

Mac eyebrow mascara in Beguile

Cheeks:

Make Up Forever Sculpting kit

Lancome Star Bronzer Mineral Matte

Benefit Dallas blush

Tomorrows Tutorial: Nineties Babe

 • 01.07.2013, 21:49


Here is a sneak peek at tomorrows beauty tutorial.  If you're liking the beauty videos please check in here tomorrow for contouring, hair tousling, and uber-glamorous nineties supermodel make-up. It's going to be a lot of fun!

Sweet Obsession

 • 25.06.2013, 20:39


Ok so I have a confession to make! The reason why it has been so quiet from me lately is because I have been busy fluffing and buffing and smudging and lining in front of my camera and after that LEARNING how to edit videos for the first time ever (ish). It has become a small obsession, and I find myself getting better for each time. I may also find myself single soon (just joking, I hope!) as my boyfriend is going nuts because as soon as I get back from work every day I've been shutting myself into the study for hours on end until it's bedtime, only to emerge with silky shiny styled hair and a doll face. I mean who needs dinner and clean socks when you're perfectly made up right?! He should have known something was up when I ominously started washing all my make-up brushes and lining them up on towels on the floor a couple of weeks ago as if I was preparing weapons for battle.

So this is a work in progress, but here is the first video I actually dare to put on my blog. Enjoy, and thank you for watching!

Products are listed below:

Face:

L'oreal True Match Foundation, Golden Beige

Laura Mercier Secret Camouflage SC-3

Ready Foundation from Bare Minerals, Medium Beige N20

Lancome Star Bronzer Lumiere

Orgasm from Nars

Pure Radiance in TRUE from Bare Minerals

Eyes:

Bare Study from Mac

Satin Taupe from Mac

Blacktrack Gel Liner from Mac

Bronze from Mac

WILD MEGA VOLUME Mascara from Max Factor

Chocolate Eye Liner by H&M

Dazzle Dust from Barry M (golden bronze color)

Well-rested from Bare Minerals

Lips:

Spice Lipliner from Mac

Natural Matte Lipstick from NYX Cosmetics

Fast Times, Oslo

 • 20.06.2013, 20:47


It is getting increasingly difficult to blog in the summer months. All I want to do is lay in the sun!So many things have been happening lately, so many exciting little changes! Amongst them:

1. For those of you who write me and tell me that they miss me writing about art like I used to do: here is a love story that I wrote for SVAMAGAZINE.COM about an iconic Norwegian designer. (read here)

2. For those of you who who have written asking me to share my make-up tips and beauty product favourites, I will be launching a beauty channel on Youtube. I will eventually be dragging my friends into the videos as well because make-up is all about having fun! Screenshot above. Although I am not a professional make-up artist I've known loads of them through the years so I have LOTS of tips and tricks to share. I'm excited to goof out in front of the camera.

Otherwise, it's all work and sunshine.Soon WEEKEND!!

PS: I'm wearing the Bobbi Brown lipstick that I wrote about a few entries down in the screenshot!

Product of the Week: Bobbi Brown Lip Color, Sandwash Pink

 • 16.06.2013, 21:55


BOBBI BROWN LIP COLOR IN SANDWASH PINK

I am constantly on the lookout for the perfect "every day lipstick" and this one comes pretty damn close. It is perfectly creamy, doesn't dry out lips and makes your lips look pretty without popping too much. I have an enormous collection of lipsticks and about 70 percent of them are in differentshades of nude pink. I think I have finally found THE ONE!

Face

 • 13.01.2012, 08:30


I've been getting some requests on how I do my simple everyday make-up so here's goes:

Skin: 1. L'oreal True Match in 06 Golden under the eyes and reddish areas under nose as base. 2. Kanebo powder foundation in 204,5 applied lightly to the face with a powder brush. 3. Lancome Star Bronzer on the cheekbones 4. Nars Orgasm blush on the apples of the cheeks. // Eyes: 1. L'oreal Quad Pro for hazel eyes. (apply with a moist eyeshadow brush) 2. Maxfactor Masterpiece Max mascara. 3. Brown eyeliner. 4. Bare Minerals well-rested concealer applied under the eyes with a concealer brush. // Eyebrows: 1. Make Up Forever waterproof eyebrow corrector in nr. 2. 2. Mac Brow Set eyebrow mascara in Beguile. // Lips: 1. Savex lip balm.

The trick is to breeze through it and not over-apply anything. You want it to look super-natural.Shouldn't take more than 10 minutes. xx

Lipstick

 • 12.12.2011, 10:25


For those of you wondering what lipstick I have been wearing lately:

It's Mac Faux mixed with a little bit of Mac Pink Nouveau.

My blouse is from Lindex. :)

Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits