LANSERINGSEVENT MED L’ORÈAL PARIS & ELVITAL NUTRI GLOSS LUMINIZER.

24.11.2015 - 19:00 4 kommentarer

Reklame

Stylista Jentene den kvelden

Marie Wolla / meg /Annette Haga / Emilie Tømmerberg

Min fine Emilie Johansen

Varme, vakre Marie

Siste fredag var jeg på lanseringseventet til Elvital Nutri Gloss Luminizer sammen med Marie, Annette, Emilie Tømmerberg, venninna mi Emilie Johansen og flere Stylista lesere. Det var så utrolig hyggelig å være på fest med dere som vant VIP billetter. Jeg føler meg plutselig flere venner rikere! Det er alltid gøy å finne ut av hvor mye jeg har til felles med dere som besøker bloggen. :)

Og, for et event, dere! Nutri Gloss Luminizer produkter var plassert over hele VIP avdelingen og alle fikk goodie bags. Folk var helt gale etter produktene. Det duftet godt da mange testet gloss sprayen under eventet. Festen var noe jeg aldri har opplevd før heller. Det var full fest fra kl. 17:00-21:00. Etter det var festen over, og vi dro til hotellsuiten til Emilie T. Der hadde vi naschpill til litt over kl. 22:00, før jeg vendte snuten hjemover! Et perfekt event for en som meg, som verdsetter senga mi.

Jeg har alltid vært fan av Elvital linjen, og Nutri Gloss Luminizer produktene er veldig relevant for meg nå som jeg har blitt blondine, da det er viktig å få liv og glans tilbake i håret. Jeg gleder meg til å teste produktene og kommer til å skrive et separat innlegg om dette. Jeg håper at dere liker bildene, og kanskje så blir dere med til annet event en gang?

4 kommentarer

Ingrid B

24.11.2015 kl.20:31

Jeg leste bloggen din for lenge siden. Så endret interessene mine seg, mote og skjønnhet ble byttet ut med interiør, hjem, mat og bryllup. Når har visst interessen kommet igjen, og jeg har begynt å finne tilbake til gamle blogger. En av de er dine. Jeg kjente deg nesten ikke igjen. Ikke bare på grunn av de lyse lokkene, men også på grunn av skrivemåten og temaene. Deilig å se at du kan være så personlig, opp i krøller, kremer, rosa lepper og hightlightere. Jeg har ikke barn selv, men skulle gjerne fått til å lage et snart. Var veldig befriende for meg å lese et innlegg om graviditet som ikke bare var rosenrødt. Nå er det ikke bare graviditetsærlighet jeg satte pris på, men formen bloggen din har tatt generelt sett.
Det var godt å finne tilbake til en gammel favoritt, i eldre og mer ekte utgave. Håper du fortsetter med personlig krydder i bloggen din:)

Sonja

25.11.2015 kl.11:53

Hei, jeg lurte på hvor den sorte kjolen din er fra, den er superfin!:)

ingridholm

25.11.2015 kl.20:05

Hei Sonja, tusen takk! Jumpsuiten ble kjøpt på Nelly for et år siden :)

ingridholm

25.11.2015 kl.20:08

Tusen takk for at du tok tiden til å skrive en så hyggelig kommentar! :) Jeg skal definitivt skrive flere personlige innlegg. Elsker mote og skjønnhet, men merker at jeg blir litt mett av det for tiden. Det er så mye annet som inspirerer meg akkurat nå. Familie, det lille huset mitt, og livet generelt. Tusen takk for at du tok turen innom <3

Skriv en ny kommentar

hits