An Evening of Spring Beauty

01.05.2015 - 08:22 3 kommentarer

Location: The Millenium Suite, Grand Hotel Oslo

 

 

Last night we celebrated spring beauty!

Eirín, Marie, Cath, Anette, Benedicthe og jeg hadde verdens hyggeligste aften på Grand Hotel i går. Vi koste oss med bobler i glasset, småkaker og mye latter i Millenium Suiten som var leid ut for bare oss. For en opplevelse! Vi fikk håret fikset av selve Johan Hellström som er VD av Björn Axén, en spa behandling fra Clarins, sminke og negler fikset av Max Factor og en liten personlig gjennomgang av vårens nye dufter. Jeg har tatt alt for mange bilder, så her kommer et ordentlig bildedryss til dere. ♥

Her får vakre Cath sminketips av Max Factors ansvarlige makeupartist Linda Wickmann

Jeg falt veldig for de nylanserte hårbørstene fra Björn Axén. Børstene er ikke bare sjukt pene å se på, de er også godt gjennomtenkte. De skader ikke håret, gjør håret glansfullt, og de runde fønebørstene (ikke avbildet) har en keramisk overflate på børstehodet som gjør at varmen fordeles jevnt under føning. 

 

 

SPA TIME! Jeg nesten sovnet under behandlingen... så utrolig deilig! 

 

 

Jeg tok dette bildet etter jeg ble sminket av Linda Wickmann. Strålende fornøyd! Hun brukte sort kohl på våtkanten for første gang på flere år. Jeg elsket resultatet!

 

 

 

Skjønne Eirín får neglene fikset med neglelakk fra Max Factor. Den jenta der altså! Hun er så pen at det nesten ikke går ann...

 

EIRÍN hadde på seg verdens fineste fjærjakke. Jeg fant en som ligner på en pressevisning i dag så det da er det bare å begynne å spare! Skal tipse dere om den snart.

 

Ut av alle duftene så falt jeg for denne mest. Gucci Première var uten tvil den mest glamorøse duften. Se den flasken! 

 

Sengen i Millenium Suiten på Grand Hotel var STOR! 

 

 

Og så var det middagstid. Vi fikk servert blant annet hjorteroastbiff, sashimi,  kamskjell, mini burgers, jordskoksuppe og mini  Crème brûlée i sjokoladekopper. Jeg satt selvfølgelig ved siden av STYLISTA-bestisen min, Benny

 

 

 

 

Det var en utrolig hyggelig aften, og det var utrolig gøy å henge med STYLISTA jentene . ♥ Jeg er så glad at jeg er en del av en så fin gjeng. 

 

Here are snapshots from my night with the STYLISTA gang. I had such a great time with them as you can see by the pics. :)

 

3 kommentarer

Eirin Kristiansen

01.05.2015 kl.12:39

Det var så hyggelig å treffe deg, vakre Ingrid! Håper ikke det blir lenge til neste gang. Stor klem <3

mail@ingridholm.no

05.05.2015 kl.09:11

Det var så hyggelig å henge!!! Gleder meg til neste gang! :)

mail@ingridholm.no_1

05.05.2015 kl.09:11

Det var så hyggelig å henge!!! Gleder meg til neste gang! :)

Skriv en ny kommentar

hits