Bra nok

13.02.2017 - 23:26 12 kommentarer

Hodet har vært litt mer opptatt av den norske motebransjen enn normalt, grunnet Oslo Runway og Costume Awards. Det som jeg har merket aller mest er hvor klaustrofobisk bransjen føles for tiden. Motebibelen ELLE legges ned, gjenværende redaksjoner blir mindre, digitale medieplattformer finner fortsatt ut av hvordan de skal bli 100% lønnsomme, og rene norske motebloggere gjør det bedre i det store utland enn her i Norge. Jeg føler at jeg tok et stort steg bort fra bransjen etter at jeg sluttet i Stylista, som hadde en sterkere moteprofil enn min nåværende plattform - grunnet Stylistas tilknytning til Costume og Stella. Jeg er ikke alene om det. Mange av de som for bare noen år siden var stylister, motejournalister og redaktører har forsvunnet... absorbert inn i andre bransjer. Skal jeg være ærlig passet jeg aldri helt inn i den norske motebloggbransjen. Jeg har aldri vært spiss nok i klesstilen. Tidens ånd har ikke alltid vært helt forenlig med min interesse for klær med vintage-preg. Heldigvis har jeg hatt selvinnsikt nok til å vite det. 

Det fine med å forsvinne inn i det nye livet mitt er at jeg har kommet tilbake tilbake til den jeg var før bloggen min ga meg en inngangsbillett til en bransje som har kanskje gjort meg mer forvirret og usikker enn noe annet. Jeg har brukt båtturen til Oslo fra Nesodden til å lese om kunst på Kindle'en, jeg har samlet sammen store inspirasjonsmapper med bilder slik jeg gjorde før Pinterest tok over, og jeg har for det meste holdt meg oppdatert på nyheter og podcasts fra reklame og mediebransjen. Jeg har innsett at jeg aldri kommer til å se bra ut i høye heler med sokker inni og at athleisure får meg til å se ut som en boms. Sannheten er at det er ytterst få motesaker som får emosjonene eller engasjementet til å boble inni meg som når jeg leser saker om interiør, et sykt vakkert sted som jeg ønsker å besøke, eller oppussing, for den saks skyld. Shit, som jeg brenner for å fikse opp gamle hus! Jeg sitter med et excel ark og regner totalrenoveringskostnader ut i fra en annonse på Finn og kommentarer på anbudssider! Sånn FYI.

Jeg vet ikke hvordan denne bloggen kommer til å bli nå som jeg ikke har mulighet til å shoppe og jeg vet heller ikke hva jeg skal skrive om - men jeg starter med dette. Gi gjerne tilbakemeldinger hvis dere vil at jeg skal skrive om noe spesielt! Jeg har blitt lovet at jeg snart kan leke meg med blogg-designet og alt annet kommet helt sikkert til å falle på plass etter hvert. 

God natt!

12 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

13.02.2017 kl.23:41

elsker bildene!! <3 godnatt :D

Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

Ingrid Holm

14.02.2017 kl.07:48

Hanne Lovise Johnsen: godnatt! <3

Ylva Bergvik

14.02.2017 kl.12:30

Hei Ingrid!

Vi tycker din blogg og instagram ser oerhört fin ut och skulle vilja tala om ett samarbeid med dig i kosmetik. skulle du kunna maila mig så berättar jag mer :)? Jag vet inte hur jag kunde få tag på dig.

Hoppas att höras i veckan. Snakkes!

Ingrid Holm

14.02.2017 kl.20:53

Ylva Bergvik: Tusen takk. Mailadressen min er mail@ingridholm.no :)

Ingrid

14.02.2017 kl.14:35

Jeg bryr meg ikke så veldig om mote-innlegg (har min egen stil, et veldig stusselig studentbudsjett og "feil" kroppsfasong, så det er veldig lite av 'bloggklær' som fanger interessen min), men jeg liker å lese hva du synes om forskjellige ting (arbeidslivet, likestilling osv), sminke, oppussing, anbefalinger av kaféer/restauranter/museum/kunstutstillinger og den slags. Og synes det var veldig koselig da du hadde blogginnlegg med venninnen din Emilie (fra emiliejo.blogg.no), kanskje dere kunne skrive et innlegg for hverandre med litt "fun facts" om den andre:) Men håper virkelig du fortsetter å blogge selv om du har shoppestopp! Forsøker meg på det selv.

Klem!

Ingrid Holm

14.02.2017 kl.20:53

Ingrid: Så fine forslag! Jeg skal definitivt legge ut flere slike innlegg! Tusen, tusen takk for innspill!

Tone

14.02.2017 kl.19:08

Mer interiør og oppussing! Det har vært så gøy å følge oppussingen av rekkehuset deres. Og så liker jeg å lese om familielivet ditt, kanskje fordi det er så likt mitt eget, vi er også et trekløver med to store og en liten gutt <3

Ingrid Holm

14.02.2017 kl.20:52

Tone: Så koselig! Flere familieinnlegg skal bli! <3

Helene

14.02.2017 kl.22:37

Jeg liker disse innleggene dine, ærlige og åpne! Det er en av grunnene til at jeg leser din blogg. I tillegg er det fordi du nettopp har en klesstil jeg kan inspireres av, rett og slett fordi du ikke går med sokker i høye sko! Ikke at det er noe galt med det, men jeg relaterer ikke til det på samme måte! Liker også godt sminke/hudpleie innleggene dine, samt interiør, oppussing og dine tanker om saker og ting :)

Ingrid Holm

14.02.2017 kl.23:08

Helene: <3 tusen takk for fine tilbakemeldinger Helene

Lina

19.02.2017 kl.16:16

Vil takke så mye for en inspirerende og nyttig blogg:)

Hadde vært supert om du hadde mulighet til å lage en video som viser hvordan du sminker deg til hverdags.Med de produktene du selv bruker privat.Jeg er ikke så flink til å sminke meg,så det hadde vært flott å få litt inspirasjon.

Ellers er det fint å lese om interiør og din familie.Klem

Ingrid Holm

23.02.2017 kl.21:32

Lina: Det kan jeg gjøre! Kan lage en "Get Ready With me! :)

Skriv en ny kommentar

hits