ingrid holm

Oslo Rådhus

  • 26.02.2017, 08:32
Hvis du vil dra et vakkert sted i Oslo som ikke koster en krone å besøke anbefaler jeg Rådhuset. Der kan du sitte og nyte den vakre arkitekturen, se på kunst eller bare stirre ut av vinduene mot Rådhusplassen og Oslo Havn. Det var kaldt i byen i dag. Snøen falt tungt i flere timer og dekket håret og skuldrene. Inne i Rådhuset var det lyst, lunt og estetisk. James og jeg snakket om kongen, stirret på "skumle" portretter av kongefamilien av kunstneren Håkon Gullvåg, og gikk opp og ned marmortrappene. Et nygift par tok portretter i første etasje mens vi var der. James og jeg bestemte oss for at den vakre bruden i vintage kjole var en prinsesse. Jeg prøvde å ignorere et aldri så lite stikk i hjertet fra synet av den vakre vintage bruden. I dag har mine foreldre sin 31 års bryllupsdag. Mest sannsynlig så kommer jeg aldri til å gifte meg. John og jeg har ingen planer om å gifte oss, og for å være helt ærlig så synes jeg at det er litt for sent nå - i tilfelle dere lurte. Det har gått litt for mange år, og vi har andre, litt mer viktige ting som vi må fokusere på. Jeg har aldri drømt om mitt eget bryllup, slik som mange jenter gjør. Det betyr ikke at jeg ikke tenker over hvordan et bryllup planlagt av meg hadde vært! Kjolen hadde vært noe, det er helt sikkert.

Det var fint å være i byen, selv når snøen lavet ned. 

Anna Jensen

26.02.2017 kl. 10:41
Nydelige bilder😊 Kan jeg spørre hvor er den fine genseren til James fra?

Ingrid Holm

26.02.2017 kl. 22:01
Anna Jensen: Tusen takk Anna! Genseren er fra Lindex, men ble kjøpt før jul <3

Ingrid

26.02.2017 kl. 10:46
Hei :-) Jeg har nok aldri kommentert før, men jeg har lest bloggen din fast siden jeg oppdaget den da jeg gikk gravid for to og et halvt år siden og lette etter inspo til gravidantrekk. Det fant jeg i arkivet ditt, der jeg ble sittende å bla lenge. Synes bloggen din var utrolig bra, og vet du hva - jeg synes den bare har blitt bedre og bedre. Perfekt miks mellom vakre bilder, interiør og dypere innlegg med mange flotte tanker om morsrollen, familieliv og hvordan du kombinerer dette med karriere. Liker rett og slett bloggen din veldig godt! Ønsker deg en fin søndag :-)

Ingrid Holm

26.02.2017 kl. 22:01
Ingrid: God søndag og tusen takk for verdens fineste kommentar. Jeg setter så pris på små hilsener som dette! :) Håper at helgen var fin.

dreamofstyle

26.02.2017 kl. 20:20
Nydelige bilder :)

Ingrid Holm

26.02.2017 kl. 21:59
dreamofstyle: Tusen takk!

whitecorner

27.02.2017 kl. 22:39
Så utrolig fine og koselige bilder :) og et supert tips om å ta turen inn på Rådhuset. Det tror jeg at jeg må få med meg neste gang jeg er i byen. Høres ut som en kjempe koselig dag :)

Ingrid Holm

28.02.2017 kl. 13:38
whitecorner: Det var en superhyggelig dag :)

Ingrid

01.03.2017 kl. 19:01
Så fine bilder fra Rådhuset! Har vært der før, men hadde helt glemt hvor flott det er😊 Interessant å høre tankene dine om bryllup også - jeg har heller aldri drømt om mitt eget bryllup (hvertfall ikke slik media og filmer fremstiller jenter som om alle har voldsomme drømmer/besettelser om bryllup), selv om jeg har tenkt litt på enkelte aspekter som kjole og omfang/størrelse (så lite og intimt som mulig, haha). Hvis ikke bryllup er noe begge vil ha og vil bruke tid, energi og penger på, så er det ikke så farlig, tenker jeg. Samtidig så må jeg bare nevne at det kan være lurt å sette seg inn i fordelene og ulempene ved å være gift vs det å være samboere (se for eksempel https://www.magma.no/samboer-eller-gift-noen-oekonomisk-praktiske-sammenligninger?tid=213203 og http://www.dinside.no/okonomi/gifte-seg-eller-har-man-like-gode-rettigheter-som-samboer/60973695). Uansett hva man velger (å ikke gifte seg, å "elope" og gifte seg ved en norsk ambassade, borgerlig vigsel, stort bryllup et.c.) er det ingenting som er 'feil'😊

Ingrid Holm

01.03.2017 kl. 19:58
Ingrid: Vi har en ganske så rigid samboerkontrakt ja. Ha ha! Føler kanskje noen ganger at jeg savner en god minne i livet mitt, som jeg kan se tilbake til når jeg blir eldre. Men men.... :)
Ingrid Holm

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits