FAEN.

06.02.2017 - 19:59 4 kommentarer

FAIL FAIL FAIL FAIL

Jeg klarte å kjøpe to t-skjorter den dagen det var Costume Awards. Og så har jeg liksom ikke turt å skrive det. Skikkelig fail. Det er bra at jeg ble "tatt" på Instagram. Alt var under kontroll til dagen før Costume Awards. Jeg prøvde på antrekket som jeg hadde bestilt allerede i november til anledningen: et gjennomsiktig skjørt dekket i glitrende stjerner og en matchende body. Da jeg prøvde på stjerne-bodyen så passet den ikke lenger. Jeg har gått litt opp i vekt siden før jul. Hvem har ikke det?!? Jeg skulle bruke en kul gammel t-skjorte med stjerneskjørtet istedenfor den matchende bodyen, men tiden gikk så fort og jeg ble så stresset at jeg ikke fant noe som passet. Med en walk-in garderobe stappet med klær hadde jeg ubevisst bestemt meg for at jeg ikke eide et eneste plagg som passet til skjørtet. Neste dag gikk jeg som en zombie til en butikk og kjøpte to t-skjorter helt uten å tenke. Sjekket ikke en gang prisen - jeg registrerte bare at det var billig. Lappene ble revet av før jeg kunne ombestemme meg. Det verste er at jeg ikke følte meg fin i det hele tatt den kvelden.  

Det brukes 1514 liter (!!!) vann til å produsere kun en bomulls-t-skjorte. Jeg har altså sløst bort over 3000 liter vann i noen tankeløse minutter. 

Tankeløse og tankevekkende. Jeg får vondt av å tenke at dette er en normal shopping vane. Tankeløs shopping fordi billige plagg er så lett tilgjengelige. Jeg fortsetter selvfølgelig med shoppestoppen, og jeg er drit-irritert over at jeg allerede har failet. Men jeg prøver igjen. 

_________________________________

4 kommentarer

eline

06.02.2017 kl.20:53

Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.

- Samuel Beckett

Ingrid Holm

09.02.2017 kl.20:05

eline: <3 <3<3

Dazzy

06.02.2017 kl.20:58

Jaja, sånt som skjer:)

Ingrid Holm

08.02.2017 kl.22:35

Dazzy: <3

Skriv en ny kommentar

hits