Piknik i Parken

26.06.2016 - 09:25 2 kommentarer

Invitert av BikBok


Her er noen bilder fra Piknik i Parken i går! Et minnerikt øyeblikk for meg var Kings of Convenience konserten. Det transporterte meg tilbake til noen år tilbake da jeg var student i London, og var en helt annen versjon av meg selv. Mye har skjedd siden den tid, men musikken gir meg fortsatt den samme deilige følelsen i magen min. Du vet når du står nærme nok scenen i en konsert til å tro at de som opptrer kan se akkurat deg, selv om du egentlig bare er et lita blurry ansikt i en sjø av tusenvis av ansikter? Tror du at artister opplever det samme når de ser på en konsert med musikere som de selv beundrer? Det er en helt spesiell magi disse musikerne har, som får oss til å føle oss spesielle blant et hav av andre mennesker. De beste musikere, kunstnere, skribenter klarer alle å treffe oss på en måte, og forteller oss en historie som rører noe i oss.

Den type anerkjennelse er noe helt annet, og noe mye mer meningsfullt enn det dagens sosiale medie-stjerner oppnår, selv om de også har en enorm rekkevidde som kan måles i hundretusener av fans, sidevisninger og likes. Til syvende og sist er disse sosiale medie kometene på en måte glorifiserte katalogmodeller i en ny-digitalisert verden. Det er ytterst få som gir et vedvarende inntrykk med selfies, dagens antrekk og sminketips. Litt selvinnsikt må man ha. Sånn har det blitt med fast fashion, og konsumenters ønske til å få tak i det nyeste og kuleste . Jeg er selvfølgelig en del av dette, men på min egen måte. Jeg prøver alltid å kjøpe (og fronte) de tingene som jeg vet at jeg kommer til å ha glede av i skapet mitt lenge - uansett om de kommer fra et designmerke, eller er vennligere mot lommeboken. Dette gir plaggene jeg fronter en verdi som jeg kan stå for. Det kommer jeg alltid til å gjøre.

Jeg håper at dere likte bildene fra festivalen! Jeg koste meg maks, og fikk endelig tid til å samle tankene mine. Det er en luksus for tiden.

_________________________________

antrekket er en gave fra BikBok / Never Denim

(Tusen takk for en helt fantastisk dag!)

2 kommentarer

Asalia

26.06.2016 kl.21:40

Så fin du er! Morsomt og hyggelig event, da! :D

Madli Tarjus

28.06.2016 kl.14:26

I love the feel of these photos and the whole vibe of the post. Very cool! :) https://madlitarjus.blogspot.com.ee/

Skriv en ny kommentar

hits